Mazurskie Miody

Stawiguda

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 214 ocen.

Opinie o Mazurskie Miody

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mazurskie Miody

paweł

Odradzam tam pracy jak ktoś się przyjmie to współczuję naprawdę długo tam nie porobicie

srik

Firma zajmująca się przetwórstwem miodów pszczelich i produkcją napojów alkoholowych. Założona została przed laty przez pasjonata i wielbiciela pszczół i pszczelarstwa, ale została zżarta niestety od wewnątrz przez farbowane robactwo pozbawione jakichkolwiek kompetencji w tym zakresie. Do tego dochodzi brak szacunku do pracowników - szczególnie ze strony Pani B. która chyba w ten sposób stara się leczyć własne kompleksy.

ktoś

Jedno trzeba przyznać, nigdy nie było problemu z wypłatami. Natomiast kierownictwo nie ma pojęcia o zarządzaniu ludźmi. Bałagan, bałagan i jeszcze raz bałagan. Farbowany dyrektorek nic nie robi i jak coś zawali to szuka potem kozła ofiarnego na którego może zepchnąć winę za swoją głupotę. Koleś psuje atmosferę między pracownika, nie potrafi podjąć najprostszej decyzji, czeka aż ktoś inny to za niego zrobi, żeby za nic nie brać odpowiedzialności. Szefostwo ślepo w niego zapatrzone, czego nikt inny w firmie nie rozumie. Jeżeli jakiś student chce dorobić na produkcji w wakacje to spoko... reszcie odradzam.

On
@ktoś 09.03.2017, 12:26
Jedno trzeba przyznać, nigdy nie było problemu z wypłatami. Natomiast kierownictwo nie ma pojęcia o zarządzaniu ludźmi. Bałagan...

Co do farbowanego kolesia P to 100% prawdy. Koleś to porażka powinni go zwolnić. Psuje wizerunek firmy a przy tym jakie "ego" wybujałe a nic sobą nie reprezentuje. Właścicielami chciałby rządzić i tylko mataczy za plecami.

pseud SAmanta

Mam pytanko do przedstawicieli handlowych.Jak wygląda system wynagrodzeń czyli podstawa,prowizja,premia? Kto Wami zarządza bezpośrednio i jak się nim wspoółpracuję? Jakimi autami jeździcie? Z góry dziękuję za odp. bo złożyłam Cv na Ph.:)

ferdek

na jaka umowe zatrudniaja i jakie sa obecnie wynagrodzenia i na czym polega praca przy produkcji miodów

Zainteresowana

Witam, czy te wszystkie negatywne opinie wciąż są aktualne? Szukam pracy i zastanawiam się nad tą firmą. Jak z wynagrodzeniem? Czas pracy stabilny? Jaką oferują umowę? Jakie są warunki pracy? Proszę o informacje. Pozdrawiam.

Śruba
@Zainteresowana 14.12.2016, 15:11
Witam, czy te wszystkie negatywne opinie wciąż są aktualne? Szukam pracy i zastanawiam się nad tą firmą. Jak z wynagrodzeniem?...

Witaj, ja właśnie podałam ich do sądu pracy. Szefem marketingu i PR jest syn właściciela, który jeszcze studiów nie skończył i nie ma bladego pojęcia o marketingu w praktyce. Także odradzam bardzo, chyba że masz nóż na gardle i akceptujesz mobbing w pracy. Bezczelne szefostwo, poniżające i nie mające pojęcia czego chcą.

Alkoholik

Pracowałem i powiem tyle, na produkcje można iść jeżeli komuś wystarcza podwyżka raz w roku, wraz ze wzrostem najniższej krajowej hahah o ile dostaniesz umowę o pracę. Godziny jak najbardziej na plus 7:30-15:30 od pon do pt :D przełożeni w porządku, zaś szefostwo tragedia, zero szacunku do pracownika, kpiną jest to że na święta pracownicy na umowa zlecenie dostają mniejszy prezent, nawet gdy są np. tylko 1-2 takie osoby, oszczędność 40 zł dla firmy świadczy chyba o skrajnej chytrości !?!? a może się mylę :D? z tygodnia na tydzień coraz więcej wymagań. Sporo głupich zakazów typu: Nie śmiać się !! trąci obozem pracy :D Przyczepić się nie można atmosfery na produkcji :D Ludzie tam są super.

Byly Pracownik

Zero szacunku do ludzi! Wielkie oszustwa! Najniższa krajowa na rekę hehehe cały czas zlecenie , zadko kiedy umowa o prace. na hali alkocholowej juz calkiem dyskryminacja ludzi! Zlodzieje bo za nadgodziny nawet nie placa!!!!!!!

Dartek

Farbowane włosy...farbowany lis, manipulator i tyle. Ściema z nim, Wrocławsko/Poznański o...t

Majka

A co powiecie o Prezesie firmy, który farbuje w sposób świetny swoje włosy?

daro

A jakm tam się ma utrzymanek ,dalej udaje że pracuje ?

brak miodu na rynku
@daro 07.02.2015, 22:20
A jakm tam się ma utrzymanek ,dalej udaje że pracuje ?

No widać,że pracuję jak sam o siebie się pytam, tak na głowę padło z tego sponsoringu żałosne

obserwator/ka
@brak miodu na rynku 10.03.2015, 07:50
No widać,że pracuję jak sam o siebie się pytam, tak na głowę padło z tego sponsoringu żałosne

To jest śmieszna Firma , której produktów nie można kupić w sklepach bo ich po prostu nie ma .

Nicky

Mam wrażenie że większość opinii stąd należy do pracowników nieudaczników, którzy pracy znaleźć nie mogą i z nudów trollują firmę MM. Firma na czas wypłaca kasę, pracuje sie od pon.-pt 8:00-16:00. Pracujesz na produkcji a godziny jak w urzędzie. Możesz sobie weekend z rodziną zaplanować a nie zapieprzasz przy kasie świątek piątek az Ci dupa w krzesło wrasta. Dajcie spokój i przestańcie hejtować. Co z Was za malkontenci....

rozbawiony

Hahahah! Nie wierzę w to, co czytam :)

MIMI

Widzę, że p. dyrektor znów szuka do działu ksiegowości pracownik, wiec nawet nie warto wysyłać cv- szkoda czasuu lepiej sobie kawe lub herbate zaparzyc niz na takie cos swój cenny czas poświecać. (usunięte przez administratora)

obserwator/a
@MIMI 22.10.2014, 22:24
Widzę, że p. dyrektor znów szuka do działu ksiegowości pracownik, wiec nawet nie warto wysyłać cv- szkoda czasuu lepiej sobie k...

(usunięte przez administratora) A w sklepach no pusto gdzie są Mazurskie Miody no gdzie w magazynie ?

honey
@obserwator/a 27.10.2014, 16:53
(usunięte przez administratora) A w sklepach no pusto gdzie są Mazurskie Miody no gdzie w magazynie ?

Co za idiotyzmy dziewczynko piszesz .nie chce się tego czytać.. żenujące..typowy Polski "mocherkowy" odruch .narzekać i narzekać..

Gall

P Dyrektor powinna otworzyć oczy w końcu. Przy takim zarządzaniu, podejściu do ludzi,braku szacunku do nich to ta firma niedługo przestanie istnieć.

mimi

masakra, byłam tam na rozmowie, P. Dyrektor chce chyba udowodnić wszystkim ze jest najlepsza i nie liczy się z pracownikami- lub potencjalnymi pracownikami, wszyscy są za drodzy- masakra szkoda czasu i paliwa na taki (usunięte przez administratora) jak ta firma

hehe

GOSKA teraz to mnie rozbawiłaś. Humor na cały dzień.Mam nadzieję, ze to był sarkazm.

GOSKA

Fajna nie zgadzam się z Tobą ,Pani Dyrektor bardzo dba o dobro swoich pracowników .Ja mam o niej dużo dobrego do powiedzenia .Pożądana jest kobieta,

fajna-zosia

Historia firmy jest naprawdę ciekawa, jednak moim zdaniem lepiej nie wiązać się z pracodawcą, dla którego każdy pracownik jest za drogi. Nie jest to dobry i rozwojowy pracodawca, ale jeżeli ktoś chce spróbować to czemu nie. Na pewno można zapomnieć o jakichkolwiek szkoleniach, kursach itd. Także ja osobiście nie polecam.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

hehe

Szczerze, nie radzę.

mimi

Właśnie wyslalam cv do księgowości. Az.taka tam masakra?!

hehe
@mimi 07.10.2014, 13:37
Właśnie wyslalam cv do księgowości. Az.taka tam masakra?!

Szczerze, nie radzę.

fajna-zosia

Pracowałam w tej firmie kilka miesięcy w księgowości i niestety nie polecam tego miejsca do pracy nikomu. Atmosfera nieprzyjemna, wynagrodzenie niskie w ramach którego kazano mi prowadzić księgowość innej firmy właściciela(usunięte przez administratora) Jeżeli ktoś myśli o pracy w Mazurskich Miodach to w ramach tzw. załapania się na jakiś czas, natomiast jeżeli już ma się pracę, to odradzam zmianę (teraz szukają głównej księgowej, a to już któraś z kolei główna księgowa w ciągu 1 roku!). (usunięte przez administratora)

Niski

słaba firma, pracuje mało osób i mają ludzi za nic. Ciągłe zmiany w ludziach...

anna
użytkownik zarejestrowany

W ogóle ile osób zatrudniają w Mazurskich Miodach? Chodzi mi o produkcję. Jest szansa, by się załapać? Warto? Dużo kobiet pracuje?

real

Z wypłatami nigdy nie było problemu firma jest stabilna a co do kierownictwa to faje udaje ..........prace

anonim
użytkownik zarejestrowany

Zmieniło się coś w Mazurskich Miodach, czy nadal sa problemy z kierownictwem? Atmosfera wciąż nie najlepsza? Chociaż z wypłatami nie ma problemów?

śmieszna

Nie przejmuj się ta pseudo kierowniczka i była super handlowiec z marnymi obrotami bez odsprzedaży z hurtowni alkoholowych to jest najlepsza osoba żeby ta firemeczka schodziła z rynku a jej pomysły i "inteligencja" to marzenie dla konkurencji . Ja jestem za tym żeby ona byla jak najdłużej . O firmie i jej właścicielu świadczą ludzie jakich dobiera do współpracy . Ps. Jeśli się zaangażowałeś(zenek) w ta firmę tam się nie liczy praca i pomysły tylko 4 litery i donoszenie .

berek

Ja ci wierze ale troszkę się mijasz z prawdą to nie to ze ona się tyko pokaże ale jeszcze coś zawsze [usunięte przez administratora].. ilu po jej wizytach się zamknęło dystrybutorów? wiemy .a tylko poproś o pomoc to już wylatujesz bo niby jak ma ci pomóc ? jak nic nie potrafi i takie to realia ale tytuł kiero.. zalecza czasowo jej chorobę i daje możliwość krzywdzenia ludzi tyle że brak inteligencji ją pogrąża bo pracuje w otoczeniu mądrych i inteligentnych i się gubi to już każdy widzi nie tylko z firmy

Prawda
@berek 08.03.2013, 23:57
Ja ci wierze ale troszkę się mijasz z prawdą to nie to ze ona się tyko pokaże ale jeszcze coś zawsze [usunięte przez administra...

Dobre???? i nadal tak jest ?

Dudek
@Prawda 19.08.2017, 10:38
Dobre???? i nadal tak jest ?

Niestety, najniższa krajowa to norma. Załoga jest zgrana. Szefostwo? Szkoda słów, nie usłyszysz tu dzień dobry ani pochwały za dobrą robotę. Oczywiście premii nie ma, tylko goła pensja.

Zenek

Wszystko się zgadza.Dyrekcja jeżdzi na targi i nic z tego nie wynika.Żadnej pomocy dla PH ze strony firmy.Daja nowy produkt i żadnego wsparcia.Masz sprzedać i już.Wsponiana pani "Kierownik" jeżdzi po Polsce i udaję że cos robi a prawda jest taka że jeszcze nic nigdzie nie załatwiła.Wszyscy liczą na to że przez kontakty które maja PH uda się wejść tu i tam cos załatwić i nic nie zainwestować.A jak się uda to wtedy jest tekst typu "załatwiliśmy". W większości dystrybutorów ludzie jej nie znają i nie kojarzą , a jeśli juz to tylko jako kogoś z tej firmy i nie wiadomo po co i dlaczego przyjechała.. Uwierzcie że takie są realia.

śmieszna

"Nie próżnujemy! Wróciliśmy z Moskwy i jedziemy na targi do Włoch."(żródło Fb MM) tu i tam nic nie załatwiliśmy tyle ,że dobrze sobie zrobiliśmy nie na swój koszt.

pracowałem tam

Pracowałem w tej firmie i to dobra firma ciekawa ale zwolniłem się bo miałem kierowniczkę która nie miała o niczym pojęcia ewenement na tym stanowisku kompletne zero wszystko tuszowane i inaczej przedstawiane dyrekcji tak szczerze to działała na szkodę firmy by tylko swoją osobę przedstawić w dobrym świetle a oni nić nie widzieli tak dalej tam jest?

bajka

Tak 1700 to jeszcze dobra podstawa ale i tak cie tu zwolnią

zibi

Sosna - 2012-10-23 20:57:04 Starałem się o pracę na P.H. w MM i powiem szczerze, że pensja 1700 prezentuje sie niezle w porownaniu do firmy w ktorej obecnie pracuje /wiodacy producent makaronow/, zwłaszcza ze jak na to co slyszalem nie trzymasz sie kurczowo trasowki, nie przyczepiaja Ci gps do auta i nie jestes rozliczany z kazdej godziny..a wielu firmach na rynku( usunięte przez administratora )Masz rację że jest tu super robota dla P H , też tam pracowałem i było całkiem nieźle .wszyscy którzy chcą pościemiać że pracują i przetrwać jakiś czas , chcą odpocząć od pracy powinni starać się tu o pracę , muszą tylko udawać że są miej rozgarnięci od kierowniczek i nażekać że nie mają gdzie sprzedać . POLECAM .poczujecie się jak w szkole bo tu wszyscy uczą się jak sprzedawać A co do zarobków masz auto telefon i wspominane 1700 i to bez wysiłku. KOSMICZNA ROBOTA bo pracują tu( usunięte przez administratora )

Sosna

Starałem się o pracę na P.H. w MM i powiem szczerze, że pensja 1700 prezentuje sie niezle w porownaniu do firmy w ktorej obecnie pracuje /wiodacy producent makaronow/, zwłaszcza ze jak na to co slyszalem nie trzymasz sie kurczowo trasowki, nie przyczepiaja Ci gps do auta i nie jestes rozliczany z kazdej godziny..a wielu firmach na rynku( usunięte przez administratora )

Mateusz

zupełnie nie polecam. ( usunięte przez administratora ) Liczyli pewnie na to że przepracuje jeszcze 1 dzień za darmo (co podobno już w tej firmie się zdarzyło) Pozdrawiam

były

To dobra firma i dobre produkty tylko brak osoby kierującej zespołem PH

gość

Mojemu przedmówcy przypominam że nie ilość a jakość sie liczy lepszy jeden porządny klient niż 100 kiepskich, a fakt jest faktem ze ludzie nie wypowiadają sie przychylnie o tej firmie a zła reklama roznosi się bardzo szybko proponuję popracować nad PRem....

była

Tak jest kiepska atmosfera ludzie uciekają

zaintersowana

Kiepsko wyglądają te opinie o tej firmie czy faktycznie atmosfera w tej firmie jest az taka kiepska? ktoś może tam pracował?

Były ph...

To racja i każdy kto odejdzie niech utnie kontakty dobra rada

Gość

Witam was czasem więcej niż 1700zł ale cała reszta co tu piszecie to się zgadza byłem tam kilka miesięcy

klara

Tak tyle zarobisz 1700 nic więcej

nowy szukam pracy

Witam wszystkich i mam pytanie czy na prawde tam się zarabia 1700zł?

Bartnik

Zapraszam PH do naszej firmy wszystkie oddziały pozdrawiam

ph rgl

Fajni ludzie tam pracują ale zawsze maja stres bo ( usunięte przez administratora ) ale słyszałem ze spore zmiany z jej powodu w ph

byłam tam

fakt tak jest

były

rotacja co chwile ciągle kontrole

kiler

Mam pytanie-jak się pracuje w tej firmie?

Zostaw opinię o Mazurskie Miody - Stawiguda

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mazurskie Miody