Dobry wieczór Drodzy Państwo,
Początkowo z firmą Pan Rafał Dudzik RENOMA wykonaliśmy można powiedzieć robotę. Co do położenia kostki w miarę dobrze. Natomiast został zrobiony za wysoki wjazd na posesję (krawężnik) plus gdzie niegdzie nie wyszły spadki oraz został wylany cement pospiesznie podczas deszczu obok krawężników - opaski ma zewnątrz. /mówiac ze to soe pozniej poprawi/Prosimy właściciela pana Dudzika od października 2024 i nie mozemy się doprosić. Było już wiele terminów. Wsztkie przesuwane. Był już termin na maj i również nie dotrzymany. Mało to -pan Dudzik - nie potrafi się umówić na poprawkę (za którą nawet chciałyśmy coś dorzucic) nie odezwał się mimo potwierdzenia terminu, nie wykonal poprawki i i nie odbiera telefonu. Jeśli wykonania poprawki być może zmienię zdanie i opinie.
Na razie przestrzegam przed - na pewno placeniem w trakcie prac (co i rusz a to na pensje dla prscowników, a to na naprawe sprzetu itd) .od razu - przyłóżcie się do odbioru prac, nie wieczorem, nie po południu ale za dnia i nie dajcie się nabrać - ze "to się później poprawi"..
Na razie nie potrafi poprawić od października 2024. Może ten post spowiduje ze pan Dudzik wykonałem poprawki - jeśli tak to napisze o tym.