Aktrion Poland Sp. z o.o.
2 24 6 1

Opinie o Aktrion Poland Sp. z o.o.

Irena

Bardzo dobra firma.

Supervisor

Witam, ja pracuje w Aktrion Automotive, w Hiszpanii, i nie jest tak źle.. Fakt że zarobki mogłyby być trochę większe, ale jak do toj pory nikt mnie na kasę nie oszukał, a pracuje od kwietnia 2014..Pozdrawiam..

Bartek

Firma nie taka zła, no chyba że się trafi na przełożonego takiego jak (usunięte przez administratora). Krętacz jakich mało, wykorzystuje ludzi jak może, nie wspominajac o tym że nie wypłaca swoim pracownikom całości pensji, szczegolnie ukraińcom.

Aktrion Poland Sp. z o.o.
pracodawca
@Bartek 23.09.2018 22:53

Przedstawione zarzuty nie są zgodne z prawdą. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu, aby wyjaśnić wszystkie wątpliwości.

Filip z konopi
@Aktrion Poland Sp. z o.o. 25.09.2018 13:26

Swoją karierę w Aktrione zacząłem 2.5 roku temu. Na rozmowie obiecali mi co miesięczne premie ,ktorych do dnia dzisiejszego nie ujrzalem. Podwyżki tez miały wchodzić ale chyba przeszły przez Brazylię i nie doszły do Polski z tego co mówił Pan B. Wczasy pod gruszą otrzymałem ,wtedy kiedy wyszedlem na dwór pod gruszę ,co do kart Multi sport spotkałem w biurze z plakatem i nic pozatym. Biorą wszystko co mogą po czasie nic z tego nie ma. Dużo obiecują brak ludzi ciągła walka z przełożony o wypłacenia nadgodzin które faktycznie przepracujesz najlepiej gdybyś robił wszystko charytatywnie zebys zarobił na nowy jacht dla prezesa ????Pensja 3000 faktycznie otrzymasz minimalna krajowa . Warunki pracy beznadziejne jeden dzień robisz w jednym miejscu na drugiej jedziesz na koniec Polski. Oczywiście wielki minus Nie polecam

Administrator

Czy ktoś chciałby wypowiedzieć się w sposób rzetelny i prawdziwy o przedsiębiorstwie Aktrion Poland Sp. z o.o.? Taka wypowiedź mogłaby pomóc innym osobom w uzyskaniu informacji o firmie.

Minasz

Strasznie nie odpowiedzialni! zatrudnili mnie i wiedzieli o tym że rezygnuje ze swojej obecnej pracy dla nich, a jak przyszło co do czego to sie okazalo ze jednak nie aktualne bo projekt im zamkneli! żenada! masa kilometrów straconego czasu i pozbawienia mnie pracy bo im zaufałem! stwierdzenie ze takie jest zycie to szczyt bezczelnosci! dno! niech się każdy dowie co to za firma!

Aktrion Poland Sp. z o.o.
pracodawca
@Minasz 13.03.2018 20:19

@ MINASZ Bardzo nam przykro. Niestety, to że projekt został zamknięty nie zależało od nas.

Inżynier
@Aktrion Poland Sp. z o.o. 13.03.2018 21:42

Miło że ktoś odpisał , właśnie daliście informacje innym że oszukujecie ludzi. Odpowiedzialność za to że projekt został zamknięty spada na was a nie na pracownika którego zgodziliście się zatrudnić. KOlego minasz , idź do sądu pracy, powyżej masz dowód na to iż cię oszukali.

Aktrion Poland Sp. z o.o.
pracodawca
@Inżynier 19.03.2018 12:05

@INŻYNIER Nie znając zagadnienia, rozsądniej nie formułować takich opinii.

porzucona
@Aktrion Poland Sp. z o.o. 22.03.2018 15:02

@Inżynier ma podobne przezycia do mnie! ja przyjechałam z specjalnie z Bydgoszczy, rzuciłam prace bo mi gwarantowaliscie zatrudnienie na super warunkach, spedzilam dwa dni w Bielsku i dostalam informacje ze klient jednak nie potrzebuje juz osoby na to stanowisko. Totalna rozpacz i zgrzytanie zebami. I poszłabym z tym do sadu gdyby nie fakt ze w ciagu kolejnego tygodnia znalazlam prace w powaznej firmie. Nie pozdrawiam!

Aktrion Poland Sp. z o.o.
pracodawca
@porzucona 13.04.2018 22:06

@PORZUCONA Ta sytuacja nie dotyczy naszej firmy. To pomyłka. Tak czy inaczej cieszymy się, że wszystko się dobrze ułożyło.

Dariusz

Czy tylko narzekać trzeba na firmę? Może warto docenić , że tu pracujemy

Mariusz
@Dariusz 13.03.2018 23:42

hahahaha dobre sobie. dziękujemy za to że Aktrion wykorzystuje swoich pracownikow a potem ma problemy zeby im zaplacić. Na prawde masz poczucie humory ! ;)

Aktrion Poland Sp. z o.o.
pracodawca
@Mariusz 14.03.2018 17:22

@MARIUSZ Proponuję skontaktować się osobiście i przedstawić swoje uwagi. Trudno odnieść się do takiej wypowiedzi.

Lola

Witam wszystkich co chca pracowac dla pod firmy aktrion zeczywistosc jest inna zarobki sa masakryczne sa z lat 1998 roku i niewarto pracowac z taka firma

Aktrion Poland Sp. z o.o.
pracodawca
@Lola 23.02.2018 05:45

@LOLA Wynagrodzenie zależy od wykształcenia, doświadczenia oraz tym samym zajmowanego stanowiska i wynikającego z niego zakresu pracy. Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu.

Ignis
@Lola 23.02.2018 05:45

dużo prawdy... dodatkowo nie ma momy o żadnych premiach, (usunięte przez administratora)... ogólnie żałuje że tam poszedłem (usunięte przez administratora)... nie pozdrawiam Aktrionu. (usunięte przez administratora)

Aktrion Poland Sp. z o.o.
pracodawca
@Ignis 12.03.2018 16:26

@IGNIS Dzień dobry, zapraszamy do kontaktu. Wątpliwości najlepiej wyjaśnić bezpośrednio.

Tomasz

Jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego o firmie? Chciałbym tu pracować i nie wiem co myśleć. Słyszałem o firmie dobre opinie!

Maksiu
@Tomasz 03.12.2017 20:08

Pozytywnego? Czego mozna sie spodziewac sie po firmie która nie szanuje pracownika. Stanowczo odradzam niewierny Tomaszu chyba ze lubisz zakładowe kolesiostwo i brak jasnych zasad ;-) konkurencja np Exact lub FormelD to inna liga.

weteran
@Tomasz 03.12.2017 20:08

Jako jedyna firma w grupie firm zewnętrznych daje umowy o pracę, premie miesięczne, absencyjne, w niektórych zakładach nawet wczasy pod gruszą. Jakoś nie słyszałem, żeby firmy konkurencyjne dbały w ten sposób o pracowników.

weteran1
@weteran 06.12.2017 15:03

Pracowałem ponad 1,5 roku i premiii miesięczne i wczasy pod gruszą widziałem ale na pewno nie w aktrion hahaha. Robilismy duzo nadgodzin a tlumaczyli nam ze mamy nie wpisywać ich w karte godzin bo nam to wyplaca inaczej ale kasy i tak nie zobaczylismy tej co nam obiecali tlumaczac sie terminami platnosci klientow. Chora firma, a biuro ciągle zbywalo. W tym segmencie polecam Exact, Formel D w których też pracowałem i zdecydowanie lepiej podchodza do pracownikow bo sie wywiazuja z wiekszosci obietnic. Wczasy pod gruszą no nie moge :D

Aktrion Poland Sp. z o.o.
pracodawca
@weteran1 13.02.2018 15:48

Trudno odnieść się konkretnie do tak sformułowanej opinii. Zapraszamy do bezpośredniego, nieanonimowego kontaktu. Chętnie wyjaśnimy wątpliwości. Korzystając z okazji: wynagrodzenie, premie, inne benefity zależą odpowiednio od stażu pracy, doświadczenia, poziomu wiedzy, wkładu.

Kontroler

Pracuje w tej firmie ponad rok. Od jakiegoś czasu wszystko idzie w lepsza strone. Wypłacają premie co miesiąc, premie kwartalne i różne dodatki na umowie o prace. Z przełożonymi można się dogadać

wyrzucony

Pan Artur to sie do podstawowki wrocic:D Szczerze powiedziawszy jedyną kompetentną osobą która marnuje się w tej "firmie" wydaje mi się że dba o pracowników jest pan Adam który zawsze jest pod telefonem. Bardzo profesjonalne podejście do pracy czego gratuluje i podziwiam. Niestety nie można powiedzieć tego o biurze które nie odbiera telefonów i załatwia sprawy pracownika miesiącami. Zarobki nienajgorsze ale zostałem oszukany na kase.

dsfas
@wyrzucony 18.09.2015 15:04

ahahahahahah Adam... dobre sobie

Toni

Biuro zbywa, a Pan bartuś postradał wszelkie rozumy , rudy krasnal który myśli że jest oh ah, płytko oj płytko ;-) temat na prokurature :) problemy z wypłacaniem pieniędzy i przekręty w godzinówkach. brak kontroli nad firmą i to po prostu widać, nieodpowiedni ludzie na stanowiskach powyżej kordynatorów... co się dziwić... prywatna firma chyba z zagranicznym kapitałem.

niezapominajka

Totalne dno, nic tylko rzucić to w *****. Taka prawda. Szukają ludzi tak jasne za jakie pieniądze. (usunięte przez administratora) jak mały osioł ale oni Ci tego kompletnie nie wynagrodzą. Układy, ukladziki nic więcej tam nie ma. Szczerze praca dobra dla studentów nic więcej. Moim zdaniem wszyscy od kordynatora w zwyrz do wymiany. W maku lepiej doceniają człowieka. I na koniec nie polecam.

mnb

nie rozumiem tych negatywnych opinii, mam porównanie Aktrionu i innych firm tego typu w których pracowałem i mimo, że kasa nie jest najwyższa to praca nie jest ciężka i traktują normalnie pracowników

fdsdf

Ta firma jest tak beznadziejna że porostu już się nawet nie chce o tym pisać a informację jakie udziela Nick Za to po prostu wstyd albo jakiś lider albo osoby typu jak Bartek kompletna nie wiedza a fałszywość taka że,,,,,,, wystarczy przeliczyć ile jest opinii negatywnych i same wnioski wychodzą, totalna klapa nie pracuj cie tam

borysek

Sama praca wcale nie jest zła, nie uważam, żeby była ciężka, a jak się komuś nie chce robić to zawsze będzie narzekać, że ciężko. Oczywiście zarobki mogły by być nieco wyższe, niż najniższa krajowa, bo faktem jest, że jedni tam zapierniczają, a inni nic nie robią. Przykład leaderek, które nie mają zielonego pojęcia o tym co mają robić, gubią się same ze sobą, udają wielkie ekspertki, a i tak nic nie robią no bo przecież zawsze można podkraść normy pracownikom i dopisać sobie.Więc jednym słowem leaderzy tam to totalne dno. Podobnie z pracownikami jedni lecą w ciula, bo to koleżanki, czy koledzy leadera, czy kogoś tam, a inni muszą zapieprzać. Więc sama praca w miarę ok, atmosfera i kompetencje poniektórych ludzi dno.

wodnik

Jednym słowem firma Aktrion to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Imigrantka

na pewnym portalu mają ogłoszenie na inżyniera jakości do halandii, czy ktoś coś wie na ten temat? czy ktoś z nimi wyjechał? jak zarobki i na czy polega ta praca? proszę o opinię

lolka

byli pracownicy sie skarzyli, nie polecali. obecni rowniez narzekają! bartek tez ciagle narzeka! jedni zapieprzają, a inni lecą w ciula! za te same marne grosze! a z biurowymi to już kompletna porażka - zero kompetencji, nie da się żadnego problemu rozwiązać! zenada po prostu! nie polecam.

ssrter

Ta firma to naprawdę porażka jeśli macie coś innego np. Exact już o lepiej płaci a na pewno na czas, wydymają was na każdym kroku tam tylko dobrze mają ludzie od pana Bartka i znajomi pana Adama

rudy

ja na pewno zmienili politykę, że zapierdzielasz na 3 zmiany za najniższą krajową, i nie ma żadnych podwyżek, i jeszcze chodzisz na linię opla lub fiata i zapierdzielasz a z Jonsona dostają 14 zł za godzinę. Wspaniała polityka firmy aktrion, aha awansujesz na ledera jak pana Adama albo Matiego znasz, pierdoły

smarkacz

Nie polecam tej pracy, oszuści na każdym kroku! Jeśli chodzi o pieniadze, Bartek nie wywiązuje się z niczego, a szczegolnie jesli chodzi o termin wypłaty... Za dużo obiecuje, a nic w tym kierunku nie dziala.. Nie nadaje sie, wgl. Jednym słowem masakra!!!

odido

Oddział w Bieruniu to faktycznie syf, byłem tylko 3 dni i zrezygnowałem do tej pory nie wypłacili mi pieniędzy, a jak gadałem z innymi to mówili że czekają nawet po 2 miesiące na pieniądze. Nie ma czego żałówać

xxx

Zgadzam się tobą w 100 % praca na akord. Trzeba pisać raporty z dokładnością co do minuty co się w danej godzinie wykonywało. A dodatkowo doszła 3 zmiana za najniższą krajową, żenada............ o koordynatorze nie będę mówić szkoda słów pan Bartek nie ma pojęcia na niczym a leaderzy porostu........ dno. Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EDMUND DANTES

Nie polecam pracy w tej firmie szczególnie w Bieruniu. Nie ma żadnych premii, najniższa krajowa, a koordynator pan Bartek do niczego się nie nadaje. Obiecuje nie wiadomo co a tak naprawdę dba tylko o swoich ludzi z Czerwionki. W ciągu miesiąca przyszło około 50 osób i rezygnowali po jednym dniu. Oszuści!!!!!!!!!!!!!!!!! Omijajcie tę firmę z daleka

była pracownica

Nie polecam pracy w Bielsku . Pan Artur nie ma pojęcia o niczym a żeby załatwić coś dla pracowników to już mu to zajmuje miesiąc a nawet 2. obiecują premie których okazuje się później że ich nie ma.

???

Tutaj pisze że firma z Gliwic, gdzie indziej że z Bielska Białej a szukają do pracy w Poznaniu? O co kaman? I czym się ta firma zajmuje?

ZAINTERESOWANY

NO TO JAK SIE PRACUJE?,,BO NIE WIEM?//

Zostaw opinię o Aktrion Poland Sp. z o.o. - Bielsko-Biała

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aktrion Poland Sp. z o.o.