Przedsiębiorstwo Transportowo Spedycyjne MAGTRANS

• Kawczyce
  • Oleszki
  • Hołudza
  • Łatanice
Busko-Zdrój - MAGTRANS Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Busko-Zdrój
  5. Opinie o Przedsiębiorstwo Transportowo Spedycyjne MAGTRANS

Opinie o Przedsiębiorstwo Transportowo Spedycyjne MAGTRANS Busko-Zdrój

Nie przegap nowości o Przedsiębiorstwo Transportowo Spedycyjne MAGTRANS!

proszowianka

04.06.2018 11:52

Ponoc juz szukaja osob do marketu w Proszowicach? Ktos cos wie?
    maja

06.12.2018 20:37

kiedy ten market odpala?
    proszowianka

04.01.2019 14:53

podobno późną wiosną. słuszałam, że zaczynają szukać jakiś kierowników odcinkowych
    Kiero

31.05.2018 22:36

Odeszli buntownicy i się uspokoiła atsmofera. Teraz firma dobrze płaci ale i wymaga. System to system - wracasz do domu, 7 dni i w trasę a nie jak kiedyś przeciąganie żeby tylko auta nie zabrali i ściemnianie jak to ząb boli. Płaca teraz 55 EUR + podstawa + premie wiec mi wyszło za przedostatnie kółko 9000 i ostatnie kółko 9300 zł. Zaczęło się dużo Włoch robić. Wymagają. Ja chce zarobić i mi sie podoba. Mogę opowiedzieć więcej jeśli ktoś chce.
    Przewoznik

08.12.2018 10:10

Tak jeżdżę ale pod Oddziałem warszawskim i nie spotkałem spedycji która by płaciła tak terminowo jak ta firma nawet dwa razy dziennie wychodzą przelewy
    Przyszły nowy

13.12.2018 20:30

Ta firma ma linię czy bierze z giełdy wszystko

23.08.2018 21:32

mila

22.10.2018 08:56

Mmmm ale w tobie jest nienawiści. Umieszczasz swój chamski komentarz pod każdym pozytywnym wpisem o tej firmie i jeszcze obrażasz wprost właściciela tej firmy. Wcale bym się nie zdziwiła jakby cię ścignął za te chamskie wpisy bezpośrednio pod swoim adresem. W końcu dziś ustalić numer IP to żadna filozofia... A potem się trzeba gęsto tłumaczyć z tego co się wypisywało ;). A tak na marginesie - musisz być strasznie sfrustrowanym człowiekiem.

15.11.2018 13:47

żebyś ty był tak mądry , wykształcony i pracowity jak ten młody to byś też tyle miał co on gamoniu a nie zazdrościł mu

11.08.2018 20:46

anonymous

19.09.2018 12:40

tak to prawda ja pracuje i wszystko jest ok polecam stabilna pewna praca .
    Były

20.10.2018 17:06

Nowe zestawy to co przy nich robić . Dlatego zostają hehe
    mir

15.10.2018 19:07

kolego w calej tej wojnie zlych opinii i starych szoferow chodzi o to, ze jak byl stary u wladzy, to szofer jezdzil pol miesiaca, pol stal pod plotem a stary calowal go ze jezdzil a ci czuli sie jak krolowie. swoje auto, podstawa na konto - kierowca jezdzil tydzien po miedzynarodowce, dwa po kraju, a zarabial jak miedzynarodowka a w domu byl czesciej jak listonosz - i kazdy chwalil się na boki jak to ma cudownie - to bylo tydzien w pracy tydzien w domu z zarbokami systemu 3/1. mlody zaczal rzadzic, wypierd* pol kierowcow, a druga polowa polowy odeszla bo im honor nie pozwalal zostac z mlodym. mysleli ze mlodemu na zlosc zrobia i stary wroci, a na jego szczescie przyszla akurat ukraina i zapelnila luke. chcieli mlodego wydymac, a sami sie wydymali. ot cala historia widziana oczami tego co zostal
    Volvo.Setra

13.10.2018 23:55

Czy w systemie 3/1 kierowca jest pełne 7 dni w domu( sobota, niedziela). Zjazdy są na bazę zestawami czy dojazd firmowymi busami? Wiele firm proponuje system 2/1 a nawet 2/2, jak to wygląda w Magtrans?

15.08.2018 12:31

12.10.2018 12:16

kolego , jeżeli umiesz pracować to nikt Cię nie oczernia a jak jak jesteś leniem to bierzesz ten komentarz do siebie . Jak widać uderz w stół a nożyce się odezwą i w Twoim przypadku tak jest . Ja pisze o tych co pracują solidnie i uczciwie i tak też mają zapłacone i są doceniani a nie o takich obibokach jak ty!!! co wiecznie im żle i są pokrzywdzeni .Po prostu szukaj przyczyny w sobie a nie w pracodawcy ,może trzeba się dokształcić i ciebie też docenią .Pomyśl o tym !!!
    Adek

12.10.2018 19:55

Co ty chłopie piszesz ty lubisz mało pracować i mało zarobić. Inni chcą zapieprzać i zarabiać solidne pieniądze i tu tak jest .jak zarobiłam godziwe pieniądze to czego mam szukać ? Chyba tylko problemów .I nie pieprz o złej opini. Bo ci ludzie mieszkają w Busku od kilkudziesięciu lat i nikt normalny co ich zna nie mówi o nich zle ,tylko te oszołomy co odeszli ostatnio z firmy bo ich Magdziak wkurzył ,próbują się zemścić. Nic wam z tego nie wyjdzie panowie.......
    Utttg

22.07.2018 12:31

Miła atmosfera, normalne zarobki
    Paulo

06.08.2018 14:00

Napisz cos więcej. Nie rozumiem dlaczego takie sprzeczne informacje tutaj czytam, jedni mowia ze super i kasa jest, a inni ze tragedia. Czy ktoś tu może wreszcie napisac prawde???

11.10.2018 11:41

TBU jak duża firma to i dużo pracy i dużo ludzi się kręci a ty nazywasz to kołchozem :) ,więc kto słabiutki i potrzebuje ciszy i spokoju to niech idzie do DZIAD- TRANSA i sobie pracuje w zaciszu .A w MAGTRANSIE praca wre firma rośnie z dnia na dzień ludzi przybywa prawie codziennie nowe twarze .Dopiero postawili duże biuro i już miejsca brakuje musza rozbudowywać . Jest to chyba w Busku najprężniej rozwijająca się firma , czego właścicielom gratuluję .A zazdrośnikom współczuje bo chcieliby zaszkodzić a nie mogą :)
    alik

11.10.2018 11:29

Tak mnie straszyli jak pytałem o opinię a tu się okazało ,że jest ok, już kilka miesięcy przepracowałem i naprawdę jestem zadowolony .Zarobki godziwe na czas jak w zegarku .Myślę ,że kto żle pisze o tej firmie to tylko z nienawiści i zazdrości do tych ludzi ,a oni też ciężko pracują całą rodziną i dają nam pracę .
    nowy szuka

01.10.2018 15:48

a jak wyglada praca w spedycji?
    eweline

09.10.2018 20:52

Z tego co słyszałem to całkiem nieźle. Dobrze płacą, wszystko na konto, ozusowane, z urlopem nie ma problemu. Tylko ciężko się dostać. Jeżeli masz doświadczenie - to jeszcze. Jeśli nie - musisz przejść całą ścieżkę - asystent, dyspozytor, spedytor - muszą cie sprawdzić. Trzeba się uzbroić w cierpliowść. Ale znajomy pracuje 15 lat i chwali sobie.

08.10.2018 09:44

Wszystko usystematyzowane w przejazdach, nie ma bałaganu. Każdy wie jakie ma zadania i co musi zrobić. Rozliczenie w terminie i o to chodzi.. polecam..
    Volvo.Setra

08.10.2018 10:48

08.10.2018 09:42

baltazar

31.08.2018 15:31

normalnie - jak w każdej firmie transportowej - raz lepiej, raz gorzej - kasa na czas, ustalone wynagrodzenie jest, najgorzej jest ze starymi szoferami, co chca wpuscic w maliny i opowiadaja bzdury z palca wyssane i chca zebys sie gdzies wypier***. Jak sie odetnie i robi swoje bez patrzenia i zmawiania z innymi jest do OK.
    volvo

05.09.2018 11:32

Popieram. Zaczynasz pracę w tej firmie , nie słuchaj starych kierowców. Z nowych robią sobie żarty, buntują, opowiadają głupoty, a oni sami siedzą cichutko i się podśmiewują. Ze mną też tak było. Odciąć się i robić swoje.

Kontakt - Przedsiębiorstwo Transportowo Spedycyjne MAGTRANS

Bohaterów Warszawy 116 28-100 Busko-Zdrój

Branża główna: Stacje paliw

TBU

13.07.2018 18:19

Z daleka od tej firmy ????????
    Scxrsfbuc

15.07.2018 10:38

Nieee można z bliska nie gryzie ????
    Iza

21.05.2018 10:53

MAGTRANS ma opinię świetnego pracodawcy i chyba bardzo kłuje to konkurencję!!!
    nicki

05.06.2018 10:43

Popieram. Fajna atmosfera, młodzi ludzie, Ci którzy się starają, naprawdę mogą się tutaj wybić i dobrze zarobić.
    nazdrowie

18.06.2018 13:10

placi wiecej o 20% od konkurencji to jak ma nie kluc? konkurencja by mu oczy za to wydrapala...
    alfred

03.06.2018 13:05

firma ok, kasa na czas, problemow nie ma, atmosfera mila jeden minus - leń sie tutaj nie odnajdzie! wymagaja aktywnosci i zaangazowania w prace
    Solidny kierowca

15.03.2018 18:39

Pieniądze jak w zegarku, jeszcze się nie zdarzyło żeby wypłaty nie były na czas. Solidna firma dla SOLIDNYCH KIEROWCóW! Zapomniałbym dodać o super nowiutkich autach, które na bieżąco z fabryki zjeżdżają. Polecam!
    maz

21.02.2018 10:57

Najlepiej porozmawiaj z kierowcami osobiscie którzy tam pracowali powiedza ci wszystko nie polecam

18.02.2018 23:00

Witam, czy może ktoś przedstawić aktualną sytuację w firmie dla kierowcy bez doświadczenia ? (jakie zarobki,terminowość wypłat, umowa i system pracy). Pozdrawiam wszystkich kierowców
    abcd

26.01.2018 13:16

10000 złotych-poco mi tyle kasy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Przedsiębiorstwo Transportowo Spedycyjne MAGTRANS?

Xara

19.10.2017 20:58

Współpracuje z ta firmą!Bardzo mili ludzie nie ma problemu z pieniędzmi są mili i kulturalni nie mam co do tych Państwa żadnych zastrzeżeń (a pieniądze są zawsze w terminie)
    rrr

16.08.2017 17:50

a są te mocne strony.
    weronika

12.04.2017 12:48

dlaczego szukają Dyrektora Działu Transportu i Spedycji (transport drogowy) ???
    Tracz

12.11.2016 23:15

Po 6 latach się przeprowadzam. Nie były to stracone lata, wszystko zgodne, tak jak umówione, mieliśmy lepsze i gorsze dni, ale wszystko dalo sie wyjaśnić. Ogólnie na +
    gh

18.10.2016 20:08

najpierw jak nie masz doświadczenia to jeździsz z kims - od tygodnia do miesiąca - zależy jak kapujesz, potem wsiadasz na swoje auto. masz wsparcie tego kolegi z ktorym jezdzisz jakbys mial jakis problem
    Nm

08.10.2016 10:39

Jakoś ja uwierz miałem od razu po okresie próbnym i kasa jak w zegarku. 2,5 roku oracuje
    Wjp

17.10.2016 12:20

Kolego jak jeździsz w magtransie to powiedz mi jak traktują nowych młodych kierowców?
    jan

07.01.2015 19:56

Jak jest w mag transie w pracy

Zostaw merytoryczną opinię o Przedsiębiorstwo Transportowo Spedycyjne MAGTRANS