JMDI Jacek Maleszko
2 295

Opinie o JMDI Jacek Maleszko

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JMDI Jacek Maleszko

Weronika

Pod poniższym linkiem możecie znaleźć aktualne oferty pracy w firmie: http://jmdi.pl/firmie/praca-jmdi/ Może w ostatnim czasie ktoś z użytkowników forum aplikował? Zachęcam was do opisania, jak wygląda proces rekrutacyjny oraz do podzielenia się wrażeniami na temat pracy dla tego pracodawcy.

   
Cezary

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

   
Krzysiek
@Cezary 10.06.2018 19:20

Potrzebuje. Warto sprawdzić na stronie internetowej.

   
Weronika

Możecie podać szczegóły dotyczące pracy w JMDI? Czy nowi pracownicy otrzymują umowę o pracę, czy początkowo są zatrudnieni na okres próbny? Jak przedstawia się kwestia benefitów? Jakie są szanse na rozwój, czy pracodawca organizuje szkolenia podnoszące kwalifikacje?

   
Sylwek

Pracuje od kilku lat, spoko pracodawca, naprawde w porzadku. Nie wszystko jest tak, jakbym chciał, ale mam doswiadczenie u konkurencji i jmdi jest bez porównania lepsze. Polecam.

   
bur
@Sylwek 02.05.2018 19:32

bardo pomocna opinia dzieki

   
Weronika

@Ola to owszem jest dobre rozwiązanie, ale forum z założenia ma pomagać w podejmowaniu decyzji o wysłaniu swojego zgłoszenia, czy też nawet zatrudnieniu. To jest jego główny cel, więc zadawanie konkretnych pytań wydaje się być całkiem zasadne. @Sylwek a na jakim stanowisku w JMDI Jacek Maleszko pracujesz?

   
anonymous
@Weronika 15.05.2018 08:09

Tez jestes zainteresowana?

   
Weronika

@młody, rozumiem, że część Twojej wypowiedzi jest prześmiewcza, ale czy mógłbyś, jeśli pracujesz w JMDI Jacek Maleszko, podać konkrety o umowie, godzinach pracy czy awansie? Wcześniej pytałam już o to, ale nie uzyskałam odpowiedzi, może tym razem mi się uda.

   
Ola
@Weronika 23.04.2018 20:33

Weronika, jesli jest stanowisko dla Ciebie, to umów się na rozmowę i sama oceń czy firma Ci odpowiada.

   
Gogol

Patrząc na ciszę to mam wrażenie, że dobrze się tu pracuje.

   
Młody
@Gogol 08.04.2018 17:57

Praca taka że można się (usunięte przez administratora) Zarobki nie są wysokie ale przynajmniej nie robi się jak w fabryce. Można trochę posymulować. przespać się, nawet opalać na słoneczku :) płacą za godzinkę więc (usunięte przez administratora) system :) raz mnie wkurzył gościu że mu przez płot skacze to wyniosłem mu z domu złoty świecznik :) ahoj policjanty :) całujta w (usunięte przez administratora) wujta

   
Administrator

Czy ktoś może opisać, jak aktualnie prezentuje się pracodawca na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Warszawa.

   
Feliks

Zastanawiam się dlaczego tak rzadko piszecie? Jest ok?

   
Weronika

@Yellow czy jesteś byłym pracownikiem JMDI Jacek Maleszko? Na jakim stanowisku pracowałeś/aś? Wspominasz o możliwości zdobycia odpowiedniego doświadczenia, czy zatem pracodawca oferuje swoim pracownikom możliwość podnoszenia kwalifikacji w formie dodatkowych szkoleń? Wyrażasz niezadowolenie dotyczące wynagrodzenia wspominając także o "lepszych warunkach" w innych firmach. Co masz na myśli? Czy możesz uargumentować swoją wypowiedź? Będzie to wskazówką dla innych osób korzystających z forum, którzy być może rozważają możliwość zatrudnienia

   
Yellow

Polecam podjęcie pracy, ale tylko dla ludzi młodych, szukających doświadczenia, a nie porządnych pieniędzy ponieważ w tej firmie po prostu ich nie ma. Praca bardziej dla człowieka, który chce solidnie liznąć temat zawodowy i ruszać w stronę konkurencji, która zapłaci większe pieniądze i na lepszych warunkach.

   
piotr

Znowu szukają flotowca, aż tak tam źle? mam zamiar kandydować, poradzicie coś??

   
JMDI
@piotr 10.03.2017 19:05

(HR) Poprzedni flotowiec nadal pracuje, aktualnie w innym dziale :) Firma aktualnie zatrudnia ponad 120 osób. Zapraszamy do przesłania cv.

   
Weronika

@michał aktualnie JMDI Jacek Maleszko poszukuje nowych pracowników. Oferty znajdziecie na naszym portalu GoWork.pl - zachęcam do zapoznania się :)

   
klucha
@Weronika 06.03.2017 14:46

a jak długo trzeba czekać na kontakt po rozmowie kwalifikacyjnej? (w niektórych firmach nawet 3 tygodnie) i czy w ogóle kontaktujecie się z kandydatami, którzy przeszli rozmowę?

   
Negatyw

Nie polecam , bałagan , brak jakiejkolwiek organizacji. Na umowe czeka się miesiącami ( w moim przypadku akurat cztery)

   
michał

A to aktualne na pewno @natan bo ja nic jak na razie nie widzę tutaj z ogłoszeń?

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Piotr

Zgodzę się z tym.

   
aveja

Rozmowa kwalifikacyjna daje dużo do życzenia - było miło, ale na tym się kończy. Dziwną sytuacją jest werbowanie osoby z większym doświadczeniem i wiedzą od rekrutera. Później zostaje niesmak.

   
JMDI Jacek Maleszko
pracodawca

Oczywiście szukamy osób do różnych działów, dlatego zapraszamy do wysłania cv na adres [email protected] z opisem, jaka praca Pana interesuje. CV trafi do bazy zgłoszeń i w przypadku gdy będziemy mogli zaproponować pracę/staż, odezwiemy się. Pozdrawiamy serdecznie.

   
fabian
@JMDI Jacek Maleszko 02.10.2015 09:46

a jak długo trzeba czekać na kontakt po rozmowie kwalifikacyjnej? (w niektórych firmach nawet 3 tygodnie) i czy w ogóle kontaktujecie się z kandydatami, którzy przeszli rozmowę?

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
JMDI Jacek Maleszko
pracodawca

Dziękujemy za opinię i zachęcamy do przesłania cv na adres mailowy podany w ogłoszeniu.

   
JMDI Jacek Maleszko
pracodawca

Zapewniamy Państwa, że jako firma dbamy o wyposażenie stanowiska i sprzęt dobierany jest w zależności od wymagań i charakteru pracy. Oferujemy też rozwojową pracę i różne ścieżki awansu. Zachęcamy też do kontaktu z nami z chęcią udzielimy odpowiedzi na wszystkie pytania.

   
Antek

@jetok ja niestety nie słyszałem do tej pory żadnych opinii na temat JMDI, ale z tego, co tu czytam to opinie są podzielone z przewagą na te negatywne niestety. Widzę, że szukają teraz zarówno do Warszawy jak i do Gdańska, głównie na handlowców i specjalistów do spraw planowania i rozwoju sieci. Oferty wyglądają całkiem obiecująco.

   
Przedstawiciel Handlowy

Witam, niedawno byłem na rozmowie w sprawie pracy na stanowisku PH. Wygląda to tak: tysiek podstawy + zwrot za paliwo WŁASNEGO samochodu, ale uzależnione od wynków i nawet biorąc całość zwotu (choć to pewnie nie możliwe) jest to i tak za mało nie mówiąc o amortyzacji. Oczywiście jest jeszcze prowizja, której rozmówca obiecał kilka tysięcy:) w zamian za pracę od rana do nocy.(usunięte przez administratora)Jedyny plus to typ który ze mną rozmawiał, mówił otwarcie jak jest i nie ściemniał.

   
SD

ja tam nie wiem... pracowałem u nich, dobrze wspominam. ludzie fajni, wynagrodzenie podobne jak na tych samych stanowiskach w konkurencji, bo pracowałem jeszcze u jednego operatora. a jak się odchodzi to też warto po sobie zawsze dobre wrażenie zostawić, ja tak uważam. Praca jak każda inna, a jeśli chodzi o tych niezadowolonych, co źle piszą, no to wiadomo "do tanga trzeba dwojga" :)

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Xxx

chyba emocjonalnie nie ogarniasz, skoro aż tak przezywasz swoją robotę. Chcesz to pracujesz, nie chcesz, zakładaj swój biznes i dogadzaj swoim robotnikom! :)

   
AW

Pracowałem dla nich ponad rok czasu i uważam że (usunięte przez administratora)jest spoko.

   
MISIEK123

ODRADZAM (usunięte przez administratora)SZKODA CZASU NA TĄ FIRME

   
czujny

nie wiem o jakich stanowiskach dyskutowaliście do tej pory, jednak ja chciałem zapytać o prace jako Młodszy Specjalista ds. Planowania i Modernizacji Sieci teleinformatycznych . To co mnie w niej kusi to oczywiście umowa o pracę , a że potrzebuje stabilizacji to wydaje mi się dobrym pomysłem aplikować do nich

   
jak to

siemanko ja to bym chcial byc przedstawicielem JMDI ale mam watpliwosci - jak to jest z kasa za taka prace . to wszystko jest prowizyjne czy jak to to wygląda? polegam na waszym zdaniu i od tego uzależniam swoją aplikacje ot mialby byc dodatkowa praca do moich studiow. Piszcie, bo zalezy mi na tym.

   
anonim

(usunięte przez administratora)

   
Ola

No jak głupio- zostawiasz cv w recepcji, prosisz o przekazanie i czekasz. Szczęściu należy pomagać :) No jeszcze kwestia czy wiesz do jakiego działu i jakiej pracy szukasz, żeby wypaść konkretnie.

   
user

dobrego kpina, negatywne posty ze wszystkich portali znikaja dziwne....

   

Zostaw opinię o JMDI Jacek Maleszko - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JMDI Jacek Maleszko