Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”

Poznań

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 318 ocen.

Opinie o Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”

Dżoana

Ja również dzwoniłam do biura i ta Pani miała porozmawiać z szefem pieniędzy nie mam od listopada do dziś a P.Wioletta Olejnik nie odbiera i umywa ręce od sprawy. Może wspólnie większą ilością osób trzeba coś z tym zrobić

Zdesperowany człowiek.

także otrzymałem Pit z wynagrodzeniem którego na oczy nie widzialem. wiszą mi za 5 miesiecy pracy. Jesli nie zapłaca a US czy PIP nie zrobią z nimi porządku to robie im wjazd na Agencje.

Mia

Pracowałam tam jako koordynator niespełna rok i nigdy tam już nie podjęłabym zatrudnienia. Nie płacili nigdy na czas i wieczne były problemy. Małe zarobki i wyzysk. Nie polecam

Gramali

Oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wiszą mi kasę za marzec, kwiecień i maj ubiegłego roku.

Gramali

Oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wiszą mi kasę za marzec, kwiecień i maj ubiegłego roku.

hg

starsznie słąbe jest że nie odbierają jak widza twój numer, to tylko świadczy o firmie. Szkoda. Bo myślałam że Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra” jest ok

Kodzir

Tez czekam na kase od nich. Nigdy nie wyplacili mi w terminie zawsze po interwencji telefonicznej. Wisza mi kasa marzec ktora powinni mi w maja przelac. Jest lipiec i kasy nie ma. Dzwonie to nie odnieraja dopiero jak z innego numeru zadzwonie to wtedy jest szansa sie wyzalic gdzie moja kasa. Ale standardowa odpowiedz. Przekaze szefowi. Szefa nie ma itp. Juz sie zastanawiam gdzie udezyc zeby ich zmusic do zaplaty

Ewa

Zalegają za grudzień 2015, styczeń-marzec 2016, Złodzieje.

Maniek

mamy maj a ja czekam na wynamgrodzenie od grudnia 2015. Nie przedłużam z nimi umowy. Winni sa ok 2000 zł. Zapłacą po dobroci albo Pan Mariusz Nowak i jego siostra księgowa przekonają się co to znaczy zdesperowany człowiek. Złodziejska firma nie polecam

sylwia1910

kochani to jest nic ! Ja własnie otrzymalam Pit-a a tam zarobiona kwota,ktorej nigdy na oczy nie widzialam !! polecam sprawdzic Pit-y !! Ja juz napisalam pismo do urzedu skarbowego ze Pit jest błędny a jest to oszustwo skarbowe !!

wkurzona !

(usunięte przez administratora) tak pani olejnik w 2015 bylam na inwentaryzacji w będzinie w magazynie C , no bylo jak bylo mialo byc 10 h bylo 8 h , pieniadze jakos wysłali chociaz nie w terminie a teraz pisze do tej kobiety na nr kom bo potrzebuje pewnych informacji a tu zero odpowiedzi no kpina jakas , brak odpowiedzialnosci to jest zenujące !! nie polecam wspolpracy poprzez ta osobę !

WALDI

Omijać szerokim łukiem. Brak kasy za zlecenia wykonane.

Basik60

też się na nich nadziałam działają nadal bardzo prężnie i po złodziejsku , zatrudniają ludzi poprzez umieszczanie ogłoszeń na OLX dotarli już na Górny Śląsk. W dniach 05.12.2015 06.12.2015 realizowali inwentaryzację w Pyskowicach w magazynach Rossman , do dzisiaj czekam na umowę i pieniądze , oczywiście po jednokrotnym kontakcie telefonicznym już więcej telefonów nie odbierają. Ja nie zamierzam już czekać ale i nie zamierzam im tego odpuścić nie będę złodziejom ułatwiała a wręcz przeciwnie postaram się aby uśmiechy zniknęły z ich bezczelnych gębusi

Basik60

też się na nich nadziałam działają nadal bardzo prężnie i po złodziejsku , zatrudniają ludzi poprzez umieszczanie ogłoszeń na OLX dotarli już na Górny Śląsk. W dniach 05.12.2015 06.12.2015 realizowali inwentaryzację w Pyskowicach w magazynach Rossman , do dzisiaj czekam na umowę i pieniądze , oczywiście po jednokrotnym kontakcie telefonicznym już więcej telefonów nie odbierają. Ja nie zamierzam już czekać ale i nie zamierzam im tego odpuścić nie będę złodziejom ułatwiała a wręcz przeciwnie postaram się aby uśmiechy zniknęły z ich bezczelnych gębusi

michał

Złodzieje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze raz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Oszukują, co innego mówią, obiecują a co innego dają, o ile dają. Firma się chwali że prężnie działa, taaak za nasze pieniądze.Nasze ręce pracowały,a oni nasze pieniądze brali i biorą. Rozmawiałem z przedstawicielami firm dla których wykonywałem usługę i powiedział, że jego firma na czas płaci do vectry, to oni kręcą. A dlaczego firma Sarantis odeszła z vectry bo ich też oszukiwali i okradali jak nic.Ja skarżę się do przedsawicieli że nie dostaję pieniędzy i to oni wydzwaniają do nich. Bo ja już nie mam siły tam dzwonić. Do sądu z nimi. PIH powinien się nimi zainteresować.

huzar

pracowałem dla nich kilka lat. musiałem zrezygnować i nie mogę się doprosić pieniędzy za 3 miesiące. to prawdwa co piszecie że są kłamcami. bo im płacą za kłamstwa. zobaczcie ile jest osób które nie dostały pieniędzy i tak to pomnożyć przez chociaż 100 zł (a mnie są winni 3x 300zł) to już firma ma dla pani Miskiewicz czy innej, która wyzwała mnie (jak padło pytanie z mojej strony a za co ona żyje i utrzymuje rodzine, czy też na raty, tak jak oni nam płacą?) ze nie będzie ze mną gadać na tematy prywatne.Bogacą się dzięki nam. Pozabijać to za mało. i tu przypomina nam się HISTORIA ludzie ludziom gotują taki los, brat brata okrada, zabija. Nic dobrego na tym świecie. A swoją drogą czy Pani Miśkiewicz i Pani księgowa to już pochowały całą rodzinę i znajomych, bo wiecznie kiedy bym nie dzwonił to jest na pogrzebie. Bardzo współczuję ich rodzinom...

gniew23

Ja byłem przez miesiąc serwisantem w sieci Tesco w Lesznie. Nie dostałem za to ani grosza. Nie polecam, trzymajcie się z dala od tej "agencji". Mój brat który również pracował dla tej agencji normalnie na umowie o pracę również nie otrzymywał wynagrodzenia!

Jahostessa

Ja chce zorganizować pozew zbiorowy kto chetny ? Jakas dziewczyna nizej cos pisala o pozwie zbiorowym zróbmy cos!

kat gra
@Jahostessa 30.07.2015 08:28
Ja chce zorganizować pozew zbiorowy kto chetny ? Jakas dziewczyna nizej cos pisala o pozwie zbiorowym zróbmy cos!...

jestem zainteresowana pozwem zbiorowym, jak się możemy skontaktować ?

Hostes

Kamery sa dowody mamy zróbmy cos! Chociaz bez umowy to same mozemy miec problemy bo wyjdzie na to ze pracowaliśmy na czarno. .. ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ale musi sie dac cos z tym zrobić. Macie jakies namiary na ta firme poza tymi z ich strony? Jakies nazwisko inne niz violetta olejnik? Numer? Cokolwiek?

Ania

Mi to samo mowila ! Jakby nie była winna to by nie klamala na początku a mogla zmienić warunki umowy bo ja sie upominalam bo w ogloszeniu wypkata do 20 a w umowie do 35 dni. A macie umowe podpisana? Mi nie wyslali nadal. Żałuję ze sie dalam tak oszukac

madzia

Wg mnie Wioleta nie jest tutaj az tak winna. Tylko szef calej agencji ten caly Nowak, który nie potafi nad niczym zapanowac wiec pozostaje mu tylko mydlenie oczu pracownikom.

artysta

Nie ma co sie dziwic ze sa z nimi takie problemy skoro w biurze u nich pracuja 3 osoby. Jesli nie bedziecie sie upominac o pieniadze to wynagrodzenia nie otrzymacie. Klamcy i oszusci.

Hostessaa

Ja czekam , przelewy podobno mają być w następnym tygodniu

malgosia

uwazajcie na violette olejnik i na cale biuro i sekretariat! to sa tacy oszusci uje jakich malo. klamstwa za klamstwami. Pani z biura nie raczyla sie przedstawic nie chciala podac nazwiska jak dzwonilam, byla bezczelna i nie dala mi dojsc do slowa. raz powiedziala ze pieniadze przyjda w piatek , najpozniej w poniedzialek a czekam juz miesiac

gosia

uwazajcie! klamia, nie placa, pani violetta olejnik mowila ze pieniadze beda 20 lipca najpozniej, nie ma ich nadal, nie odbiera ode mnie, nie odpisuje na smsy maile!!!! uwazajcie, to oszusci najgorsza firma jaka znam! do sadu z nimi!!!

Klaudia
@gosia 27.07.2015 19:56
uwazajcie! klamia, nie placa, pani violetta olejnik mowila ze pieniadze beda 20 lipca najpozniej, nie ma ich nadal, nie odbiera...

Haha mi też tak mówiła, po prostu jest żałosna i śmieszna .. i jeszcze mówi,że to nie ona jest odpowiedzialna za przelewy

hostessa vectra lodz

Ja również nie dostałam pieniędzy zero odzewu, nie możemy tego tak zostawic!

Klaudia

Moją koordynatorką była również Wioletta Olejnik, kasy do tej pory nie otrzymałam, telefonów nie odbiera ani nie odpisuje na wiadomości. Umowy też do tej pory nie wysłała. Dlaczego nikt nic z tym nie robi? Ja mam zamiar sprawę zgłosić na policję! Przecież kamery są na markecie w którym pracowałam a to i tak już duże dowody!

Angela

Moją koordynatorką również jest Wioleta Olejnik, cholerna oszustka. Mój numer telefonu zablokowała, nie odpisuje na wiadomości, umowę podpisałam ale pieniędzy nie ma. NIE POLECAM NIKOMU.

Hostessaa
@Klaudia 26.07.2015 22:00
W jakim markecie stałaś ? i gdzie?

W Carrefourze w Kaliszu

Klaudia
@Hostessaa 27.07.2015 12:44
W Carrefourze w Kaliszu

Do mnie Pani W.O się odezwała,że pieniądzę zostaną wysłane, trzeba dzwonić i się dopominać. Jak już mówiłam kamery są na markecie i na pewno przed wejściem trzeba się wpisać na listę i nastepny dowód jest.

anonim

(usunięte przez administratora)

lorak

żeby rozwiać Twoje wątpliwości to ja nie mam pieniędzy od listopada a jest sierpień .Daj sobie spokój. W tym tygodniu się do nich wybieram i to będzie grubsza sprawa. Sąd, urząd skarbowy, inspekcja pracy i policja. Zalegają mi około 5000 zł netto.:-)

asia

Uwaga na nich. Dopóki byłam hostessą, dostawałam pieniądze na czas, po tych umownych 3 miesiącach, ale od momentu gdy "awansowałam" na koordynatora lokalnego, to wraz z 2 razy większą ilością pracy i 3 razy większym stresem nie dostałam niczego w zamian- nie tylko ja, hostessy, które nadzorowałam również. Na szczęście po trzech miesiącach się wycofałam. Teraz jest marzec, o kasie z czerwca, lipca i sierpnia prawie zapomniałam, ale teraz czas rozliczyć się z US, a oni do tej pory nie wysłali PIT-u.Super, nie...Proszę, jeśli ktoś będzie organizować jakiś pozew zbiorowy, to bardzo chęnie się pod nim podpiszę. Jestem w stanie pojechać w tej sprawie na drugi koniec Polski.

promo

Dostałam pieniądze po 45 dniach tak jak było w umowie, i dostałam tyle ile było mi obiecane.

www

poprawka - nazywa się to pozew zbiorowy Myślę, że wtedy dostaliby nauczkę.

www

Dziewczyny! Odezwały się do mnie tylko dwie z Was. A dobrze wiemy, że oszukanych jest o wiele więcej. Aby coś wywalczyć w grupie na drodze prawnej musi być nas min.10 (pozew grupowy).

promo

Dostałam umowę, ale w umowie wpisali mi 7zł a mowa była o 10zł. Nadal nie dostałam pieniędzy. Nikomu nie polecam tej agencji!!!

www

Szukam dziewczyn, którym nadal nie zapłacono. Planuję wkroczyć na drogę prawną. Jeśli chcesz się dołączyć to napisz na meila: w.wisniewska@onet.pl

www

raratosk - mam dokładnie taką samą sytuację jak Ty. Miało być 12 a wpisali 7. Bezczelność Pani Wioletty nie zna granic, pomimo iż mnie oszukała jeszcze dwukrotnie proponowała mi pracę. Oczywiście na moje wiadomości nie raczyła odpowiedzieć. Czekam jeszcze tydzień na pieniądze a jak ich nie otrzymam to zgłaszam sprawę do sądu.

raratosk

Moją koordynatorką też była wioleta olejnik, w koncu przysłali mi od grudnia umowę po kilku rozmowach i telefonach. Niestety w umowie wpisali mi 7 zł netto za godzinę, mimo ze była cały czas mowa o 12zl. Ale nadal nie dostałam przelewu

promo

Ja od 22.01. do 24.01.2015 stałam na promocji. Wszystko zapowiada się dobrze, ale zobaczymy jak to będzie za miesiąc. Czytając te opinie jestem przerażona :( zobaczymy czy mi prześlą w terminie kasę. Moją koordynatorką była Wioleta Olejnik.

szok

NAJGORSZA AGENCJA JAK MOZE ISTNIEĆ TO JEST MEEGGGA PORAZKA ZŁODZIEJE PŁACĄ JAK IM PASUJE NIE W TERMINIE SPÓZNIENIA O 3,4 MIESIĄCE JAK SIE NIE UPOMNISZ NIE DOSTANIESZ WOGULE NA TYM KONIU JADA

hos

piszcie tutaj ile osó czeka na pięniadze znów będzie tzreba coś z tym zrobić chyba...

SZOK
@hos 16.01.2015 23:43
piszcie tutaj ile osó czeka na pięniadze znów będzie tzreba coś z tym zrobić chyba...

POWIEDZ MI SKĄD PISZESZ BO MI WISZĄ TEZ KASĘ I TO DUZO

hostessa

JA TEZ CZEKAM NA PIENIADZE!!! Moja koordynatorką była wioletta Olejnik przestrzegam .

lalal

Też czekam na kasę już miesiąc.. telefonów nie odbierają.. dramat..

tirr

Ci przechuje nadal nie wysłali pieniądze, już ile czasu dzwonię, próbuje, ale to bez sensu. NIGDY nie podejmujcie pracę z tą firmą!

raratosk

Ja również czekam na pieniądze.Pani Wioleta poleciała, telefonów nie odbiera, biuro zablokowało mi numer jak przedstawiłam sytuację, PAN BARTOSZ miał oddzwonić i wyjaśnić sprawę-teraz nie odbiera telefonu. Jakaś kpina i żenada. Pierwszy raz spotakałam się z taką agencją.

hostessa22

Nie polecam . Moim zdaniem ta agencja to totalne bagno, nie trzymaja się umowy, kłamią, nie odbierają i nie wiedzą co to kalendarz. Proszenie się o zarobione pieniądze to chyba standard z tego co widze.

hostessa

umowy sa wysyłane z innego miastka,bo siedzbibe mają w Poznaniu i dlatego ja tez czekam na umowe zoabczymy czy wyślą;)

hostessa

Nikomu nie polecam pracy w tej agencji. Mimo setek wykonanych telefonów i wysłanych maili, wciąż czekam na umowę, nie wspominając o pieniądzach. Najpierw słyszałam od koordynatorki obietnice, że wyjaśni sprawę, teraz moje połączenia są odrzucane. Najgorsza firma, z jaką miałam do czynienia, banda oszustów i krętaczy.

serwisantturisdis

Regularnie zawieram z tą kiepską firmą umowy-zlecenia i za każdym razem muszę czekać na zarobione pieniądze min 3 miesiące. Za każdym razem muszę się dopominać o wypłąte po kilka razy i za każdym razem słyszę to samo. To zwykłe cwaniactwo, zarabianie na krwawicy najmniej zarabiających. Prawdopodobnie wpłacają na konto nasze pieniądze i czekają aż procent wzrośnie a wypłacają jak już mają nóż na gardle. Za ostatni miesiąc mojej pracy zapłacą mi w sądzie. Nie pójdę na ugodę. Zapłacą naszemu państwu za to że są nieuczciwi.

kikaaa

Z przykrością informuję, że jeszcze nigdy nie spotkałam się z taką agencją jak ta !! Odradzam współpracy To są jakieś kpiny, żeby kilka razy dzwonić i prosić się o pieniądze, które już dawno powinny być przelane na koncie. Agencja nie wywiązuje się z umowy w dodatku ciągle kłamią odnośnie realizowanych przelewów . Nigdy więcej !

BartoszPośpiech

Szanowni Państwo, W celu wyjaśnienia wszelkich niejasności związanych z terminem przelewów, bądź wysokości wynagrodzenia jakie powinni państwo otrzymać proszę o kontakt pod numerem tel.: 600088200. Pozdrawiam, Bartosz Pośpiech Vectra Agencja Promocyjno - Reklamowa bartosz.pospiech@agencjavectra.pl tel.: 600 088 200

Zostaw opinię o Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra” - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Promocyjno – Reklamowa „Vectra”