ILS

Worms

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 402 ocen.

Opinie o ILS

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS

abc

A co tam na iso? Istnieje to wogole jeszcze? Dalej laba albo juz sie skonczylo i nie wyrabiaja z normami? Bo to oczywiscie predzej czy pozniej bylo nie uniknione po tym co oni robili konczac po 4,5 godz. Zreszta to tak jak na tst ,,zrobimy sobie teraz wiecej a pozniej zwolnimy" na bank zwolnicie jak oni wasze kombinactwo juz dobrze widza i yo nic nie da. Niestety ale sprawyoszly juz za daleko pare lat wczesniej i teraz zostalo wam juz tylko brnav w to bledne kolo i wyscig szczurow a niemcy sie z was smieja.. Jak to kiedys moni powiedziala jak nie mieli normy jedni ,,oni to i tak zrobia" chyba nic wiecej nie trzeba dodawac..

PRACOWNIK

koń by się uśmiał któremu koordynatorowi zależy na ludziach,chyba ze grubej Bercie E.bo przynajmniej ona ludzi nauczy łaciny,

13

no i ma pojecie o robocie i doswiadczenie do tego jezyk perfect a i zalezy mu na ludziach nie tak jak innym

PRACOWNIK

kilan to Mateusz co z szefi jest?

mlody
@obserwator 21.11.2014 11:50
Przeciz szefi juz nie jest z Mateuszem, nie widzieliscie ze juz nie chodza na puzy razem i jaki zalamany chodzi. Obrosl w piork...

czy Mateusz i Kilan to ta sama osoba? ktory to?

obserwator
@mlody 21.11.2014 13:23
czy Mateusz i Kilan to ta sama osoba? ktory to?

Kilan jest na duseldorf a mateusz jest na iso sztaplerem

maly

jak kilan bedzie koordynatorem to sie zmieni on przynajmniej nie pije i ma dobry kontact z szefi

robol

Alwaro to ktory? Zajczik?

PRACOWNIK

co do Alwara to wiadomo ledwo ta jego pojechała to już na 15 przesiadywał ale on to z nich jeszcze najlepszy,bo reszta koordynatorów banda

staruszek

Ludzie kasa jest nie wazna wazne uwagi jest to ze alwaro jezdzi na nockach po alko fest mi bezpieczenstwo do tg d... i co popadnie

lola

Prawie wszyscy tutaj narzekają, a nadal tyle osób tam jeździ ???!!! Jeździłam tam kiedyś ( gdy mało kto wiedział o tej pracy) Żadnych zbędnych zaświadczeń, wyjazd w ciągu tygodnia i później prosili się sami żebyśmy znowu przyjechali. Praca nie należała do najłatwiejszych, ale te 2 tyg. szło znieść( była zaliczka, wypłata do ręki na koniec) Tak jak w każdej pracy tego typu wiele zależy od "ekipy" z którą się pracuje. W tej firmie dobrze wiedzą, że w Polsce trudno o pracę i są niskie zarobki- więc ludzie i tak będą tam jeździć!!!

witek

Ludzie pana Witka tam nie ma skąd wy macie takie informacje a ten co go niby widział na tst niech se okulary od haziczka weżnie i będzie lepiej widział

wikler

CZY MNIE OCZY NIE MYLA CZY WIT.ECZEK TEN ZLODZIEJ WROCIL??????? WYWALILI GO Z ROBOTY BO KRADL NA K3 PUSZKI Z NAPOJAMI I WYNOSIL TO 3 LATA. SPRZEDAWAL POZNIEJ NA HOTELU. NIKT GO NIE WSYPAL BO KAZDY U NIEGO TANIEJ KUPOWAL. DOPIERO JAK NIEMCY KAMERE ZALOZYLI TO WIT.ECZEK WPADL I WYLECIAL Z PRACY. NIE MOGE UWIERZYC ALE CHYBA GO WIDZIALEM NA TST. BOZE TA FIRMA MUSIALA JUZ MOCNO UPASC SKORO BLAGA O PRZYJAZD DO PRACY ZLODZIEI KTORYCH WCZESNIEJ SAMI WYRZUCILI. SWOJA DROGA NA MIEJSCU WIT.ECZKA NIE POKAZALBYM SIE NIGDY JUZ W NIEMCZECH CHOCIAZBY ZE WSTYDU, ALE TEN PROST:AK NIE MA WSTYDU ZA GROSZ. CZY KTOS JESZCZE WIDZIAL NA TST WIT.ECZKA?

kane

na DPD cały czas tak samo nic się nie zmieniło

krzysiek

Czy Hałącze podpierdalacze nadal tam sciemniają na DPD ? Ze skanerem tylko sciemie zawsze walili :)

Zimny Leszek

LUDZIE IDĄ LEPSZE CZASY W WASZYM OBOZIE PRACY OD 2015 ROKU WCHODZI NOWA STAWKA W NIEMCZECH 8,5 euro BRUTTO NA GODZINE I MUSZA WAM TO WYPLACAC. KIEDYS TAM ZADUPIALEŁM na tst i k3 na nestle u lesbY. NA SZCZESCIE MIESZKAM JUZ NA STAŁE W DE :)) MUSZA WAM TO WYPŁACAC :)) DZIWIE SIE SZEFOSTWU ZE SIE NIE POZBEDZIE TYCH PIJUSÓW I NIE WESNIE NORMALNYCH LUDZI DO KOORDYNACJI OBOZU. JAK GLOSI HASŁO W DE : ARBEIT MACHT FREI !!

nowy

jest wiele osób ze nie mają zaskórniaków bo mają ciężką sytuacje wiadomo jak jest w pl,jestem za zaliczką!dojechać do Krapkowic lub Raciborza też trzeba zapłacić komuś bo żadem za darmo nie zawiezie! mając czasem 80-90 godz,to na ile ma starczyć tej wypłaty?

misiaczek

w sprawie zalczki to powinna być!jeśli ktoś opuści turnus to wiadomo że trzeba czekać na wypłatę aż przyjdzie następnego miesiąca,a mając rodzinę to ciekawe czy wypłata z dwutygodniówki starczy na opłaty,szkolne potrzeby,zakupy na wyjazd i do kieszeni ba tam trzeba też z czegoś żyć,dobrze się gada tym kto ma górniczą emeryturę a to co zarobią na tst to mają na drobne wydatki albo na wczasy,A KAŻDA NORMALNA FIRMA PO PRZEPRACOWANYM PIERWSZYM TYGODNIU DAJE ZALICZKI,BO W SUMIE TO NASZ ZAROBIONA KASA I ŁASKI NIKT NIE ROBI,NO ALE p.S MA Z TEGO ZYSK,ALE JAKBY WIELORYBY CHCIAŁY ZALICZKE TO PEWNIE DOSTANĄ BO TRZYMIA I CHLEJĄ Z SZEFI W KONCU NA ALK MUSI BYĆ!

misiaczek

Pamiętam jak pani E pracowała na k3 i nie tylko ona już taka jest krzycząca i nic nie zrobicie,a jeżeli chodzi o zaliczki to każdy dostaje wypłatę i jak jedzie na dwa tygodnie to może sobie wziąść tyle kasy ile trzeba wiadomo że tych zaliczek nie ma,jak czasami czytam te opinie to mi się wydaje,że wy ludzie tak się nienawidzicie,że to jest ,aż przykre jak tak można nienawidzić kogoś,dwa tygodnie przeleci róbcie swoje jak nikt im nie wchodzi w drogę to ma spokój,ja nic od nich nie chce i oni też nic do mnie mają i mam spokój przepracuję dwa tygodnie i spadam do domu a wy tylko piszecie i piszecie a i tak nic z tego nie ma,prócz niesmaku do was

pracownik

jestem teraz w pracy w Dusseldorfie i ten koszmar się już kończy we wtorek..co niektórym to już palma uderzyła kompletnie...2 panie E.... najlepiejj na przodowników pracy,szaleją jak nienormalne,tym samym podnosząc normę innym,nie wspomnę o podlizywaniu się...wszystko umiace i wszystko wiedzace...ludzie nie bądżmy tacy zachłanni!!!! mam okazję porównać pracę koordynatorów,chociaż jak dla mnie są oni tam zbędni,a szczególnie ten który teraz zastępuje naszego,szanowny pan M...... jest jakiś problem to i tak go nie rozwiąże,arogancki gbur,sam pije i wydziera się na hotelu i taka osoba ma koordynować zachowanie drugich? to chyba jakaś kpina...obudźcie się tam w Wormsie..jego dziewczyna jest szrajberiną i bardzo spoko,a on obgaduje inne szrajberiny no nieładnie...dobrze ,że już koniec turnusu

misiaczek

wynagrodzenie na 1h ;faceci 5 euro,a kobiety 4.5 euro stawka już od paru lat ta sama,z godzinami różnie cza się samemu przekonać jak jest i przeżyć to na własnej skórze,życze powodzenia

misiaczek

firma gdzie rządzą koordynatorzy głównie dwa wieloryby A i E obrośnięte tłuszczem,pracowników kontrolują kto wypity a sami dają przykład jak się pije!(szefi na czele)panią E najlepiej o nic nie pytać bo zjebje z góry na dół,brak kultury na stanowisku koordynatora,chamska tak samo wypasiony A,masz układy z nimi masz mieszkanie na 13 super stałe ,nie masz to niestety na zadupie!niektóre osoby mają trzymane pokoje bo za dwa tygodnie moze przyjadą i muszą mieszkać w tym pokoju tak mają wybrancy,Zaliczki! nie dostaniesz choć masz przepracowane tydzień nie interesuje ich to ze nie masz kasy chociaż ciężko (usunięte przez administratora),DWA OBLEŚNE WIELORYBY A i E RUSZCIE TYŁKI I NA TST lub K 3 (usunięte przez administratora)co do formy dojdziecie

ewa

Co to za praca w Dusseldorfie czy to samo co w Monschaim.Prosze o telefon.

winkler nr.1 KIL

narzekacie a do innej pracy sie nie nadajecie pozdro dla calej eliyty

125
@winkler nr.1 KIL 25.10.2014 21:11
narzekacie a do innej pracy sie nie nadajecie pozdro dla calej eliyty

Łatwo osądzać kogoś...... ale ciężej krytycznym okiem spojrzeć na siebie -baranie.Może i są tacy co im się nie chce pracować a narzekać to pierwsi ale ty bijesz rekordy zarówno w lenistwie (jak się łatwo domyślić)to jeszcze do szkoły miałeś pod górkę ...... wstyd mi za takiego nieuka żeby nie umieć poprawnie napisać WIKLER co za obciach a wydawało się że wszystkie rozumy pozjadałeś

anonim

(usunięte przez administratora)

ewa

puszek BRAWO krótka ale prawdziwa opinia gratulacje

opera

Tantunia,123 i inne osoby....brawa dla Was,jesteście niesamowici:) podoba mi się to co robicie dzięki takim ludziom jak wy światło dzienne ujrzą wszystkie przekręty koordynatorów, poznamy wszystkie plotkary i donosicieli.Nie wszyscy na Monscheim wiedzą co się tam faktycznie dzieje i na kogo należy uważać a na tej stronce są prawdziwe: Nachrichten:)POZDRAWIAM:)

byly niewolnik

miala pracowac na orlenie ale jak zapytala jaka jest norma to ja zmierzyli tylko i podziekowali dlatego wrucila po wypadku bo miala tam pracowac ale woli sie wyreczac innymi

eeee

pamietam jestem sasiadka, i to były urodziny wiec mogli sobie pozwolic, zreszta nastepny dzien mieli wolny WSZYSCY szkoda ze jak sasiedzi nie z firmy dra pyski dzien i noc Ci nie przeszkjadza I O TYM NIE PISZESZ. zajmij sie soba nie martw sie o innych.pracownico!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!żal Ci przeprowac sie!

pracownica

Praca na düsseldorfie nie jest taka zła jak inni piszą, tam sobie nie dadzą rady tylko prawdziwe lenie. jeździłam juz gdzie indziej za granicę do pracy i gorzej wykorzystywali ludzi jak tutaj. najgorsza atmosfere robią sobie ludzie między sobom, ale jak jest zgrana ekipa to przyjemnie się pracuje. dla mnie najgorsze są te nocne biby na hotelu. a rekordy bije szajbuska, Anka z swoim mezem i cala reszta tamtego mieszkania. tam to potrafią balować cala noc aż do 11 nie dajac innym wypocząć. szkoda mi tylko pana Marcina M że się w takie towarzystwo wciągnął. taki fajny i słodki chłopak. oby zmadrzal. pozdrowienia dla niego. i nie bojcie sie tu jezdzic. fajne godziny można złapać

szajbus

plotki sa stwaorzone przez chorych z zawiści, rozprzestrzenianie przez głupców,i przyjmowane za fakt przez idiotów. sylwia labus

he
@szajbus 13.10.2014 22:14
plotki sa stwaorzone przez chorych z zawiści, rozprzestrzenianie przez głupców,i przyjmowane za fakt przez idiotów. sylwia labu...

A to bardzo ciekawa wypowiedz szajbuski bo jesteśmy wszyscy bardzo ciekawi czego Ci można zazdrościc???Kobieto brak ci samokrytycyzmu a wierz,że na Duss.wiele osób ma Cię powyżej dziurek w nosie a skoro ludzie ,którzy dla ciebie pracują to idioci ....bo sama [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobisz a nie normę to sorry na twój temat wiemy już wszystko.Lepiej się pracą zajmij bo do tego akurat to ostatnia jesteś.

123
@he 15.10.2014 10:36
A to bardzo ciekawa wypowiedz szajbuski bo jesteśmy wszyscy bardzo ciekawi czego Ci można zazdrościc???Kobieto brak ci samokryt...

MAM TE SAME ZDANIE O SZAJBUSCE LATA BIEGA KRZYCZY NIBY COS ROBI I TO WSZYSTKO CAŁE JEJ ZAANGAZOWANIE W JEJ PRACE, JEJ ATUTEM TO DOBRE IMPREZY I ROZCHLANE TOWARZYSTWO TO POTRAFI NAJLEPIEJ

eeee

ludzie nie dajci esie zwariowac!!! nie ma nic wspolnego z korupcja !! praca jest jak wszedzie na D.dorfie poprostu szefostwo staneło na wyskosci zadania i prac jest podzielona na bardziej dla Pan i Panw cyzli jest lepiej, grupy sa od gory przydzielone wiec kto z jaka szrajberina pracuje.ale jest lepiej tak mozna pracowac

Pracownik

Czy te Karty IKK działają również w Polsce? wie ktoś coś na ten temat? z Dysseldorfu.

re
@pracownik 15.10.2014 11:09
Z karty IKK można korzystać i w Polsce,pytałam w przychodni.

ona juz od roku na dussy nie jest, sorry ale chyba sie z nory wyrwales, u niej dobrze sie pracowalo a zwlaszcza na dussy, stare dobre czasy! a najl;epsze jest to ze ONa nie czyta opini z tej strony i mozecie se pisac co chcecie i tak nie dotrze najlepiej jej powiedziec albo napisac jak sie co mo do niej.jeszcze pisza w jej osobie super, totalna nuda u was, znamijmy sie naprawde problemami. moze bedzie l;atwiej

he
@re 15.10.2014 20:49
ona juz od roku na dussy nie jest, sorry ale chyba sie z nory wyrwales, u niej dobrze sie pracowalo a zwlaszcza na dussy, stare...

Mowa o Dusseldorfie,czytaj jak już dobrze zanim słowo nakreślisz...

Pracownik

Przestańcie pisać głupoty na temat Dusseldorfu.Nie ma tam aż takiej tragedii da się wszystko przeżyć to tylko głupie 2 tygodnie Pracy.Jeśli jesteście nierobami i nie wiecie co to znaczy Praca to zapraszam do urzędu pracy tam mają Pracę dla was na sprzątanie klatek lub roznoszeniu ulotek.Gwarantuję wam,że taka pracą na pewno się nie zmęczycie.Fakt faktem jeżdżę tam i czasami bywa,że jest ciężko ale to tylko kwestia dogadania się i wzajemnej współpracy z ludźmi gwarantuje tym,że praca staje się uruzmaicona.Pozdrawiam

robol
@ewa 12.10.2014 19:13
łapówki robolu łapówki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lapowki???? a w jakiej postaci najczesciej? co tam sie daje? i komu?

ewa
@robol 12.10.2014 22:55
lapowki???? a w jakiej postaci najczesciej? co tam sie daje? i komu?

robolu nie rób z siebie bałwana to pracujesz tam i nie wiesz na czym rzecz stoi ciekawe kogo kryjesz

ewa

no tak kto ma szerokie plecy i znajomosci,daje w łape to wraca na MONSHEIM Z DISELDORFU do starej ekipy (jakby nie ta tanty i Ewelincia) to by dalej pracowało by sie w Diseldorfie

anonim

(usunięte przez administratora)

TOLA

TATA A RZECZYWISTOSC JEST JESZCZE GORSZA TRZEBA TAM BYC I TO PRZEZYC CZYTAJAC OPINIE INNYCH TO MOZNA TO SOBIE TYLKO WYOBRAZIC A REALIA K A T A S T R O F A!!!!!

BRAT

WITAM CZYTAJAC TE WASZE OPINIE DOSZŁEM DO WNIOSKU ZE W TEJ FIRMIE NIE MA LUDZI NORMALNYCH MOZE ZLE NAPISAŁEM NIKT NORMALNY TAM NIE PRACUJE JESTESCIE ZAŁOSNI I ZAKŁAMANI W SOBIE NIE WYTRZYMAŁBYM TEJ ATMOSFERY ANI DNIA GDZIE MIEDZY WAMI ZUFANIE KOLEZENSTWO NAPRAWDE POTRZEBUJECIE JAKIEJS GRUPOWEJ PORADY PSYCHOLOGICZNEJ ZASTANÓWCIE SIE PO CO WY TAM JEZDZICIE???BY SKAKAC DRUGIEMU DO GARDŁA JESTESCIE NIENORMALNI A MOZE TO ZAKŁAD DO PRACOWNIKÓW CHRONIONYCH W DODATKU Z GRUPA INWALIDZKA N A GŁOWE

MAŁY

A ja wole te dwa wieloryby niż te starą i cwaną .(usunięte przez administratora),która szefowej nadaje na wszystkich i z nią pije uwaga na nią ona wam jeszcze wszystkim pokaże chyba że pani Magda się ocknie i ją w dupe kopnie dla opamiętania stara cwaniara i pijaczka

ewa
@123 20.10.2014 08:30
tantunia ty chyba w garbate aniołki wierzysz, dobrze wiesz co wyrabiaja te wieloryby wszyscy wiedza ze szefi z nimi chleje i i...

administrator znów usunoł wypowiedz ale i tak wiemy 123-wiemy o kim piszesz chodzi o TANTY I G.M donosza ploty pracownikom niby na wyzszym stanowisku ''NIBY'' dlatedo wróciła z diseldorfu by pełnic misje

olo
@ewa 20.10.2014 17:34
administrator znów usunoł wypowiedz ale i tak wiemy 123-wiemy o kim piszesz chodzi o TANTY I G.M donosza ploty pracownikom nib...

jedna juz wróciła z D-dorfu,jeszcze powinni wywalić nastepne kable panią D i M z mieszkania 1pietro po lewej!!!! donosiciele...

ludzik z marsa

Ludzie dajcie już spokój takim wypisywankom to jest tragedia jak małe dzieci,zamiast pisać o poważnych problemach,to wy tutaj wypisujecie swoje antypatyczne podejście do osób jak śmiem podejrzewać,których nie lubicie,może trzeba jak na fb daj lajka albo nie,o poważnych problemach nie piszecie tylko o głupotach szkoda mi was :(

pracownik

OJ PRZYDAŁO BY SIĘ PRZYDAŁO:) OBYDWA WIELORYBY POWINNE TROCHĘ POPRACOWAĆ:)

ewa
@pracownik 26.09.2014 13:57
OJ PRZYDAŁO BY SIĘ PRZYDAŁO:) OBYDWA WIELORYBY POWINNE TROCHĘ POPRACOWAĆ:)

a ten drugi wiloryb to chyba postac zenska no jej by tez sie przydało troche tłuszczyku ztopic bo te busy nie maja tyle mocy by takie bydle wozic

pracownik

MACIE RACJE NIE PISZĄC JUŻ OD KILKU DNI NIC CIEKAWEGO ,NIE MA SENSU COKOLWIEK PISAĆ BO I TAK TO ZOSTANIE USUNIĘTE.STRONKA Z ZAŁOŻENIA MIAŁA BYĆ POŻYTECZNA A NIESTETY NIE JEST .MARNY ADMINISTRATOR POZDRAWIAM.

ewa

usówa bo moze pisza opinie o nim i prawda go boli

anonim

(usunięte przez administratora)

ewa

usówa bo moze pisza opinie o nim i prawda go boli

wioletta

Jesteście żałośni w swoich opisach ( usunięte przez administratora )-usuwając natychmiast niekorzystne ale prawdziwe opinie o nich.

tola

uwaga bo klachule znów dzis wyjezdzaja porazka z nimi

ewa
@tola 22.09.2014 19:52
uwaga bo klachule znów dzis wyjezdzaja porazka z nimi

ciekawe co dzis wioza koordynatorom?????( usunięte przez administratora )

1234

Nie wiem czy juz tam jest?! praca jest. najlepiej sie z nia skontatkuj. albo do biura w raciborzu.pozdrawiam Nika

nika

znam sylwie a z moim niemieckim szalu nie ma.niekomunikuje sie biegle.czemu pytasz o mnie

1234
@nika 17.09.2014 10:01
znam sylwie a z moim niemieckim szalu nie ma.niekomunikuje sie biegle.czemu pytasz o mnie

dziwne mi sie wydało ze nie pracujesz u nas a znasz Szajbuske.ale ona na D.dorfie robi. tam niemieckego nie trzeba znac. Napisz sylwi na fb to Ci załatwi.

nika
@1234 17.09.2014 12:14
dziwne mi sie wydało ze nie pracujesz u nas a znasz Szajbuske.ale ona na D.dorfie robi. tam niemieckego nie trzeba znac. Napisz...

a Sylwia jest juz?a jest tam praca

nika

a szajbuska wrocila juz

1234
@nika 15.09.2014 17:29
a szajbuska wrocila juz

Nika mieszkasz w neuss nie nzasz niemieckiego a znasz Szajbuske z tst?!

nika

mieszkam w niemczech w neuss i szukam pracy ale nie znam niemieckiego.jest szansa sie dostac na tst

chłopek

dokladnie zgadzam sie z wami ludzie. sylwia jest normalna kobieta,pracuje studijuje, ma co robic i robi to dobrze nie wiem moze to was ludzie boli?! jak kazdy czlowiek wzmaga sie z przeciwnosciami losu. Takie zycie.a idementuje plotke mie ma pracy w PL!

czlowiek

a jak wkoncu sie Pani Sylwia labus czuje;-) ktos wie?!

tola
@1234 13.09.2014 15:46
odczepcie sie ludzie i dzieckiem sie od dnia narodzin opiekuje, po co te komentarze?!na chleb jej dajecie ze sie tak jej osoba...

a co ciebie do tego pilnuj swojej ( usunięte przez administratora )

1234
@tola 13.09.2014 18:04
a co ciebie do tego pilnuj swojej ( usunięte przez administratora )

dokładnie Tola! nie normalni! niech kazdy spojrzy na siebie na swije poczyniania a opzniej wygłasza opinie, zwłaszcza te negatywne najlepiej w oczy ale na to tym prostką brakuje odwagi! przykre,ale ludzie dajcie juz sylwii spokuj, zreszta Ona i tak nie czyta tego i nie ma to wiekszego sensu. jak chcecie jej cos przekazac to np jest na FB. powiedz jej napisz i bedzie lżej..po co to pisac i obrazac gdy to ze jestesmy tu anonimowi nie zmieni postaci rzeczy i nie rozwiaze problemu.pozdrawiam

normalny

ehehhe Ona juz ktos kocha,ale ze Pana normalnego;;;;; to jest akcja kim Pan Jest/! chyba szef bo norme zawsze robiła albo ktos mega glupi! cyba ze to Pan Pan D...kocha ja wiec

racibórz

tu chyba powinni sie wszyscy leczyc

anonim

(usunięte przez administratora)

chłopek

a Ciebie chyba glowa boli-tez lepiej zostan w domku-zacznij sie leczyc!

Zostaw opinię o ILS - Worms

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ILS