Milka

Landshut

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 60 ocen.

Opinie o Milka

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milka

Robert

W Milce trzeba uważać na kablarzy, a są to Marcin Chmura, Krzysztof Chmura, oraz inni. Kablują wszystko do szefa i mają za to dodatkowo płacone. Nie polecam tej firmy!

Ela

Dlaczego tak bardzo narzekacie na tą Milkę? Wybieram się tam do pracy i po tych waszych opiniach zastanawiam się czy to dobry wybór. Znam 2 osoby, które jeździły tam do pracy dorobić sobie na wakacjach i sobie chwalą. O co chodzi?

Alicja

@Arek - a dlaczego nie polecasz pracy w Milce? Możesz napisać więcej o warunkach zatrudnienia w tej firmie?

Arek
@Alicja 16.08.2017 13:20
@Arek - a dlaczego nie polecasz pracy w Milce? Możesz napisać więcej o warunkach zatrudnienia w tej firmie?...

Alicja, poczytaj wszystkie komentarze od początku, to zobaczysz dlaczego. Jakbyś była inteligentną osobą to byś już wiedziała, że są już wcześniej komentarze napisane, a nie dopiero ktoś ci musi uświadomić o innych komentarzach. Brandt to skończona firma, ba obóz pracy!

Polak

Cześć wszystkim, mam sprawę ma ktoś z was jaki kolwiek kontakt do pracy w Milce poprosił bym o jakiś nr tel. i lub e-mail. Dziękuję z góry. Mój e-mail karol135@outlook.com

Polak

Cześć wszystkim, mam sprawę ma ktoś z was jaki kolwiek kontakt do pracy w Milce poprosił bym o jakiś nr tel. i lub e-mail. Dziękuję z góry. Mój e-mail karol135@outlook.com

Alicja

@Ola, jesteś zainteresowana pracą na jakim stanowisku?

Arek
@Ola 04.05.2017 17:09
Nie wiem jakie są stanowiska, ale jestem chętna do pracy. Mówię po angielsku, po niemiecku jedynie podstawy. ola.maczka1992@w...

Ola jeśli umiesz język angielski i trochę niemiecki to nie do Milki. Są lepsze prace, tylko trzeba dobrze poszukać. I nie słuchaj ludzi, którzy cię namawiają do Milki!

milka27
@Arek 21.05.2017 12:49
Ola jeśli umiesz język angielski i trochę niemiecki to nie do Milki. Są lepsze prace, tylko trzeba dobrze poszukać. I nie słuch...

Te opinie powyżej pokrywają się z rzeczywistością ? Mam jechac w sierpniu na pare tygodni ale nie wiem czy to dobry pomysl czytajac powyższe komentarze :) Jak serio wyglądają zarobki na studenta ? Mieszkania w miarę ok czy lepiej mieszkanie na własną rękę sobie załatwić jak posiadam taką możliwość ? Z góry dzięki za obiektywne odpowiedzi :D

Alicja

@Kolegazpl, o jakim stanowisku mówisz?

Ola
@Alicja 31.03.2017 14:10
@Kolegazpl, o jakim stanowisku mówisz?

Hej. Jestem zainteresowana pracą. Czy mogłabym prosić o jakieś i formacje jak aplikować może ktoś miałby ochotę mi pomóc :) ?

Kolegazpl

Czy to prawda że na nocach płacone jest 18e/h? :)

Jola

Obóz pracy. Co to nie wolno chorować, mieć wypadku w pracy? Żeby zaraz zwalniać, bo wypadek w pracy. Widocznie jest niebezpiecznie na tym zakładzie.

Sabina z popielowa

Hej widze ze sie nic niezmienilo w milce robilam kiedys ale to bardzo bardzo dawno z 10 lat moze i widze ze pani irenka nic niezmienila widac po waszych komentarzach ze jest jak bylo czyli akord [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ile sie da a te stare baby jeszcze przyjezdzaja na miesiac albo wiecej bo to one zawsze najwiecej podkrecaja szybkosc przyjada na 6 tygodni i pokazuja co potrafia masakra myslalam ze przez te kilka lat cos sie zmieni ale widze nic a nic a jak tam rozwita jeszcze jest pozdrawiam was odpiszcie bo jestem ciekawa sabina

Gość

MOBING

Nikos

Milka spoko firma. O widzę że Sylwia Homa zaręczyła się z Mateuszem. No to fajnie najpierw poleciała na jego audi a teraz na taki beznadziejny pierścionek. No nie ma co gratki... :P ja bym się koleś lepiej postarał :) pozdro pupilki od szefostwa Bożeny i reszty załogi

Stefan
@Nikos 27.12.2016 08:25
Milka spoko firma. O widzę że Sylwia Homa zaręczyła się z Mateuszem. No to fajnie najpierw poleciała na jego audi a teraz na ta...

A co cie to obchodzi, że ktoś się zaręczył. Patrz na swoje życie, interesuj się swoim życiem a nie czyimś. Co ci żal dupę ściska, że Sylwia i Mateusz się zaręczyli. To normalna rzecz w życiu. Nic nadzwyczajnego. Jesteście żałośni w tej całej Milce. Te wszystkie Bożeny, Mirki i itp.

PRAWDA
@Nikos 27.12.2016 08:25
Milka spoko firma. O widzę że Sylwia Homa zaręczyła się z Mateuszem. No to fajnie najpierw poleciała na jego audi a teraz na ta...

te nikos jaki piszesz kogoś imię i nazwisko to wypadało by sie podpisać pod poste swoim. kolejny kozaczek za ekranem a w rzeczywistości pewnie taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze szok :)

Iwona

Witam, So osób które pracowały. Orientuje się ktoś czy po zakończeniu umowy przysyłają jakieś rozliczenie, żeby można się było rozliczyć z podatku?

Paul

Kolega miał wypadek w czasie pracy. Zaraz po pracy poszedł do szpitala. Lekarz mu mówi 6 tygodni zwolnienia lekarskiego. Kolega, że to za długo, że go pracodawca zwoolni. OK. Lekarz na to 3 tygodnie. Minęły 3 tygodnie ale znowu kolega dostaje zwolnienie na następne 3 tygodnie. W pierwszym tygodniu tego drugiego zwolnienia przychodzi pracodawca do kolegi i mówi mu, że jest zwolniony. Ten pracodawca nie toleruje ludzi, którzy zachorują albo będą mieć jakiś wypadek w czasie pracy. A w Brancie jest bardzo łatwo o wypadek.

Instant

Ogólnie ja uwazam, że jaka jest Milka to chyba każdy widzi, normalna firma, świetnie zorganizowana i na pewno nie można zbyt wiele złego powiedzieć, lider w swojej branży, ale to jest wiadomo od zawsze

Szmilka

w sobote mam jechać do milki do landshut, po tyh komentarzach zaczynam się obawiać że to błąd , czy ktoś i powie ile zarobie na miesiąc? I jakie warunki mieszkalne ? i czy jest gdzies siłownia w pobliżu. Jak traktują polaków w pracy

Shades
@Szmilka 22.09.2016 16:44
w sobote mam jechać do milki do landshut, po tyh komentarzach zaczynam się obawiać że to błąd , czy ktoś i powie ile zarobie n...

Ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

anonim

(usunięte przez administratora)

tomek

Tak Romek, dużo kasy. Najlepsza praca pod słońcem jest w Landshucie - Brandt Zwieback Schokoladen. Dostaniesz pracę siedzącą przy komputerze z biurkiem, na salach jest bardzo gorąco, więc dostaniesz młode dziewczynki co będą ci wachlowały abyś lepiej pracował. Na miesiąc idzie wyciągnąć 2200 € netto. Mieszkania są bardzo dobrze wyposażone. Jest basen, jacuzzi, służba. Dostaniesz samochód z szoferem oraz telefon komórkowy.

Lizzy

Czy ma ktoś namiary (najlepiej telefon) do osoby z którą mogłabym się skontaktować w sprawie pracy w "Milce" w Landshut? Kontakt do kogokolwiek związany z tym najlepiej podesłać na mojego emaila: lady.tetisheri@gmail.com Z góry dziękuję za pomoc. :)

praca

Co to za pierdoły piszecie to forum to jedna wielka pomyłka mam wrażenie jakby komuś zależało na oczernianiu drugich osób , niema nic konkretnego co tam się produkuje i w ogóle jak wygląda praca, co mnie do licha obchodzi kto z kim i gdzie ludzie ja chciała bym dowiedzieć się coś o pracy a nie wyczytywać żale kogoś kogo zwolnili albo komu się tam nie powiodło żenada .

Bird

Ja w tej pracy na saal 1, kiedy nie było majstra Krausa i szefa sali Hornika zostałem odurzony narkotykami. Manipulowano mną gdy byłem pod wpływem narkotyku. Potem potraktowany jak śmieć i zwolniony. Po 5 latach pracy. Nie jestem narkomanem! Nigdy nie brałem tego świństwa. Tylko są podli ludzie, którzy z zazdrości chcą skrzywdzić drugiego człowieka. Za wszelką cenę.

Ona
@Bird 23.04.2016 10:02
Ja w tej pracy na saal 1, kiedy nie było majstra Krausa i szefa sali Hornika zostałem odurzony narkotykami. Manipulowano mną gd...

Remik?

ojo100%

Nikt nie krytykuj tej pracy tylko szefostwo problemy stwarza.Praca jest ok tylko czy można prosić o zmianie szefostwa.Bo zjadło rozum i myślą ze są naj mądrzejsi .A i tak prędzej czy później wszyscy idą do piachu.Całe szczęście jedna jest sprawiedliwość na tym świecie i nikt się nie wykupi.

Zaje*isty

Robota jak robota, wszędzie trzeba robić... a Ci to wypisują takie durnoty na temat szefostwa to polecam pójdzie do psychiatry ! Zapraszamy na nowy sezon.. dzwonić już teraz ! Najlepiej młode i wolne dziewczyny :P

Mario

W brancie jest tak, jak to ma zwyczaj mawiać Paulek P....k - syf, mogiła i ubóstwo. A sam tam siedzi.

cala

Firma beznadziejna dla zwykłych pracowników szkoda pisać ale taka jest prawda bo nie ma żadnej pozytywnej opinii

ala

hej. chcialam sie dowiedziec kiedy bedzie cos wiadomo na temat przedluzania umow ?? jak to bedzie wygladalo?? pozdrawiam.

xxx

Haj chciałem po informować ze Pani D kupiła sobie koze żeby z chłopakiem na niej po piwo jezdzic do pennyka skomentujcie to pozro

Do Bożeny

Rados ty nie wracaj do tematu tylko wracaj na ziemię.Bożena WYMYŚL coś lepszego.To jest bezczelność podszywać się za kogoś .Widać ze tonący brzytwy się chwyta.Wszyscy się tutaj z ciebie śmiejemy nawet z twojego Mirka

Marii

Też miałam w rodzinie alkoholika i wiem jak to jest.Życie na pewno z nim nie jest łatwe.U mnie w domu traciły się różne rzeczy wartościowe i pieniążki znikały mi z portfela.Nie potrzebne awantury i sprzeczki,uzależniona się.Współczuję lokatorom bo takie życie z takim osobami jest naprawdę ciężkie wiem bo sama tego doświadczałam.Jak juz nie potrafimy sobie pomóc to też się uzależnia my od alkoholu.Cieszę się ze wreszcie wyprowadziłam się z domu rodzinnego.Czuje ze żyje znowu na nowo.Tobie też tak radzę tak zrobić Pani D Odseparuj się od niego bo wspólne życie dla was będzie udręką ŻYCZLIWA

xxxx

Ty niby git*a Ty co może lepiej wyglądasz przedstaw się to popiszemy czy jesteś taki lub taka ekstra pod kazdym wzgledem czy masz urode jak modelka i super ubrania firmowe z gustem no dajwaj jak takad albo takie madry

ktos

Hahaha ciekawe gdzie to niby ona opisuje tą swoją ciężką sytuację domową :D jesteście wszyscy żałosnymi dupkami w tej firmie ci co to piszą! Bo tak naprawde cio kogo to obchodzi kto z kim jest. Nie wasz związek to się nie wpierdalac do czyjegoś. Bo tu patrzycie na kogoś a sami nie macie lepiej! Taka prawda i nikt mi nie powie ze tak nie jest bo widzę pare zwiazkow co mieszkają u szefa na mieszkaniu i wiem jak jest. To o takich to można popisać hahaha

Git*(

Jak ona wogóle się ubiera pani D.A gruba jak Pasztet jest.Samych Meneli przyjmuje a później z nim śpi tak jak teraz z tym.Jak on wogóle wygląda!Musi tam śmierdzieć jak w gorzelni.Ona pisze ze ma ciężka sytuację życiową.Chłopak nie pracuje i napewo ma to gdzieś.A Bożena wykorzystuje sytuacje i wykorzystuje panią D.ale wszystkie są warte siebie.

Jest sensacja

Teraz od paru dni zrobiło się głośno na temat Pani D.Nie wiadomo czy Chłopak ją bije i poniża albo jest całkiem odwrotnie.On znęca się nad psem tak ludzie mówią bo go widują.Bardzo brzydko się do niego odnosi i prawdopodobnie robi mu cielesną krzywdę.Cała Polska Strona się śmieje z Pani D.Parę możemy porównać do serialu Kiepskich.Zobaczycie na drugim forum jeśli coś wiecie to możecie napisać o życiu tej Pani D.PATOLOGIA TAM JEST SŁYSZAŁAM

siema faje

Zapraszamy wszystkich azylantow do pracy duże zarobi hahhahahah pozdro azylant

Patrick

Pracowałem w tej firmie i wiem jak tam traktują polaków, nikomu nie życzę tej Pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obiecują Złote Góry a jak już jesteś na miejscu to jest całkiem inaczej co do Bożeny to osobiście poznałem ją i faktycznie trzeba z nią się przespać żeby mieć dobrze w tej firmie a co Do Mirka męża Bożeny to ma chyba oczy pitą zarośnięte. Jak dla mnie ta firma nie powinna istnieć bo tam tylko upokarzają człowieka.!!!

Polska

Milka Milka a syn pracował w grudniu i do tej pory nie dostał pieniędzy jak dzwoni to mówią że już wysłali ale chyba na swoje konto bo na jego konto nie ,trzeba to zgłosić do odpowiedniej instytucji żeby ich porządnie przetrzepali.

Olla

Również poproszę o namiary do kogoś z milki :) e-mail aleksandra_wojcik@op.pl Dziękuję

olaa2111

Czy ktoś ma kontakt najlepiej telefon do osoby z którą mogłabym się skontaktować w sprawie pracy? do "Milki" w Landshut. Kontakt do Pani Ewy albo kogoś bardzo bym prosiła :) najlepiej napisac na email mój askowronska17@gmail.com

Magda

Pracuje tutaj i widzę jak chłopaków męczą.Nie dziwie się ze potrzebują chłopców najbardziej to oni dostaną w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie jeden mi powiedział ze nogi wchodzą do d..y. Albo kręgosłup juz mu wysiada.Ludzi traktują jak tanią siłę roboczą.Prawie jak śmiecia tak żeby drugi nie widział.Zarobki koło 800 Eu z tego na skromne życie idzie gdzieś 200 Eu.Jak coś im nie pasuje to zapraszają cię do biura i tam zaczynają szantażować żeby nikt inny cię nie widział.Wiem bo sama tego doświadczyłam nie na pisze co mi powiedzieli bo się wyda kim jestem a wolałabym tego uniknąć.Napewo jest wiele takich osób jak ja tylko siedzą cicho bo boją się ze stracą pracę no ale tutaj nie ma im się co dziwić.To prawda ze szef pogania starsze panie w wieku podeszłym.To po co on je zatrudnia jak wie ze są wolne.Powiem wam czemu tak jest bo młodzi omijają tą pracę szerokim łukiem.Napewo biuro będzie chciało to wszystko jakoś wyprostować ale na to jest właśnie to forum.Szkoda tylko chłopców ze ich tak traktują bo oni tutaj wkładają najwięcej siły w tą pracę.Jedni się zwalniają a kolejnych nowych wykorzystają do maksimum.I tak tutaj to koło się cały czas obraca.Całuski dla chłopców Madzia

ON pyta....???

Witam rozmawiałem w sprawie pracy w tej fabryce.... Coś to wszystko naprawdę podejrzane... ile da się zarobić na miesiąc w tej fabryce ..pozdrawiam i proszę o odpowiedz ...

milka
@ON pyta....??? 13.01.2016 16:37
Witam rozmawiałem w sprawie pracy w tej fabryce.... Coś to wszystko naprawdę podejrzane... ile da się zarobić na miesiąc w tej...

lepsza robota na budowie niz w tym syfie

nida

Nie mogę czytać tych opinii! Jesteście straszni. Praca jest ok i płaca również. Jak komuś nie pasuje to zapraszam na budowę do Austrii. Tam poczujecie euro. Nie ma co narzekać. Zawsze lepsze zarobki niż w Polsce. Słyszałem że wyjazd jest w sobotę wiec jak ktoś chętny to dzwońcie. Potrzebują mężczyzn do pracy

Nick
@nida 13.01.2016 07:16
Nie mogę czytać tych opinii! Jesteście straszni. Praca jest ok i płaca również. Jak komuś nie pasuje to zapraszam na budowę do...

Co za bzdury opowiadasz? Przecież w Brancie jest mobbing, zastraszanie pracowników. Pracownicy są popychani, sam tam byłem kopnięty przez turczynke z saal 1. Wykorzystywanie pracownika na maxa. Roswitha szantażuje ludzi. Mam sms-a od niej jak chciała mnie szantażować. To co inni piszą to jest prawda. Narkotyki można mieć na zakładzie pracy i nic ci nie zrobią. Pedofil Henryk Pielot już tam nie pracuje. Alkoholiczka Krysia Masternak. I cała reszta. Dajecie się jak małe bezbronne myszki, zamiast myśleć jak człowiek. Ta firma to dno, kompletne zero 0.

Pokop

Jak ja tam pracowałam, to pracował tam na niemieckiej stronie taki starszy pan w okularach Henryk Pielot, był on z Kędzierzyna Koźla i wiem, że lubiał młodych chłopaków. Zboczeniec. Widziałam na własne oczy jak obmacywał tych chłopaków. W tym Brancie to same zboczeńcy pracują nie mówiąc już o szefostwie. o których piszecie tutaj samą prawdę.

kangury

Też dzwoniłem do biura w Polsce spytać się jakie są warunki ale teraz widzę co tutaj piszecie wolę do tego bagna nie wchodzić

95%

Ja też pracuje tutaj od nie dawna skacze sobie z firmy do firmy.Teraz jest to moja piąta praca oczywiście cały czas w Niemczech.Zarobki tragiczne to w poprzednich pracach miałam ponad 1000euro.Pani Bożena traktuje ludzi jak odpadki które szef zwalnia bez przyczyny.Muszę przyznać Po Polsku też mamy tutaj zabronione mówić bo szef nie rozumie.Krzyczy na Hali jak coś mu się nie spodoba.Każe maszynę wyłączyć żeby było go słyszeć jak krzyczy.Irena chodzi i wykorzystuje ludzi do maksimum.No i głupio dogaduje.Polskie szefostwo tutaj to jakiś nie wypał.A ja dalej szukam pracy.Firma naprawdę ma opinie negatywną muszę im przyznać rację mało kiedy pisze takie opinie ale ta firma zasługuje na opinie negatywną.Pozdrawiam wszystkich szukających pracy

miro
@95% 10.01.2016 13:07
Ja też pracuje tutaj od nie dawna skacze sobie z firmy do firmy.Teraz jest to moja piąta praca oczywiście cały czas w Niemczech...

A właśnie, pisze się; "po polsku", a nie "po Polsku" i "niewypał", a nie "nie wypał" - bo to z pewnością nie jest po polsku, a raczej jakoś po polskiemu. - Z całym szacunkiem - dziwię się naiwności ludzi, którzy za granicą szukają pracy u Polaków. Ja nie mam żadnego wykształcenia, pracuję w Remscheid u Turka, za pokój z łazienką płacę 470 euro - z mediami i tylko jedzenie sobie kupuję. To jest autohandel i warsztat samochodowy, jak jest dobry miesiąc to nawet 800 euro mogę odłożyć (czasem mi płaci, pomijając biurokrację - "do ręki") Pracuję po 8, a max 12 godzin, a potem mogę robić co chcę. Wszystkie poniedziałki mam wolne. Niemcy nie są złe, tylko strzeżcie się tu Polaków - jak wszędzie zresztą.

Swiezak

Ja tutaj pracuje od półtora miesiąca i nie mogę napisać opinii pozytywnej.Atmosfera jest w tej pracy ciężka.A biuro jak pozna ludzi to później głupio się do nich odnosi.Nie wyrabiasz się,po co tutaj przyjeżdżałeś,Szybciej szybciej bo nie wyrabiasz się.A co najlepsze fochy jakieś robią do pracowników.Cały czas jakieś głupie odżywki to robi się już męczące.Żałuję ze się tutaj dostałem.

AUFPASSEN !!!

Witam dzwoniłem w sprawie pracy w tej fabryce przed przeczytaniem komentarzy...ALE teraz już nawet nie myślę tam jechać Z bagna do bagna...;( Ile tam sie zarabia?

nowa

Do @aa to otwórz oczy bardzo i to bardzo szeroko jak nie ma nowych ludzi na inere i kto tu pisze glupoty ja czy ty

ddd

Zobaczyłem swoje i dalej szukam coś innego.Pierwszy raz widzę tak zepsutą firmę narka

@aa

nowa przyjechałaś w czwartek a ja jestem z inera i nie widziałem żeby ktoś nowy przyjechał.Kto pisze tak bujdy na kołach.Biuro niech zejdzie z forum bo to jest żałosne .Tonący brzytwy się chwyta

544

No no no widzę ze biuro robi zamieszanie bo boją się że ludzie będą ich omijać szerokim łukiem.Pierwszy raz widzę tutaj jakąś pozytywną opinie.Szukają kolejne ofiary do swoich intryg ale ludzie nie są tacy głupi.Zdrowia życzę

koleżanki

Cześć"nowa"przyjechałaś w czwartek i juz się wypowiadasz na temat pracy trochę to dziwne.My jesteśmy tutaj parę miesięcy a ty dopiero parę dni.Coś mi tu śmierdzi.Zdaje mi się ze to chyba Bożena Pozdrawiam cię i wymyśl coś lepszego.Koleżanki z Hagenau

DESPERADO
@koleżanki 09.01.2016 17:13
Cześć"nowa"przyjechałaś w czwartek i juz się wypowiadasz na temat pracy trochę to dziwne.My jesteśmy tutaj parę miesi...

dobre dobre :) ale wracając do tematu pracowałem w Brandt w latach 2012-214 na niemieckiej stronie i na samych nocnych zmianach i byłem zadowolony w 100% . Praca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ekipa 1 klasa Manu i Jorg do rany przyłóż jak dla mnie kierownicy nr 1, wszystko szło z nimi załatwić. Przerabiałem noclegi w Hagenau, otto str, innere str aż wynająłem własne mieszkanie i wtedy czułem że żyję :) ale wystarczyło, że złamałem nogę i dostałem po 6 tyg. chorobowego kundigung i czar prysł :)) ale mam co wspominać

Zostaw opinię o Milka - Landshut

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milka