RGIS Usługi Inwentaryzacyjne

• Aktualna rekrutacja

Pracuj z nami

Jak rekrutujemy?

Aktualna rekrutacja

5. Opinie o RGIS Usługi Inwentaryzacyjne Sp. z o. o.

Opinie o RGIS Usługi Inwentaryzacyjne Warszawa

Nie przegap nowości o RGIS Usługi Inwentaryzacyjne Sp. z o. o.!

ONA

24.04.2014 13:12

jacus ...też pracowałam w różnych firmach ,ale tam były okreslone konkretne warunki pracy a tu nikt nic nie wie dajesz dostepnośc w ciemnośc a jak ci coś wypadnie to bumelka.To jest praca dorywcza i tak powinno się ją traktowac.Umowa z ITC mówi ,że można w ciagu 72 godzin zgłosic niedyspozycyjnosc co nie jest respektowane przez RGIS stąd wpisywane bumelki,nawet jak ktoś załatwi sobie zastepstwo za siebie to zdarza się, że też otrzyma bumelkę co dla mnie jest wielkim nieporozumieniem(usunięte przez administratora)
jacus

24.04.2014 09:20

Ja pracowałem w kilku firmach inwentaryzacyjnych i powiem szczerze ta nie jest najgorsza. wiele jest do poprawy i zmiany. ale jedna obserwacja jest taka ze jak patrze jak ludzie pracuja to nie dziwie sie ze jest taka rotacja. Ja jak chce pracowac to pracuje najlepiej jak potrafie a nie kombinuje na godziny tak jak wiekszosc a potem piszecie tu te smutne poematy jak to was w (usunięte przez administratora) robia. zastanowcie sie najpierw czy wy nie jestescie tacy sami w stosunku do nich.
jb

21.04.2014 19:09

"nikt was nie prosi abyście pracowali możecie sobie znaleźć zajęcie u konkurencji a co myslicie że jesteście nie zastąpienie przeszkolenia trwają na wasze miejsca czekają inni" Nie wiem ktoś ty, ale nie zdziwię się gdy okaże się że jeden z reprezentantów firmy. Jeśli tak, to warto sobie uświadomić że przez takie podejście w tym kraju nigdy nie będzie dobrze. To wy powinniście zabiegać o pracowników i ich SZANOWAĆ, bo to oni między innymi pracują na dobre imię waszej firmy. Nikomu łaski nie robicie. Tak duża rotacja pracowników nie jest nigdy korzystna dla przedsiębiorstwa (nawet jeśli charakter pracy jest dorywczy)... i świadczy o pewnej nieudolności w jego zarządzaniu. Nikt takiej firmy nie traktuje poważnie.
bartek

20.04.2014 18:10

Pracowałem w Warszawie i powiem Wam, że jak czytam niektóre opinie to jestem w szoku co się dzieje np. w Krakowie. Warszawa to nie dość że super ekipa to do tego liderzy ok nigdy złego słowa do Nas ani braku reakcji w razie potrzeby. Zawsze można było się dowiedzieć co się chciało, dopasować grafik jak trzeba. Może to przez dobre kierowanie ekipą przez (usunięte przez administratora). Pozdrowienia dla RGIS Warszawa może jeszcze wrócę chociażby spotkać znajomych i policzyć coś w nocy. :P
i

17.04.2014 08:50

nie ma ludzi nie zastąpionych, ale z takim podejściem firma ta daleko nie zajdzie. Zresztą jak dla firmy nie ważna jest dokładność liczenia na inwentaryzacjach tylko szybkość, więc o czym my tu mówimy. Jak nie ważna może być dokładność na inwentaryzacjach, więc po co one są w ogóle robione? Po co płacić nie małe pieniądze firmie, która jest niedokładna?
pracus

15.04.2014 14:20

lolik511

12.04.2014 20:35

Obawiam się, że to może być koniec Siedleckiej grupy. Dziś już 12 a żadnego zlecenia wiele osób z którymi mam kontakt nie dostało. W marcu było kilka empików ale na nich kokosów nie da się zarobić. Warto jeszcze wspomnieć o irytujących mailach które dostajemy gdy nie wyrobi się aph. Wiadomo są lepsze i gorsze strefy. Lepiej i GORZEJ działające skanery. Praca w RGIS nie jest już taka fajna jak kiedyś. Na siedlecki rynek planuje wejść jeszcze jedna firma świadcząca podobne usługi. Coś mi się wydaje, że jak tak dalej będzie z rgisem to nowa firma przejmie wszystkich pracowników.......
OLO

03.04.2014 15:40

a nie daj Boże jak musisz jakąś sprawę załatwić służbową, nikt nic nie wie, nikt nie pomoże, zawsze to samo, dzwoń do Warszawy my nic nie wiemy, no to od czego wy jesteście? Nie polecam ani znajomym, ani wrogom.
olo

03.04.2014 15:37

nie polecam, bardzo mało inwentaryzacji, więc na zarobki nie ma co liczyć,wszyscy rządzić chcą ale niestety nie bardzo sobie z tym radzą. Liderami są ludzie przypadkowi, w zasadzie kto chce to nim jest, jakieś tam niby przeszkolenie przechodzą ale to jest śmiech na sali.

01.04.2014 16:27

"Chciałabym Was zachęcić do tego, abyście zaproponowali pracę swoim znajomym..." taak jeszzcze mam polecac ta kiepska firme znajomym... kpina...
trabi

30.03.2014 13:51

Popatrzcie na inne firmy inwetaryzacyjne na kwiecie maja zatrzesienie inwentaryzacjia w rgis pucha - podobno nie ma ludzi niezastapionych ale po tym co widze to sa pozdr R.I.P
ankaskakanka

30.03.2014 10:15

przypadkowo spotkalam lidera i co i nawet on odchodzi jak powiedział taki tomeczek z tarnowa główny kierowniczek zawsze na każdej inwentaryzacji oczywiście za każdym razem liczył najlepsze strefy i co odszedł i tak samo kandydatki na liderki podobno pawełek tez nie długo odchodzi nie przypuszczałem że tak szybko to się posypie podobno z dawnej ekipy już nikogo nie ma ale mnie już nic do tego
juz byly pracownik

29.03.2014 13:43

ale numer w kwieniu żadnych zlecen za poprzedniej prowadzącej nie do pomyślenia ale gruby przyszedł tylko po to aby wywalczyć rozlożenie grupy tarnowsko krakowskiej

Oferty pracy - RGIS Usługi Inwentaryzacyjne Sp. z o. o.

Praca dodatkowa - Inwentaryzacje

RGIS Usługi Inwentaryzacyjne Sp. z o. o.

Sochaczew

gość od kurteczki rgis

28.03.2014 20:48

oto ostatnia zachęta z ich strony Drogie Koleżanki i Koledzy Miesiąc marzec to czas kiedy liczymy Inditexy. Przeprowadzamy inwentaryzację takich sklepów jak: Pull&Bear, Stradivarius, Zara, Massimo Dutti, Bershka, Oysho czy Zara Home. Tak więc pracy mamy sporo. Nie liczymy tylko w Krakowie, ale również w Rzeszowie czy w Kielcach. Pamiętacie jak liczymy Inditexy? Jeśli nie to Wam przypomnę, a nowi pracownicy będą bogatsi o nową wiedzę, którą będą mogli wykorzystać na zbliżających się inwentaryzacjach. Oto kilka zasad: PIERWSZĄ i najważniejszą zasadą każdej inwentaryzacji jest dokładność. DRUGĄ równie ważną zasadą jest to, że nie robimy „Batchingu”, czyli nie skanujemy jednego towaru kilka razy, zaś skanujemy wszystko po kolei. TRZECIA zasada to taka, że nigdy nie skanujemy z folii tylko z metki sklepowej bądź z metki wszytej w produkt. CZWARTA zasada to dokładnie obejrzeć całą strefę, od lewej do prawej z góry na dół. Czy znajdują się na niej ukryte na ostatniej półce torebki czy buty oraz czy na wieszakach nie ma nałożonych na siebie rzeczy np. kurtka, bluzka, szalik. PIĄTA zasada to skanujemy zawsze od lewej do prawej z góry na dół. Nie ma od tego wyjątków. Pamiętajcie zawsze musimy zostawiać po sobie porządek! Nie zapominajcie, że na każdą inwentaryzację obowiązuje czarny strój. Bluzka przykrywająca ramiona, długie spodnie i pełne buty. Jest to istotna kwestia w Naszej firmie i przestrzegajcie tego. Pokażmy wszystkim, że Kraków jest najlepszy. Lepsze wyniki tym więcej pracy i większe zarobki. Prawda, że warto się starać. Bądźmy najlepszymi audytorami! J Chciałabym Was zachęcić do tego, abyście zaproponowali pracę swoim znajomym. Można tu zawrzeć fajne znajomości, po pracy miło spędzić czas. Osób wykazujące większe zaangażowanie i motywację by rozwijać się w Naszej firmie mogą otrzymać awans co wiąże się z większymi zarobkami i możliwościami. Wszyscy którzy chcecie do Nas dołączyć wysyłajcie CV na adres: [email protected]. a moj rachunek za ostani miesiąc 87 zlotych ale to już koniec w kwietniu mnie już nikt nie zobaczy

28.03.2014 18:25

tak jak ktos wyzej napisal. kasa kiepska obcinaja nawet o kilka złotych. o swoje trzeba sie upominac i albo oddadza albo odesla z kwitkiem. nie polecam tej firmy w krakowie. pzdr

25.03.2014 02:04

Praca spoko nie jest trudna ale z kasa kiepsko. Po podliczeniu godzin płatnych i nie płatnych wychodzi jakieś 3zl/h. Po całej nocy zwraca ci się za bilet i kupisz sobie zapałki...

01.04.2014 13:49

Masz rację.
dziki092

04.08.2014 01:12

to chyba pracujemy w innych RGIS-ach powiadasz 3 zł no to chyba Ci trochę pogrzało, no chyba że byłeś 10h w podróży w tym samym województwie i 6h pracy a to raczej nie realne.

17.03.2014 21:28

pamietamy te sciemy. zapisujcie sobie gdzies godziny wbicia i wybicia z pracy. bo pozniej moze sie okazac, ze zamiast 6 h to przepracowaliscie 4h. pare razy mialem juz tak zmienione godziny. jak sie liderom tak bardzo nudzi to niech zaczna liczyc a nie zmieniaja ludzią godzinówki. pzdr
ania

12.03.2014 17:33

HE HE DOBRE...
HMMMM

06.03.2014 16:38

Dzień Dobry, Mamy nowy rok 2014 i mamy w związku z tym również nowe zasady funkcjonowania. Po części większość z Was została już wdrożona w nowy system umawiania na inwentaryzację. Od początku, piszę tego maila, aby wyjaśnić jak ma to działać. Nie wiem czy wszystko zostało wam jasno wyjaśnione, ale spróbuje jeszcze raz. Dochodzą mnie słuchy i w mniejszym stopniu maile i telefony, że jesteście nie zadowoleni ze zmian. A więc zacznijmy. Nie ma już (usunięte przez administratora)i wszelkie układy z nią przestały działać, ponieważ ja o nich nic nie wiem. Nie oznacza to, że jak będę o nich wiedział to będą one dalej funkcjonowały. Preferuję sprawiedliwy system działania i każdego z Was traktuję w ten sam sposób. Nie ma dla mnie równych i równiejszych.Pamietacie hehe i co wy na to?????

04.03.2014 11:06

nie polecam grupy krakowskiej. jeden na drugiego patrzy i czeka, zeby mu sie noga podwinela. zamiast rgis to nazwa tej "firmy" powinna byc WAZELINA Sp. z o.o.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w RGIS Usługi Inwentaryzacyjne?

amulet

03.03.2014 12:37

warunki i atmosfera coraz gorsza, a efekty nowych działań widac- kauflandy out, a i inne sklepy powoli tez jeszcze rok moze dwa i RGIS bedzie R.I.P pozdr

03.03.2014 12:37

teri

05.03.2014 10:21

Nir chodzi (usunięte przez administratora) o zazdrosc tylko o elementarne standardy postepowania i zachowania a takze o elementarna uczciwosc i przzwoitosc czego tu nie ma i tyle w temacie pozdr
Alonzo

03.03.2014 07:41

(usunięte przez administratora)ak wam nie pasuje to po co gacie prujecie? Nie pasuje wam to czy tamto to jazda do innej roboty. Jak widzę jakie osoby przychodzą do pracy i jak liczą to włos na głowie się jeży. Jak czytam te wasze żale to tylko świadczy o waszej durnocie. Czy was ktoś do tej firmy na siłę zaciągnął ??? Ogarnijcie się trochę. Nie ma w Krakowie Lidera który byłby zły a jak ktoś komuś zazdrości to proszę... można aplikować i się wykazać !!! Zwykły pogański naród !!!
Regisowiec

02.03.2014 15:15

a mnie tam nowy system odpowiada. wydyłam dyspozycyjność i wiem ile pracy i gdzie bede miał na nastepne 2 tygodnie. wtedy moge isc znalesc cos nowego albo innego w tym czasie, kiedy mam wolne. faktycznie czasy dosjazdu w malopolsce sa nie platne i to jest straszna lipa, ale w sumie to taka umowe podpisalem. moze mam fart bo mnie nie chcieli wziac do nowego sacza wiec nie jestem rozczarowany.

27.02.2014 11:18

dobrze ktoś napisał. Poczuł wybicie się z liderów i od razu woda sodowa mu uderzyła. jaki to on nie jest. dobrze, że już zakończyłem współpracę. Pozdrawiam ludzi, bo są całkiem w porządku (niektórzy).
stefan

23.02.2014 16:34

Gruby kolo to nieporozumienie chociaz jak przejdzie i zafaluje bioderkami - wszyscy pedzie marza o takim szefie Pozdr

Kontakt - RGIS Usługi Inwentaryzacyjne Sp. z o. o.

Al. Księcia Józefa Poniatowskiego 1 03-901 Warszawa

Branża główna: Hosting, domeny i Cloud
do jelonka

21.02.2014 18:09

Jelonku osobiście odmówiłam wyjazd do N.S,bo szanuje swój czas za 3,11 postanowiłam nie pracować(nie po to studiuję).Pracę traktuję jako dodatkowe źródło dochodu.Dawniej za kadencji M.M.człowiek był traktowany na równi i szanowano jego czas. Jakby obecny szef był OK to człowiek mógłby jechać nawet za te 3,11.Znając życie dostałam bumelkę bo teraz nie uwzględnia się 72 godzinnej odmowy pójścia na inwentaryzację.

21.02.2014 17:13

Roland kilka miesięcy temu było dobrze, bo Szefowa (pozdrawiam M.) liczyła się z ludźmi i szanowała ich czas pracy i miała inne nastawienie. Odkąd "szefem" jest taki jeden to wszystko się pozmieniało na gorsze niestety. Wpadł ze zmianami, bo chce drugą Warszawę w Krakowie zrobić. Albo on odejdzie albo ludzie i wtedy będzie koniec grupy krakowskiej.
lolik511

12.04.2014 20:21

a może drugie Siedlce? Nie wiem czy mówimy o tej samej osobie? U nas teraz nie jest zbyt lubiany, za bardzo zadziera nosa
jelonek

21.02.2014 14:03

o po co jeździć do N sącza jak ktoś chce to oczywiście ale nikt nie musi dają wam pracę a wy marudzicie najlepiej to robić co innego no nie
pracownik rgis kraków

21.02.2014 11:24

stawka 8,5 nie ma szału jak jedziesz na inwentaryzacje w małopolsce nie dostajesz diet ani za drogę np N.Sącz 2,5h w jedną stronę+2,5h spowrotem.Czekasz na rozpoczecie inwentaryzacji 1,5h czekasz na zakończenie inwentaryzacji2h ( na liderów co zamiast jechac samochodem słuzbowym (usunięte przez administratora) do busa).A ty za darmo 8,5h poświęcasz swojego czasu.A co najlepsze inwentaryzacja trwa 4-5h.42ZŁ podziel przez 13,5h(5płatnych+8,5h za free)3,11zł za gozinę to rzeczywiście pieniadze godne dla człowieka.
byly pracownik

20.02.2014 18:51

nie wiem jak do was ale do mnie skoro z nimi nie mam już nic do rzezy przysłali mi abym wysłał aplikacje do bycia asystentem grubego wszyscy wiedzą o kogo chodzi wiedziałem ze tak sie skończy parę telefonów i wiem co gruby wyprawiał w siedlcach bo z tamtad go odesłali do nie zgdniecie gdzie do Krakowa więc powiem wam jak to sie skończy lepiej nie gadać jedno co mają OK to stawkę gdzinową mają nowhych (usunięte przez administratora)
byly pracownik

19.02.2014 19:27

nie rozumiem czego WY chcecie nikogo z Was nikt nie zmuszał do pracy przekonajcie się jak was traktują w innych firmach a poza tym można zbajerowac całkiem fajnie i jeszcze nic nie kumające laseczki
ZXY

19.02.2014 15:38

Dobrze opisałeś to jak wygląda i ile się zarobi. w tej firmie nie ma szacunku dla ludzi z Krakowa. Siedzi się te 2h charytatywnie czekając aż łaskawie "liderzy" skończą liczyć towar,który nie wchodził z kodu (zamiast jeden usiąść i zacząć wbijać te kody jak już widzą ile go się uzbiera) to wolą pod koniec gdy wszystkich już wybiją z pracy, dopiero zacząć wprowadzać ten towar gdy jest go już STERTA. wiadomo też, że są lizusy liderów i oni wtedy nie zostają wybici(bo nawet ich nie chcą wybić) więc liczą sobie pomału (skoro nie są wybici to muszą jak najdłużej to robić wtedy "wiecej" o te pare groszy zarobią) a reszta ludzi już wybitych siedzi na sklepie jak bezdomna. wypłata z tej pracy wystarczy na pokrycie kosztów dojazdów przez miesiąc. Dobrze,że już nie mam nic wspólnego z tą firmą. NIE POLECAM GRUPY KRAKOWSKIEJ.
joł

18.02.2014 10:16

jak Cię zwolnią to nawet o tym nie informują, sam musisz się domyślić ;-) (usunięte przez administratora)

15.02.2014 21:27

polak potrafi zapomniałes doliczyc dojazd na miejsce zbiórki,POLAK TO JEDNAK HARYTATYWNY jest....heheh
polak potrafi

15.02.2014 21:23

7,5/8,5 stawka dzienna/nocna np.wyjazd na terenie małopolski nie płatne godziny w autobusie N.Sącz 2,5h w jedną 2,5h spowrotem(nie płatne).do 2h czekasz po zakończeniu inwentaryzacji az liderzy zakończa ją (nie płatne)ok 7h nie płatnych .W porywie szału z 4h nocne 34zł+1h dzienna 7,5.Zarobisz 41,50 pomnóż sobie przez liczbę godzin płatnych i niepłatnych 41,5/12h=3,45.Za 3,45 to tylko POLAK potrafi pracowac..hehehehehe
byly wolontariusz

15.02.2014 10:43

kraków praca osobiście odkąd nastał gruby to tragedia ekipa farniarksa sie całkowicie posypała jak była poprzedniczak to cały roczek znaczy się 2013 było całkiem dobre obłożenie a poza tym jak mówi jeden zgredzik z krakowskiej ekipy nikt to pracy nie zmusza on podobno pamięta lata co to miał przymusowy nakaz pracy a poza tym traktowac jak pracę dorywczą faktycznie chodząc na noce można sie nieżle zaopatrzyć np wymienić stare obuwie na całkowicie nowe powynosić rożne rzeczy no i to jest ten dodatkowy plusik całkowicie bardzo dobry dodatek nie mówiąc o konsumpcji na miejscu

07.02.2014 21:18

W Krakowie szef traktuje ludzi poniżej wszelkiej krytyki. Straszy,nie liczy się z nikim.Prezentują taki poziom, że nie wypada tak traktowac pracowników jak i liderów. Normalny pracownik jest zapchaj- dziurą, kiedy "stali" nawalą. A do tego donosicielstwo ,potwarze ,ale dla niektórych to jedyny sposób, żeby załapać się na listę. Dzieje się tam coraz gorzej, stawki, po przeliczeniu na godziny coraz niższe ale leaderzy premie dostają.
celina

07.02.2014 21:11

zdecydowanie nie polecam= może faktycznie lepsza taka niż inna, ale pracownicy traktowani jak tania siła robocza, której nie wolo podczas pracy sie odezwać do drugiej osoby, siedzisz na zimnej i brudnej posadzce i prawie liżesz podłogę żeby dostać sie do najniższego regału i policzyć towar, albo stajesz na dwóch lub trzech skrzynkach-to zależy ile masz wzrostu-i patrzysz kiedy fikniesz -inwentaryzecję dostajesz kiedy WIELKI PAN zdecyduje chyba że mu włazisz w całości u (usunięte przez administratora)to pójdziesz ludzie sa traktowani nie równo- sama załoga nie mam zastrzeżeń- jeśli lubisz być traktowany jak (usunięte przez administratora)TO.....
cycu

07.02.2014 19:51

Nowego szefa grupy krakowskiej zapomnieli przeszkolic z Savoir vivre,ale takie czasy .Masz rację,że lepsza praca taka niż żadna,dobrze chociaz że wiekszośc ludzi tam pracujących jest w miarę normalna.

Zostaw merytoryczną opinię o RGIS Usługi Inwentaryzacyjne Sp. z o. o.