Square One Resources

• Jak działamy?

Dlaczego my?

Jak działamy?

• Ciechanów
Warszawa - Square One Resources Sp. z o.o.

5. Opinie o Square One Resources Sp. z o.o.

Opinie o Square One Resources Warszawa

Nie przegap nowości o Square One Resources Sp. z o.o.!

22.12.2021 14:12

Cześć!

Nasz zespół budujemy w oparciu o dialog. Dlatego też każda opinia, którą zostawisz tutaj jest dla nas bardzo ważna i może mieć wpływ na poprawę naszej pracy i funkcjonowanie naszej organizacji. Na bieżąco śledzimy pojawiające się w tym wątku wypowiedzi, analizujemy je i wyciągamy z nich wnioski.

Zachęcamy Cię do zostawienia swojej opinii na nasz temat, ale pamiętaj, aby była ona skonstruowana z poszanowaniem zasad dobrego zachowania. Wszelkie wypowiedzi zawierające treści obraźliwe, kłamliwe, z użyciem słów niecenzuralnych będą usuwane. Podobnie jak opinie zdradzające tajemnice naszej firmy. Zobowiązujemy się brać odpowiedzialność za nasze działania, a Ciebie prosimy o odpowiedzialność za słowa.

Do usłyszenia!

Zespół Square One
    Krystian

10.08.2018 09:49

Hej! Zastanawiam się nad przejściem do tej firmy na stanowisko IT Delivery Consultant, jednak czytając opinie trochę zaczynam się niepokoić. Ze względu na to, że od wystawienia ostatnich opinii minęło już około 2 lata, to czy mógłby ktoś uaktualnić informacje? :) Dzięki z góry! pozdrawiam
    hjmn

25.06.2016 18:28

@Kacper jak możesz podac trochę wiecej szczegółów ze swojego punktu widzena, dlaczewgo odradzasz, jakąs nieprzyjemną sytuacje miałeś? Prosze o informacje, bo chciałam tam aplikować swego czasu jako Team Coordinator. Ale teraz mocno sdie zastanawiam..
    SAP-erka

07.05.2016 00:15

@zWarszawy ja również podpisywałam umowę po ang i bardzo żałuję.. same zakazy/nakazy... jak podpisałam to byłam traktowana przez nich jak ich bardzo przedmiotowo..! chora sprawa! na szczęście już nie pracuję z SQ1 i nigdy więcej nie będę.. powodzonka
    Kacper

19.05.2016 08:05

Potwierdzam i odradzam !
    zWarszawy

13.04.2016 09:36

Czy Wy też podpisywaliście umowy w w języku angielskim z sądem w Anglii? Czy ktokolwiek dostał do podpisania umowę po polsku z sądem w Warszawie ?

Oferty pracy - Square One Resources Sp. z o.o.

Senior Cybersecurity Engineer & Regulatory Framework

170 - 200 PLN / m

Data Engineer (Azure / Python)

100 - 120 PLN / h

Senior DevSecOps Engineer (AWS)

140 - 145 PLN / h

Senior Full-Stack .NET Engineer (Angular + AWS/AZURE)

120 - 150 PLN / m

Senior Azure Engineer (K/M/*)

140 - 165 PLN / h

Project Manager SAP MM / SD / FICO (k/m/x)

Częstochowa

140 - 180 PLN / h

ABAP

25.01.2016 23:30

Zdecydowanie odradzam!!!!
    true

17.12.2015 15:46

firma porażka! brak poszanowania ludzi, dzięki którym żyjecie!!
    consultant

07.12.2015 13:10

Traktowanie pracowników przedmiotowo - wizytówka firmy. Atmosfery brak. Najważniejsze, aby dzwonić i dzwonić jak w call center...
    dev4R

16.11.2015 19:22

Firma z obietnicami bez pokrycia! Obiecują wysokie wynagrodzenia, a później wymieniają zwalając na klienta, ze niby nie był zadowolony... Zacznijcie szanować ludzi!!!! Nigdy więcej!!!!
    plepleple

27.02.2015 12:41

firma nie szanuje ludzi, typowa "FABRYKA" radze uwazac. jesli ktos ma wybor, inne oferty, radze omijac szerokim lukiem. dziwie sie, ze to sie jeszcze nie rozsypalo, straszny balagan i brak managementu z prawdziwego zdarzenia. Zawiedziony.

Kontakt - Square One Resources Sp. z o.o.

Puławska 2 02-566 Warszawa

Branża główna: Usługi i doradztwo IT
    krzysiek

12.02.2015 16:58

Square One - nie idźcie do tej firmy. Nie ogarniają projektów na których mają ludzi, dużo nieporozumień i utrudniania życia konsultantowi. A w końcu zarabiają na nas, więc chyba powinni dbać o zadowolenie pracownika. A tu jest jakby na odwrót.
    pasikonik89

02.02.2015 13:37

Moje doświadczenia są przykre z tą firmą. Przyjęli mnie do pracy po czym po miesiącu zakończyli współpracę, że niby klient nie jest zadowolony. Że niby nie spełniam wymagań. Szkoda tylko, że wsadzili mnie na projekt inny niż początkowo aplikowałem, miałem wątpliwości, ale mówili że będzie dobrze i dałem się namówić głupi. Teraz zostałem na lodzie.
    Bluebell

13.01.2015 11:55

Nie polecam firmy, oszukanstwo i granda. Obiecuja i potem sie wycofuja z ustalen.. Jak ktos jest ogarnietym develeoperem, to radze sie rozejrzec za innym posrednikiem, jest ich sporo, placa podobne stawki. W Square przerzucaja cie z projektu na projekt, bez twojej zgody. Wcale czesto nie sa to korzystne zmiany.
    xtqw45

30.12.2014 14:52

Niestety NEGATYW! Dzwonią, obiecują złote góry, potem nie bardzo wiadomo na jaki się projekt trafi i gdzie. Mętne tłumaczenia, nie warto im wierzyć! Władowali mnie na projekt ze starymi technologiami, kiedy i czy przeniosą nie wiadomo. Nie tak miało być, radzę uważać! Na początku wszystko pięknie, ładnie, a potem - wielkie dno.
    true

04.12.2015 15:18

Obiecanki cacanki!!! Potwierdzam i zaluje. Zmieniaja ustalone stawki grozac zerwaniem umowy. Zastraszaja sadami. Pozniej trzeba sie meczyć z biurokracja angielska i wydawac krocie na prawnikow... co i tak nic nie daje... prawo brytyjskie z umow nie obowiazuje w Polsce. Zastanówcie się 3 razy..
    grazyna

31.10.2014 17:56

Firma niedotrzymuje zobowiazan omijac szeroki lukiem

Zostaw merytoryczną opinię o Square One Resources Sp. z o.o.