Skarem Sp. z o.o.

Stalowa Wola

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 509 ocen.

Opinie o Skarem Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skarem Sp. z o.o.

ozzy

Czy w "Skarem" dają jakieś talony pracownikom ochrony na Święta Bożego Narodzenia???

Cleo

Chociaż pracowalam w tej firimie 9 miesiecy w katoiwicach powiem tyle że firma nie jest fair

Agata

@pracownik nie rozumiem, dlaczego uważasz, że ktokolwiek kogo kogokolwiek tu podpuszcza. Nie wiem, kiedy ostatni raz poszukiwałeś pracy, ale osoby, które to robią bardzo często wchodzą na forum w poszukiwaniu konkretnych informacji. Wiele wypowiedzi - mimo, że są nadal bardzo cenne - takie nie są. Moderatorzy forum próbują kierować dyskusje a merytoryczny ton, która będzie odbywała się zgodnie z regulaminem forum.

pracownik

Masakra jak Gowork podpuszcza w swoich komentarzach, i tak wlasnie mozna zarabiac na oszczerstwach brawo.

Agata

@PRACOWNIK a możesz napisać chociaż te najważniejsze z Twojego punktu widzenia aspekty? Na pewno sprawdzenie na własnej skórze jest najbardziej miarodajne, jednak warto wcześniej poznać trochę konkretów.

Agata

Wiele osób chce poznać jak wygląda sytuacja już tutaj na forum @pRACOWNIK, więc czy mógłbyś sprecyzować swoją wypowiedź? Pisząc o innych stanowiskach miałam na myśli kierownicze więc co możesz powiedzieć na ich temat?

PRACOWNIK
@Agata 29.08.2017 16:35
Wiele osób chce poznać jak wygląda sytuacja już tutaj na forum @pRACOWNIK, więc czy mógłbyś sprecyzować swoją wypowiedź? Pisząc...

Dużo za dużo do powiedzenia. Sprawdźcie Sami.

Agata

W takim razie czy jest szansa na jakieś nowe rekrutacje @pRACOWNIK? W tej chwili firma szuka sprzątaczki i ochroniarza, a czy znajdą się twoim zdaniem miejsca pracy dla pracowników innego typu?

pRACOWNIK
@Agata 13.08.2017 15:56
W takim razie czy jest szansa na jakieś nowe rekrutacje @pRACOWNIK? W tej chwili firma szuka sprzątaczki i ochroniarza, a czy z...

Innego Typu mam rozumieć Karę kierowniczą ? Wpadnijcie na swoje obiekty w Warszawie tak bez zapowiedzi Sami zobaczycie i zrozumiecie

Daro

Nie wiem kto pisze o remontach, ja od dwóch lat nie pracuję w tej pseudo firmie, wiec nie wiem

pRACOWNIK
@Daro 23.07.2017 17:13
Nie wiem kto pisze o remontach, ja od dwóch lat nie pracuję w tej pseudo firmie, wiec nie wiem

Tam są potrzebne REWOLUCJE a nie "Remonty". Nie wiem jak jest w innych oddziałach ale Warszawski zszedł poniżej zera . Zalecam szkolenia dla Dyrekcji i kierowników (choć wątpię żeby czegokolwiek się nauczyli ) , bądź zmianę na nową która będzie szanowała pracowników. BO BEZ PRACOWNIKÓW....LEŻYCIE.!

Agata

@Daro o jakich remontach mówisz? Ostatnio pojawiło się kilka ofert pracy, więc wydaje się, ze o żadnym upadku firmy nie może być mowy. Możesz napisać, jak to w zasadzie wygląda? Twoja opinia będzie bardzo ważna, dla wszystkich, którzy zainteresują się właśnie tymi nowymi ofertami pracy.

Jola

To ta firma jeszcze działa myślałem że to już dzadostwo którym kieruje Pani B.już dojechalo do końca .

Daro

Robią remonty, znaczy się upadek firmy. Prezes nie słuchał jak pracownicy mówili, że baba nie nadaje się do kierowania firmom więc teraz będzie bolało

Daro

Ta "firma" to padaka. Tam pracować, to nie tylko obciach, to też trauma. Szefostwo na poziomie dna, zarobki jeszcze gorsze. Szkoda na nich czasu!

Gość

Moja opinia jest o skarem lunlin. Mój teść nie dostał urlopu na ślub syna ! Chora firma. Ślub jest koło Poznania i on może mieć wolne tylko w dniu ślubu a już następnego dnia musi iść do pracy na 7 rano dzień przed ślubem też musi pracować więc mógłby przyjechać nas zobaczyć w dniu ślubu Ale ślub jest o 17 a żeby zdążyć do pracy na drugi dzień do pracy na 7 rano to musi wracać pociągiem do Lublina o godzinie 16:53 7 min przed ślubem. Porażka. Katastrofa. Masakra. Ta firma nie zarządzają normalni ludzie. Życzę tym wszystkim kierownikom żeby ich to samo spotkalo.

cichy

@robinson odezwij sie

abc

A co tam się porobiło w zarządzie?;))) Jakieś zmiany?

Marek
@abc 03.01.2017 06:23
A co tam się porobiło w zarządzie?;))) Jakieś zmiany?

Coś się zmieniło dajcie znać

A.B.
@Marek 03.01.2017 18:43
Coś się zmieniło dajcie znać

A zmieniło. Prezesik co na wszystko odpowiada "fajno" poleciał choć za późno. Poleciał za Kraków i straty w Krakowie a powinien już... za Eurovie, Mostostal i wiele innych. Jak można debili brać do Zarządu? Teraz jego zastępcą jest milicjant z milicji. No żenada. W lecie skarpetasy i sandalsy. Grunt, że wkład do majątku firmy wniósł. Będzie się trzymał aż odrobi. Słowo do właściciela firmy: Czy Pan jest poważny? Szanuje Pan swoją pracę?! Nikt Panu nie odmówi zasługi w postawienie takiej firmy, ale na własne życzenie niszczyć swoją pracę i wprowadzać do Zarządu ludzi ze struktur firmy? Tym bardziej że to BUROKI bo nawet nie buraki. Kolesiostwo i układy! a mądrzejsi i ci co chcą sami coś zrobić trafiają na mur. Zostają zwolnieni, albo sami się zwalniają. Brawo dla tych co zwolnili się sami. Zarząd tej firmy to dno a Pani Prezes jest katastrofą wiedzy i metod - idealne dopełnienie Pani Dyrektor od sprzątania. Razem tworzą zgrany duet kablowania i opowiadania. Jedna powinna sprzątać a druga wodę w wiadrze mieszać.

Daro

Na święta zabiorą Wam, to co zostało z dodatków. Ta pani mianująca się prezeską firmy jest nie tylko brzydka ale...

gargamel

Zbliżają się święta bożego narodzenia, ciekaw jestem jakie prezenty firma Skarem ufunduje dla pracowników ochrony. Pozdrawiam wszystkich

eoak

Taki specjalista ds. windykacji telefonicznej może rzeczywiście liczyć na dobre zarobki. Dobrze, że posiada również własne stanowisko pracy (komputer, telefon), ciekawe tylko czy oprócz tego sa jeszcze jakieś socjale.

Jola

Myślałam że tego dziadostwa już nie ma

anonim

(usunięte przez administratora)

jan

Ta firma istnieje i ma się całkiem dobrze.

Daro
@jan 31.08.2016 17:04
Ta firma istnieje i ma się całkiem dobrze.

Już niedługo !

Jan

To ta firma jeszcze istnieje .....

Głogowianka moja nocna zmiana

Jak możenie wszyscy wiemy szefami firm ochroniarskich są byli policjanci i jak wiadomo są to największe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od firm zewnętrznych na jednego ochroniarz dostają od 30 zeta w górę a tym biedakom płacą 3,75 zeta, reszta idzie na lux samochody służbowe BMW i inne super marki.

robinson

Ta firma to totalna porażka, szukałem pracy,spotkałem się z regionalnym na Zielona G. takiego oszołoma dawno nie widziałem, gość nie ma o niczym pojęcia, jakby się z choinki zerwał, ignorant...opowiada takie pierdoły, zę żal go sluchać

cichy
@robinson 12.03.2016 19:23
Ta firma to totalna porażka, szukałem pracy,spotkałem się z regionalnym na Zielona G. takiego oszołoma dawno nie widziałem, goś...

SKAREM jakie ma obiekty w woj lubuskim i jak sie pracuje jaki jest kierownik i dyrektor proszę o opinie

anonim

(usunięte przez administratora)

Daro

Pani prezes?

rr

oj głupi narodzie,oj głupi.....żal czytać wasze wpisy..albo jesteście tak zdesperowani albo tak głupi żeby tam pracować...tym pierwszym to się nie dziwię-takie życie a ci drudzy niech sobie sami odpowiedzą.

lalika

Proszę o informację czy obecnie w Katowicach coś się dzieje ? Szukaja nowych kontraktów a tym samym są wolne etaty dla osób z niepełnosprawnością ?

anonim

(usunięte przez administratora)

do serca przytul psa

Zawsze było dwóch krawęzników jeden pisał a drugi czytał . Ty do którego sie zaliczałes??

Daro
@do serca przytul psa 22.02.2016 11:26
Zawsze było dwóch krawęzników jeden pisał a drugi czytał . Ty do którego sie zaliczałes??...

to i trak dobrze, bo widzę że ty ani czytaty ani pisaty, zwykły głąb!

Daro

Ja tam wolałbym zatrudnić byłych policjantów niż takich nieudaczników i denuncjatorow jak ty

dzielnicowy zzzz.....

Tych starych milicjantów niech zatrudnią jako oborowych bo tylko sie do tego nadaja !!!!!

Nieważne

Na okres próbny dali mi 1450 zł (brutto) oprócz godzin nocnych, a z tego co mi wiadomo powinnam mieć 1750 zł + godziny nocne. Pracuje jako ochrona.

starachowice

witam starachowice stracone z koncem roku :D brawo za polityke :D jeszcze twierdza ze sami zrezygnowali bo nie bylo to rentowne :D ta jasne :D teraz mamia nas ze dostaniemy kase za nadgodziny gdzie w kwartale wychodzi ze mamy pracowac 504 godziny i policzmy pazdziernik i listopad po 144godziny grudzien 212 wrzucili nam wiec gdzie tu nadgodziny ??fundusz zawieszony przez figurantow ktorzy sie zwia przedstawicielami naszymi a nikt na oczy ich nie widzial ani nie dostalismy zadnego pisma ze zawieszaja fundusz...brawo skarem ciekawe co na to prawnicy powiedza i urzad skarbowy lacznie z pefronem :D

róża

Pojawiła się oferta pracy u tego pracodawcy na stanowisku referent do spraw administracji biurowych,obecnie poszukuję pracy,ale po przeczytaniu Waszych opinii to grubo się zastanawiam!napiszcie coś więcej,może ktoś pracował tam na tym stanowisku?

anonim

(usunięte przez administratora)

okurde

no co Ty....1750 przez okres próbny...potem 3000 zł (brutto niestety)...karnet na basen,siłownię,pakiet medyczny w prywatnej przychodni lekarskiej,dodatkowe ubezpieczenia dla Ciebie i Twoich dzieci,raz w roku voucher na przelot w obie strony na Dominikanę (niestety tylko dla jednej osoby),jeśli masz stopień niepełnosprawności S to masz szansę na bony towarowe Sadexo uprawniające do zakupu 100 l wody mineralnej w wybranym przez Ciebie dyskoncie spożywczym... laptop,smartfon z 30 GB internetem i Iplą,całoroczny zapas długopisów to standard więc po co o tym wspominać... ..aha... raz w roku możesz za całkowitą darmochę skoczyć z komina na terenie dawnej HSW na bungee.......oczywiście bez bungee

anonim

(usunięte przez administratora)

wujek

próbuj próbuj ...tylko po 3 miesiącach tu nie wracaj z żalami i wyzwiskami :)

Maja

Jaka to ochrona skoro facet bez reki tam robi . Juz nie róbmy jaj z pogrzebu .

gretagarbo

jedynym okresem pozytywnym w historii tej firemki jest czas kiedy rządził właściciel-zarobki też wtedy były do d..y ale był porządek i inne traktowanie pracownika;po zmianach w zarządzaniu firma w opiniach pikuje mocno w dół i chyba tylko jakieś stare układy trzymają ją na rynku.

Jan

Jak nie w oddziałach pracują kierownicy z wykształceniem zawodowym to norma w skaremie ha ha

ooo

W skaremogrodzie jest wszystko możliwe.

felek

To chyba niemożliwe żeby po zawodówce ktoś był dyrektorem. Gdzie takie cuda?

animals
@felek 08.10.2015 23:11
To chyba niemożliwe żeby po zawodówce ktoś był dyrektorem. Gdzie takie cuda?

psiary jeszcze pracuja!!!!! gołodupce ...

nick

To kto tam jeszcze pracuje w GI? Bo słyszałem ze dużo chłopaków odeszło w ostatnim czasie

HGR

A jak ma być w tej firmie dobrze jak matoła po zawodówce zrobili dyrektorem , to nic innego jak by ogladać firm ''Kariera Nikodema Dyzmy

cdn

Oddaje sprawę do sądu pracy - oddadzą z odsetkami.

Wojciech Lebioda

Proszę pana jakie podwyżki ja się teraz doszedłem z tej firmy a oni mi nawet za zaległy urlop nie zapłacili w tej firmie to tylko raczej obniżki i dokładną obowiązków

bolo

Panowie z GI St Wola czy dostaliście jakieś podwyżki? Co z pozwem do sądu? Pracuję w innym oddziale i chciałbym wiedzieć jak się sprawy u Was mają.

t

Masz 15 stron opinii o tej firmie,jeszcze nie masz zdania?jakich informacji szukasz? jako były pracownik powiem ci ze 95 % powyższych wypowiedzi to prawda.Teraz sam/a oceń czy warto tam się zatrudnić.

strażnik

cz może ktoś wie;dlaczego zmieniają umowy o pracę z pełnego etatu na dwie umowy1/2 etatu.Jedna umowa w ochronie a druga umowa jako sprzątacz?

anonim

(usunięte przez administratora)

tyty

90% wypowiedzi jest zgodne z rzeczywistością.Nie ma róznicy czy pracujesz w ochronie czy sprzątasz.Traktowanie w tej firmie pracowników jest już sławne na całą Stalową i resztę miast gdzie mają "oddziały" :) . Porządany pracownik to oczywiście z grupą (teraz najlepiej ze schorzeniem specjalnym !!! ),pracujący w nadgodzinach,nie upominający się o urlop nie domagający się żadnego dofinansowania itd itp. Masz tyrać, cicho siedzieć i dziękować że pracujesz. Musisz sama spróbować i wtedy albo po kilku miesiącach zaczniesz też tutaj opisywać swą przygodę z tą firmą albo dziwnym trafem Ci się tam spodoba :D . Wybór należy do Ciebie.

witek

Co za kanał....jedną wielką pomyłka..... Never tej firmy ! Never !

pppppp

(usunięte przez administratora) trzeba być naprawdę pod ścianą żeby iść tam do pracy .... nikomu nie życzę takiego etapu w życiu..chyba że tym pseudoprezesom

poirytowany

Teraz Kierownika ze Stalówki chcą wyrzucić człowiek niczemu nie winien. ostatnio prostował sprawy po poprzednim dyrektorze ale pani prezes nie podobało się to że pomaga G.J. i teraz jest także jej wrogiem. Może napiszmy petycję żeby Go zostawili w spokoju ale pewnie pani prezes jak zawsze się z nami nie będzie liczyć i go zwolni. Bo nie ma to jak szacunek dla ludzi którzy na nią zasuwają

Zostaw opinię o Skarem Sp. z o.o. - Stalowa Wola

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skarem Sp. z o.o.