Oferty pracyOpinie o pracodawcachSzkoły policealne
Dla pracodawcówLogowanie / Rejestracja

Oferty pracyOpinie o pracodawcachBlogPoradnik
Dla pracodawców
Regulamin i polityka prywatności

3. Opinie o pracodawcach Busko-Zdrój
  5. Opinie o MAGTRANS Sp. z o.o.

Opinie o MAGTRANS Busko-Zdrój ul. Boh. Warszawy 116

WebsiteIconPrzedsiębiorstwo Transportowo Spedycyjne MAGTRANS

ReviewUserIconArtur

13.03.2025 17:50

Pracowałem w Magtrans przez 1,5 roku i mam bardzo pozytywne doświadczenia. Oddział w Warszawie świetnie zorganizowany, ekipa zgrana, a kierownik konkretny i pomocny. Atmosfera w pracy była na plus, wypłaty zawsze na czas, bez żadnych problemów. Jeśli ktoś szuka stabilnej firmy transportowej, to mogę śmiało polecić
    ReviewUserIconKandydat

09.05.2025 20:08

Jakie zarobki na stanowisku dyspozytora?
    ReviewUserIconSebastian Kiero

06.02.2024 10:07

Bardzo mili ludzie. Profesjonalne podejście. Firma w której można spokojnie pracować.

22.01.2019 22:08

Powiem jedno jeszcze się taki nie urodził żeby wszystkim dogodził Jeżeli jest duża firma i zatrudnia kilkaset osób to nie ma opcji żeby wszyscy byli zadowoleni. Takie życie kto jest trochę wyżej zawsze będzie krytykowany czy to polityk czy to artysta czy przesiębiorcy którym się troszkę lepiej powodzi . Taka ta polska jest teraz właśnie cały czas o tym się mówi. Ludzie mniej jadu i nienawiści Niech każdy robi co do niego należy a wszystkim się będzie żyło lepiej A w magtransie naprawdę nie jest złe mówię to Szczerze Dużo można się nauczyć Od mądrych ludzi

25.02.2024 16:14

ReviewUserIcongość

26.02.2024 10:15

a kto powiedział ,że polacy mają tylko pracować w Polsce ? Każdy człowiek ma takie same prawa nie ma dyskryminacji .

ReviewUserIconKierowca busa

07.02.2024 00:46

Siemanko . Czy firma finansuje prawko? Chciałbym przejść na większe gabaryty, ale z kasą u mnie krucho
    ReviewUserIconPytanie

06.12.2023 09:05

Co wchodzi w socjal MAGTRANS Sp. z o.o.?

ReviewUserIconEloelo320

18.01.2024 13:22

No w sumie dobre pytanie i chętnie się dowiemy. @Pracodawca Jaki macie system socjalny? Dodatkowe dni urlopu? Bony np. sodexo? Dopłaty do urlopów? Nagrody jubileuszowe?
    ReviewUserIconEd

30.03.2022 14:31

Chcę rekrutować na stanowisko dyspozytora w Katowicach, mam ponad 10letnie doświadczenie w spedycji. Czy cos wiecej mozna sie dowiedziec o tym oddziale? w Googlach ciezko wyszukac, na tranie rowniez... Jak obecnie wygladaja zarobki i % z marzy? Jest sens sie przenosic z firmy, gdzie pracuje ponad 8 lat?
    ReviewUserIconXry

17.07.2022 23:16

Witam, Otrzymałeś/aś odpowiedź? Czy może aplikowałeś/Aś i sprawdziłeś/aś osobiście?

21.02.2022 09:02

01.04.2022 13:08

ciebie nie chcieli bo sie nie nadawałes to innych zniechecasz?
    ReviewUserIconAR

23.02.2022 16:38

Wiadomo coś na temat systemu 2/2 w mag trans? Jaka dniówka czy wypłacalni itd prosze o każde info
    ReviewUserIconAR

23.02.2022 16:38

ReviewUserIconKandydat

23.09.2021 10:12

Witam! A co z pracą na warsztacie- ktoś wie ile np. zarabia mechanik, jakie warunki, jak współpraca z przełożonymi i ogólnie atmosfera w pracy?
    ReviewUserIconKierowca

20.08.2021 23:34

Obcinaja za wszystko za karzda ryske. Jak przychodzi do wyplaty to zawsze brakuje. Spedycja goni nawet jak nie trzeba jechać. Zawsze tacho bulo przegiete. Nie polecam.
    ReviewUserIconElMariano

10.03.2021 21:36

Widziałem, że szukają spedytorów w Krakowie. Kojarzy ktoś czy otwierają nowy oddział?

26.02.2021 07:08

Szukam zmiennika do Podwójnej, mam rok doświadczenia na eu +amazon. Jestem nie palący nie konfliktowy, z jedrzejowa zostaw kontakt a se odezwę

07.03.2021 17:41

[email protected]

26.02.2021 07:11

Szukam zmiennika, mam rok doświadczenia na eu+amazon. Jestem nie palący nie konfliktowy. Jestem z jedrzejowa Daj kontakt a się odezwę
    ReviewUserIconZmiennik

28.02.2021 15:29

Jestem zainteresowany, odezwij sie [email protected]

07.03.2021 17:40

Zaraz pisze
    ReviewUserIconKobita

15.02.2021 09:05

Szukam zmiennika, zmienniczki może też ktoś szuka, zostaw kontakt a się odezwę
    ReviewUserIconZmiennik

28.02.2021 15:31

Jeżeli masz doświadczenie na eu to odezwij sie [email protected]
    ReviewUserIconrrrr

16.08.2017 17:56

9000 pln na międzynarodówce. ładna kasa. hojna firma.
    ReviewUserIconanonymous

05.09.2018 11:38

U mnie podobnie (9200). Wszystko na konto, w ciagu 7 dni od zjazdu. Za taką kasiorkę chce się robić.
    ReviewUserIconRoro

09.02.2021 12:29

9000 tysięcy jest jak wsiądziesz do ciężarówki i wyjedziesz z bazy bo po powrocie wyjdzie Ci 7000 tysięcy za 4 tygodnie płatne w trzech ratach

Kontakt - MAGTRANS Sp. z o.o.

ul. Boh. Warszawy 116 28-100 Busko-Zdrój

Przedsiębiorstwo Transportowo Spedycyjne MAGTRANS

ReviewUserIconLux

26.01.2021 01:20

Są teraz przyjęcia na podwójne?
    ReviewUserIconC+E

26.01.2021 01:20

Czesc, szuka ktoś może zmiennika w magtrans?
    ReviewUserIconFujicrxsan1

31.10.2020 21:20

Witam. Jak wygląda jazda MagTranz? Czy to prawda, że ustawiają ci trasę jak np wykup tollcolekta i trzeba tak jechać? Słyszałem, że tak jest i podobno obciążają jak pojedziesz nie tak jak oni chcą. To prawda? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam

30.01.2020 08:41

ReviewUserIconMAGTRANS

03.02.2020 11:34

Szanowny Panie, rozumiemy fakt Pana rozczarowania z powodu nie otrzymania pracy w naszym przedsiębiorstwie (mimo długiego oczekiwania na możliwość zatrudnienia). Osoba kandydująca na stanowisko Kierowcy przechodzi w naszej firmie szereg szkoleń, w których weryfikujemy jego zdolność do prowadzenia pojazdów ciężarowych. W Pana przypadku stwierdziliśmy jednak, że nie jesteśmy w stanie podjąć takiego ryzyka, aby powierzyć Panu pojazd. Życzymy powodzenia w dalszym poszukiwaniu pracy, Załoga MAGTRANS.
    ReviewUserIconKiero0

31.01.2019 10:47

Powie ktoś jak jest w tej firmie w transporcie krajowym ? Na jakie zarobki można liczyć ? Ile km miesięcznie ?

03.01.2019 23:35

22.01.2019 22:23

A czy ci właściciele maja kilku synów bo ja znam jednego ale mądrego podobno wykształconego i widzę go cały czas w pracy a ty mówisz ze nic nie umie to coś mi nie gra może ty z żalu firmy pomyliłeś Sprawdź no dobrze

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAGTRANS?

ReviewUserIconNowy

17.01.2019 20:40

A po drugie jeśli Jet tak źle ??.dlaczego nikt tego nie zgłosi ?? I firma wciąż funkcjonuje ?;) Tyle opinii co firm , śledząc forum internetowe to w Polsce i na świecie nie ma dobrej firmy ... Chyba trzeba wracać do swojego dawnego zawodu ;) ...
    ReviewUserIconpozdrawiam

08.10.2018 14:17

Pracuje i nie narzekam - Tutaj pracuejsz za porządne pieniądze, nie ma lipy, wszystko jasno i przejrzyście opisane. Na starcie już i tak lepsze warunki niż w innych firmach

12.10.2018 12:43

ja też tak uważam .nie wiem czego ci ludzie szukają ,naprawdę nie mam w ogóle z niczym problemu w magtransie , ani z pieniędzmi ani z przepałami , wszystko jest normalnie pracuje najlepiej jak potrafię , więc terminowo dostaje wynagrodzenie trzeba solidnie pracować -proste ?

21.10.2018 11:28

Dokładnie tak jak napisałem. Pracujesz solidnie masz tez tak samo zapłacone .
    ReviewUserIconAdministrator

03.03.2018 14:02

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku pracy, atmosfera w miejscu zatrudnienia odgrywa coraz istotniejszą rolę. A jak to wygląda w Mag-Trans Sp. z o.o.? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!
    ReviewUserIconJdhsjaav

08.08.2018 17:32

Jak nie kradniesz, nie obijasz się i myślisz - zarobisz. Jak będziesz robić pauzy po 20 godzin, jak przywieziesz po 35 litrów spalanie, jak zostawisz chlew w samochodzie to nie licz ze nazarabiasz.
    ReviewUserIconweqweqwe

10.08.2018 17:49

wiele jest opinii, gorszych, lepszych, pare chlopakow spotkalem z wygladu normalnych i zaden nie narzekal. jednak ja wole 2 tyg
    ReviewUserIconherr

18.06.2018 13:08

Alicja - rozmowa na stanowisko kierowcy jest szybka, krotka - u mnie byla rozmowa i szkolenie w jeden dzien. Jezeli sie zgadzasz na warunki to przystepuja do szkolenia i mowia ci gdzie jezdza, jak sie zachowuje u kogo, jakie papiery masz miec, drukuja ci wszystko, tlumacza. Podchodza do ciebie fajnie, bo od podszewki i traktuja po przyjacielsku.
    ReviewUserIconkiero

03.06.2018 13:04

czy wy mowicie o magtrans z buska? pracuje pare miesiecy i jest OK! kasa zawsze na czas, teraz w ciagu 7 dni po zjezdzie mam wszystko na koncie, zawsze placili wiecej niz konkurencja, teraz placa okolo 10% wiecej niz konkurencja, ale wymagaja dosyc sporo. trzeba dobrze trase wybierac i wykorzystyawac czas.

17.05.2018 12:03

01.06.2018 12:36

co ty piszesz przepracowałem w tej firmie kilkanaście lat i pracuje dalej to są normalni ludzie gdyby było inaczej nie funkcjonowali by na rynku ponad 35 lat ,a że mają wiecej od ciebie to nie zazdrość i głupot nie pisz bo bo jak ktoś pracuje tyle lat to poprostu ma .A czego chcą ? to tego ,żeby każdy wiwiązywał się ze swoich obowiązków bo za to nam płacą czy to dziwne? Ile w ludziach jest nienawiści i zazdrości dokąd to zmierza .Jeżeli komuś się trochę lepiej powodzi to trzeba już z dla zasady go nie lubić .Zastanówcie się ludzie
    ReviewUserIconMarek

05.02.2016 09:14

ktoś pracuje jak tam jest w tym mg
    ReviewUserIconadmin

14.08.2015 09:12

Jak oceniasz firmę Mag-Trans Sp. z o.o.? Twój komentarz ma znaczenie.

Zostaw merytoryczną opinię o MAGTRANS Sp. z o.o.

Nie przegap nowości o MAGTRANS Sp. z o.o.!