Wawel

3. Opinie o pracodawcach Dobczyce
  5. Opinie o Wawel S.A.

Opinie o Wawel Dobczyce

WebsiteIconWawel S.A.

Nie przegap nowości o Wawel S.A.!

28.04.2020 16:03

Dzień dobry,

Miło nam powitać wszystkich odwiedzających profil firmy Wawel w serwisie GoWork.pl!

Widząc Państwa zainteresowanie naszą firmą, postanowiliśmy bardziej aktywnie włączyć się w życie serwisu GoWork.pl i jego użytkowników. Będziemy starali się odpowiadać na zadawane przez Państwa pytania oraz dzielić się informacjami z życia firmy. Mamy nadzieję, że przybliżymy wszystkim zainteresowanym pracą w firmie Wawel charakter naszych codziennych działań - w fabryce, działach sprzedażowych i wspierających.
    Zależy nam na merytorycznej rozmowie i opartej na wzajemnym szacunku wymianie opinii. Zachęcamy więc do zapoznania się z zasadami korzystania z serwisu ujętymi w §4 regulaminu

Pozostajemy również do Państwa dyspozycji w razie zainteresowania kontaktem bezpośrednim. Wszelkie pytania dotyczące naszej firmy jako pracodawcy można kierować na adres [email protected].

Pozdrawiamy,
    Paweł

28.04.2020 20:54

Dobry wieczór Jak wyglada u Państwa wartościowanie stanowisk pracy i pracowników :)

29.04.2020 13:42

Dzień dobry. Dostrzegamy sarkazm Pana wypowiedzi, jednak chcemy zaznaczyć, że nie wartościujemy ani nie faworyzujemy. Traktujemy wszystkich pracowników z jednakowym szacunkiem. Każdy w zależności od obejmowanego stanowiska zna swoje obowiązki i z nich jest rozliczany. Pozdrawiamy, Zespół Wawel

31.03.2026 15:31

Szanowni Państwo,
    życzymy zdrowych, pogodnych Świąt, pełnych wiary, nadziei i miłości oraz wiosennego nastroju podczas spotkań w gronie najbliższych.
    Z pozdrowieniami

Hania

23.03.2026 18:59

Są takie słowa, które bardzo trudno powiedzieć. Jeszcze trudniej je napisać. Ale czasem trzeba przegrać z dumą, żeby wygrać coś ważniejszego. Dlatego mimo dumy i mimo rozumu chcę powiedzieć jedno: przepraszam.

19.12.2025 12:32

Szanowni Państwo,
    życzymy zdrowych i wesołych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku.
    Pozdrawiamy

Player

12.12.2025 19:19

Moja opinia o firmie Wawel dotyczy pracy w dziale handlowym. Rekrutacja wygląda tam jak niekończący się proces, co świadczy o bardzo wysokiej rotacji. Odniosłam wrażenie, że pracownika traktuje się przede wszystkim jako narzędzie do realizowania wyników, a nie jako człowieka, który może mieć też swoje zdrowie, problemy czy ograniczenia. Atmosfera była dla mnie mocno obciążająca, a oczekiwania kompletnie oderwane od realiów. Mam też wrażenie, że firma nie przepada za szczerymi opiniami pracowników. Niewygodne komentarze na GoWork często znikają, co budzi duże wątpliwości co do transparentności. To tylko potęguje obraz pracodawcy, który zamiast poprawiać warunki, próbuje kontrolować to, co o nim piszą. Z mojej perspektywy lepiej omijać tę firmę szerokim łukiem, szczególnie jeśli ktoś szuka stabilnego i ludzkiego podejścia. W przypadku pracy tymczasowej, czyli na chwilę można rozważyć. Jeśli szukasz stabilnego zatrudnienia, szkoda Twojego czasu oraz psychicznego dobrostanu.
    #PrzedstawicielHandlowy
    Ex pracownik

11.12.2025 10:39

Witam serdecznie. Zostawię tu swoją litanię. Zaznaczę tylko, że moja opinia jest w pełni obiektywna. A więc pracowałem w tej firmie 3 miesiące. Zakład numer 2 (nowy), gdzie podobno nie ma przyjęć. A więc sama rozmowa rekrutacyjna była naprawdę bardzo przyjemna. W kadrach Panie zaproponowały nawet kawę. Pan (usunięte przez administratora)na rozmowie wydawał się bardzo w porządku, ale moja negatywna opinia nie będzie dotyczyć rozmowy rekrutacyjnej. Po około tygodniu od rozmowy rekrutacyjnej w siedzibie firmy dostałem telefon, że (usunięte przez administratora)wyraziło ,,zgodę'', aby mnie zatrudnić. A więc tak, powoli przejdę do rzeczy. Nowy zakład, praca jako operator przy maszynach, umowa na pełen etat, praca w systemie 3 zmianowym. Z początku wszystko wydawało się super, fajnie itp. Lecz przyszedł dzień, kiedy pojawiły się tak zwane ,,setki', czyli godziny nadliczbowe, zaznaczam tu :,,dla chętnych". Jeśli nie byłeś chętny na pracę w sobotę na rano oraz w niedzielę w nocy, gdy była Twoja zmiana, to(usunięte przez administratora), gdy zapytała czy idę na te setki, gdy odparłem, że nie, to zamiast przyjąć to do wiadomości co oznacza słowo nie, to zaczęła zadawać multum pytań, a to dlaczego nie, że ,,MUSISZ BYĆ'', zaznaczam, że w umowie nie było ani słowa o pracy w sobotę czy w niedzielę. Argumenty, że nie mam transportu nawet nie docierały. Usłyszałem wtedy że ,,dla chcącego nic trudnego". Ale dobra, poszedłem z dobrej woli na kolejne ,,setki" co wypadały na moją zmianę. Transport sobie ogarnąłem. Pomijam już fakt, że po całym tygodniu wstawania przed godziną 4 rano aby o po 5 rano bus zabrał nas do pracy, a potem jeszcze w niedzielę kiedy cały tydzień na nockach byłem totalnie wykończony. Zaczęło mi się sypać zdrowie. W pracy nadźwigałem się tyle ciężarów, że zaczynałem coraz intensywniej odczuwać swoje dolegliwości ,,brzuszne". W przeszłości miałem problemy, lecz aż do czasu pracy w Wawelu nie musiałem dźwigać ciężarów. I trafiłem w końcu do szpitala w związku z moimi problemami zdrowotnymi. Na zwolnieniu lekarskim byłem ponad miesiąc. Lekarz medycyny pracy nie dał mi podczas kontrolnej mojej wizyty zdolności do pracy. Niestety dźwigać mi nie wolno. Bardzo chciałem w tej firmie pracować, całe te ,,setki" co są 100% płatne 2 razy w miesiącu jak sobie pójdę nie stanowiłyby problemu. Byłem pod koniec umowy na rozmowie w kadrach, a dzień wcześniej rozmawiałem z Panią (usunięte przez administratora)telefonicznie, powiedziałem że zdolności nie mam ale chcę pracować w tej firmie, bo co by nie mówić to źle mi nie było, i powiedziałem że nie mam zdolności ale chcę pracować na jakimkolwiek stanowisku, gdzie nie będę musiał dźwigać ciężarów. I co się okazało??? Firma która chwali się, że zatrudnia ponad 1000 osób nie potrafi zadbać o pracownika i nie jest w stanie dostosować dla mnie stanowiska zgodnego z moim orzeczeniem lekarskim????!!!!!! Człowiek ma chęci do pracy mimo tego że praca w tej firmie na 3 zmiany z tym cholernym dźwiganiem wykończyła mnie zdrowotnie *nie przesadzam tu- te słowa usłyszałem od lekarza) nie może znaleźć jakiegokolwiek stanowiska bez dźwigania??!!! Dodam też, że jeśli inna zmiana nie zostawiła po sobie porządku i jeśli nie zgłosisz tego do (usunięte przez administratora)że poprzednicy zostawili syf, to wina spadnie na Ciebie.| Skoro zarabia się tyle samo to z jakiej racji ktoś ma sprzątać po kimś?? Wiem że do (usunięte przez administratora)też różne sprawy były zgłaszane odnośnie tego jak inne zmiany zostawiają stanowiska po zakończeniu swojej zmiany, ale dowiedziałem się ze Pan (usunięte przez administratora)ma tu cytat (usunięte przez administratora). Ty masz donieść bo jak nie to Ty sprzątał po kimś będziesz i Tobie się dostanie bo nie zgłosiłeś.... XXI wiek mamy to jest chore. Dodam też od siebie, że zauważyłem że tam wszyscy żyją tylko robotą. Ktoś napisał gdzieś tu opinie żeby tu pracować to trzeba się by z łóżkiem wprowadzić. I to jest prawda. Pracownicy są strasznie fałszywi, jeden drugiego obrabia za plecami. A jak nie jesteś chętny żeby pójść na setki które ,,podobno" są ,,dla chętnych", to jesteś najgorszy, boś uraził czcigodny majestat! Szkoda że w umowie nie ma ani słowa o tych ,,setkach". skoro są dla chętnych ale ,,musisz IŚĆ"! Z pracy wracałem wykończony, głównie przez to dźwiganie. Ktoś może napisać mądry, a czemu nie zgłaszałem wcześniej że źle się czuję czy że chce zmianę stanowiska czy cokolwiek??? Po pierwsze nikogo to nie interesuje a po drugie firma miała tylko takie stanowisko, więc po podpisaniu umowy to sobie mógłbym zgłaszać, nic to by nie dało, ja byłem na okresie próbnym, i byłbym w oczach (usunięte przez administratora) leniem i kombinatorem. Niestety, ale czasy gdzie jeden (usunięte przez administratora) był na całą wieś dawno przeminęły. (usunięte przez administratora) Jestem bardzo rozczarowany firmą Wawel. Serdecznie nie polecam pracy w tej firmie. Dziwiłem się na początku skąd tyle negatywnych opinii. I mnie już one nie dziwią. Mógłbym pisać litanię dalej ale jest limit słów do 5 tysięcy. Wawel- rozczarowaliście mnie bardzo.... Unikać jak ognia.
    #OperatorLiniiProdukcyjnej

15.04.2025 09:48

Szanowni Państwo,

życzymy zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych oraz chwili wytchnienia od codziennych obowiązków.

Z pozdrowieniami
    Mario

09.08.2024 12:55

Nie polecam pracy w tej firmie o grafiku na kolejny tydzień i weekend dowiadujesz się w piątek o 12

14.02.2024 16:37

Witam jak wygląda praca osoby stopień umiarkowany w jakich godzinach może pracować ??

06.09.2022 17:22

Proces rekrutacji na stanowisko jest bardzo dziwny. Sama rozmowa kwalifikacyjna na pierwszym etapie rekrutacji jest przyjemna. Panie wspominają, że oddzwonią lub napiszą maila z decyzją (nawet jeżeli będzie negatywna). Po mojej rozmowie minęło już prawie 1,5 miesiąca i zero informacji zwrotnej. Zastanawia mnie tylko jedno, po co obiecywać informację zwrotną na rozmowie miło się uśmiechając, a później lekceważyć kandydata. Proszę szanować kandydata(usunięte przez administratora) Rozumiem, że rozmowy kwalifikacyjne przeprowadzane tylko dla ilości, ponieważ działu HR się nudzi i chcą sobie porozmawiać z kandydatami, których później wyśmieją i zlekceważą za filiżanką kawy.

06.11.2023 09:12

Niestety ale mogę to potwierdzić. Rozmowa była w kwietniu tego roku, do tej pory nie dostałem informacji zwrotnej.

20.11.2023 15:34

Dzień dobry, proces rekrutacyjny zakłada informację zwrotną dla każdego kandydata, który został zaproszony na rozmowę. W przypadku, jeśli taka informacja do Pana nie dotarła, serdecznie zachęcamy do kontaktu z nami, celem wyjaśnienia sytuacji. Jeśli chciałby Pan przekazać dodatkowe uwagi dot. procesu rekrutacyjnego, zapraszamy do kontaktu mailowego na adres [email protected] Z pozdrowieniami Zespół Wawel

29.10.2023 23:43

Witam,czy praca PH.Dostaje się auto do dyspozycji dojazd i powrót do domu.Umowa próbna 3 miesiące? Mozliwe na czas proby uz?Najniższa krajowa?ile punktow do zaliczenia dziennie?Gdzie się umowę podpisuje w siedzibie czy online?Coś więcej?
    Zainteresowany

22.08.2023 21:07

Jestem po technikum żywienia oraz ukończyłem wiele kursów związanych z żywieniem, dietetyką. Obecnie studiuje Ekonomię logistyki i transportu. Czy jest u was jakieś stanowiską oprócz produkcji, związane z moją ścianką nauki

01.09.2023 08:37

Dzień dobry, Jeśli chodzi o stanowiska związane z procesem produkcyjnym jak np. Technolog, Laborant czy pracownik Biura Badań i Rozwoju, niezbędne jest kierunkowe wykształcenie wyższe. Po studiach ekonomicznych można pracować u nas w działach m.in. Zakupów, Sprzedaży czy Trade Marketingu. Na naszej stronie internetowej pod adresem www.wawel.com.pl w zakładce kariera, można znaleźć aktualne oferty pracy wraz z wymaganiami, które kandydaci powinni spełnić, aby móc ubiegać się o dane stanowisko. Zachęcamy do ich przeglądania. Z pozdrowieniami Zespół Wawel
    czekoladka

30.07.2023 22:58

Jestem zainteresowany pracą na magazynie, posiadam udt, sanepid i doświadczenie na jaką wypłatę mogę liczyć miesięcznie na rękę

01.08.2023 12:22

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie i zachęcamy do obejrzenia filmu przedstawiającego pracę w naszych magazynach:
    Kwestie wynagrodzenia zależą od kilku czynników (m.in. wiedzy i doświadczenia) i ustalane są każdorazowo na rozmowie z kandydatem. Naszym pracownikom oferujemy również szereg benefitów: możliwość uczestniczenia w kursach i szkoleniach rozwijających kompetencje, prywatną opiekę medyczną, prywatne ubezpieczenie, świąteczne świadczenia pieniężne, kartę multisport, dofinansowanie do wypoczynku dla pracownika oraz jego dzieci, paczki świąteczne ze słodyczami, kanapki na II śniadanie w pracy czy platformę lunchingową. Ponadto posiadamy specjalne autobusy dowożące pracowników z okolicznych miejscowości do naszych Zakładów, na wszystkie trzy zmiany. Pozdrawiamy, Zespół Wawel
    czekoladka

30.07.2023 22:55

Student chcący zdobyć doświadc

05.07.2023 17:24

Dzień dobry, Czy w najbliższym czasie będą przyjęcia na stanowisko młodszego księgowego?
    Arek

05.06.2023 13:51

Witam czy znalazła by się praca dla absolwenta technikum elektronicznego na stanowisku technika utrzymania ruchu ?

05.06.2023 15:15

Dzień dobry, dziękujemy za kontakt. Aktualne oferty pracy znajdują się na naszej stronie kariery: www.wawel.com.pl/kariera/oferty-pracy wśród nich znajdzie Pan również ofertę na stanowisko Technika Utrzymania Ruchu. Zachęcamy do aplikowania! Z pozdrowieniami Zespół Wawel

27.02.2022 09:26

21.02.2023 09:02

Dzień dobry, dziękujemy za zainteresowanie i zachęcamy do obejrzenia filmu prezentującego pracę na produkcji w naszej firmie:
    Praca odbywa się w systemie 3-zmianowym (zmiany są 8-godzinne i zaczynają się od g. 6:00, 14:00 i 22:00) od poniedziałku do piątku. Zdarza się również, że produkcja uruchamiana jest w weekend i w takim wypadku organizujemy skład osób chętnych do pracy w dodatkowym dniu. Taka zmiana jest zawsze dodatkowo płatna. Kwestie wynagrodzenia zależą od kilku czynników (m.in. wiedzy i doświadczenia) i ustalane są każdorazowo po rozmowie rekrutacyjnej z kandydatem. Ponadto, aby ułatwić pracownikom dojazd do naszych Zakładów Produkcyjnych oferujemy specjalne autobusy dowożące pracowników z okolicznych miejscowosci do naszych Zakładów, na wszystkie trzy zmiany. Autobusy jeżdżą na wybranych trasach m.in. z Krakowa, Mszany Dolnej, Sułkowic, Myślenic, Łapanowa czy Gdowa. Dojazd ten jest w znacznej mierze dofinansowany przez Wawel. Z pozdrowieniami Zespół Wawel
    Tom

08.07.2022 10:00

Jak wygląda praca technologa, zarobki, atmosfera, obowiązki? Czy warto aplikować na to stanowisko?

13.01.2023 16:24

Dzień dobry, do zadań technologa należy prowadzenie dokumentacji technologicznej, projektowanie nowych produktów i procesów technologicznych oraz nadzór nad procesami produkcyjnymi. Zespół jest zróżnicowany pod względem wieku i doświadczenia, a atmosfera bardzo przyjazna i sprzyjająca rozwojowi własnych umiejętności. Zarobki są uzależnione od kilku kwestii (m.in. od doświadczenia) i ustalane z każdym kandydatem bezpośrednio na rozmowie rekrutacyjnej. Z pozdrowieniami Zespół Wawel

14.09.2022 10:57

Czy w Wawel S.A. wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?

13.01.2023 16:09

Dzień dobry, Pracownicy w naszej firmie otrzymują wynagrodzenie podstawowe oraz miesięczne premie, uzależnione od wyników pracy. Do innych benefitów, jakie oferujemy naszym Pracownikom należą: możliwość uczestniczenia w kursach i szkoleniach rozwijających kompetencje, szkolenia językowe, prywatna opieka medyczna, prywatne ubezpieczenie, świąteczne świadczenia pieniężne, karta multisport, dofinansowanie do wypoczynku dla Pracownika oraz jego dzieci, paczki świąteczne ze słodyczami oraz kanapki na II śniadanie w pracy czy platforma lunchingowa. Ponadto nagrody lub wyróżnienia przyznawane są Pracownikom, którzy przez wzorowe wypełnianie swoich obowiązków, przejawianie inicjatywy w pracy i podnoszenie jej wydajności oraz jakości, przyczyniają się szczególnie do wykonywania zadań Zakładu. Z pozdrowieniami Zespół Wawel
    Michał

18.12.2022 20:30

Dzień dobry, Szukałem Waszej oferty świątecznej w sklepach jednak na próżno. Wedel, ferrero, milka przepiękne ekspozycję towarów. Wawel brak macie jakąś ofertę na te święta?
    Zainteresowany

05.10.2022 19:01

Jak wyglada sprawa z nadgodzinami? Są takie dni, gdzie pracuje się ponad normę? Czy firma w tej sytuacji płaci za dodatkowy czas pracy, a może wymienia nadgodziny na wolny dzień?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Wawel?

Kontakt - Wawel S.A.

Dobczyce

P-ń

27.09.2022 17:09

Umieściliście Ogłoszenie na Operacyjny Przedstawiciel Handlowy Poznań, wielkopolskie a Teren działania: Biała Podlaska, Radzyń Podlaski, Lubartów, okolice ??? Jest ktoś u Was kto odpowiada za emitowanie ogłoszeń rekrutacyjnych ?
    Poznam Masakra

27.07.2022 19:31

Rozmowa definitywnie na wyciągnięcie informacji ,nie polecam tego pracodawcy .sam fakt w jakim miejscu rekrutują wiele o nich mówi .Twierdzą ,że oddzwonią z decyzją ,czego nie robią . Szukają tylko informacji od PH ,nic więcej .
    Lina

24.06.2022 11:40

Jakie są warunki pracy w laboratorium ( miła atmosfera itp.)? Na ile zmian się pracuje?
    Ulubieniec

01.06.2022 09:15

NIE POLECAM działu handlowego ( praca przedstawiciela ), pieniądze marne , praca 8h liczona od pierwszej wizyty do zamknięcia ostatniej. Rotacja w regionie taka, że czasem się uda z kimś zobaczyć tylko raz. Nie wspomnę o przełożonych z Dobczyc...
    Ulubieniec

02.06.2022 10:40

Jak masz punkty blisko domu to nie jest to problem, ale jak masz na pierwszy sklep 20 minut to ten dojazd Ci się nie liczy do 8 godzin pracy.
    Gość

12.06.2022 21:23

Ja na pierwszy punkt miałam ponad godzinę.. i też się nie zaliczał czas dojazdu do czasu pracy
    Julka

08.06.2022 08:46

Dzień dobry, czy ktoś wie jaka atmosfera panuje w dziale eksportu ? Jestem zainteresowana pracą , natomiast z tego co obserwuje duża rotacja pracowników - czy to sprawa wysokich planów sprzedażowych ? Dziękuje za informacje.
    IT

04.05.2022 10:55

Jak się pracuje w dziale IT? Czy jest możliwość pracy zdalnej/hybrydowej? Jak ze stawkami w porównaniu z podobnymi firmami?
    Kkk

29.04.2022 12:17

Czy są przyjęcia na produkcje?
    Mirek

25.04.2022 23:43

Pracowalem w tej firmie 98-2004 jako PH Fabryka była na Masarskiej region łódź pamiętam karty klienta.
    Być może nowy Pracownik

16.02.2022 17:47

Witam Może ktoś mi powiedzieć coś o pracy na magazynie w tej firmie ? I o co chodzi że odfinansowuja dojazd do pracy ?
    Adek

22.04.2022 18:46

Z danych miejsc dojeżdża bus, który zabiera ludzi do pracy. Miesięcznie bodajże koszt wynosi 30 zł (pracownik otrzymuje swego rodzaju bilet miesięczny)
    Jan

17.04.2022 00:07

Pracowalem w zpc Wawel jako pH przez 4 lata 20 wizyt dziennie. Mazowieckie. Wchodziły wtedy michałki zamkowe macki tofi Adwokat danuska koniak i rum
    Tymek

20.04.2022 04:30

To chyba pracowaliśmy razem w tym czasie. RKS Mirosława potem Roman i Piotr. Batony adaś Jacek Ikar i orzechy w karmelu komix a i jeszcze karty klienta. Impreza w "Wieliczce i dyplom od dyrektora. Szkolenia z Marcinem K
    Tems

14.04.2022 14:58

Co się dzieje na małopolskie? Rotacja
    Uy

13.04.2022 21:24

Dlaczego taka rotacja PH?
    Mc

10.04.2022 02:23

Pojawiły się ogłoszenia na RKS na Śląsk, opolskie, dolnośląskie. Warto aplikować? Dlaczego rekrutacja
    Przedstawiciel handlowy

04.04.2022 18:58

Co powiecie o pracy jako przedstawiciel handlowy rejon Słomniki , Proszowice, Niepołomice, Michałowice? Jest wakat

04.03.2022 17:51

Justyna

04.03.2022 20:12

Wawel powinien zabronić jej udostępniać firmowych przedsięwzięć chyba że ona za to płaci i to sponsoruje. Firma chyba ma swój kanał odpowiedni do reklamowania swoich produktów. Firma powinna się lepiej przyjrzeć osobie, która upowszechnia ich kanał, po co to robi i co chce przez to osiągnąć bo jeszcze nie tak dawno twierdziła że ma (usunięte przez administratora) na Wawel.
    Nunu

23.02.2022 18:36

Witam czy jest możliwość powrotu do pracy jeśli się ktoś kiedyś zwolnił.?
    PH

02.02.2022 20:01

zastanawia mnie czy osoby na wyzszych stanowiskach regionalni ,KAM, itd placa za prywatne km bo od jakiegoś czasu widuje w weekend systematycznie kogoś na innym stanowisku niż ph....ewidentnie nie jest to praca sluzbowa...
    ph

22.01.2022 11:20

Chciałem wysłać aplikację na PH ale dobrze że tu zajrzałem. Wręcz przerażenie i nie dowierzanie że taka firma a tyle negatywnych opini w zasadzie same negatywne. Faktycznie na pracuj.pl ogłoszenia permanentne co źle świadczy. Dla swojego dobra nie skorzystam a przy okazji innym współczuję.
    Wieszcz

17.01.2022 22:01

Miałem sytuację, że kupiłem cukierki na wagę w sklepie spożywczym. Okazało się że, sprawiają wrażenie "nieświeżych" na opakowaniu pojedynczego cukierka nie ma daty ważności. Wróciłem do sklepu i poprosiłem o pokazanie mi daty. Pani wyciągnęła opakowanie zbiorcze z datą ważności. Opakowanie było po 1kg cukierków w miejscu sprzedaży było ich znacznie więcej. Stąd nasówa mi się pytanie czy na pojedynczym cukierku nie powinno być daty ważności? Skoro nie da się go powiązać z opakowaniem zbiorczm. I jak powinna wyglądać sprzedaż cukierków na wagę aby konsument mógł sprawdzić czy konkretny cukierek jest w terminie przydatności?

05.04.2021 10:20

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem waszego zespołu w Wawel S.A.?
    Hania

20.12.2021 06:11

Takie opinie są nie na miejscu. Groteskowe ujęcie realiów i oderwania od rzeczywistości pozwala tym ludzią na nic nieznaczące mijające się z prawda opinie.
    Ola

17.01.2022 17:41

Jest . Ustronianka

Zostaw merytoryczną opinię o Wawel S.A.