HRBC Group Sp.z o.o.

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 268 ocen.

HRBC Group Sp.z o.o.
3 268

Opinie o HRBC Group Sp.z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HRBC Group Sp.z o.o.

Irek

Czy tylko narzekać potraficie? Doceńcie pracę w dobrej firmie!!

Bezstronny
@Irek 10.07.2018 19:18

Szanowny panie Irek niech firma zmieni żeby było dobrze a nie że pracownicy narzekają...jak tak jest to może ku temu są powody a poza tym to się kończy czas firm i szefów się zaczyna i już jest doba pracownika i on będzie decydował gdzie i u kogo i za ile będzie pracowac... Więc bronienie firmy nie ma sensu.

Patrycja

@Odp umowy, a czy pracodawca zapewnił transport do pracy albo też zwrócił jego koszty? Wspominasz o problemach z umową, a jak wyglądała kwestia szkoleń? Czy atmosfera panująca w firmie jest przyjazna? Zachęcam byłych i obecnych pracowników HRBC do dyskusji.

Odp Umowy
@Patrycja 24.06.2018 05:03

Na francuskich umowach nie mieliśmy zwortu podróży do Francji tylko z mieszkania do pracy był samochodem kierowca i transport nic nas nie obchodził jemu płacili za kilometrówki ale też bez szału...my nie mieliśmy szkoleń żadnych nawet BHP..atfosmery w firmie nie znam bo byłem na wyjeździe ale od naszych koordynatorów to ciężko czasem było się doprosić informacji mówili tylko nam co chcieliśmy usłyszeć .

Witek

Szkoda, że tak rzadko tu piszecie. Takie informacje pomogłyby przy decyzji.

Odp umowy
@Witek 10.06.2018 21:17

À i zapomniałem dodać urlopy zdrowotne itp to możecie zapomnieć bez konta francuskiego i karty wital raczej też nie dostaniecie kolega to przerabiał....

Robson

Witam jakie zarobki na magazynie z oponami we Francji jeśli ktoś tam był i jakie warunki mieszkaniowe pozdrawiam

Patrycja

Napiszecie, jak wygląda praca w HRBC? Jaki rodzaj umowy jest oferowany pracownikom? Czy przechodzą oni szkolenia podnoszące kwalifikacje? A może firma jest przyjazna osobom niepełnosprawnym? Czy warto starać się o zatrudnienie w tym miejscu?

Marek

Witam, czy może mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca w magazynie opon we Francji z tej agencji; jakie są zarobi, ilość godzin pracy w tygodniu; warunki pracy; jak wygląda kwatera Z góry dziękuje za odpowiedź

Administrator

Jak od momentu waszej ostatniej aktywności wygląda sytuacja tego przedsiębiorstwa? Inni użytkownicy chętnie dowiedzą się najświeższych ciekawostek o Interimax International Sp. z o.o. S.K.A jako pracodawcy.

dkster

Mam takie pytanie do firmy, w jakim czasie od przesłania cv firmie zagranicznej odpowiecie czy dostane prace czy nie dostane? wiadomo że może być różnie ale nie trwa do chyba dłużej niż 2 tygodnie?

Interimax
@dkster 21.03.2018 14:47

Dzień dobry, czas oczekiwania na rozpatrzenie kandydatury przez klienta jest różny, jednak zazwyczaj nie trwa dłużej niż tydzień. Zachęcamy do kontaktu z nami poprzez wysłanie wiadomości na adres: rekrutacja.zagrancia@interimax.com lub telefonicznie bezpośrednio z Rekruterem, z którym Pan wstępnie rozmawiał.

Zainteresowana

Podpowiedzcie jak pracuje się z firmą?

Dominik

Zastanawia mnie jedno Agencja zmienila adres,na internecie dalej widnieje stary czyzby mieli jakies problemy ze swoimi pracownikami i nie podali do tej pory nowego adresu ? Bardzo zastanawiajace... A po 2 umowy zwykle zlecenia (maja oferte pracy 3 zmianowej czyli na dodatek nocy nie ma co liczyc niestety),Duzo papierkow( po co wysylac skan a potem zanosic go do biura ?)Umowa bardzo skaplikowana dla normalnych ludzi duzo haczykow, Wynagrodzenie no teraz musza dac 13 brutto na zleceniu zalecenie panstwa. Osobiscie nie polecam Tej Agencji

kk
@Interimax 28.03.2017 13:51

umowa tak podpisana w Krakowie na okres próbny a nastepnej nie ma dostaje się ją dopiero w Krakowie po zakończeniu kontraktu a pracownik powinien mieć umowe na czas wykonywania pracy a nie po jej zakończeniu to wygląda tak jak by się pracowalo na czarno pewnie się boją zeby nie iść na L 4 z kasą bywa różnie jest na czas ale nie zawsze się zgadza przeważnie brakuje i duży plus dla Interimaxu że pozbyli się tzw.koordynatora Daniela (usunięte przez administratora) nad debile to był tylko informator o wszystkim tylko informował nic nie koordynował nie znał wogóle francuskiego i za to im chwała a z pieniądzami za paliwo i kilometrówką zawsze problem

Grzesiek

Jedzie może ktoś do pakowania dań azjatyckich w Belgii?

Ruda
@Grzesiek 11.12.2017 17:52

Jestes na tym pakowaniu dan? Jak tak to jak tam jest

Były pracownik pisze prawdę...

A i dodám ze byli tam tacy bez samochodu co im wypłaty pasowały i nie wiem od czego to zależało...

Były pracownik pisze prawdę...

Firma ogólnie może być pomaga we wszystkim i to co było umówione ogólnie jest na miejscu u danego pracodawcy żadnych niespodzianek chaty też w miarę ok się starają nie można powiedzieć .....ubrania robocze dają i podróż w jedną stronę do Francji zwracają to jest ok...ale kwestia pieniędzy nie jest już taka cudowna fakt są do 10ale Z tymi ludźmi co byłem kasą łącznie ze mną wypłaty nie pasowały nawet do 500e miesięcznie po telefonach i wyjaśnieniach pieniądze wracały tego złego słowa nie powiem a znam gościa co pracuje ponad rok i ponoć mu tylko jedna czy 2 wypłaty się zgadzały...a kolejna kwestia to samochodem wyjazd i transport ludzi do pracy własnym autem jest ogromny problem z paliwem naliczaniem pieniędzy kilometrowek ogólnie koszmar dlatego ja mając prawo jazdy zrezygnowałem z wyjazdu własnym autem bo po co mi problem z ciaganiem się za koszty dojazdu co firma powinna zapłacić bez łaski firmy nie obchodzą rozrzady oleje filtry opony a kto jeździ za granicę to wie że w ciągu roku to taka eksploatacja pojazdu to delikatnie 4 tys zł ...ale spokojnie tak jak z wypłatami wyrównują pieniądze za paliwo tylko szkoda że trzeba wydzwaniać do nich i nerwy tracić ale ogólnie nie są zła firma jest wiele gorszych tylko do tej firmy trzeba mieć cierpliwość....jak ktoś ma cierpliwość to ogólnie polecam bo nie jest zla firma ale powinna zmienić może księgowość i wtedy jak kasą będzie pasować co do ceta to nawet będę mógł powiedzieć że to jedna z lepszych firm...

Pablo.J

Na stepie Witam . Mam za sobą 1 rok przepracowany przez danego pośrednika i mogę powiedzieć że spolpraca gdybym oceniał do skali 5 dałbym 5- .pracowałem w Belgii miescowosci Verviers na stanowisku Espedycja jak na zarobki nie ma co narzekać ,jeśli nie pasuje nikt nikogo nie trzyma na siłę. MIESZKANIE WYPOSAŻONE JEŚLI KTOŚ MYŚLI NA DŁUŻSZE LATA ZAWSZE MOŻNA WYPOSAŻYĆ WEDŁUG WŁASNEGO UZNANIA I ZDOLNOŚCI FINANSOWYCH .Miasteczko dosyć fajne wszystko jest na miejscu jak sklepy ,stacjie benzynowe na których można płacić wieczorami kartą. Myjnie .bankomaty .autobusy itp. Rewelacja .z wypłata zawsze 10 każdego mięsaca przepracowanego. Tak więc podsumowując z czystym sumieniem polecam dla młodych osób które nie mają żadnych zobowiązań w Pl...pozdrawiam Pablo...

Mateusz
@Pablo.J 28.12.2017 13:14

Witam. Chciałbym zapytać ile miesięcznie kosztuje mieszkanie? I czy takie mieszkanie jest dla jednej osoby czy mieszka w nim kilka osób? Pozdrawiam

Jarek

( usunięte przez administratora ) takie smuty ze sie słuchac nie chce ...są spoko kasa na czas godziny są ,a za chate miesiecznie 200 euro kazdy ma swoj pokoj ,zawsze po 2 miechach mozna sie wyniesc na swoje i juz ..ja jestem zadowolony

Gościu

Szukam roboty za granicą i sprawdzam agencje. Na każdym forum opinie są tak różne , że nie wiadomo co mysleć. Bardzo pomocne są wpisy od ludzi będących za granicą.

Marian

Witam. Różnie piszecie o firmie Interimax. Ja pracuję we Francji już drugi rok i jak do tej pory nie mogę narzekać. warunki mieszkaniowe blisko Paryża - hotel jak na wczasach. Zależy od miejsca to wiadomo ale jak to w życiu, różnie jest raz lepsze warunki raz gorsze. Nie pojechałem tam na wypoczynek tylko do pracy . A jak ktoś wymagania ma nie wiadomo jakie to narzekał będzie wszędzie. Wypłata na koncie jest co miesiąc. Za ubranie robocze zwracają, za przejazd do Francji również. Może nie od ręki jakby to niektórzy chcieli ale na przyszły miesiąc doliczone jest do wypłaty. Moje zdanie na temat Interimaxu jest dobre. Jak komuś chce się pracować to będzie pracował. Tylko teraz mamy takie czasy że nie każdy jest pracy nauczony, chciałby tylko telefon, internet, dobrze zjeść, poświęcenia ze swojej strony zero i jeszcze żeby mu za to dobrze zapłacili. Przykre to jest to, ale niestety taką mamy rzeczywistość. I stąd biorą się negatywne komentarze. Pozdrawiam firmę Interimax z Krakowa.

Stella

Mogę zrozumieć, że komuś nie odpowiada praca z tą agencją. Jest tyle innych , że spokojnie można poszukać?

Tamara

Mają bardzo fajne oferty. Może mi ktoś podpowie czy agencja ma jakieś prace dla kobiet w alpach francuskich lub w Prowansji? Bardzo chciałabym wyjechać do pracy i tam najbardziej. Na jakim poziomie trzeba znać język francuski? Słyszałam, że agencja jest ok.

Patrycja

@Olga skoro jesteś zadowolona, to czy powiesz coś o dobrych stronach pracodawcy coś konkretniej? @rozczarowany w jaki sposób uważasz, że jest to wyzysk? Nie ma żadnych dodatkowych premii?

Pixel-ania
@Patrycja 28.08.2017 16:59

Odpowiem za rozczarowanego : Odpowiedź na twoje ostatnie pytanie: NIE , w czasie przeszłym, teraźniejszym i przyszłym i odmienia się przez wszystkie stanowiska. Z założenia. Mimo tego, że pracodawca Ci tego nie potwierdzi ;) Jestem przeciwna "oblewania pomyjami pracodawców" na Gowork, ale niech inteligentny człowiek zrozumie co napisałam i potraktuje to jako wskazówkę. Do zamieszczania takich służy właśnie ten portal .

Olga

Jeśli ktoś bardzo potrzebuje tak narzekać trudno, wiem, że firma jest spoko.

Stella

Cieszę się, że powstały takie agencje jak Interimax. Każdy ma możliwość wyboru pracy ale najważniejsze że ten wybór jest!!

rozczarowany

Wewnętrznie - porażka nie polecam, wyzysk pracowników w oddziale w Krakowie .Może i warunki dla ludzi za granica fajne - ale dla tych którzy chcą dłużej zagrzać miejsca i się rozwijać, brak możliwości. Nowy prezes nie zauważa swoich pracowników, nie zależy mu, oszczędza na czym może.

Gość

Interimax bardzo profesjonalnie traktują swoich pracowników.

Iza

Interimax International to normalna firma, agencja organizująca pracę tylko niektórzy nie wiedza po co jadą !!

ciekawy

ja to sie zastanawiam czy ludzie jadac za granice maja swiadomosc jak wyglada tam praca, gdyby robota była łatwa to by zatrudniali swoich jeździłem z ta agencją - źle nie było, chociaz koordynatorka bywała irytująca

Patrycja

Paweł, a czy taki system pracy był przedstawiony przed rozpoczęciem współpracy?

Patrycja

Pawel, a czy mógłbyś powiedzieć coś więcej? Z czego to wynika?

Pawel
@Patrycja 06.03.2017 10:06

czesc..male pieniądze..kilka dni pracujesz po 15 godzin a później masz ze 2 dni wolnego i tak w kolko, tragedia..

Byłypracownik

Pracowałem kiedyś z tą agencją i było wszystko w najlepszym porządku. Zarobiłem sporo kasy i głowa była spokojna o pozostałe sprawy. Polecam takie firmy, wyjazd jest wtedy bezpieczny i dużo przyjemniejszy.

Pawel

NIE POLECAM PRACY W BELGII, PRODUKCJA, MAGAZYNY

Zostaw opinię o HRBC Group Sp.z o.o. - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HRBC Group Sp.z o.o.