Caveral Budnicki i Wspolnicy

• Warzymice
  • Bezrzecze
  • Przecław Osiedle Zielone Pole
  • Kurów
Szczecin - Caveral Road Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Szczecin
  5. Opinie o Caveral Budnicki i Wspolnicy Sp.k.

Opinie o Caveral Budnicki i Wspolnicy Szczecin

Nie przegap nowości o Caveral Budnicki i Wspolnicy Sp.k.!

01.02.2023 14:56

Xdd

08.03.2023 16:56

Właśnie tak to jest jak się zatrudnia na odpowiedzialne stanowisko osoby po ukladzie.
    Sensej

06.04.2023 21:27

I wyszlo ze pekles bo i Aska ciebie wykonczyla. Cienias… ale fakt przy niej zostaja tylko ci najwytrwalsi co nakur*** km. U niej nie ma zmiluj sie. Harda babka. Narobic sie trzeba ale na koniec miesiaca kasa sie zgadza. I wszyscy zadowoleni.

27.01.2023 21:04

Kierowca Dafa

03.02.2023 22:23

Też jezdze pod Aska prawie 2 lata i jestem zadowolony, km sie zgadzaja i robota dobrze zaplanowana. Malo tego polecilem juz firme i dalej bede polecal. Krzysztof po co sie tak mscisz, moze warto sie zastanowic czemu ty zostales zwolniony? Chyba tobie przyda sie szkolenie z planowania i czasu pracy.
    Krzysztof były pracownik

04.02.2023 11:59

Napiszę tylko raz . Mimo iż już nie pracuje w tej firmie. Firmę Caveral polecam wszystkim.
    Drajwer

03.02.2023 21:43

Pozdro przedszkolaki. Na autobusach podobno nie cisną. Mi się dobrze jeździ z Asia, stara się o kilometry, koła się kręcą to i kasa się zgadza. W weekend odpoczynek w domu. Ogólnie jak jeździsz, żeby jeździć i zarabiać to dobra kasa co miesiąc. Nowe nowe auta i pomoc techniczna. Polecam dobrym kierowcom co chca pracowac a nie sie mazać

01.02.2023 20:20

Ktoś

01.02.2023 20:37

Polecam firme Caveral, bardzo fajna atmosfera. Zgrany zespol i wyczesani szefowie.
    Laczek

01.02.2023 12:59

Firma generalnie porażka, zjazdy busami, źle oszacowane czasy często Joanna myśli że skoro mam awizacje o 12 to 12.01 jestem rozładowany, brak szacunku do kierowcow którzy są złem koniecznym. (usunięte przez administratora)
    w_kabinie

20.12.2022 22:57

Są plusy i minusy jak wszędzie: strasznie cisną ale przynajmniej nie zamulasz na parkingu, płacą dobrze ale są lepsi, ciągnik nówka sztuka ale co z tego jak zdarza się zjazd busem. Ogulnie źle nie jest.
    Xxx

27.01.2023 23:53

Chodźi o zatrudnienie osób nie za wiedzę tylko za inne walory. Zatrudnij się pojeździj pod panią, posłuchaj Pani to zobaczysz jak jest fajnie. Mi chodzi o wiedzę i kompetencje a nie o walory estetyczne. Ludzie mówią na parkingach, wiem co mówią.
    Były (na szczęście) pracownik

27.01.2023 21:22

...i jeszcze jedno (WAŻNE !) : Jak na parkingu ktoś będzie wam polecał tą firmę jako dobrą, fajną itp.itd(usunięte przez administratora)

13.06.2022 15:44

Polecam firmę, wbrew temu co piszą rotacji pracowników w biurze nie ma, ale to pewnie konkurencja zazdrości i wypisuje głupoty, że my się tu zwalniamy z pracy.
    @Ta yhyy

05.12.2022 15:43

Czy mógłbyś nie oczerniać firmy? Odszedłeś do konkurencji i zaczynasz dołki kopać? Anonimowo każdy może nawrzucać i głupoty wypisywać ale na to by się podpisać już odwagi brak... takie internetowe chojraki...
    @Ta yhyy

05.12.2022 15:50

Poza tym chyba musisz zaktualizować swoje dane bo masz konkretne braki ... naprawdę bardzo poważne braki wiedzy o wypłatach i atmosferze w tej firmie.

14.05.2021 13:50

Polecam tą firmę :) super atmosfera i fajna praca.

31.08.2022 15:59

19.10.2022 10:41

31.08.2022 15:59

Na razie wszyto ok, polecam firmę
    Szybki

04.08.2022 13:30

Polecam Caveral, bardzo fajni disco, super prowadzą pojazdy, dziewczyny z księgowości też sympatyczna, pozdrawiam :)
    nowy

24.06.2022 10:40

Na razie wszystko jest ok. Krzysiek- jesteś najlepszym dyspo z jakim współpracowałem! Szacun!

31.03.2022 20:41

Amba fatima

31.05.2022 11:10

Ciebie okłamują całe życie.

21.06.2022 19:27

Jak się dogadasz to taką dostaniesz.
    SSS

09.06.2022 09:16

Polecam firmę bardzo fajna ekipa, imprezy firmowe, super atmosfera:)

17.03.2022 21:22

Terz polecam

08.04.2022 21:54

Zawrze stoprocęt satyswakcji
    A

25.05.2022 17:43

Ludzie , jakas firma windykacyjna robi sobie tu reklamę a wy wyciągacie własne zapewne błędne wnioski ze nie wypłacają kasy pracownikom. Myślcie trochę

24.05.2022 20:37

Przewoźnik

25.05.2022 17:35

Ale się tu firma windykacyjna ciągle reklamuje. Akurat Caveral dobrze płaci więc nie dajcie się naciągnąć- w razie wątpliwości wystarczy mail do księgowości i sprawa wyjaśniona. Jeżdżę dość często i nigdy nie musiałem stosować więcej niż mail lub telefon
    Nowa :)

11.04.2022 08:22

Polecam firmę, w brew temu co tu jest napisane atmosfera naprawdę przyjazna, wszyscy pomocni, nie wiem kto pisze te bzdury, z czystym sumieniem polecam pracę w Caveral :)
    Wicek

28.04.2022 14:45

Nowa :) czyli wszystko ok w tej firmie? jak zarobki ?
    Ika

30.04.2022 14:36

Zgadzam się, również polecam firme
    Zigi

27.04.2022 14:17

Polecam firmę Caveral, wszystko zgodne z ustaleniami, po trzech miesiącach pracy jeszcze się nie zawiodłem, więc mogę uczciwie polecić, ósemka z przodu jest i weekend w domu jest!
    Zadowolony

08.04.2022 19:03

Polecam firmę, bardzo dobra atmosfera wynagrodzenie zawsze zgodne z umową :)
    wstyd

18.12.2019 18:52

omijać kierownik z wrocławia nadęty buffon że ja aż tyle wytrzymałem, i przestrzegam kierowców z wrocławia nie pchajcie się w to (usunięte przez administratora)
    ZADOWOLONA

27.01.2020 11:35

@wstyd Twoja opinia jest krzywdząca. Tak się składa, że współpracuję z tym kierownikiem i złego słowa nie dam o nim powiedzieć- to doświadczona, odpowiedzialna i bardzo ludzka osoba. Nigdy nie zrozumiem takiego hejtu... niesłusznych oskarżeń wypowiadanych z anonimowych ust zapewne słusznie zwolnionej, rozgoryczonej osoby szukającej zemsty w Internecie...
    Rvtg

10.03.2022 11:33

Kogo obchodzi co ty komu nie dasz i czego nie rozumiesz

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Caveral Budnicki i Wspolnicy?

Kontakt - Caveral Budnicki i Wspolnicy Sp.k.

Zielonogórska 31 71-256 Szczecin

REGON:320792447

Branża główna: Księgowość i podatki

Xxx

21.01.2022 10:50

Jak wygada praca w księgowości? Czy ktoś mógłby coś napisac o atmosferze, ile pracy jest w ciągu miesiąca oraz jakie są zarobki?
    Sposzczegawczy

04.03.2022 18:25

Koniec mistyfikacji? Gdzie interwencja najszczęśliwszych pracowników świata? :D
    Amba fatima

08.03.2022 20:16

Najszczęśliwsi pracownicy? Tam tacy nie pracują hahha

23.02.2022 11:31

Pokemontazo

28.02.2022 16:11

A co zazdrościsz ty nie masz żadnej spółki też byś chciał ich mieć mnóstwo !!!

08.03.2022 15:19

Poziom odpowiedzi jest adekwatny do poziomu usług świadczonych (usunięte przez administratora)

24.08.2021 12:24

y

02.09.2021 11:58

Strata czasu na ludzi którzy chrzanią nie o tym jak jest / ma być a o tym jakby chcieli żeby było ! brak profesjonalizmu i szacunku do przyszłego pracownika.

06.02.2020 12:36

owcaKier

12.07.2020 13:47

Te cudowne komentarze jeden po drugim to jakis słabo przemyślany zabieg z odwrotnym skutkiem. Nie wiem co ludzie maja w głowach wynyslajac takie "akcje" ale wiocha straszna aż wstyd to czytać śmierdzi z kilometra!!! Antyreklama tyle w temacie.ps: caveral to nie tylko biuro
    Przestrzegam konkurencje

11.07.2021 17:19

Konkurencja zawsze ma coś do napisania ;)

09.04.2020 08:03

Panbuk

14.06.2021 14:04

Otóż to... Dobra rada ,magiczne ctrl+c ctrl+v do oferty pracy powyższy wpis i mniej nieporozumień:) ostatnie zdanie możecie sobie darować:)
    Zbigniew Ziobro

22.04.2021 21:08

Polecam firmę-same zalety wad zero.
    Remek

10.06.2021 20:42

Skoro polecasz to musi panować w firmie sprawiedliwość.
    Zbigniew Ziobra

01.05.2021 00:10

Kocham Caveral. Polecam pracę z czystego serca. Polecam kontrahenta z całego serca. A kto nie ten powinien ponieść konsekwencje. To jedyna dobra opcja. Inaczej wiecie...- wolę nie przypominać.
    Przekonany

10.06.2021 16:56

Skoro sam Zbyszek tak mówi to ja wierzę

08.06.2021 23:08

To będzie coś na zasadzie SMart 155: Plotki, intrygi, romanse, faworyzowanie, kolesiostwo, brak kompetencji, koordynatorzy tylko z nazwy, brak szacunku do młodszych stażem, oceny/wywody mocno godzące w wartość człowieka, wszechobecna spychologia, zamiatanie problemów pod dywan, brak profesjonalizmu, spoufalanie się z szefostwem. Ktoś w końcu zdejmie wam pancerz ;)
    Eniu

09.06.2021 16:39

To fajnie tam się bawicie. Faktycznie rodzinna atmosfera , radosna taka i w ogóle :p

18.07.2020 12:01

Czy w Caveral sp.j. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
    R

23.05.2021 18:04

Widzę ze same miękkie faje tu wypisują nie podoba się w Caveralu to po co wypisywać zwolnić się i koniec. A nie mazać się poprzez wypisywanie. Jest dużo firm które pewnie zatrudnią was do siebie.
    Qwerty

25.05.2021 11:52

Po to jest ta strona, żeby napisać chyba nie? Miękka faja? Bo ktoś ma swoje zdanie? Hahaha proszę Cie, kimkolwiek jestes caveralowiczu otworz swój umysł. Nie pozdrawiam
    Nowa

07.08.2020 09:33

Super przyjazna atmosfera, wręcz rodzinna . Młody, zgrany zespół. Szefowie z ludzką twarzą, do tego uśmiechniętą twarzą. ;-). Koleżanka z naprzeciwka najlepsza! Wreszcie chce się wstawać do pracy :-), a to mówi wiele... Duże pole do rozwoju.
    Atmosfera szczera

29.04.2021 22:48

Jak ten koment xd

20.04.2021 20:12

Mia

27.04.2021 16:29

cudowna jak widać skoro nie zwrocili uwagi na Pana błędy w pisowni..
    Zbigniew Ziobra

27.04.2021 19:50

Rozkazuje natychmiast przestać szkalować Caveral to jest rozkaz z natychmiastowym tytułem wykonawczym inaczej do gułaguw za fraki i koniec smiechuw hihuw
    gość

25.02.2021 14:59

Jeżdżę dla caverala od ponad roku i nie miałem nigdy problemów ani ze spedytorami, ani z płatnościami. wystarczy trzymać się umowy. polecam tą firmę bez najmniejszego wahania
    Ciuś ciuś

02.03.2021 17:24

Nie ładnie tak oczerniać innych... Przecież wiemy że wy nigdy do błędu się nie przyznacie. Negatyw za słuszny negatyw to wasze motttttttto!
    Uhaha

08.03.2021 06:36

I profilaktycznie wszedłem na portal opinii o pracodawcy żeby walnąc dobra opinie jako podwykonawca akurat chwilę po tym jak ktoś napisał zła xD ale (usunięte przez administratora) ;-)

17.02.2021 10:36

Alex

24.02.2021 14:58

Co się stało?

28.05.2020 08:42

Wicher

01.06.2020 14:39

Panowie szukam pracy, czy są zatrudnienia w Caveral? u nas zwolnili 16 i wszyscy szukają, możemy jeździć nawet na weekendy. Dajcie znać czy szukają i na kogo razie co mogę się powołać?
    Martyn Zenobiuk

11.11.2020 13:26

Niech się wypowie prezenter Caveralowy na ten temat
    Głos Rozsądku

23.10.2020 09:43

Firma nie jest zła- starają się by dobrze się pracowało a to już coś - najważniejsze, że firma jest stabilna i nie musieli nikogo zwalniać w czasie pandemii bo słyszałem co się w innych firmach działo...
    Kiero

07.11.2020 14:04

Kto kogo chce przekonac takimi opiniami... Po co wam to ??? Oto obraz firmy !!!
    Ogar

08.11.2020 14:39

Teraz "Głos Rozsądku" kiedyś to się nazywało "dobra mina do złej gry" będziesz mieć rozsądek jak się obudzisz z ręką w nocniku i będzie zdziwienie
    Spedytorka ze Szcz.

18.08.2020 14:13

Super szefowie i fajne chłopaki (pozdro dla Łukasza i Wojtka!) z Łodzi ;)
    Radosny Caveralowicz

16.08.2020 19:38

Komuś bardzo zależy nad super wizerunkiem firmy w internecie ale chyba brakuje rozgarniecia aby zauważyć na pierwszy rzut oka że te .... (usunięte przez administratora)sa pisane przez jakas jedną osobe z biura. I co to ma na celu skoro zainteresowany człowiek który ma jakikolwiek rozum czytajac te opinie tylko się zniecheci do firmy bo nie ma nic gorszego jak fake'owe komentarze i to takie niskich lotów gnioty. Jak to świadczy o firmie???

15.08.2020 21:19

Ładnie tak samemu sobie opinię wystawiać ? Żenada.
    mały

11.08.2020 12:44

firma naprawdę w porządku, nawet lubię tą pracę

28.01.2020 10:43

Pracuję już długo w Caveralu i na prawdę nie mam na co narzekać - dobre warunki pracy i zarobki, wypłata zawsze jest na czas - codzienne obiady i prywatna opieka medyczna - szefostwo i kierownictwo jest w porządku - to moi najlepsi szefowie jakich miałam do tej pory (zero lukru, taka prawda) - fajne i ładne biuro, w którym jest miła atmosfera Ze swojej strony polecam!
    J

09.07.2020 20:54

Nie no 24 godziny to bardzo dużo, szkoda jednak że się nie zgłosiłem byłbym bogatym i szczęśliwym człowiekiem.
    Kiero

10.07.2020 16:31

24godz ? bo więcej podróżowania busem niż czasu spędzonego z rodzinną.

Zostaw merytoryczną opinię o Caveral Budnicki i Wspolnicy Sp.k.