Jatomi Fitness

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 94 ocen.

Opinie o Jatomi Fitness

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jatomi Fitness

kik

Jatomi to organizacja pełna niedouczonych "korposczurów" w administracji - każdy boi rozmawiać się z klientem... -tzw. pożal się ...menadżerowie nie mają podejścia do Klienta... klient to wróg - traktują go z góry bez szacunku i podstawowych zasad dobrego wychowania - godne współczucia są panie w recepcjach które muszą świecić za nieudolne decyzje kierownictwa. wiedza o marketingu, PR czy obsłudze klienta nie mówiąc o crm - to już czarna magia. po rozmowie z kierownikiem w Koronie - dochodzi się do wniosku ze nie rozumie co się do niego mówi, nie rozumie słów które wypowiada myli pojęcia - nie mówiąc o zrozumieniu działania organizacji w jakiej działa - bez kompletnej refleksji podejmuje błędne decyzje jeżeli w ogóle to robi - to marionety - automaty które nie wiedzą jak traktować klienta. niestety pieniądz rządzi dlatego zatrudnia się za minimum niekompetentnych ludzików nieznających zasad zarządzania marką i dobrym imieniem firmy - psują to swoją głupotą i niekompetencją.

Pracownik

To juz nie jest ta sama firma co na poczatku wyzysk na każdym kroku mobbing

Najwięszy bład w życiu

Nie wypłacanie całych pensji, ganianie za wyjaśnieniem tego juz pół roku. Nikt nie chce powiedzieć dlaczego, a co gorsza nikt nie chce wyregulować brakujacych pieniedzy. Traktowanie pracowników na poziomie Zerowym! Nawet raz dostałam odpowiedz, że pieniadze przepadły i już ich nie dostane.

anonymous

Jatomi fitness Magnolia wrocław-obsługa klienta karygodna, menager i konsultanci mają klientów w jednym wielkim poważaniu, gdy zgłaszają się z problemem, rozmawiają tylko w momencie chęci podpisania umowy i innych przypadkach nawet nie chcą wyjść z swojego pomieszczenia i ganiają tylko recepcjonistki do klienta. Jeśli umawiasz się na z konsultantem na jakieś ustalenia, a później nic z tego nie wychodzi bo niby się nie da i nie od nich to zależy. I umawianie się z kientem nie traktują poważnie. Jedna wielka nie powaga ze strony klubu i osób tam pracujących.

Alicja

@nieKlient nie można obrażać na forum nikogo. Regulamin forum znajdziesz tutaj http://www.gowork.pl/regulamin Zachęcam forumowiczów do przeczytania wywiadu z Group Managing Director, Jatomi Fitness Jatomi Fitness, który znajdziecie na stronie http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,59551,wywiad-trevor-brennan

trener

Ostrzegam wszystkich zastanawiających się nad pracą dla Pure Jatomi. Ciągłe problemy z płatnościami dla trenerów. Mniejszy problem jak ktoś jest na etacie, bo boją się kontroli PIP więc płacą ale groszę. Jak się wystawia FV to współpraca sprowadza się do tego że ciągle trzeba się prosić o wypłatę. Kolejny miesiąc opóźnień. Wygląda to, że mają coraz większe problemy finansowe, skoro opóźnienia są coraz dłuższe i już szukają inwestorów.

Alicja

@Była Pracownica na forum nie możesz nikogo obrażać. Zapoznaj się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim pozostawisz jakikolwiek komentarz. Czy ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w Jatomi Fitness?

Była Pracownica
@Alicja 22.09.2017 00:47
@Była Pracownica na forum nie możesz nikogo obrażać. Zapoznaj się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin zanim pozo...

Przepraszam, ale kiedy kogoś obraziłam ?

Luidzi

Może warto o pewnych sprawach rozmawiać z osobą decyzyjną, jeśli jest tak źle to trzeba próbować może się uda??

Była Pracownica
@Luidzi 13.09.2017 12:03
Może warto o pewnych sprawach rozmawiać z osobą decyzyjną, jeśli jest tak źle to trzeba próbować może się uda??...

Pracowałam tam na tyle długo, że wiem , iż konsultanci próbowali coś z tym zrobić. Większość z nich rezygnowała, bo nie pozwoliła się tak traktować. Ci którzy potrzebowali pracy zmuszali się do pozostania. Tam kierownictwo jest zepsute od samej góry. Prawda jest taka, że mają gdzieś pracowników, bo jak sami mowili jak się nie podoba to na wasze miejsce jest kolejka chętnych. KAŻDEMU, ale to KAŻDEMU do końca istnienia tej firmy będę odradzać jakiekolwiek kontakty z nimi. Cała ta firma i traktowanie ludzi to jest sprawa dla sądu pracy i prokuratury.

Alicja

@BYŁA PRACOWNICA dlaczego nie wolno Ci było wyjść do domu po skończonej pracy? @Nigdy więcej Jatomi! jestem pracownikiem gowork.pl jestem tu po to, aby wam pomóc i dowiedzieć się o firmie jak najwięcej. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenia związane z firmą Jatomi Fitness to zachęcam do pozostawienia opinii na forum.

BYŁA PRACOWNICA
@Alicja 04.09.2017 15:21
@BYŁA PRACOWNICA dlaczego nie wolno Ci było wyjść do domu po skończonej pracy? @Nigdy więcej Jatomi! jestem pracownikiem gowork...

Droga Alicjo, cytując swój wpis " Nie wolno mi było wyjść do domu po skończonej pracy, jak odważyłam się wyjść po 9 godzinach, bo się przeprowadzałam i musiałam spakować to przez kolejny tydzień słyszałam , że jestem niepoważna, że nie zależy mi na pracy bo zamiast siedzić i sprzedawać to poszłam sobie do domu. " Mało tego w dalszym ciągu mam w telefonie smsy od przełożonych z godziny 23 czy 1 w nocy typu " za dzisiejszy dzień [za to jak już wyszłam np po 10 godzinach] jutro przychodzisz do pracy na 8 do końca - [czyli do zamknięcia klubu], nie pojawienie się jest równiznaczne z wypowoedzeniem" Między innymi właśnie dlatego nie mogłam wyjść do domu po skończonej pracy. Wyzywano nas tak samo jak pisze "nigdy więcej Jatomi" to było powszechne w wielu klubach. A wspomnianego managera S [Sebastiana] z Galerii Kazimierz w Krakowie miałam okazję również poznać podczas szkoleń. Cham i prostak bez jakiejkolwiek wiedzy o zarządzaniu ludźmi. Dziwnym trafem był przenoszony z klubu do klubu. Raz pracował w Angel City na Pawiej, potem w Galerii Kazimierz, potem w Bonarce a potem znowu w Galerii Kazimierz.

Nick

Jestem obecnym pracownikiem od wielu wielu lat w Echo, nie polecam tutaj pracy! Tu się nikogo nie szanuje, nowa osoba nie jest dobrze wyszkolona do pracy jako konsultant! Po paru dniach jest wysyłana na galerię w celu zaczepiania ludzi, aby zdobyć od nich kontakt lub ściągnąć do klubu na zapis! Wieczna presja na sprzedaż! Zawsze mało im! Jeśli podpiszesz umowę to jesteś Bogiem przez jeden dzień, na drugi jak coś nie pójdzie tak to Cię zniszczą!!! Starzy dobrzy pracownicy odchodzą, bo nie idzie psychicznie wytrzymać! Rotacja ludzi jest okrutna, nawet nie pamietam ilu już było "menażerów", którzy myśleli ze zrobią wielkie rewolucje, jednak po paru miesiącach sami rezygnowali. O konsultantach już nie wspomnę, niektóre to po 3dniach rezygnowały!! Nie opłacało się zapoznawać z nimi. Jedyny Pan Piotr się długo utrzymał, ale on tez nie jest święty, ma swoje humorki i jednego dnia jest dla Ciebie miły a drugiego dnia traktuje Cię jak śmiecia zwykłego! Burza nastrojów! Teraz na jego miejscu jest inny, młodszy... ale również ma słabe podejście do pracownika, myśli ze jest wyluzowany a tak naprawdę jest fałszywy! Nie jest kompetentny i nie zna się na zarządzaniu taka liczba ludzi! Odkąd on się pojawił, stara ekipa powoli odchodzi. Zarobić tez się nie da, bo obiecują Ci gruszki na wierzbie, super premie sprzedażowe które niestety dostaje sam Pan menażer!!! Tak jest w każdym dziale. Nie polecam moi drodzy, złote czasy Pure się już dawno skończyły...

Nick

Jestem obecnym pracownikiem od wielu wielu lat w Echo, nie polecam tutaj pracy! Tu się nikogo nie szanuje, nowa osoba nie jest dobrze wyszkolona do pracy jako konsultant! Po paru dniach jest wysyłana na galerię w celu zaczepiania ludzi, aby zdobyć od nich kontakt lub ściągnąć do klubu na zapis! Wieczna presja na sprzedaż! Zawsze mało im! Jeśli podpiszesz umowę to jesteś Bogiem przez jeden dzień, na drugi jak coś nie pójdzie tak to Cię zniszczą!!! Starzy dobrzy pracownicy odchodzą, bo nie idzie psychicznie wytrzymać! Rotacja ludzi jest okrutna, nawet nie pamietam ilu już było "menażerów", którzy myśleli ze zrobią wielkie rewolucje, jednak po paru miesiącach sami rezygnowali. O konsultantach już nie wspomnę, niektóre to po 3dniach rezygnowały!! Nie opłacało się zapoznawać z nimi. Jedyny Pan Piotr się długo utrzymał, ale on tez nie jest święty, ma swoje humorki i jednego dnia jest dla Ciebie miły a drugiego dnia traktuje Cię jak śmiecia zwykłego! Burza nastrojów! Teraz na jego miejscu jest inny, młodszy... ale również ma słabe podejście do pracownika, myśli ze jest wyluzowany a tak naprawdę jest fałszywy! Nie jest kompetentny i nie zna się na zarządzaniu taka liczba ludzi! Odkąd on się pojawił, stara ekipa powoli odchodzi. Zarobić tez się nie da, bo obiecują Ci gruszki na wierzbie, super premie sprzedażowe które niestety dostaje sam Pan menażer!!! Tak jest w każdym dziale. Nie polecam moi drodzy, złote czasy Pure się już dawno skończyły...

Paweł

Pracuje w Jatomi ex Pure od prawie 6 lat. Obecnie mam tytuł master trenera. Jestem zadowolony z pracy. Trzeba się przyzwyczaić do warunków korpo z ciągłymi gonitwami za targetem itp w zamian za to mamy możliwość zarobków rzędu nawet 8 tyś netto fakt faktem stawka godzinowa za trening wychodzi duzo gorzej niż u konkurencji ale tu za to ilością godzin można nadrobić. Praca godna polecenia ale i specyficzna. Zdecydowanie dla osób o mocnych nerwach, nie podatnych na stres. Pozdrawiam

fckjatomi

NIGDY NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ W JATOMI! szkoda waszych nerwow, czasu, znajomych i rodziny. pracujac tam tracicie wszystko. nikogo nic nie itnreresuje - tylko umawianie spotkan i sprzedaz. godziny pracy takie ze nie ma swojego zycia. nie ma nic. menagerowie sa niekompetetni (nie wszyscy) praca konsultanta polega na lataniu na ludzmi na galerii handlowej i wyciaganiu od nich numeru zeby zaciagnac na darmowy trening. jak ktos przyjdzie i go nie zapiszesz slyszysz tylko ze jestes frajerem do i ze do niczego sie nie nadajesz. UNIKAJCIE!

DNOO

Nigdy przenigdy niee dajcie się wciągnąć na umowę, w tej siłowni. Oszustwo oszustwem pogania!!!. Kłamią w żywe oczy ! Nie mogę się uwolnić, chociaż położyli mi umowę żeby się zapisać z miesiąca na miesiąc. I nie mogę rozwiązać umowy choć przyszlam na drugi dzień. I powstał wilki problem , że nie mogę rozwiązania umowy , naliczania mi karę za nic i musiałam zapłacić za siłownię chodxi na nią nie chciałam chodzić wyniosło mnie to wszystko w 2 dni 350 zl za nic . Naliczana kary za nic i ściągają pieniądze bez twojej wiedzy !! Trzymaj się z daleka od tej siłowni. Nie można rozwiązać umowy do 10 dni chodzi taj jest w regulaminie Jatomi , nie oddają pieniędzy . Nie daj się zwieść napastującymi pracownikami od samego wejścia swiecącymi ci umowa przed nosem na 12 mies , lub 8 mies . Bo pan przedstawił mi tylko te udając że innych nie ma naprzyklad z miesiąca na miesiąc za 99zl która mnie wyniosła 350 zl . A byłam tylko 1 raz z Free . ????????????

MELSONS

Nigdy przenigdy niee dajcie się wciągnąć na umowę, w tej siłowni. Oszustwo oszustwem pogania!!!. Kłamią w żywe oczy ! Nie mogę się uwolnić, chociaż położyli mi umowę żeby się zapisać z miesiąca na miesiąc. I nie mogę rozwiązać umowy choć przyszlam na drugi dzień. I powstał wilki problem , że nie mogę rozwiązania umowy , naliczania mi karę za nic i musiałam zapłacić za siłownię chodxi na nią nie chciałam chodzić wyniosło mnie to wszystko w 2 dni 350 zl za nic . Naliczana kary za nic i ściągają pieniądze bez twojej wiedzy !! Trzymaj się z daleka od tej siłowni. Nie można rozwiązać umowy do 10 dni chodzi taj jest w regulaminie Jatomi , nie oddają pieniędzy . Nie daj się zwieść napastującymi pracownikami od samego wejścia swiecącymi ci umowa przed nosem na 12 mies , lub 8 mies . Bo pan przedstawił mi tylko te udając że innych nie ma naprzyklad z miesiąca na miesiąc za 99zl która mnie wyniosła 350 zl . A byłam tylko 1 raz z Free . ????????????

Anonim

Odradzam pracy w Jatomi Fitness, na podstawie doświadczeń z obiektu w Gliwicach - chaos, a osoby zarządzające klubem to jakas kpina, główny menadżer stosuje mobbing wobec pracowników, krzyczy, wyzywa od najgorszych (niezależnie od płci) i szantażuje - przykładowo stawiane ultimatum "albo sprzedasz dziś 4 umówki albo dowidzenia", duzo osób sie zwalnia bo nie są w stanie wyrobić psychicznie z takim tyranem i spełniać oczekiwań stawianych przez górę tak wiec rotacja jest większa niz kolejka do biedronki na promocjach. Zarobki są wporzadku - nawet bardzo, ale i tak bym się zastanowił czy warto.

Alicja

@ali ex. czy zgłaszałeś swoje uwagi? @chudy to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. W jakim dziale jesteś zatrudniony? Jakie jeszcze pozytywy znalazłeś w pracy w tym miejscu? Za co przede wszystkim cenisz sobie pracę?

Nigdy więcej Jatomi!
@Alicja 01.06.2017 10:10
@ali ex. czy zgłaszałeś swoje uwagi? @chudy to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. W jakim dziale jesteś zatrudniony? Jakie...

od razu widać , że @Alicja działa tutaj z ramienia head office w Warszawie w celu robienia dobrego PR - w naszym klubie kazano nam wchodzić na portale o pracy i wypisywać, że jesteśmy zadowoleni z pracy - a potem to sprawdzano. Nie łudźcie się nikt u was nie będzie pracował kiedy nie macie za grosz szacunku do pracowników a jedyny sposób zarządzania jaki znacie to mobbing - i tak znam znaczenie tego słowa Pani Alicjo i zapewniam, że odczułam to na własnej skórze. Nie omieszkam również zaznaczyć jak manager S. w Galerii Kazimierz zwracał się do pracownic - Ty głupia su%#ko albo wypier*%#dalaj na galerię [ zbierać kontakty] to tylko jedne z delikatniejszych określeń. A managerka regionalna N. słysząc to śmiała się i mówiła, "ale Ty je krótko trzymasz , patrz jak się słuchają" Na rozmowie rekrutacyjnej która odbyła się w jakimś pokoiku dla dzieci , na małych plastikowych krzesełkach obiecywano złote góry co jak się potem okazało przy wypłacie nie miało pokrycia w rzeczywistości. Co tydzień były nowe osoby, które rezygnowały po paru dniach albo tygodniach jak tylko zwęszyły co się tam dzieje. ODRADZAM PRACĘ a raczej ten kołchoz !

@PRUSIK

TB i jego sługus RC to tylko wprowadzają neo-kolonializm angielski na polskim rynku. Sami sobie robią strzał w kolano w prowadzeniu Jatomi a reszta pracowników bierze to na klatę. Na dzień dzisiejszy zaczyna się ich początek końca na polskim rynku fitnes . Oczywiscie na własne zyczenie.zatrudniając polskiego lokaja MP .

chudy

Fajny pracodawca, dobrze się pracuje

Alicja

@Marta, polecam zgłaszać takie sytuacje do Waszego przełożonego, kierownika czy dyrektora.

12345

pospolici naganiacze, współczuję trenerom, doradcom do spraw sprzedaży, recepcjonistom i klientom

Alicja

@Karol mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy naprawdę uważasz, że takie sytuacje zdarzają się w firmie?

ali ex.
@Alicja 27.04.2017 09:06
@Karol mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporc...

Odradzam wszystkim. TB i jego sługus RC nie mają o niczym pojęcia. Mobbing, bonusy istniejące tylko w dokumentach, krzyki, notoryczny chaos i traktowanie pracowników jak śmieci. Zarządzanie w tej firmie to żart.

BYŁA PRACOWNICA
@Alicja 27.04.2017 09:06
@Karol mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporc...

Pracowałam w Jatomi przez kilka lat - po tej pracy musiałam chodzić do psychiatry. Nie żartuję ! To co się tam dzieje przechodzi ludzkie wyobrażenia. Nie wolno mi było wyjść do domu po skończonej pracy, jak odważyłam się wyjść po 9 godzinach, bo się przeprowadzałam i musiałam spakować to przez kolejny tydzień słyszałam , że jestem niepoważna, że nie zależy mi na pracy bo zamiast siedzić i sprzedawać to poszłam sobie do domu. W ciągu tygodnia pracowałam po 70 a nawet 80 godzin - oczywiście nie płacono mi za nadgodziny. Obecnie pozwałam Jatomi za nadgodziny , na szczeście udało mi się wszystko udokumentować. Kazano mi na swój prywatny telefon pobrać aplikację na której mieliśmy raportować dosłownie wszystko co dzieje się w pracy. Telefon dzownił od 7 rano do 1 w nocy. Kiedy usunełam aplikację i powoedziałam, że to mój prywatny telefon i nie mają prawa żadąć bym miała dostęp do pracy z niego powiedziano mi w wulgarny sposób " gów**no mnie to obchodzi, masz byc pod telefonem i raportować" LUDZIE CHOĆBY BYŁO WAM CIĘZKO ZNALEŹĆ PRACĘ TO NAPRAWDĘ UWOERZCIE TRZYMAJCIE SIĘ Z DALA OD JATOMI!

GM

Pracowałam jako Gm w Jatomi i uważam, że praca ma swoje dobre i złe strony. Na pewno nie jest lekko nikomu, bo targety są wyśrubowane do granic możliwości to fakt. Siedzi się po godzinach wszędzie na każdym stanowisku, to też fakt plus jest spora rotacja. Natomiast niewątpliwie praca ma tez zalety. Zespoły zwykle bardzo młode, dynamiczne, zgrane więc i atmosfera super. Firma daje naprawdę realne i dość szybkie możliwości rozwoju- to zależy od stanowiska, ale jak się chce to się awansuje. Płace są przyzwoite i branża ciekawa. Na stanowiskach w klubie na pewno bardzo dużo zalezy od managera czy ciśnie i czy umie sobie radzić ze stresem z góry i zarządzać ludźmi. Dla tych o mocnych nerwach, warto spróbować ;)

Benio

Jesli jest tak dobrze to dlaczego juz nie pracują w Jatomi trenerzy umieszczeni w reklamówce na samej górze tej strony..??? Zdjęcie było robione w Katowicach w wakacje 8 miesięcy temu.

Karol

Mobbing, mobbing, brak szacunku, zero pzestrzegania prawa pracy, PIP kontrole non stop, teraz moze troche mniej, BHP - pracownicy pracuja w pokojach bez okien po 8h, managerowie krzycza, wymuszaja nieludzkie godziny pracy, nie ma dyskusji albo wykonujesz polecenia albo cie nie ma, nawet po 12godz pracy, nadgodzin nie placa, slabooo, polityka agresywna kolonia angielska

Alicja

@stracony czas, dlaczego tak uważasz? Powiesz coś więcej?

stracony czas

Serdecznie odradzam wysyłanie CV do Jatomi (biuro). Strata czasu i nerwów.

Alicja

@BENIO źle mnie zrozumiałeś. Zgodziłam się tylko ze stwierdzeniem, że nikt nie jest w internecie anonimowy. Oczywiście jest wolność słowa i każdy może wyrazić swoją opinię.

Alicja

@Ja zgadzam się. W internecie nikt nie jest anonimowy, dlatego warto uważać co się zamieszcza w sieci.

BENIO
@Alicja 06.03.2017 11:06
@Ja zgadzam się. W internecie nikt nie jest anonimowy, dlatego warto uważać co się zamieszcza w sieci....

CZY KTOŚ MOZE BYC KARANY ZA PISANIE SZCZEREJ PRAWDY..??? NIKT NIKOGO NIE OBRAZA .PROSZĘ NIE STRASZYĆ BYŁYCH PRACOWNIKÓW ZA PIASNIE OPINI . CHYBA ŻYJEMY W WOLNYM KRAJU. NIE JESTEŚMY NEO-KOLONIĄ ANGIELSKĄ.

Alicja

Widzieliście wywiad znajdujący się na naszym portalu? Znajdziecie go pod linkiem - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,59551,wywiad-trevor-brennan Zaciekawiła Was ta rozmowa? ;)

prusiński

Dlaczego był bunt trenerów w Jatomi Blue City.,,??? Nie chcieli podpisać niewolniczego kontraktu na miskę ryżu..??? Odeszli z klientami do konkurencji na drugą stronę ulicy .Czy ktoś o tym wie,,???

Ja
@prusiński 10.02.2017 21:56
Dlaczego był bunt trenerów w Jatomi Blue City.,,??? Nie chcieli podpisać niewolniczego kontraktu na miskę ryżu..??? Odeszli z...

W internecie nikt nie jest anominowy. Podawanie sie za kogos kim się nie jestes jest karalne i to sie nie skończy bez konsekwencji!

Ja
@prusiński 10.02.2017 21:56
Dlaczego był bunt trenerów w Jatomi Blue City.,,??? Nie chcieli podpisać niewolniczego kontraktu na miskę ryżu..??? Odeszli z...

W internecie nikt nie jest anonimowy. Podawanie sie za kogos kim sie nie jest jest karalne i na pewno beda tego konsekwencje!

Szn

Odradzam prace w Jatomi w biurze jak i w klubach. Brak szacunku do pracownika. Praca w bałaganie, szalonych terminach, mechaniczna.

Mimi

Masakra. Nie szanują pracownika. Jest problem ze zwolnieniem lekarskim, przychodzi sie tu nawet z angina. Trzeba sie użerać z setkami niezadowolonych klubowiczów bo menadzer boi sie lub wstydzi wyjsc.

SENIOR MC

MOBBING !!!

Bod

Pure Health&Fitness widzę naprawdę dobrze się rozwija

Lidka

Wszytskim zainteresowanym praca w Jatomi, odradzam !!!! Gdyby byl konkurs na najgorszego pracodawce , to Jatomi z całą pewnościa wygrałoby go. Nie szanuje sie tu ani pracownika ani czlowieka. Praca niby na etacie a tak na prawde jak nie zrobisz sprzedaży to siedzisz do usranej śmierci. Niby potem możesz odebrać, ale zawsze nie ma kiedy . Obiecuja góry a potem przychodzi wyplata najniższa krajowa.... Biegasz po galerii nagabując ludzi zeby sie zapisali do klubu . Prawie jak akwizytor z tv Mango. Porażka . A potem dzownisz po ludziach i umawiasz na spotkania. Jak nie wyrobisz dziennej normy to zjebka od managera i straszenie ze masz czas do konca miesiaca a jak. Ie to wypad. Dzień w dzień jakieś krzywie akcje ze czemu tak mało, czemu tylk tyle, czemu jeszcze nikogo nie zapisałeś? No chory klimat. NIE POLECAM.

nie

Rozmowa kwalifikacyjna trwa ok. trzech minut, potencjalny pracownik zostaje zbyty przez osobę rekrutującą, warunki zatrudnienia zostają przedstawione dopiero po upomnieniu się.

anonim

(usunięte przez administratora)

Bart

3 tys to moze manager sprzedazy wyciagnie

Bart

Stawki dla konsultantow zalexa od klubu i miasta w jakim sie pracuje a także od rodzaju umowy jaka dostaniecie. Jezeli jest to umowa zlecenie na godziny to stawka waha sie miedzy 11-12zl brutto/h. Jezeli umowa zlecenie w peonym wymiarze godzin jest to wynagrodzenie miedzy 1700-1900 btutto. Przy umowie o prace podobnie. Do tego drew chodzi albo i nie , prowizja. Jak nie wurst bisz targetow sprzedazowych to mowia Ci nara po miesiacu. Duzy stres, srednia atmosfera pracy, naganianie ludzi z galerii zeby sie zapisali , wciskanie kitow zeby sie tylko ktos zapisal bo inaczej menago Cie wyrzuci.

Lila

Nikomu nie polecam. Nie szanuja pracownikow . Zmuszajà do siedzenia w pracy tak dlugo aż zrobisz sprzedaž. Oczywiście nie musisz siedzieć wiecej niz 8h, ale jak sie postawisz to szybciutko Cie wymienia na inny model. Banda złodzieji i naciágaczy.

Jerzy

Spoko jest pocwiczyc w tej firmie a sprawy finansowe to ich sprawa i jak tam jest z pracownikami jedem mily drugi nie jak z klubowiczami zmieniaja sie czesto pracownicy

Arek

Cześć mam pytanko. Jaką stawkę godzinową otrzymują na start trenerzy personalni? Pozdrawiam

ona

Pracowałam tam rok... generalnie atmosfera jest fajna i mnie ta praca bardzo uzależniła... klub, ludzie, znajomi... ale niestety nie jest to praca na dłuższą mete właśnie przez targety... można się zajechać psychicznie.. większość wytrzymuje max 3 miesiące. Nie mniej jednak polecam jako pierwszą prace bo uczy życia :) i zarobki też fajne :)

kielce galeria echo

pure w galerii echo w kielcach to totalne dno jezeli chodzi o prace na stanowisku konsultanta... poniżanie,wieczne pretensje,kłótnie z panem " Piotrem" ktory pozjadał wszystkie rozumy i wie wszystko najlepiej a tak na prawde nie zna sie na handlu...jedyne co potrafi to tylko robic glupie miny i mowic ze jestes dnem ze nic nie potrafisz...po dwóch dniach " przyjemnosci" w pure w galerii echo odeszłam bo nie mogłam zniesc tych wiecznych pretensji a poza tym zero zainteresowania zero szkolen wprowadzajacych w prace , po prostu idziesz i masz pracowac bez zadnego wproawdzenia a jak sie pomylisz to zmiesza Cie z blotem... nie polecam !!

zawiedziony

Zgadza się. Zależy im tylko na takich co to przyprowadzą ludzi na treningi personalne. Układają grafik na dyżury, a chcą żeby być poza dyżurami, żeby wyłapywać klientów na treningi, a jak nie to wywalają.

kiedyś trener

Ta sieć szuka non stop pracowników, oczywiście w cudzysłowie bo wszystkich zatrudniają na krótkie umowy zlecenia, które bez skrupułów rozwiązują w jednej chwili. Nie ma dla nich znaczenia ani doświadczenie ani chęć nauki. Nastawieni są jedynie na treningi personalne, więc liczą, że ktoś przyjdzie do nich z własnym portfolio klientów, którzy pozostaną a trenera wyrzucą. Nie wierzcie w zapewnienia podczas rozmowy rekrutacyjnej, to WSZYSTKO BZDURY !!!!!!! Siłownia jest droga, a treningi personalne jeszcze droższe, więc tylko nienormalna osoba skorzysta z ich usług. Patrzcie i czytajcie dokładnie umowy, które wam podsuwają, bo bywa, że nie ma nich ani podpisu ani pieczątki.

zadowolony

bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja żona pracuje jako instruktor fitnes na umowie freelanser umowa smieciówka - nie działalność !!!!!!!!!!!! nie znam nikogo w obydwu purach w ktorych pracuje moja żona kto jest na działalności!!!!! W zwiazku ze zmianami przepisów odnośnie składek zus od poczatku przyszłego roku pure jatomi zacheca do przechodzenie na etaty - 1/4 etatu lub 1/2 w zaleznosci od wakatów i ilosci godzin jakie ma instruuktor. dobra stawka - bardzo czesto samemu się negocjuje + odpowiednia ilośc godzin daje zarobki na godnym poziomie. Trzeba jednak być zaangażowanym żeby się utrzymać. Jak ktoś chodzi do pracy po to żeby kawe pić to nic dziwnego ...

Wkurw!ony

Witam, mam pytanie, byłem już na rozmowie w dwóch Pure'ach na stanowisko trenera personalnego. Czy ktoś jeszcze spotkał się z tym, że na rozmowie wszystko dobrze poszło, fitness manager miał podobno cały dzień rozmów, a na drugi dzień można było znaleźć nowe ogłoszenie na to samo stanowisko ? Nie mówię, że jestem idealny, ale przed rozmową widziałem, jak zajęcia "abs" prowadzi u nich grubas z kobiecymi cycuszkami i obwodem w pasie ok. 50cm większym niż w klatce- nie żartuje i nie przesadzam. Moje pytanie brzmi za kogo oni się k*rwa mają? Czy może te rekrutacje to ściema, żeby centrala się nie czepiała, a tak naprawdę to samych znajomych zatrudniają?

Korposzczur

Nie polecam ,nie warto tam zostać ani dnia dłużej ,pracowałam 2 lata i to bym najgorszy okres w moim życiu ,zero życia prywatnego non stop w pracy ,weekendy pracujące i ciągły stres o sprzedaż ,szkoda nerwów ,latanie po galerii żeby łapać potencjalnych klientów ,balony i ulotki(narzędzia pracy jak mówiła managerka) gdzie w normalnej firmie narzędziami pracy są telefon służbowy ,tablet ,samochód,laptop a nie pożal się boże ulotki,nie wspomne o managerach (ludzie nie mający pojęcia o zarządzaniu) non stop dręczenie psychiczne ,telefony i smsy poza godzinami pracy ,nie dość,że się rąbało nadgodziny(za które nie miało się płacone) to jeszcze męczenie poza pracą i wyczytywanie smsow od managerki z rana.Żałuje ,że nie dało mi nic do myślenia sama rozmowa kwalifikacyjna ,gdzie siedziałam przy komputerach i trwała niecałe 15min ,a managerka Klubu obiecywała kokosy począwszy od zarobków po sam charakter pracy ,nie dziwie się ,że jest taka rotacja pracowników w dziale sprzedaży.Jest tyle porządnych firm ,szkoda zdrowia na taka firme ,gdzie nie maja za grosz szacunku do pracownika !

niepolecammasakra

Witam ! Byłam jakis czas temu na rozmowie o prace w Bonarce na stanowisko konsultanti,poprostu odradzam! Wszystko peknie obiecują,że fajna kasa i w ogóle, a tak naprawdę to jakiś obóz pracy. po rozmowie z jedną z pracownić, dowiedziałam się,że szukaja ludzi do pracy, bo wszyscy się pozwalniali,a jak pytałam o powody to niechętnie chciały mi powiedziec, dowiedziałam sie,ze głównie przez menagera,że jest nie miły,że muszą robić umowy i umowy i umowy i swiata poza tym nie widzi,że nie ma szans zeby wyjsc po 8 godzinach,że siedzą tam po 10-12 godzin i nie jest im za to płacone, nie moga odebrac wolnego za to . Jedna dziewczyna była trochę "grubsza" to śmiali sie z niej. podobno menager powiedział,ze jest za gruba do tej pracy,ze nie można jej zaufać. Co kogo obchodzi jak ja wqyglądam ja pier$%^& ?! jak ja Go zobaczyłam to jego wygląd przeraza. uciekłam z tamtąd jak najszybciej, pieniadze jednak nie okazały się zbyt fajne, atmosfera też, ODRADZAM

Zostaw opinię o Jatomi Fitness - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jatomi Fitness