HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

• Wizja Mando Corporation Poland

• Boguszów-Gorce
  • Struga
  • Unisław Śląski

3. Opinie o pracodawcach Wałbrzych
  5. Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Opinie o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o. Wałbrzych

Nie przegap nowości o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.!

Ryba bez ości

12.09.2018 18:57

Dzień dobry. Dobry wieczór. A może powinienem się przywitać po ukraińsku. Mando ojczyzno moja. Ty jesteś jak zdrowie. Ile Cię trzeba cenić. Ten tylko się dowie kto Cię stracił. A nawet wody nie ma pod prysznicem. Drugi dzień z rzędu. Bielizna ta sama. Życie to samo. Groby...spadające liście...mokra ziemia... niebyt...pustka....Pozdrawiam.
    Kratos

12.09.2018 20:37

Co jak co ale z prysznicem to skandal! Żadnej informacji o braku wody,my brudne prosiaczki ekipą pod prysznic a tu suprise.Mam nadzieje że (usunięte przez administratora) szczegółowo wyjaśni tą absurdalną sytuację na zebraniu w piątek.
    Bogna

08.09.2018 11:19

Mando najgorszy według mojego doświadczenia zakład na strefie same cięcia,oszczędności finansowe,zabrane bony na święta,tylko pracy nie żałują.Nikogo nie dziwi że odchodzą inż.i inni doświadczeni pracownicy.

10.09.2018 10:21

Doświadczenie... Biedronka, netto, cersanit ????????????????
    ???

11.09.2018 17:19

A kiedy inżynierowie będą mieć spotkanie z Iwona
    m

08.09.2018 10:53

Jakis czas temu znajomy zastanawial sie nad praca w Mando jako technolog i pytal mnie jak moje odczucia bo juz troche tu pracuję. Nie chcialem nic ukrywac powiedzialem ze obecnie nadgodziny do odbioru, socjalu nie ma, premia wstrzymana. Duza rotacja i brak chetnych do pracy powoduje ze inzynierowie musza mocno wspomagac produkcje a nawet pracowac jako operatorzy. Niestety kolega dlugo sie nie zastanawiajac zrezygnowal i podziekowal szkoda bo ma duże doświadczenie. Niestety duzo osob z roznych dzialow zastanawia sie nad zmiana pracy a szkoda bo wiele z tych osob ma duze doswiadczenie i wiedze a znalezienie ludzi doswiadczonych jest obecnie trudne. Dlatego mam nadzieje ze to chwilowe problemy i wiekszosc ludzi uda sie zatrzymac.
    Leoncio

08.09.2018 00:28

Precz z komuną i cenzurą!!!
    Zamioculas

05.09.2018 17:03

Teraz to nawet nie ma jak dorobić do tej najniższej krajowej. W pierwszej kolejności ludzie ze wschodu mają prawo do nadgodzin.. Polacy poszli na bok.. Nie ma to jak dyskryminacja Polaków w Polsce.
    Nocka

07.09.2018 17:49

Jutro spróbuj.. Nawet nocka z soboty na niedzielę idzie... Może się uda wbić. Nie wiem gdzie pracujesz ale raczej to chętnych brakuje więc to co piszesz nie trzyma się kupy.
    KD

08.09.2018 00:23

Nikt nikomu nic nie zabrał. Nikt nikogo nie dyskryminuje. Gdybys słuchał uważnie Iwony na zebraniu, dotyczącym zatrudnienia Ukraińców. Wiedział byś ze dostaną mniejsza stawkę od nas. Ich wymiar czasu pracy będzie po 12 godzin. A skoro w taki sposób zostali zachęceni, aby tu przyjechać do pracy. To nasza firma musi się z tego wywiązać. Na początku robili po 8 godzin, ale wielu chciało przez to wracać do domu. Ponieważ nie opłacało im się tu pracować. Oni pracują tu i żyją za minimalne środki, około 1000 zł miesięcznie. Resztę wysyłają swoim rodzinom na Ukrainę. Tak jak ktoś już zauważył. Polacy nie byli z chętni na 50%. W soboty i niedziele mamy 200%, płacone na Invenio a jest cały czas problem. Żeby zorganizować trzecia zmianę na sobotę, bądź pierwsza w niedziele. Z tego co wiem ludzie bardzo chętni do nadgodzin są cały czas potrzebni w naszej firmie. Wystarczy iść do przełożonego i pogadać, zamiast pisać o tym tutaj.
    Mokr@$

05.09.2018 21:23

Elo ludziska, co tam na machiningu? Pozdrawiam Pana dumnie dabującego jeszcze nie tak dawno
    Zamioculas

05.09.2018 11:02

A może by tak Mando przenieść na Ukrainę?
    Brak yerby brak pasji

05.09.2018 12:30

Ekolodzy w życiu na to nie pójdą.
    Gosc

17.02.2018 22:41

Ja uwazam ze nalezalo by wymieszac liderow oraz ludzi i zmiany. Za duze leserstwo sie robi gdy sa przyjaznie. A w pracy nie o to chodzi.
    ja

02.09.2018 22:55

brawo.temat ponadczasowy. niczym socjal:)
    anonymous

02.09.2018 22:56

obeszlo sie.bez zmian
    Gośka

02.09.2018 11:14

Mando w porównaniu ze średnią płacą krajową wygląda żałośnie.Zarobki przy tych wyżyłowanych normach ok.2 koła na rękę bez nadgodzin to wstyd!!!! Nie polecam tego zakładu.

31.08.2018 16:27

Dużo piszecie ostatnio o pracy i warunkach oferowanych przez Mando Corporation Poland - fajnie, że wątek jest aktywny! @Wonder Woman, piszesz o socjalu. Może to tylko jakaś chwilowa przerwa? Jak została ta kwestia przedstawiona pracownikom? @KD, możesz powiedzieć coś więcej o pracy w Mando Corporation Poland? Jaka atmosfera panuje w firmie? Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi na forum!
    Bez kapelusza

01.09.2018 23:16

Pani Joanno, szanowna Pani moderator, taka mnie naszła rozkmina .. czyta Pani podobno wpisy na forum, jak sama Pani zauważyła są one w przeważającej części negatywne. Wskazują na to, jak Mando traktuje pracownika, zabierają bony, socjal itp... a Pani się cieszy ze wątek się rozwija, że forum jest aktywne ! Nie zastanawiała się Pani nad zawiadomieniem odpowiedniego organu ( liczę na Pani inteligencje , o jaki mi chodzi ) , aby pomóc pracownikom ? Zgodnie z przepisami KPA pismo do tego organu nie może być anonimowe, a nikt z pracowników obecnych nie podpisze się imieniem i nazwiskiem.
    Gryzelda Von Sznups

02.09.2018 09:35

To jest bot jakiś.
    zorro

01.09.2018 20:57

To jeszcze ktoś chce pracować w Mando???!!!Szkoda sił,czasu,życia na pracę w tym zakładzie.Nie łudźcie się że coś się zmieni na lepsze(zarobki,bony na święta,socjal)zapomnijcie,jedyne co dołożą to ilość sztuk do dziennego planu i obowiązków za kilka osób.Pracowałem w Mando i szczerze nie polecam.Ale zawsze można spróbować i sprawdzić na własnej skórze.
    Niosąc światło

27.08.2018 21:37

Pani Iwono. Z racji tego że nasi przełożeni nic nam nie mówią prosimy zarówno pracownicy Blue jaki White o informację : Kiedy będą oceny Kiedy będą podwyżki Kiedy socjal wraca O co chodzi z podziałem na dywizję Itp.
    Niedoceniony mimo że się STARA

01.09.2018 13:09

Po tym poście, pewnie zebranie będzie. I nikt nic nie powie.
    18288dbd

28.08.2018 03:58

No kur&& nudzi mi się na tej nocce. Chce ktoś za mnie po pracować?
    Lojalny Bolek

30.08.2018 08:20

To się za robotę weź
    Wonder Woman

26.08.2018 15:19

Socjal zabrany, wczasów pod gruszą brak, talonòw na święta nie było... Lada chwila wszyscy będziemy mówić po ukraińsku.. Zaczynają się zwroty bo klient niezadowolony.. Jak ma być dobrze w firmie skoro nie docenia się polskich pracowników i ma się na nich wywalone? Co to za praca na zdublowanych stanowiskach bo jest za dużo ludzi bo naprzyjmowali Ukraińców?
    lol

29.08.2018 06:39

http://nawschod.com.pl/korzysci-wynikaja-zatrudniania-ukraincow/ chcesz z paragrafami????
    KD

29.08.2018 16:11

A czytałeś to ze zrozumieniem ? Agencja pracy tymczasowej, która współpracuje z nasz firma. Zarabia te 800 złotych, nie Mando. My za to musimy się męczyć z barierami językowymi. Do tego bardzo często, potrzeba dwoje Ukraińców. Którzy zrobią tyle co jeden Polak. nie słuchają się nas, i sprawiają wiele różnych problemów. Myśle ze zarząd wie, ze jakość ich pracy odbiega od tego czego oczekiwali. Ale w obecnej sytuacji nie maja innego wyjścia. To dla tego tak długo próbowali innych metod i nie chcieli ich wcześniej zatrudniać. Gdyby było tak jak mówisz, już dwa lata temu słyszał byś ukraiński na hali. A teraz skończ herezje opowiadać i weź się do pracy.
    Zadowolony

27.08.2018 12:05

Ludzie co wy tak marudzice wszystko nie tak tylko potraficie obrabiac (usunięte przez administratora) innym za robote sie weźcie a jak nie pasuje to sie zwolnijcie i do faurenci albo cersanitu tam dostaniecie w (usunięte przez administratora) bedziecie plakac za mando ogarnijcie sie wiadomo nie jest kolorowo ale nie jest jak w innych zakladach wiem bo bylem i mam porownanie .pozdr dla normalnych

25.08.2018 18:41

@Coś się kończy,coś się zaczyna, @Zaprzyjaźniony, nie do końca rozumiem sens Waszych komentarzy. Jeśli macie coś komuś do przekazania, to nie lepiej zrobić to bezpośrednio? Forum służy wymianie opinii na temat pracodawców. @na urlopie, rozumiem, że pracujesz w Mando Corporation Poland. Możesz powiedzieć, jak oceniasz tego pracodawcę? Będę wdzięczna za wyrażenie swojej rzeczowej opinii.
    Majster Klepka

25.08.2018 23:21

Skoro forum służy do wypowiadania się na temat pracodawcy to opinia o ludziach którzy tutaj pracują moim zdaniem jest częścią tej opinii. Cieszę się że w Mando pracuje tyłu Ukraińców. Mieliśmy braki, wolne miejsca, ludzie jakoś nie chcieli przychodzić i teraz jest dobrze. Oby wrócili jak im się wiza skończy. Żeby nie szukali zatrudnienia w innych firmach.
    Ironia to potężna broń

26.08.2018 12:34

Super że mamy Ukraińców :) Powinniśmy jeszcze zatrudnić ludzi z Afryki! Tamte tereny są strasznie niebezpieczne, więc skoro uciekli do nas, to powinniśmy im pomóc. Tak by nakazywała zwykła moralność i dobroć ludzka !!!
    Zaprzyjaźniony

24.08.2018 22:24

Żegnaj kolego. Z fartem i pamiętaj że masz tutaj przyjaciół, kumpli , znajomych - wszystkich tych którzy zawsze za Tobą pójdą. Dosłownie I w przenośni.
    na urlopie

25.08.2018 09:51

czy tylko ja nie wiem o kogo chodzi??
    Lopez

26.08.2018 11:31

Jak będzie trzeba to nawet do Mercedesa za Tobą ziomeczku pójdziemy :-)
    Coś się kończy,coś się zaczyna

24.08.2018 16:35

Coś się kończy coś się zaczyna. Przykro żegnać cudownego shifta. Przyjaciela. Kumpla. Tylko z nim można było fajnie pogadać na każdy temat. Tylko z nim można było konie kraść. Żaden upominek ani słowo nie ukażą mego smutku. Śpieszmy się kochać ludzi. Tak szybko odchodzą. Niechaj światłość rozświetla Ci drogę. Pamiętaj. To mały skok dla ludzi lecz wielki dla Ciebie. Z wyrazami szacunku WIESZ KTO, reżyserze. Pozdrawiam. Ps. Iwona ładny kolor włosów.
    Hdjdjdj

25.08.2018 12:15

Weź skończ z tą wazeliną lizusie jak go tak potrzebujesz to idź do pracy razem z nim A nie pierdzielisz płaczesz i wazeline uskuteczniasz
    Mesiu

17.08.2018 23:25

Złozyłem, czekam na odzew z Randstad. Jak ktoś będzie coś wiedzieć to niech napisze :-) Bye Iwonka ;-*
    Yyyy

21.08.2018 08:15

Gorzej będzie jak Mando upadnie i Iwona też trafi do Merca ????????
    ADAM

19.08.2018 00:32

MANDO z mojego kilku letniego doświadczenia (usunięte przez administratora) któremu nikomu nie polecam.Zarobki bez nadgodzin do których zmuszają to 2 klocki na 3zm.Szukają pracowników na olx praca przez podfirmę i chętnych nie ma i bardzo dobrze.Zamknąć ten kołchoz.Raz już byłem na policji bo ciota "Pingwin"nie chciał przyjąć prawdy do świadomości że jest parówą.Mogę iść 2 raz .W (usunięte przez administratora) carycę mam.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.?

Kontakt - HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.

Uczniowska 36 58-306 Wałbrzych

Branża główna: Części i akcesoria samochodowe

Mag

17.08.2018 22:58

Oczywiście ze tak ,jak najbardziej widzimy się w Mercedesie tam na pewno bardziej docenia ludzi z fachem i doświadczeniem 90% magazynu jednego jak i drugiego będzie tam na pewno pozdro i do zo ..... w Meśku
    trololo

18.08.2018 22:50

kultura wypowiedzi godna politowania. do kolegów z pracy też się tak odnosisz? zapewne tak, ale w tej firmie to staje się normą. p.s. lepiej w niemieckiej niż w koreańskiej która jakoś nie potrafi wyjść z "kryzysu"
    Niedługo

16.08.2018 18:35

Koledzy i koleżanki zakład Mercedes czeka już rekrutują i przyjmują polecam hihi ale nas tam będzie za jakiś czas.
    Zadowolona

09.08.2018 19:54

Ciekawa jestem dlaczego nikt nie pisze o tym co ostatnio robi dla nas Mando... Może dlatego że łatwiej jest narzekać, marudzić, pisać o liderach, mistrzach, romansach i innych bzdetach. A ja napiszę że w związku z ostatnią falą upałów dostaliśmy od Mando dodatkowe 10 minut przerwy na pierwszej zmianie oraz 20 minut na drugiej zmianie. Dostaliśmy również napoje izotoniczne. Oczywiście nie zmniejszyło to temperatury na hali ale sprawiło że praca stała się odrobinę znośniejsza. Dziękujemy.
    Yerbowy Spinacz

11.08.2018 10:09

Nikt nie pisze, bo największe spinacze są na wolnym. W tym ja. Już pojutrze do pracy. Stołóweczka... housingi.... II zmiana... Cahm1... Op10... 920...
    Witold

16.08.2018 14:37

To ja Ci napiszę co robi inna firma pod Wrocławiem w czasie upałów... Utrzymuje temperaturę na całej hali 18 stopni, woda, napoje ile chcesz plus jeszcze starają się płacić dobrze za pracę jak na Polskie warunki. Strefa Wałbrzyska to jest dno tak naprawdę, a przerobiłem większość zakładów.
    Cebulowy Joe

16.08.2018 07:57

Czuję płomienie otaczające moje serce Obserwowanie rozdarcia mojej duszy Dwadzieścia sześć lat kopałem mój grób Wspinaczka na Wieżę Bólu Strach nie powinien decydować o moim losie Moja agonia nie powinna utrzymywać tego ciężaru Moje serce wciąż bije...Nie mam nic do powiedzenia

13.08.2018 16:37

@Zadowolona, rozumiem, że pracujesz w Mando Corporation Poland. Dobrze jest doceniać nawet takie małe gesty, może powoli, powoli to dobra droga do czegoś większego? Długo już pracujesz w tej firmie? @aDelle, myślę, że skrócenie dnia pracy z powodu upałów to naprawdę wyjątkowe sytuacje. W większości firm ludzie pracują normalnie. Co Twoim zdaniem powinno ulec zmianie w podejściu tego pracodawcy do pracownika?
    ten mądrzejszy

14.08.2018 12:14

młotku- "Joanna" to ktoś z gowork.pl
    :]

14.08.2018 18:59

Młotek to Ty, wiem o tym. I mądrzejszy nie jesteś wcale;p głupszy na pewno
    anonymous

14.08.2018 15:35

Ta informacja była dla mnie ważna
    mandollina

09.07.2018 00:54

MANDO JEDYNY ZAKŁAD NA STREFIE GDZIE LIDERZY NIE ZARABIAJĄ NAWET 3000
    wujek dobra rada

09.08.2018 09:27

mniej czasu na palarni a więcej na lince to będzie trójka z przodu
    normalny robol

09.08.2018 11:21

podstawowa zasada dla pseudoliderów jeśli jesteś nieudacznik i nie umiesz dać dobrego przykładu to nie dawaj złego zauważcie że wszyscy nowi i ukraińcy po kilku dniach pracują ze słuchawkami i telefonem w łapie i pytanie od kogo wzieli przykład
    ADAM

03.08.2018 20:00

Mando dziadostwo,korporacja która płaci tyle ile musi czyli trochę ponad najniższą krajową.Zmuszanie do nadgodzin.Sam byłem u Iwonki z majsterkiem na rozmowie i ten władczy ton dlaczego to ja nie chcę robić nadgodzin przecież podpisałeś umowę a tam napisane było że trzeba! Jak trzeba mieć na opłaty to wszystko się podpisze.Nie polecam pracy w tym zakładzie,stracony czas,atmosfera strachu.
    :]

04.08.2018 09:11

Też bym się chętnie wypowiedziała na temat tego zakładu i nie tylko ale nie chcę ryzykować...ścigana przez CBŚ bo komuś może się Moja wypowiedź nie spodobać

22.07.2018 22:22

Pracowałem w Mando 4 lata.Pierwszy rok 1600 z hakiem na wypłatę za miesiąc pracy na 3 zmiany.Po 4 latach 2200 na rękę bez nadgodzin.Korporaracja.Wyzysk.Nie polecam.Płacą to co muszą odgórnie,najniższą krajową.Fiszka pic na wodę nadgodziny wliczone w premię.Pozdrawiam Iwonka.Adam.Moje zdanie.Dno.5 metrów mułu.
    Operator

24.07.2018 19:29

Adam usiąć odpocznij kawki sie napij :)
    Lopez 2

01.08.2018 12:35

Dokładnie.
    Nowy romans..

13.07.2018 20:51

Ale w naszej pracy rodzi się nowy związek:) . Może równie burzliwy. M....a odetchnie jak się tamten wyda bo będzie o czym pisać. Nie widzicie? Jedna ze stron nie jest wolna czyli romas.. . Oj w co to Mando się zmienia.. Chyba co niektórzy mają za mało pracy skoro jest czas na amory..
    Mandowiec

16.07.2018 14:26

A co zazdro Cię dopadło? Widocznie tak wybrali a nikomu nic do tego. Zajmij się pracą bo plany nie zjeżdżają ;)
    Lopez

22.07.2018 12:24

Wydaje mi się że gowork jest serwisem przeznaczonym do pisania opinii na temat pracodawcy a nie do pisania o romansach..
    Wystraszona

19.07.2018 14:38

Słyszałam ze ostatnio były włamania do szafek w szatniach . Juz kompletnie nie można czuć sie dobrze w pracy. Ciągle sie martwie o moje rzeczy z szafki
    Lipa

20.07.2018 14:22

Jak Mando może nie brać odpowiedzialności?!!! Przeciez szatnia to własność zakladu w którym mamy czuc się bezpiecznie! To nie jest publiczna szatnia gdzie grasuja zlodzieje tylko szatnia pracowników!! Takie coś w ogóle nie powinno mieć miejsca! Do tej pory byl spokój... Przecież my z automatu mamy wartościowe rzeczy np klucze od donu klucze od auta dowod itp... Mamy wszystko zabierać na hale? Buty sportowe oryginalne czy spodnie to też wartościowa rzecz... Zacznijmy brać na hale moze wtedy mando zauważy że jest poważny problem
    LepiejBezUK

20.07.2018 18:08

Tak to jest , zatrudniaja byle kogo to tak mają. I co jak znikną mi prywatne ubrania z szafki to mam przez pół miasta wracac w ciuchach roboczych ? ( autobusem bo autem jeszcze jakoś mozna to przezyc , o ile auta Ci tez nie sprzatną )No proszę was ? A dokumenty ? Klucze ? Na hali też moge to zgubic . Od tego jest szatnia ( do niedawna bezpieczne miejsce ). Dobrze powiedziane że powinnismy czuć sie bezpiecznie , ale tylko POWINNIŚMY , zaklad nam już tego nie zapewnia. A z torebką nie pojdziesz przecież pracowac na linię tylko po to zeby pilnowac kluczy czy dokumentow ,z reszta zaden lider by na to nie pozwolil. A dasz torbe do szafki przy lini ? Tym predzej cos Ci zginie a to juz będzie z Twojej winy bo jak sie zaklad obroni " powinnas /powinienes zostawic to w szatni " z której tez moze zostac cos podprowadzone a za to juz nie odpowiadamy. "
    Ferment

11.07.2018 21:25

MALFOJOWA!!!!!!!!!!!! UWAŻAJ!!!!!! NA TEN TWÓJ OZOR ALBO TRZEBA GO UCIĄĆ. FAKT DZIEWUCHA TOTALNA FERMENCIARA!!!! MIESZADŁO. Dor.... FAKT GDZIE JESTEŚ TAM ŚMIERDZI SKUNK.
    Mariu

14.07.2018 00:47

Ty to, bijesz na głowę .Adusie w kabarećie, a może szykujesz zmianę pracy, ośmieszaj się dalej

14.07.2018 14:19

Jak ja się ciesze, że już tam nie pracuje! Plotki, ploteczki, na porządku dziennym w tym zakładzie były. Kto? Z kim? Gdzie? Jak? I po co? Ale jak trzeba było w twarz powiedzieć to wszyscy milkneli. Dziwi mnie ta gorycz wylana na tym forum, nie prościej było by w twarz powiedzieć dziewczyna i porozmawiać jak dorośli ludzie?
    Wróżka

13.07.2018 13:46

Jak otworzycie drugą halę to będziecie ludzi prosić na kolanach żeby chcieli u was pracować.Ten dzień nastąpi,ku mojej radości.
    Strutowiec

07.07.2018 20:34

Jak to jest że wszyscy (usunięte przez administratora) po goszinach na STAA2 A operatorzy z tej linii idę do domu. To źle działa na innych operatorow
    paweł

25.06.2018 11:07

Ja chciałem tu pracować , ale po rozmowie mi się odechciało najdziwnisjza rozmowa ever , nawet jak by sie zwolnilo jakies fajne stanowisko to jak mysle ze znowu bede musial rozmaiwac z tymi dziwnymi ludzi od rekrutacji to sie odechciewa .
    Geroj

06.07.2018 14:07

Będziesz się cieszył baranim głosem jak będziesz łoił po 12 godzin i weekendy.
    Paweł Paweł..

06.07.2018 18:52

Z tego co mi wiadomo to tak właśnie jest teraz w Mando..jutro też pracujecie nie? Słychać te baranie głosy właśnie :)
    Utopiony w siarce

26.06.2018 12:12

Pełznący w mroku Czekając na czas, kiedy ludzkość upadnie, ziemia rozdzieli się na boki podczas wojny Ludzie, którzy modlą się do Boga, aby przeżył Ale nie chce im pomóc Ich emocje doprowadziły ich do tego Hordą zabójców stają się ludzie Nie ma znaczenia, kto jest dziobem Nie można ich uratować Nienawiść wtargnęła w głębiny ludzkiej istoty, z ich rąk ta planeta stanie się cmentarzem
    Yyy

26.06.2018 18:47

Japa!
    Szczera..

02.07.2018 20:27

Hahahaha (usunięte przez administratora)
    Sikam do chłodziwa

01.07.2018 11:11

Poranek wstaje ja znów walę w ścianę. Tajemnicza rola biszkopta w tej tragedii niesie za sobą czarne usta wielkiej jak ziemia potęgi. Kwadrylion myśli Kwadrylion zdarzeń a moje życie nie jest ani czarne ani białe.
    Tak właśnie...

02.07.2018 20:19

Jak już przestaniesz WALIĆ ścianę i zjesz biszkopta z ziemią to pójdź do pracy tejvktórej forum to piszesz.. Zrób kwadrylion tego czarnego.... A potem szybciutko do Psychiatry...
    Malfoj do domu

25.06.2018 21:47

Malfoj smierdzi
    b

01.07.2018 10:28

Wąchałbym
    Tak

27.06.2018 17:01

A ja powiem tak : Tym co pracują dobrze powinniście dawć umowy na stałe, to bardzo wiąże z zakładem tacy ludzie raczej napewno się nie zwalniają, nie tzymać się kurczowo 33 miesięcy.
    Prawda

23.05.2018 17:55

Szkoda, ze KU**A na zakladzie nie mozna uzywac aparatu w telefonie "polityka firmy". Porobilbym zdjecia tym pozal sie Boze ciezko pracujacym ludzia w QC, ktorzy leza ROZ****NI jeden obok drugiego na fotelach na testingu czy jak to sie tam nazywa (pomiar amorow i zaciskow) i graja na telefonach pijac kawe. Najwiecej sie udzielaja jak to im nie ciezko, ze chca dodatkow. A co wy slucham takiego ciezkiego robicie? Nawet sie nie przebieracie tylko lazicie we wlasnych ciuchach. Widac jaka macie ciezka i brudna robote. By tak jednego z drugim 6dni po 12h przeorac na lini to byscie widzieli co to praca i nie zamykalibyscie co miesiac limitow na nadgodziny ZA NIC jak to macie w zwyczaju. Nic by ludzie do Was nie mieli gdybyscie byli cicho i nie robili z siebie nie wiadomo jakich to biernych. Pzdr

25.05.2018 17:50

W tych super wspaniałych ankietach, które dostajemy co roku do wypełnienia, zawsze przewija się punkt o awansie poziomym. Skorzystaj z tego i wstąp w nasze szeregi. Zobaczymy ile wytrzymasz... Tutaj wszyscy są mocni w gębie, ale jak przychodzi do konkretów, to na palcach jednej ręki można policzyć ludzi którzy są w stanie podjąć jakiekolwiek działanie... Żałosne!!!
    Łysy

25.06.2018 21:13

Jeśli oni tyle leżą na tych fotelach to co można powiedzieć o tobie skoro to wszystko widzisz? Stoisz i się na nich gapisz? Dziwne to jest co piszesz. (usunięte przez administratora) może boleć z różnych przyczyn. Ale nie obwiniaj innych za swoje niepowodzenia życiowe.

Zostaw merytoryczną opinię o HL Mando Corporation Poland Sp. z o. o.