Do was jak szukają to zazwyczaj przez rotacje czy jednak jakiś rozwój? chce stabilnej pracy dlatego nie będę sie nawet w to pchać jeśli coś nie gra
Firma ma ogłoszenie na swojej stronie internetowej na pozycję Głównej Księgowej. W tym ogłoszeniu chcą, aby kandydat znał przepisy podatkowe i rachunkowe. Mnie interesuje, czy na rekrutacji jest jakaś weryfikacja tej znajomości? Może jakiś test?
CZY BYŁA PANI NA ROZMOWIE, PONIEWAŻ NADAL SZUKAJĄ GŁÓWNEJ KSIĘGOWEJ PROSZĘ O OPINIE, CZY WARTO STARTOWAĆ NA TO STANOWISKO.
Elektromonter miał jeszcze w zeszłym roku w ogłoszeniu wpisana umowę o pracę, ale do teraz nie jesteśmy pewni z chłopakiem na jakiej stawce mogłaby występować. jeśli ma on prawie trzeci rok doświadczenia to od jakiej kwoty by zaczął?
Praca jest w miare ok (ludzie w wiekszosci spoko jednak zdazaja sie (usunięte przez administratora) jak wszedzie). Jeżeli ktos nie lubi swojej zony, dzieci i psa to z powodzeniem moze podjac sie pracy w Eko. Z pewnoscia rzadko bedzie ich widywał. A nie, czekajcie będzie ich widywał jak nie nawali nadgodzin ponad 150 w miesiacu. No ale wtedy beda glodować. Niestety cos za coś. Ot cały prawdziwy obraz roboty w eko. I jeszcze zdanie o jednym behapowcu - (usunięte przez administratora)jakich mało, uwazac tam na niego.
Jak szefostwo w PPUH Eko-Energia Sp. z o.o.? Spoko traktują ludzi?
Nie jest najgorzej w tej kwestii (zależy gdzie). Gorzej z kasą, słabe stawki. Trzeba nawalić nadgodzin żeby coś zarobić. Częste wyjazdy na roboty.
Co do stawek sama prawda, bez nadgodzin wypłata wygląda słabo, aż płakać/śmiać się, a nie zawsze nadgodziny są. Co do atmosfery oraz ludzi, to jest dobrze.
@nick Gdyby tak było to firma nie zdobyłaby opinii bardzo dobrego pracodawcy!
Witam, czy zatrudniacie spawaczy metoda tig ? Głównie stal nierdzewna. Czy przyjmujecie ludzi na własnej działalności ?
Jesteś zainteresowany pracą w firmie PPUH Eko-Energia Sp. z o.o.? Zadaj pytanie na naszym forum i uzyskaj niezbędne informacje.
Jak się pracuje w Eko-Energia Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Eko-Energia Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.