S.O.S. Ochrona

• Januszowice
  • Pękowice
  • Ujazd
  • Trojanowice
Jelenia góra - S.O.S Grupa Polska spółka z o.o.
Kraków - Sos
Kupienino - SOS Polska s.c.
Łódź - Grupa Ochrona
Modlniczka - S.O.S. OCHRONA Sp. z o.o.
Szczecin - S.O.S. Sp. z o.o. (działalność zakończona)
Wrocław - S.O.S. Grupa Polska SP. Z O.O.
Zabierzów - S.O.S. Security Group Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Modlnica
  5. Opinie o S.O.S. Ochrona Sp. z o.o.

Opinie o S.O.S. Ochrona Modlnica

Nie przegap nowości o S.O.S. Ochrona Sp. z o.o.!

ja

28.06.2016 11:32

Nie mam zatargu z tym panem,nawet go nie znam tylko słyszałem że pracował na umowę zlecenie w Era i Ekotrade i wielce firmy go skrzywdziły co za biedak ,a teraz krzywdzi biednych pracowników z grupą
    taka mala

27.06.2016 05:07

"ja" chyba masz jakies zatargi z tym panem ale tutaj dodaje sie opinie o firmie jak moze mnie ktos wykorzystywac skoro przyjmował mnie dyrektor i mam umowe o prace pracuje i ciesze sie z tego moge smiało polecic ta firme osoba ktore chca pracowac. Wypłata jest na czas w razie gdy czegos nie wiem moge zawsze zadzwonic i dopytac przełozonego atmosfera na obiekcie super nic tylko pracowac polecam z czystym sercem magdalena
    rekrut

16.02.2016 14:04

Dostałem ofertę w Warszowicach na nkt cables możecie mi napisać jakie warunki i jaka praca tam jest ? jaka atmosfera pracy ?
    Pinokio

22.03.2016 14:18

najpierw przyjmą cię z umiarkowanym stopniem i wymienią cię na grupę specjalną lub na znaczny !
    nik

11.12.2015 09:28

Zminic tych(usunięte przez administratora)i w warszawie co nic nie robia w zadnej firmie sprzatajacej nie ma po dwoch koordynatorow jeden wogole sie nie pokazuje drugi wiecznie na gazie za co oni biora kase. W koncu firmy u ktorej sw iadczone sa uslugi beda rezygnowac bo juz patrza sie np. Na zachowanie koordynator a wieczornego jak sie odzywa
    Robocop

25.04.2016 08:12

Praca w/g procedur! Jakich procedur? Jak pracowałem to tzw. procedury zmieniły się cztery razy w roku! Przecież tu procedury zmienia się nim jeszcze zaczną funkcjonować!
    ustawa

03.12.2015 20:21

Nowelizacja ustawy o ubezpieczeniach społecznych, której celem jest "ozusowanie" części tzw. umów śmieciowych, została przyjęta przez Senat bez poprawek. Oznacza to, że od 1 stycznia 2016 r. powstanie obowiązek odprowadzania składek do ZUS od wszelkich umów zleceń do wysokości minimalnego wynagrodzenia za pracę.Nowela uniemożliwia też zawieranie podwójnych umów, w taki sposób, aby unikać "ozusowania". Dotychczas unikanie płacenia składek było możliwe przy zawarciu dwóch umów - jednej na niską kwotę, od której odprowadzana była niska składka i drugiej, z wyższą kwotą, która nie była oskładkowana.

14.11.2015 22:36

bbb

06.12.2015 20:40

Jak się pracuje według procedur nikt się nie doczepi ale jak ktoś nadgorliwie wykonuje obowiązki jak Mirosław to tak się kończy. Chce się być kierownikiem i zarządzać ludźmi ciepać książkami. Stwierdzenie o u a bo pp to nie stosowne
    mateo

02.11.2015 13:23

Z tego co się dowiedziałem to nic nie dostają.Może to się zmieni poczekamy zobaczymy
    mateo

26.10.2015 14:25

A czy w ochronie dostają jakieś paczki na święta?

25.09.2015 01:37

Robocop

25.04.2016 08:03

Minęło już parę lat i jak widzę nic się w tej "firmie" nie zmieniło. Dalej bałagan lesera pogania, ciemnymi chłopkami się posługując. Naiwniaków szukających pracy nie brakuje, stąd powód dzięki któremu jeszcze są na rynku.
    anna

23.06.2015 10:21

Odradzam pracy w tej firmie, pracowałam w Warszawie przy sprzątaniu przy ul. Domaniewskiej, koordynatorzy oszukują, wykorzystują oszukują są okropni. Pracowałem tam 2 miesiące na początku roku i do tej pory nie dostałem wypłaty. FIRMA DO KITU OSZUKUJĄ LUDZI OSZCZĘDZAJĄ NA ŚRODKACH CZYSTOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jeszcze dodatku p.p.p. koordynator Andrzejek do (usunięte przez administratora) pijak jak nie wstyd takiego p.p.p.p wpuszczać na obiekty, chociaż nie lepszy p. SSSSSSSSSSSSSS
    NieBądźFrajer

07.06.2015 22:39

Odradzam wszystkim tą firme, choćbyście mieli pod kościołem żebrać nie dajcie się skusić na grosze płacone przez tych wyzyskiwaczy. Jeszcze ten pożal się Boże inspektor... ;] Najgorsza agnecja ochrony w jakiej pracowałem a trochę ich było...
    wołanie o pomoc

22.05.2015 12:38

Bardzo dobry wpis brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    tadziu

22.04.2015 12:58

płaca ja wszędzie ja mam 7 na rękę i podwójne zlecenie ale mogę jeszcze doribic placa w terminie tyle mysle ze to zalerzy od tego czy spasuje ci obiekt do roboty
    Viola

21.04.2015 17:56

Chcę podjonć pracę w firmie S.O.S. bo słyszałam że szukają też pracownikuw do sprzątania. Może mi ktoś napisać co to za firma i czy uczciwa? Nie mam skąd sie dowiedzieć a mam iść na rozmowe. Czy może ktoś napisać coś aktułalnego? Jakie zarobki i czy sie opłaca?
    olek

29.07.2014 16:32

Pracowałem kiedyś w podobnej agencji, ale tam aż tyle osób się nie skarżyło na pracę czy warunki..lub raczej niesłowność przełożonych. Może są to jakieś sporadyczne sytuacje akurat, bo jak patrze na ich stronę wszystko wydaje się być w porządku, chwalą się wszystkimi certyfikatami, jakością usług itd. Mają też sporo rekomendacji o to od takich większych firm raczej dobrze znanych jak Alma, Amago, BP Polska, centrum biurowe Da Vinci albo Herbapol, cała lista jest tych firm, a to na pewno nie jedyni klienci. Rzeczą, którą osobiście przypadła mi do gustu jest ankieta u nich na stronie, mało firma bada w ten sposób zdanie i opinie ich klientów czy osób, które współpracowały z nimi. Swoją drogą to ciekawe czy coś robią potem z tymi ankietami np. jakiś ranking poprawy jakości usług w porównaniu do poprzedniego roku albo do poprzednich jakiś okresów... takie wyniki byłyby na pewno na korzyść firmy

05.07.2014 10:49

miałem być zatrudniony obiekt był niebezpieczny a obiecane miałem iść zupełnie gdzie indziej. Nie polecam tej firmy.Nie dotrzymują słowa.
    admin

04.07.2014 13:09

Witam jestem osobą niepełnosprawną i miałem być zatrudniony jako stróż na obiekcie (usunięte przez administratora)
    ciekaw

15.06.2014 16:14

czy w SOS wypłaty są na czas i w jakim terminie przeważnie one są?? I jak wygląda umundurowanie pracowników i wyposarzenie?? może koś odpowiedzieć konkretny na moje pytania
    stw 1938

12.06.2014 14:11

co wybrać jaką firme SOS czy SOLID w której pracować??
    były pracownik

26.09.2012 21:21

do wiadomości Alik alkomaty jakie ma firma sos to są wszystkie bez atestu ja wiem ze was zastraszają jak nie będziesz dmuchał to cie zwolnią zwykłe zastraszanie pana (usunięte przez administratora) a co do konwoju to właśnie tego pojąć nie moge jak mogą brać taką firme do przewozu pieniędzy takimi autami do tego nie przystosowanymi wygląda to tak gdy jest inkaso to jedzie inspektor bądz pan dyr(usunięte przez administratora) i jeden pracownik jako kierowca bez broni bo niby zkąd mieli by ją mieć.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w S.O.S. Ochrona?

Kontakt - S.O.S. Ochrona Sp. z o.o.

Bartosza Głowackiego 24 30-085 Modlnica

REGON:120015856

Branża główna: Ochrona i bezpieczeństwo
    inspektor?

12.01.2012 17:10

Od jakiegos czasu jest tam nowy inspektor no nie? Chyba juz tam pracował wczesniej na grupie chyba ? czy sie myle..

18.12.2011 17:03

Czy to prawda,że w sosie w interwencji bardzo mało ludzi posiada licencję? To samo jest (w nawiązaniu do zapytania pracownicy z valeo) ponoć na obiektach. Tam żaden w zasadzie nie ma licencji oprócz ścisłego kierownictwa,które kontroluje naszych. Może mi ktoś napisać,jak to jest z tymi licencjami? Bo jedni mają więcej płacone-bo ponoć mają licencję-,a inni mniej,bo jej nie mają.

11.12.2011 11:59

Tak bardzo solidna firma SOS. Polecam!

06.12.2011 16:14

Sos to najlepsza firma w polsce. Przynajmniej etaty dają a nie tylko zlecenia jak np justus czy impel
    buła

23.11.2011 07:50

...chodzi oczywiscie o załogi interwencyjne, przepraszam za przejęzyczenie
    xxx

19.11.2011 14:54

nie wiem czy wiecie, ale szykują się cięcia etatów. ciekawe kto wyleci

15.11.2011 10:57

W Valeo chłopaki z firmy S.O.S noszą się jakby byli z jednostek specjalnch.Najgorszy jest (usunięte przez administratora) w okularach z chodem arniego...
    taa

09.11.2011 21:47

ja tu pracuje i krzywdy nie mam wystarczy sie postarac nieroby

20.04.2011 08:34

Który to kordynator boi się siedzieć na BMS-ie ???

20.04.2011 08:28

Już dawno na to zasłużyła.
    wasyl

19.04.2011 13:02

No i się doczekała i premia jej została odebrana!

18.04.2011 09:22

Uważajcie na (usunięte przez administratora) ,to ona jest powodem wszystkich niedogodnień na kbp 400.To od niej się zaczynają wszystkie nie wyjaśnione sytuacje,no i oczywiście na (usunięte przez administratora) o czym Wam nie muszę mówić
    Chomar

05.04.2011 08:30

Jak tam nasz niespełniony sierżant który w wojsku roznosił tarcze na szczelnicy , był wynieś przynieś pozamiataj a w SOS gra wielkiego pana (usunięte przez administratora)

03.04.2011 07:30

Ale przyjeli recepcjoniste na kbp 200 porażka!!

31.03.2011 15:34

jak nie wiedzą to sie dowiedza bo już za dużo osób poleciało przez nich po wypłacie! m&t spółka zoo... żeby nawet na operacyjnych donosić...

31.03.2011 15:33

31.03.2011 13:02

żanada, (usunięte przez administratora)próbujący błyskotliwymi wpisami na forum zasłonić własną nieudolność utopicie się we własnym jadzie, szczególnie że już wszyscy wiedzą kto na nich donosi do "góry" tylko do was to chyba jeszcze nie dotarło, (usunięte przez administratora)
    www

29.03.2011 17:27

Ja tylko nie rozumiem jednej rzeczy czemu ta(usunięte przez moderatora) nieodłączna towarzyszka dziadka z grupy nawet razem z nim przyjeżdża po wypłatę??? skoro grupa ma płacone 15-tego a kbp nieco później to po kiego grzyba ona zawsze zjawia sie z dziadziem 15 tego??? od kiedy jest pracownicą GPI??? dyrektor powinien jej sprzedać kopniaka (uważając żeby buta nie zgubił w jej zadzie) i kazać wrócić wtedy kiedy ma swój termin płacenia.
    Z&Z

28.03.2011 17:29

(usunięte przez moderatora)powinieneś już dawno siedzieć na obiekcie w środku jakiegoś lasu bo tylko na tyle się nadajesz a i to nie bardzo bo byś swoją gęba wszystkie wiewiórki wystraszył! po co oni cie trzymają na grupie??? łazisz tylko i kablujesz na chłopaków.

28.03.2011 12:22

(usunięte przez administratora)rupa go nie toleruje. Nie potrafi jezdzic samochodem, ciagle urywa miske olejowa, a potem bidulka piszczy ze musi za to placic. Ale lekarstwem na stres sa wypady do lasu w Rudawie z jego wybranka zycia. Swoja droga ciekawe kto mu zalatwil powrot do pracy, to chyba pytanie retoryczne. Ale zeby az tak sie poswiecac dla Dziadka... ciekawe jaka byla tego cena? To tez zaliczamy do ptan z serii retoryczne. Zal patrzec na ludzi zal.

Zostaw merytoryczną opinię o S.O.S. Ochrona Sp. z o.o.