Agrolok

• Handlowy Młyn
  • Sadykierz
  • Białkowo

3. Opinie o pracodawcach Golub-Dobrzyń
  5. Opinie o Agrolok Sp. z o.o.

Opinie o Agrolok Golub-Dobrzyń

Nie przegap nowości o Agrolok Sp. z o.o.!

zainteresowana11

17.09.2015 15:12

czy można Panią poprosić o numer telefonu? Lub gdzie mogę go znaleźć? Z góry dziękuję.
    zainteresowana11

17.09.2015 13:01

witam. Chciałam zapytać o jedną rzecz. Jeśli byłam na rozmowie i w tym samym dniu była moja kuzynka, ona po 3 dniach dostała telefon, że ma przyjechać na drugi dzień na 8, więc już się dostała. Ja niestety takiego telefonu nie otrzymałam.. To znaczy, że już się nie dostanę? Proszę o odpowiedź. Wiem, że są dwa tygodnie, ale jeśli do niej zadzwonili, a do mnie nie to znaczy, że już mam się nie spodziewać cudów?

17.09.2015 13:57

Witaj, trudni jest mi rozstrzygać o takiej zależności nie mając wiedzy na temat przebiegu rekrutacji, stanowiska itd. Polecam kontakt telefoniczny z Działem Personalnym, nasi pracownicy szybko udzielą Pani potrzebnych informacji. Pozdrawiam!
    Kruczek

15.09.2015 21:15

Witam Byłem na rozmowie i wszystko ładnie pięknie powiedziano mi ze zostane poinformowany o wyniku rozmowy nawet jęli wynik był by negatywny w ciągu 2 tyg, no i minęły już ponad 4 tygodnie i zero odzewu. W mojej opini takie zachowanie jest mało dpowiedzialne. Firma w moich oczach dużo straciła takim nie kompetentnym i mało rzetelnym zachowaniem. Osobiście nie poleca zawiodłem sie
    zawiedziony

10.09.2015 19:53

Witam, Niedawno odbyłem rozmowę kwalifikacyjną w firmie Agrolok (na przedstawiciela handlowego)z pewną miłą Panią (niby) z zarządu firmy. Nie wiem dlaczego owa Pani pyta kandydata, który nie posiada doświadczenia handlowego, o techniki handlowe. Po prostu, jak dla mnie to jakieś nieporozumienie...niech wpiszą sobie w wymaganiach, w ofercie na przedstawiciela handlowego, że szukają osób z doświadczeniem handlowym, i połowa kandydatów odpanie...bez niepotrzebnego ściągania ich na rozmowy do Golubia. No i oczywiście po zakończonej rozmowie Szanowna Pani oznajmiła, że ktoś z firmy odezwie sie bez względu na wynik rekrutacji max do 2 tygodni....minęło już 2 tygodnie i cisza. ...to jest właśnie szacunek dla kandytatów. Ciekawe co na to Pani Sylwia z Agrolok Pozdrawiam

11.09.2015 12:15

Witam, w trakcie rozmów rekrutacyjnych z osobami bez doświadczenia kandydatowi zadaje się pytania dotyczące wyobrażonej sytuacji, możliwej w pracy na danym stanowisku. Pozwala to ocenić samodzielność, sprawność myślenia i poziom proaktywności kandydata. Co do kwestii odpowiedzi – pozytywne informacje przekazujemy możliwie szybko telefonicznie, negatywne wysyłane są drogą pocztową na koniec każdego tygodnia.
    on

07.09.2015 12:51

Przedstawicielu powiedz cos jeszcze ciekawego na temat pracy w tej firmie?? Jak jest ze sprzedażą, atmosferą, pomocą ze strony biura??
    Albert

04.09.2015 23:43

Witam, znajomy mi polecił firmę Agrolok, na stronie firmy jest wzmianka o poszukiwaniu pracowników na stanowisko kierowcy c+e, di tej pory jeździłem na naczepie typu wywrotka, chciałbym złożyć CV lecz zastanawiam się czy jest sens ponieważ jestem z pod Szczecina.

09.09.2015 07:21

Witaj Albercie, Twoje pytanie jest na tyle indywidualne, że proponowałabym kontakt z Działem Personalnym, telefonicznie najlepiej, aby nasi pracownicy mogli wspólnie z Tobą przeanalizować możliwości. Numery znajdziesz na tej stronie (usunięte przez administratora) Pozdrawiam!
    przedstawiciel mazowieckie

12.10.2015 08:58

Jako przedstawiciel masz citroena berlingo, możesz korzystać z niego prywatnie, ale musisz za to płacic, co miesiąc przełożona ciebie pyta ile zrobiłeś kilometrów prywatnych i wystawiają Ci rachunek który jest odejmowany od pensji, każdy samochód ma gps więc lipa
    on

04.09.2015 16:48

Mam pytanie odnośnie samochodów przedstawicieli handlowych, czy moga być one bez żadnych problemów wykorzystywane do celów prywatnych??
    przedstawiciel

06.09.2015 12:35

można ale każdy km 0,84zł kosztuje
    Zainteresowany

27.08.2015 14:41

Jeżeli interesuję mnie praca jako magazynier ? Na stronie nie macie podanego naboru na takie stanowisko. W jaki sposób mam złożyć CV ? Podesłać na Waszego maila z jakimś dopiskiem ?

01.09.2015 12:05

Witaj, oczywiście możesz wysłać do nas swoje CV na adres [email protected], wystarczy ze w temacie wiadomości wpiszesz "MAGAZYNIER". Zapotrzebowanie na takie stanowiska pojawia się cyklicznie i Dział Personalny posługuje się również zgromadzoną już bazą aplikacji. Dziękujemy za zainteresowanie!

26.08.2015 17:12

Jeżeli osobowości szukacie to na jakiej zasadzie wygląda rekrutacja? Rozumiem, że doświadczenie w branży nie ma znaczenia to co? jak z CV można wywnioskować charakter i kulturę osobistą? List motywacyjny w barwach firmy miałem przysłać? Chyba trochę się pracodawcy w tym kraju pogubili... Już nie wiedzą w jaki dziwny sposób szukać pracownika i dziwią się że fachowców nie ma bo wyjechali za granice.
    po rozmowie kwalifikacyjnej

26.08.2015 11:44

(usunięte przez administratora)Pytania które zadawała to może już bez komentarza pozostawię (zaproszą Cię na rozmowę sam usłyszysz). Przyjęcie do pracy w tej firmie nie zależy od umiejętności czy kwalifikacji, nie licz na to!!! Powinni zwracać za za paliwo na dojazd i za stracony czas związany z rozmową o pracę w tej firmie...

26.08.2015 14:15

Witam, z pewnością sama wiedza na temat rolnictwa nie gwarantuje zatrudnienia. W obsłudze klienta liczy się przede wszystkim charakter, osobowość, kultura osobista. Nasze 25-letnie doświadczenie pokazuje, że choć branży można się nauczyć, to trudniej jednak wypracować postawę i nawyki skuteczne handlowo. Nasi pracownicy są podstawą sukcesu Agroloku, posiadają więc zarówno umiejętności i kwalifikacje potrzebne do swojej pracy, a Pana komentarz jest dla nich niestety krzywdzący. Pamiętajmy, że podczas rekrutacji, mimo nawet imponującego CV, tak pracodawca, jak i kandydat mają wolny wybór co do swojej przyszłości.
    nicolas

21.08.2015 18:09

czy osoby bez żadnego doświadczenia handlowego maja szansę na zatrudnienie w Agroloku?

22.08.2015 19:23

Osoby z doświadczeniem w handlu w branży rolniczej jak widzę po rekrutacji nie mają szans więc chyba jakiś konkretnych zasad niema :)
    handlowiec

21.08.2015 15:56

Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda/na czym polega szkolenie na przedstawiciela handlowego? Wiem że ma trwać 5 dni i jest dla 5 osób. Czy spośród tych 5 osób jest jeszcze selekcja? Czy osoby zaproszone na szkolenie mogą już być pewne zatrudnienia?
    Monika

06.08.2015 16:48

Witam Pani Sylwio , Mam takie pytanie ? Jakie warunki trzeba spełniać , aby zostać zaproszonym na rozmowę rekrutacyjną. Ja mam wykształcenie technik rolnik i kilka lat stażu w handlu . Złożyłam swoje cv w państwa firmie , ale jak narazie nie otrzymałam żadnej odpowiedzi . Czy w ogóle są teraz prowadzone rekrutacje , to jest stanowisko telesprzedawca.

07.08.2015 13:13

Witam serdecznie pani Moniko, opisane przez Panią kompetencje brzmią bardzo adekwatnie w odniesieniu do stanowiska telesprzedawcy, proponuję aby skontaktowała się Pani telefonicznie z Działem Personalnym - wtedy najszybciej dowie się Pani na jakim etapie jest rekrutacja i czy dokumenty aplikacyjne do niego dotarły. Numer telefonu znajdzie (usunięte przez administratora)

06.08.2015 13:42

Witam Pani Sylwio, Czy Dział Personalny podczas wstępnej rekrutacji bierze pod uwagę osoby z innego miejsca zamieszkania niż dana oferta pracy?

07.08.2015 13:07

Witam, wszystko tak naprawdę zależy od specyfiki stanowiska i odległości między miejscem zamieszkania, a potencjalnym miejscem pracy. Szybko uda się sprecyzować odpowiedź na to pytanie pod numerem telefonu Działu Personalnego, który znajdą Państwo na tej stronie: (usunięte przez administratora)

05.08.2015 07:23

Witaj! Dział Personalny w czasie 2 tygodni od nadesłania dokumentów aplikacyjnych decyduje o zaproszeniu kandydatów na rozmowę kwalifikacyjną. Na tym etapie kontaktuje się tylko z wybranymi osobami. Natomiast po rozmowie kwalifikacyjnej zawsze informujemy o decyzji wszystkie osoby na nią zaproszone.
    zarobiony

04.08.2015 16:34

Witam! Po jak dlugim czasie od wysłania cv i listu motywacyjnego można spodziewac się jakiejkolwiek odpowiedzi?
    ciekawy

31.07.2015 21:41

Witam Czy istotne jest doswiadczenie w branzy? Czy zarobki są wyższe niż 2000zł podstawy, mam miec rozmowe na PH a jestem z okolicy Lublina i zastanawiam sie czy warto jechac taki kawał drogi. Pani Sylwio proszę odpowiedzieć czy pensja dla każdego PH zaczynającego swoją przygode jest taka sama??

03.08.2015 10:22

Witaj! Dział Personalny już decydując o zaproszeniu kandydatów na rozmowę kwalifikacyjną bierze pod uwagę zarówno doświadczenie w branży handlowej, jak i rolniczej, produkcji roślinnej i zwierzęcej. Na tych samych podstawach proponowana jest wysokość płacy - w trakcie rozmowy na pewno zostaniesz o niej poinformowany. Premia zależy oczywiście od wyników pracy handlowca. A czy warto stawić się na rozmowę kwalifikacyjną? Ja bym przyjechała :)
    ksanta 345

31.07.2015 13:36

A czy na staż taż przyjmuje firma Agrolok jak tak to można prosić o oferty?

31.07.2015 14:17

Tak, w tej chwili nawet kilka osób odbywa swój staż w naszej siedzibie. W sprawie chęci odbycia stażu należy każdorazowo kontaktować się z naszym działem personalnym, który przeprowadza rozmowę kwalifikacyjną i pomaga w kwestiach organizacyjnych. Kontakt: [email protected] lub (usunięte przez administratora)

31.07.2015 11:58

Witaj! Przede wszystkim, cieszymy się, że chcesz dołączyć do naszego zespołu! Wszystkie aktualne oferty pracy znajdziesz na stronie firmy, w zakładce Praca, pod adresem: http://www.agrolok.pl/pl/site/praca-1.html Przebieg rozmowy kwalifikacyjnej i zadawane na niej pytania zależą oczywiście od stanowiska, na jakie zechcesz aplikować. Zapraszamy do składania CV!
    kasiulek @

31.07.2015 10:51

Dzień dobry wszystkim chciałabym złożyć cv do firmy agrolok ale powiedźcie mi jakie są oferty pracy bo sięnie orientuje a jednocześnie się boję że mnie mogą odrzucić.Jak wygląda ogólnie rekrutacja i rozmowa kwalifikacyjna jakie informacje musi mieć osoba która chce pracować i z jakiego działu.Dziękuje

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Agrolok?

Kontakt - Agrolok Sp. z o.o.

Dworcowa 4 87-400 Golub-Dobrzyń

Branża główna: Handel produktami rolnymi

14.07.2015 12:31

Witam! W pracy przedstawiciela handlowego cenimy przede wszystkim zaangażowanie i motywację do zdobycia niezbędnej wiedzy. Nawet niewielkie początkowo pojęcie o rolnictwie, może zostać przekute w fachowe doradztwo wraz z upływem czasu i wzrostem doświadczenia. Prowadzimy liczne szkolenia dla pracowników, jednak to praktyka czyni z nich ekspertów. Zapraszamy więc na rozmowę!
    baka4321

12.07.2015 13:30

przedstawiciel handlowy
    baka4321

12.07.2015 13:26

Witam Chciałbym się dowiedzieć coś o przebiegu rekrutacji. ponieważ dostałem zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną a brak mi jakiegokolwiek doswiadczenia w rolnictwie. czy opłaca mi się tam wybierać???? wiem ze potrzeba 4kg rzepaku na obsianie hektara pola hhhee
    tramp

02.07.2015 18:25

to zależy czy masz pojęcie o rolnictwie i tyle, jak masz to każdy rolnik wróci do Ciebie poprosi o poradę i kupi a jak jesteś tylko zwykłym akwizytorem to nic nie sprzedasz w tej branży trzeba być fachowcem i tyle

18.06.2015 14:45

Witam! Chciałam zapewnić Pana, że wszystkie oferty pracy prezentowane na stronie internetowej naszej firmy są aktualne i na bieżąco moderowane. W przypadku ogłoszeń ogólnopolskich, gdzie teren pracy kandydata ma pokrywać się z okolicą, w jakiej mieszka, na bieżąco sprawdzane jest, czy występuje tam wakat. Jeśli jednak Pański wpis dotyczy innej sytuacji, może ją Pan opisać w wiadomości e-mail na adres: [email protected]
    Andrzej

21.06.2015 09:28

Profesjonalisto widocznie musisz byc sładym pracownikiem skoro juz wiele razy sie przekonałeś, z tego co napisałeś wynika ze nalezysz do osób ciagle szukajacych pracy, tylko ciekawe dlaczego, pewnie powodem jest to że takie firmy nawet te niegodne uwagi zawsze Ci dziekuja za profesjonalizm. Sam jestem rolnikiem handlującym z Agrolokiem i przyznam ze nie raz bywali cwaniacy co uważali sie za geniuszy mowiacych co kupic i jak stosowac a wiedzieli to wszystko z tych swoich weekendowych studiów za kase . Niestety Tacy krótko tam pracuja i sam sprawilem ze kilku pożegnało sie z ta firma
    Profesjonalista

16.06.2015 21:42

Dają ogłoszenia na stanowiska, na które okazuje się, że nie szukają zatrudnienia. Po co? Dla statystyk? Dla pokazania się, że jest się niby dobrym pracodawcą? Firmy stosujące takie praktyki nie są warte uwagi - już nie raz się o tym przekonałem
    pg

27.05.2015 16:47

Generalnie na rozmowie kwalifikacyjnej robią wodę z mózgu. Najpierw pyta jedna pani, po chwili przychodzi druga i zadaje te same pytania. Dziwne miałem wrażenia. Jak ktoś nie wpadnie im w oko to nawet nie odpowiedzą na wynik rekrutacji. (usunięte przez administratora)

01.07.2015 08:52

Na okresie próbnym który trwa trzy miesiące dostajesz ok(usunięte przez administratora) na rękę + premie ale na samym początku mało się sprzedaje to i kasa małą, po trzech miesiącach jak dostajesz przedłużenie umowy dodają mi (usunięte przez administratora)trzeba dużo sprzedawać a to zależy od terenu, umiejętności i ludzi
    wiktor

11.05.2015 22:57

witam. Ile może zarobić początkujący przedstawiciel handlowy w tej firmie?
    ANKA136

05.05.2015 15:25

DZIĘKUJĘ ZA POMOC . DOSTAŁAM KONKRETNĄ ODPOWIEDŹ , O CO WŁAŚNIE MI CHODZIŁO . POZDRAWIAM.
    ANKA136

04.05.2015 14:11

MAM TAKIE OGÓLNE PYTANIE MOŻE KTOŚ MI POMOŻE ? SKŁADAŁAM SWOJE CV JUŻ DO AGROLOKU . MAM WYKSZTAŁCENIE ROLNICZE , NO ALE NIESTETY NIE DOSTAŁAM SIĘ. BYŁAM NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ POSZŁO MI CAŁKIEM NIEŹLE, ALE BYŁ WIDOCZNIE KTOŚ LEPSZY. CZY JEST SZANSA ŻE ZOSTANĘ PONOWNIE JESZCZE KIEDYŚ WEZWANA JEŻELI WYŚLĘ SWOJE ZGŁOSZENIE . CZY PO PROSTU POWINNAM SOBIE DAĆ SPOKÓJ Z TĄ FIRMĄ .

05.05.2015 08:58

Witam! Pani Anno, z uwagą przyjrzymy się każdemu CV, jakie wpłynie na prowadzone przez firmę rekrutacje. Fakt, że uczestniczyła już Pani w rozmowach kwalifikacyjnych, lecz nie otrzymała propozycji zatrudnienia, nie oznacza, że w przyszłości nie zasili Pani naszych szeregów. Prosimy jednak każdorazowo o przesyłanie aktualnego CV, ponieważ nie prowadzimy ich bazy, świadomi, że Państwo również ciągle się rozwijacie, gromadzicie nowe doświadczenia i umiejętności.
    nowy

16.04.2015 14:55

witam. a jakie pytania padają na rozmowie na przedstawiciela handlowego?
    marta

14.04.2015 12:55

witam! niebawem mam rozmowę kwalifikacyjną w firmie agrolok na stanowisko przedstawiciela handlowego.. jak wyglądają szkolenia? czy można liczyć na kompleksowe przygotowanie do pracy? czy często trzeba wstawiac sie w siedzibie firmy z gory dzięki
    Sylwia z Agrolok sp. z o.o.:

15.04.2015 14:58

Witam! Cieszymy się, że chcesz dołączyć do naszego zespołu! Handlowcy przed rozpoczęciem pracy są oczywiście wdrażani do swoich obowiązków, a ich odpowiednie przygotowanie potwierdza systematycznie rosnąca liczba zatrudnianych osób i stabilność pracy obecnych przedstawicieli. Co do kompleksowości i czasu trwania szkoleń to proszę bez obaw zadać te pytania w trakcie rozmowy kwalifikacyjnej, z pewnością nie pozostaną bez odpowiedzi.

15.04.2015 22:14

Wiadomo że szkolenie musi się odbyć w firmie , szkolą osoby które pracują wiele lat w branży i znają się rzeczy. Z resztą po szkoleniu na pewno sobie poradzisz. Wiadomo że trzeba dać coś od siebie Uśmiech
    Don amigos

30.03.2015 10:13

Jaka podstawa dla doświadczonego handlowca jest możliwa do uzyskania? Jaką macie flotę (można użytkować prywatnie?)? Przełożeni ok? Jak są rozliczane premie? Jaka ogólnie atmosfera w firmie?
    Don amigos

30.03.2015 20:39

złożyłbym z chęcią, ale nie mają ogłoszeń na mój teren... :/

02.04.2015 11:40

Śmiało składaj papiery do firmy , atmosfera nie jest jak w innych firmach zawsze jest na kogo liczyć , kasa jest dobra i premie też, nie wiem czemu ty się jeszcze zastanawiasz ? Aż ktoś zajmie twoje miejsce ?, umów się na rozmowę i wszystkiego się dowiesz, nie pożałujesz.
    rolnik

31.03.2015 13:24

do kolegów rolników uwazac na ta firme wobec mnie byla nie solidna ,wystepuje na droge sadowa a o wynikach powiadomie tutaj na forum a chandlowiec jezeli ma auto i laptopa to nie znaczy ze moze rolnika kiwac
    handlowiec

31.03.2015 22:16

"HANDLOWIEC"!!!

02.04.2015 12:11

Witam! Jeżeli nie jest Pan zadowolony z pracy jednego z naszych handlowców, zachęcamy do skontaktowania się z firmą za pośrednictwem formularza znajdującego się na stronie http://www.agrolok.pl/pl/contact.html, poprzez maila [email protected] lub telefonicznie 56 682 38 88. Sprawa zostanie skierowana do odpowiedniego działu i nasi pracownicy pomogą ją rozwiązać. Zachęcamy do kontaktu.

26.03.2015 21:48

W Agroloku pracuję już kilka ładnych miesięcy i jeśli chodzi o warunki finansowe czy samej pracy to nie narzekam. Jak ktoś już napisał, dostałem do dyspozycji samochód z flotą, telefon i laptopa, a jeśli mam w robocie jakiś problem to zawsze mogę się do kogoś zwrócić, nie zostaję sam sobie. W każdym razie - firma warta polecenia, rozwija się, cały czas zatrudniają, mogę polecić pracę.
    Orion

24.03.2015 21:07

Witam, jak to wygląda w przypadku pracy przedstawiciela handlowego, jest podstawa i czy godna? Jak wygląda taka prac? Pozdrawiam
    gigi

20.03.2015 13:43

Witam mam zamiar wysłać cv oraz lm na stanowisko przedstawiciela handlowego czy może ktoś napisać jakie sa realia w tej firmie
    thomas

22.03.2015 20:39

czy możesz coś więcej napisać o pracy w handlu w tej firmie?

23.03.2015 10:47

Witam! gigi, thomas – co do Państwa pytań, to przedstawiciele handlowi w Agroloku zatrudniani są na umowę o pracę. Do ich dyspozycji oddawane są niezbędne narzędzia pracy, jak komputer, telefon i oczywiście auto z kartą flotową. Jeśli więc ma się pewne pojęcie o rolnictwie, warto złożyć CV. Więcej szczegółowych informacji może udzielić również dział Personalny – kontakt i aktualne oferty pracy znajdziecie na stronie http://www.agrolok.pl/pl/site/praca-1.html
    brak slow

16.03.2015 23:14

Witam. Szczerze, czytajac wiele komentarzy na temat firmy po prostu nie wiem,czy plakac,czy sie smiac. Od razu widac kto wylecial,kto konkurencja a kto nieuczciwy platnik. Ech ludzie... Wspolpracuje z firma, jak w innych firmach tak i tu ceny towarow sa rozne co jest logiczne ze wszystkim nie dogodza,lecz maja duzo plusow ktore mozna zaobserwowac przez wiele lat. Nie zawsze towar przyjedzie po 2-3 dniach ale po to dzwoni sie wczesniej, ustala sie termin splaty a nie jeczy ze dostalo sie odsetki jak sie nie placilo na termin, to juz gospodarz musi wiedziec kiedy jest w stanie zaplacic a nie obwinia firme. A jesli pracownik zostaje zwolniony to cos jest na rzeczy bo nie uwierze ze tak sobie kogos wyrzucaja ale oczywiscie zawsze wine zwala sie na szefostwo co nasz narod ma juz wpojone by tylko narzekac.... A jak macie narzekac to nie pracujcie,proste tylko pieniadze same nie przyjda to chyba kazdy wie...
    Jaco

08.02.2015 09:47

Zauważyłem,ze przyjmuja pomocnych pracownikow do rożnych dzialow: ksiegowosci,IT,transportu,doradztwa. Tak trzymac!
    remi

16.12.2014 20:04

Ja również pracuję w tej firmie i złego słowa powiedzieć nie mogę. Jeżeli chodzi o terminy płatności to tak jak wcześniej było napisane to jest firma handlowa a nie bank który udziela pożyczki. Ze strony Agroloku nigdy nie widziałem żeby się spóźnili z jakąś płatnością, wręcz przeciwnie czasami płacą nawet do przodu. A co do sprzedających do Agroloku to często jest tak że podpisują umowy a jak cena wzrośnie to już nie chcą wydawać towaru, jak cena spada to dzień dnia dzwonią żeby odebrać towar. W firmie zawsze idą na rękę.

Zostaw merytoryczną opinię o Agrolok Sp. z o.o.