2.8/5

• Folwark
Gliwice - biuro pośrednictwa pracy za granicą ETS
Racibórz - ETS

3. Opinie o pracodawcach Opole
  5. Opinie o Ets Sp.z o. o.

Opinie o Ets Sp.z o. o. Opole

Nie przegap nowości o Ets Sp.z o. o.!

andrzej

16.08.2015 19:19

to prawda biją sie na porządku dziennym kradną i co tylko patologia.w biórze wszystko ładnie gadają ale na miejscu tragedia i to za marne grosze. pracowałem tam bo nie miałem pracy ale kaiserslautern to katastrofa. w życiu nie spotkałem gorszej agencji.
    Bartosz

04.02.2017 06:23

Dodaj że opiekunowie są rosyjskiego pochodzenia. a segregacja śmieci jest niezależna.
    głogówek

14.07.2015 19:31

katastrofa,odradzam,kradna,bija,gwałca
    NUANA

14.08.2015 04:33

WSZYSCY TO ALKOCHOLICY WIEM TEZ NIM TAM BYLEM
    draks

13.07.2015 19:52

Witam wszystkich którzy mają plany i pierwszy raz wyjeżdżają do tej firmy i radzę żeby te plany zmieniać hotel w kaiserslautern zostawię bez komentarza ludzie większa połowa patologia,druga połowa ludzie z bardzo dużym uzależnieniem od alkoholu,5 % ludzi normalnych którzy po jakimś czasie stają się jak wiekszość,,,pani house-majster to osoba niezrównoważona psychicznie ujmują to prosto nie radzi sobie z presją pracy na takim stanowisku....warunki hotelowe kuchnię są wyposażone w 1 mikrofalę i dwa małe piecyki starej daty oczywiście z kuchni korzysta całe piętro,,,jeśli ktoś z was lubi zjeść konkretne jedzenie to raczej nie będzie go tam jadł....no chyba że zrobicie sobie na cały tydzień....piątki...soboty wiecznie widzisz ludzi na maku...łożka w pokojach podobne do tych w więzieniach....tamat kar rozwinę krótko dostajesz je w zależnosci od humoru szefa....przy rozliczeniach końcowych możesz mieć obcięte godziny 20 godzin od każdego czysty zarobek i tak bym mógł wymieniać dalej i dalej....no może wspomnę jeszcze że na hotelu są takie fajne robaczki plusky.....myślę że ludziom którzy to czytaja da to do myslenia....poinformuję że za granicę jeżdże już parę dobrych lat i takiego hotelu jeszcze nie wiedziałem.....
    abc

17.06.2015 16:17

pracowałem w lehrte ten hotel jest zabrudzony,karaluchy chodzą jednym słowem syf ciekawe czy ten koordynator tesz ma tak w domu a przy zjezdzie potrafi tak zamącic w głowie że oszuka na godzinach i nie mam zamiaru wiecej robic na tego darmo-ada
    miki

17.06.2015 09:33

Witam jedzie ktoś moze 26.o6 2015
    natalia

16.06.2015 15:12

Hej Mam jechac 03 07 2015 w okolice Kaiserslautern , jakie tam są warunki na co sie nastawiać. Jedzie ktoś też w podobnym terminie ?
    Zdzisiu

17.06.2015 18:26

A lubusz nastawiac pupke Ruskowi ?

27.05.2015 12:30

Witam jestem pracownikiem z 12 let stażem w firmie ETShotel w Kaizeslauten jest ladny a szefostwo jest wpozadku
    anonymus

10.04.2015 15:49

Ja byłem , jedna wielka masakra, kradzieże na porządku dziennym, kary za byle co, warunki jak na dworcu, ludzie nie polecam, wpadniecie w długi i same problemy, zdecydowanie nie.Zgwałcili dziewczynę, pobili ruscy polaka bo za dużo pytał.
    Kasia

02.08.2015 01:14

Jade za tydzień

31.03.2015 12:44

Moze mi ktos napisac ile czekalscie na wyjazd
    Natalia B.

30.03.2015 18:09

Przepraszam pomyliłam się w powrocie do Polski wròciłam z mamą 28.03.2015

26.03.2015 09:22

witam mam pytanie jak to jest z ta praca czekam miesiac nic zero odrzewu a niby szukaja ludzi ile czekalisie na prace z tej firmy

19.03.2015 21:33

jutro wyjazd hehe az tak zle tam jest ze tak piszecie jak moga byc kryminalisci jak czeba zaswiaczenie o niekaralnosci skad wiecie ze gwalca tam
    Wili

19.03.2015 20:25

.....jesli chcesz rozpadu rodziny i pozbyc sie wspolmalzonka i pzy okazji dlugi wyslij go do pracy do sortowania i na hotel cudow .... Jak by dostol w Doma to by tam nie lotol z ogonem za inymi .
    nuanda

14.08.2015 04:36

swieta racja znam ludzi którzy tam mieszkali na hotelu w noisztad byli malzenstwam i pracowali tam 8 lat ona zaszla w ciaze z innym który uważa się za boga bo myśli ze ma tam rodzinke

Oferty pracy - Ets Sp.z o. o.

Ładowacz k/m/n

Pracownik usług komunalnych k/m/n

Stuttgart

Pracownik sortowni - pracownik fizyczny k/m/n

Pracownik magazynu - rozładunek paczek DPD k/m/n

Stuttgart

Załadunek i rozładunek paczek DPD k/m/n

Hanower

19.03.2015 18:50

hotel kaiserslautern

23.02.2016 19:47

witam wszystkich po krotce jak czlowiek jest ogarniety to niema zadnych problemow da sie zyc funkcjonowac i zarobic.ludzie ktorzy pija cpaja i maja w (usunięte przez administratora) prace sa usowani lub placa kary a raczej placili bo czasy szefa Jakoba i Helmuta juz minely. szefostwo ich usunelo po wieloletnich naduzyciach .jedynym problemem bardzo powaznym sa bandyckie naduzycia tgzw HAUSMEISTER w osobie CELINA KOLODZIEJ WSPOLPRACUJAC Z JAKOBEM I HELMUTEM NAUCZYLA SIE KRASC OSZUKIWAC I WYSLUGIWAC SIE INNYMI.LATAMI OKRADALA FIRME ORAZ PRACOWNIKOW GLOWNIE ZE SRODKOW CZYSTOSCI KTORYCH NIGDY NIE BYLO A NALEZA SIE PRACOWNIKOM. PONADTO PROWADZI MELINE HOTELOWA GDZIE HANDLUJE WODKA PAPIEROSAMI I PROCHAMI POCZYM PO CICHU KABLUJE SZEFOWI KTO PIL I SZEF Z ALKOMATEM SPRAWDZA POCZYM DAJE KARY TAKI SUKA SE PROWADZI BIZNES. WIELOKROTNIE PRZEKAZYWANE PRZEZ NIA PACZKI LUB GOTOWKA KTORA MIALA DOTRZEC DO RODZINY W POLSCE TRACILA SIE GDZIES PO DRODZE WIELOKROTNIE LUDZIE ZNAJDOWALI U NIEJ W POKOJU WLASNA OTWARTA KORESPONDENCJE PRYWATNA JAK I SLUZBOWA. BARDZO FAJNIE BY BYLO GDYBY TA OPINIA TRAFILA DO SZEFOSTWA I COS Z NIA ZROBILI. POLICJA SIE NIA POWINNA ZAJAC.
    Woody van Eyden

18.03.2015 23:37

Cześć Opinia o Ets Sp.z o. o. - moja ocena jest niedostateczna i naganna. JEST PATOLOGICZNA. Hotel Kaiserslautern - jest brudny, śmierdzący, w pokojach są robaki "pluskwy", nie ma TV, internetu, kuchni, kierowniczka (Ślązara) i szef (Rusek) hotelu są popieprzeni. Paczą aby człowieka tylko wykorzystać i puścić go skarpetkach do domu. Czyli cały ten szef, karze ludzi finansowo np. za to że ściana jest brudna a ona wcześniej była brudna, za pościel, materac itd. Kara taka to 100/200 Euro. Zależy jak go mocno zezłościsz. Z pracą jest różnie, jeden pracuje, drugi jest na hotelu i tak wegetuje. Praca jest prosta, przebiera się w śmieciach, lub rozbiera się telewizory albo rozładowuje się kontenery z lodówkami. NIE POLECAM TEGO MIEJSCA, raz że jest BRUDNO "NA HOTELU" A DWA TO ŻE PIENIĄDZE SĄ NISKIE 4.50 Euro na rękę. Taka Patolka. Ale jeśli komuś to pasuje i lubi gorzałkę to akurat dobre miejsce dla takiej osoby. W razie pytań podaję meila [email protected]. POZDRAWIAM CZEŚĆ.
    ewa

18.03.2015 22:01

Czy do trochtelfingen jada tez kobiety i jak tam jest na hotelu
    mlk

19.03.2015 16:43

kradna pija bija a nawet gwałca

18.03.2015 15:59

witam raczej sie nie zalapalem nie zadzwonili do mnie czekam juz 3 tydz niewiem jak to jest nadal poczebuja ludzi a ci co sa niema ich na liscie moze mi to ktos wytlumaczyc

15.03.2015 09:30

witam mam pytnie jedzie ktos teraz 20 03 2015 do niemiec tez mam jechac
    żulbaby

18.03.2015 15:46

tak my skad jedziesz?
    olek

13.03.2015 20:33

Czy ktos placil kare za zerwanie z nimi umowy
    zs

07.03.2015 19:36

Bardzo modny pozew zbiorowy przydał by się tym gn..om, bo na przestrzeni tych lat ets-Polska, oraz Agero-Niemcy wyr...ało bez mydła ludzi na grube miliony, acha a zainteresowanie tą sytuacją media też by nie zaszkodziło

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ets Sp.z o. o.?

04.03.2015 18:43

witam czy ktos wie co to za dokument przychodzi do domu za przepracowany rok 2014 z kwota z kosmosu i odliczeniami wszystko po niemiecku .na pytanie w polskiej agencji co z rozliczeniem podatku i jak to wszystko wyglada powiedziano mi ze mam sprawdzic sobie w niemieckim us i zwrocic sie do biura w neustadt o karte podatkowa a tu z ich biura czyli ets przychodzi rozliczenie po niemiecku nic nie rozumiem z tego
    gość

17.07.2015 16:03

Człowieku, czego Ty oczekujesz po (w zdecydowanej większości) ochlapusach, którzy tam na stałe pracują? Wielu z tych ludzi mieszka wciąż w tych pseudohotelach, zarobią te parę euro na krzyż, nawalą się w weekend i tak czas im płynie. Jest im zupełnie obojętne, w jakich warunkach mieszkają i jak są traktowani przez pracodawcę, bo do Polski wielu z nich i tak nie wraca, a jeśli wracają, to i tak nie będą protestować w obronie "praw pracowniczych", bo są wdzięczni, że ktokolwiek ich zatrudnił.Patrz opinia autorstwa "draks". Byłem, widziałem, potwierdzam. Katastrofa na całej linii.
    mar

30.11.2016 09:22

Zgadzam Się w 100%
    POLAK

03.03.2015 20:28

W Kaiseslauter to rządzi RUSKA MAFIA!!! traktują tam Polaków jak śmieci.Tego Jakoba i Helmuta którzy żądzą na Hotelu kiedyś ktoś ODSTRZELI!!!!!!!!!! TO SĄ RUSKIE K----WY!!!!!!!!!
    byly pracownik ets

21.01.2015 23:05

byle kila lat temu w tym syfie i widac nic sie nie zmienil
    Helmut

20.01.2015 13:28

SZCZERZE ODRADZAM!!!PRACE W TEJ FIRMIE!!!SYF KIŁA I MOGIŁA.
    Zawiedziona

23.02.2017 21:05

Święta prawda
    luis

03.01.2015 08:49

Praca dla desperatów
    wierzyciel

31.12.2014 15:06

odradzam kazdemu prace w tej firmie

Kontakt - Ets Sp.z o. o.

ul. Reymonta 47/1A 45-072 Opole

KRS:0000208728

Branża główna: Rekrutacja i HR
    des

30.12.2014 13:17

Pracowałem za pośrednictwem tego biura. Sama praca nie była taka straszna-dało się przeżyć (pracowałem na sortowni, oraz jako lader). Największym problemem są warunki hotelowe, które w niektórych przypadkach są tragiczne. Ścisk straszny 6 osób na pokoju na piętrowych łóżkach, warunki sanitarne prawie jak na obozie przetrwania, alkoholizm, bójki, kradzieże. Kierowcy czasami muszą wyciągać ludzi z łóżek bo ci są tak na..bani że nie potrafią sami wstać. Jeden dzień absencji(zwykle spowodowanej alkoholem) w pracy kosztuje 100 e. Na hotelach weekend to jedna wielka impreza-mało tego w ciągu tygodnia nie jest wiele lepiej. Wtedy to hotele zmieniają się w całodobowe meliny, a spożycie alkoholu jest poza jakąkolwiek kontrolą-poznałem gości którzy wciągu weekendu byli w stanie pożyczyć na wóde nawet po sto euro. Jakby kto chciał sobie odespać ciężki weekend to może zapomnieć. 7 rano w wolną sobotę przychodzi ci jeden z drugim i wydziera się że wstawać bo nie ma mu kto po wódke do sklepu iść. Ludzie przyjeżdżający tam czasami zwiewają z kraju bo mają problemy z prawem. Jedno wielkie skupisko alkoholików i kryminalistów. Nie jest to praca dla ludzi o słabych nerwach a po dłuższym czasie to można i zwariować.
    Kasia

30.11.2014 15:45

Witam czytam te opinie i szczerze mówic chytam sie za głowe firma jest jaka jest ale w lesingu zarabia sie na czysto 4.60 co do hotelu u Jakoba i Helmuta w Kaiserslautern rewelacji nie ma jesli cos sie zepsuje typu pralka czy mikrofalówka lub inny sprzet agd cały hotel ponosi koszty tzw sztrofy od 10 do 150 euro Szefostwo bez jakich kolwiek kompromisów potrafi wejsc do pokoju z buta przekopac na maska i wszytsko wywalic na ulice przez okno porobic zdjeci i pobrac sztrofy dla pokoju nie ma prywatnosci .Jesli chodzi o zaliczki były zawsze w poniedziałki po zaliczkach był bus na zakupy gdzie była 1 wielka porazka bo była tylko godzina czasu na zakupy a dodatkowe mozna było robic w piatki na szybkiego gdzie torby z zakupami były przekopywane przez jakoba. Co do pracy nie jest zła tak jak ktos tu wspomniał o segragacji metali, jesli nie ma pracy Helmut potrafi przyjsc i powiedziec ze ma sie spakowac w 30 min i na własny rachunek wrócic do polski lub jak sie z tym nie zgadasz Pani celina wywozi ludzi na sinbada gdzie zostawi bez opieki i na reke trzeba szukać powrotu do domu Przepracowałam tam 7 tyg wróciłam 29 listopada 2014 i jeszcze jedna ciekawostka dla wybierajacych sie z tej firmy za kazdego łebka jadacego z firmy kasuja za nowa osobe 100e a za wracajacych 50e koszty za pobranie butów i ciuchów jak z wiezienia 40e zerwanie umowy 75e do 100e Szczerze nie polecam bo nie mozna sie nawet rozliczyc bo wyjdzie sie na 0 nie ma dodatków niczego a zeby sie sadzic to i tak nic nie wskurace i macie przegrana pozycje na dzień dobry Przestrzegam przed wyjazdem bo mozecie wrócic bez pieniedzy i z długami lub rodzina bedzie musiał je pokryc pozdrawiam
    dud

26.11.2014 22:13

Po przyjezdzie okazuje sie, ze pracijesz dla rosjan. Jedynymi polakami sa hausmajstrowie w tych melinach zwanymi hotelami, gdzie w pokojach mieszka sie po osmiu, spi sie na pietrowych lozkach, prysznice i ubikacje sa laczone ( panowie i panie razem) ktore oczywiscie samemu trzeba sprzatac zaleznie czy w danym tyg masz dyzur. Zwolnieni ze sprzatania sa kierowcy, ale oni musza na kazde pstrykniecie byc zwarci i gotowi do wyjazdu po pracownikow.. W zamian za to maja stawke 5,00 € na godzine, czyli mozesz jezdzic i jezdzic a masz z tego jedno wielkie G! Normalna stawka to 4,6 albo 4,65€ nie chce wprowadzac w blad, bo sam bylem na tej dla kierowcow. Ogolnie na hotelach to nie byle jaka patola. Sam mieszkalem w Rastatt gdzie mieszkaja tez bulgarzy, takze nie dziqic sie jak pojdziesz pod prysznic i bedzie tam czekac na Ciebie nieladnie pchnaca niespodzianka.. W ubikacjach papieru nie ma, bo trzeba miec swoj, takze Ci ktorym szkoda nań wyciera palce o scianki dzielace ubikacje. Smutne i obrzydliwe, ale prawdziwe.. Co do pracy to ciezko. Wiadomo, ze Ci ktorzy pracy sie nie boja i maka gdzies szacunek do samych siebie powiedza, ze nie jest zle. Za te pieniadze naprawde nie warto. Wyzysk w bialy dzien, brak poszanownia do pracownika ze strony pracodawcow. Dobrze maja sie tylko stali bywalcy ktorzy wlaza im od tylu bez mydla. S to moim zdaniem ludzie bez ambicji ktorzy przyjechali ze wsi i robia tam z siebie Bog wie kogo.. Czesto jest tak, ze sciagaja z polski ludzi, a pozniej siedza na tzw rezerwie, bo nie ma dla nich pracy.. Brak ubezpieczenia, ktore zekomo masz.. Sam chcialem isc do lekarza, to caly czas owijali kota ogonem, ze lekarza polskiego nie ma( bo nie wiem dlaczego, ale mowili, ze musze isc do polskiego). Kpina nie agencja pracy. Przy rozliczeniu kasa sie zgadzala, ale za wiele jej nie bylo( po odliczeniu zaliczek po 10 tyg pracy ok 1000€). Jezeli juz zdecydujesz sie na wyjazd, to wez ze soba duzo jedzenia, ale nie takiego ktore trzeba przechowywac w lodowce, bo lodowECZKI sa to te malutkie na 2 osoby. Na serwisie "youtube" wpisz "ETS Neustadt" i w wyniku wyszukiwania wyskoczy Ci filmik ktory ktos nagral chcac uwiecznic swoj pobyt w "luksusch". Jezeli trafisz na hotel w miescie Rastatt, to uwazaj. Mieszka tam taki lizus, ktory prowokuje, a pozniej leci do szwfostwa i raczki umywa, a ty masz wyklad na temat poprawnego zycia w hotelu.. Krotko mowiac KAPUS. Pozdrawiam wszystkich i przestrzegam przed wycieczka zycia:)
    niki

27.02.2015 22:52

następna dostawa patologii w drodze
    jorgus

26.03.2015 08:43

witam wszystkich owszem pracowalem poprzez ta agencje pracy.. agencja jak agencja ..w polsce mowia co innego a gdy zajedziemy na miejse do niemiec do pracy okazuje sie cos innego..... firma w niemczech nazywa sie AGERO.grup ale dzieli sie na rozne pod firmy .. firma jest prowadzona przez rosian o niemieckim pochodzeniu .. ktorzy traktuja nas jak tania sile robocza dopuki niezadajesz pytan tylko robisz co tobie kaza to jest wszystko oki ale gdy zaczniesz sie wypytywac o takei zeczy jak ubezpieczenie ....karte aok ktora kazdy powinien posiadac pracujac w niemczech.... to juz jestes na czarnej liscie bo wedlug nich mozesz sprawiac jakies problemy..i moge wyslac cie do polski.. praca jak praca przed wyjazdem proponowalbym sie zaszczepic na takie choroby jak zoltaczka tezec itp. bo czesto pracuje sie przy snieciach w ktorych czesto znajduja sie igly zuzyte pampersy i odpady szpitalne,, jezeli chodzi o pieniadze gto firma jest wiaygodna jezeli trafisz na dobrego szefa jezeli nie to cie ociula... krotko na temat... puki pracujesz i nie zadajesz pytan i robisz co ci ruscy kaza to jest oki ale gdy zachorujesz to momentalie masz zjazd do polski zapomni o takich zeczach jak becikowe...dostajesz je poto pytaja sie ciebie o dzieci i zone bo dostaja becikowe itd tylko ty tych pieniedzy nie widzisz ...wszystko zgarnia firma.. a tak to pozatym pojedz sprobuj ... zycze powodzenia ..pamietaj puki pracujesz i jestes na kazde zawolanie ruskich szefow to bedzie oki
    Olo

06.11.2014 12:15

Odradzam. Bylem i widzialem dno i meliny nie pokoje dobre dla meneli ktorych tam wiekszosc. Z praca roznie nieraz dwa lub trzy dni w tyg. Albo siedziz na rezerwie. Ogolna porazka nie jedzcie bo w topicie
    Ona

05.11.2014 14:44

Czesc Ewa ja wyjezdzam 07 pozdrawiam

05.11.2014 11:54

look

25.11.2014 00:21

Mozecie sie zapisac ze razem jedziecie ale to nie gwarantuje wam ze bd na jednym hotelu. Do nas przyjechala para dziewczyna z chlopakiem, ale spowrotem na neustadt ich zawiezli bo u nas dosyć ludzi było i tam im powiedziwli ze nie sa para bo nie sa malzenstwem i rozdzielili ich na rozne hotele. Wiec moga wam powiedziec ze jedziecie w jedno.miejsce a tam was rozdziela.
    ewa

01.11.2014 11:31

Mam wyjazd do trochtelfingen był ktoś tam jakie tam ss warunki bo tyle sie naczytalam
    dla desperatów

31.10.2014 13:40

Powiem tak, dla naiwnych młodych lub desperatów. Wszedłem do jednego z biur by zapytać o pracę (na szczęście pracowałem już w dwóch innych solidnych agencjach i mam alternatywę, ale zapytać nie boli) bo w Niemczech to zawsze bliżej, ale już pierwsze wrażenie było na minus po wejściu do "biura", następnie pytanie"jaka stawka na rękę"... 5 euro?! Przy 8,5e brutto to mogłbym popracować jedynie przy założeniu, że zakwaterowanie gratis. 1000 euro za dwa miesiące? plus te zaliczki po 50e?... szczerze (usunięte przez administratora) nie urywa, 5 euro za grzebanie w śmieciach, mieszkanie w hotelu gdzie dzieją się wesołe rzeczy... za dużo widziałem, żeby w ogóle próbować ofertę firmy ETS, wiadomo jak to na miejscu wygląda :) polecam się lepiej rozejrzeć, nie bądźcie Polacy murzynami!
    look

27.10.2014 09:25

Zarabiasz 4.6 e na godz. Ja tak jak pisalam bylam w kaiserslautern i tam jest jedna sztela dla kobiet dlatego jak u nas cos naprawiali bo sie zepaulo to czesc kobiet miala wolne, ja na 8 tyg siedzialam 1 na hotelu, a co do godzin to ranna zmiana 39 godz tygodniowo a popolidniu 41.5 godz. ale faceci robia rozne rzeczy wiec jak w jednym miejscu potzrebuja mniej osob to wysylaja w inne miez jsce, moj chlopak mial tylko 3 pierwsze dni, a jak potem przyznal sie ze ma prawko(bo wszyscy odradzali zeby mowic ze sie ma) to zostal kierowca swojej zmiany i byl pewny ze bd jezdzil do pracy bo malo kierowcow bylo a na rozlivzenie dostal 100e wiecej za to ze jezdzil. A co do godzin to zawsze mial te 40 godz tygodniowo a czasami w sobote i niedziele parcowali. Zawsze bralismy po 50e zaliczki i spokojnie starczalo zeby sie wyrzywic i na weekend zeby sie napic. Koniec koncow ja wyszlam slabo przez te wolne , ale moj chlopak po rozliczeniu mial 1000e za 8 tygodni. A ze sie ucy jeszcze i to byla dla nas praca wakacyjna to dla nas duzo, bo gdzie zarobilby w polsce za 2 miesiace 4 tys zl. A dodatkowo zaliczki podliczyc.
    cobra8248

06.10.2014 12:46

Nie radze jechać do sortowania śmieci pośrednicy mają biura w Białej Gliwicach i gdzieś jeszcze . na obiecują że firma fajna co tygodniowo 50 euro i ze super robota a tak na prawde to w hotelach jest patologia i chłam . nic tam nie mówią ale codziennie jest o godzinie 16. lista na której pisze kto idzie do pracy a kto nie dopiero jak jest nawał w pracy to biorą tych nowych nie maja pakiet ubezpieczeń a pracodawcy to Ruscy . moi koledzy pojechali pojechali w tamtym tygodniu a już chcą wracać !! siedza powoli kasa im sie konczy i jedzenie a oni to mają gdzieś i jeszcze wmawiają głupoty ludziom .. jak nie ma tam roboty to siedza w pokojach dopiero tak jak pisalam jak jest nawał roboty to wtedy pojda moze na 3 dni.
    jan

26.09.2014 20:57

siema dostalem propozycje wyjazdu ,moze mi ktos napisac ile tam zarobie miesiecznie przy tej normie na mies??40h~tydz,
    on30

21.09.2014 14:52

praca za marne euro dobra dla emerytow i osob ktore nie potrafia znalesc czegos innego! Bez zadnych swiadzczen poprostu wyzysk przez ruskich. nie powiem bo sam jezdzilem ale dla bardziej ambitnych to nie jest miejsce zeby cos osiagnac w zyciu to samo moga miec w pl pozdr dla starej gwardii z okolich monachium a zwlaszcza gaden
    tadek2651

17.09.2014 10:28

Ja powiem tak jeżdżę do pracy w tej firmie 9ty rok byłem na trzech hotelach luksusów nie ma ale da się żyć normalnie tylko trzeba chcieć.Zarobki napewno sa wyższe niż te w polsce 1200zl
    to ja he

12.09.2014 18:45

ja jezdzilem 2 lata do kaizerslauter i powie wam ze na hotelu zeczywiscie pijanstwo ale pokoje 2-3 osobowe w kazdym prysznic ubikacia nie ma tragedi a co do szefostwa tez nie bylo najgozej wczesniej bul tam jacob i bylo fajnie a teraz jest ta faja helmut i wszystko sie zesralo a z kasa nnigdy nie bylo problemu

Zostaw merytoryczną opinię o Ets Sp.z o. o.