Torimpex Trade

• Przyłubie
  • Cegielnia
  • Grębocin

3. Opinie o pracodawcach Toruń
  5. Opinie o Torimpex Trade sp. z.o.o.

Opinie o Torimpex Trade Toruń

Nie przegap nowości o Torimpex Trade sp. z.o.o.!

Gutek

19.09.2023 12:55

Czy praca dla studentów jest też dostępna po wakacjach? Czy raczej są to prace typowo tymczasowe, rodzaj zastępstwa dla stałych pracowników na okres urlopowy?

27.09.2023 15:03

W celu poznania szczegółów zatrudnienia oraz możliwych jego form i warunków, polecamy kontakt z naszymi kadrami. Pozdrawiamy!

28.09.2023 13:02

Dzień dobry, podaliśmy uśrednioną kwotę wynagrodzenia w ogłoszeniu, ale wynieść może ono nawet więcej. Całkowite wynagrodzenie składa się z kilku części składowych - wynagrodzenia podstawowego 3,6 tys. brutto oraz premii regulaminowej 200zł i premii uznaniowej, o której wysokości decyduje kierownik sklepu i której wartość wynieść może nawet do 500zł brutto. Doceniamy zaangażowanie pracowników oraz ich chęć do działania na rzecz sklepu oraz budowania dobrych relacji z klientami :)
    Stojąc w kolejce po chleb

26.09.2023 13:09

Dziewuslkiego. No stoje dobie i stoje to napisze pare słów. Weźcie pomyślcie o organizacji stanowiska z chlebem. Nie pierwszy raz już to puszę. No rozdzielcie kurde pieczywo od ciasta!!! Za mną kolejka gigant aż do monopolowego i cześć ludzi rezygnuje. Na całym sklepie 4-5 pań wykłada towar. Po co? A przy chlebie jedna Powolna Ania. Obie kierowniczki przechodzą, żadna nie zwróci uwagi. Nie, najważniejsze wyłożyć serki, bo cztery kupki tych samych serków to za mało. Powolnej Ani skończył się papier, stoisko zostawiła i poszła szukać takiej co to papier potrafi wymienić. Przyszła, papier wymieniła ale koleżance w kolejce gigant nie pomogła, bo serki czekają. Podłoga brudna. Jedna pani czekała 20 min aż ktoś podejdzie i przekroi jej arbuza, bo wcześniej nikt nie pomyślał by to zrobić. Organizacja jest fatalna!!!

27.09.2023 07:38

Dziękujemy za opis sytuacji i przykro nam, że spotkały Panią/Pana takie niedogodności. Obsługa klienta oraz jego zadowolenie z zakupów jest dla nas bardzo ważne, stąd obiecujemy przyjrzeć się organizacji pracy na naszym sklepie, a zwłaszcza na stoisku piekarniczym. Pozdrawiamy!

16.09.2023 23:56

18.09.2023 09:04

Dzień dobry, cenimy wszystkie opinie, bo pomagają nam one reagować i wprowadzać zmiany w naszych sklepach. Archiwizowane są jedynie te opinie, które pozwalają na bezpośrednią identyfikację naszych pracowników i obrażają ich. Pozdrawiamy!

14.06.2023 22:27

Witam, w dniu dzisiejszym 14 czerwca w Torimpex przy ul. Ligi Polskiej na półkach były wyłożone ryby i śledziki na raz z datą przydatności 9 czerwca, Pani obsługująca kasę nie była zdziwiona towarem przeterminowanym na półkach- zwracajcie uwagę na termin spożycia produktów.

15.06.2023 11:58

Dzień dobry, przepraszamy za zaistniałą sytuację. Produkty zostały od razu usunięte z regału, a personel dołoży starań, żeby się to już nie powtórzyło. Wysoka jakość oferowanych przez nas produktów jest dla nas bardzo ważna, także dziękujemy za informację i zapraszamy ponownie!

04.09.2023 09:03

Dzień dobry, przykro nam, że spotkała Państwa taka sytuacja. Obsługa przegląda towary i ich daty przydatności do spożycia. Jeśli jednak zauważą Państwo jakikolwiek produkt po terminie, będziemy bardzo wdzięczni za zgłoszenie tego obsłudze sklepu. Pozdrawiamy!
    Rafi@

02.09.2023 07:40

Na rzeźniku w sobotę leszczynowa jak zwykle niby dwie panie ale tylko jedna obsługuje słabo i to bardzo

04.09.2023 08:51

Dzień dobry, obsługa musi również zadbać o czystość w miejscu pracy oraz o dołożenie towaru, aby klienci mieli do dyspozycji cały oferowany asortyment. Staramy się, aby każdy klient wyszedł z przekonaniem, że został dobrze obsłużony. Prosimy więc o wyrozumiałość i zapraszamy na kolejne zakupy!

01.09.2023 22:16

Masakra dziś na ligi polskiej godzi.18.00 nie ma żadnego chleba pani zadowolona już sprząta półki.
    Marcin

23.08.2023 17:28

Stanowisko kierowca jakie godziny pracy i wynagrodzenie ??

24.08.2023 07:48

Panie Marcinie, prosimy o kontakt pod adresem [email protected], gdzie uzyska Pan odpowiedzi na wszystkie pytania. Pozdrawiamy! :)
    Były klient

21.07.2023 09:24

Polecam omijać torimpex na Ligi Polskiej szerokim łukiem! Panie kasjerki zachowują się i mają miny jakby pracowały za kare. Za grosz dobrego wychowania i szacunku do klienta. No niestety zakupy robiłem zawsze dla mięsa, bo mają dobre. Ale to był mój ostani raz w tym sklepie i każdemu będę odradzał. Nie pozdrawiam.

21.07.2023 10:48

Dziękujemy za wiadomość. Chcemy, żeby wszyscy nasi klienci czuli się dobrze w naszych sklepach i wiemy, że obsługa jest w tym kluczowa. Porozmawiamy z naszymi pracownikami. Mamy jednak nadzieję, że wróci Pan do nas - nie tylko po mięso, ale również po to, żeby sprawdzić, czy poziom obsługi się zmienił :)
    Barti44

02.02.2023 09:00

Trudno powiedzieć coś dobrego. Nie możesz być szczerym wyrazić swoje zdanie ,bo to się nie podoba kierownictwu . Ludzi na zmianach za mało ... Traktuje się ludzi jak (usunięte przez administratora) . Nikomu nie polecam pracy w tej firmie. (usunięte przez administratora)y
    Barti45

13.02.2023 21:34

A oprocz tekstow że połowa pracownikow pracuje przeszlo 5 lat i że jestescie firmą z 30tnią tradycją umiecie napisać cos innego?To ze 30 lat tradycji uwierzę firma zatrzymała się w czasie i tradycję pielegnuje.O tej połowie pracownikow powatpiewam .

19.07.2023 14:46

Niestety prawda nigdy nie wychodziło się z pierwszej zmianny punktualnie,a jak z drugiej zmiany jak 3 minuty wcześniej to były rozmowy z kierownictwem

28.04.2023 13:00

Poli1234

10.05.2023 16:11

Zgadzam się w pełni z tą opinią.a iść i powiedzieć co jest nie tak to można jeszcze sobie zaszkodzić.równiez nie polecam pracy w Torimpex

11.05.2023 14:39

Dzień dobry, opinie naszych pracowników są dla nas bardzo ważne, stąd zachęcamy ich, aby zawsze informowali nas o podobnych sytuacjach. Kiedy dochodzą do nas niepokojące sygnały, podejmujemy rozmowy i działania służące poprawie atmosfery pracy. Torimpex działa na toruńskim rynku już ponad 30 lat. Zdajemy sobie sprawę, że wciąż jest wiele do poprawienia, ale około 50% pracowników firmy pracuje u nas dłużej niż 5 lat, co daje nam powód do zadowolenia oraz pozycjonuje nas na rynku pracy jako stabilnego partnera. Pozdrawiamy!

28.04.2023 12:49

28.04.2023 13:46

Dzień dobry, pieczywo, jakie sprzedajemy jest świeże każdego dnia. Jeśli jednak ma Pan/Pani zastrzeżenia, prosimy o kontakt z nami pod adresem [email protected]. Pozdrawiamy!
    Xd

29.04.2023 19:01

Raczej nie, ponieważ zdarzało się, że chleb który został z dnia wczorajszego, był zawsze sprzedawany następnego dnia jako pierwszy. Pani główna kierownik M. na Dziewulskiego, krzyczała na pracowników na sklepie, to nie powinno mieć miejsca. Jeśli coś kierowniczce M.nie pasuje to powinna poprosić pracownika na zaplecze do swojego biura i tam powiedzieć nie krzyczeć co pracownik zrobił nie tak.

20.04.2023 22:03

Witam, w dniu dzisiejszym byłam na zakupach w torimpexie na ulicy Leszczynowej, jestem bardzo niezadowolona z zakupów. Nie dosyć, że obsługa na dziale mięsno-wędliniarsko-nabiałowym była bardzo nieuprzejma, podczas obsługi miały wielki problem z odpowiadaniem na pytania typu "W jakiej cenie jest mięso mielone" odpowiedz była "tak jak łopatka" tym czasem nie było wyłożonej ani łopatki, ani ceny do niej. Dodatkowo pojawiły się takie problemy jak: cena skrzydełek w dniu dzisiejszym na dziale mięsnym była w kwocie 6,99zł/kg tym czasem wielka afera była gdy na kasie została nabita całkowicie inna cena i Pani obsługująca mnie na kasie, miała problem ze zwróceniem różnicy. Dodatkowo, krzyczała do koleżanek, które obsługiwały na dziale mięsnym, że mają złą cenę podaną na te skrzydełka zamiast na spokojnie wyjaśnić zaistniałą sytuację.

21.04.2023 13:58

Dzień dobry Pani Dominiko, dziękujemy za informacje. Skontaktujemy się z odpowiednimi pracownikami i wyjaśnimy sytuację. Zależy nam, żeby klienci czuli się dobrze w naszych sklepach, a obsługa była uprzejma i zawsze chętna do pomocy. Natomiast w przypadku niezgodności ceny artykułu z ceną na etykiecie, zawsze zwracamy różnicę. Pozdrawiamy!

19.04.2023 11:12

Czy urlop w Torimpex Trade sp. z.o.o. jest płatny 100%?

21.04.2023 12:31

Dzień dobry, prosimy o kontakt z działem kadr pod adresem [email protected], gdzie udzielimy wszystkich informacji :)
    Lusja

22.03.2021 17:08

Dlaczego w tej firmie tak jest ? Dlaczego nie szanujcie pracowników ?
    Miki2107

13.04.2023 19:06

Dokładnie zero szacunku dla pracownika czy to przy klientach czy to poza klientami.A widząc po odpowiedziach z firmy jest to lekceważone.Nie polecam pracy w firmie Torimpex

15.04.2023 13:04

Dzień dobry, opinie naszych pracowników są dla nas bardzo ważne, stąd zachęcamy ich, aby zawsze informowali nas o podobnych sytuacjach. Kiedy dochodzą do nas niepokojące sygnały, podejmujemy rozmowy i działania służące poprawie atmosfery pracy. Pozdrawiamy!

27.03.2023 19:58

28.03.2023 07:02

Bardzo dziękujemy za informacje. Z pewnością przyjrzymy się bliżej sytuacji i podejmiemy odpowiednie kroki, żeby wszyscy nasi pracownicy czuli się dobrze w pracy.
    Klient stały

20.03.2023 20:10

Panie na mięsnym notorycznie kładąc papier na wagę, nie tarują jej. Za każdym razem trzeba przypominać. Kupując 5 art. wyrobów mięsnych zapakowanych w papier, za każdymrazem doliczany jest papier. Na wszystkim da się zarobić... TORIMPEX na Ligi Polskiej w Toruniu
    Zniesmaczona

18.02.2023 13:59

Witam dziś kupowałam wędlinę na Ligi Polskiej kolejka aż pod lodówki..P.Weronika obsługuje klientów chodzi jak mucha w smole Niewiem pracuje tam za karę..mina gradowa może nie widzi bo ma takie długie i gęste rzęsy przyklejone ..Kiedyś była fajna kadra ..ale oczywiście dziewczyny popracowały i do zwolnienia a teraz pracują takie co się nie nadają na obsługę klienta..to jest totalny szok żeby w kolejce się stało jak za (usunięte przez administratora) ..

20.02.2023 09:07

Dziękujemy za informację. W soboty ruch przy ladzie tradycyjnej jest większy. Zazwyczaj w takich sytuacjach zwiększamy liczbę pracowników na danym dziale, ale czasami zdarza się jednak, że są potrzebni również w innym miejscu. Aktualnie prowadzimy rekrutację na sprzedawców na stanowisku mięsnym, więc mamy nadzieję, że niedługo sytuacja się poprawi.
    przedsiębiorca

13.02.2023 15:00

Proszę o komentarz jak wygląda współpraca z dostawcami produktów, jakie panują zasady, rozliczenia , dostawy towarów itp.

13.02.2023 15:32

Dzień dobry, prosimy o kontakt pod adresem: [email protected]. Pozdrawiamy!
    Wierny klient.

11.02.2023 22:42

Chciałbym dowiedzieć się dlaczego kierownictwo krzyczy na swoich pracowników? Robię zakupy w 3 sklepach na Rubinkowie. To jest Leszczynowa, Dziewulskiego i Ligi Polskiej. Na tym ostatnim drą sie niemożliwie na pracowników. Na Dziewulskiego rzadziej ale też się zdarza. Na Leszczynowej jedynie kasjerki krzyczą do siebie (choć mają dzwonek bo nie raz go słyszałem). Czy klienci naprawdę muszą słuchać krzyków na pracowników i darcia się pracowników do siebie? Zróbcie coś z tym bo przez takie sytuacje tracicie klientów. Ostatnio wyszedłem z jednego z waszych sklepów i poszedłem do Biedronki bo nie da się słuchać tego darcia pyska. Pozdrawiam

13.02.2023 08:52

Dziękujemy za informacje. Chcemy, żeby nasi klienci czuli się w naszych sklepach dobrze i swobodnie, dlatego przyjrzymy się bliżej tej sytuacji. Zachęcamy do ponownego odwiedzenia naszych sklepów!

10.02.2023 07:32

Notorycznie na Dziewulskiego pieczarki pod wieczór są takie czarne i normalna cena nikt tego nie widzi a po 18 na mięsnym kolejka a druga pracownica sobie sprząta juz chyba trochę za szybko jak sklep do 21.

10.02.2023 10:37

Dziękujemy za opinię. Zwrócimy uwagę na jakość oferowanych produktów w naszym sklepie. Dbamy o czystość i higienę w naszych sklepach, zwłaszcza na stoisku mięsnym. Stąd sprzątamy częściej, kiedy maszyny są w ciągłym użyciu przy dużym natężeniu ruchu w sklepach. Pozdrawiamy i zapraszamy na kolejne zakupy! :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Torimpex Trade?

Kontakt - Torimpex Trade sp. z.o.o.

Żółkiewskiego 5 87-100 Toruń

REGON:871205265

Branża główna: Sprzedaż detaliczna
    Pobliski mieszkaniec

10.01.2023 16:19

To co się dzieje na stoisku z pieczywem od ostatnich dwóch dni (po długim weekendzie 06-08/01/2023) to jest tragedia. Wracając z pracy po 15:00 nie da się kupić chleba. Nie ma nic! Półki świecą pustkami, a panie krzątają się zadowolone po drugiej stronie lady. Co się stało? Przez 15 lat nie było takiego problemu. Czy u Was ktoś nowy zaczął robić zamówienia pieczywa? Jeśli tak to ewidentnie sobie nie radzi. Niech ktoś zrewiduje zamówienia i poprawi tą sytuacje.

11.01.2023 18:59

Niestety chyba na wszystkich sklepach na Ligi Polskiej tak samo o16.00 jest jeden bochenek chleba i to razowego.

12.01.2023 08:44

Dziękujemy za opinię. Wszystkie informacje są dla nas cenne, gdyż dzięki nim możemy się zmieniać i podwyższać nasze standardy. Pozdrawiamy!
    Natalia

05.01.2023 13:56

Właśnie mi się ulało... Stoję w kolejce na mięsnym, chce kupić wędlinę, która ma dwa początki(polędwica łososiowa),usłyszałam że MUSZE kupić z tej gorszej strony bo pani nie może kroić z tej ładniejszej.... Odpuszczam, kupuje tylko mięso. Idę do kasy, stoję w kolejce (4 osoby przede mną) pani krzyczy, że nie ma drobnych, odsyła jedną osobę z kwitkiem. Moja kolej, place banknotem 100zł, pani z pretensją że nie ma mi jak wydać. Przepraszam że mam tylko taki banknot, ale nie wyjdę bez zakupów. Nagle są drobne i jest jak wydać... Lubię ten sklep, jest czysto, bogaty asortyment ale serio dziś mój poziom zdenerwowania jest na najwyższym poziomie.

05.01.2023 15:21

Pani Natalio, bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Postaramy się poprawić przy następnej wizycie ponieważ obsługa klienta jest dla nas bardzo istotna. Prośba o informację, w którym sklepie robiła Pani zakupy? Pozdrawiamy serdecznie

04.01.2023 10:46

Jaka umowa obowiązuje w Torimpex Trade sp. z.o.o. podczas okresu próbnego?
    Ooooo

05.01.2023 01:24

Umowa zlecenie jak się sprawdzisz masz 3 mce probne jak nie papa
    Justyna

19.12.2022 17:54

Jestem nowym mieszkańcem sztuk pięknych w Trn.od niedawna Torimpex to mój ulubiony sklep … ale błagam Was zwrócie uwagę jednej pani ( najczęściej obsługującej dział mięsny),ze jej posklejane sztuczne rzęsy „do nieba” wyglądają na prawdę mało higienicznie …

20.12.2022 07:27

Bardzo dziękujemy za komentarz. Pozdrawiamy serdecznie
    Justyna

21.12.2022 15:09

To nie jest nic złośliwego, ale to w znaczym stopniu obrzydza zakupy u Was. Pani wiecznie naburmuszona, chyba zapłakana bo kredka rozmazana pod oczami … nic miłego patrzeć na takich pracowników …
    Magdalena i Przemysław

25.10.2022 23:27

Od pewnego czasu mamy razem z moim mężem przyjemność być obsługiwani przez sympatyczną zawsze uśmiechniętą Panią Agnieszkę w sklepie przy ulicy Ligii polskiej, życzliwość uśmiech pomoc tej Pani jest nie do opisania. Jako jedyna traktuje każdego klienta indywidualnie. Jako klienci zawsze czujemy się dopieszczeni i zaopiekowani pod każdym aspektem. Pani bez różnicy czy jest na kasie , dziale mięsnym , cukierniczym układa warzywa czy sprząta zawsze jest uśmiechnięta i przyjazna nie traktuje klienta jak intruza co niestety wielu Państwa pracowników ma w zwyczaju. Dzięki takim osobą jak Pani Agnieszka zakupy robi się z pełną przyjemnością aż chce się przychodzic do takiego sklepu gdzie obsługa jest na tak wysokim poziomie jak ta Pani!

26.10.2022 07:53

Bardzo dziękujemy za tak miły komentarz. Jest to wspaniała motywacja do dalszej pracy. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy oczywiście ponownie :)
    Stała klientka

21.10.2022 11:02

Nie wiem już kogo pytać, ale gdzie się podziały wędliny Niewieścina u Państwa w sklepach??? Ta przepyszna Pasztetowa, którą uwielbiają moje dzieci na śniadanie i rewelacyjna Szynka dziadka??? Objechałam prawie wszystkie Torimpexy i nie ma nic na żadnym sklepie już od jakiegoś czasu szkoda, jestem załamana, bo zawsze kupowałam do tego świeże bułeczki i pomidorka. Teraz chyba będę musiała iść do sklepu firmowego. Nie chciałabym rezygnować z zakupów w waszym sklepie, bo jest mi po drodze i zawsze miła atmosfera. Czy będzie możliwość jeszcze zakupu tej Pysznej pasztetowej i szynki dziadka??? Zróbcie coś z tym!!! Stała klientka
    klient

21.10.2022 07:29

Witam ! jest w tej chwili godzina 7.20. Dlaczego o tej godzinie w sklepie Torimpexu przy ul. Głowackiego nie ma bułek ? Chodzi mi o bułki najzwyklejsze. Rozumiem że bułki pieczone w sklepie potrzebują czasu, bo to sam piec trzeba nagrzać a i samo pieczenie też wymaga czasu. Panie w sklepie są od godziny 5 . Czy przez 2,5 godziny naprawdę nie ma czasu aby włączyć piec ? to nie wymaga więcej jak 5 sekund. Po za tym proszę zwrócić uwagę obsłudze aby bułki były naprawdę wypieczone bo często się zdarza że w środku po prostu czuć surowe ciasto. Klient

21.10.2022 07:46

Dzień dobry. Bardzo dziękujemy za zgłoszenie. Przekażemy informację kierownikowi sklepu i na pewno zwrócimy uwagę na opisany problem. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie
    mieszkaniec osiedla

14.10.2022 13:24

Często zaopatruję się w produkty tego sklepu i powiem, że panuje tam pozytywna atmosfera mianowicie klient- pracownik, towar może i troszkę droższy ale to jest sprawa konkurencyjności. Opinia moja dotyczy sklepu przy ul. Wojska Polskiego /kwadrat/. Wszystkie panie tam pracujące są miłe i udzielają wszechstronnej pomocy na temat związany z towarem. Szczególnie na pozytyw w tej mierze zasługuje Pani Brygida zatrudniona w stoisku mięso-wędliny. Inne panie również jak tylko potrzeba z uśmiechem udzielają właściwych informacji zainteresowanym klientom. Polecam serdecznie ten sklep - Stanisław Olejniczak
    ZAZENOWANA

07.10.2022 11:29

Witam jestem klientem na ulicy Jesmanowicza w tym sklepie jest wieczny problem z kolejkami Jeżeli się poprosi o zawołanie kasjera to panie widzą w tym wielki problem Dziś np była kolejka pod sama lodówkę z działu mięsnego grzeznie poprosiłam żeby pani zawołała na kasę kogoś po czym ona stwierdziła że nie ma kto przyjść. A na zapleczu były 2 panie kierownik plus pani która zeszła z działu mięsnego. Piszę bo problem kolejek w tym sklepie jest notoryczny nikt nie przychodzi sobie postać bo nie ma co w domu zrobić

07.10.2022 11:37

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za komentarz. Postaramy się poprawić sytuację obsługi klienta w sklepie na Jeśmanowicza. Zaznaczamy też, że w niedalekiej przyszłości zostaną zamontowane kasy samoobsługowe, które pozwolą skrócić czas oczekiwania w kolejkach. Pozdrawiamy serdecznie

21.09.2022 11:26

Witam , może co klienci tu piszą może nie wiedzą jak się tam pracuje to jest jakiś horror bo ktoś kto chce pracować i się stara zostaje opierdal od kierownictwa a pracownicy są nie mili a najbardziej Pani Asia z na polowego bardzo nie polecam tej pracy na Dziewulskiego 23 , bo jak ktoś się stara zostaje opieprz od kierownictwa i pracownikach zastanówcie czy chcecie tam pracować w chorej atmosferze pozdrawiam

22.09.2022 11:54

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za opinie. Atmosfera w pracy jest dla nas bardzo istotna, a tworzymy zespoły już od ponad 30 lat. Na pewno przyjrzymy się opisanej sytuacji. Możemy pochwalić się, że ponad połowa pracowników pracuje z nami ponad 5 lat ponieważ jesteśmy stabilnym i rozpoznawalnym pracodawcą. Pozdrawiamy serdecznie
    Andrzej

30.08.2022 16:04

Mieszkam na Dziewulskiego od ponad 35lat jestem częstym klientem i zawsze jest super miłe panie aczkolwiek ciężko pracują dlatego my kupujący powinniśmy oddać szacunek jeżeli coś nie tak wystarczy zachować kulturę

30.08.2022 16:20

Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Taka wiadomość jest mobilizacja dla dalszej ciężkiej pracy. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie - zespół Torimpex
    Stała klineta

24.08.2022 20:10

Witam , jestem bardzo poruszona zachowaniem kasjerki, która w bardzo brzydki sposób zwracała uwage innemu kasjerowi (zachowywała się jakby była kierownikem) choć nawet kierownik jak i każdy powinien mieć szacunek do 2 osoby. A tym bardziej nie zwracać uwagę przy innych . Mam nadzieję, że więcej nie będę świadkiem takich rzeczy i będę przeprowadzone rozmowy wewnętrzne. Nie pozdrawiam.

25.08.2022 08:03

Dziękujemy za komentarz. Postaramy się wyciągnąć wnioski i postaramy się podnieść standard obsługi klienta żeby takie sytuacje nie miały już miejsca. Czy możemy prosić o informacje kiedy i w którym sklepie miała miejsce taka sytuacja? Pozdrawiamy serdecznie

08.11.2021 09:29

Jak dużo osób pracuje w Torimpex Trade sp. z.o.o.?

02.01.2022 12:31

Dzień dobry, w firmie Torimpex pracuje około 200 osób w chwili obecnej. Pozdrawiamy serdecznie
    Stały klient

24.10.2021 22:22

@torimpex napewno będę jestem codziennie i uwielbiam robić u Was zakuy ????

02.01.2022 12:29

Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Jest to motywacja dla całego zespołu dla dalszej pracy. Pozdrawiamy serdecznie :)
    Stały klient

24.10.2021 00:00

Jak już kiedyś wspomniałem jestem klientem przy ul Kaliskiego. Chodziłem tam zawsze z chęcią...a od czasu kiedy zobaczyłem Pania Dominikę bywałem tam nawet 2 razy dziennie . Jednak od jakiegoś czasu widzę te Pania wyrywkowo. Zawsze zajęta zawsze z towarem lecz nigdy nie pozbawiona uśmiechu który widać w tych czarnych oczach. Ta Pani to przykład dla innych Pan . Zawsze pomocna miła. Jestem oczarowany. Taki pracownik mógłby znaleźć pracę wszędzie a jest z Wami. Doceńcie to i nakarzcie innym pania być taka osoba jak Pani Dominika. Nie są to moje słowa tylko. Jej skromność czystość i to z jakim podejściem podchodzi do klienta i koleżanek (bo słychać jak się odnosi ) to naprawdę nie lada wyzwanie w takim zawodzie i z takimi pracownicami...bo niektóre z Pan zwolniłbym e trybie natychmiastowym

24.10.2021 11:40

W imieniu całego zespołu bardzo dziękujemy za pochlebne słowa skierowane do Pani Dominiki. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie :)
    Rubinkowo

14.10.2021 10:33

We wtorek kupiłam w sklepie na Dziewulskiego fileta z piersi kurczaka, którego musiałam wyrzucić. Filet rozłaził się w palcach i zrobiła się z niego jakaś mazia. Ostatnio zauważyłam, że mięso u Państwa w sklepie często jest odmrażane np. mielicie mięso jeszcze nie do końca odmrożone. Szkoda, że takiej informacji nie ma umieszczonej w widocznym miejscu bo ktoś mógłby chcieć zamrozić mielone surowe . Ponowne mrożenie mięsa nie jest wskazane dla zdrowia.

14.10.2021 11:54

Dzień dobry, Dziękujemy za komentarz natomiast możemy z całą stanowczością poinformować, że mięso sprzedawane w naszych lądach mięsnych nie jest przez nas mrożone. Firma Torimpex sprzedaje produkty mięsne w lądach tradycyjnych od ponad 30 lat. Sprzedajemy produkty od lokalnych dostawców, a sprzedawane mięso w naszych sklepach jest wyłącznie sprawdzonego polskiego pochodzenia. Pozdrawiamy serdecznie
    Gogo

08.10.2021 14:35

Kupuję produkty w Torimpex na ul .Dziewulskiego. Stoisko mięsne jest najgorzej zorganizowanym stoiskiem. Co sie dzieje,że o każdej porze obsługuje tylko jedna osoba ,ponieważ druga albo coś układa,albo donosi wędlinę,której jest w dostatku nie zważając,że jest długa kolejka,tak dzieje się codziennie o każdej godzinie,a popołudniami w szczególności. Czy nie ma kogoś pilnującego tego miejsca? Kobiety tam pracujące od wielu lat wykorzystują młode a same czyszczą maszyny do krojenia o godz 17!!!!!!!!!! Coś nieprawdopodobnego. Proszę z tym zrobić porządek.

08.10.2021 14:48

Dziękujemy za komentarz. Jako firma z ponad trzydziestoletnim stażem możemy zapewnić, że obsługa klienta jest dla nas kluczowym elementem dlatego na pewno przyjrzymy się zaistniałej sytuacji. Zapewniamy również, że postaramy się wyciągnąć wnioski i poprawić jakość obsługi. Pozdrawiamy serdecznie
    Madzia

09.10.2021 19:40

Zgadzam się z opinia po części tylko . Akurat zła organizacja pracy w tym sklepie to nie wina Pan pracujących a tylko kierownictwa . Jestem w rym sklepie codziennie i widzę co się dzieje . Ostatnio na zmianie policzyłam 7 dziewczyn . 7 na zmianie na mięso kasy pieczywo i ser plus dokładanie towaru. To jest kpina . Nie raz stoję w kolejkach i spędzam w rym sklepie ponad pół godziny a na sali wykładają towar dwie osoby zamiast podejść i „rozwalić „ kolejki na mięsie i pieczywie . To nie wina pracowników , dziwie się tym kobietom ze jeszcze ram pracują za takie traktowanie i takie pieniądze Stała klientka Magda Murawska ( pisze nazwisko aby dyrekcja nie pomyślała ze ro któraś z pracownic )
    Xxx

06.03.2021 11:12

Myślę, że pani Karolina powinna zostać na sklepie. Zwracanie komuś uwagi o koszyk nie jest powodem żeby kogoś przenosić na inny sklep (jak pisała osoba w innym wpisie?). Osoba ewidentnie się na nią uwzięła. Pani Karolina jest bardzo dobrym pracownikiem z doświadczeniem. Hipokryzją jest,że na waszych sklepach brakuje ludzi a jeszcze zwalniacie,przenosicie i nie wiadomo co jeszcze. Potem jedna pracownica musi robić za 5 osób. Robiąc zakupy widzę jak jedna pani jest na piekarni, potem siedzi na kasie, dokłada warzywny.. Prawda jest taka, że torimpex nigdy nie kierował się dobrem swoich pracowników. Tylko zawsze ważny klient. Nieważne co zrobił. Prędzej z pracownika zrobią złodzieja niż z klienta, bo nie obchodzi ich czy klient nas wyzywa/oczernia zawsze jest wina pracownika i co za tym idzie wyciągane są konsekwencje. Przeniesienia, zabieranie premii, a nawet zwalniają pracownika gdy tylko jedna rzecz im się nie podoba.
    Kasia.

09.03.2021 07:42

Święta Prawda. Popieram Panią. Ja tak właśnie zostałam zwolniona.
    Toja

22.08.2021 09:49

Wszystko pięknie, tylko żeby jeszcze było po polsku! Nie na sklepie, a w sklepie, w piekarni, w stoisku itd. To paskudne "na" jest rusycyzmem! Po polsku się tak nie mówi.
    Paula

10.08.2021 19:53

Ja jestem bardzo zadwolona z zakupów na wojska polskiego. Panie tam zawsze uśmiechnięte i pomocne. Zawsze zaproponują i doradza dobre i świeże produkty. Zastanawia mnie jednak tylko fakt, ponieważ z tego co obserwuje w takim sklepie są zawsze tylko dwie osoby. To chyba trochę mało? Musicie pomyśleć nad zwiększeniem swojej kadry. Pozdrawiam panią Hanię.

10.08.2021 20:20

Dziękujemy za miłe słowa dotyczące sklepu na Wojska Polskiego. Pomimo trudnego okresu urlopowego postaramy się żeby sklep był kadrowo lepiej obłożony. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy oczywiście ponownie :)

24.07.2021 10:18

Czy pracownicy w Torimpex Trade sp. z.o.o. dogadują się między sobą?
    Radek

25.07.2021 14:25

Ile pracowników to tyle charakterów, jest to bardzo ogólne pytanie, na które nie da się jednoznacznie odpowiedzieć. Nylon, że gdyby pracownicy nie dogadywali się między sobą, to żaden sklep firmy nie funkcjonował by jak należy, a tak nie jest. Pozdrawiam.

Zostaw merytoryczną opinię o Torimpex Trade sp. z.o.o.