TopCard sp. z o. o.

Toruń

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 205 ocen.

TopCard sp. z o. o.
3205

Opinie o TopCard sp. z o. o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TopCard sp. z o. o.

Hanna

Kto jeszcze wypowie się o TopCard z Torunia? Aktualnie rekrutują? Jaka jest atmosfera wśród pracowników? Wszystkie Wasze informacje na pewno będą bardzo pomocne dla innych naszych uzytkowników.

PW

Myślę, że większość negatywnych komentarzy o tej firmie jest dodawana przez byłych pracowników z "urażoną dumą", którzy traktowali firmę jako dodatkową działalność nie robiąc wyników. Nic dziwnego, że ktoś ma sprzedaż na poziomie 1 szt. jeśli nie poświęca na pracę czasu. Potem się dziwi, że nie zarabia. Skoro to taka zła firma to skąd zatem tyle osób, które pracują tam po kilka lat i w terenie i w biurze? Okazuje się, że nowe osoby, które przyszły za te nie robiące wyników po prostu pracują i wynik mają? Ale to chyba taka domena Polaków czy się stoi czy się leży 5,50 się należy a potem pretensje do firmy jak się kogoś zwolni. Żadnej firmy nie stać na utrzymywanie nierobów.

Pewniak
@Nierob 22.05.2018 14:55

Każda jedna z branży oprócz TC ma normalne warunki dla klientow i pracowników, nawet firmy współpracujące od topcardu uciekają np bank Ceresit Agricole już was nie rozlicza bo za dużo chcieli zarabiac. Na pazernych Szkotach wszyscy oprócz mbanku się poznali. Ale ona mBank przyjdzie pora.

Hanna

@PW, rozumiem, że pracujesz w TopCard w Toruniu, tak? Jakie widzisz plusy i minusy pracy w tej firmie? @PEWNIAK, po Twojej wypowiedzi wnoszę, że też pracowałeś w tym miejscu. Jaką umowę oferują? @Rozczarowana, długo pracowałaś w TopCard? Co Twoim zdaniem powinno ulec zmianie w tej firmie, aby była bardziej atrakcyjnym pracodawcą?

xana
@Hanna 14.05.2018 12:56

Nie ma przytłaczającej atmosfery tylko każdy jakoś próbuje się z innymi dogadać, żeby praca jakoś szła. Z presją to zależy od tego czy pracowałeś już w jakimś biurze i wiesz z czym to się je - dla innych mała presja to duży problem i odwrotnie.

Legia W

Pogrzebałem już was prawie, jeszcze znicz wam zapale !!!

Rozczarowana

Pracowalam w tc. Numer tel. Miałam po 3 przedsyawicielach. Mówiono że nie pracują bo sprzedawali klientów konkurencji. Terminali tc na palcach można policzyć. Oferta beznadziejna. Konkurencja wygrywają pod każdym względem. Strzelili sobie całkowicie w kolano afiszujac się fundacją bezgotówkowa. Nie obserwują W ogóle konkurencji. Zgadzam się całkowicie z wpisami poprzedników

fakt
@Rozczarowana 07.05.2018 07:53

I Wywiad z Prezesem nie pomógł ? Niestety skoro warunków i atmosfery w pracy niema to już nic nie pomoże.

śmieszne

To jeszcze tam zatrudniają ? Przecież już nie widać na rynku ich terminali, chyba już szalupy albo koło ratunkowe można tylko rzucić tam siedzącym w tym śmiesznym biurze bez okien.

Slow
@śmieszne 19.04.2018 17:26

Wszyscy byli pracownicy są beee bo się mszczą i zabierają klientów he he he

Hanna

@W, zapewniam Cię, że usuwane są tylko te komentarze, które są niezgodne z naszym regulaminem - zachęcam do zapoznania się z jego zapisami: https://www.gowork.pl/regulamin @Daniel, @zdziwiony - długo już pracujecie w TopCard w Toruniu? Czy pracownikom przysługują jakieś dodatkowe benefity socjalne typu dofinansowanie do karty sportowej lub prywatna opieka medyczna?

W
@Info 23.04.2018 14:02

To brak jakich kolwiek dodatków.

Han

Dzwonili chłopaki z TC, mają szkolenie pod Łodzią. Właśnie dostali aneksy do podpisu.... Pracować trzeba będzie również w soboty

G.
@Han 14.03.2018 16:33

Budzą się już 7 lat. Dawno JH powinien wylecieć za przekrety

W

Szkoda ze niewygodne komentarze są na biezonco usuwane.

anonim

(usunięte przez administratora)

miłek

200% prawda robota robota i grosze nie wynagrodzenie

pracownik

Nie narzekam na pracę w tej firmie,bo sumie nie ma na co. Przełożeni spoko, bez spiny da się z nimi dogadać w kwestii nadgodzin czy wolnego, warunki ok, dostajesz wszystkie potrzebne narzędzia do pracy w biurze.

Facet
@Daniel 29.03.2018 12:37

Jest kolorowo zmień prace na konkretnego pracodawce z branży a zarobisz dwa razy tyle albo i więcej, będziesz miał możliwości rozwoju nikt nie narzeka tylko się cieszymy że już nas nie okradają nie tylko z kasy ale i godności.

anonim

(usunięte przez administratora)

Facet
@Brat 22.03.2018 14:36

Zatkało Kakao ? Jakieś argumenty obrońców ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Robert
@p. i rob. 18.03.2018 22:16

Za bałagan w dokumentach obciążacie?

anonim

(usunięte przez administratora)

Kibic

Ale jest skuteczny w tym co robi a wy nie poradnie się bronicie

Hanna

@Han, czy praca w soboty jest obowiązkowa? Czy później będzie można odebrać za nie dodatkowe dni wolne lub odpowiednie wynagrodzenie? @Zain, pytasz, bo jesteś zainteresowany pracą w TopCard sp. z o. o. czy z czystej ciekawości? Widziałam, że na stronie internetowej znaleźć można kilka aktualnych ofert pracy. Jeśli ktoś jest zainteresowany - zapraszam: https://www.topcard.pl/pl/praca.html

Zain
@Hanna 18.03.2018 21:39

Czysta ciekawość po czytaniu nie chcę u nich pracować

GD

Mi też pomogła interwencja państwowej inspekcji pracy. Musieli wypłacić!

anonim

(usunięte przez administratora)

Rms

Tak to już jest z tymi leśnikami...

Bodzio

Praca specyficzna i musisz to lubić. Bo oferując produkt po pierwsze musisz go dobrze znać, a po za tym potrafić to sprzedać - przekonać klientów do produktu. Pracuje oczywiście na stanowisku handlowiec

Facet
@Bodzio 08.03.2018 09:09

A ile zarabiasz na tym stanowisku i czy umowa o pracę czy działalność?

anonim

(usunięte przez administratora)

xxx

100% prawda

tim

Każdemu w biurze nie dogodzi. Siedzisz za biurkiem i źle, podpisujesz papiery i źle, pracujesz przy komputerze źle. Mi tam odpowiadało bo mieliśmy całkiem fajne godziny pracy, nadgodziny można było robić i były płatne extra!

RPH

Rekrutacje ruszają przynajmniej w 2 województwach teraz, jak nie w 4 :D Na pewno łódzkie i podlaskie

agent

Topcard po odejściu dwóch kompetentnych RMS (usunięte przez administratora) którzy wiedzieli co to sprzedaż i zarządzanie ludźmi i wszystko co z tym związane a więc odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach przestał być firmą w której warto pracować i osiągać jakiekolwiek wyniki już nie ma tam osób z którymi warto współpracować, niestety za dużo błędów popełniono i wierzono dyrektorowi który jest niekompetentny i nie szanuje podwładnych jak i współpracowników.(usunięte przez administratora)

Słaby
@agent 28.02.2018 21:03

Masz 100 % racje, widać to po tym że odeszła połowa ludzi ze sprzedaży

Witek

Super firma! Zawsze jest ktoś, kto nie jest zadowolony, ale cóż, takie jest życie. Ja osobiście bardzo polecam

Bv
@Witek 21.02.2018 10:25

Naprawdę Super! Chyba już jedna z nielicznych co pracownika i klienta ma za zło konieczne......

Mietek

Widzieliście ulotkę TOPCARD dzierżawa od 35 zł prowizja od 0,55% doładowania rabat 5%. Jak zobaczyłem mało ze śmiechu nie padłem, a gdzie są rynkowe warunki ?

Ciekawy

Widziałem ogłoszenie jakiegoś nieświadomego PH który zamieścił wpis że TC bierze udział w POLSKA BEZGOTÓWKOWA he he he chyba brak szkoleń i brak podstawowej wiedzy się szerzy. (usunięte przez administratora)chociaż wszystkich coraz mniej

anonim

(usunięte przez administratora)

Gu

A co tam można ukraść? Kartę sim? Klienta? Ja pozyskuje, buduje relację, więc klient jest mój.

anonim

(usunięte przez administratora)

Alladyn
@A M 25.01.2018 19:22

Rekrutacja idzie pełną parą:)

anonim

(usunięte przez administratora)

Waz

A i ostatnia akcja mailing do wszystkich klientów ze byli pracownicy to kanciarze i oszusci

Tonik

Miałem zamiar aplikować do firmy i po lekturze wpisów jestem zaskoczony. O czym wy piszecie??

Rambiko
@Tonik 10.01.2018 20:01

Zależy na kogo chcesz aplikować :)

Roki

Jak firma z managerów robi przedstawicieli to oznacza że się uwstecznia, a tak właśnie się dzieję w TC tylko Pana z Krakowa nie zrobią przedstawicielem bo nie ma pojęcia o sprzedaży "głodnemu chleba nie sprzeda"

Roki
@Wq 29.12.2017 12:10

Nazywają takie akcje poleceniami he he he ja bym największemu wrogowi nie polecił tam niczego.

Zostaw opinię o TopCard sp. z o. o. - Toruń

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TopCard sp. z o. o.