PHAR SP. Z O.O.

Piaseczno

Ocena pracodawcy 1/6

na podstawie 80 ocen.

Opinie o PHAR SP. Z O.O.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHAR SP. Z O.O.

Waldek

Co słychać w firmie? Czy sytuacja w firmie uległa poprawie? Dawni nie pisaliście , interesuję się gdyż miałem zamiar aplikować.

Maja

@Iwanchętnie dowiemy się więcej na temat tego jakim pracodawcą jest Phar jednak bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Ten wątek na służyć pomocą dla osób szukających opinii na temat firmy oraz umożliwić wymianę informacji. Nie jest to miejsce na obrażanie pracowników firmy.

Maja

@monterchristo tak jak możesz zauważyć po najechaniu na mikrofon obok mojego imienia, jestem redaktorem serwisu gowork.pl Z Waszą pomocą chcę poznać sytuację jaka panuje w firmie, tak aby między innymi pomóc osobom szukającym informacji o PHAR jako pracodawcy

Maja

Jesteś pracownikiem firmy? Chętnie usłyszymy więcej na temat obecnej sytuacji w PHAR SP. Z O.O.

monterchristo
@Maja 16.03.2017 11:01
Jesteś pracownikiem firmy? Chętnie usłyszymy więcej na temat obecnej sytuacji w PHAR SP. Z O.O.

CO Z PREMIAMI, JA SIE PYTAM?!? Gdzie sa pieniadze pracownikow?

monterchristo
@Maja 16.03.2017 11:01
Jesteś pracownikiem firmy? Chętnie usłyszymy więcej na temat obecnej sytuacji w PHAR SP. Z O.O.

O!!! kolejny login incognito. Kto ci wymysla te nick'i? Trzymaj brzytwe, trzymaj mocno.z toba juz sie rozliczyli hę?

Smerf

Panie "monter" przeczytaj Pan umowę zanim podejmiesz pracę, nie ma w niej nic o terminie premii "uznaniowej". Wychodzi na to że jesteś wyjątkowo wiernym klakierem, narzekasz a do dziś grzejesz miejsce od kilku lat...

monter christo
@Smerf 21.02.2017 14:20
Panie "monter" przeczytaj Pan umowę zanim podejmiesz pracę, nie ma w niej nic o terminie premii "uznaniowej&quot...

Szkoda"smerfiku" ze usuwacie wasze wczesniejsze odp. I ciagle komentujecie z innych loginow-czyzby wstyd i kompromitacja?!? Tytanic idzie na dno i to b.gleboko.nawet po zmianie nazwy nie odbije sie juz z takiej glebokosci-ile mozna na kredytach sie slizgac?!??

anonim

(usunięte przez administratora)

gość

czy phar sp. z o. ogłosiła już upadłość? jak odzyskać teraz swoje należności?

Gość
@gość 17.02.2017 15:35
czy phar sp. z o. ogłosiła już upadłość? jak odzyskać teraz swoje należności?

Sprawdzaj KRS tam jest sporo informacji. Generalnie szanse na odzyskanie zaległych należności nikłe.

Gość

Z tego co mi wiadomo firma będzie ogłaszała swoja upadłość. Założyli nową spółkę i to na nią wystawiają wszystkie faktury! Co z nimi zrobić aby odzyskać swoje pieniądze? Wydaje mi się,że za nim moja sprawa trafi do sądu to nie będzie już z czego ściągnąć swoich należności. Odradzam pracę! to są oszuści, którzy nie płacą podwykonawcą za swoją pracę!

Metyl

Phar czeka kolejny proces w związku z brakiem płatności za pracę wykonaną na stoiskach wystawienniczych w 2016r. Niestety pomimo wielu prób polubownego załatwienia sprawy phar po prostu zapłacić nie chce i koniec. ... Szanowny Pan Piotr Warowny jest wyjątkowo nieuczciwym człowiekiem który od lat prowadzi swój biznes zaciągając kolejne zobowiązania u pracowników i kontrahentów z których się nie wywiązuje. Wszystkie osoby które rozważają podjęcie pracy w tej firmie powinny mieć świadomość ryzyka jakie się z tym wiąże, mówiąc wprost iż nie otrzymają wynagrodzenia, nie mówiąc już o dochowywaniu jakichkolwiek terminów. "Bonzo" z wiadomości powyżej przedstawia sytuację która miała miejsce w firmie ale dawno temu i nie ma najmniejszego potwierdzenia w aktualnie panującej rzeczywistości, co do spekulacji na temat relacji "bonzo" z prezesem to nie sposób zapomnieć jednej dziewczyny z magazynu której kontakt z biurem prezesa można uznać za wyjątkowo częsty, ale to oczywiście wszystko plotki. ...

Metyl

Phar czeka kolejny proces w związku z brakiem płatności za pracę wykonaną na stoiskach wystawienniczych w 2016r. Niestety pomimo wielu prób polubownego załatwienia sprawy phar po prostu zapłacić nie chce i koniec. ... Szanowny Pan Piotr Warowny jest wyjątkowo nieuczciwym człowiekiem który od lat prowadzi swój biznes zaciągając kolejne zobowiązania u pracowników i kontrahentów z których się nie wywiązuje. Wszystkie osoby które rozważają podjęcie pracy w tej firmie powinny mieć świadomość ryzyka jakie się z tym wiąże, mówiąc wprost iż nie otrzymają wynagrodzenia, nie mówiąc już o dochowywaniu jakichkolwiek terminów. "Bonzo" z wiadomości powyżej przedstawia sytuację która miała miejsce w firmie ale dawno temu i nie ma najmniejszego potwierdzenia w aktualnie panującej rzeczywistości, co do spekulacji na temat relacji "bonzo" z prezesem to nie sposób zapomnieć jednej dziewczyny z magazynu której kontakt z biurem prezesa można uznać za wyjątkowo częsty, ale to oczywiście wszystko plotki. ...

anonim

(usunięte przez administratora)

lopes

hej Wam . moim zdaniem warto spróbować swoich sił w pharze także na Twoje pytanie @kuc odpowiedź, jak najbardziej

anonim

(usunięte przez administratora)

monter

Z tego co wiem "tamun" to w umowie jest napisane,ze pracodawca ma się rozliczyć z pensji do 10 każdego miesiąca,a z premii do 20 każdego miesiąca. Zatem warunki zawarte w umowie to jedno,a rzeczywistość wygląda zupełnie inaczej. Pensja jest stala,natomiast premie za montaż sa takie same w dzień jak i w nocy. Pozdrawiam KLAKIERÓW pharu.

True

Czy oni ci zapłacili za wystawienie tej laurki? Phar- stałe umowy na czas nieokreślony? Nieoczekiwane premie? Chyba tylko dla właścicieli i poklepywaczy, reszta może o tym zapomnieć. Phar na tle konkurencji wyglada coraz gorzej niestety, a szkoda!

bonzo

Aż się czytać nie chce!! Pracuje w Phar od kilku lat, pensje na czas, premie uznaniowe - więc nie ma ustalonego terminu, czasem się czeka z miesiąc, dlatego spóźnione?? Za to wszystko legalnie na papierze zarówno podstawa jak i premia. Za pracę w weekend należy się dzień wolny, za pracę w nocy dodatek, wszyscy umowy na czas nieokreślony... Na tle naszej firmy konkurencja raczej wypada blado proponując najniższą krajową bądź pół etatu i reszta pod stołem, nie wspominając już reszcie. No ale Polak potrafi poplotkować i ponarzekać. Ludzie zajmijcie się swoim szarym życiem zamiast kręcić wenezuelskie telenowele!!

monter
@bonzo 15.02.2016 00:20
Aż się czytać nie chce!! Pracuje w Phar od kilku lat, pensje na czas, premie uznaniowe - więc nie ma ustalonego terminu, czasem...

powiedz mi bonzo,o jakich dodatkach za prace w nocy piszesz?bo to jakas bzdura. kiedy dostales pensje za styczeń?!?bo poki co to nikt w pharze jej jeszcze nie dostal nie wspominając o zeszłorocznych premiach i dietach.Moze jako nadworny KLAKIER dostajesz pod stolem w lape i do buzi za takie wpisy?!?

Piotr W.

Możecie mi naskoczyć.Haha

uczciwy
@Piotr W. 04.02.2016 10:59
Możecie mi naskoczyć.Haha

Panie Piotrze właścicielu to Pan może skoczyć ! Już wygrałam z Panem sprawę w sądzie i odzyskałam wszystkie pieniażki. Po co to Panu ? Nie lepiej być uczciwym i nie mieć takich opinii ? Zero dżentelmena i zero klasy a tym bardziej kasy !

byly

jeszcze nikt nigdy nie dostał nawet podstawy na czas-czyli do 10 każdego miesiąca, opóźnienia sa ciagle

byly

opóźnienia sa takie, ze w zeszłym roku premię za listopad dostaliśmy grubo po nowym roku- gdzie kasa byla potrzebna na swieta.

:-)

Firma się rozwija i na pewno daleko jej do upadku. Pieniądze i atmosfera są naprawdę dobre. Polecam!

byly

lekkie opoznienia, to malo powiedziane...

michał

W poniedziałek podaje ich do sądu, papiery przygotowane. Masakra , do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] taka współpraca

Michal

Mam pytanie , jestem dostawcą dla firmy Phar czy mam się obawiać ? Zalegają z terminem ostatniej faktury.

Manolo
@Michal 04.11.2015 12:23
Mam pytanie , jestem dostawcą dla firmy Phar czy mam się obawiać ? Zalegają z terminem ostatniej faktury....

O tak Michał - powinieneś !!! Nawet nie liczył bym na Twoim miejscu na całkowite rozliczenie. Jeżeli w którymś momencie uda Ci się do takiego stanu doprowadzić - powinieneś natychmiast zakończyć współpracę. Sam zostałem przez nich oszukany. Dla mnie to były duże pieniądze, ale znam takich dostawców lub dostawców usług, których oszukali na dużo większe, doprowadzając ich do sporych problemów. Rozwiązaniem - prokuratura. ...ale kasy raczej nie odzyskasz.

byly pracownik
@Michal 04.11.2015 12:23
Mam pytanie , jestem dostawcą dla firmy Phar czy mam się obawiać ? Zalegają z terminem ostatniej faktury....

Nie warto marnować czasu i zdrowia.kase wyplacaja jak chcą,brak szacunku dla pracowników.Bardziej zależy im na taniej sile roboczej(ukraina) niż na wykwalifikowanych pracownikach. podwykonawców było wielu i wciąż się zmieniają(nie placa im). Pozdrawiam nie polecam...

gonzo

Nędza, czekam tylko kiedy ogłosi upadłość

Manolo

Pracy mają w sezonie kilkukrotnie więcej niż inne firmy. Kasa na podobnym poziomie, co u innych ( często mocno spóźniona !!! ). Od jakiegoś czasu zatrudniają obcokrajowców ( chyba ukraińcy ) - dlatego ludzie powoli opuszczają tego konferencyjnego "Titanica", innych zwalniają bez konkretnego uzasadnienia.

xyz

tak owszem spóźniają się z wypłatami! ściemniają jak tylko się da! i od nikogo nie idzie się dowiedzieć z jakiego powodu.

NVR

Wpadają w długi i kłopoty finansowe, a to już równia pochyła; nie zazdroszcze!

Masa

zatrudniają Ukraińców, więc nie szukaj dobrych zarobków w tej firmie. A jedynie czego możesz się dorobić, to garba na plecach!

Misiek

@ilonka ja tak samo uważam jak Ty, powiedz mi tyko czy Ty tam pracowałaą u nich czy dlaczego właściciwie piszesz? wydaje mi się, że będzie wszystko na plusie jeśli chodzi o rozwój firmy, bo teraz stawiają zdecydowanie na rozój, więc i moze nowych pracowników będe poyrzebiwali na chwilę obecną? Pozdrawiam.

ilonka

@maciek, nie możesz pochodzic w ten sposób do sprawy, bo nie znajdziesz nigdzie zatrudnienia jak tak dalej pójdzie. Zawsze jest ryzyko, że jak pójdziesz na rozmowę to dowiesz się innych rzeczy niż w ogłoszeniu, ale może niektóre będą na plus jeszcze? Wszyscy zakładaja najgorsze to nic dziwengo, że takie opinie są.

maciek

no i cisza, cosza głucha na forum.. już nie wiem gdzie mam szukać informacji na temt tej firmy, takicj od pracownikóe, bo wiecie, że na rozmowie kwalifikacyjnej to tylko same dobre rzeczy Ci powiedzą, a najwyzej to co moga to napomnknąc o jakiś dodatowych godzinach ale tylko czasami oczywiście.. nie wie jak u nich.

MdL

Jasne że. Tylko, że moment zwolnienia może nadejść wcześniej niż myślisz!

obecny

Nic nowego. Pozdro od AD LAND MEDICAL :-)

Swoj

Żadnego starania sie tylko oszczędności i robota na okrągło. Gdyby chociaż kase dali lepsza to ok, a tu perspektywy takie sobie

baron

Obiecywali zarobki w wysokości 6-7 tys zł a okazało się zupełnie inaczej max 4 tyś w sezonie,a po sezonie około 2 tyś jak na Warszawa to lipne zarobki...nie polecam tej firmy.

Branżowy

Nie wierze , ze ktoś z kierownictwa nie maczał palców w przejęciu klientów FF. Żałosne!

Loft

Majwiększ świństwem jest przejmować czyjś dorobek i udawać że nic sięnie stało!

Stach

Ciemność widzę. Ciemność dla tej firmy

Merc

Konkurencja nie śpi. Za chwile dostaną zadyszki, jak tylko ktoś zaproponuje fachowcom lepsze warunki. A pare firm na rynku tylko czeka na to. Wtedy okaże sie ze nie warto iść vabank po trupach do celu

Targowiec

A czy ludzie z ff maja zapewnione bezplatnie mieszkanie, czy juz im odbijają kasę?

FF

Nowy - 2013-02-08 23:28:22 Szkoda, ze Wiza sie na czyichś plecachWożą się i to na plecach niejednej firmy. Pewnie właściciele myślą, że jak maja w nazwie coś z farmacji, to mogą się huśtać. Ciekawe jak długo wytrzymają tam pracownicy, bo słyszałem że pracy dużo ale kaski to już nie ma najlepszej.

Nowy

Szkoda, ze Wiza sie na czyichś plecach

Zostaw opinię o PHAR SP. Z O.O. - Piaseczno

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHAR SP. Z O.O.