Jmdi Sp. z o.o.
2 303 6 1

Opinie o Jmdi Sp. z o.o.

antek

UWAGA JANUSZE BIZNESU. Bylem jakis czas temu na rozmowie na instalatora. Pierwszy miesiac oczywiscie BEZ UMOWY ale3-3,5k na reke. Oczekuja 6 instalcji dziennie, godziny pracy 8-20. Dopoki sie uczysz i pracujesz w 2 osoby stawka 30zl / instalacja na 2 osoby. Jak zaczynasz pracowac sam calosc stawki za instalacje dla ciebie. Mozna pracowac w weekendy co w sumie klientom firmy bardzo pasuje ale stawka nie jest wyzsza. Niech kazdy sobie oceni.

Weronika
@antek 14.11.2018 12:04

A na jakiej umowie pracuje się w Jmdi? Jeśli możesz, to rozwiń swoją wypowiedź i napisz również, czy jako pracownicy macie zapewniony dostęp do szkoleń z zakresu BHP i ogólnej pracy w firmie. Myślę, że użytkownicy są ciekawi tych kwestii, dlatego warto je poruszyć na forum.

Johny
@Weronika 14.11.2018 22:40

BHP W TEJ FIRMIE NIE ISTNIEJE

Bartosz

No cóż do pracy idzie się po to żeby pracować. Ja nie muszę mieć żadnych benefitów wystarczy, że można zarobić dobrze.

dorian

Bardzo dobra firma, Net śmiga bez żadnych problemów, przesiadłem się ze znanej, renomowanej firmy (O..?), gdzie bywały problemy i do 10Mb na JMDI, teraz mam wg. umowy do 400Mb, a w realu nawet stałe 420Mb. To jest przepaść, JMDI, bardzo dobra, pełna profesja, światłowód śmiga bez problemów, mam od ok. roku.

Weronika

@anonymous, mobbing to poważny zarzut i oznacza powtarzające się poniżanie, ośmieszanie, zaniżanie samooceny lub wyeliminowanie albo odizolowanie pracownika od współpracowników. Czy takie sytuacje mają rzeczywiście miejsce w JMDI Jacek Maleszko? Pamiętajmy, że wypowiadamy się na forum publicznym i informacje w nim zawarte powinny być zgodne z prawdą.

Weronika

Możecie podać szczegóły dotyczące pracy w JMDI? Czy nowi pracownicy otrzymują umowę o pracę, czy początkowo są zatrudnieni na okres próbny? Jak przedstawia się kwestia benefitów? Jakie są szanse na rozwój, czy pracodawca organizuje szkolenia podnoszące kwalifikacje?

anonymous
@Weronika 22.05.2018 14:11

Umowa już w pierwszym dniu albo po kilku miesiącach zależy od tego jak bardzo będziesz naciskać , pełno benefitow jak sama sobie za nie zapłacisz, często nadgodziny w czynie społecznym bo jak nie to cóż... Mobbing psychiczny z pozoru wszystko ładnie pięknie ale albo robisz co chcą albo jesteś na cenzurowanym

Weronika

Pod poniższym linkiem możecie znaleźć aktualne oferty pracy w firmie: http://jmdi.pl/firmie/praca-jmdi/ Może w ostatnim czasie ktoś z użytkowników forum aplikował? Zachęcam was do opisania, jak wygląda proces rekrutacyjny oraz do podzielenia się wrażeniami na temat pracy dla tego pracodawcy.

Cezary

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Krzysiek
@Cezary 10.06.2018 19:20

Potrzebuje. Warto sprawdzić na stronie internetowej.

Sylwek

Pracuje od kilku lat, spoko pracodawca, naprawde w porzadku. Nie wszystko jest tak, jakbym chciał, ale mam doswiadczenie u konkurencji i jmdi jest bez porównania lepsze. Polecam.

bur
@Sylwek 02.05.2018 19:32

bardo pomocna opinia dzieki

Weronika

@Ola to owszem jest dobre rozwiązanie, ale forum z założenia ma pomagać w podejmowaniu decyzji o wysłaniu swojego zgłoszenia, czy też nawet zatrudnieniu. To jest jego główny cel, więc zadawanie konkretnych pytań wydaje się być całkiem zasadne. @Sylwek a na jakim stanowisku w JMDI Jacek Maleszko pracujesz?

anonymous
@Weronika 15.05.2018 08:09

Tez jestes zainteresowana?

Weronika

@młody, rozumiem, że część Twojej wypowiedzi jest prześmiewcza, ale czy mógłbyś, jeśli pracujesz w JMDI Jacek Maleszko, podać konkrety o umowie, godzinach pracy czy awansie? Wcześniej pytałam już o to, ale nie uzyskałam odpowiedzi, może tym razem mi się uda.

Ola
@Weronika 23.04.2018 20:33

Weronika, jesli jest stanowisko dla Ciebie, to umów się na rozmowę i sama oceń czy firma Ci odpowiada.

Gogol

Patrząc na ciszę to mam wrażenie, że dobrze się tu pracuje.

Młody
@Gogol 08.04.2018 17:57

Praca taka że można się (usunięte przez administratora) Zarobki nie są wysokie ale przynajmniej nie robi się jak w fabryce. Można trochę posymulować. przespać się, nawet opalać na słoneczku :) płacą za godzinkę więc (usunięte przez administratora) system :) raz mnie wkurzył gościu że mu przez płot skacze to wyniosłem mu z domu złoty świecznik :) ahoj policjanty :) całujta w (usunięte przez administratora) wujta

Administrator

Czy ktoś może opisać, jak aktualnie prezentuje się pracodawca na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Warszawa.

Feliks

Zastanawiam się dlaczego tak rzadko piszecie? Jest ok?

Weronika

@Yellow czy jesteś byłym pracownikiem JMDI Jacek Maleszko? Na jakim stanowisku pracowałeś/aś? Wspominasz o możliwości zdobycia odpowiedniego doświadczenia, czy zatem pracodawca oferuje swoim pracownikom możliwość podnoszenia kwalifikacji w formie dodatkowych szkoleń? Wyrażasz niezadowolenie dotyczące wynagrodzenia wspominając także o "lepszych warunkach" w innych firmach. Co masz na myśli? Czy możesz uargumentować swoją wypowiedź? Będzie to wskazówką dla innych osób korzystających z forum, którzy być może rozważają możliwość zatrudnienia

Yellow

Polecam podjęcie pracy, ale tylko dla ludzi młodych, szukających doświadczenia, a nie porządnych pieniędzy ponieważ w tej firmie po prostu ich nie ma. Praca bardziej dla człowieka, który chce solidnie liznąć temat zawodowy i ruszać w stronę konkurencji, która zapłaci większe pieniądze i na lepszych warunkach.

piotr

Znowu szukają flotowca, aż tak tam źle? mam zamiar kandydować, poradzicie coś??

JMDI
@piotr 10.03.2017 19:05

(HR) Poprzedni flotowiec nadal pracuje, aktualnie w innym dziale :) Firma aktualnie zatrudnia ponad 120 osób. Zapraszamy do przesłania cv.

Weronika

@michał aktualnie JMDI Jacek Maleszko poszukuje nowych pracowników. Oferty znajdziecie na naszym portalu GoWork.pl - zachęcam do zapoznania się :)

klucha
@Weronika 06.03.2017 14:46

a jak długo trzeba czekać na kontakt po rozmowie kwalifikacyjnej? (w niektórych firmach nawet 3 tygodnie) i czy w ogóle kontaktujecie się z kandydatami, którzy przeszli rozmowę?

Negatyw

Nie polecam , bałagan , brak jakiejkolwiek organizacji. Na umowe czeka się miesiącami ( w moim przypadku akurat cztery)

michał

A to aktualne na pewno @natan bo ja nic jak na razie nie widzę tutaj z ogłoszeń?

anonim

(usunięte przez administratora)

Piotr

Zgodzę się z tym.

aveja

Rozmowa kwalifikacyjna daje dużo do życzenia - było miło, ale na tym się kończy. Dziwną sytuacją jest werbowanie osoby z większym doświadczeniem i wiedzą od rekrutera. Później zostaje niesmak.

Jmdi Sp. z o.o.
pracodawca

Oczywiście szukamy osób do różnych działów, dlatego zapraszamy do wysłania cv na adres praca@jmdi.pl z opisem, jaka praca Pana interesuje. CV trafi do bazy zgłoszeń i w przypadku gdy będziemy mogli zaproponować pracę/staż, odezwiemy się. Pozdrawiamy serdecznie.

fabian
@JMDI Jacek Maleszko 02.10.2015 09:46

a jak długo trzeba czekać na kontakt po rozmowie kwalifikacyjnej? (w niektórych firmach nawet 3 tygodnie) i czy w ogóle kontaktujecie się z kandydatami, którzy przeszli rozmowę?

anonim

(usunięte przez administratora)

Jmdi Sp. z o.o.
pracodawca

Dziękujemy za opinię i zachęcamy do przesłania cv na adres mailowy podany w ogłoszeniu.

Jmdi Sp. z o.o.
pracodawca

Zapewniamy Państwa, że jako firma dbamy o wyposażenie stanowiska i sprzęt dobierany jest w zależności od wymagań i charakteru pracy. Oferujemy też rozwojową pracę i różne ścieżki awansu. Zachęcamy też do kontaktu z nami z chęcią udzielimy odpowiedzi na wszystkie pytania.

Antek

@jetok ja niestety nie słyszałem do tej pory żadnych opinii na temat JMDI, ale z tego, co tu czytam to opinie są podzielone z przewagą na te negatywne niestety. Widzę, że szukają teraz zarówno do Warszawy jak i do Gdańska, głównie na handlowców i specjalistów do spraw planowania i rozwoju sieci. Oferty wyglądają całkiem obiecująco.

Przedstawiciel Handlowy

Witam, niedawno byłem na rozmowie w sprawie pracy na stanowisku PH. Wygląda to tak: tysiek podstawy + zwrot za paliwo WŁASNEGO samochodu, ale uzależnione od wynków i nawet biorąc całość zwotu (choć to pewnie nie możliwe) jest to i tak za mało nie mówiąc o amortyzacji. Oczywiście jest jeszcze prowizja, której rozmówca obiecał kilka tysięcy:) w zamian za pracę od rana do nocy.(usunięte przez administratora)Jedyny plus to typ który ze mną rozmawiał, mówił otwarcie jak jest i nie ściemniał.

SD

ja tam nie wiem... pracowałem u nich, dobrze wspominam. ludzie fajni, wynagrodzenie podobne jak na tych samych stanowiskach w konkurencji, bo pracowałem jeszcze u jednego operatora. a jak się odchodzi to też warto po sobie zawsze dobre wrażenie zostawić, ja tak uważam. Praca jak każda inna, a jeśli chodzi o tych niezadowolonych, co źle piszą, no to wiadomo "do tanga trzeba dwojga" :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Xxx

chyba emocjonalnie nie ogarniasz, skoro aż tak przezywasz swoją robotę. Chcesz to pracujesz, nie chcesz, zakładaj swój biznes i dogadzaj swoim robotnikom! :)

AW

Pracowałem dla nich ponad rok czasu i uważam że (usunięte przez administratora)jest spoko.

MISIEK123

ODRADZAM (usunięte przez administratora)SZKODA CZASU NA TĄ FIRME

Zostaw opinię o Jmdi Sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jmdi Sp. z o.o.