LOT Catering
3 294 478 5 1

Opinie o LOT Catering

Filtruj opinie po kryteriach:

Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Jak wygląda ten aspekt w LOT Catering? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wózek i pracownik
 Opinia

"Ponad 2,4 mln podróżnych odprawionych zostało w lipcu i sierpniu w porcie na warszawskim Okęciu. To były rekordowe wakacje w historii Lotniska Chopina. W porównaniu z ubiegłym rokiem liczba pasażerów wzrosła o 5,6 procent. Sierpień był kolejnym rekordowym miesiącem w historii warszawskiego portu. Z lotniska skorzystało ponad 1,2 mln osób. To wzrost o 5,5 proc w stosunku do tego samego okresu w ubiegłym roku. Podobnie było w lipcu. W tym roku zakładamy przekroczenie przełomowej granicy 11 mln pasażerów odprawionych do końca grudnia. Dotychczasowy wynik nastraja optymistycznie – zaznacza Michał Kaczmarzyk, dyrektor portu na Okęciu. Lotnisko Chopina jest największym portem lotniczym w Polsce i jednym z największych w Europie Centralnej".....a w Cateringu ciągle bieda ! ! ! brak pieniędzy i mydlą oczy tym szarym pracownikom a ci słuchają jak świnia grzmotu. Każdy z pracowników powinien zarabiać min.3500,- zł do ręki i to przy 168 godz. Bo nie jest sztuką dostać 3500 za 220 godz. i cieszyć się jak idiota tylko wypracować 168 godz. i zarobić godziwe pieniądze. TO POTĘŻNA FIRMA KTÓRA ROBI POTĘŻNE PIENIĄDZE! i stać ją na dobre pensje.DO BOJU PANIE PREZESIE ! ! !

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kondor
 Opinia
@wózek i pracownik 07.09.2015 16:16

Tak jest! No, jednak z poprawką: podwyżki, i to znaczne, NALEŻĄ SIĘ WYŁĄCZNIE "elicie" DOCO - wiernym poddanym Jaśnie Pana Prezesa!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@wózek i pracownik 07.09.2015 16:16

brawo brawo

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zeker
 Opinia

gttiogy, akurat w locie powinno yć w miarę stabilnie. słyszałem, że u nich finansowanie jest z góry więc uff :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gosc
 Opinia

Taniczący pamiętają,ale tylko normalni których już niema w tym bałaganie.Pozdrowienia

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wózek i pracownik
 Opinia

Dzień dobry.Fajną i przyjemną rzeczą byłoby żeby Pan S........i i następny fachowiec od kamer 'złote oko' zaczęli mówić DZIEŃ DOBRY! jak przychodzą na rampę lotniczą i węszą jak psy co by tu kogo zwolnić albo komu zaszkodzić. Wiele ludzi z którymi się spotykamy na co dzień jest DOKTORAMI MAGISTRAMI itd...i nie dają tego po sobie poznać są po prostu normalni. Ale cóż jak się tych podstawowych wartości nie wyniosło z domu to żadna Uczelnia tego nie nauczy ! ! ! Dla nas natomiast pomimo, że chodzimy ubrani w odzież roboczą należy nam się największy szacunek bo wykonujemy GARSTKĄ LUDZI ! ! ! najcięższą pracę. ODROBINĘ SZACUNKU DROGA KADRO KIEROWNICZA! Dziękuję bardzo.

Pomocna?
Tak3Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tanczacy z wózkami
 Opinia

witam pracowalem w latach 97-2000 jako kierowca i mile wspominam tamten czas ,czytam opinie i nie zaluje ze tak wyszlo ze jestem w innej firmie i innej rzeczywistosci ,pozdrawiam wszystkich ktorzy mnie moze pamietaja

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
123
 Opinia

Mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] związki zawodowe i się z nich wypisuje znowu bony do tego dziadowskiego tesco no ale cóż s koro w legionowie jest tesco to wiadomo kto był za.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
janki
 Opinia
@123 02.12.2014 05:13

I ten śmieszny związkowiec kosior co ma stawke jako kierowca 31 zł, i dogadał się z prezesem, a może to on mu strzela z ucha, bo był pod obstrzałem a teraz jakoś i do prezesa chodzi i taki jest chłopina zadowolony.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia

Tam są wszyscy niepełnosprawni.Rżną ich aż ich bolą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były kierowca
 Opinia

Ludzie jak możecie to uciekajcie z tej firmy bo niebawem będziecie przesiadka bogiem nazywać - ta firma to sekta a na rynku pracy nie jest tak źle jak w rock 14 zł brutto to dostają rumiany bez wykształcenia a nie ludzie co mają bardzo odpowiedzialna prace - dyrektorki Jacku jak ty to robisz że rumiany za 14 zł tobie pracują

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aaa
 Opinia
@były kierowca 13.08.2014 16:42

Kurde nic nie można zrozumieć co Pan napisał, pisz Pan normalnie, bo nie wiadomo o co chodzi !!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia

Cały czas miałczą i nic nie robią.Barany!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jojo
 Opinia

Pewnie i jeszcze zupy o 14-14:30 już są puste kotły,przecież jak jest robota to jej nie zostawie i nie powiem,że muszę zjechać na zupe.Może mały kocioł jak w zime na rampe.?chociasz w sezonie jak nie ma na nic czasu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
1212121
 Opinia

Makaron z warzywami na obiad DRAMAT popracujcie przy załadunkach 12 godzin i dostańcie taki obsrany obiad.My musimy mieć siłę do pracy a nie figure gwiazdy.Takie obiady niech jedzą dbający o linie a nie ciężko pracujący ludzie.Zapraszamy do załadunków 3 atlantyków dla jednej osoby, i zobaczycie jaki to miód.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
--------------------------------------
 Opinia

Podobno związki ugadują sie z prezesem czy to prawda ?????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aaa
 Opinia

walczyłem i przegrałem, może ktoś pomoże kto wygrał

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aaa
 Opinia
@aaa 20.05.2014 09:45

Nie używaj cudzego nicka !

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ugodowa
 Opinia

Już samo pójście tej "firmy" na ugody w sądzie znaczy że nie mają nic na zwolnionego pracownika. pomyślcie logicznie: zwalnia, sprawa po pół roku, układ przed sprawą, propozycja łatwych pieniędzy trzymiesięcznego wynagrodzenia. firma zyskuje, bo to tylko 3 mce wydanej kasy a nie pół roku, lub dłużej bo sprawa i ze 3 lata może trwać. powód ma spokój i czysty papier w ręku. Ci co zakładają sprawę powinni walczyć do końca a nie tylko o te marne 3mce wynagrodzenia zwanego szumnie odszkodowaniem. nie poddawajcie się bo macie o co walczyć!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ona
 Opinia

Ktoś wygrał w Sadzie z do&co?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aaa
 Opinia
@ona 17.05.2014 22:19

Oczywiście, ale nikt tu na forum nie będzie o tym pisał. Walczcie ludziska i nie poddawajcie się !!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
A01
 Opinia

Ten mój szef to już kompletnie zwariował. Siedzę sobie, nikomu nie przeszkadzam, cichutko i spokojnie, a on wchodzi - nie ma "cześć", nie ma nic, tylko od razu: - Zabieraj te nogi z mojego biurka!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
swojak
 Opinia
@A01 11.05.2014 07:12

po prostu tak wygląda chamskie zachowanie. Dumny jak paw, co to nie ja, ja pan ty śmieć.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia

Jaki skandal człowieczku? Polacy są od roboty,jeszcze nie zrozumiałeś?Skąd Wy jesteście,gdzie żyjecie. Obudzicie się. W sądzie pracy wszystkie sprawy firma przegrała lub ugoda ze wszystkimi konsekwencjami na korzyść pracownika(również z odprawą). Sami pozwalacie na taką bezkarność. Przepustkę ma ten fajans na parkingu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
-------------------
 Opinia

SKANDAL w święta ukraina nie przyszła do pracy - i co?? i......nic.Polak jakby nie przyszedł to by wyleciał z roboty.Panoszą sie wszedzie te m ałpy i jeszcze jakiś połamany fajans na parkingu firmowym lansuje się z ukraińska flagą. Gdzie My jesteśmy, kto na to pozwala ??

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia

W tej firmie to 90% nie wie jak to się robi bo skąd?Sami się nawzajem po wykańczają z zawiści,przyjezdne buraki. Dobrze im tak,sami zapracowali na takie dziadostwo. Obudzą się z ręką w nocniku,ale już będzie za póżno.Tych co w głowach mieli to prezesik wyrzucił bo byli mądżejsi niż on,a został sam pleps(plewy)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
wawa
 Opinia

FERIER szybciej upadnie niż powstał. Nie da się w knajpie cateringu lotniczego robić i wozić posiłki na samolot fiatem pandą bez klimy. Właściciela tylko na kase naciągną. W BGS jakoś nie wyszły plany ale niech się uda może tym razem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
seynoxx
 Opinia
@wawa 11.04.2014 13:08

Wydaje mi się że jest to wątek forum o firmie DO&CO (kiedyś LC) - a tak nawiasem co to jest BGS?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kucharz
 Opinia

proszę o kontakt osób, które walczą z tą firmą, może pomożemy sobie wzajemnie kto nie dostał odszkodowania lub odprawy? maso05 @ onet.eu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aaa
 Opinia

Poza tym z tego co słychać to Sąd Pracy jest powiadomiony odnośnie aneksów do umowy, niektórzy napewno nie wycofują pozwów. Więc zobaczymy co to będzie ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kondor
 Opinia
@aaa 25.03.2014 16:29

Sąd Pracy to niezbyt wiele (ale zawsze coś!), gdyż sprawą Jego (usunięte przez administratora) Tak, czy owak, to już początek końca Jego Upadłości i to nie tylko w branży cateringowej, ale w biznesie w ogóle.., co cieszy :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sieeema
 Opinia
@aaa 25.03.2014 16:29

(usunięte przez administratora)Przepisy prawa pracy są tak skonstruowane, że zakład pracy może obniżać płacę bez podania przyczyny.Natomiast jesli komuś to nie pasuje , może rozwiązać umowe, ale odprawy i tak nie dostanie, ponieważ Zarząd napisze mu, że za wolno pracuje. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aaa
 Opinia
@sieeema 31.03.2014 01:04

Tak dla przypomnienia to zdarzyło się wygranie pracownika z firmą z obecnie panującym, ja wiem o jednej sprawie ale być może były jeszcze jakieś. Z sądem z powództwa cywilnego.Sprawa podobno się trochę toczyła ale było warto.Takze mozna? Można! Dlatego ludziska nie dawajcie się, walczcie o swoje, niech wam w kaszę nie dmuchają :-) Pozdrawiam .

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kucharz
 Opinia
@aaa 31.03.2014 16:50

czy jest możliwość aby Pan/Pani przekazała mi więcej informacji o wygranej sprawie pracownika? proszę o kontakt. o co była ta sprawa? maso 05 @ onet . eu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aaa
 Opinia
@kucharz 31.03.2014 18:46

Pracuje pan nadal w firmie czy już nie?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kucharz
 Opinia
@aaa 04.04.2014 07:06

już nie pracuje

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aaa
 Opinia

Dokładnie tak.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aaa
 Opinia

Najsłabsi ???Chyba śnisz czlowieku !!! Kolejne odejscia niebawem !!! I niemyl tempa ze śmieszną stawką, niedlugo sezon więc Ukraina jak najbardziej, bo tylko oni wam pozostaną .I do roboty !!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
awa
 Opinia

Odeszli najsłabsi,którzy nie wytrzymali tempa,a niby gdzie ludzi brakuje?? - tłumoku !!! brakujący przyjadą z UA.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kondor
 Opinia
@awa 24.03.2014 18:29

1. Najlepsi zostali wyrugowani przez Jaśnie Pana Prezesa, by ten mógł upchnąć na zwolnione stanowiska swojaków - speców od "tanio pożyczę kasety video! Komu, komu..?!" 2. Inni najlepsi odeszli wobec konieczności współpracy z amatorszczyzną w wykonaniu kaseciarni - w tym Jego Wielkością 3. Niegdyś dobra firma (LC) przekształcona została w gastarbeterski warsztat, zatrudniający przypadkowych ukraińców (budowlańcy, rozmaici lastrikarze, gospodynie domowe, rolnicy, robotnicy sezonowi, amatorzy gorzały pod chlebek), bo tańsi i nie zorganizowani, więc znajdujący się pod kontrolą Jego Upadłości... A propos, czy CBA już zostało poinformowane o sposobie oraz formie werbowania pracowników spoza UE, załatwianiu im pozwoleń na pracę oraz akomodacji..? Czyżby U R O D A prezia gwarantowała im pracę w miejsce wyrugowanych przez niego na bezrobocie dotychczasowych, przygotowanych do zawodu Polaków..?!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
swojak
 Opinia
@awa 24.03.2014 18:29

zgadzam e z poprzednikiem najlepszych fachowców zwolniono , ponieważ mieli coś do powiedzenia, nie nawidzili kolesiorstwa. Dawania premii i innych dodatków dla kolesi lub innych podpierdalaczy.Ludzie co się z wami dzieje. Otwórzcie oczy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
awa
 Opinia

tyrać za grosze i morda w kubeł.i tak nie odejdziecie, bo catering wam życie uratował.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aaa
 Opinia
@awa 24.03.2014 15:15

O ile wiem to odeszły już osoby które pracowały w tej "firemce" wiele lat, a kierownictwo zakładało, że napewno się nie zwolnią, bo gdzie oni sobie teraz pracę znajdą, jak to przyzwyczajone .... A tu taka niespodzianka i nagle ludzi zaczęło tu i ówdzie brakowac, nie??? Więc licz się ze słowami tłumoku !!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
gość
 Opinia

Barany. Bardzo dobrze Was potraktowali.Czekajcie dalej.Lepiej się nie odzywać bo zwolnią i guzik mieć.Niedługo będziecie pupy wycierać ukraincą.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pod wrażeniem
 Opinia

Muszę przyznać że otwarcie FERIER zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Piękna aranżacja bankietu na oficjalnym otwarciu firmy; przemiła kadra, wszystko na najwyższym poziomie. Jednak to, co zrobiło na mnie największe wrażenie to jedznie: niesamowite, po prostu przepyszne. Przyznaję uczciwie, że rzadko zdarza się taka uczta dla podniebienia. Kto jeszcze nie wie, czym jest FERIER powinien jak najprędzej nadrobić w tej dziedzinie zaległości. W mojej opinii to najlepszy na ten moment catering w Warszawie na pewno, jeśli nie w kraju!!! SUPER

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
kondor
 Opinia

Był czas na pracę. Ciężką pracę, kiedy menedżerowie, na równi z pozostałą załogą dźwigali, nosili, sprzątali, gdy współuczestniczyli w budowaniu firmy. Gdy nie napawali się "menedżerskimi gadżetami", nie zabiegali o nowe bryki dla siebie, gdy nie mierzyli czasu... To integrowało. To dało poczucie wspólnej pracy dla WSPÓLNEJ przyszłości... Dla Firmy! I przyszła chwila gdy mogli powiedzieć: to MY, to NASZ WSPÓLNY wysiłek..! Otwarcie Ferier to zwieńczenie ogromnej WSPÓLNEJ pracy całej załogi przedsiębiorstwa. To czas WSPÓLNEJ zabawy CAŁEGO zespołu! Śmiech, pyszności na stołach, atmosfera luzu, ale i dumy! To jasne, odważne spojrzenie w przyszłość Firmy, to planowanie i pewność osiągnięcia SUKCESU..! To prawdziwy ZESPÓŁ! Zwycięski ZESPÓŁ! Brawo załogo Ferier! Brawo menedżerowie! BRAWO, Ferier!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mjr
 Opinia
@kondor 15.03.2014 11:33

NORMALNA kadra menedżerska, sprecyzowane plany i zamierzenia, operatywność, kasa NIE WYDAWANA na garnitury (dla swojaków), "wypasione" skody, kretyńskie szkolenia z umiejętności posługiwania się sztućcami (skąd my to znamy ;)), brak podsłuchów i innych form permanentnej inwigilacji (skąd my to... - patrz wyżej ;)), znakomite wyposażenie, GRA ZESPOŁOWA, nie ma faworyzowania ani uprzedzeń, kolesiostwa, to i czego się spodziewać.?! Ta firma dopiero pokaże, czym jest profesjonalny catering lotniczy!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o LOT Catering

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny