Wawel

3. Opinie o pracodawcach Dobczyce
  5. Opinie o Wawel S.A.

Opinie o Wawel Dobczyce

WebsiteIconWawel S.A.

Nie przegap nowości o Wawel S.A.!

majomajo

02.10.2017 14:59

Ehhh…. Co tu dużo mówić, wszystko w porządku. Praca, wypłaty, atmosfera, ludzie. Ogólnie jest git majonez.
    Witajcie

02.10.2017 13:49

Akurat mam wolne to pomyślałam, ze wystawię opinię :) Zgadzam się z pozytywnymi opiniami na temat tego zakładu. Wypłaty są spoko, wszystko terminowo. Nie pracuje tu jakoś długo, ale po opiniach widzę, ze sporo się poprawiło. Jestem zadowoloną pracowniczką.
    A.S.

29.09.2017 15:25

Jestem w wawelu operatorem maszyn pakujacych, mam umowe o prace. Godzinowo praca mi odpowiada, atmosfera może być. Ogólnie spoko.
    tiger

29.09.2017 15:17

Nie jest może jakoś mega super, ale jest przyzwoicie. Ważne, ze płacą w terminie. Pozmieniało się, ale raczej w dobrym kierunku.
    Paula

28.09.2017 15:58

W poprzedniej pracy byłam bardzo źle traktowana, zero szacunku do pracownika. Więc jestem na to bardzo wyczulona…. Ale akurat w wawelu jest dobrze, traktują mnie tu dobrze, pomogą jak trzeba. Polecam pracę tutaj.
    królowa

28.09.2017 15:22

Mam dobry dojazd do pracy i to akurat dla mnie jest super ;D A oprócz tego to lubię bardzo kolegów z pracy, przełożeni też mogą być. Kaska spoczko, spływa co miesiąc jak powinna ;D
    szeryf300

28.09.2017 14:34

Pracuję w wawelu jako pakowacz. Wawel porządna firma. Ja lubię tutaj pracować. Dojazd dobry, ludzie uprzejmi.

28.09.2017 13:01

Dobrze wspominam pracę w tej firmie. Musiałam ją zmienić, bo się przeprowadziłam, ale jakbym mogła to pracowałabym tam dłuzej. Płacili przyzwoicie, zawsze w terminie. Współpracownicy bardzo w porządku. Atmfosfera czasami była aż za dobra :DD
    Wiktori

27.09.2017 15:45

Dla mnie najważniejszym kryterium oceny pracodawcy jest terminowość wypłat. Tu akurat ZAWSZE tego pilnują i nigdy nie było ani dnia opóźnienia. Poza tym to uczciwa, solidna firma.
    Elo

27.09.2017 14:41

Polecam tego pracodawcę. Wszystko zgadza się z tym co było na rozmowie o pracę. Umowa przejrzysta, nie ma ''haczyków''. Ogólnie jest w porządku.
    adek

27.09.2017 11:15

Praca jak to praca. Wszystkie podstawowe warunku tutaj spełniają. Na razie nie mam zamieru zmieniać pracy, bo jest mi tu dobrze.
    Rudi

26.09.2017 15:38

Ja wiedziałem na jaką stawkę się piszę, dlatego teraz nie biadolę. Dla mnie ważne jest to, że mam stałą pracę, to przede wszystkim. W poprzedniej miałem stawkę niby troszke wyższą, ale spóźniali się z wypłątami nawet o mieisiąc! Więc już wolę robić za mniej, ale mieć tą pewność.
    iza

26.09.2017 15:09

Co do wyplacalnosci i terminowosci nie mozna narzekac lecz wynagrodzenie jakie proponuja na utrzymaniu ruchu (usunięte przez administratora)zl brutto podstawy raczej samo mowi za siebie wiecej nie musze dodawac magazynierzy tez ciagle sie zwalniaja podstawowy problem ktorego firma nie moze zrozumiec to wynagrodzenie glodowe jak utrzymac rodzine za takie pieniadze lecz syty glodnego nie odczowa
    linda

26.09.2017 12:41

W porównaniu do innych moich pracodawców wawel wypada na prawdę nieźle... Przede wszystkim atmosfera, nigdzie nie miałam aż tak dobrej. Wszsytko na czilu, bez spiny... Drugim atutem jest terminowość wypłat. Co prawda wiem, ze to powinien być standard, ale uwierzcie mi nie jest. W wielu firmach bardzo spóźniają się z wypłatami, dlatego też z takich firm uciekałam. Teraz pracuje w uczciwej firmie o normalnym podjesiu do pracowników, czyli Wawelu. Więc moge polecić robotę tutaj.
    Ona

26.09.2017 09:48

Bradzo fajne jest to, że pracując na produkcji wawel zapewnia dojazd :)) Poza tym całkiem sporo nowych rzeczy nauczyłam się w tej firmie. Wawel jest stabilny i wypłacalny więc w takiej firmie pracuje się dobrze :))
    alojzyD

25.09.2017 16:19

PRACA W WAWELU JEST SPOKO JA MOGE POLECIC WSZYSTKO JEST W PORZĄDKU
    Agata

25.09.2017 14:42

Warunki pracy jakie daje ten pracodawca są naprawde przyzwoite. Lubię tą pracę. Tyle ile było mówione na rozmowie tyle hajsu dostaje. Moja poprzednia firma potrafiła się spóźniać z wypłatami po 2 miesiące :/// A tutaj wszystko ładnie, terminowo. Do tego wszystkeigo poznałam tu bardzo fajnych ludzi i mogłaym tu przychodzić chociazby dla nich
    asdfg

25.09.2017 10:43

Dla mie jest całkiem spoko. Wszystko zgodne z tym co było na rozmowie i co jest na umowie. Atmosfera w pracy przyjemna
    suprimo

24.09.2017 20:30

Atmosfera w pracy zgadza sie jest ok w poruwnaniu do innych firm zapewniaja transport duzo tanszy niz publicznej komunikacji z miast Krakowa, Sulkowic,Mszany Dolnej, Brzeska, itp praca trzy zmianowa wynagrodzenie niestety bardzo niskie duza rotacja z tego powodu kierownictwo musi cos zrobic bo jak tak dalej bedzie nadal beda mieli problem z obsada nowych pracownikow i obecnych jak nic nie zmienia z zarobkami ludzie nadal beda masowo uciekac gdzie inndziej wszystko bylo by ok poza zarobkami
    Robcio

22.09.2017 13:50

PRACA W WAWELU JEST DOBRA ja ją lubię, a ta dziecinada co wypisuje negatywy to radze powiedziec to w twarz bo to srasznie żalosne!!!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Wawel?

Kontakt - Wawel S.A.

Dobczyce

Wawel S.A.
    baby

22.09.2017 12:46

Jestem mechanikiem w wawelu i jest mi tu dobrze. Nie ma na co narzekac, praca normalna, kasa też jest ok, terminowo.
    nika90

22.09.2017 11:31

Polecam pracę w wawelu w dobczycach, nie jest jakaś bardzo ciężka, kierownictwo miłe, wypłaty przychodzą terminowo. Ogólnie firma w porządku, nie żąłuję, że tu przyszłam.
    bolo

22.09.2017 09:30

wawel to stabilna firma, zawsze wyplacaja pieniądze, praca jest w porządku. Zawsze pewna kasa, a pracuje tu już trochę a właściwie dośc długo i nie ma wiekszych problemow. Wazne, ze praca stabilna, firma wyplacalna, jest czym wykarmic rodzine.

21.09.2017 10:01

Praca w tej firmie może byc, duzo zmienilo sie na lepsze. Najwazniejsze ze płacą w terminie i tyle.
    basiunia

20.09.2017 16:04

Wreszcie trafiłam do firmy w której są normalni brygadzisci. Nie czepiają się bez powodu i w ogóle dobrze traktują ludzi. Poza tym jestemm zadowolona z tej pracy, jest przyzwoicie.
    Agnieszka

20.09.2017 10:27

@pracodawca wpisy na wątkach są zwykle zamieszane przez pracowników firm oraz osoby, które zastanawiają się nad podjęciem pracy i chcą dowiedzieć się czegoś więcej od osób obecnie zatrudnionych. Serwis nie oferuje możliwości wykupienia wpisów. Każdy użytkownik ma możliwość pozostawienia komentarza zgodnie ze swoimi doświadczeniami.
    poważnie?

20.09.2017 15:26

Dokładnie. Ten portal nie ma takich usług jak dodawanie pozytywnych opinii. A jak ktoś nie wierzy to bardzo łatwo to sprawdzić. Wystarczy wysłać maila do GoWorka z takim pytaniem. Jeśli mieliby taką ofertę to na pewno by ją przedstawili. Ogólnie mi sie podoba w Wawelu i nikomu nic do mojej opinii. są gusta i guściki.
    O.K.

20.09.2017 09:10

A mi to się jeszcze wydaje, że te negatywy to może wystawiac konkurencja. Bo to strasznie wieje ściemą. Pracowałem w wawelu w dobczycach i ogólnie tam bylo dobrze. Nie narzekałem praktycznie na nic więc to mi teraz wygląda jak jakaś zmasowana akcja konkurencji i tyle.
    ktoś

19.09.2017 16:10

Polecam prace w wawelu. Kasa ok, trminowość ok, wypłacalność firmy ok. Atmosfera też może być.
    adaś

19.09.2017 09:41

jestem przedstawicielem handlowym w wawelu i uwazam, że praca jest ok. Pracowalem ju,ż w 2 firmach jako przedstawiciel i byla dosyc slabo. Organizacja fatalna, brak szkolen. Tutaj przynajmniej wszystko jest dopiete na ostatni guzik.
    feel_your_body

19.09.2017 13:05

Też uważam, że jest całkiem spoko. Wawel jest stabilny, czuje sie bezpiecznie finansowo w tej firmie. Na dodatek mam szybki dojazd wiec nie narzekam
    michał

18.09.2017 14:14

pracuje na magazynie w wawelu od nie dawna, chyba moge polecic ta prace. mi tu dobrze, kasa zawsze jest pewna, calkiem spoko placom, ja nie jestem kontaktowy wiec mi atmosfera odpowiada prawie wszendzie
    UBAW PO PACHY

18.09.2017 13:06

HAHAHAHA na tym portalu to chyba nie ma firmy ktora by nie miala zlych opinii, co za zenada. Troche to wyglada jakby konkurencja chciala zniszczyc kazda firme, kora ma chociaz kilka poytywnych opinii. Juz predzej jestem sklony uwierzyc w te pozytywne wpisy niz ta fale pomyj. Pracowalem w wawelu, krtotko, ale pracowalem. Ogolnie po prostu trzeba bylo troche pozapierniczac i tym co sie najbardziej nie chcialo najbardziej narzekali i jeczeli. Wydaje mi sie, ze tak wlasnie jest tez teraz.
    jużwik

18.09.2017 14:55

Dokładnie mam takie samo wrazenie. Ludzie weźcie się do roboty zamiast pluć na kogoś kto Was zatrudnia. Jak coś się nie podoba to nikt was tam na siłe nie trzyma. Ciekawe czy bylibyście tacy mocni w gębie jakbyscie musieli sie ujawnic z nazwiska.. WAWEL DOBCZYCE TO DOBRY PRACODAWCA
    raczek

15.09.2017 13:15

jestem ,,pakowaczem'' w wawelu i goolnie dobrze mi tu/// widze, ze tu jakies slabe opinie leca, ale sie nie wczytywalem. No ogolnie nie mam sie o co przyczepic, wszystko jest bardzo spoko. Dziwi mnie, ze ludzie maja jakies podstawy zeby pisac zle rzeczy na wawela, ogolnie to dobra firma

15.09.2017 10:10

ja nie mogę....

15.09.2017 12:28

Z całym szacunkiem, ale aż tak wam bół d**e sciska, ze komus moze sie w wawelu podobac? Na moje okko to zebrala sie jakas grupa wiecznych narzekaczy. Niektorym ta praca odpowiada, w tym mi. O kazdej firmie mozna napisac i cos dobrgo i cos zlego. Problem w tym, ze typowi hejterzy beda tylko pisac jak im jest strasznie. Jak Wam sie tak nie podoba to zmiencie prace. Ktoś Wam zabrania? Typowe polaczki cebulaczki, robic sie nie chce wiec beda oczerniac pracodawce i pracownikow, ktorzy uwazaja prace w wawelu za dobrą
    lawinia

15.09.2017 09:44

Nie wiem jak wy, ale ja mam wrażenie że wszystkie opinie pozytywne piszą osoby z biura, albo osoby nie związane z WAWELEM , nie mają zielonego pojęcia jak tam jest, jedynie co się zgadza to że jest wypłata na czas i nigdy nie było opóźnienia, a reszta to kłamstwo, zbliża się jesień a co za tym idzie zaczyna się sezon i potrzebują pracowników, a nikt nie chce tam pracować (usunięte przez administratora)
    juki

14.09.2017 16:30

pracuję w wawelu i jest ok. WYpłaty całkiem dobre, kierownictwo w pracy miłe NIE MA MOBINGU (w poprzedniej pracy był). To najwazniejsze rzeczy. Poza tym dojazd mam ok
    miś

14.09.2017 13:31

Witam jestem operatorem maszyn pakujacych w wawelu w dobczycach. praca fajna, zarobki tez, umowe mam zlecenie jak to na pakowalni, stawka godzinowa. atmosfera w pracy tez ogolnie fajna
    dżejn

14.09.2017 08:41

dziś akurat wolne, dlatego postanowilam wystawić pozytywną opinię temu zakłądowi pracy ;D zgadzam sie z tym co tu piszą ludzie, wyplaty spoko, w terminie wszystko, atmofsera też ok. nie pracuję tu dlugo, ze z tego co widzę i czytam to sporo sie w firmie poprawilo, ogolnie jestem zadowolona
    adrian

13.09.2017 16:18

Ehhh, co tu dożo mówić. Pracodawca bardzow porządku, praca ok, kasa ok, ludzie tez całkiem ok
    ASIA

13.09.2017 13:42

MI SIĘ W WAWELU PRACUJE DOBRZE, WYPLATY OK, MILI LUDZIE, OSTATNIO NAWET NIE BYLO PROBLEMU Z URLOPEM, POLECAM

13.09.2017 00:30

chory

13.09.2017 09:47

Lol, a ludzie nie mają przerw według ciebie? śmieszą mnie ludzie, którzy wszędzie węszą jakieś spiski xD Dobra beka. Ja akurat siedze na zwolnieniu lekarskim, a z resztą co bede sie tlumaczyl jakiemus bucowi, ktory i tak wie lepiej praca w wawelu bardzo sie poprawila ostatnimi czasy, nie ma na co narzekać, tyle w temacie :))))
    Pracuś

13.09.2017 11:36

Dokładnie....... to takie dziwne, ze komuś moze sie podobac praca? kazdy jest inny, niektorze po prostu nie oczekuja niewiadomo czego. placa, do tego w terminie, praca jak kazda inna. (usunięte przez administratora)ciekawe czy ludzie, ktorzy pisza negatywne opinie o jakiejkolwiek firmie nie maja sobie nic do zarzucenia............

Zostaw merytoryczną opinię o Wawel S.A.