HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

• Wizja Mando Corporation Poland

• Boguszów-Gorce
  • Struga
  • Unisław Śląski

3. Opinie o pracodawcach Wałbrzych
  5. Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o. Wałbrzych

Nie przegap nowości o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.!

Maciej

01.07.2015 10:02

pracując w biurze. Mimo że harowałem jak wół i czułem się niedoceniany. Nauczyłem się że trzeba mieć twardą d.u.p.e skoro ma się miękkie serce. Po dwóch latach zarabiam 3x więcej = wyprowadzka ze Świebodzic oczywiście. Nie liżąc t.y.ł.k.a uważam że Pani Iwona miała w tym swoje 80% reszta to moja determinacja oraz dążenie do celu które mi wbijano do głowy dzień w dzień. Wnioski - Robiąc wszystko dla dobra firmy, chcąc nie chcąc wyrabiamy nawyki do udoskonalania swoich umiejętności oraz podnoszenia swoich wartości oraz kwalifikacji. Zacznijcie pracować na produkcji i pokażcie że jesteście niedoceniani dając was na to stanowisko. Nie oczekujcie złotych gór mając za sobą ukończone technikum czy ogólniak. Dzięki ale nie do zobaczenia.
    Bolek

01.07.2015 11:55

Napisałeś, że (usunięte przez administratora) miała w tym 80% udziału a 20% to twoja praca. Zaprzeczasz samemu sobie. Nieważne. Gratuluję Maciek. Tylko z twojego komentarza nie wiem czy pracujesz dalej w naszej firmie czy nie ? Ja pracując na siebie staram się w każdej pracy dawać i pracować na swój sukces w 100% samodzielnie. Co roku są efekty, pracując i chcąc się rozwijać, nie pracujesz tylko dla dobra firmy ale przede wszystkim dla siebie, im więcej będziesz wiedział i umiał, tym więcej przyda Ci się to w życiu, choćby nawet w następnej pracy. Pozdrawiam serdecznie
    laki

28.06.2015 21:42

impreza super oby tak dalej
    kinex

28.06.2015 19:47

Imprezka spoko naprawde super organizacja tylko szkoda ze majac talony na piwo o godzinie 15.30 bylo go brak. Reszta naprawde super.
    ok

28.06.2015 20:19

DOKŁADNIE 1 RZECZ do której sie wolno przyczepić ze idziesz z talonem a tam brak piwa tylko to :) tak to super
    ambrozja

28.06.2015 20:23

do klubu AA podejdź
    Pan tik tak

28.06.2015 18:49

Dobra impra iwa :)
    JOTOsamaNAGAWDOMU

27.06.2015 12:10

Zapraszam na inne forum , ten zakład to kompletne dno !! http://walbrzych24.com/1-wiadomosci/17351-mando-poszukuje-pracownikow
    wo

26.06.2015 08:05

Komentarze ludzi dużo dają do myślenia...niech każdy sobie sam dopowie, pomimo tłumaczeń osób zatrudnionych w firmie Mando Corporation Poland Sp. z o.o.
    P

23.06.2015 20:12

Już rozmowa kwalifikacyjna obrzydziła mi cały zakład. Jak można prowadzić rozmowę, która nie jest rozmową? Jak wyglądała? Pani naśmiewała się z każdego po kolei. Jedną osobę opryskliwie spytała, czy płaciła podatki będąc w Holandii, innej pani czepiała się o luki w CV, dziewczynie przed studiami wywróżyła z góry bezrobocie z powodu jej wyboru studiów. Czy tak wygląda rozmowa? Zero konkretnych pytań! Traktowanie ludzi jak śmieci!
    Toksyczny

18.06.2015 21:41

Jestem pracownikiem i nie polecam !!! (usunięte przez administratora)
    JOTOsamaNAGAWDOMU

19.06.2015 20:59

Dobre :) się uśmiałem
    obojetnypracownik

21.06.2015 23:04

Nie wyśmiewaj kolegi, jest szczęśliwy z tego co robi i kim jest i gdzie pracuje są osoby dumne :) chodza w kurtkach mando po ulicy z plakietka przy spodniach w atobusie jada i sa szczęśliwy to ich sprawa :)
    Szejker

18.06.2015 14:52

LUDZIE DAJCIE SOBIE SPOKOJ Z TYM ZAKLADEM!!!!!!!!!!
    tam tam

14.06.2015 19:53

beda kamyczki i juz będzie wszystko a o przywileje na górny parking powiedz ze czekałeś na kamyczki na dolnym to cie wpuszcza na górny
    oj tam

12.06.2015 19:21

no dokładnie ja się więcej dowiaduje z forum niż w mando jeszcze troche to bedzie wiadome tutaj kto jakie ma zmiany.. ale na parkingu juz wam sypią kamyczki jak obiecali tak zrobili :)
    prod

14.06.2015 17:36

juz Wam sypia kamyczki?? jakies przywileje parkowania na gornym parkingu?
    tuten

12.06.2015 19:18

niedlugo o nic nie bedziemy pytac bo wszytkiego dowiemy sie na forum...prosto szybko bez wychodzenia z domu;) pozdrawiam.
    Kumagawa.

12.06.2015 19:13

Oczywiście Mando nie należy do najwspanialszych firm. Żadna firma nie jest taka. Jednakże jest lepsza od Faurencji czy też Cersanitu gdzie panuje totalny chaos i zaduch. Jednak firma ta nie oczekiwała takiej popularności i że tak w krótkim tempie zyska tylu pracowników że też nie będzie dla nich miejsc parkingowych (oczywiście jeśli ma się samochód.) Zamiast wygodnego i suchego parkingu tuz pod firmą. Pracownicy zmiany pierwszej (rano), są zmuszeni do parkowania na polu które znajduje się poniżej na przeciw DPD. Decyzja ta jest kompletnie nie kompetentna. Ponieważ dziś po owocnych deszczach pole to zamieniło si (usunięte przez administratora) i jako że byłem jedynym pracownikiem który życzliwie został po godzinach byłem zmuszony dreptać w błocie po kostki do samochodu, który znajdował się około 100 metrów od bramy. Około 100 metrów spaceru w błocie a zakład nie przejmie się jak zniszocze buty, zachoruje i wezmę tz. L4.

09.06.2015 21:52

09.06.2015 22:07

Dziekuję bardzo za odpowiedz,

09.06.2015 20:19

09.06.2015 20:40

niestety ale takiego ogłoszenia nie było 4 miesiące temu a ni wcześniej one pojawiło się nie dawno , tak że sa jakieś spore niezgodności miedzy Pup a Mando. Dziekuje

09.06.2015 20:57

a tak po za tym to nawet jak pracodawca wystawia ogłoszenia i było to 4 miechy temu to nigdy na umowie nie było (usunięte przez administratora) tak ze no tzeba to sprawdzić :)

09.06.2015 19:38

no to licz na (usunięte przez administratora) dobrze pójdzie bez "nadgodzin" i tych niedziel 200 % płatne ale powiem będą będą podwyżki bo w 2016 roku najniższa krajowa bedzie 1850 :) a (usunięte przez administratora) mam pytanie dlaczego na PUP Wałbrzych istnieje oferta pracy Branża: Przemysł i produkcja Nr oferty: 371j Miejscowość: Wałbrzych Miejsc pracy: 30 Wynagrodzenie: (usunięte przez administratora) "Mando Corporation Poland" Sp. z o.o. ul. Uczniowska 36 58-306 Wałbrzych skoro wszyscy mamy 1700 ? to jak to jests ? ..tak "regulowane jest to premia"
    haha hihi

09.06.2015 19:08

(usunięte przez administratora) z groszem i to ma być dobra wypłata z wczasami pod gruszą nędza !!

08.06.2015 18:04

Piękne wypłaty (usunięte przez administratora) tysiące haahahahahahahaha

08.06.2015 19:15

ściema jedna wielka... tak piękne wypłaty... chyba nie na naszych kontach tylko na waszych...
    Ania

08.06.2015 16:07

(usunięte przez administratora) byłam u was juz kilka razy na rozmowie o prace i oczywiscie ciagle prosze czekac na tel. po co kazecie komus przychodzic na rozmowe o prace co chwile jak i tak tej osoby nie przyjmiecie i tracicie jej czas ?? nie rozumie tego kompletnie ?? (usunięte przez administratora) Prosze o Odpowiedz pozdrawiam
    oj tam

07.06.2015 15:39

Piekne wypłaty :) Dziekujemy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.?

Kontakt - HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Uczniowska 36 58-306 Wałbrzych

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Pracownik69

05.06.2015 12:36

nieświadomą ciemnotę ? licz się ze słowami kolego, bo jako pracownik zakładu nie życzę sobie żebyś mnie obrażał. Może zastanów się co spowodowało, że nie dostałeś tej pracy ? Może kultura osobista.
    Piotr

05.06.2015 01:59

Dlaczego jak na rekrutacji w Mando powiedziałem że pracowałem za GRANICĄ przez 5 lat w motoryzacji..., znam Angielski,pracuje na komputerach, mam kursy spawacza,koparki,widlaka,Pr.jazdy B, wysportowany,nie karany... ,nawet do mnie więcej nie zadzwonili...? ,czy Mando nie stać na dobrych pracowników..?,Czy tam boją sie dobrych pracowników i zatrudniają tylko nieświadomą ciemnotę..? ,byłem na rozmowie u szczupłego wysokiego chłopaka. Pani Iwono ,proszę o odpowiedz. Pozdrawiam

04.06.2015 21:05

Bronisław Komoruski

05.06.2015 17:45

Łączę się w bulu i nadzieji...

04.06.2015 01:42

to ile mozna wyciągac w kopercie za donosy ? wiecej niż nadgodziny jak to jest liczone ? poprosimy o dodatkowy wykres
    on

03.06.2015 10:29

Pracowałem tam i nigdy tam nie było szacunku do pracownika dobrego tak jak tam traktuja ludzi to obłed nie polecam nikomu tego zakładu pozdrawiam
    Mroqu

01.06.2015 20:00

premia ;) za uprzejmie donoszę ??? tylko, że tych co zwolnili powinni zatrzymać a nie wyrzucać, widać uczciwość nie jest tu mile widziana... może zamówienia spadły i nie wiedzą jak podziękować ludziom, może rozkminiali wypowiedzi z forum kto z machiningu odważył się...
    Przekręt

01.06.2015 19:31

Ja powiem tylko jedno żeby wiedzieli inni pracownicy w zwiazku ze zwolnienem 2 pracownikow praktycznie o tej samej porze mialo miejsce spotkanie machiningu z prezesem i o dziwo liderzy i zastepcy z tego o to działu dostali ladnie grzecznie pieniazki w kopertach i jeszcze im kazano schowac zeby ludzie nie widzieli sytuacja wydaje sie byc jednoznaczna
    Marian P

01.06.2015 19:22

Jak IM pasujesz to pracujesz :) Takie życie , dzisiaj jesteś kozakiem liderem hehe. A jutro na pośredniaku grzebiesz w ofertach.
    ocochodzi

01.06.2015 12:57

To jak to jest potrzeba u Was ludzi, brakuje rak do pracy a zwalniaja za nic?
    hajs

01.06.2015 11:13

Kiedy będzie wypłata ?
    co sie dzieje

31.05.2015 21:11

witam to co teraz zrobili z 2 bardzo doswiadczonymi pracownikami na machiningu to szok zwolnic pracownika produkcji ktory wyszkolił 90 procent załogi za nic,albo bardzo doswiadczona osobe ktora dostała lidera nigdy nie była na chorobowym zawsze była chetna na nadgodziny czy to wtygodniu czy w sobote,niedziele zawsze tak zostala doceniona zwolniona trzymajcie sie chłopaki teraz za wami zwolnia sie sami ludzie ja tez szukam pracy zwolnili 2 osoby ktore jakos trzymały te linki szkoda
    prac produkcji

29.05.2015 09:57

witam chcialem sie spytac działu hr w imieniu moim i ludzi z ktora wyplata w ktorym miesiacu beda wypłacane wczasy pod gruszami pozdrawiam
    ...

27.05.2015 20:59

Pytanie (usunięte przez administratora) , jak bardzo trzeba być dyspozycyjnym ?
    kendzior

26.05.2015 11:28

stażystów ? kto ci będzie za 800 zł z urzędu pracy pracował za taką stawkę chyba tylko dzienni w okresie wakacji choć wątpie bo już lepiej na 1/2 etatu sobie zarobią w mcdoland albo kfc, bo zaocznym to ledwo się zwróci za miesiąc czesnego. Niestacjonarni to już najczęściej są porozstawiani w strukturach w innych zakładach tak jak mój kolega studiując logistyke miał oferte stażu bezpośrednio w M.. za troche wiecej niż najniższą to prawie spadł ze stołka ze śmiechu. 6 miesięcy poźniej biegał jako mistrz w Faureci na framesach.
    LordWiader

26.05.2015 10:24

zatrudnijcie stażystów w biurach - to duża oszczędność, po sąsiedzku PWSZ i administracja, można by podpisać umowę z uczelnią o współpracę. jesteście mało aktywni na giełdach pracy, można rekrutować w pośredniaku, nie każdy ma jak dojechać do nas na rozmowy do Mando, miejskie kursują o wyznaczonych porach dnia, może ustawiajcie rozmowy pod rozkład i nie informujcie z dnia na dzień o terminie tylko z wyprzedzeniem, żeby się ludzie zorganizowali. znajomy nie jest recydywistą, ma kurs na wózki, może stres go zjadł, w końcu pytania były nie związane z pracą. lubię schabowe ;)i buraczki, dużo.
    Nowy

27.05.2015 21:10

Witam, jestem nowym pracownikiem Mando. Ost na zebraniu (usunięte przez administratora) było przegłosowane kupno sprzętu na siłownię, ost z ciekawości spr. czy jest coś nowego i niestety lipa.
    Taka tam

25.05.2015 19:33

Co z tymi paleciakami elektrycznymi. Jak długo mamy jeszcze ciągać te wózki ważące pól tony i prawie tone? Przecież wszyscy mamy obolałe barki i ponadrywane mięśnie. Czy to jest normalne? Jak długo jeszcze musimy błagać?
    LordWiader

25.05.2015 10:45

szukajcie oszczędności w biurze a nie pajacujecie z kursami językowymi dla nowych, nie zatrudniajcie, jeśli nie znają angielskiego, niepotrzebnie narażacie nas na wydatek, nie sponsorujcie tych całych wypadów dla kierowników, mistrzów i liderów. imprezki okolicznościowe. człowiek nie ma jak odejść od maszyny a wy tam ciągle jak nie na papieroska to wycieczki turystyczno-krajoznawcze po hali, żeby tylko Iwona widziała, że pracujecie, że tło się rusza.

24.05.2015 20:51

Pracowałem tam nie polecam nikomu najgorszy zakład na strefie wałbrzyskiej

24.05.2015 11:20

Będzie Lepiej :) Wytrwałości
    cccp

23.05.2015 22:06

jak brakuje wam pracowników to zamieście ogłoszenie na pośredniaku w seulu w korei poludniowei morze ktoś się znajdzie .Pozdrow .

Zostaw merytoryczną opinię o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.