Bardusch-Polska

• Prężynka
  • Czyżowice
  • Dębowiec
  • Skrzypiec
Prudnik - Bardusch Polska Sp. z o.o.
Toruń - bardusch Polska sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Prudnik
  5. Opinie o Bardusch-Polska Sp. z o.o.

Opinie o Bardusch-Polska Prudnik

Nie przegap nowości o Bardusch-Polska Sp. z o.o.!

17.06.2026 15:58

Widziałam ogłoszenie na stanowisko pracownika produkcyjno-magazynowego w Bochni. Czy ktoś pracuje na tym stanowisku i może trochę powiedzieć?

Poszukujacy

18.05.2026 20:30

Czy są przyjęcia na pracownika pralni w Bochni?

już nie poszukujący :-)

29.04.2026 10:23

Witam Moje doświadczenia z rekrutacji wskazują na to, że firma nie szuka osób nastawionych na rozwój czy innowacje. Podczas rozmowy każda wzmianka o chęci awansu lub własnych pomysłach spotykała się z wyraźną niechęcią rekrutera, który podkreślał, że firma opiera się wyłącznie na sztywnych schematach. Proces wydaje się mało nowoczesny – odniosłem wrażenie, że rekruter nie orientuje się w aktualnych narzędziach, rozmowa nie jest nagrywana, dlatego rekruter może odrzucać przyszłą konkurencję. Kluczowym, a być może jedynym istotnym kryterium, jest biegła znajomość języka. Odradzam osobom ambitnym.
    #DoradcaKlienta
    SzukamPracy

17.02.2026 14:30

Czy w chwili obecnej bądź w niedługiej przyszłości odbywa się bądź będzie odbywała rekrutacja na stanowisko kierowcy bądź na produkcję ?
    #KierowcaKatB

18.02.2026 08:19

W najbliższym czasie nie planujemy nowych rekrutacji. Zachęcamy jednak do regularnego sprawdzania naszych ofert pracy na stronie: https://www.bardusch.com/pl/pl/kariera.html To właśnie tam publikujemy wszystkie aktualne ogłoszenia. Na stronie znajduje się adres mailowy, na który można przesłać swoje CV.
    Szukam pracy

25.11.2024 20:37

W jakich godzinach jeździ kierowca z Prudnika i jakie miasta obsługuje, województwa?

17.02.2026 09:32

Z Prudnika obsługujemy województwa: opolskie, dolnośląskie, śląskie, wielkopolskie i mazowieckie. Trasy są zawsze tak planowane, żeby były jak najbardziej optymalne, dlatego konkretne miasta zależą od danego dnia i zleceń – nie jest tak, że jeden kierowca jeździ wszędzie. Wyjazdy są poranne, dzięki czemu kierowcy kończą pracę w pierwszej części dnia i mają jeszcze sporą część popołudnia dla siebie. Oczywiście wszystko odbywa się w ramach obowiązujących norm czasu pracy.
    BuildingIcon

O NAS

Zapowiedź profilu firmy Bardusch-Polska Sp. z o.o.

Już od pięciu pokoleń w naszej rodzinnej firmie oferujemy pracownikom odzież roboczą, która jest tak indywidualna, jak każdy kto ją nosi.

Zobacz więcej
    Mini

09.07.2024 13:11

Witam.. Czy firma oferuje dlugoletni staż pracy? Opinie dlugoletnich pracowników wysuwają złe warunki pracy?

17.02.2026 09:19

W naszej firmie pracują nadal osoby, które były podczas powstawania firmy - czyli już prawie 30 lat. To pokazuje jak bardzo zależy nam na długoletniej współpracy.
    Tamara

24.07.2024 10:02

Zwracam uwagę na dobre i zdrowe relacje w zespole i z przełożonymi. Jako przedstawiciel handlowy mam zagwarantowane że atmosfera będzie ok i dogadam się z kolegami i szefostwem?

17.02.2026 09:16

W naszej firmie jesteśmy nastawieni na dobre relacje i współpracę. Więc dobra atmosfera to podstawa naszej pracy :)
    ouek

05.08.2025 16:56

Do jakiego dnia przychodzi wypłata?

17.02.2026 09:08

Dzień dobry, w naszej firmie wynagrodzenie wypłacamy najpóźniej do 10 każdego dnia miesiąca.
    Nuntius

08.07.2025 16:35

Asystent AI

Może ktoś się wypowiedzieć, jak to było z wymaganiami na stanowisku Specjalisty ds. Rozwoju i Obsługi Klienta Cleanroom, gdzie nie podano widełek, a oczekiwania wyglądały raczej na spore? Czy zaangażowanie i mobilność były naprawdę aż tak ważne dla tej firmy? Najbardziej liczyła się gotowość do podróży służbowych i czynne prawo jazdy kat. B. Fajnym benefitem była prywatna opieka medyczna oraz szeroki pakiet dodatków socjalnych.
    #DoradcaSerwisowy
    Veritas

23.06.2025 13:23

Asystent AI

Ogłoszenie na stanowisko Przedstawiciel Handlowy ds. Cleanroom. Wynagrodzenie podstawowe plus system prowizyjny, ale konkretnej kwoty nie podano. Wymagania są dość wysokie – trzeba mieć doświadczenie w sprzedaży B2B, znać język angielski lub niemiecki i znać branżę pomieszczeń czystych oraz GMP. Jako benefit najbardziej rzuca się w oczy służbowy samochód do użytku prywatnego. Chciałbym dowiedzieć się, czy według Was te wymagania nie są przesadzone i czy warunki finansowe są naprawdę konkurencyjne na tle rynku?
    #PrzedstawicielHandlowy
    Długo.letni

16.01.2024 18:30

Praca w tej firmie to porażka pracowałem tam 10 lat zero szacunku klika ludzi nie do przebicia jako kierowca 5200 a jako obsługa klienta można liczyć na 3tys do ręki ogólnie nie polecam worki do noszenia i zero szacunku
    Lento

22.06.2024 08:04

Proszę powiedz czy 5200 na rękę to jako kierowca samochodu osobowego czy też ciężarowego? Czy to kasa z dodatkami czy też podstawa?

02.09.2022 11:11

Jak jest z pakietem medycznym w Bardusch-Polska Sp. z o.o.? Można dołączyć rodzinę?
    Dominika

13.11.2022 08:32

Pakiet medyczny jest i oczywiście można dołączyć rodzinę, tylko wiadomo, że w wysokości pełnej składki
    Dominika

01.12.2022 07:11

Ja osobiście z karty multisport nie korzystam więc nie orientowałam się w tym zakresie. Ale jeżeli chodzi o benefity o których wiem to poza pakietem medycznym są dofinansowania do urlopów, pakiet ubezpieczeniowy, wyprawki szkolne, dofinansowania do szkoleń, no i oczywiście dodatkowe pieniądze na święta.

30.04.2022 10:54

Jaki jest okres rozliczeniowy w Bardusch-Polska Sp. z o.o.? Kiedy można spodziewać się przelewu wynagrodzenia?
    Ania

13.11.2022 08:33

Do piątego każdego miesiąca

01.09.2022 23:57

Ile można zarobić na stanowisku kierowca kat b
    Ula

02.08.2022 09:58

Praca ciężka, nie ma się co oszukiwać, ale wszystko do zrobienia jeśli ktoś chce. Każdy mówi otwarcie jak to wygląda podczas rozmowy z p.Sławkiem i brygadzistką. Atmosfera jak w każdej pracy - jednych się lubi innych nie za bardzo. Kierownictwo w porządku - byle traktować się z szacunkiem.
    Praca Handlowiec wynagrodzenie

30.10.2019 10:10

Prosze o informacje stanowisko pracy handlowiec jakie sa narzedzia pracy zarobki mozliwosci awansu jakie szkolenia zapewnia pracodawca jakie sa plany sprzedazowe czy sa realne. Jaki jest pakiet socjalny doplata do wczasow lub karta multisport itp. Jaka jest atmosfera w firmie czy mozna liczyc na pomoc w pracy
    nym

21.04.2016 16:36

zależy na jakim konkretnie stanowisku jesteś, ale wiesz, zarobki uzależnione są również od tego jak się starasz, poneiważ u nich można liczyć na np. premie świątecznę itp, co właśnie tutaj też @anonim wspomina :) porządna firma z dobrym pakietem socjalnym
    mm

19.09.2019 10:11

Z czym? z pakietem socjalnym?a co to takiego?w barduschu tego nie uświadczysz.
    tito

14.10.2019 20:45

A masz dowody?
    ela

05.09.2019 20:40

Klepać mordą i plątać się bez potrzeby każdy potrafi :D a robić nie ma komu ehh ten świat zszedł na psy

06.04.2018 13:51

Jakie czynniki według Was jest najważniejszy przy wyborze miejsca pracy? Atmosfera, zarobki, lokalizacja czy jeszcze coś innego?
    Mru

20.08.2019 00:39

Żeby praca nie była ciężka, nie było wysokiej normy z kosmosu, ludzie byli normalni a zarobki nie wynosiły najniższej krajowej. Takiego miejsca chyba nie ma.

09.06.2010 22:13

Bardzo solidna firma,dobre zarobki,bony świateczne,wolne weekendy,itd.Według mnie warto tam pracować!
    anonymous

27.09.2018 17:36

nie zgadzam się z tym

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bardusch-Polska?

Kontakt - Bardusch-Polska Sp. z o.o.

Prężyńska 38 48-200 Prudnik

Branża główna: Wypożyczalnie

FacebookIconLinkedinIcon
    antek

26.02.2018 22:32

robota jak robota, zapieprzasz z worami jak szmaciorz,napchają go max to nawet ma 50 kg, i tak dygaj po schodach tam i nazad. Pot po (usunięte przez administratora) sie leje , a ty musich chodzic w mundurku,,, Ale w biurach mają spoko, siedzą ,,, komputerek ,kawka, jakaś imprezka ,rękawów nie wyrywajom sobie, dziewczyny dna produkcji też ciężko mają,wory rozładować,poskanować, a to brudne ,śmierdzące,fuj. potem te dziury łatać, składać,,, i kat wkoło....

15.09.2017 07:39

Tam gdzie kończy się rozsądek zaczyna się Bardusch. Nie polecam chyba że ktoś lubi ciężką prace za minimalną stawkę. Najgorsza firma, w jakiej pracowałem. Nikomu nie polecam. Halka zastanów się dobrze. W Biedronce zarobisz więcej.
    Halka

08.02.2017 03:36

Cieszę się, że Bardusch Polska ma pochlebne opinie. Internet donosi, że otwierają nową filię w Małopolsce i zatrudnienie znajdzie wiele osób. Też się zastanawiam nad złożeniem cv. I właśnie dlatego potrzebuję informacji jak wygląda praca w tej firmie, jakie są relacje między ludźmi (bo to ważne), jak z zarobkami? Ogólnie gdyby ktoś mógł cokolwiek napisać to było by miło:) Z góry dzięki.
    lolik

22.12.2009 14:18

Mam zamiar złożyć tam podanie o prace ale czy sie opłaca?
    ikona

03.11.2009 15:29

solidna firma :)

Zostaw merytoryczną opinię o Bardusch-Polska Sp. z o.o.

150 LAT

Zapowiedź profilu firmy Bardusch-Polska Sp. z o.o.

W Niemczech 150 lat temu powstała pierwsza pralnia założona przez Caroline Bardusch, która początkowo świadczyła usługi w zakresie prania odzieży i innych tekstyliów dla lokalnych przedsiębiorców czy gospodarstw domowych w Ettlingen.

Zobacz więcej

Oferty pracy - Bardusch-Polska Sp. z o.o.

Przedstawiciel/-ka handlowy/-a ds. Cleanroom

Warszawa