Spółdzielnia Wulkan w Olsztynie

Adres: Poprzeczna 11, 10-282 Olsztyn

NIP: 7390200169 KRS: 0000020416

Spółdzielnia Wulkan w Olsztynie
3 66 58 5 1

Opinie o Spółdzielnia Wulkan w Olsztynie

Filtruj opinie po kryteriach:

Dzuli
 Opinia

ta firma każe pracować ponad siły ,ciągle trzeba zastępować inne osoby,to jest po 10-12 godzin.Ludzie są przemęczenie.Wyzyskuja pracowników!

Pomocna?
TakNie
Gumiś
 Opinia

Jakie rozmowy ,jakie wymagania ? Co by nie patrzeć to byle kto aby byl aby zapchac dziurę,sztuka aby była,a im głupszy tym lepszy.Kazdy wie ,że gxxxpkami lepiej manipuliwac ,mozna kazda ciemnonę wcisknąc

Pomocna?
Tak7Nie
Precz z niepełnosprawnymi Komendantami.
 Opinia

To co tu opisują pracownicy niepełnosprawni , naprawdę niepełnosprawni , a nie chamstwo ze Wsi co za łapówki otrzymali orzeczenia o niepełnosprawności i wychwalają . To jest bardzo przykre , że w Polsce niepełnosprawny jak jest Prezesem czy Dyrektorem czy Kierownikiem obraża ,okrada ,poniża drugiego niepełnosprawnego . To jest Patologią. Jak Świat patrzy na Polską niepełnosprawną Umysłowo Patologię to się śmieje. Jak na przykład Kierownik nadzoru Wiesław jest niepełnosprawnym , jego Małżonka tez . Pozałatwiane Orzeczenia ,może ze się mylę. Ponieważ Kierownik Wiesiek może mieć coś z głową , pracując w Ochronie ganiał po dachach . Następnie jak został Inspektorem to skakał po płotach . Powiem tylko jedno. Olsztyńskie Zakłady Pracy Chronionej to Olsztyńskie Obozy Pracy Dla Niewolników Niepełnosprawnych. Ich Prezesi i kierownictwo to typowi Komendanci obozów. Jeżeli są rozliczanie za obozy Pracy Niemcy to dlaczego nie rozliczyć Olsztyńskich obecnych Komendantów obozów Pracy dla niewolników niepełnosprawnych. Ukarać tę Patologię !

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Odradzam
 Opinia
@Precz z niepełnosprawnymi Komendantami. 29.09.2016 05:46

Problem tkwi w Kadrze Najwyższego Szczebla (to dopiero trzoda) a nie w pracownikach niżej postawionych, którym trzoda blokuje wszystkie decyzje. Wieje tam komuną, to fakt, a pracownikom szczerze współczuję, bo faktycznie są obrażani.

Pomocna?
Tak7Nie
Fryderyk
 Opinia
@Precz z niepełnosprawnymi Komendantami. 29.09.2016 05:46

Zgadzam się w 100% Rozliczyć tylko uczciwie te pseudo zakłady pracy chronionej,bo to co sie w nich wyprawia woła o pomstę do nieba...

Pomocna?
Tak8Nie
Niebieski
 Opinia

Pracowalem troche w wulkanie i nie bylo tak zle jak piszecie. Fakt ze trzeba czasem te 12 godzin pracowac w nocy, no ale tak to praca. Co najwazniejsze to ze zawsze pieniadze byly na czas .

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Fryderyk
 Opinia
@Niebieski 24.05.2017 09:40

No super,że za marne minimum dasz się zgnoić i pomiatać.Brawo tylko się cieszyć i właśnie ta firma potrzebuje takich gxxxxków ,bo każdy mądrzejszy nie zagrzeje tu miejsca...????????:(

Pomocna?
Tak8Nie1
Norbi
 Opinia

Firma jest dobrym pracodawcą a ja mam wrażenie, że hejterzy postanowili oczernić firmę!!!

Pomocna?
Tak1Nie1
Fryderyk
 Opinia
@Norbi 24.05.2019 15:10

Ha ha hi dobrym pracodawcą? Czy masz na myśli to ,że jak idziesz do szpitala to w ramach urlopu wypoczynkowego lub to,że nic Ci się nie należy bo tu cytuję"U nas takich rzeczy nie praktykujemy"ha ha hi????????Jeżeli wyzyskiwanie osób niepełnosprawnych nazywasz hejtem to ok nie mamy o czym mówić,bo tak naprawdę nie znasz swoich praw i nie wiesz co to znaczy - dobry pracodawca. ????????????????

Pomocna?
Tak9Nie
Administrator
 Opinia

Czy ktoś z Was dysponuje najświeższymi informacjami o Spółdzielnia Wulkan w Olsztynie? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Odradzam
 Opinia
@Administrator 04.02.2018 08:11

Tak, nie ma co tracić czasu na tą komunistyczną placówkę. Odradzam osobom zdrowym umysłowo.

Pomocna?
Tak9Nie
jan
 Opinia

.........a co to taka pyskówka, ludzie............. nikt nic pozytywnego nie napisze? albo prawdziwego, byłoby lepiej

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xoxo
 Opinia

Hej, ale wiecie czy niedługo pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Podobno jest szansa na to, żeby znaleźć zatrudnienie, a skoro wypłata jest w pełni terminowa, to nic dziwnego, że są teraz tak popularni.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nutria
 Opinia

Witam, jestem zainteresowana pracą jako operator monitoringu? Chciałam zapytać jak wygląda praca, czy mile widziane są niepełnosprawne kobiety? Czy osoby niepełnosprawne w stopniu umiarkowanym pracują 7 godzin czy więcej?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Indianin
 Opinia

Indianin wita bardzo serdecznie wszystkich wyrzuconych przez pana Wiesława Deckera zwanego kierownikiem. Na wstępie chcę poinformować że od kilkunastu lat całą spółka zarządu wraz z prezesem niewiadomego pochodzenia okradają ochroniarzy którzy nie są członkami spółdzielni. Ci którzy jednak są członkami dostają dywidendy kosztem tych którzy nie są członkami spółdzielni. Rozbieżności pomiędzy dywidendami pana prezesa a pana Wiesława Decker wynoszą od 6 do 15 tysięcy w skali roku. Poza tym panie Wieśku czy wszyscy do okoła wiedzą że czerpie pan zyski materialne z okradania firmy Morlin, za co cała firma została wyrzucona na bruk. Pan jednak utrzymał się w tej firmie za donosy i bycie konfidentem. Niech pan się pochwali za co wyrzucili pana z Milicjo? za ŁAPÓWKARSTWO. Dlaczego taki człowiek jak pan pracuje na tak wysokim stanowisku? Gdzie pojawi się pan to bierze łapówki od ochroniarzy w zamian za pracę na dobrych obiektach. Życzę panu panie Wiesławie wesołych świąt Alleluja i do przodu.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Małżonka Strażnika Sprint Olsztyn.
 Opinia

Wulkan Olsztyn zatrudnia niepełnosprawnych pracowników ochrony z orzeczeniem Umiarkowanym , którzy pracują jak pełnosprawni . 8 godzin 40 tygodniowo np.; w Lutym 2016 roku Niepełnosprawny Pracownik z Orzeczeniem Umiarkowanym ma przepracować 168 godzin. A powinien 7 godzin tygodniowo 35 godzin to daję 147 godzin. Wychodzi na to ze Prezesi Zarząd i kierownik nadzoru Okradają niepełnosprawnych Pracowników. Konwencja ONZ o Prawach osób niepełnosprawnych zabrania wyzysku i niewolenia. Dlatego trzeba powiadamiać Prokuraturę o popełnieniu przestępstwa kradzieży przez Prezesa i Zarząd i Kierownika Nadzoru . Przestępcy muszą ponieś karę , nie można chronić przestępców.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Nick...
 Opinia
@Małżonka Strażnika Sprint Olsztyn. 24.02.2016 04:58

Co do czasu pracy to niestety nie ma Pani racji. 35 godziny tydzień pracy niedotyczy osób zatrudnionych przy pilnowani. W Ustawie z dnia 27 sierpnia 1997 r. o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych został określony czas pracy osoby z niepełnosprawnością. W art. 15 czytamy, że: *Czas pracy osoby niepełnosprawnej nie może przekraczać 8 godzin na dobę i 40 godzin tygodniowo. *Czas pracy osoby niepełnosprawnej zaliczonej do znacznego lub umiarkowanego stopnia niepełnosprawności nie może przekraczać 7 godzin na dobę i 35 godzin tygodniowo. *Osoba niepełnosprawna nie może być zatrudniona w porze nocnej i w godzinach nadliczbowych. Istnieje jednak pewien wyjątek, zgodnie z art. 16: *Przepisów art. 15 nie stosuje się do osób zatrudnionych przy pilnowaniu(dozór, portier, operator monitoringu). W związku z tym, że w stosunku do osób z niepełnosprawnością zatrudnionych przy pilnowaniu nie stosuje się art. 15 powyższej ustawy, podlegają oni ogólnym zasadom dotyczącym czasu pracy, wynikającym z uregulowań Kodeksu pracy.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kasia
 Opinia

Joanna,Marysia,Grazia,Tumek-no kogo jeszcze wymyślisz.Kobieto opamiętaj się bo dla ciebie Bożeno S. wszyscy wokół to tylko czuby i debile.Gdziekolwiek pracowałaś to czuby i debile,sąsiedzi też czuby i debile.Tylko Ty Bożeno S jesteś nie winna i normalna.Pracowałam z tobą i pamiętam jaką mi krzywdę wyrządziłaś w pracy i nie tylko mnie bo sąsiedzi też mają Ciebie dość. A wystarczy że zmienisz psychiatrę a będą ciebie Bożenko S ludzie szanować.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tumek
 Opinia

Potwierdzam w firmie której pracowałem tylko czubki i krętacze pracują chcesz być w porządku wobec firmy nie kręcisz i nie podpiepszasz ludzi brygadziście panu Zygmuntowi czy jak go zwą Władek to wypadasz z pracy tak właśnie jest w SZczytnie w firmie Wulkan tylko pracują ci którzy mają plecy lub dzieci obsadzone w biórze między innymi pan brygadzista bo ma córkę która pracuje przy prezesie to jak by tato nie mógł być figurą i ludzmi normalnymi pomiatać gratulace właśnie tak se firma opinie zbiera

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tumek
 Opinia

Potwierdzam w firmie której pracowałem tylko czubki i krętacze pracują chcesz być w porządku wobec firmy nie kręcisz i nie podpiepszasz ludzi brygadziście panu Zygmuntowi czy jak go zwą Władek to wypadasz z pracy tak właśnie jest w SZczytnie w firmie Wulkan tylko pracują ci którzy mają plecy lub dzieci obsadzone w biórze między innymi pan brygadzista bo ma córkę która pracuje przy prezesie to jak by tato nie mógł być figurą i ludzmi normalnymi pomiatać gratulace właśnie tak se firma opinie zbiera

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
komi
 Opinia
@Tumek 17.01.2016 14:05

Ty Bożena nikomu nie ufasz nawet sobie dla ciebie to wszyscy (usunięte przez administratora) debile tylko ty jesteś w porządku.Po prostu ci nie przedłużyli umowy i się nie odgrażaj i nie podszywaj pod kogoś.Bo można ciebie też załatwić ja ty co niektórych,pracuj dalej w energetyce i pobieraj kuroniówkę oczywiście nie jesteś samotna z dziećmi bo mieszkasz z byłym mężem.A w Szczytnie gdzie ja pracuje każdy wykonuje swoje obowiązki nikt nie kradnie nie oczerniaj innych spójrz na siebie kretynko co ty robisz.Napisz osobie nie o innych ja pracuję na ochronie i nie narzekam.To robiłaś problemy nie inny nie nazywaj nas złodziejami.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Grazia
 Opinia

Wulkan to firma kant pracowałam parę razy w tej firmie jeżeli nie idziesz z nimi na układy to nie pracujesz w tej firmie a najbardziej mnie boli to że brygadzista z ochrony pan Władysław A tak manipuluje panem kierownikiem D to boli niechcesz kraść lub sprzedawać ludzi to wypad z pracy ja pracowałam z ludzmi których ceniłam poza brygadzistą a okazało się że ci ludzie to zwykli oszuści niezaufam nigdy nikomu w żadnej pracy jakoś szef nie odważył mi się przyznać dlaczego tak zemną postąpił pozdrawiam Ja napewno za żadną kase już tam nie wrucę Wulkan to dla czubków i szpiclów ja nie pasuję do tej paczki

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
123456
 Opinia

Ja terz pracowałam przez tą firmę tylko że w Elblagu masakra pani koordynatorka jak sama sie nazywa pożal sie boże pomiata ludzimi albo robią co karze albo wont bierze przykład z Olsztyna by przypodobac sie dyrekcji Wulkana choc sama zapomniała jak latała na szmacie i sprzatała Pani Wiesia wie wszystko najlepiej żałosne

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Grazia
 Opinia

Witam, chciałabym również przedstawić moją opinię na temat tej firmy. Brygadzista P.Z ma układy z "Szanownym" Panem D.- kierownikiem, jak sam się mianował. Pan Z. wybiera sobie pracowników, a pan kierownik tylko przytakuje, musi się do tego dostosowywać. W pewnej firmie pracownicy nie są zatrudniani w papierach, w sensie nie dostają umów. Kobieta samotnie wychowująca, została potraktowana nagannie. Chciałam się tym podzielić, ponieważ w tym momencie jestem zwolniona tylko słownie, a nie mam ubezpieczenia. Po prostu boję się o dalszy rozwój tej sytuacji. Jestem solidnym pracownikiem, zostałam zwolniona bez żadnego pokrycia i uwag do mojej pracy. Gratuluję Panu brygadziście, życzę powodzenia w karierze. Nie polecam 2/10

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kawa
 Opinia
@Grazia 11.01.2016 21:29

Jeśli chodzi o odpowiedz to nie Grazia pisze tylko inna osoba się podszywa tą osobą jest Bożena S to jej nie przedłużyli umowy i dlatego się odgryza.Sama chodziła i plotkowała na innych a teraz pisze w imieniu kogoś innego.Brygadzista jest super i kierownictwo też.Chodzi i gada odgraża się wszystkim że ich udupi.Firma jest w porządku płaci na czas nie ma co narzekać w porównaniu z innymi firmami.Tak tylko t Bożena mówi w każdej chwili by wróciła a że mieli jej dość to nie przedłużyli umowy taka jest prawda.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Indianin z Tworek
 Opinia

Indianin z Tworek zaprasza wszystkich pokrzywdzonych przez pana Wiesława z firmy Wulkan na ulicę Kopernika o godzinie 12:00 żeby przeprowadzić zbiorowe doniesienie do Inspektoratu pracy o niewłaściwym i chamskim traktowaniu wszystkich ochroniarzy których niesłusznie wyrzucił z pracy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
mma
 Opinia

A te wszystkie , opinie o tym p. Wieśku to w jakim mieście. Bo mnie interesuje Giżycko czy ktos pracuje w tym miescie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anty
 Opinia

Olek powyżej średniej krajowej? Wulkan płaci wezystkim sprzataczom , cieciom , placowym najniższą krajową czyli 1750 brutto co na rękę wychodzi ci niecałe 1300 zł czyli wielkie nic. Tak jest i w tym przpadku bo znam tę ofertę. Ale nie przejmuj się pasujesz do tej firmy skoro piszesz takie głupoty:-) Oni takich niedouczonych najlepiej bez podstawówki potrzebują. W końcu szef cieciowy Decker też ma tylko Tech. Samochodowe.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
nigdywięcej
 Opinia

któż to się odezwał. Były kontroler firmy Wulkan czyli pan Post. Napisz jeszcze na jakim uprzywilejowanym obiekcie siedzisz. Ja też jako były pracownik z ponad 15 letnim stażem mogę powiedzieć więcej o tej firemce obecnie prywatnym folwarku pana Deckera jeżeli chodzi o ochronę. O łamaniu przepisów BHP (sam doświadczyłem)o wykreśleniu godzin z kontrolek (sam doświadczyłem)o lapuwkarstwu pana Deckera (sam dawałem) itp,itd. Szkoda słów. Nie polecam nikomu tej firmy. Za grosz cię zgnoją.

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
witold.post.1957@wp.pl
 Opinia

Kto podszywa się pod moje dane i dla kogo ja czy inni pracownicy firmy są wrogami .zakład mupsi a póżniej wulkan jest moim chlebodawcą od 27 lat i wpisy szkalujące mojego chlebodawce sygnowane moim imieniem inazwiskiem oraz nazwą firmy w której słóże jest naruszeniem moich dóbr osobistych paragraw 212 kpk pozdrawiam witold post

Pomocna?
TakNie2
Emeryt kazik.
 Opinia
@witold.post.1957@wp.pl 16.05.2015 07:27

Witek ty byłeś i będziesz zawsze kundlem !Sam chodziłeś z Kaziem Cz. i narzekaliście na Wieśka itp. Co nie mówiłeś ze przyszedł nadgorliwiec z Morlin ze Dyrektor Morlin miał go dosyć ! ze musisz przychodzić na zmiany godzinę wcześniej ponieważ Pani Zosia żona Wieśka musi wychodzić wcześniej z Z.E.T.O. A paragraf jesteś ty ponieważ jesteś członkiem spółdzielni Wulkan i nie zgłosiłeś o przestępstwie byłego Prezesa i Dyrektora .

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
niktnic
 Opinia

witam dyrektora oraz cały zarząd pomógł mój wpis .Pan Decker szybko pojechał do SKANSKA zaraz po wpisie opini 28.04.2015.BRAWO....każdy wpis można sprawdzić z kąt jest nadany po IP.DO firmy wpisy wszytkie są wydrukowane.Co kradzieżą na moscie tuwima gdzie pan był to ja bylam informowana o całym zdarzeniu pan nic nie wiedziała tylko ja jak tylko grunt sie palił pan biegiem do mnie po oświadczenie czy pan prezes wie ze on nic nie robi. jak sa kradzieże to mojprzykro mi ostatni wpis do firmy opamietajcie sie to firma ze statusem firmy chronionej z dotacją perfon czy ta instytucja ma wejsc na zaklad jest WARSZAWA

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
podziwiam was
 Opinia

Zawsze mozecie zglosic do pokuratury doniesienie do sadu pracy o mobbing wraz z odszkodowaniem , nie widze problemu , ja to zrobilam i nic strasznego zaden czlowiek nie stoi ponad prawem , za warunki ktore sa zapewnione w tej firmie to temp w ktorej czlowiek pracuje nie moze byc nizsza niz16 stopni w,ochronie moja sprawa jest w prokuraturze ale inspekcja pracy,kazala firmie co do pana deckera odpo. Ukarac ale niestety od dnia inspekcji co mam papier pan decker pozoruje kradzieze a jak nie wyjdzie to mnie przezuca ,tam tez nie wyjdzie to nastepny obiekt prezes chyba tak kaze zeby zwolnic pod pretekstem kradziezy, posuneli sie do tego stopnia ze zachorowalam a lekarz mi oznajmil ze tak szybko nie wruce do pracy bo leczenie bedzie dlugotrwale . Ponownie podalam doniesienie do prokuratury oraz do sadu o zadosc uczynienie na powazna kwote zgodna do choroby ktora nabylam . Ludzie nie bojcie sie prokurator tez czlowiek i sad tez mamy prawo w polsce a godnosc czlowieka to zecz swieta . Mozna zglosic do pefron,izby skarbowej o sprawdzenie firmy ale,radze zglosic do sadu wraz z zadosc uczynienie,moze wtedy zarzad pomysli czy ludzie wazniejsi,czy pan decker ja mam zdjecia ksiazek wpisow pracownikow jak i moje . Tez zglosze skanska i udostepnie zdjecia rozmawialam z interwencja bedzie wywiad walczcie o swoje prawa.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jolanta698@interia.pl
 Opinia
@podziwiam was 28.04.2015 09:57

przykro mi ale ja znam panią i niestety jest pani niezrównoważona psychicznie , pamiętam jak zamiast pracować - cieciować latała pani z telefonem i wszystkim robiła zdjęcia, a sprzątaczkę oskarżyła że sama sobie papier ukradła ,lepiej niech się pani nie wypowiada bo sprawę w sądzie też pani przegrała

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Strażniczka Zofia.
 Opinia
@jolanta698@interia.pl 27.12.2016 12:09

Do obory prostaczko tam twoje miejsce. A kto ci załatwił orzeczenie o niepełnosprawności zdrowa babo.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dyzio
 Opinia

czy gnembienie pracownikow krzyki na nich i mycie okien ludziom ktorzy mają 2 gr i op to norma bo są ludzmi niepelnosprawnymi czy pan Prezes wie co się dzieje czy to go nie interesoje czy za mycie okien sa osobne płace

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gaga
 Opinia

dzien dobry chcialabym sie zapytac czy firma wulkan placi pracownikom osobne pieniadze za mycie okien

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
momotaro
 Opinia

Od dawien dawna pracownik w firmie Wulkan jest traktowany jak śmieć. Przykład? Ależ proszę bardzo. Karczma Warmińska w Gietrzwaldzie. Miejsce pracy ciecia z Wulkanu? Dziedziniec tejże karczmy. Cała noc na dworzu do końca października a że temparatura spada poniżej zera? Decker na to przywiez sobie kołdry i kalesony.Prąd i woda? Zapomnij.Ważne że im kasa leci.Hahaha. Ludzie trzymajcie się jak najdalej od tej firmy i nie dajcie się zgnojc prymitywny kolesiom z kierownictwa tej firmy.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Indianin powrócił
 Opinia

Szanowny panie Wieśku D. dlaczego jest pan taką jadowitą żmiją? Jeżeli pan zarabia 4,5 tys. miesięcznie na czysto to czemu reszta pracowników ma tylko nędzne ochłapy? Czy nadal pan dzieli się z panem kierownikiem obiektu panem Czaplą? Ile pan z tego ma bo kasa fiskalna to tylko zbędny balast, który w ogóle nie działa. Pieniądze, które wpływają do kasy nie docierają do firmy tylko są dzielone między dwóch ludzi czyli pana Czaplę i pana Wiesława Deckera zwanego dyspozytorem. Czy pan prezes firmy Wulkan wie o tym? Czy pani Ela siedzi u pana w kieszeni i kto z tego wszystkiego czerpie największe korzyści? Dlaczego kantujecie ludzi na urlopach? Indianin - wykopałem topór wojenny.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
pokrzywdzona
 Opinia
@Indianin powrócił 26.02.2015 16:01

Popieram cie ja przez tego czlowieka malo nie zamarzlam z wyziebienia dzwonilam ze brak ogrzewania ale on to zignorowal trafilam na zwilnienie lekarskie i zlorzylam pozew w prokuraturze i inspekcji pracy. Sprawa w toku ale jemu ciagle malo przezucil mnie gdzie indziej i tam sobie prubuje odbic zadzwonilam o braku swiatla znow zignorowal . Najgorsze jest to ze nie moge zapomniec jak moj organizm wyl wyziebiony 3 dni to bylo pieklo , mysle ze wkoncu prezes powinien z tym czlowiekiem cos zrobic i,zatrudnic na jego miejsce mlodego ambitnego czlowieka. Ja napewno,porusze niebo i ziemie a on nie moze ludzi narazac na to co ja przeszlam. Moze warto sie zkontaktowac i zebrac wszystkich ludzi prosze wszystkich pokrzywdzonych o kontakt na e-mail renata1970@poczta.onet.pl

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
prezes firmy nic nie wiedzacy
 Opinia

Pozdrawiam prezesow firmy wulkan ktorzy daja sie oszukiwac pani eli.k,wieskowi .D pani w placach ciekawe jak sie bedzie pan prezes wypowiadal w mediach skoro jego podpis widnieje w placach to ze spoldzielnia zatrodnia ludzi chorych umyslowo to nie znaczy ze wszyscy maja takie orzeczenie media sie zaciekawily praca pana prezesa . Powodzenia w dalszych oszustwach.w

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
prawniczka obserwojaca te firme.
 Opinia

Spokojnie ta fime juz obserwujemy , czekamy od ludzi na aneksy ktorych nie dostali o podwyzszce . A oklamywanie pracownikow i oszustwo pod pretekstem ze wyplaty w lutym wyplacone z 1680 to przestemstwo pefron wstrzyma im,umowe i dotacje kolezanka z olsztyna tez mi mowila ze nie dostala aneksu a wyplata z 1680 to oszustwo do sadu bo w lutym wynagrodzenie netto 1286zl wlasnie sie zajmuje jej sprawa. Ludzie idzie do inspekcji pracy oraz do pefron wszystko wam wulkan wyplaci kserujcie wszystkie grafiki nagrywajcie rozmowy z wieskiem do dziela wszystko jest do wygrania.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mateusz
 Opinia
@prawniczka obserwojaca te firme. 10.02.2015 19:12

Prawniczka obserwująca tę firmę. Jaki prawnik pisze "przestemstwo"

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Spółdzielnia Wulkan w Olsztynie - Olsztyn

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej