Heinrich Thiermann

Uchte

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 2108 ocen.

Heinrich Thiermann
42108

Opinie o Heinrich Thiermann

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann

Majka

To wszystko prawda co pisze Lady. Mniej niż zero szacunku. (usunięte przez administratora) skarzypyty i nieroby mają tam tylko powarzanie a ten co pracuje trzeba go zgno.......ć.

Nowy4321
@Majka 21.05.2018 19:58

Największy co (usunięte przez administratora) to oczywiście kolczyk ???????? a najwięcej robi przekrętów ????

Lady

Kołkoz. Ludziska nie przyjeżdżajcie do thirmana. Zero szacunku do czlowieka... Harujesz jak wół i 70 euro dostaniesz za pracę od 6 do 21. Ludzie z tąd uciekaj. Traktują nas jak śmieci jesteśmy tu tylko robotami i nie liczy się to czy masz jakieś potrzeby.

!!!!
@nowy 16.05.2018 12:00

Sadze ze gdyby nie musieli to by nie jeździli....w niektórych pracach dostajesz 8/9 euro na godz a pracujesz godzin 8 może więcej wiec na to samo wychodzi. Jeśli ktoś jedzie zarobić super ta praca jest dla takich ludzi a nie dla tych kto nie wiadomo czego wymaga i chce zarobić ale się nie narobić, to było trzeba się uczyć a nie teraz nazekac ze mało wujek mało placi. Dziękuje

Wojtek

Ja słyszałem, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy

Niuniu

Czy jedzie ktoś 22 z lubelskiego ?!

Olq123

Witam ile trzeba czekać na jaką kolwiek odpowiedź w związku z pracą? Zgłoszenie wysłałam jakieś 3 tygodnie temu i nic nie wiem

nunu

dostaliscie dokumenty na wyjazd na borowke

nunu
@nunu 08.05.2018 17:28

ja bylam tam 5 raz i w tym roku nawet tych 1 nie dostalam chociaz tak w tym roku nie jade nie wiem czemu nie przyszly

Tomasz

Firma ma bardzo dobra opinię więc nic dziwnego, że ludzie są zadowoleni.

x
@Tomasz 20.04.2018 18:44

bardzo dobra opinia?!, (usunięte przez administratora) na kółkach zero organizacji ,a zarobki na akordzie to żenada.

Rzepicha

A ile płaci się za socjal?

xaxaa
@Rzepicha 27.04.2018 10:30

6,20

ADAM

HEJ POD JAKI NR TAM DZWONICIE LUDZIE?? JA DZWONIE POD TEN Z ULOTKI NIKT NIE ODBIERA TYLKO KASE MI ZJADA ZA SAM SYGNAŁ O CO CHODZI? JAK TAM SIE MOZNA DODZWONIC DO NICH? POZDRAWIAM

anonymous
@ADAM 20.04.2018 14:19

00 49 42739320281

kombajn

jedzie ktos jutro?

Wetercio

Czy to prawda ze w tym roku stawka godzinowa jest wieksza? Wiecie o ile podniesli z 5.50?

pawel
@Wetercio 15.04.2018 19:43

Witam! Tak to prawda, w tym roku stawka godzinowa to 6.20

Nowa

Witam. Jedzie ktoś może w niedzielę i ma jedno wolne miejsce?Mieszkam w Wielkopolsce.

Wiktoria

Jak jest na szparagach ktoś był? Byłam na borówce i fakt jest faktem że się pracowało po 15 godz dziennie (zdarzało się) . Kto jest grupową na Hali ? Pani Krystyna? Jak jest z Kobietami czy one też idą w pole i zbierają te szparagi? Słuchy mnie dochodziły że to jest praca tylko dla mężczyzn jeśli chodzi o zbiory. Proszę się więcej wypowiedzieć na ten temat

megi
@Sona 01.04.2018 13:34

a jaka stawka jet na borówce? może ktoś udzielić uczciwej odpowiedzi?

mati

witam czy orientuje sie czy na asendorfie hotel juz otwarty?duzo ludzi juz tam w ogole? bo tel narazie milczy dziwne...pozdrawiam

ja

Od 7 do 19,przerwa 2 h praca w polu.a na magazynie do oporu ,karetki zabierają haha=powodzenia za te grosze

Pawcio85
@ja 13.04.2018 15:20

Jak sie nie nadajesz to nie bierz sie do ciężkiej roboty proste

on 35

witam wyjezdzam w niedziele wieczorem na motzow z rzeszowa jedną osobę mogę zabrać tel 880920182

LittleLucky

Hej. Ja dzwoniłam w ubiegłym tygodniu, powiedziały że na 16 będzie wyjazd a dziś zadzwoniłam i powiedziały że może za tydzień może za dwa. Nie ogarniam tego trochę,raz tak raz tak. Chodzi o Scharringhaussen, może ktoś z Was jedzie na dniach?

Zbiory
@baktus 13.04.2018 12:39

Jak niema szparaga co ty piszesz baktus

Sichankoo

Witam, Dzwonili do mnie dziś i jadę 18 . Mam pytanko gdzie probować o zakwaterowanie abym miał blisko do dziewczyny ? Pozdrawiam :)

Masza

To czekanie jest najgorsze, dzwoniłam do biura i powiedzieli że wyjazd przyszły tydzień. Ciekawe tylko czy początek czy koniec tygodnia

Grzegorz1234

Jadę do Thiermanna jutro o 12.04 mogę wziąć 2 osoby zapraszam, prosze dzwonic 661129872

Piotr

No i kiedy ten spargel jest 20 stopni i nikt niedzwoni Wie ktos cos ???

baktus
@Pawcio85 10.04.2018 08:24

Też jade na piatek,dzis dzwonili,samych Bab życzę ,pozd

Ola123

Witam. Czy ma ktoś numer do Pani Beaty z Lehnin?

Marecki

Jadę dzisiaj do zobaczenia

Nico

Witam miał bym 2-3 miejsca do motzow raczej w tym tygodniu muszę jeszcze jutro zadzwonić się dokładnie dowiedzieć lecę z Leszna chętne osoby pisać

Nico
@Mariusz 08.04.2018 14:23

Jeszcze nie ja dzwoniłem mówili że mam być gotowy na przyszły tydzień czyli na ten co będzie. Znajoma jutro jedzie ktora tam jeździ i będzie wiedział dokładnie ale jak pojadę to 3 miejsca mam wolne jak coś

Szparagi

No a kiedy ten szparag sie zaczyna??? ja mialem termin na marzec

Byla
@Mariusz 08.04.2018 10:58

Szparagu jeszcze jest malo ale pogoda juz sie poprawila jest cieplo wiec powinno sie pomalu ruszac.

Waldi

Czy wiecie coś na temat wyjazdów Pojechał już koś

Nico
@Kamil 04.04.2018 12:38

Witam miał bym miejsca do tirmana jedziecie do motzow?

A

Witam szukam trasport do thirmana 3 osoby w przyszlym tygodniu

Nico
@A 07.04.2018 13:19

Z kad jesteście miałbym miejsca

Stefcio

Witam,czy praca na hali na Szariku przy szparadze jest ciężka czy raczej każdy da rade.Czy tam jest zimno/gorąco czy umierakowana temperatura.Praca jest w kazdy dzien niezaleznie od slonca czy deszczu?Jakies wskazowki?Wybieram sie w tym roku na hale.Wiem ze tam są 2 ale takie same?

Pawcio85

Dzwoniles w piątek dwa dni temu i mówili ze około 10 jak pogoda sie ociepli beda ściągać juz ludzi.

Pawcio85

Witam czy ma ktoś juz termin wyjazdu na ten rok na szparage?

Zostaw opinię o Heinrich Thiermann - Uchte

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Heinrich Thiermann