Jmdi Sp. z o.o.
2 301 6 1

Opinie o Jmdi Sp. z o.o.

Weronika

@anonymous, mobbing to poważny zarzut i oznacza powtarzające się poniżanie, ośmieszanie, zaniżanie samooceny lub wyeliminowanie albo odizolowanie pracownika od współpracowników. Czy takie sytuacje mają rzeczywiście miejsce w JMDI Jacek Maleszko? Pamiętajmy, że wypowiadamy się na forum publicznym i informacje w nim zawarte powinny być zgodne z prawdą.

Weronika

Możecie podać szczegóły dotyczące pracy w JMDI? Czy nowi pracownicy otrzymują umowę o pracę, czy początkowo są zatrudnieni na okres próbny? Jak przedstawia się kwestia benefitów? Jakie są szanse na rozwój, czy pracodawca organizuje szkolenia podnoszące kwalifikacje?

anonymous
@Weronika 22.05.2018 14:11

Umowa już w pierwszym dniu albo po kilku miesiącach zależy od tego jak bardzo będziesz naciskać , pełno benefitow jak sama sobie za nie zapłacisz, często nadgodziny w czynie społecznym bo jak nie to cóż... Mobbing psychiczny z pozoru wszystko ładnie pięknie ale albo robisz co chcą albo jesteś na cenzurowanym

Weronika

Pod poniższym linkiem możecie znaleźć aktualne oferty pracy w firmie: http://jmdi.pl/firmie/praca-jmdi/ Może w ostatnim czasie ktoś z użytkowników forum aplikował? Zachęcam was do opisania, jak wygląda proces rekrutacyjny oraz do podzielenia się wrażeniami na temat pracy dla tego pracodawcy.

Cezary

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Krzysiek
@Cezary 10.06.2018 19:20

Potrzebuje. Warto sprawdzić na stronie internetowej.

Sylwek

Pracuje od kilku lat, spoko pracodawca, naprawde w porzadku. Nie wszystko jest tak, jakbym chciał, ale mam doswiadczenie u konkurencji i jmdi jest bez porównania lepsze. Polecam.

bur
@Sylwek 02.05.2018 19:32

bardo pomocna opinia dzieki

Weronika

@Ola to owszem jest dobre rozwiązanie, ale forum z założenia ma pomagać w podejmowaniu decyzji o wysłaniu swojego zgłoszenia, czy też nawet zatrudnieniu. To jest jego główny cel, więc zadawanie konkretnych pytań wydaje się być całkiem zasadne. @Sylwek a na jakim stanowisku w JMDI Jacek Maleszko pracujesz?

anonymous
@Weronika 15.05.2018 08:09

Tez jestes zainteresowana?

Weronika

@młody, rozumiem, że część Twojej wypowiedzi jest prześmiewcza, ale czy mógłbyś, jeśli pracujesz w JMDI Jacek Maleszko, podać konkrety o umowie, godzinach pracy czy awansie? Wcześniej pytałam już o to, ale nie uzyskałam odpowiedzi, może tym razem mi się uda.

Ola
@Weronika 23.04.2018 20:33

Weronika, jesli jest stanowisko dla Ciebie, to umów się na rozmowę i sama oceń czy firma Ci odpowiada.

Gogol

Patrząc na ciszę to mam wrażenie, że dobrze się tu pracuje.

Młody
@Gogol 08.04.2018 17:57

Praca taka że można się (usunięte przez administratora) Zarobki nie są wysokie ale przynajmniej nie robi się jak w fabryce. Można trochę posymulować. przespać się, nawet opalać na słoneczku :) płacą za godzinkę więc (usunięte przez administratora) system :) raz mnie wkurzył gościu że mu przez płot skacze to wyniosłem mu z domu złoty świecznik :) ahoj policjanty :) całujta w (usunięte przez administratora) wujta

Administrator

Czy ktoś może opisać, jak aktualnie prezentuje się pracodawca na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Warszawa.

Feliks

Zastanawiam się dlaczego tak rzadko piszecie? Jest ok?

Weronika

@Yellow czy jesteś byłym pracownikiem JMDI Jacek Maleszko? Na jakim stanowisku pracowałeś/aś? Wspominasz o możliwości zdobycia odpowiedniego doświadczenia, czy zatem pracodawca oferuje swoim pracownikom możliwość podnoszenia kwalifikacji w formie dodatkowych szkoleń? Wyrażasz niezadowolenie dotyczące wynagrodzenia wspominając także o "lepszych warunkach" w innych firmach. Co masz na myśli? Czy możesz uargumentować swoją wypowiedź? Będzie to wskazówką dla innych osób korzystających z forum, którzy być może rozważają możliwość zatrudnienia

Yellow

Polecam podjęcie pracy, ale tylko dla ludzi młodych, szukających doświadczenia, a nie porządnych pieniędzy ponieważ w tej firmie po prostu ich nie ma. Praca bardziej dla człowieka, który chce solidnie liznąć temat zawodowy i ruszać w stronę konkurencji, która zapłaci większe pieniądze i na lepszych warunkach.

piotr

Znowu szukają flotowca, aż tak tam źle? mam zamiar kandydować, poradzicie coś??

JMDI
@piotr 10.03.2017 19:05

(HR) Poprzedni flotowiec nadal pracuje, aktualnie w innym dziale :) Firma aktualnie zatrudnia ponad 120 osób. Zapraszamy do przesłania cv.

Weronika

@michał aktualnie JMDI Jacek Maleszko poszukuje nowych pracowników. Oferty znajdziecie na naszym portalu GoWork.pl - zachęcam do zapoznania się :)

klucha
@Weronika 06.03.2017 14:46

a jak długo trzeba czekać na kontakt po rozmowie kwalifikacyjnej? (w niektórych firmach nawet 3 tygodnie) i czy w ogóle kontaktujecie się z kandydatami, którzy przeszli rozmowę?

Negatyw

Nie polecam , bałagan , brak jakiejkolwiek organizacji. Na umowe czeka się miesiącami ( w moim przypadku akurat cztery)

michał

A to aktualne na pewno @natan bo ja nic jak na razie nie widzę tutaj z ogłoszeń?

anonim

(usunięte przez administratora)

Piotr

Zgodzę się z tym.

aveja

Rozmowa kwalifikacyjna daje dużo do życzenia - było miło, ale na tym się kończy. Dziwną sytuacją jest werbowanie osoby z większym doświadczeniem i wiedzą od rekrutera. Później zostaje niesmak.

Jmdi Sp. z o.o.
pracodawca

Oczywiście szukamy osób do różnych działów, dlatego zapraszamy do wysłania cv na adres praca@jmdi.pl z opisem, jaka praca Pana interesuje. CV trafi do bazy zgłoszeń i w przypadku gdy będziemy mogli zaproponować pracę/staż, odezwiemy się. Pozdrawiamy serdecznie.

fabian
@JMDI Jacek Maleszko 02.10.2015 09:46

a jak długo trzeba czekać na kontakt po rozmowie kwalifikacyjnej? (w niektórych firmach nawet 3 tygodnie) i czy w ogóle kontaktujecie się z kandydatami, którzy przeszli rozmowę?

anonim

(usunięte przez administratora)

Jmdi Sp. z o.o.
pracodawca

Dziękujemy za opinię i zachęcamy do przesłania cv na adres mailowy podany w ogłoszeniu.

Jmdi Sp. z o.o.
pracodawca

Zapewniamy Państwa, że jako firma dbamy o wyposażenie stanowiska i sprzęt dobierany jest w zależności od wymagań i charakteru pracy. Oferujemy też rozwojową pracę i różne ścieżki awansu. Zachęcamy też do kontaktu z nami z chęcią udzielimy odpowiedzi na wszystkie pytania.

Antek

@jetok ja niestety nie słyszałem do tej pory żadnych opinii na temat JMDI, ale z tego, co tu czytam to opinie są podzielone z przewagą na te negatywne niestety. Widzę, że szukają teraz zarówno do Warszawy jak i do Gdańska, głównie na handlowców i specjalistów do spraw planowania i rozwoju sieci. Oferty wyglądają całkiem obiecująco.

Przedstawiciel Handlowy

Witam, niedawno byłem na rozmowie w sprawie pracy na stanowisku PH. Wygląda to tak: tysiek podstawy + zwrot za paliwo WŁASNEGO samochodu, ale uzależnione od wynków i nawet biorąc całość zwotu (choć to pewnie nie możliwe) jest to i tak za mało nie mówiąc o amortyzacji. Oczywiście jest jeszcze prowizja, której rozmówca obiecał kilka tysięcy:) w zamian za pracę od rana do nocy.(usunięte przez administratora)Jedyny plus to typ który ze mną rozmawiał, mówił otwarcie jak jest i nie ściemniał.

SD

ja tam nie wiem... pracowałem u nich, dobrze wspominam. ludzie fajni, wynagrodzenie podobne jak na tych samych stanowiskach w konkurencji, bo pracowałem jeszcze u jednego operatora. a jak się odchodzi to też warto po sobie zawsze dobre wrażenie zostawić, ja tak uważam. Praca jak każda inna, a jeśli chodzi o tych niezadowolonych, co źle piszą, no to wiadomo "do tanga trzeba dwojga" :)

anonim

(usunięte przez administratora)

Xxx

chyba emocjonalnie nie ogarniasz, skoro aż tak przezywasz swoją robotę. Chcesz to pracujesz, nie chcesz, zakładaj swój biznes i dogadzaj swoim robotnikom! :)

AW

Pracowałem dla nich ponad rok czasu i uważam że (usunięte przez administratora)jest spoko.

MISIEK123

ODRADZAM (usunięte przez administratora)SZKODA CZASU NA TĄ FIRME

czujny

nie wiem o jakich stanowiskach dyskutowaliście do tej pory, jednak ja chciałem zapytać o prace jako Młodszy Specjalista ds. Planowania i Modernizacji Sieci teleinformatycznych . To co mnie w niej kusi to oczywiście umowa o pracę , a że potrzebuje stabilizacji to wydaje mi się dobrym pomysłem aplikować do nich

jak to

siemanko ja to bym chcial byc przedstawicielem JMDI ale mam watpliwosci - jak to jest z kasa za taka prace . to wszystko jest prowizyjne czy jak to to wygląda? polegam na waszym zdaniu i od tego uzależniam swoją aplikacje ot mialby byc dodatkowa praca do moich studiow. Piszcie, bo zalezy mi na tym.

anonim

(usunięte przez administratora)

Ola

No jak głupio- zostawiasz cv w recepcji, prosisz o przekazanie i czekasz. Szczęściu należy pomagać :) No jeszcze kwestia czy wiesz do jakiego działu i jakiej pracy szukasz, żeby wypaść konkretnie.

Zostaw opinię o Jmdi Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jmdi Sp. z o.o.