Agromet Pilmet Sp. z o.o.

Brzeg

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 109 ocen.

Opinie o Agromet Pilmet Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agromet Pilmet Sp. z o.o.

Patrycja

@janekzdecydowałeś się na aplikację do Agromet Pilmet? Jeśli tak, to możesz powiedzieć coś więcej na temat procesu rekrutacyjnego? Jak długo czeka się na odpowiedź od firmy? Czego można spodziewać się podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne.

janek

Zastnawiam się jeszcze nad tym jak wygląda praca tutaj jako sprzedawca, bo nie ma tutaj nowych ofert z tego co widze..a też dobre warunki oferowali z tego co widze.

NumberOne

No tak, no wszystko jest w porządku, ja słyszałem ostatnio dużo pozytywnych opinii, więc generalnie pozwolę sobie uznac, że wszystko jest w porządku i będzie

gosc

raczej

mgr inż

łooo tyle to ja zarabiam jako handlowiec, sprzedaje właśnie maszyny, ale w innej firmie - no to chyba praca brygadzisty jest bardziej męcząca i ciężka. Bo brygadzista pracuje jak normalny monter i dodatkowo ma pilnować jakości i porządku na hali. Wiec to nie jest duże wynagrodzenie według mnie.

ciekawy

nie mówić? z czym lepiej?

gosc

lepiej nie mowic

Perkos

Ale cisza się zrobiła w firmie chyba lepiej co?

Wieszcz

Wkrótce będzie lepiej Na pewno się zmieni Przyjdą młodzi gniewni Odejdą starzy wkurzeni ;)

gosc

a co to zadnych informacji z Agrometu wszystko ok, a jak znosicie upały

arek

@robol, to może bys napisał dla przykładu co takiego ciągle jest tutaj nie tak, bo jednak to dość ogólnikowe stwierdzenie i osoba postronna, taka jak ja nie ma pojecia co się wyrabia w agromet pilmet. Dziwne też, że kolega mops powyżej chce dac medal brygadzistom, może wcale nie jest tutaj tak źle. Pozdrawiam.

mops

medal dla brygadzistow

robol

Firma ma pracownikow i ciagle cos nie tak. Niech sie ciesza, ze jeszcze chcemy tu pracowac.

wiem

Magazyn

mops

ktory wydzial jest najgorszy?

mops

ludzie maja prace i narzekaja

wiadomo

Jak to nie rozumiecie po co zatrudniono kierowniczke zaopatrzenia? Jako fachowca zeby uzdrowic ten dzial, bo przeciez wczesniej dzialal zle, a zwlaszcza branza wloska :) Teraz wszystko jest super. Dostawy na czas, w odpowiednich proporcjach i ilosciach. Nie ma niepotrzebnych zapasow w magazynie, nie ma opoznien w dostawach, maszyny schodza na czas, reklamacje do dostawcow zalatwiane od reki- wiecej takich fachowcow ;)

Banał

Odpowiedź oczywiście skierowana jest do anty-Nenka a nie do Stolarza - PRZEPRASZAM ZA POMYŁKĘ :)

anty-Nenek
@Banał 06.05.2015 12:15
Odpowiedź oczywiście skierowana jest do anty-Nenka a nie do Stolarza - PRZEPRASZAM ZA POMYŁKĘ :)

wiesz co? Masz rację, to zakończenie było niepotrzebne, przepraszam :)

anty-Nenek
@Banał 06.05.2015 12:15
Odpowiedź oczywiście skierowana jest do anty-Nenka a nie do Stolarza - PRZEPRASZAM ZA POMYŁKĘ :)

Nie jestem pracodawcą.

gosc

zgadzam się z hej ,masz rację 100%,

ha ha ha

Opini, na ktora odpowiadam raczej nie pisal stolarz, tylko kierowca :-)

anty-Nenek

Czytam Nenku twoje wypowiedzi jako osoba bezstronna i przede wszystkim nie rozumiem skad przeswiadczenie oraz kpiny z okreslenia, ze przelozeni nie moga byc przyjaznie usposobieni do podwladnych. Moga, a nawet powinni. Poczytaj troche o kulturze zarzadzania. Od dawna wiadomo, ze im bardziej ludzie utozsamiaja sie z firma, im bardziej chca do niej przychodzic, tym wydajniej pracuja. Firmy klada ogromny nacisk na atmosfere, wydajac srodki na integracje i poprawe relacji pomiedzy managementem a pracownikami. Wszystko sluzy poprawie jakosci i wydajnosci. Nawet teoria budowy egipskich piramid przez niewolnikow upadla, gdyz stwierdzono, ze brak checi i praca przymusowa sprawilyby, ze piramidy nie przetrwalyby tylu lat. Nie rozumiem twojej arogancji w twierdzeniu, ze nikt nikogo na sile nie trzyma, przeciez w calej tej sytuacji chodzi o dialog, nie o wyzbywanie sie doswiadczonej kadry. Przeciez czesto pojawiaja sie w prasie ogloszenia o tresci: "A.P. pilnie przyjmie slusarzy", na nadmiar zasobow ludzkich zatem nie cierpi. Tak jeszcze ci na koniec powiem, ze skoro takim erudyta jestes i tak cie bawia okreslenia, ktore przypisujesz kolorom scian, to powinienes wiedziec, ze "ulotnic sie" to moze co najwyzej smrod z majtek, a nie forumowicz z forum. Nie obraz sie, ale skoro wytykasz innym bledy, pilnuj by samemu ich nie popelniac.

Banał
@anty-Nenek 02.05.2015 21:47
Czytam Nenku twoje wypowiedzi jako osoba bezstronna i przede wszystkim nie rozumiem skad przeswiadczenie oraz kpiny z okresleni...

Dobre. Też jako bezstronna osoba czytam posty (m.in. Twój) i jest tam zdanie dot. ulatniania się. Warto czasami poczytać najpierw zasady tego forum (a nie bezmyślnie zaznaczać haczyk - akceptuję regulamin) a później dodawać takie komentarze. Wieli FORUMOWICZ Wyciąg z regulaminu forum cyt. "c) jeśli użytkownik wchodzi w dalszą dyskusję: należy ją spokojnie kontynuować, odkładając na bok osobiste zaangażowanie w firmę. Choćby musieli mierzyć się Państwo ze stekiem bzdur, warto pamiętać, że inni użytkownicy nie wiedzą, kto faktycznie mówi prawdę, a to na Państwu – jako na pracodawcy – ciąży większa odpowiedzialność. Pracodawca, któremu zależy na wyjściu z dyskusji z twarzą, powinien ze spokojem reagować nawet na najtańsze zagrywki i konsekwentnie dążyć do zakończenia jałowej dyskusji, w której nie ma już nic do powiedzenia. Jeśli pragną Państwo zakończyć takowy wątek, warto podziękować użytkownikowi za udział i spokojnie zając się innymi sprawami." Ostatnie zdanie mówi wszystko.

nenek

Nikogo nie bronię/nie broniłem, patrzę realnie a nie jak Ty żyjesz marzeniami (co by mogło być gdyby...) Ulatniam się stad bo ja akurat mam ciekawą pracę i "przyjaznych" przełożonych. Może i Ty kiedyś na takich trafisz :)Życzę Ci tego. Poszukaj pracy adekwatnej do swoich kwalifikacji i wiedzy, a wtedy nie będziesz musiał patrzeć na to wszystko o czym pisaliśmy. Będzie w Tobie mniej nerwów i żalu. Pozdrawiam i życzę udanej majówki.

Nenek

Bo tylko z Tobą dyskutuje.... :)

nenek

Powiem Ci tak. Niestety nie tylko w tym zakładzie ale również w podobnych zakładach produkcyjnych (i nie tylko) wygląda to tak, że kierownicy, brygadziści i większość kadry zarządzającej tak naprawdę nie ma przystosowanego pierwotnie wykształcenia pod swoje stanowiska. Czasami faktycznie można czuć się pokrzywdzonym ponieważ na stanowisku robotniczym-fizycznym jest osoba posiadająca lepsze kwalifikacje niż przełożony ale niestety taka jest rzeczywistość w dzisiejszych czasach i albo się z tym godzimy albo i nie. Skoro ktoś na takim stanowisku wykazuje swoją efektywność dla zakładu to znaczy, że pracuje solidnie i takie stanowisko mu się należy. Góra patrzy na efekty (a niestety nie na ludzi) Przełożeni za to egzekwują od swoich podwładnych. Jakim kosztem, różnie bywa. Widzisz jednak większość starej kadry na stanowiskach robotniczych będących nawet pod kierownictwem tej Pani się trzyma. I co zrobić Można tylko sobie troszkę ponarzekać Ludzka rzecz. Nie jest w stanie dogodzić się wszystkim.

kompletne bzdury
@nenek 29.04.2015 09:41
Powiem Ci tak. Niestety nie tylko w tym zakładzie ale również w podobnych zakładach produkcyjnych (i nie tylko) wygląda to tak,...

Drogi Nenku nie masz racji. We wszystkich zakładach produkcyjnych (i nie tylko) szuka się osób na dane stanowisko, a nie szuka się stanowiska pod daną osobę :-)Przejrzyj oferty pracy. Wykształcenie kierunkowe to podstawa. Dlaczego? Bo efektywność, o której tak dużo piszesz zależy od wiedzy, a ta od wykształcenia, proste?jak budowa cepa !

kompletne bzdury
@kompletne bzdury 01.05.2015 14:05
Drogi Nenku nie masz racji. We wszystkich zakładach produkcyjnych (i nie tylko) szuka się osób na dane stanowisko, a nie szuka...

Zapomniałem dodać, że oczywiście doświadczenie też tutaj ma ogromne znaczenie, czasem osoby z długim stażem pracy bez kierunkowego wykształcenia są bardziej efektywne niż osoby, które znają tylko teorię (stąd w ofertach pracy bierze się pod uwagę 2 kryteria: wykształcenie + doświadczenie). Ale wracając do twego toku myslenia: efetywnośc bez doswiadczenia ani wykształcenia? Sorry, ale na zadnym stanowisku to dobrze nie rokuje:-)

my

O jakiej hierarchii TY mówisz.Aby mieć szacunek wśród zalogi należ coś umieć coś sobą reprezentować,posiadać wiedzę na temat produkcji.Wiedzę jaką posiada ta pani -to umiejętność wybijania numerów w swoim telefonie.Powiedz szczerze czy to twoim zdaniem wystarczające.

gość
@my 29.04.2015 08:11
O jakiej hierarchii TY mówisz.Aby mieć szacunek wśród zalogi należ coś umieć coś sobą reprezentować,posiadać wiedzę na temat pr...

Ten zakład ma duże możliwości,ale właściciel powinien pamiętać ,że nowego pracownika do produkcji wprowadzi tylko stara załoga,ludzie którzy coś potrafią ludzie którzy posiadają wiedzę,ludzie którzy chcą.Z TYCH ludzi powinno się tworzyć kadrę kierowników,majstrów,brygadzistów.Ci ludzie chcą i powinno dać się im szansę.Powiedz czy dzisiejsza kadra posiada wiedzę,przecież niejeden ma wykształcenie nie związane z naszą produkcją-oni nadrabiają tylko zarozumialstwem ,ignorancją.Według Ciebie tak wygląda hierarchia .

Gość 2

Mamy nowego p. dyrektora i mam wielką nadzieję, że zmieni się sytuacja zwykłego pracownika. Może w końcu nauczymy się jednej ważnej rzeczy: szanować ludzi wokół siebie, każdego traktować podmiotowo, a nie przedmiotowo. Nie ważne, czy kogoś się lubi czy nie. Bo takie zakulisowe gierki i zależności (ten jest kolegą tego, tamten jest zależny od tamtego i patrzy się na nich inaczej), psują skutecznie opinie o firmie. Może skończy się ten chaos i zacznie się normalna praca.

mops

wesolo jest

gosc

rozmowy kwalifikacyjne na fizola:)) castingi,żenada

mops

ktos moze wymienic pieciu najwiekszych leserow w tej fabryce?

inż

no ja tam chciałem pracować w biurze to mnie nie przyjęli, bo to niby mam za małe kwalifikacje. To oni chyba mają mega nieziemskie kwalifikacje, że im do pięt nie dorastam hehe

mops

czy dyrektor techniczny potrafi mierzyc suwmiarka?na bank nie

1234

Żeby oceniać innych trzeba samemu być ok @! PS który piszemy przez ó a nie u

gość 4

Jak wy to wszystko wytrzymujecie,w takich warunkach nie da się pracować.

hhhh

"Super jest na spawalni.Serio"- napisał kierownik spawalni heh

mops

Super jest na spawalni.Serio

spawacz /////

Cześć , jakie są zarobki spawaczy u was w Agromecie, widziałem ogłoszenie na necie ,że jest u was zapotrzebowanie na spawaczy ,niby zarobki do 20 zł/h, to prawda czy naciągniete to troche jest ?

gośćć
@spawacz ///// 06.02.2015 07:05
Cześć , jakie są zarobki spawaczy u was w Agromecie, widziałem ogłoszenie na necie ,że jest u was zapotrzebowanie na spawaczy...

Dobrze napisane DO 20zł więc równie dobrze może być 12-14 oczywiście brutto

gość

ble ble dobrze mówi, zamiast przesiadywać na jakimś głupim forum ruszyłbyś do zakładu...a z resztą i tak już kogoś przyjęli.

ble ble

idź człowieku do zakładu i zapytaj z pierwszej ręki, kogo interesuje jakiś technolog

inż

to jak z tym technologiem? Ktoś mi powie wreszcie czy bedziecie se tak narzekać? I nic z tego nie wyniknie? Kto to jest ten fitnes?

koksu

co z tym technologiem? Kto to jest fitnes?

inż

zadałem konkretne pytanie - chodzi mi o posadkę technologa. Podobno jest jakiś wolny etat tylko kasa lipna bo 2500 brutto, ktoś może przybliżyć mi jak wygląda to stanowisko bo mam ochotę złożyć podanie, skończyłem 3 letnie studia inż zaocznie, i pracowałem na produkcji w innej firmie, nadam się?

przypadkowy etatowy

Witam i o kierownika produkcji pytam, otóż z tego co mi wiadomo firma Wasza zaopatrzyła się w nowego kierownika produkcji- Wasza go wzięła a nasza go oddała... Powiedzcie mi jak u Was rządzi i czy jest do ludzi czy bardziej do góry?, jakie zmiany i reformy wprowadza bo zapewne po to został u Was zatrudniony? Pozdrawiam sredecznie

inż

widziałem że szukają tam technologa, jak się tam pracuje na tym stanowisku? Może bym tam zrobił porządek? PS kto to jest Fitnes?

Murzyn

Robić robić nie narzekać za bramą 100 ludzi stoi i czeka na nasze miejsce hahahahaha

Ipreza

Niedługo impreza zakładowa. Będą mieli co świętować. Pogratulują sobie na wzajem i będą cieszyć się z sukcesu firmy... Tylko tak naprawdę, w tej firmie zapanował jeden wielki chaos. Zasłaniają się dużą produkcją. A co ?! W poprzednich latach były jeszcze lepsze wyniki, bo organizacja pracy na niektórych wydziałach była na o wiele wyższym poziomie.

Gość 2

Powiedzenie miało brzmieć:" Gdzie pieniądz rządzi, tam prawda milczy:.Przepraszam za przejęzyczenie.

lirycznie o zyciu

obserwując świata upadki i wzloty, widząc łzawe rozstania i huczne powroty, zastanawia mnie przyszłość, która nas tu czeka I jaka jest cena honoru człowieka.

olek

no ale jeśli ktoś naprawde stara się w firmie, robi co do niego nalezy, a czasem i nawet ponad to, to chyba powinien zostać doceniony, prawda? nie do końca zgadza mi się ta opinia, bo co z tego, ze np. ktoś jest z protekcji, a jest strasznym leniem i nic nie robi w pracy, to za co niby ma się mu tak dobrze płacić?

GOŚĆ
@olek 28.10.2014 12:51
no ale jeśli ktoś naprawde stara się w firmie, robi co do niego nalezy, a czasem i nawet ponad to, to chyba powinien zostać doc...

Olku, byli już tacy pracownicy co się starali robić co do nich należy a nawet ponad to i "zapłacili im" za swoją pracowitość sumienność i staranie...

gosc

a co tak cicho ,co tam a Agromecie,ponoć zmiany personalne , a prezes wypoczęty powrócił?

witek

no i jak z tymi wypłatami jest? napiszcie może jakiś przedział finansowy jak to wygląda dokładnie u Was w firmie.. mam tez nadzieje, że można z tego normlanie zapłacić za mieszkanie, nie głodowac przez połowe meisiąca i coś się odłoży. Czy nie bardzo tak będzie? Prosze o Wasze opinie, bo sam już nie wiem czy pchać się tam.

Zostaw opinię o Agromet Pilmet Sp. z o.o. - Brzeg

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agromet Pilmet Sp. z o.o.