ja zmnienialem termin na 10.04 bo najpierw mialem 21.03 na szarik
ja sam dzwonilem
Na kiedy miałeś termin
jade jutro z leszna ktoś jeszcze jedzie?
OK
Różne
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Ja miałam na 28 marca na szarik i tez cisza..
SKRZYPEK JAK SYTUACJA ROSNIE COS??HOTELE JUZ PEŁNE ODPISZ BEDE BARDZO WDZIECZNY POZDRO
Ja ale na motzow
Czy miał ktoś termin na 28marca do Scharinghausenn i jeszcze nie pojechał.
Czy ktoś ma może namiary na busy,które wożą z adresu pod adres i jeżdżą do Thiermana z woj.łódzkiego byłabym wdzięczna za wszelkie informacje.
Czy coś się dzieje na hali na Szariku, ruszyło tam coś, miał ktoś może telefon z biura i jedzie w tym tygodniu?
taka cisza na forum jak by wszyscy juz pojechali
W biurze ci podadza napewno dokladny
Jadę już któryś raz z kolei ale pierwszy raz sama i chciałam adres dokładny na lehnin.
O hala ne lehninie ruszyla a ostatnie pytanie jedziesz 1 raz czy kolejny a pozatym to w biurze podadza ci adres na lehnin
Na halę , ok dziękuję za informację . Może ktoś będzie miał m lehnin dokładny adres ?
Na hale czy na pole na motzow masz adres dokladny na ulotze a na lehnin nie mam
Tak dzwonili . I dlatego proszę o konkretne adresy
Dzwonili do ciebie ze masz przyjechać
Witam czy ktoś mógłby mi posac dokładny adres na Motzow i lehnin do thirmanna by wpisać w nawigację . Z góry bardzo dziękuję ;)
witam ale tu zamieszanie. Na Motzow juz wszystko funkcjonuje. Szybciej niz w zeszlym roku. Dzwoncie bo szukaja. ja jade we wtorek.
Jak się pracuje w Thiermann GmbH & Co. KG?
Zobacz opinie na temat firmy Thiermann GmbH & Co. KG tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 92.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Thiermann GmbH & Co. KG?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 76, z czego 17 to opinie pozytywne, 20 to opinie negatywne, a 39 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Thiermann GmbH & Co. KG?
Kandydaci do pracy w Thiermann GmbH & Co. KG napisali 9 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.