Stowarzyszenie Dajan Taxi

Gdańsk

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 49 ocen.

Stowarzyszenie Dajan Taxi
2 49

Opinie o Stowarzyszenie Dajan Taxi

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stowarzyszenie Dajan Taxi

Rw1

Dyspozytorki z wyjatkiem jednej do zwolnienia. Błędy popełniają fatalne bo nie ponoszą konsekwencji. Wulgarne co do kierowców. Nasza korporacja sumując staje sie powoli pośmiewiskiem w środowisku taxi. Pozatym konkurencja uber, opti odbiera nam klientów.

Lady
@bylydajan 13.07.2018 11:25

Słownik sobie kup

Czytam i nie wierzę...

Obserwuje ten wątek, i aż muszę coś napisać... Bo to jedyne co nasuwa mi się czytając oszczerstwa na dyspozytorki... Bo wszystko działa w obie strony, jak można wymagac szacunku do kogoś kto go nie ma dla innych? Uważacie że je utrzymujecie? Utrzymujecie swoje żony, dzieci... "Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem'' Ludwig Von Mises

Rumun
@Kierowca Dajan 17.07.2018 03:53

Dyspozytorki są lustrem decyzji zarządu... W tym całe sedno. Nie mówię są dwie dyspozytorki które sobie pozwalają ale tylko dlatego bo robią wszystko co każe szef bazy i czują się nietykalne. Te co miały swoje zdanie i rozum odeszły, bo życia tam nie miały

green gang

kazdy kazdemu odbiera klijentow gdzie nie spojrzec jest wielu taksowkarzy i paru baranow jak wszedzie oslabiaja korporacje wiec b ez podniety alobo przetrawisz dalana na taksowce jak wszedzie w zyciu albo zmiern korpo tam zastaniessz czerwony dywan i taksowkarzy (usunięte przez administratora) pozdro

Dajan
@green gang 16.07.2018 23:53

Ale czemu my mamy się zwalniać skoro one się nie nadają co to za podejście męcz się z nimi a jak ci się nie podoba to się zwolnij przez takie myślenie jest jak jest

green gang

jak znam znajomych wszedzie jest cos nie tak as ,dajan,drivers ale prawda jest taka ze to najtansze taksy i

Alf

Dyspozytorki pokazują dziś w mocy na jakim niskim poziomie jest ich rozumowanie. Najgorsza zmiana.

bylykierowca

Nie polecam wplacilem 1700 wpisowe bezzwrotne oczywiscie , w firmie na kurs czekasz czasami i 4 godziny często dojazdy po 10km na mine lub kurs za 10zł

Anonim

Ludzie te stowarzyszenie dajan to już upada z nocki zeby wyciągnąć 100zł ! Czekanie na kurs 2 godziny gdzie inne korporacje i uber jezdzą. Zanim ubera nie było to było dobrze.

bylydajan
@Anonim 02.07.2018 02:22

to taka firma po sezonie w nocy 2 kursy

Taksi

Chamska dyspozytorka nadal pracuje,zmiany widać ale na gorsze, szkoda bo kiedyś było lepiej telefonistki z poczuciem humoru, teraz tylko burcza i pracują na odpier

Rafal
@Drivertaxii 18.06.2018 15:36

Koleżanka prezesa... To sobie pozwala, mlode mile dyspozytorki odeszły.. ????

anonymous

Nowi nie mają szans zarobić, co do ukladow to prawda.

Kierowca Dajan
@green gang 22.06.2018 01:18

Głupoty wypisujesz duza baza klientów, 10 lat na rynku itd. Taka prawda ze AS i. City Driver jezdzą a my stoimy! Oni zarabiają jeszcze raz tyle co my. Jak rozmawiam z kolegami z Dajan to zero inicjatywy by to zmienić oni tylko jedno ze myślą o zmianie korporacji.

Dominika

@Drivertaxi, jako moderator Gowork.pl nie jestem związana w żaden sposób z firmą Stowarzyszenie Dajan Taxi. Biorę aktywny udział w dyskusji i zachęcam innych do brania w niej udziału. Stąd też wynikają moje pytania. Ma to na celu zdobycie przydatnych informacji dla osób zainteresowanych pracą w firmie. Ponadto dbam o przestrzeganie przez użytkowników regulaminu forum. O roli moderatora możesz przeczytać w regulaminie gowork, który zaakceptowałeś publikując komentarz - jest tam również informacja o tym że moderator i administrator to dwie różne role.

Dominika

@Rafal, mnie praca w tej firmie nie interesuje - pytam, ponieważ jestem moderatorem tego wątku i zajmuję się (Między innymi) zachęcaniem użytkowników do wypowiedzi. W swojej opinii nie podałeś żadnych konkretów. Może rozwiniesz ją o to jakie doświadczenie posiadasz w związku ze współpracą z Stowarzyszenie Dajan Taxi? Myślę, że Twoja wypowiedź będzie pomocna dla osób poszukujących informacji o tej firmie.

Drivertaxi
@Dominika 13.06.2018 01:22

Moderator? Moderatorem może być osoba związana z Go Work, a Tu taka osoba raczej nie jesteś, nie posiadasz uprawnień administratora, jedyne co można wnioskować o Twojej wypowiedzi to fakt że jesteś pracownikiem firmy i nadajesz sobie prawo do moderacji wątku, bo od razu widać że podajesz się za zainteresowanego pracownika pod tym danym pseudonimem @Dominika, i wątpię że jesteś kobietą. ????

anonymous

Pracowałem tam do maja. Dajan to kika która przebiera lepsze kursy. Pozatym tych nieprzebranych było mało. Daja to moze sie juz równac z Komfort taxi. Dwie korporacje które upadna już niedługo. Konkurencja jest za bardzo ogarnieta.

Dominika

@Robert taxi kierowca, w swojej wypowiedzi nie podałeś żadnych konkretów. Może rozwiniesz swoją wypowiedź dotyczącą Stowarzyszenie Dajan Taxi? Jak wygląda współpraca z Twojej perspektywy? Jak ją oceniasz? Zachęcam Ciebie do aktywności na forum. Pomoże ona osobom, które zastanawiają się nad rozpoczęciem współpracy z Dajan.

Rafal
@Dominika 06.06.2018 08:25

Jeżeli tak Cię interesuje praca w Dajan to spróbuj, jest to jedna z najgorszych korporacji, przepraszam firm taksówkowych po Komforcie.

Robert taxi kierowca

Dajan i Komfort to najgorsze korporacje taxi w Gdańsku

Jola

Klientów maja za nic, skargi wigilię nie są rozpatrywane, szczególnie na tych co mają plecy, mam na myśli centrale i kierowców

Wiktor

Idealnych firm nie ma ale pracowników również!!!

Karol

Ludzie co za bałagan w tej korporacji dyspozytorki ,, mało bystre,, i wulgarne do kierowców. Zlecen bardzo mało w nocy cisza 3 godziny stałem bez kursu.

Lech Sobolewski

W Dajan jest zle. Ja odradzam są korporacje lepsze od Daja.

Dominika

Napiszcie proszę jak w Dajan Taxi ustalany jest grafik? Coś się ruszyło w sprawie zleceń w tej firmie? Na jakiej umowie pracuje się w Dajan? Pracodawca zapewnia dodatkowe benefity dla pracowników? Kto jeszcze doda coś o firmie? Są prowadzone obecnie rozmowy rekrutacyjne?

Taxi Gdańsk
@Dominika 08.04.2018 18:44

Dziewczyno gdzie sie pchasz?! Tylko nie daja. Są lepsze korporacje

Dominika

@Byłydajan, czyli wpisowe jest bezzwrotne? Jeździłeś w dzień czy raczej zmiany nocne? Ktoś jeszcze potrafi się wypowiedzieć o Dajanie? Jakie macie doświadczenie z tą firmą. Jakieś pozytywne opinie ktoś może wystawić?

Feliks

Konkurencja chce przedstawić firmę w złym świetle?

Driver
@taxi 24.03.2018 03:06

Feliks to pewnie człowiek zarządu bo sam nie wie co piszę jaka konkurencja? Jak traktujecię kierowców takie opinie zbierać będzie firma pozdro dla dyzpo chorych kobiet niech same jeżdżą po klienta który jedzie za 8 zł 10 km a wybrany między czasie leci sobie za miasto

Polak

Pada ta korporacja taka prawda.

Driver

Nowi kierowcy nie mają szans, układy to się liczy

Pikol
@bylydajan 25.01.2018 21:26

Baranie to po co poszedłeś do Dajan. Są o niebo lepsze korporacje.

Kierowa Dajan

Dajan upada

dajandajan

mobbing ze strony zarzadu , malo kursów nie polecam

Byly
@Driver 06.03.2018 17:19

Zarzad też na nich nie zostawia suchej nitki, one robią to co im każą, choć nie podzielają ich zdania, te co się buntuja odchodzą albo zarząd im pomaga tak jak kierowcom

były dajan

jako były kierowca powiem słaba korpo na zarabianie, Przede wszystkim mało zleceń .

Anonim

Jedna z najgorszych korporacji, jak chcesz zarobić to nie w dajan

dajan

nie polecam wplacilem wpisowe 1700 zrezygnowałem nie da sie w tej firmie normalnie pracowac i zarobic , zlecenia na miny , blędne adresy dolot po 10km po klienta wpisowego oczywiscie nie oddali

Daniel

Podpowiedzcie czy warto starać się o pracę w firmie?

Paweł
@Daniel 24.01.2018 12:43

W Dajanie jest słabo.Są lepsze firmy.

dajandajan

dajan 1700 wpisowe zaplacilem oczywisice przy rezygnacji kasy nie oddali nie polecam

Zostaw opinię o Stowarzyszenie Dajan Taxi - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stowarzyszenie Dajan Taxi