Eurofloor Sp. z o.o.

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 45 ocen.

Opinie o Eurofloor Sp. z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurofloor Sp. z o.o.

Boro
użytkownik zarejestrowany

Eurofloor wydaje się być firmą, która ma jasno nakreślony biznesplan. Tylko nie wiem w 100% czy można liczyć na pracodawcę jeżeli chodzi o pomoc w rozwoju...

pan parkiet
użytkownik zarejestrowany

nie wiem czy wy też tak macie ale jak wchodze na stronę to w zakładce "o firmie" jest pusto. akurat szukam nowego pracodawcy ale ten nowy którego znajdę musi być stabilny i perfekcyjny. Eurofloor Sp. z o.o. chyba nie jest tak solidny internetowo jak jego wspaniałe podłogi. to drobne niedopatrzenie rzutuje na naszej dalszej wspólnej współpracy. a ile płaca netto w tej firmied

kuska

don Bronko z nich wszystkich byl najgorszy, wszystko za plaecami sie odbywalo

klaudiusz

a don Bronko robi za pielęgniarkę ?

jowisz

eurofloor nigdy nie był producentem paneli inne firmy firmy produkowały dla nich panele pod nazwa eurofloor jedynie (usunięte przez administratora)zapytać czy ma coś takiego albo allegro

kaski smrod

jaka praca firma zbankrutowala w tamaty roku, Wieniu leczy się psychiatrycznie a Rogu robi za psychiatrę

niefanka
@coach 10.02.2014, 20:55
kolekcja palazzo była robiona przez firme Berry floor, poszukaj tego czegos na ich stronie + zobacz kto ich dystrybuuje w Polsc...

czy wiesz może kto był producentem kolekcji Classic Line, poszukuję dęba antycznego i nie wiem, gdzie go teraz dokupić

kort

Czy ktoś z byłych pracowników wie co się stało z linią produkcyjną Eurofloor? Próbuje dorwać panele z kolekcji Palazzo i tak się łudzę że ktoś może przejął produkcje tej kolekcji

alf

boski :P

piszel
@alf 12.12.2013, 18:10
boski :P

wiedziałem, zadzwonilbys do kolegii

alf

co tam się teraz dzieje w tym eurohloorze? (usunięte przez administratora)

syzyf
@alf 11.12.2013, 18:13
co tam się teraz dzieje w tym eurohloorze? (usunięte przez administratora)

a kto pyta?

egon olsen

najlepsze na świecie

wrożbita Maciej

18.7.2013 nastąpił koniec zgodnie z moimi przepowiedniami Eurofloor został zlikwidowany http://www.eurofloor-original.eu/pl/aktualnosci/12/OGlOSZENIE-UPADlOsCI-UKlADOWEJ i tak to wieniu doprowadzil się razem z kolesiami do obledu

brudny rowek

i jak widac polityka (usunięte przez administratora)doprowadzila do sytuacja jak powyzej , zgnoili wszystko co bylo mozliwe do zgnojenia , zaryli kure znoszaca zlote jaka a na koniec widze ze Prezesunio (usunięte przez administratora)abdykowal i mamy krola na tronie w postaci (usunięte przez administratora)ktory zostal powolany zeby posprzatac , zalama moi drodzy , tyle krwi przelanej a mataly i tak to zrypaly

jan dlugosz

Przejrzyj listę wszystkich ogłoszeń i wpisów do KRS dla tego podmiotu Sąd Rejonowy dla Krakowa-Śródmieścia w Krakowie, VIII Wydział Gospodarczy dla spraw Upadłościowych i Naprawczych, podaje do publicznej wiadomości, że postanowieniem z dnia 3 czerwca 2013 r., sygn. akt VIII GU 116/13/S, ogłoszono upadłość dłużnika Eurofloor Spółki z ograniczoną odpowiedzialnością w Krakowie, z możliwością zawarcia układu, pozostawiając upadłemu zarząd jego majątkiem. Wzywa się wierzycieli upadłego do zgłoszenia swych wierzytelności do Sędziego komisarza w terminie do dnia 20 lipca 2013 r., oraz wzywa się osoby, którym przysługują prawa oraz prawa i roszczenia osobiste ciążące na nieruchomości należącej do upadłego, jeżeli nie zostały ujawnione przez wpis w księdze wieczystej, do ich zgłoszenia w terminie do dnia 20 lipca 2013 r., pod rygorem utraty prawa powoływania się na nie w postępowaniu upadłościowym. Na Sędziego komisarza wyznaczono SSR Barbarę Felę. Na nadzorcę sądowego wyznaczono Łukasza Zagórskiego. Postępowanie upadłościowe prowadzone będzie pod sygnaturą VIII GUp 27/13/S.

prywatna asystentka

Zdychaj leza juz na ziemi a wielcy z rynku depcza im po karkach, ciekawe co ten drugi zamierza robic , jeden jest coachem:) i sprzedaje ferment ludzioma ten drugi co on biedny potrafi poza zamknieciem sie w biurze i wydawaniem polecen przez telefon.

imposed cretiono

i jak modry zdechly przy pustej misce, slysze ze skrobia dno, a jeden z nich zajmuje sie coachingiem wpajajac biednym ludziom glupoty ktore jak ich doprowadza do updaku. - ogolnie nie polecam

Hania

padli juz , prosze o update, bo ciekawam co sie dziejw w knieji i dabrowie

cipcia

upadłość

golasy

trzeba mieć fantazje dziadku, coach i trener biznesu, ja pierdziele, ale PR zawsze miał dobry

nie pijacy alkocholik

co tam słychac u (usunięte przez administratora) dalej chlopaki ciezko pracuja, jak ich znam a znam dobrze to chlopaki naprawde ciezko pracowali na to do czego doszli, aż sie dziwie co tutaj wypisujecie, zobaczcie na poorane bruzdami rece (usunięte przez administratora), co najmniej jakby w kamieniolomie tyrał, a (usunięte przez administratora)poatrzcie na ztyrane oblicze.

taboret

ja slyszlem ze od kwietnia najnowszym srodkiem platniczym bedzie plastik z biskupinskiej, a nazywac sie to bedzie ze placimy w szrotach

szalony bazyl

ja słyszałam że forinty

czapla

tak ruble transferowe

boski

te 6 do 16 tysiów to oczywiście ruble

whiskey

wew - 2013-02-12 21:37:32 haha, codziennie do mnie dzwonia czy jednak nie dam sie przekonac i nie przyjde chociaz na rozmowe, no way!kiedys kaska byla bardzo dobra export mamanger ktory mial obrot wyciagal ponad 6 tys na reke a dochodzilo nawet do 10 000 w dobrych miesiacach,

wew

haha, codziennie do mnie dzwonia czy jednak nie dam sie przekonac i nie przyjde chociaz na rozmowe, no way!

latryna leśna

lambada - 2013-02-07 17:26:47 najnowszy update, same zwolnienia , polowa dzialu handlowego na wypowiedzeniu, biuro na krowedrskiej likwidacja, duzy magazyn na rybitwach oddany z braku potrzeb, LM zwrocil towar na okolo milion, Czołowi dostawcy Austryjaccy oddali sie w inne ręce. A tak bylo cudownie, ale wszystko sie kiedys kończy .Fachowców/ handlowców Zarząd Eurofloor zatrudnia na stanowsku negocjatora z sieciami DIY - umowa warta Nobla, wyobrazam sobie co im w tym zwrocie dostarczyli szrociarnia niezła

uwiedziona przez ....

nosił Wilk razy klika poniesli i Wilka, ciekawam ile wart jest majdan na biskupińskiej

szczypiorek

piotr - 2013-02-08 10:35:32 Jak widać stronka też padła:((padły dwie: eurofloor.pl oraz eurofloor.eu, pewnie to juz koniec , pastwisko wygryzione, same zgliszcza pozostały

juliusz Cezar

Kosci zostaly zucone, psy rozszarpia wszystko, co pozostalo z tego bajzlu, :)))))))

piotr

Jak widać stronka też padła:((

beatka

lambada - 2013-02-07 17:26:47 najnowszy update, same zwolnienia , polowa dzialu handlowego na wypowiedzeniu, biuro na krowedrskiej likwidacja, duzy magazyn na rybitwach oddany z braku potrzeb, LM zwrocil towar na okolo milion, Czołowi dostawcy Austryjaccy oddali sie w inne ręce. A tak bylo cudownie, ale wszystko sie kiedys kończy .niemalże szach-mat z tego co piszesz, ale może jeszcze raz spadną na 4 łapy? szkoda pracowników... niełatwe czasy, a nie każdy może się przenieść np. do kronospanu

lambada

najnowszy update, same zwolnienia , polowa dzialu handlowego na wypowiedzeniu, biuro na krowedrskiej likwidacja, duzy magazyn na rybitwach oddany z braku potrzeb, LM zwrocil towar na okolo milion, Czołowi dostawcy Austryjaccy oddali sie w inne ręce. A tak bylo cudownie, ale wszystko sie kiedys kończy .

waw

Niestety, albo stety odwolali spotkanie bo Pana Prezesa nie ma, zaproponowali rozmowe rek w innym dniu w godz 7:7:30, ale nie potrafili się określić konkretnie o której bo nie wiedzą, o której Prezes zaszczyci swoją obecnością... olalam;]

hey

@wew jak masz w miarę sensowną i stabilną pracę za przyzwoite pieniądze to przejście do e nie ma wielkiego sensu. Jeśli musisz zmienić i potrzebujesz comiesięcznego wpływu dienieg to możesz w to wejść. Może jakimś cudem będziesz miał towar dla klientów, może kolekcje nie będą się zmieniały co 2-3 miesiące, może, może, może...

kleofas

no co ty nie zrazaj sie idz zobacz powachaj posmakuj, a moze bedzie dobrze , 100% pracownikow = 100 % negatywnych komentarzy, moze zaburzysz statystyki

wew

no wlasnie, szukaja do exportu - angl i ros. rozmowe mam w nast tyg, tylko tak czytajac Wasze opinie dochodze do wniosku ze pojscie na ta rozmowe moze byc jedynie strata czasu, skoro to taka "fajna" firma ....

rozbieraniec

jak widać długość zatrudnienia w Eurofloor w dużej mierze uzależniona jest od nastroju Zarządu, trzeba zawsze pamiętać kto tam rządzi, postawa służalcza wskazana jest jak najbardziej, pomysły zarządu powinny być zawsze wzmacniane poprzez zachwyt.. Co miesiąc powinno się rezygnować z premii na rzecz zwiększonych wydatków zarządu, chłopaki nie mogą się przyzwyczaić do nowej rzeczywistości, że kieszonce wiaterek dmucha.. Najprosciej jest ciąć koszty, a co nas w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e najbardziej uwiera wiadomo to etaty:)

kloaka

najwyraźniej (usunięte przez moderatora) szukaja export managera, widze ze sytuacja sie nie zmienila średnia na stanowisku w firmie Eurofloor to rok gdzie wytrzymałość pracownika jest zdecydowania krótka. Prezes W. potrafi kazdego zrazic i doprowadzic do szewskiej pasji.

koleżka z la scandalle

Dawano mu żłobek siana a on chciał banana, wrzucono trochę prosa a on chce kokosa, tak to jest z Eurozworem (usunięte przez moderatora)

lolek

jeżeli mowa o stabilności ma ją tylko zarząd reszta jest jak piasek na plaży przyszła poszła

deszczówka

włąsnie został pobity rekord wszechczasów niejaka (usunięte przez moderatora) wytrzymała tylko dwa dni w dziale logistyki, cu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a firma:)))))

podszyszkownik

Mam pytanie odnośnie tego (usunięte przez moderatora) , ponieważ zostałem zaproszony na rozmowę , jak to człowiek jak rozlicza z obowiązków i ten drugi (usunięte przez moderatora) rewolwer jak ktoś napisał powyżej , będę wdzięczny za informację

Rumcajs

Ale klymaty, że oni jeszcze istnieją cała branża się już śmieje z trójki Muszkieterów z Krakowa. za moment zostana sami słyszałem od znajomego , ze nawet stara gwardia się waha czy dalej wyprówac żyły.

życzliwy

jak się szanujesz to spadaj jak najdalej, umowa cząstkowa na firmę reszta na działalność gospodarczą. rotacja co roku zmieniają przedstawiciela na regionie, branża trudna jak na dzisiejsze czasy, dodatkowo marketing firmy to wieczne przekłamanie. Klienci cię zjedzą, nic na czas, nic w obiecywanej jakości

corny

Witam Chcialem sie dowiedziec czegos nt pracy jako ph w tej firmie, dostalem propozycje wiec pytam, zarobki, wymagania itp,choc po tym co juz napisane wyglada to mało ciekawie, prosze o konkretne odpowiedzi

anonim

marcos - 2011-09-26 18:01:49 pyton - 2011-09-20 09:23:07 teraz chyba bedą szukac słyszałem że zrobił im papa kto im zrobił papa? głównie łaska boska trzyma tę firmę na powierzchni. pytanie jak długo jeszcze? kier. ds zakupów i logistyki, a co do łaski to obstawiam że raczej nie potrwa ona długo

pyton

teraz chyba bedą szukac słyszałem że zrobił im papa

Zostaw opinię o Eurofloor Sp. z o.o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurofloor Sp. z o.o.