WPBK BIS Sp. z o.o.

Adres: Pużaka 13 lok. 45, 42-200 Częstochowa

NIP: 9491798554 KRS: 0000074542

WPBK BIS Sp. z o.o.
3 43 5 1

Opinie o WPBK BIS Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Zainteresowany
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

Pomocna?
TakNie
Zorientowany
 Opinia
@Zainteresowany 16.05.2019 11:33

Na Czechach tak

Pomocna?
TakNie
Knedel
 Opinia

Ostatni z Wielkiej Trójki (niejaki mieszkaniec Wałbrzycha) zakończył pracę na Czechach!

Pomocna?
Tak2Nie
Weronika
 Opinia

@Byly, możesz swój komentarz napisać jeszcze raz tylko bardziej precyzyjnie? Odpowiadasz na temat wynagrodzenia, które można otrzymać w firmie WPBK BIS, więc chciałabym, abyś jasno sprecyzował jakie stawki oferuje firma nowo zatrudnionym osobom? Czy poza stałą stawką można liczyć na premię bądź nagrody? Napisz, jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Dysponujecie jakimiś informacjami z życia firmy? Podzielcie się swoją opinią związaną z wynagrodzeniem w WPBK BIS Sp. z o.o.. To coś, co może okazać się bardzo ważne dla innych użytkowników.

Pomocna?
TakNie
Byly
 Opinia
@Administrator 22.06.2018 09:09

Bis czechy ok.ale export to zlodzieje!najwiekszy to baraniak!

Pomocna?
Tak1Nie
Weronika
 Opinia

@pracownik, dziękuję za szczegółowe przedstawienie możliwości awansu, oraz wynagrodzenia na stanowisku operatora ładowarki i kombajnu chodnikowego w firmie WPBK BIS. Z tego co napisałeś wynika, iż można stwierdzić, że pracodawca oferuje godne wynagrodzenie swoim pracownikom. Jak ocenisz inny aspekt pracy w tej firmie, jakim jest atmosfera pomiędzy osobami zatrudnionymi przez tego pracodawcę? Zespół jest zgrany i dobrze współpracuje w trakcie pracy?

Pomocna?
TakNie
Weronika
 Opinia

@xxx1948, pozwól, że skorzystam z tego, iż udzieliłeś się w wątku opinii o pracy w firmie WPBK BIS i zapytam Cię, jak ocenisz warunki pracy oferowane przez tego pracodawcę? Przede wszystkim chciałabym dowiedzieć się jak wyglądają możliwości awansu w strukturach tej firmy? Czy takowe występują? Jeżeli możesz to proszę, przedstaw jak to wygląda.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia
@Weronika 18.07.2018 08:30

Jeśli chodzi o awans to ja zaczynałem pięć lat temu od łopaty w tej chwili pracuję w dozorze jeśli jesteś uczciwy i nie walisz buł ani lewych zwolnień l-4 to u Mariusza załatwisz żeby iść na jakiś kurs na podwyższenie kwalfikacji

Pomocna?
TakNie
Weronika
 Opinia

@Xmen, rozumiem, że firma WPBK BIS zatrudnia każdą osobę, która ma chęci do pracy i zgłosi się do pracodawcy? Wiesz może jak wygląda sytuacja z zatrudnieniem na bardziej specjalistycznych stanowiskach pracy w tej firmie? Podziel się swoją wiedzą na ten temat.

Pomocna?
TakNie
pracownik
 Opinia
@Weronika 12.07.2018 09:38

Witam na stanowiskach typu operator ładowarki lub kombajnu chodnikowego możesz liczyć na zarobek około 4000-4500 w zależności od wykonych metrów kasa zawsze na 10 jest bony do końca miesiąca ubrania co 6 miesięcu możesz liczyć dodatkowo na jakiś dodatek na paliwo ale to musisz ustalić z Prezesem na kopalni

Pomocna?
TakNie
Dobry Górnik
 Opinia

Witam,czy jest możliwość przejścia z innej firmy prosto pod bis?Jak wyglądają zarobki i na jaki czas są wypłacane,z góry dzięki.

Pomocna?
TakNie
xxx1948
 Opinia
@Dobry Górnik 13.07.2018 16:36

Napewno jest taka możliwość, zarobki na Silesia na poziomie 3000... Plus kartki po 15 za zjazd

Pomocna?
TakNie
Klon
 Opinia

Diety wypłacane są 10 każdego miesiąca, korony do 15. Nie wiem dokładnie jak to wygląda w bis export... w każdym bądź razie za weekendy wypłacają im później. Zarobki ok 5000. Praca zazwyczaj 6/1 nie licząc kolotoczy albo osobistego dogadania się z kierownikiem. PS. Stacho w końcu poszedł na emeryturę

Pomocna?
Tak8Nie
ryl
 Opinia
@Klon 09.07.2017 01:20

Stacho z w własnej woli nieposzedł

Pomocna?
TakNie
młody
 Opinia
@Klon 09.07.2017 01:20

nie wiesz czy dalej są takie same wypłaty?

Pomocna?
TakNie
Natalia
 Opinia

Zastanawiam się czy jest dobrze i dlatego nie piszecie?

Pomocna?
TakNie
młody
 Opinia

a jak teraz wyglądają zarobki na czechach?

Pomocna?
TakNie
Iga
 Opinia

Bardzo dziwna opinia. Firma ma opinie bardzo dobrego pracodawcy!!

Pomocna?
TakNie
Xmen
 Opinia

Biorą jak leci. Większość załogi to 500+ Dobrych i robotnych ludzi coraz mniej.

Pomocna?
Tak3Nie
Weronika
 Opinia

@Klon Twoje informacje na pewno będą cenne dla przyszłych kandydatów. Czy możesz coś jeszcze napisać na temat rozmowy kwalifikacyjnej? Jak ją wspominasz, czy była wymagająca? Czy pracodawca zwraca uwagę na doświadczenie kandydata czy daje też szansę młodym pracownikom bez doświadczenia?

Pomocna?
TakNie
Klon
 Opinia

Jeśli chodzi o załogę jest OK, chociaż wielu dobrych ludzi już nie robi. Natomiast co do Kohuta i Stacha to każdy kto się przewinął przez Czechy wie o co chodzi... Na szczęście już ich nie ma :) Wynagrodzenie hmm... Na tle innych firm nie wypada źle, ale za tą ilość dniówek powinno wpaść więcej do kieszeni.

Pomocna?
TakNie
Weronika
 Opinia

@Klon Rozumiem, że miałeś na myśli odejście pracowników z firmy. Czy oprócz tego, zaobserwowałeś jakieś zmiany w firmie WPBK BIS? Jeżeli tak, napisz czy oceniasz je pozytywnie. Jak Ci się współpracuje z resztą zespołu i czy jesteś zadowolony ze swojego wynagrodzenia?

Pomocna?
TakNie
Promot
 Opinia

Siema jakie zarobki na Budryku a jakie na Czechach . I czy dalej na cz jest tak ze sie robi w okretke . Pytam bo musze wrocic do syfu :) ale nawet tesknilem za metrami. Pozdro ryle.

Pomocna?
TakNie
Klon
 Opinia

Kohuta też już nie ma... Zaczęła się powolna eliminacja...

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Pamiętajcie, że udzielając merytorycznej odpowiedzi pomagacie innym osobom zainteresowanym pracą w firmie WPBK BIS Sp. z o.o.. Chce ktoś się podzielić swoją opinią?

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Od jakiegoś czasu nie pojawiła się żadna opinia dotycząca WPBK BIS Sp. z o.o.. Jak aktualnie wygląda praca w niej?

Pomocna?
Tak1Nie
Pracodawca
 Opinia
@Administrator 05.02.2018 08:20

Jak najbardziej oferta pracy jest aktualna.

Pomocna?
TakNie
Weronika
 Opinia

@Klon ale podczas przedłużenia kolejny raz umowy firma w pewnym momencie musi zaproponować pracownikowi umowę na czas nieokreślony. Jest to zagwarantowane w prawie pracy. Czy w WPBK BIS zdarzają się tacy wieloletni pracownicy?

Pomocna?
Tak1Nie
Klon
 Opinia

Umowy są o pracę ale na czas określony. Długość umów 6-12 miesięcy zależy od nawału pracy, kwalifikacji i zaangażowania pracownika. Na ta chwilę są braki kadrowe, więc biorą jak leci... Młody bez doświadczenia przez pierwsze 3 miesiące ma zmniejszone diety na 14eu + w koronach trochę dorzucają, później 28 eu są diety (czyli na początek zarobisz ok 4000pln później 5000pln+ podane kwoty na rękę diety+korony). Ps. Zarobek podany przy ilości dniówek 25.

Pomocna?
Tak1Nie
Weronika
 Opinia

@Klon zarobki, o których mówisz to kwota netto czy też brutto? Możesz napisać coś więcej o samej umowie? To najważniejsze informacje dla poszukujących pracy.

Pomocna?
TakNie
Nabór do pracy
 Opinia

Witam właśnie prowadzimy nabór do pracy w charakterze górnik ślusarz elektryk oraz osoby dozór więcej informacji pod numerem tel 883953430 lub wpbkbis323@interia.pl Praca na kwk budryk oraz pg silesia

Pomocna?
TakNie
Ciekawy
 Opinia

Napiszcie mi którego dnia miesiąca są wypłaty???????

Pomocna?
TakNie
Jfk
 Opinia

Tam w tej rabce to już się coś dzieje czy jeszcze echo???

Pomocna?
TakNie
Johny
 Opinia

Pracuje ktoś pod tą firmą w czechach? Jak zarobki i praca i wgl?

Pomocna?
Tak9Nie
Janusz
 Opinia

Czy ktoś może wie - te rekrutacje, które pojawiły się w sieci jeszcze we wrześniu są nadal aktualne? Jest ich całkiem sporo, np. dla operatora wiertnicy poziomej

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Qwa
 Opinia

Składnia zdania...... i po polsku piszemy.....jeśli rozumiesz co to znaczy ..!!!

Pomocna?
Tak1Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
lol
 Opinia

Gościu ty piszesz szybciej niż myślisz, czy myślisz wolniej niż piszesz? Przeczytaj co napisałeś i przemyśl to bo bzdury wypisujesz.

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o WPBK BIS Sp. z o.o. - Częstochowa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WPBK BIS Sp. z o.o.