Przedsiębiorstwo Transportowo-Spedycyjne "MAGTRANS" Edward Magdziak

Busko-Zdrój

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 54 ocen.

Przedsiębiorstwo Transportowo-Spedycyjne "MAGTRANS" Edward Magdziak
5 54 6 1

Opinie o Przedsiębiorstwo Transportowo-Spedycyjne "MAGTRANS" Edward Magdziak

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

mechanik

Warsztat, to lec szybcuitko ,bo miejsce Ci zajmią...szczegolow dowiesz się w realu....ha,ha

mechanik

Mechanikowi tez proponują 5-6 tys, brutto/mc. Tylko pozniej sie okazuje ,ze na umowie 2100 brutto,zapier.. wszystkie soboty, reszta pod stolem. Sukcesów.... i powodzenia!

warsztat
@mechanik 11.08.2018 20:46

a ile placa ogolnie? moj znajomy tam pracuje pare lat i zachecia

bandi

Właśnie wszyscy starzy kierowcy odeszli mało kto tam został a przede wszystkim sama UKRAINA jak się stoi na parkingu i rozmawia z Ukraińcami to mówią że dużo kasy obcinają zawsze braki a system 4/1 to jest 4 weekendy w budzie w piątym tygodniu zjazd czyli = 5 tygodni w rozliczeniu trzeba liczyć 3 miesiace zapłaci ci 9tyś za miesiąc czyli 2xwyjazd na 3 miesiące plus 14 dni wolnego daje 3 miesiące czyli 18tys : 3 miesiace = zarabiasz 6 tys miesiecznie liczcie ludzie a nie dajcie się wykorzystywać

matematyklepszynizkierowca
@bandi 11.08.2018 13:12

jak ty to liczysz, bo za cholere nie moge sie doliczyc tego xD 9300/30 dni + 7 w domu to daje 37 dni, to daje na 30 dni średnio rocznie 7550 zl/miesiecznie i to w systemie czy sie stoi czy sie lezy 7500 kola sie nalezy. oj koluniu, chyba z matematyka cos nie tak u ciebie xD

Kiero

Odeszli buntownicy i się uspokoiła atsmofera. Teraz firma dobrze płaci ale i wymaga. System to system - wracasz do domu, 7 dni i w trasę a nie jak kiedyś przeciąganie żeby tylko auta nie zabrali i ściemnianie jak to ząb boli. Płaca teraz 55 EUR + podstawa + premie wiec mi wyszło za przedostatnie kółko 9000 i ostatnie kółko 9300 zł. Zaczęło się dużo Włoch robić. Wymagają. Ja chce zarobić i mi sie podoba. Mogę opowiedzieć więcej jeśli ktoś chce.

asdasdawqew
@Paulo 06.08.2018 13:53

jest normalnie, jednym pasuje, innym nie, na systemie 4/1 zostalo duzo starych szoferow i sobie chwala

Utttg

Miła atmosfera, normalne zarobki

Były
@Utttg 22.07.2018 12:31

To jak Ci pasuje to charuj tam do emerytury. Omijać tę firmę

TBU

Z daleka od tej firmy ????????

Scxrsfbuc
@TBU 13.07.2018 18:19

Nieee można z bliska nie gryzie ????

Solidny kierowca

Pieniądze jak w zegarku, jeszcze się nie zdarzyło żeby wypłaty nie były na czas. Solidna firma dla SOLIDNYCH KIEROWCóW! Zapomniałbym dodać o super nowiutkich autach, które na bieżąco z fabryki zjeżdżają. Polecam!

Byly
@Solidny kierowca 15.03.2018 18:39

Stuknij się w czoło

TBU

Z daleka od tej firmy ????????

Scyzor

Witam wszystkich serdecznie po 4 tygodniach spedzonych w kabine laskawca magdziak przelal mi tylko polowe delegaci oszust i (usunięte przez administratora) jezeli niema ktos doswiadczenia polecam ale pozniej jak najdalej od tej firmy

Jasio
@lol 18.06.2018 13:15

Lol a czy kierowca był poinformowany o zabraniu delegacji za sprzatanie? A moze chcial sam posprzatac ale nie daliscie mu możliwosci..?

Xara

Współpracuje z ta firmą!Bardzo mili ludzie nie ma problemu z pieniędzmi są mili i kulturalni nie mam co do tych Państwa żadnych zastrzeżeń (a pieniądze są zawsze w terminie)

reptewie
@Xara 19.10.2017 20:58

Xsar jaka to współpraca z tą firmą. Zamiatanie podwórka?

Byly

Nie ma to jak samemu sobie pozytywne opinie wystawiac kochana rodzinki na czele z p prezesem niema to jak spuszcza ie powietrza z kol kierowca i kazać im jechać powiatowym drogami a potem obciążać za paliwo niektórzy aby wyjść z normy ogrzewana się butami gazowym jak się to kończy Pan prezes wie taka to dobra firma mag trans wstyd że to dziadostwo robi zła opinie dla Buska

Iza

MAGTRANS ma opinię świetnego pracodawcy i chyba bardzo kłuje to konkurencję!!!

nazdrowie
@psik 13.06.2018 20:43

placi wiecej o 20% od konkurencji to jak ma nie kluc? konkurencja by mu oczy za to wydrapala...

JohnyKierowca

A najlepszy jest ten solidny kierowca kierowniczek od transportu ludzie ta firma mag trans to największe dno kto gupi to niech tam idzie widzę że nadal ogłoszenia są dodawane codziennie kogo wyruchali to już nie pujdzie ja tam skończyłem swoja wspolprace pojechałem za granice było że będę 3 tygodnie i powrót a tu takiego zostań bo niema ładunku na powrót itd zeszło prawie 3 miesiące obiecywali cuda diety nie widy a tu sie okazało że jest (usunięte przez administratora) co masz za to żyjesz a wypłata miała być około 23 tysiące a po powrocie na firme po wielkich blach wypłacił mi 4500 zł za 3 miesiące życia za swoje za granicą jak już pisał kierowca 123 to cała prawda jak widać na necie non stop wisi oferta na olx lepiej iść zrzucac węgiel z wagonów jak jeździć u magdziaka a jak się pytam gdzie reszta pieniędzy to mi powiedzieli ze tyle sie należy co na umowie jakie skurwysy... N... Się (usunięte przez administratora) człowiek całe swoje oszczędności wydał i dostał zapłatę niema głupich więcej się nie dam zrobić a wam nie zycze takiej firmy jak mag trans nie polecam tego pracodawcy

koll
@anonymous 16.06.2018 10:53

niby prostak a kupilby cie z calym dobytkiem i by tego nie odczul :D

proszowianka

Ponoc juz szukaja osob do marketu w Proszowicach? Ktos cos wie?

alfred

firma ok, kasa na czas, problemow nie ma, atmosfera mila jeden minus - leń sie tutaj nie odnajdzie! wymagaja aktywnosci i zaangazowania w prace

mAREK

A gdzie w tym wszystkim są służby państwowe takie jak inspekcja pracy i urząd skarbowy itd nie działają dlatego wyprawiają z ludzmi co chcą jakby wiedział że jak oszuka to go z torbami puszczą to by tak nie robił ale jak się daje tak się kraje

Kierowca 123

Witam serdecznie wszystkich pracowałem w firmie magdziaka 5 lat jako kierowca na początku nie było źle fakt że kasy nigdy na czas nie było były obsowy po miesiącu i więcej no ale była Fama że firma się rozwija i będzie lepiej i g. o. w no prawda sam się o tym przekonałem dobitnie miałem podstawę Reszta do ręki miała być miała to dobre słowo ale nigdy nie było przelał z podstawy a reszte sie proś jak my zrobili strajk to nas straszył stary karkami że się nami zajmio wszyscy wiedzieli oco biega ludzie mówię wam od magdziaka i jego poplecznikow z daleka w busku u niego w kabzie siedzą wszyscy nic nie zwojujesz a tylko narazisz sie i nigdzie roboty nie dostaniesz dobrze wam radze kto ma mózg niech tam nie idzie i posłucha ludzi którzy do dzisiaj nie dostali po 40 tysięcy własnych ciężko zarobionych pieniędzy szkoda waszego zdrowia widać na olx cały czas wisi jego ogłoszenie szuka kolejnych idiotow żeby mu za darmo wozili towar a tłusty opas będzie obrastal w piórka a ciebie nie będzie stać na podstawowe zeczy i skończysz z dlugami na drodze nie słuchajcie tych polecajacych opini to pisali jego pupile dobra firma sie nie ogłasza najwyżej robi nabur co kilka lat jak ktoś na emeryture odejdzie już mnie posłał z uśmiechem na ustach na kolana wy sie mu nie dajcie pozdrawiam

Paulina

@maz Tak właściwie to z jakiego powodu nie polecasz pracy w firmie MAGTRANS? Widzisz, napisałeś jedynie informacje, że nie polecasz. Jednak pozostaje kwestia tego dlaczego i żywię nadzieję, że tą informacją się z nami podzielisz. @Solidny kierowca Dziękuję za wypowiedź. Jaka jest oferowana umowa przez firmę MAGTRANS? I jaka panuje w firmie atmosfera? Dwa lata temu pojawiła się informacja, jakoby atmosfera nie była w firmie najlepsza, dlatego chciałabym Cię prosić abyś powiedział jaka ona jest na tę chwilę. @mechanik Wydaje mi się, że to trochę nazbyt pochopny wniosek. Z tego co zrozumiałam to nie pracowałeś w tej firmie, więc na jakiej podstawie wysnuwasz takie wnioski? Nie zrozum mnie źle, ale Twój komentarz nie wnosi nic. Chyba że się mylę i pracujesz w firmie bądź pracowałeś. W takim wypadku uwzględnij to i napisz coś więcej na ten temat proszę.

mechanik

Proponują dla diagnosty 6 tys. brutto i nie ma chetnych, mechanikowi 5 tys. i tez sie nie pchają! Na kieleckie stawki to niezle i dalej nie ma chętnych...to cos nie halo!!!Wniosek prosty jak parasol...omijamy !pozdrawiam.

maz
@mechanik 12.04.2018 22:22

omijamy bo trzeba pracowac? a no tak, tutaj kazdy szuka pracy bez pracy, tzn. kasy bez wysilku

maz

Najlepiej porozmawiaj z kierowcami osobiscie którzy tam pracowali powiedza ci wszystko nie polecam

Nowy

Witam, czy może ktoś przedstawić aktualną sytuację w firmie dla kierowcy bez doświadczenia ? (jakie zarobki,terminowość wypłat, umowa i system pracy). Pozdrawiam wszystkich kierowców

abcd

10000 złotych-poco mi tyle kasy

Paulina

@XYZto ważne, by informować jeśli opinie zostawiane przez innych użytkowników zawierają nierzetelne informacje. Rozumiem, że w firmie zaszły zmiany. Możesz powiedzieć o nich coś więcej? Co warto wiedzieć o warunkach zatrudnienia i pracy w MAGTRANS?

XYZ

Ale o czym kolego mówisz, skoro od roku wszystko idzie na konto? Hehehe, rzetelna opinia, hahah.

Filip

Jedna przestroga dla wszystkich chcacych podjąć zatrudnienie. Będą chcieli wam wcisnąć umowę z płacą minimalną i reszta zarobku do łapy - nie zgadzajcie się lub olejcie temat bo gotówki na oczy nie zobaczycie. Temat potwierdzony przez wielu.

Paulina

@rrra Ty długo już pracujesz w firmie? Możesz powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach?

rrr

a są te mocne strony.

Paulina

@Kierowca rozumiem, że nie zgadzasz się z opinią @Rog. A jak Ty oceniasz tą firmę jako pracodawcę? Chętnie dowiemy się więcej o mocnych stronach pracy w MAGTRANS.

Paulina

@weronika czy zastanawiasz się nad aplikowaniem właśnie na to stanowisko? Dla zainteresowanych również podjęciem pracy w Przedsiębiorstwo Transportowo-Spedycyjne w "MAGTRANS", na stronie internetowej firmy znajdziecie aktualne oferty pracy: http://www.magtrans.eu/index.php/kariera

weronika

dlaczego szukają Dyrektora Działu Transportu i Spedycji (transport drogowy) ???

Zostaw opinię o Przedsiębiorstwo Transportowo-Spedycyjne "MAGTRANS" Edward Magdziak - Busko-Zdrój

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Transportowo-Spedycyjne "MAGTRANS" Edward Magdziak