PKF Consult Sp. k.

Nasze benefity

Proces rekrutacji

Lokalizacja

• Ciechanów
Warszawa - PKF Bpo Sadowska Malczewska sp.k.

5. Opinie o PKF Consult Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.

Opinie o PKF Consult Sp. k. Warszawa

Nie przegap nowości o PKF Consult Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.!

Realista który sprawdził tę firme

08.05.2017 16:04

Założę się ze ten "kg" jest z działu HR w pkf

29.03.2017 22:12

22.07.2017 08:37

To każdego sprawa jak będzie pisać czy z imienia i nazwiska czy nie. Co was to obchodzi!!! W Łodzi są płatne nadgodziny? Chyba żartujesz!!! Przez chwilę były wypłacane i się skończyło. "Jak masz projekt i chcesz go skończyć to albo robisz go 8 godzin dziennie przez x dni albo w trochę więcej godzin dziennie w odpowiednio mniejszą ilość dni"?!!!! TYLKO ŻE MENEDŻEROWIE ZASYPUJĄ CIĘ TAKĄ ILOŚCIĄ ROBOTY ŻE NIE DA SIĘ TEGO ROBIĆ NAWET 10H DZIENNIE. TRZEBA TO ROBIĆ PO NOCACH. SAMI TEŻ SIEDZĄ . NIE OPOWIADAJ BAJEK!!!!!!!!!! Jak jesteś z marketingu to powiedz dlaczego jest taka rotacja pracowników? Rozumiem że w twoim mniemaniu idą pracować gdzieś gdzie się nie "nudzi" i jest jeszcze więcej nadgodzin? Marketing w tej firmie należy traktować jako dział propagandy. Hipokryzja i obłuda jaka panuje w tej firmie sięga zenitu.
    Marta Ana

25.07.2017 11:53

pisałam "nie piszemy incognito bo i nie ma powodu :)" mając na myśli siebie. "Jak jesteś z marketingu to powiedz dlaczego jest taka rotacja pracowników?" - no z tego co wiem, po rozmowach z pracownikami z Warszawie - to idą tam, gdzie chcą ;) a poważnie - to każdego indywidualna decyzja jeżeli chce zmienić pracę :) "Rozumiem że w twoim mniemaniu idą pracować gdzieś gdzie się nie "nudzi" i jest jeszcze więcej nadgodzin?" - hmmm nie wiem, nigdy się nad tym nie zastanawiałam :) "Marketing w tej firmie należy traktować jako dział propagandy." - ja nie będę przepraszać za to, że lubię swoją pracę w marketingu ;) a że praca w PKF jest świetna głównie dzięki ludziom i tym fajniej się pracuje to jest "propaganda"?? :D acha Nie mogę nic poradzić na to, że są ludzie którym praca się nie spodobała - ale można chyba prosić o to, by trzymać się argumentów i faktów zamiast inwektyw? I nie do końca rozumiem, jak to jest - że pracując ktoś ma z czymś problem i nie porozmawia o tym ze swoim przełożonym? Przecież prezentując konkretną sytuację i swoją opinię na jej temat - zawsze otrzyma się jasny feedback...??
    SmutnaZawiedziona

25.02.2017 21:07

Nie docenia się ludzi - zarabia wyłącznie zarząd czyli właściciele firmy. No i ich rodzina :/ i tylko oni zarabiają. Nadgodziny nie są płatne a projekty dawane na potęgę. Oczekiwania nierealne i żadnej grqtyfikacji. Niby jest multisport ale pracownik płaci kolo 80% ....niby płacą za pisanie artykułów do prasy ale odkąd zauważyli ze pracownicy piszą sporo - kilka razy obniżyli stawki...niby pracownik się liczy ale fakty całkowicie temu przeczą.
    iwanka

16.09.2016 12:11

jakoś powiem szczerze nie chce mi się wierzyć w twoje strasznie... niby w jaki sposób miałoby mieć miejsce terroryzowanie?

03.12.2016 21:23

To się tam zatrudnij to się przekonasz. Daj znać po kilku miesiącach jak jest. Życzę powodzenia i owocnego wolontariatu.
    Api

15.03.2016 21:48

wydaje mi się, że oni faktycznie jak oferują możliwość rozwoju w firmie to jest na to szansa, ale samemu też trzeba wykazywać chęci ;) poza tym jak dla mnie zapewnienie stabilności zatrudnienia poprzez umowę o pracę to już bardzo dużo

Kontakt - PKF Consult Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.

Orzycka 6 lok. 1B 02-695 Warszawa

Branża główna: Audyt

08.03.2016 09:50

Dużo nadgodzin, płaska struktura, czyli z asystenta zostajesz koordynatorem i na tym koniec.
    jaśminova

08.03.2016 09:07

no to też zależy jakie audyty robisz, szkolenia, rachunkowość, konsulting czy podatki. wiadomo że najtrudniej to jednak z finansami i warto mieć odporność na stres sporą i sporą wiedzę
    rfgth

10.02.2016 19:01

otoz to..nawet teraz maja sporo ofert np. dla koordynatora ds projetkow audytorskich oferuja udział w ciekawych projektach audytorskich,stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
    bezel

23.02.2016 17:48

brzmi to całkiem fajnie , jednak pamiętać na pewno nalezy o tym , że praca w pkfie wiąże się z duzym stresem zwłaszcza dla ludzi zajmujących się projektami audytorskimi
    heha

05.02.2016 15:36

Istnieja ponad 20 lat, i swiadcza swoje usługi audytorskie,podatkowe i ksiegowe,maja filie w kilku wiekszych miastach polski i zatrudniaja wiele ludzi, fajnie,ze staraja sie dac kazdemu szanse by wszyscy mogli sie wykazać.
    kaz

12.08.2014 15:52

Wie ktoś może ile się zarabia w PKF Consult? Czy wszyscy mają takie same zarobki na danym stanowisku, czy jest to negocjowalne?

Zostaw merytoryczną opinię o PKF Consult Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k.