Torimpex Trade

• Przyłubie
  • Cegielnia
  • Grębocin

3. Opinie o pracodawcach Toruń
  5. Opinie o Torimpex Trade sp. z.o.o.

Opinie o Torimpex Trade Toruń

Nie przegap nowości o Torimpex Trade sp. z.o.o.!

Znajomy

09.11.2020 11:06

Jak to jest w Torimpexie ze jak członek Rodziny Pracownika ma Koronowirusa to Pozostali Pracownicy muszą Pracować.? W innych sklepach Sklep jest zamknięty?.

10.11.2020 10:40

Dzień dobry, w przypadku zachorowania pracownika na Covid każdorazowo kontaktujemy się z Sanepidem w celu uzyskania instrukcji postępowania. W przypadku pracowników sklepowych mamy wysokie standardy bezpieczeństwa (w tym: odstęp społeczny, bezpieczny podział zmian, maseczki oraz rękawiczki dla wszystkich pracowników, regularną dezynfekcję powierzchni płaskich oraz liczne pleksy na sklepie). Sanepid biorąc pod uwagę nasze wewnętrzne procedury podejmuje decyzję. Pozdrawiamy serdecznie
    Ciężarna

06.08.2020 18:30

Witam. Jestem mile zaskoczona. Jestem w zaawansowanej ciąży i pierwszy raz ktokolwiek to zauważył. Około godziny bodajze 12 stałam w kolejce do kasy chyba jako 6. Nikt mnie nie przepuścił. Tylko Kasjerka przyszła otworzyć kasę nie pamiętam imienia. Bodajze na S. Bardzo miła Pani kazała mi przejść do przodu jako pierwszej. Jeszcze raz bardzo dziękuję za zauważenie.

06.08.2020 22:18

W imieniu całej załogi firmy Torimpex bardzo dziękujemy za miły komentarz i oczywiście zapraszamy ponownie :)
    Sylwia

23.07.2020 08:57

Jeżeli ktoś chce się dowiedzieć na temat firmy, pracowników a nawet na niektóre tematy prywatne polecam iść na zakupy na Ligi Polskiej i stanąć w kolejce na monopol. Wczoraj popołudniu stałam dobre 20 minut w kolejce czekając na skasowanie zakupów aż kasjerka się nagada z klientami. Ile można się dowiedzieć na temat sklepu i pracowników. Że kierownictwo tego nie widzi i nic z tym nie robi, bo to nie pierwszy raz. Widocznie lubią byc obgadywani i pozwalają sobie na przekazywanie klientom swoich żalów.

23.07.2020 10:19

Pani Sylwio, bardzo dziękujemy za zgłoszenie. Przekazaliśmy je kierownikowi sklepu. Na pewno wyciągniemy wnioski. Jesteśmy lokalną firmą z trzydziestoletnim doświadczeniem w branży spożywczej i obsługa klienta jest dla nas priorytetem. Dołożymy wszelkich starań żeby przy ewentualnej kolejnej wizycie była Pani obsłużona sprawniej. Zapraszamy mimo wszystko ponownie
    Monika

19.07.2020 19:30

Jestem jedną z byłych pracownic Torimpexu na Kaliskiego, pracowałam na umowie zleceniu (ze względu na studia). Od razu zaznaczę, że ze względu na umowę (jak wszędzie) nie przysługiwały mi premie czy paczki świąteczne, więc nie jestem w stanie ocenić jak wygląda ich dostawanie. W każdym razie bardzo sobie chwalę pracę w tym miejscu, bardzo fajne kierownictwo sklepu i współpracownicy, w porządku praca, wypłata zawsze się zgadzała i była na czas. Gdyby była taka możliwość bardzo chętnie bym wróciła czy do tego sklepu czy któregokolwiek innego ze sklepów sieci Torimpex i innym również polecam to miejsce pracy ????

19.07.2020 21:09

Pani Moniko, bardzo dziękujemy za podzielenie się doświadczeniami z pracy w naszym zespole. Wciąż rekrutujemy nowych pracowników dlatego bardzo proszę o wysłanie cv na adres: [email protected]. Pozdrawiamy serdecznie
    Stały Klijent.

02.07.2020 08:39

Jestem Stałym klientem w Torimpex na ul Ligi Polskiej.. Ale nie podoba mi się atmosfera która tam Panuje. Kierownictwo nic sobie nie robi z Pracownika. Te Panie dwoją się i troją ciężko pracują, a nawet dobrego słowa nie usłyszą.. Tylko wciąż coś się nie podoba. Kierownictwo tak się zachowuje jak by pracowało za karę.. Zero uśmiechu tylko Gradowe Miny.. Pani która pracuje na Sali, piekarni, mięsnym to taki sam Człowiek jak P. Kierownik.. Zmieńcie ta swoją Podstawę bo aż Przykro patrzeć..
    Klientxx

29.05.2020 15:16

Na dziewulskiego ????

29.05.2020 15:19

Dzień dobry ponownie, na Dziewulskiego nie było zmian kadrowych na stoisku piekarniczym przez długi okres czasu. Serdecznie pozdrawiamy
    Klientxx

28.05.2020 19:18

Co się dzieje z młodą panią która była na piekarni od pewnego czasu już jej nie widać? Czyżby zwolniła się? Brakuje tego uśmiechu w sklepie

29.05.2020 08:58

Dzień dobry, O który sklep Pani/Pan Pyta? :) Pozdrawiamy serdecznie
    Karolina

10.04.2020 13:49

Zdaża mi się robić zakupy w Torimpex w Toruniu na ulicy Fałata (usunięte przez administratora) w dzisiejszych czasach być uprzejmym dla klienta w myśl zasady ,, klient nasz Pan” to powinno być już naturalne. Z wielkia męka wchodzę do tego sklepu ze względu na dobre pieczywo .(usunięte przez administratora)
    Mariusz

17.04.2020 16:18

Akurat byłem świadkiem tej sceny z Panią która napisała ta opinie, i jeśli już Pani coś komentuje to proszę pisać dokładnie jaki był powód Pani wzburzenia .... A w myśl komuny Klient nasz Pan .... to chyba wydaje się Pani że robi zakupy w latach 80 tych. Panie przesympatyczne bardzo miłe , bardzo się starają wstyd że przez Pani zaniechanie i dumę piszę Pani coś tak okropnego. Życzę miłego dnia i więcej sympatii dla drugiego człowieka!

03.04.2020 14:22

Super panie ze sklepu z Fałata i Dziewulskiego mega sympatyczne brawo ❤️????
    Mariusz

27.03.2020 13:47

Dzisiaj dnia 27 marca 2020 r, zrobiłem zakupy, w sklepie Torimpex przy ul. Dziewulskiego 23 w Toruniu. Stałem przy kasie. Gdy podeszłem do kasjerki ( po głosie poznałem, że jest Ukrainką). Zakupy wynosiły 15.56 zł PLN. Kasjerka nie mogła mi wydać, paraganu. Prosiła o PIN. Płaciłem kartą. Totalny absurd, jak Torimpex traktuje klientów. Pewnie krzywo patrzą na tych, klientów, którzy kupują piwo. Wziełem, oprócz produktów spożywczych, dwa piwa HARDE, i takie cyrki. Zostałem poniżająco potraktowany. Powinno zrobić im się nalot!

02.04.2020 09:10

Panie Mariuszu, Dziękujemy za zgłoszenie. Sprawa została natychmiast zweryfikowana przez kierownika sklepu na monitoringu. Po wielu próbach płatność kartą nie była możliwa ponieważ Pana bank odrzucał transakcję płatniczą. Dlatego też zakupy zostały opłacone finalnie gotówką, a Pan otrzymał paragon. Pozdrawiamy serdecznie
    Bożena

17.12.2019 22:07

Teraz jest okres przedswiateczny moze firma sie pochwali jakie socjalne maja pracownicy?

22.12.2019 10:37

Pani Bożeno, informacje odnośnie wynagrodzenia i premii są danymi wrażliwymi z związku z czym nie możemy udzielić takiej informacji. Nie mniej jednak jeżeli jest Pani zainteresowana pracą w naszej firmie serdecznie zapraszamy na spotkanie i rozmowę rekrutacyjną podczas której będziemy mogli odpowiedzieć na wszystkie Pani pytania. Pozdrawiamy, zespół Torimpex.
    Ktoś

28.03.2020 18:41

Haha wasze paczki i premie nie dla wszystkich. Szkoda gadać. Są takie jakby kot napłakał. Nie macie się czym chwalić. Haha
    Ciekawa ona

29.02.2020 09:06

Hej mam Pytanie Jaka jest atmosfera w sklepach na ul Ligi Polskiej ?- Witosa ? Rubinkowo?
    Rafał B

19.02.2020 14:09

Pracowałem jakiś czas w Torimpexie na Głowackiego. Mam na prawdę dobrą opinię. Bardzo dobrze pracowało mi się w tym zespole i kierownictwo też jest warte docenienia. Dzięki temu lubiłem chodzić do pracy. Polecam!

19.02.2020 14:51

Panie Rafale, Bardzo dziękujemy za opinię i polecamy się na przyszłość :)
    Kadra Pracownicza..

27.01.2020 15:52

WITAM.. co napiszemy Opinie to widzimy że Pracodawca kasuje.. Dlaczego??... Chcielibyśmy tylko żeby Kwitki z wypłat były wkladane do Kopert.. I dopiero dawane Pracownikowi.. Żeby nikt do nich nie miał wglądu.. Dziękujemy.

02.02.2020 22:06

Szanowna Pani, Bardzo dziękujemy za przesłaną wiadomość. Liczymy się z opiniami naszych pracowników, które codziennie pomagają nam wpływać na poprawę jakości pracy w naszych sklepach. Nie mniej jednak, aby ta prośba mogła mieć siłę sprawczą, bardzo proszę o adresowanie takich wiadomości do osób decyzyjnych - kierownika sklepu lub kierownika regionu.
    Izabela

18.08.2017 12:35

Jestem klientka sklepu Jowisz na rubinkowie i na zakupy chodze codziennie co do komentarzy, ktore tutaj czytam mam mieszane uczucia. Ja osobiscie lubie robic zakupy w tym sklepie, sklep jest bardzo dobrze zatowarowany. Jesli chodzi o obsluge to w porownaniu z tym co bylo kiedys jest o niebo lepsza. Pracownicy (nie wszyscy) podchodza do klienta z usmiechem, a ten chlopak co tam pracuje bardzo go lubie jak siedzi na kasie (zawsze staje do niego w kolejce) on ma w sobie cos takiego ze nawet klienci sie go sluchaja. Podejscie do klienta ma super jest stanowczy a zarazem zabawny. Na sklepie to az milo sie go slucha jak sie smieje i zartuje z innymi pracownikami. Szkoda ze nie wszyscy tacy sa. Szczegolnie kilka pan na miesnym, obsluguja tak jakby do pracy przychodzily z przymusu. Jedynie co to na tym stoisku lubie byc obslugiwana przez taka wysoka pania w czarnych wlosach. Na monopolu tez jest taka pani wysoka przy kosci zawsze ma mine jakby stala tam za kare.
    Ktoś

31.01.2020 20:07

Jak łatwo Pani ocenia ludzi. Ten fajny a tamten nie. Jaki fajny kasjer, a moze cwaniaczek, co tu się usmiechnie, podlize i ma gdzies reszte. A inni pracownicy naprawde ciezko pracuja, a jesli chodzi o ich miny, to prosze wziac pod uwage to, ze my ludzie nie odpowiadamy za swoje miny. Jeden człowiek wyglada tak a inny inaczej. Czy Pani kontroluje swoje miny, jak odbierają Panią inni? Moge Pania zapeenic, ze te osoby z tymi dziwnymi minami sa fajnymi ludzmi i ciezko pracuja dla Was klientow.
    Zniesmaczony...

28.11.2019 20:01

Fajny zespół.. Zgrana Paczka.. Ale jest jedno Ale.. Dostaje się Próbną umowę na 3 miesiące.. Pracuje się.. Stara się.. A tu klaps nie Przedłużają umowy bez zasadniczego słowa.. Dlaczego.. A szukają nadal nowych ludzi do pracy przecież to nie logiczne.. Po co zmieniać Pracowników którzy już są wdrożeni w dany dział.. I od nowa szkolić nowych pracowników.. Nie rozumiemy tego..
    Agnieszka

15.10.2019 20:27

Byłam dzisiaj na zakupach w Jowiszu i slyszalam jak pracownicy miedzy soba rozmawiali i czy to prawda ze zabieracie Panstwo Pana Sebastiana ze sklepu? Czy to konieczne?
    Lukasz

16.10.2019 10:43

Mieszkam obok tego sklepu zakupy robie od lat i w tym sklepie ciagle ktos sie zwalnia ciagle zmiana pracownikow. Ostatnio to bardzi czesto kogos tam brakuje i sa nowe twarze niestety na krotko. Moze warto sie temu przyjrzec?

16.10.2019 14:41

Jesteśmy siecią sklepów i pracownicy zatrudniani są do firmy a nie do konkretnego sklepu. Dziękujemy bardzo za sugestię, przyjrzymy się tej sytuacji.
    Anna

20.09.2019 17:25

Mogą Państwo powiedzieć co się stało z moim ulubionym kasjerem na "Jowiszu", że go tak długo nie widać:(?

20.09.2019 18:36

Pani Aniu, kasjer udał się na zasłużony urlop. Od poniedziałku ponownie będzie w sklepie przy ul. Dziewulskiego :) Zapraszamy na zakupy
    Ania

03.08.2019 20:41

A jak wyplacane sa pieniadze na konto czy do ręki? I czy kazdy sklep ma innego wlasciciela czy jest jeden?

04.08.2019 20:07

Pani Aniu, wszyscy nasi pracownicy mają umowę o pracę na pełny etat, a pieniądze są oczywiście wypłacane na konto bankowe pracownika. Nasi pracownicy posiadają również pakiet socjalny, w tym: pakiet medyczny, paczki żywnościowe i dodatkowe premie na święta. Wszystkie sklepy działają pod jednym brandem i należą do spółki Torimpex Trade Sp. Z.o.o.
    ani

04.01.2019 12:47

Ludzie, nie wiem czego chcecie od tej firmy. Jak się pracować nie chce to wszędzie będzie źle. Dla mnie jest ok.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Torimpex Trade?

Kontakt - Torimpex Trade sp. z.o.o.

Żółkiewskiego 5 87-100 Toruń

REGON:871205265

Branża główna: Sprzedaż detaliczna
    Stefan

12.08.2018 11:17

Może wiecie coś o ofercie pracy w firmie? Jakieś wskazówki o zarobkach czy dodatkach do pensji?

03.01.2019 21:00

Panie Stefanie, zapraszamy do kontaktu z działem kadr: [email protected] Pozdrawiamy:)
    marzena

03.01.2019 20:53

Nie wiem skąd słaba ocena. Pracuje ponad rok i nie mam firmie nic do zarzucenia. Wynagrodzenia na czas, pensje całkiem dobre, atmosfera super, zgrany, młody zespół. Pracować trzeba wszędzie i myślę że ocena w dużej mierze zależy od podejścia samego pracownika. Dla mnie bardzo dobry pracodawca. Polecam z czystym sumieniem osobom niezdecydowanym. Sprawdźcie sami zanim uwierzycie niepochlebnym opiniom. Pozdrawiam:)

18.06.2018 13:10

14.08.2018 12:45

Wyżej wymienione benefity są pakietem podstawowym. Jesteśmy otwarci na sugestie naszych pracowników i staramy się być elastyczni także w kwestiach dodatków. Do kandydatów podchodzimy indywidualnie, więc wszystko zależy od wielu czynników, o czym napisaliśmy powyżej. Pozdrawiamy i życzymy samych sukcesów zawodowych.
    Rudi

10.12.2018 16:28

Smiechu warte co tu jest napisane.Ludzie zarabiaja najnizsze i dostaja marne premie a pracuja za dwoch lub trzech bo nie ma ludzi do pracy a pensja smiechu warta.Paczki po 100zl na reke na swieta,niestety w tej firmie osoby na chorobowym macierzynskim lub wychowawczym tez sa pracownikami a juz paczki na swieta dla dziecka nie dostaja.Dopoki jest zysk z pracownika to jest ok a pozniej juz sie nie liczy.Wiele osob nie jest zadowolonych ale wlasciciele udaja ze nie widza i nie slysza tylko wciaz nazucaja nowe obowiazki.

29.03.2018 14:37

S.

09.04.2018 23:23

Najpierw niech sie pani upewni jak ta nowa kierowniczka ma na imie dokladnie bo nie Marzenna tylko Marzena skoro juz pani sie tu udzielila a po drugie tutaj daje sie opinie na inny temat niz wyglad pracownika bo go*w no to pania obchodzi ile kto ma w biodrach ale najlepiej skomentowac kogos niz wlasna biede.
    Aleksandra01

17.04.2018 12:56

Jak S. sie dobrze wczytasz to jest opinia na temat zachowania Pani kierwoniczki - wiec dotyczy to sklepu jak najbardziej. Po jedzenie to pierwsza ale zeby podac klientowi to drze buzie i wola pracownika? Taka gwiazda ze nie moze obsluzyc klienta? moze faktycznie nie potrzebnie dodalam info ze nie za szczupla - wiec przepraszam bardzo...Co do imienia rowniez przepraszam za literówke no bo faktycznie roznica mega przy wypowiadaniu imienia..jeszcze raz PRZEPRASZAM.. Pracują tam kobiety starsze od Pani Kierowniczki zapewne z dlugo wiekszym stażem wiec wymaga to troche szacunku ale co tam KEROWNICZKA to KEROWNICZKA - może wszystko
    KLIENTKA

07.03.2018 22:03

TORIMPEKS TRADE TORUŃ WOJSKA POLSKIEGO . Robie tam zakupy jestem codziennie atmosfera w sklepie bardzo kulturalna nowo przyjete Panie przesympatyczne . Oby tak dalej ! Szanujcie Nowe pracownice żeby nie uciekły. Pozdrawiam

21.02.2018 09:44

Olka

21.02.2018 13:20

No ten sklep to jest cyrk można nieźle się pośmiać ????
    Magda

11.09.2017 15:27

Dzisiaj stala gwiazda na monopolu to pewnie byl na urlopie albo chorobowym xD
    Jola

11.09.2017 10:02

Ciekawe co zrobili z tym chlopakiem z jowisz bo dlugo juz go nie bylo widac :(
    realista

10.09.2017 22:25

Jak czytam te ostatnie wypowiedzi bylych i obecnych pracownikow, to odnosze wrazenie, ze pisza je osoby podstawione w celu ocieplenia wizerunku firmy. Ci, ktorzy tu byli lub sa wiedza dobrze, co w trawie piszczy. Jest coraz gorzej! Tylko cwaniacy maja dobrze.
    realista

10.09.2017 22:23

Agnieszka

04.09.2017 13:25

10/10 - nic dodać, nic ująć ! Bardzo dobry sklep. Polecam :)
    nikki

04.09.2017 08:57

Praca jest ok jak już się dostaniesz. Sporo obowiązków, ale to normalne. Godziny pracy nie są takie tragiczne jakby się początkowo wydawało. Ekipa zgrana, atmosfera dobra. Mogę polecić.
    Domi

31.08.2017 15:52

Jak w każdej pracy, masz obowiązki, jak je dobrze ogarniasz to na pewno będzie dobrze. Praca jest ok jak masz dobre nastawienie. Atmosferę tworzą ludzie i narzekanie tutaj nic nie pomaga.
    Mateusz

28.08.2017 16:19

Na pracę nie ma co narzekać. Przychodząc do firmy wiesz co masz robić i jakie są Twoje zadania, także zaskoczeń nie ma. Pieniądze są na czas, opóźnień nigdy nie było.
    x

24.08.2017 14:42

Praca jak praca, zdarzają się dni lepsze i gorsze - jak w każdej firmie. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń co do pracodawcy. Odpowiada mi praca i jestem z niej zadowolona.

22.08.2017 09:56

Pracujac w sklepie czasem nie da sie byc milym i usmiechnietym obslugujac na kasie durnych klientow. Klienci wymagaja Bog wie czego a sami kutury i szacunku za grosz potem taka baba jedna z druga wypisuja tu pierdoly bo kasjer odpyskowal.
    Agata

22.08.2017 11:20

W 100% się zgadzam! Czasem zastanawiałam się czego Ci ludzie oczekują, bo już nie miałam pojęcia. Wiadomo - klient, nasz Pan - ale kultura osobista to chyba normalna rzecz i nie powinno być tak, że kasjerkę lub kasjera traktuje się jak najgorszego. Czasami zdarzy się jakaś pomyłka. Niektórzy reagują normalnie - po prostu rozumieją, a inni wybuchają i się wyżywają na nas. Nie tędy droga. Ogólnie praca mi odpowiadała i takie sytuacje z klientami nie były dla mnie problemem.
    Alex

21.08.2017 12:14

Pracowałem tam ponad rok i było ok. Atmosfera była dobra i nie mogę się przyczepić, że były jakieś kłótnie czy tego typu sytuacje. A co do samej pracy to nastawienie do klienta to podstawa, więc ten uśmiech trzeba mieć na twarzy, nawet jak brakuje sił. Pozdrawiam
    wwww

20.08.2017 19:57

Siema ludziska zamiast pisać pzdury to zapraszam na stanowisko kasjer-sprzedawca lub na stanowisko kierownicze i wtedy możemy troche popisać pozdrawiam
    monika

18.08.2017 10:17

Jak pracowałam było ok. Kasa nie najgorsza. Czasami faktycznie dużo pracy, ale da się przeżyć, jak już się przyzwyczaisz.
    Agata

17.08.2017 11:25

jak ktoś jest robotny i ma trochę chęci to nie będzie miał problemów z tą pracą

Zostaw merytoryczną opinię o Torimpex Trade sp. z.o.o.