Były pracownik05.05.2026 20:11
Pracowałam w tym gabinecie i niestety moje doświadczenia są bardzo negatywne. Największym problemem jest brak profesjonalizmu ze strony właściciela – nie panuje nad swoimi emocjami, co bezpośrednio wpływa na atmosferę pracy. Stres i napięcie są tam codziennością. Największe wybuchy szefa o nic nie znaczące szczegóły.
Organizacja pracy praktycznie nie istnieje. Pacjenci są dopisywani na sam koniec dnia bez wcześniejszej informacji dla zespołu, co dezorganizuje grafik i zmusza pracowników do zostawania po godzinach. Brakuje jakiegokolwiek szacunku do naszego czasu.
Szef przenosi swoje życie prywatne do pracy, co odbija się na relacjach z pracownikami. Brakuje szacunku, wsparcia i docenienia. Pieniądze często wypłacane są z opóźnieniem, co dodatkowo potęguje frustrację.
Na plus można zaliczyć jedynie część zespołu – inni lekarze starają się budować normalną, ludzką atmosferę i to dzięki nim to miejsce w ogóle funkcjonuje.
Dodatkowo w gabinecie panuje bardzo niepokojąca forma kontroli – kamery z podsłuchem są praktycznie wszędzie. Najbardziej nieakceptowalne jest monitorowanie pomieszczenia socjalnego, co narusza podstawowe poczucie prywatności pracowników.
Niestety określenie „premium” istnieje tu tylko w nazwie – standardy zarządzania i traktowania pracowników są dalekie od profesjonalnych.
Nie polecam tego miejsca osobom, które szukają stabilnej pracy i zdrowej atmosfery