Agrolok

• Handlowy Młyn
  • Sadykierz
  • Białkowo

3. Opinie o pracodawcach Golub-Dobrzyń
  5. Opinie o Agrolok Sp. z o.o.

Opinie o Agrolok Golub-Dobrzyń

Nie przegap nowości o Agrolok Sp. z o.o.!

03.09.2016 17:52

Sławek

26.02.2017 07:01

-firma jak firma(usunięte przez administratora) -prawie wszyscy pracownicy stacjonarni są miejscowi lub mieszka do 20 km od siedziby firmy, bo codzienny dojazd to koszty i dodatkowy czas -ogólnie z firmy z branży rolniczej wyróżnia uczciwość i prostota działania. W dużej mierze wynika to z faktu że z takimi osobami współpracujesz, czyli z rolnikami. Poza tym taka jest specyfika firm rolniczych -nie zgodzę się z hasłem firmy: łamiemy wszelkie tendencje rekrutacyjne-bo są rozmowy rekrutacyjne i przyjmują na stanowiska na które się nadajesz, tak jak w każdej firmie. Z kolei tak jak w każdej firmie najlepsze stanowiska zajmują osoby związane z rodziną, poza 2-3 osobami. Zaś wspomniane hasło sugeruje że jak w Ameryce tutaj wszystko jest możliwe- "od pucybuta do milionera". Tak nie jest. Wszędzie, jak w każdej firmie jest rachunek ekonomiczny i kwota wynagrodzenia przyporządkowana ściśle do stanowiska.
    nowy

31.08.2016 08:43

Widzę że nie jestem sam bo też dostałem zaproszenie na drugi etap do siedziby firmy( ogloszenie z lubuskiego). Ciekawi mnie tylko czy jadę się przejechać czy podejmują decyzję o zatrudnieniu na miejscu. pierwsza rozmowa była przez skape. mam jeszcze dwie opcje gdzie po rozmowie wstepnej przez telefon dostalem zaproszenie do siedzib firm na podpisanie dokumentow.
    keradddd

30.08.2016 19:31

Witam serdecznie. Dostałem zaproszenie na 2 etap rozmowy w siedzibie firmy. Proszę podpowiedzcie czego mogę się spodziewać. Czy ktoś był i mógłby mi coś więcej powiedzieć na co się nastawić? Proszę o pomoc. Pozdrawiam
    stefcio

26.08.2016 01:25

Jest ogłoszenie na PH[sprzedaż węgla]. Oni też się tym zajmują bo na stronie nic o węglu nie jest napisane. I jak to wygląda jeździ się od domu do domu czy po firmach? Widać, że praca na miejscu bo tak ogłoszenie mówi, ale węgiel to chyba ciężko sprzedać?
    Stefcio

26.08.2016 00:29

Witam w moim mieście jest oferta na PH[sprzedaż węgla] Teraz mam pytanko jak to się odbywa, jeżdżę od domu do domu i się pytam czy chcą kupić węgiel, czy to się jeździ do firm głównie. Wie może ktoś? Wiem, że praca w miejscu zamieszkania więc wygląda, że tylko moje miasto ale w jaki sposób i komu ten węgiel sprzedawać? :) Nie mam doświadczenia prawie w ogóle ale może mnie przyjmą jak się zgłoszę? Na ich stronie nic o węglu nie ma tylko pasze, ziarna itp
    Uważny

24.08.2016 10:56

poszukałem trochę o firmie, w niesamowitym tempie się rozwijają, dobry wynik za 2015 mają wiec chyba informacje o niekompetentnej kadrze są przesadzone. wygląda na to, ze firma nie szczypie się i robi swoje. myślę o zmianie pracodawcy i chyba zaryzykuję i złoże dokumenty do nich.
    Snufkin

26.08.2016 20:45

Jest ok w firmie mysle ze nie pozalujesz.pracuje 5 lat i jest dobrze. (usunięte przez administratora)
    nightmover76

19.08.2016 19:32

Byłem, porozmawiałem w przyjaznej atmosferze z bardzo miłą i moim zdaniem kompetentną rekruterką a jaki będzie wynik rozmowy kwalifikacyjnej? Czas pokaże.;)
    Pat

17.08.2016 10:33

Był ktoś na rozmowie w sierpniu? Macie jakiś odzew od nich?
    Pppp

17.08.2016 20:34

Ja byłem i dostałem pozytywną odpowiedź :-)
    koki00

14.08.2016 15:55

poszukuje osób pracujacych jako PH w firmie.. .chciałem podpytac i dowiedziec sie jak wygląda praca w Agrolog..prosze jakies osoby o [email protected]
    mihu

09.08.2016 23:23

Jaki zasieg pracy ma taki PH tzn. ile kilometrów od miejsca zamieszkania?
    Pppp

10.08.2016 10:24

80km od miejsca zamieszkania

28.07.2016 14:52

snufkin1987

28.07.2016 21:44

tak jest umowa o prace kasa ok
    tar

28.07.2016 14:47

ja jutro mam rozmowę na PH przez SKYPE,dobrze ze nie ciągną ludzi na darmo przez pół polski
    Grażyna

31.07.2016 10:46

I jak poszła rozmowa, mnie również czeka w najbliższym czasie? Jakieś pytania,które Cię zaskoczyły?

14.07.2016 23:48

Sławek

08.02.2017 14:27

Logistyka to głównie firmy zewnętrzne, które współpracują z Agrolokiem. Trudno o wszystko winić Agrolok.
    Lelo 29

11.07.2016 06:31

Witam wszytskich Kochani czy powie mi ktos jakie są pytania rekrutacyjne na PH jutro mam spotkanie Z góry serdecznie dziekuję
    asia

17.05.2016 14:09

Witam chciałabym sie zapytac o prace na stanowisku telesprzedawcy,jak wyglada pozyskiwanie klientow i ogolnie jak wyglada praca?

05.05.2016 15:22

Munio

16.05.2016 14:10

Ile jako PH macie podstawy? CHcą mi dać 3000 brutto czy mogę krzyknąć więcej? Chciałbym mieć 2500 na rękę? Czy auta mają GPS i czy mogę ich używać do celów prywatnych?
    snufkkin1987

21.05.2016 20:51

Munio jezeli chodzi o pieiadze to i tak masz dobre, krzyczec mozesz duzo ale pamietaj ze to kres probny i do tego masz premie, samochody maja GPS i mozesz uzywac ich do celow prywatnych ale tez musisz za km prywwatne zaplacic.
    snufkin

15.04.2016 20:04

katia a dlugo pracowalas, ze sie premie nie zgadzaja?
    Tomekkk

12.04.2016 11:43

Masta atmosfera była ok nie ma co się stresować szczególnie jeśli aplikujesz na PH tak jak ja. Co do pytań "technicznych" zaznaczyłem że nie posiadam takiej wiedzy więc Pani przeszła dalej. Omówienie dotychczasowej pracy, czemu AGROLOK, pamiętam że była mini scenka. A poszło mi średnio bo czekam kolejny tydzień i nie mam odpowiedzi a szkoda bo warunki jak i cała firma robią dobre wrażenie.
    snufkin1987

11.04.2016 21:04

katia- widzisz praowalas a napisalas dlaczego nie pracujesz? Firma jak najbardziej OK i uczciwa, ja pracuje 5 rok i nie mam zamiaru odejsc, a na rozmowe zawsze warto jechac.
    Masta

11.04.2016 20:46

Tomekkk, a powiedz, dlaczego myślisz, że poszło średnio? O czym była rozmowa, skoro o kwestie, nazwijmy to, "techniczne" nie pytali i jaka jest atmosfera w trakcie rekrutacji? Rekrutacja jakiego stanowiska dotyczyła?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Agrolok?

Kontakt - Agrolok Sp. z o.o.

Dworcowa 4 87-400 Golub-Dobrzyń

Branża główna: Handel produktami rolnymi

Tomekkk

11.04.2016 13:09

Witam niedawno miałem rozmowę. Podstawowe pytania rekrutacyjne bez szczegółowych dotyczących np. produktów. Rozmowa trwała ok 30min i mi poszła średnio, ani dobrze ani źle po porostu kolejny petent. Po tablicach rej. można stwierdzić że ludzie przyjeżdżają z różnych stron i było ich sporo. I tu mam pytanie: Po jakim czasie dostaje się odpowiedz pozytywną? Czy spotkaliście się z sytuacją że po 2-3 tygodniach dostaliście pozytywną ? Proszę o odpowiedz, jeżeli macie pytania chętnie odpowiem
    Lelo29

11.07.2016 06:50

Witam Panie Tomku Jutro mam rozmowe kwalifikacyjną czy mozesz mi podpowiedziec jakie są pytania na tej rozmowie ? Dziękuję z góry
    Masta

06.04.2016 11:27

Czy ktoś z kujawsko-pomorskiego może podzielić się wrażeniami z pracy jako przedstawiciel handlowy?
    katia

04.04.2016 12:13

Pracowałam jako telesprzedawca ogólnie praca bardzo stresująca masa materiału do nauki ale firma prowadzi szkolenia wiec z tym jest ok. Popieram przedmówców, że wyrażać swojego zdania głośno nie można, bo się wyleci generalnie jak coś chce się powiedzieć na firmę to lepiej się zamknąć bo zawsze znajdzie się ktoś kto doniesie.(usunięte przez administratora) Jedynym plusem jakim widziałam w tej pracy to umowa o pracę to że miałam blisko i dobre godziny pracy 7-15, chociaż tutaj nie znasz dnia ani godziny jak zostaniesz zwolnionym.
    Pioto

03.04.2016 13:18

Zostalem zaproszony na rozmowe w charakterze kierowcy...na jakie warunki moge liczyc i jak wyglada praca?
    gosc

01.04.2016 11:22

firma oszuści sprowadzaja nawozy z zagranicy i handluja gównem za przeproszeniem ostatnio kupilem saletrzak to takie dziadostwo się kurzy sam pył,ludzie olejcie ta firmę ciągle dzwonią z bzdurami.ludzie przejrzyjcie na oczy tylko maluja że to tak pieknie w rzeczywistosci to calkiem inaczej,wspierajcie polskie produkty i kupujcie lokaslnie widzicie co kupujecie, nie polecam tej firmy, dorabiaja się biura a nie pracownicy
    kaamilczerny

30.03.2016 18:24

Witam, Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko Przedstawiciela Handlowego. Do siedziby firmy, mam około 270km, więc samo rodzi sie pytanie, czy opłaca sie jechać?? Jak przebiega rozmowa? Jakiego typu sa pytania?? Pozdrawiam :)
    ktos

16.03.2016 23:01

Jak wyglada praca w miejscu kandydata. Tzn mieszka np 60 km od siedziby i jak to wyglada . i jak wyglada praca przedstawiciela handlowego gdzie jezdzi jak to wyglada ogolem
    piotrek92

13.03.2016 20:34

Witam! Zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko przedstawiciela handlowego i chciałbym się dowiedzieć jak wygląda etap rekrutacji tzn. na co się przygotować, na jakie pytania. Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam
    black

07.03.2016 08:37

Czesc Powiedzcie mi prosze co to za stanowisko daradca ds. Zywienia zwierzat? To sa nowe stanowiska w agroloku? Pracuje ktos/ pracowal/aplikowal na nie?
    Justyna

02.03.2016 15:45

Mam pytanie . Czy ktos moze orientuje sie . Czy Agrolok przyjmuje stazystów? No i na jakie stanowisko , wtedy aplikowac?
    Ja 3

28.02.2016 12:43

I co? Warto było iść ba rozmowę?
    Arni

24.02.2016 20:31

Jutro mam rozmowę kwalifikacyjną na magazyniera,warto wogóle Iść?
    Lola

28.01.2016 10:34

Może mi ktoś udzielić informacji jaki jest czas oczekiwania na ewentualną odpowiedz na CV?
    zdezorientowany

20.01.2016 19:45

Po jakim czasie można oczekiwać zaproszenia na rozmowę kwalifikacyjną? Tydzień temu wysłałem aplikację na przedstawiciela handlowego i nic, a na pracuj.pl się pojawia, że poszukują nadal w moim rejonie. Spełniam wszystkie warunki i wykształcenie wyższe zamiast średniego i zero odzewu narazie:/
    Onon

03.08.2016 10:51

Ja wyslalem 6 dni temu. Dwa dni temu umowilismy sie na rozmowe, ktora dzis sie odbyla. Teraz okolo 2 tyg. mam czekac za odpowiedzia.

16.01.2016 01:20

DOMNIC

29.03.2016 23:12

Powiem tak jak jesteś mocny w tym co robiłeś to konkurencja tylko na cb czeka ponieważ wiedzą jaką robotę w terenie robiłeś ja pracowałem prawie rok, teraz robię dla innych za dużo większą kasę i na lepszych warunkach ba i teraz zobaczyłem dopiero co to premia pensja i zarobki i co najważniejsze handel :)
    osek

15.01.2016 12:41

pracowałem jako ph w terenie przez rok do lutego 2015, jeżeli masz gadke utrzymasz się, mimo wygórowanych cen, ponieważ ratują terminy, ale to automatycznie i praktycznie odbiera ci premię, mi się pracowało tam dobrze, moim przełożonym którą pozdrawiam była paulina.k.u mnie szkopół tkwił w duecie, nie potrafiliśmy się dogadać, odbierała mi także część premi, i niszczyła rynek swoją niewiedzą, pomimo braku premi, którą cięzko było wypracować to podstawa zachęcała, ok 3000 brutto, więc dla mnie jako 23-latka było dobrym osiągnięciem, aplikowałem do konkurencji, nikt nie jest w stanie zaoferować takich pieniedzy, wszystko oparte na premiach, na przestrzeni czasu gdybym miał okazję wrócic to bym wrócił,a co do traktowania klienta to inna sprawa, dużo zależy od ph i telemarketera, firma jest pierwsza ale zadbanie o klienta to druga sprawa
    Aaa

13.01.2016 19:36

Tak dziś przyszła odpowiedź negatywna . A czy można aplikować jeszcze raz ? I czy z góry nie będę skazana na niepowodzenie ?
    Anka

13.01.2016 07:02

Jak do dziś cisza to znaczy że informaccja przyjdzie pocztą , oczywiscie negatywna. Jeżeli ktoś jest przyjety to dzwonia już na drugi dzień lub w ciągu tygodnia.
    Aaa

12.01.2016 19:11

A kiedy Pani była na rozmowie że odpowiedź jest negatywna? Ja byłam 28 grudnia na rozmowie i do dziś cisza ..

11.01.2016 11:30

Anka

11.01.2016 19:48

Dlatego pytałam , bo na Przedstawiciela się nie dostałam . Miałam zamiar złożyć na Telesprzedawcę ale skoro ta sama osoba rekrutuje więc na pewno jestem z góry skazana na niepowodzenie . Chociaż nie znam powodu z którego zostałam odrzucone . Przykre to .

Zostaw merytoryczną opinię o Agrolok Sp. z o.o.