HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

• Wizja Mando Corporation Poland

• Boguszów-Gorce
  • Struga
  • Unisław Śląski

3. Opinie o pracodawcach Wałbrzych
  5. Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o. Wałbrzych

Nie przegap nowości o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.!

Pumpernikiel

03.03.2018 12:22

A może zrobimy zbiórkę i pójdziemy pogadać z prezesem sami pomijając Iwone?I powiemy co się dzieje.Bo ja mam wrażenie że pracujemy nie dla tej Korei co trzeba.
    Eryk

03.02.2018 23:37

Pracownicy z Ukrainy z chęcią będą pracować po 12 godzin i nie będą narzekać bo po to przyjechali do Polski żeby zarabiać i nie marnować czasu.
    bhp

15.02.2018 21:47

Ale ile tak pociągną? Wy i tak nie macie szans z waszym myśleniem w tej firmie. Żadne wykazywanie się inteligencją i sprytem nic nie pomoże bo wasi przełożeni i tak pilnują własnego stołka. FAŁSZ I LIZUSOSTWO PO PROSTU DNOOOOOOOOOOOOOOOO.
    Lipa

02.03.2018 23:56

Weź pod uwagę że Ukrainiec też jest człowiekiem i też chciałby odpocząć. Co on tu zarobi z 1700 zł to będzie max. Wyślij kasę do domu utrzymaj się w Pl a no i też chciał by odłożyć. Także wcale się im nie dziwie ze nie chcieli tej roboty
    Kasia

02.03.2018 22:06

A.jak jest na maszyningu
    ....

02.03.2018 22:03

Iwona. Tego że zabrałaś nam premie inż nie zapomną ci...
    Inż

02.03.2018 21:53

Iwona, napisz ile kosztują nas treningi z trenerem co na wigili zaniemógl w kublu. Ile kosztują nas aut i dodatki na paliwo managerów. Ile bierze pan plant manager który się nadaje na czopa najwyżej. Ile nas kosztują konsultacje hpsa. Napisz jak się nie boisz. A na pocieszenie zrób turniej w cymbergaja...
    Pokojowy

02.03.2018 08:26

Smutno mi. Jak powiedział(usunięte przez administratora)'nic nie będzie'. Smutno, że wszyscy wrzucani jesteśmy do tego samego worka. Czuje się oszukany, bo ja zaufałem Mando jak się przyjmowałem, a teraz Mando widzi we mnie nieroba, że działam z premedytacją na niekorzyść firmy. Szkoda, że tak się stało.
    Optymista

02.03.2018 20:32

A mi tam wesoło,płakać nie będę co to na Mando świat się kończy?Nie tu to gdzie indziej,prawie wszędzie zarobić można więcej,to po co ten dramatyzm i nostalgia.Tęsknić za halą produkcyjną nie będę bo to ostatnie miejsce na ziemi po cmentarzu które mi się podoba.
    Ojciec

01.03.2018 16:40

"Szukamy oszczędności w firmie" dlatego zabieramy wam wszystkie premie i socjale... Mówi to p. Dyrektor, która jeździ betą za trzysta baniek :)
    E

02.03.2018 04:55

Operatorom zabierają socjal. Inż zabierają premier socjal i nadgodziny. Ile można kłamać pani dyrektor? Zróbmy ankietę to sie hr zesra.
    McHammer

02.03.2018 16:14

Strzał w kolanko i tyle :)
    Mandowiec

02.03.2018 15:51

Witam to jest nowy zakład, zakład który się rozwija a dzieją się takie rzeczy jak by miał za moment poprostu upaść jeszcze rok temu jak był stary prezes byłem dumny ze tu pracuje teraz jest mi wstyd że jestesmi tak traktowani zabrany socjal, zmuszanie do pracy nadgodziny i w soboty zabrane premie nastrój w firmie sięga dna. Ale to wszystko drogi zarządzie zwróci się w waszym kierunku my sobie poradzimy lawina zwolnień rusza pozdrawiam wszystkich
    Zaintwresowany

20.02.2018 11:20

Kiedy będą pity ?
    Mogą

01.03.2018 21:02

Jesteś nie doinformowany zakład może wstrzymać wypłatę z funduszu i to kiedy tylko chce

01.03.2018 22:20

Co to jest Fundusz socjalny? Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych to środki finansowe gromadzone przez pracodawcę na osobnym rachunku bankowym w celu wykorzystania ich na wsparcie socjalne uprawnionych do tego pracowników. Fundusz Socjalny jest obowiązkowy dla wszystkich pracodawców z jednostek budżetowych i samorządowych (bez względu na liczbę zatrudnianych pracowników) oraz pozostałych, którzy na dzień 1 stycznia danego roku zatrudniają min. 50 pracowników w przeliczeniu na pełne etaty. Środki finansowe pochodzą z odpisów, których wysokość jest ściśle określona. Zobacz więcej: https://poradnikpracownika.pl/-co-to-jest-zakladowy-fundusz-swiadczen-socjalnych
    Bla

01.03.2018 22:20

W marcu przyjezdza pan (usunięte przez administratora)czyli glowny prezes to możecie sie popisać atmosferą i sukcesami firmy ????
    Pudelek

01.03.2018 20:01

Eurest mógłby do bułek dołożyć pomidora a nie tylko ogórek zielony i mielonka.Jeszcze niedawno tak było.Za chwilę to będzie chyba sama sałata w bułkach. Najwyższa pora na zmiany myślę że pracownicy chcieliby żeby gotowało dla nas Dworzysko.
    pumpernikiel

01.03.2018 19:42

A moze by tak sie zebrac i zrobic strajk wloski.Wtedy moze prezes sie zainteresuje.Co jest nie tak bo akcja typu wczorejsza na maszyningu straszenie i terror przeprowadzona przez Iwone.Pewnie nawet nie dotarla do prezesa .Przypuszczalnie robi to wszystko sama.A prezesowi caly czas sie wydaje ze wszyscy jestwsmy zachwyceni z tych zarobkow i jestesmy zadowoleni z ciaglego podnoszenia normy a stawki nie .
    Pumpernikiel

01.03.2018 15:35

Mando udaje ze placi ja udaje ze robie proste.A moze bysmy sie tak wszyscy zebrali i zrobili strajk Wloski.Moze zaczna nas brac na powaznie .wszystkich na raz nie moga zwolnic:)
    Zamarznięta

27.02.2018 07:24

Dziś na nocce było tak zimno na hali że do teraz nie mogę się zagrzac . To nie są warunki do pracy.
    Niecierpliwy/wa

28.02.2018 12:37

Kochani oszczędności !!!!! Już powinien przy takich ttemperaturach byc posiłek ciepły podany takie są przepisy

28.02.2018 12:42

Co powinien zapewnić pracownikom pracodawca w zimie? Zgodnie z przepisami, temperatura w miejscu pracy powinna odpowiadać wykonywanym obowiązkom, nie może być jednak niższa 14 °C - chyba, że technologiczny charakter pracy na to nie pozwala, jak na przykład w przypadku pracy w chłodni. W pomieszczeniach biurowych i takich, w których jest wykonywana lekka praca fizyczna, temperatura nie może być niższa niż 18 °C. Z kolei w służbowych szatniach, łazienkach i innych pomieszczeniach gospodarczych temperatura nie może spaść poniżej 24 °C.
    trambolambo

26.02.2018 16:07

ruda pomyśl o pracy czasem bo ty w każdej chwili w każdym czasie myślisz tylko o ku...sie liderów
    Bongo

27.02.2018 06:59

A która ruda bo kilka ich jest
    Bueno

22.02.2018 09:27

Proszę o zwolnienie starej blondyny z QC. W Mando już i tak jest dość nierobów
    Pełna nadziei

13.02.2018 22:33

Hej słyszałam że ma być zmieniona firma na stołówce ??czy ktoś cos wie ? Mam nadzieję że będzie lepsza od Euresta bo mam już dość bóli brzucha po ich pożal.sie Boże obiadkach !
    Gotuj

21.02.2018 15:56

Stołówki w mando nie płacą za prąd wodę tzn media. Sprzęt tez jest wynajęty z mando. Także ich obowiązuje tylko koszt produktów oraz koszt obslugi. Weźmy pod lupę korytko. Za wszystko płacą maja smacznie i tanio.
    zadowolony i nie chce zmian

21.02.2018 22:42

to może od razu porównajmy np. restaurację w Sheratonie albo wezwijmy Gesslerową.. nie wiem dlaczego uparcie porównujecie stołówkę pracowniczą z NARZUCONĄ odgórnie ilością pieniędzy/produktów na pracownika z barami,restauracjami itp. Zdania nie zmienię- po zmianie lepiej nie będzie
    Inż

20.02.2018 19:52

Iwona jako inżynier procesu, przedstawiciel produkcji czyli tego z czego ta firma SIE UTRZYMUJE mam kilka pytań. Dlaczego zabiera się Operatorów na szkolenie z pseudo trenerem gdzie brak jest tak rąk do pracy. Jakie są jego koszty, uważam że w dobie kryzysu mamy prawo wiedzieć. Czy turniej w ping ponga jest tak ważny by po 15 nikogo nie było w hr, zresztą widać po liście uczestników kto ma czas w CZASIE PRACY na takie głupoty. Dlaczego ciągle pseudo QC oraz BHP zrzuca na nas swoją obowiązki. Czy ty naprawdę myślisz że wystarczy postawić operatora i on po 5 minutach będzie umiał wszystko. Byle tak dalej. Ps już niedługo same będziecie robić na hali...
    Dudeł

21.02.2018 05:09

Brawo Andrzej!
    Dzidziuś

21.02.2018 11:32

Wszyscy są pseudo tylko Ty jesteś cacy.Pora wyrosnąć z krótkich spodenek.
    Mariusz

13.02.2018 22:36

Szukam znajomego który pracuje lub pracował w Mando czy ktoś mi pomoże? Czy ktoś go zna ?( Łukasz Nowak )??Nasz wspólny znajomy powiedział że pracuje w Mando.
    Teterte

19.02.2018 14:58

Nie pracuje jużdlugo
    Mariusz

20.02.2018 21:58

O kurcze to znaczy jak długo??ma ktoś z nim jakiś kontakt? Zaznaczę że bardzo mi zależy.Wiem że ma fb ale ma zablokowane wiadomości i za cholerę nie mam jak napisać.Licze na Waszą pomoc
    Janusz

17.02.2018 20:37

witam ile w mando można zarobić netto bez zadnych dodatków jako operator wózka widłowego na magazynie?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.?

Kontakt - HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Uczniowska 36 58-306 Wałbrzych

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Złoty Tajs

11.02.2018 23:07

Mando Quo Vadis? Chciałoby się rzec oraz Ora et labora.
    MrówkiMamWOczach Tajs

15.02.2018 04:48

Dziękuję za lajki. Buziaczki i miłego planu. Yyy tzn dnia :). Każdy z nas jest tylko czystą energią, która powoli wygasa. Aby spowolnić ten proces wygasania bądźmy dla siebie mili. Jak w reklamie czekolady milki jak głosił slogan: "bądźmy delikatni".
    Jak chcesz tak masz

16.01.2018 20:18

Kraina muszelek przede wszystkim powinnaś / powinieneś zainwestować po najbliższej wypłacie , w słownik poprawniej polszczyzny . Pozdrawiam :)
    Niecierpliwy/wa

17.01.2018 11:27

Nie widzę problemu może kupisz nam słownik
    Polka

07.02.2018 07:22

Nie poprawniej tylko poprawnej . Najpierw sama zapoznaj się ze słownikiem i dopiero zwracaj komuś uwagę.
    Przyszła mama

22.01.2018 17:46

A co najlepsze - kobiety które zajdą w ciążę - premia nie przysługuje.. Tak samo jest z panami którzy zostaną tatusiami i będą mogli iść na urlop ojcowski który sie im prawnie należy. 10 dni i więcej - premia nie przysługuje. Ciekawe co na to PIP.
    Zenek

03.02.2018 01:18

Nie pracujesz nie ma premii,proste.
    Lila

06.02.2018 09:54

Pamiętajcie ze premia ma charakter uznaniowy ! Pracodawca może jej nie przyznać bo słońce za słabo swieci albo śnieg pada i tyle. Jeśli Cię nie ma w pracy a premia jest min za frekwencję to dlaczego oczekujesz ze ją otrzymasz ? Premia nie jest częścią wysokości wynagrodzenia zasadniczego ! PiP nic z tym nie zrobi. Walczcie o wyższa stawkę zasadnicza a nie cieszcie się z większej premii, bo jest ona po to aby łatwiej jej nie dostać ! Nadmieniam iż nie pracuje w Mando a w budżetówce , gdzie z kolei premia to zapomniane od lat słowo.
    Anka

04.02.2018 01:32

Jakie są zarobki na produkcji i jak wygląda praca?
    Ed

04.02.2018 13:22

Takie jak na calej strefie,praca normalna spróbuj nic nie tracisz

04.02.2018 20:28

Zarobki jak na całej strefie nowy pracownik ma stawkę 2150 przez 3 miesiące bez premii i wszystkich dodatków po okresie próbnym dostaje dodatek do dojazdów i dofinansowanie do obiadów oraz premię. Wiec w większości zakładów stawki są podobne.
    Bella

04.02.2018 18:54

Rotacja coraz większa,chętni są ale na chwilę tak jak pan z QC chyba z dzień popracował i podziękował czy oni mu wszystko jedno efekt końcowy taki sam.Zapraszam wszystkich chętnych bo znowu są wolne vakaty i niebawem będą następne więc jak ktoś chce to zapraszam,przyjęcia chyba od ręki bo rąk do pracy brakuje.
    Stary pracownik Mando.

01.01.2018 20:10

Tak Mando chwaliło się że zatrudnia pracowników bez podfirmy i co nagle się stało że 3 miechy przez pod firmę?Rok temu niby takie zadowolenie pracowników z pracy w Mando a na dzień dzisiejszy 40 parę% według H-ru zadowolonych(info na drzwiach stołówki) i niby wszystko jest ok?Niestety jak się płaci pracownikom za harówę na 3 zmiany ok.2 tys zł na rękę to efekty są takie że brakuje rąk do pracy i coraz trudniej znaleźdź frajera za takie pieniądze do pracy.Mando zakład którego nie polecam a wręcz odradzam.
    kosa

19.01.2018 17:53

bez obrazy ale 2 tysiące za fizyczna prace to raczej jalomuzna niż wyplata to nie dziwota ze ludzie odchodzą a za wasza ciezka kase kto inny się bogaci dodam ze nie pracuje w mando i nigdy nie będę
    wol

04.02.2018 12:59

Jest lepszy sposób na oszczednosci sąsiedzi zza wschodniej granicy oni nie grymaszą tylko pracują
    zadowolony

04.02.2018 12:50

Ja szlifuje ukrainski bede sie integrował ha,ha
    Aldona

03.02.2018 12:22

Ale bedzie chyba nowa kuchnia,na nasze szczescie
    The end

01.02.2018 14:09

Koniec mando, firma zewnętrzna do restrukturyzacji oraz autobus Ukraińców zatrudnionych do pracy, lecimy tylko na zyski dla korei zero rozwoju zero jakości Brawo Iwona. Tylko czekać aż to wszystko upadnie, na szczęście ja już na wypowiedzeniu
    automotive_man

02.02.2018 12:16

będzie wyglądało tak jak w każdej innej firmie, u nas (inna firma z branży automotive) ukraińcy niestety nadają się tylko do pakowania wyrobów, ludzie totalnie z przypadku i z łapanki na ukraińskiej prowincji, dosłownie oderwani od pługa czy wykopków ziemniaków trafiają do zakładów gdzie jednak jakaś tam kultura pracy obowiązuje i nagle się okazuje że ukrainiec "wie lepiej" lub ma w (usunięte przez administratora) i tyle w temacie ukraińców. oczywiście trafiają się kumaci ale ich jest średnio z 1 na 20. inną kwestią jest to, że ukraińcy nierzadko nie chcą wykonywać ciężkich prac (a polacy jakoś dają radę), np. na odlewni wytrzymują średnio miesiąc i wolą robić coś lżejszego w innej firmie za identyczne pieniądze (ja im się wcale nie dziwię)
    Irek

03.02.2018 12:19

No niestety lepiej chyba nie bedzie.
    Magda

03.02.2018 00:59

W poniedziałek składam wypowiedzenie.Jade za granice zarabiać ojro.
    Omega

01.02.2018 18:04

Nowy rok za nami, pierwszy miesiąc za nami. Pożegnaliśmy rok ubiegły, który określony był mianem roku trudnego, roku ciężkiego i pełnego wyrzeczeń i oszczędności. Dla wielu był to koniec kariery w Mando, Ci co mieli odejść odeszli pozostawiając jedynie krzykaczy za sobą. Przed nami klaruje się przyszłość zakładu, zakładu w którym jest jak jest. Na początku chronologicznie zabiorę głos w sprawie człowieka, który został zlinczowany na forum. Któremu za niektóre swoje zachowania może i należało się trochę chłodnych słów, ale zachowanie jakie zostało zaprezentowane na forum, to co było pisane, przy użyciu jakich słów i sam sposób wypowiedzi był poniżej krytyki i pochwalam fakt, że sprawa trafiła w odpowiednie ręce i osoby, które przekroczyły pewną granice zostaną obarczone konsekwencjami swoich czynów co za skutkuje tym, że w przyszłości takie osoby pomyślą dwa razy, zanim coś napiszą. Poinformowanie wszystkich, kto był taki odważny też byłoby czymś ciekawym i dającym do myślenia na przyszłość. Chcącym zarzucić stronnictwo w tej sprawie śpieszę z wyjaśnieniem, że zwracam uwagę tylko na zachowanie mające miejsce na forum i to, czego nie powinno się robić, gdy jesteś święcie przekonany, że jesteś anonimowy i nietykalny... uwierz mi, nie jesteś. Masz problem? Porozmawiaj z człowiekiem otwarcie, a nie plując jadem na forum. Kwestie odejść osób innych działów niż produkcja. Z obserwacji wynika, że nie tylko operatorzy, ale i inżynierowie opuszczają szeregi Mando. To, że ludzi na produkcji brakuje to widać i wszyscy o tym wiemy, ale takie działy jak logistyka, utrzymanie ruchu czy jakość to trochę cięższy problem z racji tego, co dany pracownik musi wiedzieć oraz mieć odpowiednie umiejętności a przeszkolenie nowych jest właśnie coraz trudniejsze z racji braku odpowiedniej ilości ludzi a co za tym idzie, szkolenie nowych nie będzie dokładne i miarodajne co doskonale widać np. w utrzymaniu ruchu gdzie młody chłopak nie wie co dokładnie ma naprawiać. I tu kolejny raz osoby chcące wyrzucić mi jaka to ciężka praca jest na produkcji od razu uspokajam. Wiem, że jest ciężko ale wasze „Reset Return Auto Start” oraz „żaglowanie” detalami i komponentami to nic przy umiejętnościach naprawy linii, gdy ta stoi a Wy chwytacie za telefony, pomiaru oraz kontroli wyrobów niezgodnych, gdy coś sprawia, że wyroby NG mnożą się na waszych oczach czy w momencie, gdy trzeba odpowiednio dobrze i szybko zaopatrzyć linie w potrzebne do produkcji surowce. Może to trochę wygląda jak bym stawiał innych ponad produkcją, ale taka prawda, że zakres obowiązków jest dużo dużo większy oraz odpowiedzialność jaka spoczywa na barkach tych ludzi. Brak ludzi w tych działach jest większym problemem bo ich nie da się w szybki sposób zastąpić naszymi sąsiadami zza wschodniej granicy, a jeśli już o nich mowa. Pamiętajcie, że nawet jeśli przyjdą co jest bardzo prawdopodobne to obecny stan rzeczy NIE JEST ICH WINĄ. Oni widzą u nas to, co my widzimy w pracy za granicą np. Niemy. Jeśli chodzi o zarobki to to, co zarabiają Niemy to dla nas jest to bardzo dużo, tak samo jest z Ukraińcami czy Serbami, którzy będą pracować tu. To ta sama sytuacja, bo dla nich to, co zarobią u nas to będzie dużo. Złość można jedynie kierować do zarządu za taki obrót sprawy gdzie już nic nie wywalczymy przez to, a nie do ludzi, którzy chcą pracować i zarabiać pieniądze na spokojne życie. Spotkanie z prezesem... Wszyscy zadowoleni? Pewnie nie. Na tym spotkany można było spokojnie rozwiać wiele plotek i domysłów, które sprawiają, że morale pracowników lecą mocno w dół ale my znany tylko dwa konkrety. Pierwszym jest fakt, że ten rok również będzie ciężki i czekają nas dalsze cięcia i oszczędności oraz kilkukrotnie powtarzany fakt, że Iwona jest nam wdzięczna za naszą pracę. Nie podważam autentyczności podziękowań. Czemu było mało konkretów ? HR nie jest głupi i wie, że jakiekolwiek nowe cięcia ogłoszone teraz publicznie pociągły by za sobą kolejne zwolnienia się ludzi. Kwestie nacisku na wzrost dochodów firmy z 0,7/0,8% do aż 2,5% pozostawię do przemyślenia Wam bo każdy może się domyślać co za tym idzie. I jeszcze krótko o wynajętych specjalistach od optymalizacji oraz redukcji kosztów. Teraz każda większa zmiana, utrudnienie/skomplikowanie dotychczasowej pracy lub czynności śmiało mogą podpiąć pod decyzję „ludzi wiedzących lepiej” oraz „dla dobra firmy” i mało jaki ludzki argument powstrzyma wdrążone zmiany. To smutne co dzieje się w tej firmie, zwłaszcza że wiele osób pokładało nadzieje na spokojną pracę w tym zakładzie. Tyle ode mnie. Miłego.
    Pan Inżynier

02.02.2018 18:15

Osobiście uważam, że trzeba patrzeć na siebie i swoją przyszłość, iść dalej. próbować, ryzykować, aby osiągnąć jak najwięcej. Tak aby sprawić, żeby twoje życie było lepsze i wygodniejsze. Jeżeli Twoja praca ma się przerodzić w stagnację, przyzwyczajenie i niedosyt to wiesz co robić ..! Jeżeli zakład otwarcie mówi, że jest zła sytuacja, oszczędności, brak ludzi, zaczynają zatrudniać pracowników z Ukrainy, to oceń sam jak rozwija się i rozwinie Twoja przyszłość w firmie.
    Dolly

02.02.2018 19:07

Hahahaha !!!! A czy ja mogę też się WSTAWIĆ ? :D
    Niezły pasztet

01.02.2018 14:58

Jedyne czego chcemy to normalnej podwyżki. Dziekuje, dobranoc.
    Ireneusz

21.01.2018 21:18

Majsterek z amortyzatorów co on jeszcze robi w MANDO?Przez niego połowa ludzi zwolniła się i druga połowa niebawem odejdzie.Sam składam w poniedziałek wypowiedzenie z klauzulą że przez głupiego mistrza.Mando?Lepiej do Cersanitu!
    Lipa

31.01.2018 14:49

Idź idź do Cersanitu będziesz rypał siwatek piątek i niedziela. A mistrzu A. P przyszedł do Mando z Cersanitu czyli licz się z tym że trafisz na A podobnych jemu
    Zaintwresowany

29.01.2018 19:06

Mam takie pytanie. Kiedy będzie w Mando otwierana druga Hala ?Jakie są perspektywy na przyszłoś w tej fabryce?
    Jula

30.01.2018 02:44

Bardzo dobre
    E

30.01.2018 06:08

Hahaha. Ty się módl by pierwszej nie zamkneli
    Fajny

16.01.2018 17:35

Pracuję w Mando sześć lat i uważam że to jest naprawdę fajny zakład. Praca nie jest bardzo ciężka, zarobki podobne do innych zakładów na strefie, naprawdę jest ok. Ludzie też są fajni, oczywiście zdarzają się wyjątki, którym coś nie pasuje, są niezadowoleni ale to jest zdecydowana mniejszość. Polecam Mando jako pracodawcę. Pozdrawiam ☺️
    Coooo

26.01.2018 16:07

Cooooo??
    Wielorybnik

28.01.2018 09:51

nie cooo tylko cersanito
    Kapitan Zadek

27.01.2018 17:31

I to nie prawda ze zarobki są arcy słabe,Iwona łamie prawo pracym zwalniając na chorobowym,a na stołówce dostaje się sraczki. Ale pracujemy w Mando i podobno w Ronalu zarabia się lepiej i nawet traktuje się ludzi lepiej, podobno,ale należy pamiętać aby Ronalowskie plusy nie przysłoniły Ronalowskich minusów. Łubu dubu,niech żyje prezes naszego klubu - Skrudż dusigrosz,niech żyje nam !!!. A to śpiewalem ja,ja Kapitan Zadek

22.01.2018 12:49

Prezentacja podsumowująca absencje na L4(ubiegły rok), pokazała jak bardzo ufacie pracownikom na stanowiskach pracowniczych. Jednocześnie kwestionując polską służbę zdrowia. Szkoda, że nikt nie powie nam ilu rąk do pracy brakuje na każdym dziale. Pozdrawiam :)
    Ojej

23.01.2018 09:42

Nie Strasz ludzi bo pracy jest od groma, nie pracuje ten kto nie chce. Za dwa koła to wszędzie można znaleźć. BEZ STRASZENIA! Już dobie markę wyrobiliście na Wałbrzyskim rynku pracy.
    No spoczko

26.01.2018 15:59

To zapraszam na machining, zobaczysz czy nie brakuje ludzi. Po dwie osoby na line można się zajechać
    Ona71

22.01.2018 15:50

Witam, A jaka jest praca w kontroli jakości w Mando ile tam się zarabia
    Kłamstwo

23.01.2018 21:24

Hahaha co za kłamstwa
    Ona77w

24.01.2018 20:12

Wykorzystywanie, nadgodziny, ciężka praca małe zarobki . Nie pchaj się na kontrolę jakości.
    Andrzej

22.01.2018 19:24

Mando zakład który szczerze polecam.Zarobki normalne,fajna atmosfera.

22.01.2018 10:10

Ludzie skąd w Was tyle jadu , skąd ta nienawiść. Wszyscy jestescie tacy swięci i doskonali. Żyjcie i dajcie żyć
    Zobacz

22.01.2018 16:39

Zobacz co sie dzieje w tym mando ja spadam jak najszybciej sie da
    Taki mądry

22.01.2018 17:49

Ale jak tu żyć w takich warunkach

Zostaw merytoryczną opinię o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.