Bud-Rim Development Bis

Firma jako pracodawca

Firma w liczbach

Finansowanie

Social media

Piaseczno - Bud-Rim Development Sp. z o.o. Bis S.K.A. sp.j.

3. Opinie o pracodawcach Piaseczno
  5. Opinie o Bud-Rim Development Sp. z o.o. Bis S.K.A. sp.j.

Opinie o Bud-Rim Development Bis Piaseczno

Nie przegap nowości o Bud-Rim Development Sp. z o.o. Bis S.K.A. sp.j.!

Kanona

10.09.2018 21:27

Kupilam w marcu mieszkanie w Grey House moje odczucia sa bardzo pozytywne.Panie w biurze przemiłe. Nie ma zadnych problemow gdy zanudzam telefonami i pytaniami, mieszkanie jest ok bylam z fachowcami i sprawdzali wiele rzeczy. Nie mieli uwag.
    Norbi

17.09.2018 12:36

Fachowcy sprawdzali mieszkanie na etapie odbioru czy w trakcie budowy?
    Ppawel

03.09.2019 08:59

Nie ma deweloperów idealnych jak pisało kilka osób, popatrzcie co się dzieje w stolicy. Tu jest przynajmniej deweloper uczciwy. Dla mnie jest naprawdę okej.
    Niczkowski

29.11.2018 17:27

Nie mam zastrzeżeń co do tego dewelopera. 0 problemów przed podpisaniem umowy i 0 problemów po podpisaniu umowy. Takiej współpracy oczekuję
    sylwia

03.09.2019 08:58

Krzyś

25.04.2019 09:41

Odebraliśmy mieszkanie w GRAY HOUSE II. Znaleźliśmy 3 małe usterki typu: rysa na szybie, delikatnie ukruszony tynk na balkonie poza tym posadzka w salonie wklęsła. Nic takiego na co opłacało by się czekać miesiąc na usunięcie usterki. Dostaliśmy wszystkie klucze i papiery. Jesteśmy z żoną zadowoleni. Wchodzimy z wykończeniówką.
    sylwia

03.09.2019 08:58

polecam
    Grzegorz

27.08.2019 11:36

Deweloper wybudował ładne osiedle i ładne mieszkanie. Przemyślany rozkład, dobrze doświetlone, o każdej porze dnia salon i kuchnia. Jeśli chodzi o standard to oceniam wysoko. Po zapoznaniu się z konkurencją wypadają dobrze.
    Alex

02.04.2019 14:10

Wyglada na to, ze moje problemy dopiero zaczynaja sie z tym deweloperem (inwestycja Chrobrego w W-wa Wlochy), poniewaz wlasnie otrzymalam zaskakujace pismo, ze odbior techniczny odbedzie sie dopiero za 3 miesiace!!! Przy czym utrzymywany byl staly kontakt z deweloperem i zgodnie z zapewieniami, odbior mial miec miejsce we wlasciwym terminie i bez jakichkolwiek opoznien. Co wiecej, deweloper zapewnial, ze prace budowlane nastepuja zgodnie z harmonogramem. Nawet w tej sytuacji przedstawiciele dewelopera lekcewaza klienta i nie informuja o przyczynach tak dlugiego, niezapowiedzianego opoznienia.
    Zła

16.04.2019 20:07

Niestety, my też jesteśmy w tej samej sytuacji, najgorsze jest to, że oni nie mówią co dokładnie się stało, mimo, że 2 tygodnie przed otrzymaniem listu, powiedziano, że odbior będzie zgodny z planem na koniec marca.
    ola410

05.07.2019 14:49

Żałuję że nie trafiliśmy tu wcześniej :( jesteśmy dokładnie w tej samej sytuacji, z tym, że właśnie konsultujemy sprawę z prawnikiem, ponieważ sam zapis o terminie odbioru jest przekrętem, więc bierzemy pod uwagę sprawę w sądzie i odszkodowanie. Obsługa tragiczna... może warto się skontaktować? Grupa na facebooku: Perła Włoch
    Jakub

12.06.2019 08:13

Nigdy więcej. Po tym jak już kupisz mieszkanie budrim ma cię w (usunięte przez administratora) Usuwanie usterek trwa miesiącami a jak już coś zrobią to i tak nie skutecznie. Kontakt jest masakryczny, a w odpowiedzi dlaczego nie dostałem mail’a zwrotnego usłyszałem ze pracownik bok nie ma czasu czytać mail od klientów! Nie polecam, odradzam i jeżeli to czytasz bo miałeś ochotę coś od nich kupić to zrezygnuj bo nie warto!
    Pikaczuuu

15.05.2019 08:14

Niestety wszystko dobre kończy się po podpisaniu umowy. Uważajcie bo wcześniej wszystko obiecuję a poźniej jesteś zostawiony sam sobie.
    Klient20

05.03.2019 06:07

Tragiczny deweloper. Serwis posorzedazowy nie istnieje. Bardzo trudny kontakt. Cwaniackie zachowania. Nie polecam!
    Pawel

04.03.2019 23:05

Jakiś czas temu odebrałem mieszkanie, dobra robota, solidnie wykonane, zadbali o każdy szczegół, pomogli dopełnić formalności, także mogę polecić firmę, jak najbardziej.
    Jack

22.11.2018 14:15

Ja osobiście mogę powiedzieć tylko, że cały proces od zakupu do zamieszkania w Piasecznie wspominam sympatycznie i chociaż minęły już 2 lata jak bym miał kupować po raz drugi to wybrał bym Budrima
    Ppaweł

03.10.2018 11:25

Maryl

02.10.2018 11:51

Porównując moje problemy z tym co mają koledzy z innymi deweloperami to uważam się za szczęśliwca. Polecam wszystkim a nie będziecie zawiedzeni
    Misia

25.09.2018 17:51

Najgorszy developer w Piasecznie Po roku od wybudowania leje się z dachu, nie kwapia się do szybkiego usuwania usterek

Kontakt - Bud-Rim Development Sp. z o.o. Bis S.K.A. sp.j.

Nadarzyńska 34 05-500 Piaseczno

Branża główna: Transport i spedycja

Czik

25.09.2018 10:23

Polecam dewelopera. Jestem świeżo po podpisaniu umowy. Wszystko kawa na ławę, bez mydlenia oczu.
    MaczMacz

15.08.2018 21:10

Kupiłem na Grey House mieszkanie dla córki, która teraz ma 5 lat. Akurat jak dorośnie, będzie miała ułatwiony start w dorosłe życie. Polecam
    Lulu

09.06.2018 12:26

Zero problemów przy zakupie (drugiego już) mieszkania. Jak dla mnie cena na Grey House jest bardzo atrakcyjna w porównaniu do warszawskich nieruchomości.
    Dustin

11.04.2018 13:08

Mam zakupione mieszkanie na jednym z osiedli. Krótko i na temat deweloper okej z normalnymi cenami.
    Witeqq

15.02.2018 10:42

Zakupiłem właśnie 63,5 metra w Gray House. Czekam na odbiór kluczy. Na razie współpraca bez kłopotów, z czego jestem zadowolony. Pierwszy raz kupowałem tak mieszkanie, więc trochę obawiałem, ale na szczęście przedstawiciel dewelopera bardzo fajny i praktycznie wszystko wyjaśniał.
    lukas

06.03.2018 11:44

Jest możliwość negocjacji cen zakupu mieszkania?
    BartoszWe

10.12.2017 22:03

Gray Hause w Józefosławiu – transakcja zakupu bezproblemowa. Nie ma co narzekać.
    lukas

06.03.2018 11:43

Jest możliwość negocjacji ceny mieszkania?
    Arek1980

17.12.2017 14:52

Mam od nich dwa mieszkania inwestycyjne, teraz kupiłem trzecie mieszkanie na Osiedlu Gray House. Nie miałem problemów, ani wrażenia ogólnego olewania klienta po zakupie, jak to bywa u niektórych „wielkich” deweloperów. Czekam cierpliwie na obiór kluczy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bud-Rim Development Bis?

Tomasz

20.11.2017 17:58

Moje doświadczenia na plus. Współpraca układała się pomyślnie przez cały okres transakcji. Mieszkanie odebrane bez większych problemów. Wiadomo kilka usterek było - kwestia cierpliwości i zostały naprawione. Developer do dogadania. Moja ocena na plus
    KOLO

01.11.2017 22:49

Moje doświadczenia negartywne. Najgorszy developer z jakim dotychczas wspołpracowałem. Odebrałem mieszkanie za drugim razem tylko dlatego by nie tracic czasu - mam wrażenie że na to liczyli. NIE wiem jak można u nich odebrać mieszkanie bez uwag - moim zdaniem niemożliwe - albo jak ktoś nie sprawdza lub mu nie zależy Mieszkanie (blok)nie przygotowane dla klienta - dalej wygląda wszystko jak na budowie.. Biurofirmy nieprofesjonalne - to biuro stawia warunki klientom co do terminów odbioru, podpisania dokumentów (jakby klient nic nie robił tylko czekał na poczie na informacje z biura) . Biuro nie ma czasu dzwonić i uzgadniać spotkań z klientami (podobno zbyt dużo trzeba by dzwonić) :). Biuro nie oddzwania pomimo obietnicy oddzwonienia. Odbiór mieszkania (formalny) - na budowie w warunkach ... pożal się... gdzie inni developerzy otwieraja szmpana lub chociaz oferuje kawę i pare minut refleksji (rozmowy) - W BUD-RIM dostałem w garść protokół i pęk kluczy ... takie mają standardy. Wylewki w mieszkaniach wymagają sporo pracy by przygotować je pod podłogę... szlifowanie i głębokie gruntowanie. Miejsca parkingowe - minimum developerskie - życze powodzenia w parkowaniu np Fordem MONDEO :) Długo by jeszce pisać....jak ktoś może znaleźć bardziej solidnego developera - to szczerze polecam poszukać... nawet dopłacając troche do ceny...
    Bożena

13.08.2017 05:00

W mojej ocenie firma jest rzetelna i można im zaufać 100%. Zakupiłam od nich 2 mieszkania odbiór bez usterek. Reszta do dogadania.
    tobiasz

29.07.2017 22:12

Firma wybila się na poczatku dzieki architektowi ktory wykonywal im projekty za pol darmo. nachapali sie i zaczeli budowac niezgodnie z projektami , tanszymi materialami itp. Chec zysku przeslonila panu piotrowi jasnosc myslenia i rzetelnosc wykonywanych obiektow. doszlo do tego ze pan piotr ma kilka przegranych spraw w sądach. Ludzie pobrali kredyty na cale zycie , kupili u niego mieszkanie ktore do niczego sie nie nadaje z powodu spartolenia wykonawcow budynkow. Pracownia projektowa pozdrawia:))))) kontakt do mnie 606 187 514
    Jarek

20.12.2016 11:16

Podczas odbioru lokalu zgłosiłem kilka usterek . Wszystkie usterki zostały usunięte. Pozdrawiam jarek
    TREBUH

06.07.2016 16:07

Oni nie usuwaja usterek. Robisz sam na swoj koszt. na 10 usterek przyjelismy pod uwage 0 usterek. Uważamy że jest OKEJ. do tego pisza to na kolanie myla nazwisko i pisza PANI zamiast Pan. Żałuje zakupu cena była niska nie wrto. lepiej miec mniej na dobrym poziomie.
    gość

06.02.2014 11:16

Niestety firma Bud Rim jest fajna i sympatyczna przy podpisywaniu umowy, jednak jak się z czasem okazuje kiepsko wygląda sprawy kiedy trzeba usunąć usterki na nieruchomości. Po pierwsze usuwane są niechlujnie, po drugie długo to trwa a po trzecie jak w przypadku naszej wspólnoty tak długo Bud Rim zwlekał z ich usunięciem(usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o Bud-Rim Development Sp. z o.o. Bis S.K.A. sp.j.