Przedsiębiorstwo Transportowo-Spedycyjne "MAGTRANS" Edward Magdziak

Adres: Bohaterów Warszawy 116, 28-100 Busko-Zdrój

NIP: 6550003113 REGON: 290177245

Przedsiębiorstwo Transportowo-Spedycyjne "MAGTRANS" Edward Magdziak
5 98 6 1

Opinie o Przedsiębiorstwo Transportowo-Spedycyjne "MAGTRANS" Edward Magdziak

proszowianka

Ponoc juz szukaja osob do marketu w Proszowicach? Ktos cos wie?

maja
@proszowianka 04.06.2018 11:52

kiedy ten market odpala?

proszowianka
@maja 06.12.2018 20:37

podobno późną wiosną. słuszałam, że zaczynają szukać jakiś kierowników odcinkowych

Kiero

Odeszli buntownicy i się uspokoiła atsmofera. Teraz firma dobrze płaci ale i wymaga. System to system - wracasz do domu, 7 dni i w trasę a nie jak kiedyś przeciąganie żeby tylko auta nie zabrali i ściemnianie jak to ząb boli. Płaca teraz 55 EUR + podstawa + premie wiec mi wyszło za przedostatnie kółko 9000 i ostatnie kółko 9300 zł. Zaczęło się dużo Włoch robić. Wymagają. Ja chce zarobić i mi sie podoba. Mogę opowiedzieć więcej jeśli ktoś chce.

Paulo
@Kiero 31.05.2018 22:36

Hej. Czy możesz więcej opowiedzieć o firmie bo chce tam isc pracować wlasnie na 4tyg trasy. dzieki

asdasdawqew
@Paulo 06.08.2018 13:53

jest normalnie, jednym pasuje, innym nie, na systemie 4/1 zostalo duzo starych szoferow i sobie chwala

mandaf
@Paulo 06.08.2018 13:53

Chcesz pracować i pracujesz dobrze - możesz tam startować- popracujesz i zarobisz. Myślisz jak zrobić, żeby się nie narobić i zakombinować - szkoda twojego czasu. Płacą jak w zegarku,mnie jeszcze się nie zdażyło żadne opóźnienie, wszystko ozusowane, stawki - całkiem dobre, atmosfera ok ALE od ciebie też wymagają. I niestety z tym niektórzy mają problem i rozsiewają parkingowe plotki.

magnum
@mandaf 05.09.2018 11:26

jezdzi tu ktos jako przewoznik pod nimi?

Przewoznik
@magnum 04.12.2018 22:33

Tak jeżdżę ale pod Oddziałem warszawskim i nie spotkałem spedycji która by płaciła tak terminowo jak ta firma nawet dwa razy dziennie wychodzą przelewy

men
@mandaf 05.09.2018 11:26

mandaf najnisza krajowa ozusowana to jest wszystko co ty wypisujesz z diet obcinaja z usmiechem na twarzy i mi wyszlo po 40e za dzien taka jest prawda

Przyszły nowy
@Kiero 31.05.2018 22:36

Ta firma ma linię czy bierze z giełdy wszystko

trubadurzy

i co chamiki i (usunięte przez administratora) mniejsze i wieksze? autem zjechałem pod same wrota chałpy, kasa na koncie i do 2 stycznia wolne - jak się chce to i sie moze

Bandi

Maam wrazenie ze pozytywne komentarze wystawia sam mlody inteligenty szef ...

Mmmm
@Bandi 23.08.2018 21:32

To nie wrażenie.mlody wpisuje pochwały dla swojej firmy i myśli , że nikt się nie zorientuje.do roboty młody nierobie a nie obrażać ludzi tu na forum.

mila
@Mmmm 21.10.2018 15:33

Mmmm ale w tobie jest nienawiści. Umieszczasz swój chamski komentarz pod każdym pozytywnym wpisem o tej firmie i jeszcze obrażasz wprost właściciela tej firmy. Wcale bym się nie zdziwiła jakby cię ścignął za te chamskie wpisy bezpośrednio pod swoim adresem. W końcu dziś ustalić numer IP to żadna filozofia... A potem się trzeba gęsto tłumaczyć z tego co się wypisywało ;). A tak na marginesie - musisz być strasznie sfrustrowanym człowiekiem.

miko
@Mmmm 21.10.2018 15:33

mlody ostatnio sobie nowe Q8 jeszcze przed premiera zakupil wiec biedy chyba nie klepie

sped
@miko 24.10.2018 19:44

znów ci zazdrosc Miko ?? i o to wszystko się rozgrywa że on ma więcej niz ty

nikt
@sped 25.10.2018 13:59

o firmie świadczy to jakimi samochodami prywatnie jeździ pracownik nie szef

pracownik
@Mmmm 21.10.2018 15:33

żebyś ty był tak mądry , wykształcony i pracowity jak ten młody to byś też tyle miał co on gamoniu a nie zazdrościł mu

Pracownik biurowy :-) :-)
@Mmmm 21.10.2018 15:33

Pracować to trzeba potrafić A on tego nie umie, zresztą to widać

Pracownik biurowy :-) :-)
@Pracownik biurowy :-) :-) 23.11.2018 21:27

Przepraszam Wszystkich uraźonych moimi opiniami, w tym pracowników firmy. Niestety od dłuższego czasu zmagam się z chorobą psychiczną. To tez było powodem mojego zwolnienia z pracy, a raczej wyrzucenia. Pozdrawiam cały zespół MAGTRANS - fajnie było z Wami pracować.

Smutna_prawda
@Bandi 23.08.2018 21:32

Przecież to żaden szef haha Tatuś wszystko założył i po dzień dzisiejszy wszystkiego dogląda wraz z żoną. Młody bawi się za pieniądze rodziców a inteligencją nie grzeszy, mały człowiek.

Pracownik biurowy :-) :-)

I dzień jak co dzień ogłoszenia dodawane codziennie o , jedyna firma w której cały rok są przyjęcia ponieważ ludzie długo tam nie wytrzymuja, murzynów to niech szukja dalej , A szefus młody to niech tak lepiej nie kozaczy. Taka dobra rada

Pracownik biurowy :-) :-)
@Pracownik biurowy :-) :-) 23.11.2018 21:17

Przepraszam Wszystkich uraźonych moimi opiniami, w tym pracowników firmy. Niestety od dłuższego czasu zmagam się z chorobą psychiczną. To tez było powodem mojego zwolnienia z pracy, a raczej wyrzucenia. Pozdrawiam cały zespół MAGTRANS - fajnie było z Wami pracować.

Pracownik biurowy :-) :-)

Do tej Pani Aga, jak jesteś taka mądra to idz i charuj na nich, jak nie stać Cię na normalna pracę to ta praca idealna dla Ciebie, powodzenia, :-))

Pracownik biurowy :-) :-)
@Pracownik biurowy :-) :-) 23.11.2018 21:20

Przepraszam Wszystkich uraźonych moimi opiniami, w tym pracowników firmy. Niestety od dłuższego czasu zmagam się z chorobą psychiczną. To tez było powodem mojego zwolnienia z pracy, a raczej wyrzucenia. Pozdrawiam cały zespół MAGTRANS - fajnie było z Wami pracować.

Pracownik biurowy :-) :-)

Nie róbcie w tej firmie, !najgorsza firma jakA jest, w biurze Ci dają minimalną i trzeba (usunięte przez administratora) na dwie zmiany omijajcie ich, niech młody się weźmie za robotę a nie cwaniakuje, i porażka wystawiać co dzień ogłoszenia na olx o pracowników, śmiech na sali. Wstyd, żadna firma nie daje codziennie ogłoszeń, ale widać ile chętnych mają,

aga
@Pracownik biurowy :-) :-) 11.11.2018 20:46

Jak mają takich pracowników jak ty to nie dziwota , że wciąż szukają, z nadzieją, że znajdą chociaż trochę mądrzejszych ;)

pracownik
@Pracownik biurowy :-) :-) 11.11.2018 20:46

człowieku ta firma sie rozwija jak pracujesz to widzisz , więc ciągle ludzi brakuje dobrych nie takich jak ty co nic nie potrafią i musisz szukać dalej pracy na twoim poziomie ....

Pracownik biurowy :-) :-)
@pracownik 15.11.2018 13:59

Wolę na budowie robić niż tam, dobrze że wszyscy na zwolnienia chodzą i nie długo następne się szykuje ha ha

Pracownik biurowy :-) :-)
@aga 15.11.2018 08:30

Jak jesteś taka mądrzejsza to idź i rób na nich jak wół. Jak nie stać Cię na normalna pracę to ta praca idealna dla Ciebie. :-))

Pracownik biurowy :-) :-)
@Pracownik biurowy :-) :-) 23.11.2018 21:23

Przepraszam Wszystkich uraźonych moimi opiniami, w tym pracowników firmy. Niestety od dłuższego czasu zmagam się z chorobą psychiczną. To tez było powodem mojego zwolnienia z pracy, a raczej wyrzucenia. Pozdrawiam cały zespół MAGTRANS - fajnie było z Wami pracować.

Driver

Witam,bylem na rozmowie,jakoś bez szału a na dodatek ukazują wyciągać kartę na 45h,tak sobie ale jak komu pasuje.

nowy szuka

a jak wyglada praca w spedycji?

eweline
@nowy szuka 01.10.2018 15:48

Z tego co słyszałem to całkiem nieźle. Dobrze płacą, wszystko na konto, ozusowane, z urlopem nie ma problemu. Tylko ciężko się dostać. Jeżeli masz doświadczenie - to jeszcze. Jeśli nie - musisz przejść całą ścieżkę - asystent, dyspozytor, spedytor - muszą cie sprawdzić. Trzeba się uzbroić w cierpliowść. Ale znajomy pracuje 15 lat i chwali sobie.

nikt
@eweline 09.10.2018 20:52

Trzeba się wykazać jedyną cechą w wysokim stopniu: to złośliwość

mechanik

Warsztat, to lec szybcuitko ,bo miejsce Ci zajmią...szczegolow dowiesz się w realu....ha,ha

sped
@mechanik 15.08.2018 12:31

Dla leni w tej firmie nie ma miejsca jak pracujesz to i zarabiasz pieniądze są na koncie jak w zegarku i wszystko na konto kto mówi inaczej to kłamie .... żeby zniechęcić innych bo sami odeszli z magtransu myśleli ,że w innej firmie zarobią więcej a poszli do takich dziadtransów i teraz się zemszczą na tej firmie pisząc takie bzdury .Niektórzy chętnie by wrócili ale szefostwo byłych pracowników nie przyjmuje i dobrze robią .Ja pracuję i szczerze mówię ani nie chcę nikogo zachęcać ani zniechęcać bo nie mam w tym żadnego interesu .

ja
@sped 20.08.2018 11:45

który tak w (usunięte przez administratora) włazi i oczernia byłych pracowników chcesz pracować to pracuj ale nie wypisuj głupot o byłych pracownikach bo maja 3 razy więcej wiedzy niż ty włazi (usunięte przez administratora)

Dopelniacz
@sped 20.08.2018 11:45

Macie rację ci ludzie sobie zapracowali na swoją opinię tylko ona nie jest dobra każdy kto tam przepracowal przynajmniej rok poznał wszystkie zasady nie jest wcale tak kolorowo podstawowe motto to NAJPIERW MAGTRANS POTEM RODZINA . Czyli jeżeli komuś jazda przysłonila oczy polecam adrenalina jak skok w przepaść zanim się otrzasniesz będzie za późno...

pracownik
@ja 11.10.2018 17:12

kolego , jeżeli umiesz pracować to nikt Cię nie oczernia a jak jak jesteś leniem to bierzesz ten komentarz do siebie . Jak widać uderz w stół a nożyce się odezwą i w Twoim przypadku tak jest . Ja pisze o tych co pracują solidnie i uczciwie i tak też mają zapłacone i są doceniani a nie o takich obibokach jak ty!!! co wiecznie im żle i są pokrzywdzeni .Po prostu szukaj przyczyny w sobie a nie w pracodawcy ,może trzeba się dokształcić i ciebie też docenią .Pomyśl o tym !!!

Adek
@Dopelniacz 12.10.2018 05:03

Co ty chłopie piszesz ty lubisz mało pracować i mało zarobić. Inni chcą zapieprzać i zarabiać solidne pieniądze i tu tak jest .jak zarobiłam godziwe pieniądze to czego mam szukać ? Chyba tylko problemów .I nie pieprz o złej opini. Bo ci ludzie mieszkają w Busku od kilkudziesięciu lat i nikt normalny co ich zna nie mówi o nich zle ,tylko te oszołomy co odeszli ostatnio z firmy bo ich Magdziak wkurzył ,próbują się zemścić. Nic wam z tego nie wyjdzie panowie.......

Dopelniacz
@Adek 12.10.2018 19:55

Każdy nosi na swej szyji głowe w której jest coś czym się myśli także (usunięte przez administratora) do czasu w którym będziesz wyeksplatowany i z 9 tys dostaniesz 1500 zł albo i mniej i na zupki do opieki trzeba będzie chodzić. Tyle zostanie z twoich fikcyjnych zarobków. Sytuacja w transporcie wymaga zmian tylko zanim to zrozumiecie Kraje wschodnie przejmą rynek transportowy zajęty przez Polaków

Mmmm
@ja 11.10.2018 17:12

Piotruś właściciel sam gloryfikuje swoją firmę.

mechanik

Mechanikowi tez proponują 5-6 tys, brutto/mc. Tylko pozniej sie okazuje ,ze na umowie 2100 brutto,(usunięte przez administratora)wszystkie soboty, reszta pod stolem. Sukcesów.... i powodzenia!

warsztat
@mechanik 11.08.2018 20:46

a ile placa ogolnie? moj znajomy tam pracuje pare lat i zachecia

trucker
@mechanik 11.08.2018 20:46

Hmmm, dziwne, bo kadrę mechaników mają naprawdę stałą od wielu, wielu lat. Czesto tam przyjeżdżam. Pojawiło się ze dwóch nowych i też już jakiś czas pracują. Jakby było tak źle to chyba by uciekli, przecież pracy dla mechaników dzisiaj pod dostatkiem na każdym rogu...

anonymous

tak to prawda ja pracuje i wszystko jest ok polecam stabilna pewna praca .

Wt
@mechanik 11.08.2018 20:46

Lepiej kostkę układać na budowie jak wykończyć się psychicznie

Adek
@Wt 27.09.2018 17:23

Ale masz kolego słabą psychikę współczuje Ci Chyba pora na wizytę u psychologa

Były
@trucker 05.09.2018 11:18

Nowe zestawy to co przy nich robić . Dlatego zostają hehe

Mmmm
@warsztat 13.08.2018 19:05

Piotruś poznać twoje wpisy po fonetyce.

mir

kolego w calej tej wojnie zlych opinii i starych szoferow chodzi o to, ze jak byl stary u wladzy, to szofer jezdzil pol miesiaca, pol stal pod plotem a stary calowal go ze jezdzil a ci czuli sie jak krolowie. swoje auto, podstawa na konto - kierowca jezdzil tydzien po miedzynarodowce, dwa po kraju, a zarabial jak miedzynarodowka a w domu byl czesciej jak listonosz - i kazdy chwalil się na boki jak to ma cudownie - to bylo tydzien w pracy tydzien w domu z zarbokami systemu 3/1. mlody zaczal rzadzic, wypierd* pol kierowcow, a druga polowa polowy odeszla bo im honor nie pozwalal zostac z mlodym. mysleli ze mlodemu na zlosc zrobia i stary wroci, a na jego szczescie przyszla akurat ukraina i zapelnila luke. chcieli mlodego wydymac, a sami sie wydymali. ot cala historia widziana oczami tego co zostal

Mmmm
@mir 15.10.2018 19:07

To niech młody zapierd. Jak taki mądry.

alik

Tak mnie straszyli jak pytałem o opinię a tu się okazało ,że jest ok, już kilka miesięcy przepracowałem i naprawdę jestem zadowolony .Zarobki godziwe na czas jak w zegarku .Myślę ,że kto żle pisze o tej firmie to tylko z nienawiści i zazdrości do tych ludzi ,a oni też ciężko pracują całą rodziną i dają nam pracę .

Były
@alik 11.10.2018 11:29

A że się jeździ po miesiącu nawet parę dni dłużej nie szkodzi ledwie 8 z przodu powodzenia

Volvo.Setra

Czy w systemie 3/1 kierowca jest pełne 7 dni w domu( sobota, niedziela). Zjazdy są na bazę zestawami czy dojazd firmowymi busami? Wiele firm proponuje system 2/1 a nawet 2/2, jak to wygląda w Magtrans?

Utttg

Miła atmosfera, normalne zarobki

Paulo
@Utttg 22.07.2018 12:31

Napisz cos więcej. Nie rozumiem dlaczego takie sprzeczne informacje tutaj czytam, jedni mowia ze super i kasa jest, a inni ze tragedia. Czy ktoś tu może wreszcie napisac prawde???

Były
@Utttg 22.07.2018 12:31

To jak Ci pasuje to charuj tam do emerytury. Omijać tę firmę

pracownik

TBU jak duża firma to i dużo pracy i dużo ludzi się kręci a ty nazywasz to kołchozem :) ,więc kto słabiutki i potrzebuje ciszy i spokoju to niech idzie do DZIAD- TRANSA i sobie pracuje w zaciszu .A w MAGTRANSIE praca wre firma rośnie z dnia na dzień ludzi przybywa prawie codziennie nowe twarze .Dopiero postawili duże biuro i już miejsca brakuje musza rozbudowywać . Jest to chyba w Busku najprężniej rozwijająca się firma , czego właścicielom gratuluję .A zazdrośnikom współczuje bo chcieliby zaszkodzić a nie mogą :)

pracownik

Wszystko usystematyzowane w przejazdach, nie ma bałaganu. Każdy wie jakie ma zadania i co musi zrobić. Rozliczenie w terminie i o to chodzi.. polecam..

Volvo.Setra
@pracownik 08.10.2018 09:44

Czy w systemie 3/1 kierowca jest pełne 7 dni w domu( sobota, niedziela). Zjazdy są na bazę zestawami czy dojazd firmowymi busami? Wiele firm proponuje system 2/1 a nawet 2/2, jak to wygląda w Magtrans?

pracownik

Wszystko usystematyzowane w przejazdach, nie ma bałaganu. Każdy wie jakie ma zadania i co musi zrobić. Rozliczenie w terminie i o to chodzi.. polecam..

mechanik

Faktycznie muszą placic mechanikowi 5 tys. brutto, bo Ukraincow szukają? Juz lece z CV? MIECHANIK pojazdów ciężarowych - MAGTRANS Busko-Zdrój Busko-Zdrój, buski, Świętokrzyskie Dodane o 11:37, 14 września 2018, ID ogłoszenia: 424763177 Wyróżnij to ogłoszenie Odśwież to ogłoszenie Pełny etat Typ umowy: Umowa o pracę (usunięte przez administratora)

stażysta
@mechanik 15.09.2018 22:14

Oj, mechanik, aleś bystrzak ;). Nie dziwie się, że cię wywalili. To już standartowa opcja na olx, dodaje się z automatu.

Solidny kierowca

Pieniądze jak w zegarku, jeszcze się nie zdarzyło żeby wypłaty nie były na czas. Solidna firma dla SOLIDNYCH KIEROWCóW! Zapomniałbym dodać o super nowiutkich autach, które na bieżąco z fabryki zjeżdżają. Polecam!

tbu
@Solidny kierowca 15.03.2018 18:39

Porozbijane auta przez Ukraine

baltazar

normalnie - jak w każdej firmie transportowej - raz lepiej, raz gorzej - kasa na czas, ustalone wynagrodzenie jest, najgorzej jest ze starymi szoferami, co chca wpuscic w maliny i opowiadaja bzdury z palca wyssane i chca zebys sie gdzies wypier***. Jak sie odetnie i robi swoje bez patrzenia i zmawiania z innymi jest do OK.

volvo
@baltazar 31.08.2018 15:31

Popieram. Zaczynasz pracę w tej firmie , nie słuchaj starych kierowców. Z nowych robią sobie żarty, buntują, opowiadają głupoty, a oni sami siedzą cichutko i się podśmiewują. Ze mną też tak było. Odciąć się i robić swoje.

anonim

(usunięte przez administratora)

matematyklepszynizkierowca

jak ty to liczysz, bo za cholere nie moge sie doliczyc tego xD 9300/30 dni + 7 w domu to daje 37 dni, to daje na 30 dni średnio rocznie 7550 zl/miesiecznie i to w systemie czy sie stoi czy sie lezy 7500 kola sie nalezy. oj koluniu, chyba z matematyka cos nie tak u ciebie xD

TBU

Z daleka od tej firmy ????????

Scxrsfbuc
@TBU 13.07.2018 18:19

Nieee można z bliska nie gryzie ????

TBU

Z daleka od tej firmy ????????

Scyzor

Witam wszystkich serdecznie po 4 tygodniach spedzonych w kabine laskawca (usunięte przez administratora) przelal mi tylko polowe delegaci oszust i (usunięte przez administratora) jezeli niema ktos doswiadczenia polecam ale pozniej jak najdalej od tej firmy

lol
@Scyzor 16.06.2018 10:30

aaaaa to mamy juz sprawce co ponoc auto tak zasyfione zostawil ze pol delegacji poszlo na sprzatanie xD?

Jasio
@lol 18.06.2018 13:15

Lol a czy kierowca był poinformowany o zabraniu delegacji za sprzatanie? A moze chcial sam posprzatac ale nie daliscie mu możliwosci..?

Xara

Współpracuje z ta firmą!Bardzo mili ludzie nie ma problemu z pieniędzmi są mili i kulturalni nie mam co do tych Państwa żadnych zastrzeżeń (a pieniądze są zawsze w terminie)

reptewie
@Xara 19.10.2017 20:58

Xsar jaka to współpraca z tą firmą. Zamiatanie podwórka?

Byly

Nie ma to jak samemu sobie pozytywne opinie wystawiac kochana rodzinki na czele z p prezesem niema to jak spuszcza ie powietrza z kol kierowca i kazać im jechać powiatowym drogami a potem obciążać za paliwo niektórzy aby wyjść z normy ogrzewana się butami gazowym jak się to kończy Pan prezes wie taka to dobra firma mag trans wstyd że to dziadostwo robi zła opinie dla (usunięte przez administratora)

Iza

MAGTRANS ma opinię świetnego pracodawcy i chyba bardzo kłuje to konkurencję!!!

nicki
@Iza 21.05.2018 10:53

Popieram. Fajna atmosfera, młodzi ludzie, Ci którzy się starają, naprawdę mogą się tutaj wybić i dobrze zarobić.

psik
@Iza 21.05.2018 10:53

co za gupota pracowalem i wiem magdziak to (usunięte przez administratora) i oszust ale pracować nikt ci nie zabroni chcesz spróbować to czekają na ciebie

nazdrowie
@psik 13.06.2018 20:43

placi wiecej o 20% od konkurencji to jak ma nie kluc? konkurencja by mu oczy za to wydrapala...

JohnyKierowca

A najlepszy jest ten solidny kierowca kierowniczek od transportu ludzie ta firma mag trans to największe dno kto gupi to niech tam idzie widzę że nadal ogłoszenia są dodawane codziennie kogo (usunięte przez administratora) to już nie pujdzie ja tam skończyłem swoja wspolprace pojechałem za granice było że będę 3 tygodnie i powrót a tu takiego zostań bo niema ładunku na powrót itd zeszło prawie 3 miesiące obiecywali cuda diety nie widy a tu sie okazało że jest (usunięte przez administratora) co masz za to żyjesz a wypłata miała być około 23 tysiące a po powrocie na firme po wielkich blach wypłacił mi 4500 zł za 3 miesiące życia za swoje za granicą jak już pisał kierowca 123 to cała prawda jak widać na necie non stop wisi oferta na olx lepiej iść zrzucac węgiel z wagonów jak jeździć u magdziaka a jak się pytam gdzie reszta pieniędzy to mi powiedzieli ze tyle sie należy co na umowie jakie (usunięte przez administratora). Się (usunięte przez administratora) człowiek całe swoje oszczędności wydał i dostał zapłatę niema głupich więcej się nie dam zrobić a wam nie zycze takiej firmy jak mag trans nie polecam tego pracodawcy

Maniek
@JohnyKierowca 20.05.2018 21:55

Widze kolego że nie tylko mnie (usunięte przez administratora) magdziak z magtransu ludzie nie dajcie się w (usunięte przez administratora)robić przez tego typa i jego poplecznikow

XYZ
@JohnyKierowca 20.05.2018 21:55

Coś mi to smierdzi prowokacja. Pojechałeś na 3 tygodnie, a byłeś 3 miesiace?! Starczyło Ci ubrań, jedzenia i się nie zbuntowales tylko pokornie siedziałeś 3 miesiace? Mówisz ze 23 tysiące a później mówisz ze prawie 3 miesiace. 23 tysiące to 100 dni w budzie. Wiec to się nie zgrywa. Marna prowokacja tępego łba.

Maniek
@XYZ 31.05.2018 17:36

Dobrze chłop mówi ja tam pracowałem kilka lat i takie triki były a jak ci zależało na wypłacie to siedziales ciuchy pranie żarcie kolego o czym ty mówisz trolowanie z głodowaniem a wrzucisz to ci nie zaplaco a ten cwaniak z góry co 9kkk zarobił to znowu kpina i podpucha jakiegoś du. Po. Wlaza prezesa tam sie nic nie zmieni puki stary z (usunięte przez administratora)będą zadzic i nie wciskając kitu kolego jak by było tak różowo to by nie wisiały non stop te same ogłoszenia z magtransu to są(usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) i zdania nie zmienie a ty za te 9kkk to hyba staremu przeprostowales pralkę kilka razy nie

Justyna z zespołu GoWork
@Maniek 03.06.2018 18:22

Uprzejmie informujemy, że użytkownicy JohnyKierowca oraz Maniek posiadają te same numery IP, co może świadczyć o tym, że pod obydwoma pseudonimami pisze jedna i ta sama osoba.

nicki
@JohnyKierowca 20.05.2018 21:55

Co za brednie. Chłopie co ty popijasz w tej trasie :). Zresztą widać, że lubisz podyskutować sam ze sobą :))).

alfred

firma ok, kasa na czas, problemow nie ma, atmosfera mila jeden minus - leń sie tutaj nie odnajdzie! wymagaja aktywnosci i zaangazowania w prace

mAREK

A gdzie w tym wszystkim są służby państwowe takie jak inspekcja pracy i urząd skarbowy itd nie działają dlatego wyprawiają z ludzmi co chcą jakby wiedział że jak oszuka to go z torbami puszczą to by tak nie robił ale jak się daje tak się kraje

Zostaw opinię o Przedsiębiorstwo Transportowo-Spedycyjne "MAGTRANS" Edward Magdziak - Busko-Zdrój

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Transportowo-Spedycyjne "MAGTRANS" Edward Magdziak