W dawniejszych opiniach narzekaliście na słabsze podejście do ludzi a ktoś nawet sugerował jakieś zgłoszenia. Nie wiem na ile to sprawdzone ale teraz już żadne negatywy nie wpadają. Atmosfera aktualnie jest w porządku i nie macie niczego do zarzucenia?
Cześć. kiedyś widziałam, że wystawiana była oferta dla Kupca. Czy na to stanowisko wciąż są przyjmowane nowe osoby? podkreślano wtedy w treści nastawienie na realizacje celów budżetowych. W tym roku jak je oceniacie?
Nie polecam pracować w tej firmie zmieniają kupców już od kilku lat. Firma rodzinna chore układy walka o władzę i pieniądze. Nikt nie jest wystarczająco dobro bo za mało pieniędzy przynosi do firmy takie to są cele budżetowe.
Też pracowałam długo w tej firmie .To co wyprawiali rejonowi nie każdy z nich bo byli też wporzadku . Obrażanie i nie tylko to tam na porządku dziennym jest .(Masakra)
nie rozumiem w zasadzie jednej kwestii, jezeli takie rzeczy sie działy, a pewnie dzieją się dalej. to Czemu tego nikt nie zgłosił? przecież mozna było reagować...
Wszystko zależy od kierownika i dyrektora. Jak są normalni to i pcownikom się chce. A tu chyba nie
Tez tam pracowalam najlepszy kierownik jakiego mozna sobie wyobrazić. Pani Agatko pozdrawiam
Jak nie płaci?? To z kad niby mają towar na pułkach??? Przecież wszystko jest dostępne
A ja piszę odpowiadam Pani Koko,że niby mile dziewczyny. ..a no mam wątpliwości co do uczciwości pewnej kasjerki ,ta co taka gruba jest na 64kreci równo,parę razy 2razy wydała mi źle reszty jak poszłam to tak mnie zakręciła że przyleciała jakas kierowniczka i okazało się że ja źle czytam ceny a wiem ile mi wydała pieniędzy.To już 2 raz u niej
Na fieldorfa pracuje bardzo nie przyjemna pani,czarna niska z dużym biustem nie raz czuć było won alkoholu bardzo opryskliwa nigdy się nie uśmiechniętym wiecznie na burmuszona jsk zwróci jej się uwagę że zaduzo naliczyła i nie raz niedokładnie wydaje reszty(zawsze za malo)
Bardzo (usunięte przez administratora) i nieprzyjemna i też zarty sobie stroi z kiijentow i zle nalicza i nabija na kasę i wydaje reszty też trzeba zwrócić szczególną uwagę na kasierke czarna o imieniu Kaśka a jak stoi na wędlinach to wtedy Oj klienci miejcie się na baczności !!!!
CZY miwi pani o fieldorfa,Bo tam jest jedną taka kasierka i bodajże o tym imieniu tak nie miłej i niesympatycznej kasierki-ejspedientki nie spotkałem.Jakby pracowała za karę a przy kasie trzeba dokładnie sprawdzać czy dobrze naliczyła i niczego dodatkowego nie naliczyła a wędlinę czy świeża podała a nieraz niechce mięsa zmielić bo nie przeszkolona.sxkoda że kietiwnictwo tego nie widzi i tracą klientów
Co tam słychać w API? Chciałam wysłać cv do działu zakupów. Warto??
Jak w Api Market Sp. z o.o. wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?
Jaki awans? Hehe. Jedynie można awansować z mięsnego na kasjera lub z kasjera na rozkładanie towaru hehe. Niea żadnych awansów
Cenimy uczciwość, zaangażowanie i pracowitość. Staramy się doceniać swoich pracowników i zaczynając np od kasjera przechodząc przez kolejne szczeble można dojść do kierownika.
To ze to wy wszystko cenicie to jest jakiś żart. Staracie się, a prawda jest taka ze traktujecie ludzi jak (usunięte przez administratora) Zwłasza tych którzy pracowali po 10 lat
Jak to jest ze Pani Agata sąsiadka że sklepu Armii Krajowej 64 jest ciągle na rauszu i nikt z tym nic nie robi..???
Zmieniło. . ??Byłem dostawcą w tej firmie .Kierowniczki sklepów robią takie przekręty że głowa mała a później jest wszystko na dostawców ,że czegoś nie dali itp itd...Niech lepiej prezes przyjrzy się dokładniej pracy kierownictwa zaznaczam kierownictwa
Pewnie tu to samo się dzieje co w byłym Marcpolu w Wołominie.Musieli go zamknąć bo kadra kierownicza przekręty robiła(usunięte przez administratora).
Pracownikom torby przeszukują to śmieszne.W Zielonce jakiś czas temu była dziewczyna która niesłusznie posadzili o kradzież bo komuś tam podpadła.
Czy na stanowisku asystentki do działu wprowadzania możliwy jest jakikolwiek rozwój? Dużo pracy widzę z fakturami itp, może potem bardziej ambitne zadania dają związane z księgowością? W ofercie wymagają już doświadczenia, więc też mam nadzieję że stawka byłaby nie jak dla całkowitego nowicjusza. Od jakiej kwoty polecacie rozpocząć negocjacje w trakcie rekrutacji?
W godzinach pracy jedzie się na 2godz np to zależy do innego sklepu i tak to się odbywa jak jest okres urlopowy .Trochę to chore jak zresztą wszystko w tej firmie
Tak, pracowała za najniższą krajową + ekwiwalent za pranie. (usunięte przez administratora)
Słowo awans w tej firmie nie istnieje :)
Do którego API w Wołominie to ogłoszenie o pracę?
I znowu...się zaczyna od nowa ...nowy regionalny ...nowa lista obecności w pracy...nowe wymysły i więcej obowiązków ..
Ja chodze na Armii Krajowej jest tam bardzo mila i profesjonalna obsluga a dziewczyny zawsze sluza pomoca
Nie było złe, chetnie bym jeszcze raz poszła tam pracować. Pozdrawiam Marcina, a ten gruby pracuje dalej?
Nie polecam.Pracowalam tu ponad 2lata i jak kierownictwo traktowało pracowników to szok.Chody mieli Ci co chodzili na zwolnienia ,panuje tu kolesiostwo ,pracownik który się stara jest niczym.Nie wiem jak na innych sklepach jest ale kobylka,zielonka nie polecam
Wołomin również .Pracowałam na Nafcie,to co tam się odwala to dopiero masakra.!! Doceniają tylko tych co się (usunięte przez administratora)a jak ktoś jest dla nich niewygodny to go na inny sklep odsyłają na stałe..Normalka..
Na Armii Krajowej tu obok mnie przyjęli na mięso jakąś prostaczke która obraża klientów i łaskę robi że kogoś obsłuży.Jakby tu była za karę.Ciekawe,czemu przyjmują takie chamskie osoby
Do sklepu po mięsko można juz iść do API na Fierdolfa pracuje tam wspaniała dawna ekspedientka p Ela ,szefostwu dziękuję za nią a ja znowu wracam do tego sklepu
Tak, potwierdzam. Ogólnie wszystkie Panie tam pracujące na Fieldorfa to są bardzo mile kobietki. Az chce się tam przychodzić i robić zakupy. Fajny tam jest sklep, dobrze zaopatrzony, wszystko można kupić w jednym miejscu.
Ktoś napisze coś więcej czy to prawda że ktoś podał ich do sądu pracy i za co .
A to pierwszy raz?, bez przerwy są kontrole z PIP, a to wszystko zasługa kadrowej R.K. Ciekawe co ona jeszcze robi w tej firmie, bo oprócz kłamstw i zamętu to nic dobrego nie wynosi.
Ja się pytam gdzie jest druga część wypłaty, dziś jest 12 stycznia, to są kpiny i nieszanowanie swoich pracowników
Nie wiem co robi i ile mogą placic, w każdym razie kiedy nie zadzwonisz to się nie dodzwonisz albo nie ma czasu udzielić odpowiedzi. Na e-maile jak odpisze to cud - niekoniecznie w temacie sprawy która chcesz załatwić. Kiedyś była jedna i dawała radę a teraz siedzą trzy i jest jak jest.
Nie wiem, ale odebrać telefon albo odpowiedzieć na pytanie - to nie jest takie trudne, co by wymagało szkolenia.
Tej pani to żadne szkolenia nie pomogą nawet nie wiem czy psychiatra dałby radę. Uważa się za nie wiadomo kogo i mówi do wszystkich że ona może podejmować wiele decyzji bez zgody prezesa. Dno i pięć metrów mułu. POZDRAWIAMY RENATĘ
Api Market Sp. z o.o. chce zatrudnić na stanowisko Kierownik Sklepu kogoś z doświadczeniem. Czy zarobki takie jak 6000 będą osiągalne?
Rozumiem że masz na myśli pensje z nadgodzinami bo 4 tysiące na czysto to chyba mało kto tu dostaje. Różnica między zastępcą kierownika a pracownikiem działu m/w w tej chwili to niecałe 75zł także kierownikiem jest się tylko na papierku.
czytam te ogłoszenia o pracę i tam mnie zastanawia wynagrodzenia na czas ( dwa dni później ), premia uznaniowa ( nikt jej nie widzi), e rabaty ( raz w roku w styczniu pod warunkiem że w grudniu nie chorujesz ,nie jesteś na urlopie lub na wypowiedzeniu)
Ta pani nadal tam pracuje ,byłem godzinę temu na zakupach.Czyli nadal tam pracuje .Zero,brak reakcji w tym temacie..

Jak się pracuje w Api Market Sp. z o.o.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Api Market Sp. z o.o.?