Glassolutions Polska

Pruszków

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 249 ocen.

Glassolutions Polska
4249

Opinie o Glassolutions Polska

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Glassolutions Polska

Joanna

Obecnie firma Glassolutions Polska prowadzi rekrutację na stanowiska pracowników produkcji w kilku swoich zakładach http://glassolutions.pl/pl/kariera Czy ktoś z Was ma zamiar aplikować na, powyższe oferty pracy? A może ktoś z obecnie pracujących osób jako pracownik produkcji mógłby wypowiedzieć się na temat warunków i atmosfery pracy w firmie Glassolutions Polska? Zachęcam do podzielenia się swoimi opiniami.

Pedro

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutację?

Elegant

Szklana elegancja z Mosznej planuje rozbudowę parku maszynowego o piec do hartowana i szlifierka więc parę os. Może skusi się do zmiany pracodawcy :))

Szukasz pracy?

Administrator

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. A jak to wygląda w Glassolutions Polska? Podzielcie się swoimi wrażeniami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

guardian glass

Witam Panie i Panowie Już za 2-3 lata jest planowanie otwarcia nowego zakladu przetwourstwa szkla guardian glass w parzniewie ale najpierw otwarcie nowej huty szkla :)

Joanna

@anonymous, jesteś zainteresowany pracą w Glassolutions Polska? Na jakie stanowisko aplikujesz? @Stary pracownik, czy jesteś nadal związany z tym miejscem? Możesz napisać coś na temat tego, jakie warunki zatrudnienia oferuje firma? @Xxx, rozumiem, że chcesz o coś zapytać, ale rób to proszę w sposób kulturalny, zgodny z naszym regulaminem (https://www.gowork.pl/regulamin ).

anonymous

Jakieś informacje odnośnie pracy w biurze? Aktualnie szukają między innymi planisty... Rozsadne zarobki? Możecie coś napisac o pracy i atmosferze?

Stary pracownik
@anonymous 07.03.2018 12:37

Miła atmosfera, możliwość zdobycia cennego doświadczenia w firmie z zachodniego koncernu plus bardzo atrakcyjne warunki finansowe. Czy można chcieć wiecej?

Siwy

A co się stało że nikt nie komentuje ostatniej imprezy w firmie ? Czyżby jeden tort wystarczył żeby zadowolić wszystkich pracowników ? I nikt jeszcze nie skomentował nowego zakupu maszyny do owijania stojaków wartego grubą kasę. Najciekawsze jest to że nikt nie chce jej używać. Kto wpadł na tak durny pomysł żeby ją kupić ????????

Xxxx
@Siwy 12.02.2017 15:06

Pewnie pomysł leszcza

Gosc

Poszukują do obsługi klienta, kto wie, jakie warunki pracy / zarobki: klimat w biurze?

Siwy
@Gosc 23.01.2018 19:57

Na dobrą atmosferę w biurze to nie ma co liczyć. Każdy kopie pod innymi dołki. A kasa??? Wydymają Cie jak każdego innego. Z jednej strony zabiorą a z drugiej dołożą i będziesz myślał że masz podwyżkę, a zarabiać będziesz tyle samo co przed podwyżką.

Kandydat

Glassolutions Polska ma opinię bardzo dobrego pracodawcy, Bardzo dziwią mnie wasze negatywne opinie na forum. Zupełnie nie wiem czy aplikować.

Nikt i nie tyko.

Chcesz przygód, niespodzianek, ciągłych zmian stanowiska pracy, dowiadywać się o grafiku na następny tydzień w piątek o czternastej, premii (bonusa) obliczanego w/g schematu skonstruowanego tak byś go nie ogarnął, kompletnego braku szkoleń, przełożonych o niskim zorientowaniu w sytuacji bieżącej. Można by dalej i długo mnożyć. Poza tym mamy tu dwie grupy: my i oni. Oni to szaraki z produkcji, my to białe kaski. Przy czym podziału dokonali ci drudzy. Chcesz tu pracować wybierz grupę. Zapewniam, żadna nie ma lekko. Na rozmowę w sprawie pracy przyda Ci się wariograf. BARZO SIĘ PRZYDA. Jest i plus. Jeśli masz dobre gadane możesz tak ugadać Królową, że dostaniesz stawkę godzinową wyższą niż wieloletni pracownicy produkcji. Decyzja należy do Ciebie. Zapraszamy. Pewnie na krótko... .

Joanna

@Liść @Xyz nie można nikogo obrażać na forum. Polecam zapoznać się z regulaminem forum przed przystąpieniem do wystawienia komentarza http://www.gowork.pl/regulamin. Czy ktoś pozostawi merytoryczną opinię na temat firmy Glassolutions Polska?

anonymous
@Joanna 11.09.2017 09:57

Chcesz przygód, niespodzianek, ciągłych zmian stanowiska pracy, dowiadywać się o grafiku na następny tydzień w piątek o czternastej, premii (bonusa) obliczanego w/g schematu skonstruowanego tak byś go nie ogarnął, przełożonych o niskim zorientowaniu w sytuacji bieżącej. Można by dalej mnożyć. Poza tym mamy tu dwie grupy: my i oni. Oni to szaraki z produkcji, my to białe kaski. Przy czym podziału dokonali ci drudzy. Chcesz tu pracować wybierz grupę. Zapewniam, żadna nie ma lekko. Na rozmowę w sprawie pracy przyda Ci się wariograf. BARZO SIĘ PRZYDA. Decyzja należy do Ciebie...

SMUTNY REGULAMINOWY

Kochani w zakładzie w Pruszkowie jest tak dobrze, że jak ktoś chce się zwolnić z zakładu to musi przynieść oświadczenie lekarskie, że pracować nie może. ..?. Mamy również zakaz uśmiechania się. Proponuję po zamontowaniu (wyrzucone pieniądze) dużego monitora nad mistrzówką aby tam wyświetlać jakieś traumatyczne wideo z korei lub chin. Zmusi nas to może do głębokich przemyśleń jak to marnotrawimy czas dany nam przez pracodawcę. Naszym obowiązkiem jest martwić się ciągle niezadowalającymi wynikami pracy, szczególnie w soboty i święta, których notabene i tak zaczyna brakować. Pani Małgosiu oświadczenie, że wystawiony grafik na niedzielę jest grafikiem oficjalnym, zakaz śmiania się na terenie zakładu świadczą jedynie o tym, że ... nie wiem co powiedzieć. Może niech pani zajmie się KJ jak kiedy Panią przyjęli. Może tam się uda. Z Ogromnym żalem nad normalnością w tej firmie. SMUTNY REGULAMINOWY.

Rysiek

Jak tam wasze premie haha hi :p

nege

hej królowa nie denerwuj się

Były pracownik ????

Jak wam tak źle i nie doobrze to zapraszam do Anglii ????????????

Gość
@Były pracownik ???? 07.07.2017 11:34

A kto ciebie tam wyganiał. W Anglii tak ciężko to wracaj do glaspolu były pracowniku.

nick

Jak to miło poczytać jak opluwacie się nawzajem.

IGP

BRAWO !!! DEMON

Sztos
@IGP 23.06.2017 00:39

Za co brawo on ma to w naturze

Maciek

Kadra najniższego szczebla to teraz jakas pomylka poza wyjatkiem czarnym kaskiem reszta do wymiany nawet sami tak mowia o sobie ze nieogarniaja tematu ha ha ha. Czarny kasku dobierz sobie ludzi którzy bedo chcieli z taba pracować a nie świnie podkladac .

Joanna

@WzyNie jestem związana z Glassolutions Polska, jestem pracownikiem gowork.pl. Dalej możecie się swobodnie wypowiadać, do czego też zachęcam. Jedynie należy pamiętać o tym, by komentarze nie naruszały regulaminu portalu. A jak Ty oceniasz Glassolutions Polska jako pracodawcę?

Wzy

Widze ze i biuro zaczelo wlaczac sie na legalu w komentarzach.To powoduje mniejsza swobode wypowiedzi.

Joanna

@Macieka jak Ty oceniasz firmę jako pracodawcę? Mógłbyś powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach z pracy w Glassolutions Polska?

abc
@Joanna 07.06.2017 11:52

ściema = wynik, ściema = wynik (nowy styl zarzadzania)

anonim

(usunięte przez administratora)

adam

na 100% i to będzie dobra zmiana

Joanna

Obecnie firma poszukuje Pracowników Linii Produkcji do pracy w kilku ze swoich zakładów. Co jako jej pracownicy możecie powiedzieć na temat tego jak wygląda praca właśnie na tym stanowisku? Czego mogą się spodziewać osoby, które rozważają Glassolutions Polska jako potencjalnego pracodawcę?

Maniek

Witam dostalem propozycje pracy jako brygadzista czy ktos moze mi powiedziec jacy sa tam brygadzisci czy mozna z nimi pracowac dogadac sie itd

Joanna

@Siwychętnie usłyszymy od Ciebie więcej na temat obecnej sytuacji w firmie. Rozumiem, że ostatnio miała miejsce impreza integracyjna dla pracowników?

Chetny

Warto podjac prace w glassolutions? Jaka jest teraz atmosfera na produkcji i wspod kadry zarzadzajacej?

BENEK
@siwy 09.05.2017 21:49

W firmie Pruszków) robi się ciepło. Nie tylko z powodu letniej aury. Zatrudnianie na siłę byle sztuka (zna język polski czy nie, żeby nie urazić wygląda (sito bardzo rzadkie) na debila czy nie) to według mnie szczyt. Pytam: gdzie w świecie zatrudnia się Polaczka nieznającego języka tubylców, gdzie płaci mu się więcej niż wspomnianemu tubylcowi, który w danej firmie przepracował kilka czy kilkanaście lat. ..... Może zna ktoś odpowiedź na to pytanie? Ja nie. Może Pani Izabela z HR, podobno tu zagląda, ponoć poznała ostatnio temat. Dostała sygnał. Wierzę, że szybko potrafi coś z tym zrobić zanim z firmy uciekną fachowcy. Pierwsze wypowiedzenia już mają miejsce. Kolejne jak wiem nastąpią. Jak za panowania nie ukrywajmy p. Gębali. Dotyczy to nie tylko cudzoziemców. Nasi bracia z Konkurencji (jak mówią znajdującej się w skierkach (SKIERNIEWICE) również jak WIEM na piękne oczy otrzymują zaj..iste stawki i awanse. Wyższe niż wieloletni tej linji robole. Cóż do myślenia... pozdrawiam KRÓLOWĄ.

Maciej

W Poznaniu ludzię się zwalniają każdy normalny ucieka

klauda

czyli tak naparwdę u nich dobrze są widziane takie właśnie dodatkowe godziny, wręćz wskazane z tego co mówisz @BARCZEWIAK GS, tylko pojawia się tu pytanie jaki jest rodzaj zatrudnienia tak naparwde, czy na umowe o prace czy własnie niekoniecznie, dajcie znać.

BARCZEWIAK GS

PRACUJE PONAD 3 LATA STAWKA GODZINOWA WYNOIS 10.20 MOIM ZDANIEM TO NIE MA SZAŁU. RÓZNIEZ PRACA 8MIO GODZINNA JEST RZADKOWSCIA ZAWSZE 10-12 JEZELI NIE ZOSTANIESZ DŁUZEJ TO PRZY WYPLACIE DOSTANIESZ MNIEJ PREMII :D

Zostaw opinię o Glassolutions Polska - Pruszków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Glassolutions Polska