MARPOL
2 175 6 1

Opinie o MARPOL

Janusz i Grażyna

Czesc powiedzcie mi czy są obecnie przyjecia bo szukamy pracy ja to bym chcial sie dostać na kalibracje ( ponoc super fucha ) a moja dziewczyna chciała by na zgrzewarki czy jest to mozliwe i na jakich zasadach?

Top chips

Pogodomy mondroku w grudniu jak ci wręcza wypowiedzenie i zostaniesz z łapkami w nocniku a ja będę miec juz nowa pracę i co nie pomoge i nie płacz wtedy. ze nikt cie nie ostrzegał

Top chips

Ponoc maja zwolnic ok 60 osób. Ja juz szukam nowej pracy i wam radze. To samo. Na palarni ostatnio bylo o tym głośno

do top chips
@Top chips 24.11.2018 07:54

Palarnia - najbardziej wiarygodne źródło informacji, gratuluje. W pierwszej kolejności zwolnią tych z palarni.

Sprinter

Wiem slyszalem ze od 3 grudnia zaklad przechodzi na 2 zmiany co pewnie wiązać bedzie sie z redukcja załogi ktura i tak nie jest liczna i ponoc maja tez likwidowac dowoz bo firma tnie koszty juz chyba zabrali busa z Oświęcimia

...
@Sprinter 23.11.2018 07:56

Czy to pewne info? Ktoś jeszcze potwierdza te "plotki"? Na szkoleniu BHP była mowa, że nie a opcji likwidacji 3 zmian, a tu taki news

Sprinter

Pracowalem w wielu firmach ale takiej patologi jak w marpolu nie widzialem wymagaja nadludzkich umiejetnosci a placa grosze i teraz do czego zmierzam w tej firmie musisz pojac wszystko w ciagu chwili bo jak nie to wylatujesz tylko kto ci ma przekazać ta wiedze skoro panie liderki nie maja czasu są przeciez taakie zapracowane.a na kazde twoje pytanie odpowiaja glupio lub opryskliwie osobiscie wystawiam firmie negatywna plus za dowóz pozdrawiam serdecznie

Szum
@Sprinter 22.11.2018 04:07

Płaca jeszcze gorsza będzie bo likwidują 3 zmianę

Arnold boczek

Swiete slowa carisma wiem co muwisz sie z toba zgadzam. Jest duzo wiecej normalniejszych zakladow czy panstwo uwazacie stawke 2400 brutto za godziwa ? Bo ja nie to juz dziewczyny w zabce czy w biedronce wiecej zarobia w morde jeża

Jakim
@Arnold boczek 14.11.2018 16:13

Płaca dramat. Po kilku latach im poświęconych dostaniesz stawkę (o ile nie zachowujesz) jak gdzie indziej na START. A i tak co chwilę uwalaja na czymś teraz nawet jest twoją winą ze w zakładzie pracy nie ma. Teksty typu NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK AWARIA standard. Traktują nas jak niewolników odpowiedzialni za wszystko jeszcze za stan techniczny maszyn. Starasz się ciagniesz normę po czym nie twojej winy maszyna stanie i po premi. A wyplata bez tych dodatków pozostawia bardzo dużo do życiu życzenia. Co z resztą widać po personelu i ilości nowych osób zainteresowanych pracą. Sami starsi ludzie i kobiety. Silnych zachecili inni lepszą pensją.

do Jakim
@Jakim 14.11.2018 18:01

A ile miejsc pracy zaliczyłeś? Wszędzie lepiej gdzie nas nie ma. Najlepiej żeby płacili za samą obecność. Do roboty.

Szum
@do Jakim 19.11.2018 08:44

O zabolało pierdzi-stołku, enet i na Ciebie przyjdzie czas. Czytaj ze zrozumieniem. Co do reszty tekstu sie nie odwołasz? Na temat płacy w tym zakładzie to nie pierwszy a juz napewno nie ostatni wpis. Co raz więcej tego będzie.

Sprinter

Wystawiam ocene negatywną plus za dowoz i to chyba jedyny plus

spawacz 2015

Spawalem rurki do ferrari.....(usunięte przez administratora)je motkiem zeby pasowal0 pod sprawdzian... od tej pory wszyskim odradzam kupna aut do ktorych czesci produkuje firma marpol... szybko sie rozszczelniaja hahahahaha pozdo spawacz

Carisma

Masz racje nalezy byc milym i nie przeklinac ale i tak mi sie tam nie bardzo podoba serdecznie cie pozdrawiam

Carisma

Nie polecam średniowiecze jak (usunięte przez administratora) Porazka kompletna

Marek
@Carisma 13.11.2018 17:15

Używanie słów ogólnie uznanych za obraźliwe jest zabronione na forum. Zakazuje tego regulamin https://www.gowork.pl/regulamin Jeśli jesteś niezadowolony ze współpracy z firmą, podaj swoje merytoryczne argumenty, do których będzie się można odnieść. Zachęcam do merytorycznego wyrażania swojego zdania.

Joanna

@Zenek, na jakim stanowisku będziesz pracował? Mógłbyś napisać na forum jak przebiegła rozmowa o pracę, jakich kwalifikacji od Ciebie oczekiwano i co zaoferował Ci pracodawca? To ważne informacje dla osób zainteresowanych pracą w tej firmie. Obecnie trwa rekrutacja na stanowisko kierownik zmiany produkcyjnej. Firma oferuje stabilną pracę w międzynarodowej firmie oraz wynagrodzenie zasadnicze wraz z pakietem premii i dodatków.

Zenek

Hej.zaczymam prace w marpolu c Cz.Dz.jak tam jest i jaka atmosfera???

Joanna

@Julia, czy są obecnie prowadzone rekrutacje w firmie? Jesteś zainteresowana aplikowaniem na stanowiska o których piszesz? Jeśli będziesz na rozmowie o pracę daj znać czy zostałaś przyjęta i jakie warunki pracy zaproponował Ci pracodawca? @Anita mogłabyś napisać więcej informacji o pracy i pracodawcy? Osoby poszukujące pracy będą wdzięczne za każdą wskazówkę.

Pepo
@Joanna 11.07.2018 10:05

Od niedawna pracuje w marpolu i powiem szczerze mi sie podoba,nikt nie stoi nad pracownikiem mówiąc ..szybciej,wiecej.Atmosfera w porządku,brygadzisci spoko,kierownicy również.A praca?jak to na produkcji,wszędzie są jakieś normy ustalone,ale nie ma tak źle,naprawdę.

Japrdl
@Pepo 15.07.2018 18:14

Jaka stawka na poczatek?

Olek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Interesuje mnie na jaką umowę można liczyć na początek?

Poszukujący

Witam, interesuje mnie praca na stanowisku spawacza (nie gazowy). Chciałbym poznać wasze opinie na temat tego stanowiska i współpracowników. Czy jest duża rotacja czy długo są Ci sami ludzie?

Joanna

@Arrow, piszesz o opóźnieniach w wypłacie funduszu socjalnego za wypoczynek wakacyjny. Może firma ma chwilowe trudności z płynnością finansową, a za chwilę sytuacja wróci do normy i reszta zobowiązań zostanie uregulowana. Napisz jakiego rodzaju umowy gwarantuje pracodawca? Zlecenie, czy na czas określony? Jaka według Ciebie jest atmosfera w pracy? Jesteś zadowolony z relacji ze współpracownikami?

Pracownik

Czy jest tu ktoś komu jeszcze wstrzymano fundusz socjalny ?

pracowNick
@Pracownik 24.07.2018 11:00

Jestem już po urlopie, a kasy jak nie było, tak nie ma :-/ Żenada... Pora szukać innej pracy, bo dziwnie się dzieje...

Fox
@pracowNick 25.07.2018 15:24

Dokładnie ja mam to samo najlepszego jest to że części przelali a z nami nie wiadomo co będzie bo nie mają pieniędzy.

Bujnej
@Fox 25.07.2018 15:30

To jest fundusz socjalny nie powinni tego tknac

Pedro
@Bujnej 27.07.2018 10:10

Podobno wstrzymali fundusz za wpisy na Gowork i w toaletach

Joasia

Podobno jedna dziewczyna z formowań dostała naganę za wpisy na Gowork-, ktoś cos wie?

Pracek
@Joasia 25.07.2018 22:09

Hahaha to pewnego kierownika już by dawno nie było. Wy strachliwe tchurze właśnie przez takich zesranych D...li jest w tej firmie jak jest i robią z wami Ci chcą.

Joanna

@Arrow, masz zupełnie inne zdanie o firmie niż Pepo. Dlaczego uważasz, że żeby awansować trzeba mieć znajomości? Czy odpowiednia wiedza, wykształcenie i staż pracy nie są podstawą awansu? Piszesz, że możesz liczyć na premie za dobrą frekwencję. Czy inne dodatki też obowiązują w firmie? Mam na myśli pakiet socjalny lub szkolenia dla pracownika? Czekam na Twoją opinie.

Arrow
@Joanna 23.07.2018 15:00

Wszyscy co sa w biurach to rodzina żony koleżanki i koledzy sami znajomi. Pakiet socjalny? Pytasz o jaki? Wczasy pod gruszą w tym roku Tak przygrali że pół zakładu jeszcze nie ma i opozniaja już pracownikom z hali w kadrach mówili że pieniędzy nie mają ja też dostałem w pod koniec urlopu. A miało być przed. Niektórzy jeszcze nie dostali

spawacz 2015
@Joanna 23.07.2018 15:00

Joanna glowny obrońca marpola ... Batman gdzies cie bral? Moze w lupo? Przyjzyj sie faktom, rzeczywistosc w tej firmie wyglada calkiem inaczej niz opisujesz. Pracowalam z chlopakiem rok , a ona 2... Poazl sie Boze o swoje wlasne siano trzeba sie kłocic , przez agencje zarabialismy wiecej jak pod firma... To juz chyba wszystko tlumaczy. (usunięte przez administratora)! Unikac tej firmy! Nie polecam :D Pozdrawiam P.Joanno siedzaca w biurze i popijajaca kawke - posze pozdowic byla kadowa, ktora zostala wyrzucona(usunięte przez administratora) Jaka firma taka opinia

Joanna

@Pepo, dzięki za Twoją opinie. Piszesz, że masz możliwość samodzielnej pracy i nie masz nad sobą bezustannej kontroli. To dobrze, że przełożeni Cię doceniają i mają do Ciebie zaufanie. Czy za wyrobienie normy można liczyć na premie lub inne gratyfikacje? Pracodawca zapewnia szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe lub pakiet socjalny? Czy poleciłbyś tą firmę innym osobom poszukującym pracy?

Pepo
@Joanna 17.07.2018 12:05

Polecam firme, warunki bardzo dobre wypłata na czas, dodatki do pensji, można awansować, kierownik fajny człowiek. Z chęcia ide do pracy.

Arrow
@Pepo 23.07.2018 00:05

Warunki bardzo dobre-żart chyba siedzisz D. W biurze i pijesz z nimi wszystkimi kawkę trzy razy po 30min. Wypłata na czas- to nie żaden atut firmy tylko i obowiązek A coraz częściej jest ona w ostatnim momencie. ,,dodatki''-jakie dodatki ?premia za nie branie l-4 gdyby nie to to marna pensja wszystko jest zrobione tak by było dla nich korzystne. Możliwość awansu jedynie przez znajomości ,chyba że masz rodzinkę gdzieś ustawioną. Kierowni-zależy który taka prawda więc albo tu Kity zenisz albo firmy pomyliłeś

Anita

Czy tak dobrze się wam pracuje, że zupełnie zapomnieliście o tym forum?

Julia

Witam wszystkich czy są przyjęcia do tego zakładu jako kontroler jakości albo do biura? Praca jako operator mnie nie interesuje

Joanna

@tymon t. chciałbyś złożyć aplikacje do MARPOL? Nie znalazłam obecnie informacji odnośnie wolnych etatów, ale polecam złożyć aplikację otwartą za pomocą formularza: http://www.marpol.bielsko.pl/kontakt.html Jeśli zostaniesz zaproszony na rozmowę - podziel się swoimi opiniami o procesie rekrutacji na forum, to będzie dużą wskazówką dla kolejnych aplikujących. Czy inny użytkownicy zainteresowani wątkiem, mogą się wypowiedzieć w temacie działów: logistyka i kontrola jakości - jak się pracuje, jaka jest atmosfera w MARPOL?

Joanna

@Eve czy jesteś zainteresowany pracą w firmie Marpol? Szukasz stanowiska podstawowego, czy może masz już jakieś doświadczenia i rozglądasz się za stanowiskami wyższego szczebla. Określ czego szukasz, jakim obszarem byłbyś zainteresowany, a z pewnością osobą przeglądającym forum będzie łatwiej przekazać ci informacje, których szukasz.

tymon t.
@Joanna 18.05.2018 08:18

Interesuje mnie logistyka albo kontrola jakości. Ewentualnie praca na magazynie. Ktoś coś doradzi?

Eve

Jak się teraz pracuje ktoś coś wie

Piotr

Jaka jest atmosfera w firmie? Warto aplikować?

pracujący u Ł.B
@Piotr 07.05.2018 12:33

uciekaj gdzie pieprz rosnie

pablo
@Piotr 07.05.2018 12:33

Jak chcesz pracować na zmianie p K. to współczuję[młody karierowicz] ,czysty ignorant produkcyjny + liderki oszołomki.

Fifka
@pracujący u Ł.B 08.05.2018 13:59

Kiero z M2 mówił że jest na wylocie także luz

Admin
@pablo 08.05.2018 19:47

Dziękujemy Panie Łukaszu za dodanie komentarza

Joanna

@iron, uzasadnij swój wpis. Dlaczego tak uważasz? Merytoryczne oraz w pełni uzasadnione komentarze są bardzo przydatne. @%ttttt, co masz na myśli? Twoja wypowiedź nie jest zrozumiała. @Eryk. każdy ma prawo wypowiedzieć się zarówno negatywnie, jak i pozytywnie odnośnie firmy zgodnie, stosując się do regulaminu forum. Napisz swoją wypowiedź odnośnie pracy w MARPOL. Wszystkie komentarze są ważne dla kandydatów do pracy w firmie. @Aa,napisz coś na temat przebiegu rekrutacji. Z ilu etapów się składa oraz w jaki sposób są weryfikowane podczas rozmowy kwalifikacyjnej rzeczywiste umiejętności kandydata? Jeśli ktoś coś wie na temat aktualnych ofert pracy oraz warunków pracy, benefitów oraz możliwości rozwoju zawodowego w firmie to niech się dzieli z innymi użytkownikami forum.

Aa

Mam zacząć prace po swietach. Dajcie znac jak warunki, praca? Da sie wytrzymać?

Eryk

Jak komuś zabrakło umiejętności żeby utrzymać się w firmie to teraz musi sie odegrać?

iron

Negatywy piszą ludzie bez ambicji.Może napijcie się kawy z CUUUKREEM.

%ttttt
@iron 05.03.2018 13:46

Na kolana i pod biorko !

Zostaw opinię o MARPOL - Czechowice-Dziedzice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MARPOL