S.O.S Grupa Polska spółka z o.o.

Modlnica

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 213 ocen.

Opinie o S.O.S Grupa Polska spółka z o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S.O.S Grupa Polska spółka z o.o.

Alicja
użytkownik zarejestrowany

@Ted Bundy ale w takim razie może jednak te warunki zatrudnienia, które firma oferuje jednak wielu osobom odpowiada? Ciężko mi jest sobie wyobrazić sytuacje, w której wszyscy pracownicy firmy czują się oszukani, źle zarabiają - ale w tym samym czasie nic z tym nie chcą zrobić...

Obserwator

W Katowicach na "Prologisie" wyrzucają hurtowo swoich pracowników za to, że Ci czasami wyciągali sobie Z OKOLICZNYCH ŚMIETNIKÓW jedzenie i picie!!! Niech się szanowne Szefostwo Grupy SOS zastanowi dlaczego to robili? Gdyby dostawali takie wypłaty też by to robili!!! Jeden wielki wyzysk, ale karma wraca!!!

Taki jeden
@Obserwator 18.09.2017, 09:26
W Katowicach na "Prologisie" wyrzucają hurtowo swoich pracowników za to, że Ci czasami wyciągali sobie Z OKOLICZNYCH...

Wywalają najlepszych pracowników. Wszystkiego najlepszego, hmmm

Alicja
użytkownik zarejestrowany

W takim razie @Pracownik Bydgoszcz, rzeczywiście S.O.S Grupa nie wywiązuje się z zawieranych umów. Skoro macie dowody na takie postępowanie, czy było to zgłaszane wyżej albo konsultowane z PIPem? Jeśli możesz daj znać innym czy w ogóle były podejmowane próby zmiany tego stanu rzeczy.

Ted Bundy
@Alicja 13.09.2017, 09:41
W takim razie @Pracownik Bydgoszcz, rzeczywiście S.O.S Grupa nie wywiązuje się z zawieranych umów. Skoro macie dowody na takie...

Niestety na pracowników nie mozesz liczyć, bo to kapusie nie maja pojęcia o przepisach ważne, że pracują i patrzą tylko kiedy wypłata przyjdzie reszta ich nie obchodzi . SOS zajmuje sie tez sprzątaniem i tam polega to na tym samym co przekręty w ochronie, gdzie do dzis stosują umowy o dzieło juz nie istniejące. Sam zamierzam sie tym zająć i zgłosić, bo jak powiedziałem jeszcze się nie spotkałem żeby którakolwiek z firm bydgoskich respektowała normy grup inwalidzkich i dosyć tego!!! Nie lepszy jest ID logistic Carrefour, który dzierżawi własnie SOS, ale SOS niech nie próbuje wciskać bzdur o śmieciowych umowach i ingerować w umowy o prace pod postacią jakiegoś wymyślonego ryczałtu ,bo nas nie obchodzi jakie umowy zawierają wyzyskiwacze dopóki nie jest to naszym kosztem, ale zawsze jest to kosztem pracownika a, że wiekszość na to sie godzi to takie firmy będą funkcjonować i zarabiać na głupich niestety. W Hotelu Słoneczny Młyn banda byłych psów na emeryturach zgodziła sie zrzec podwyżki na rzecz innej firmy ochroniarskiej ,a mianowicie Solidu, wiec o czym my rozmawiamy. Za bandytów pod pseudofirmami trzeba sie brać,no ale z głupcami z ochron i sprzątania nie wiele sie wskóra.

Alicja
użytkownik zarejestrowany

@Ted Bundy i każdy pracownik jest zatrudniany właśnie w taki sposób, czy istnieją wyjątki lub też perspektywa zmiany warunków zatrudnienia na inne?

Ted Bundy

Nie polecam firmy S.O.S także w Bydgoszczy !!!!!!!!!!! Bezczelny wyzysk tak jak w Solidzie 9 zl na godzine olewanie grup inwalidzkich. W Carrefourze SOS twierdzi, że dzierżawi pracowników na umowie ryczaltowej z Carrefurem azeby nie placic za grupy inwalidzkie i zrównać je ze zwykłymi umowami. Natomiast sprzątanie to nie ochrona, ale S.O.S chce zrównać 'oszustowskie 'zasady z ochrony nawet do sprzatanie. Oczywiscie to wierutne oszustwo, bo nie ma takich umów jak ryczałt ,czy dzierzżawa pracowników ,bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Auschwitz sie skończyło wy bandyci policyjni z firm ochroniarskich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie!!!!

Alicja
użytkownik zarejestrowany

@Edek a w jakim sensie masz problem z umową? Masz problem z nią i dodatkowo z uzyskaniem zaświadczenia o zatrudnieniu? Napisz dokładniej, co masz na myśli. To bardzo ważne - każdy pracownik chce mieć jasną sytuację jeśli chodzi o charakter swojego zatrudnienia.

Edek

A to dziwne bo też mam problem z umową nawet zaświadczenia o zatrudnieniu na maila nie mogą wysłać a dodzwonić się tam to nieporozumienie

Alicja
użytkownik zarejestrowany

Bardzo dobrze @pracownik s.o.s, że można na forum przeczytać sprostowanie dotyczące zaistniałej sytuacji. Osoby, które szukają informacji na temat firmy mogą w ten sposób znaleźć wytłumaczenie wcześniej zamieszczanych opinii. Odnośnie umów to na jakie obecnie pracownicy mogą liczyć?

pracownik sos
@Alicja 08.08.2017, 09:25
Bardzo dobrze @pracownik s.o.s, że można na forum przeczytać sprostowanie dotyczące zaistniałej sytuacji. Osoby, które szukają...

Rodzaj proponowanej umowy uzależniony jest od kandydata oraz stanowiska na które kandyduje. Zachęcam gorąco do analizy ogłoszeń na naszej stroni oraz kontakt z naszymi pracownikami pionu HR. pozdrawiam serdecznie. zespół sos

Alicja z Krainy Czarów
@pracownik sos 09.08.2017, 14:30
Rodzaj proponowanej umowy uzależniony jest od kandydata oraz stanowiska na które kandyduje. Zachęcam gorąco do analizy ogłosze...

Jaki kontakt??? To jest chyba jakiś żart.

xxx

firma nie polecam

pracownik ochrony

Odradzam pracy w tej firmie. Pomimo, że zakończyłam już pracę w niej do dzisiaj nie otrzymałam umowy, która miała zostać wysłana na mój adres domowy. W rozmowie z sekretarką z Krakowa usłyszałam, że miały przemeblowanie i gdzieś moje dokumenty się zapodziały. Po jakimś czasie jedna z Pań pofatygowała się wreszcie je znaleźć i powiadomiła mnie że już zostały wysłane. Minęły ok 2 tyg i nadal ich nie mam. Zadzwoniłam więc ponownie i słysze, że papiery miał dostarczyć osobiście jakiś pan do Katowic, gdzie mówią iż ich nie mają. Okłamują pracownika, nie szanują. Szkoda tylko nerwów. Pracę rozpoczęłam 22 maja gdzie umowa powinna zostać dostarczona w okresie tygodnia gdzie u mnie już dawno ten termin upłynął. Czekam na wypłatę i rozwiązanie umowy, mają czas do końca tego miesiąca. Jeśli nie dojdzie do porozumienia załatwię to sprawą sądową.

pracownik sos
@pracownik ochrony 20.07.2017, 16:02
Odradzam pracy w tej firmie. Pomimo, że zakończyłam już pracę w niej do dzisiaj nie otrzymałam umowy, która miała zostać wysłan...

tak to prawda był problem z umową - ale temat został szybko wyprostowany, pieniądze pomimo problemów były wypłacone , pani nadal jest naszym pracownikiem - ( przebywa obecnie na L4) kontrola już się w tym temacie odbyła (pip) - bez uwag wszystko wypłacone. za zwłokę z umową - jeszcze raz przepraszamy

Były chodzi

Firma syf jeśli chodzi o Piotrków brygadzista K.s to debil i idiota który zatrudnia tylko tych którzy wchodzą mu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lata po magazynie z papierami jak pan dyrektor a nie umie się porządnie wysłowić . Co do wypłaty to są ciągle obcinane tym co pracują a najgorsi leserzy dostają premie.

pracownik sos

A może warto sprawdzić najpierw czy np. komornik nie zajął wypłaty a nie pomawiać od złodziei?

AGA

Ja nie mam dobrego zdania o pracodawcach,kilka razy zdarzyło mi się że Pan Dyrektor skorygował godziny płac (tak miałam powiedziane ,a jaka jest rzeczywistość to nie wiem).Trzeba się samemu upominać o swoje ,bo Pan koordynator olewa .

Alicja
użytkownik zarejestrowany

@byd, według Ciebie firma S.O.S Grupa Polska spółka z o.o. ma problem z wypłatą wynagrodzenia dla niektórych pracowników. Co konkretnie masz na myśli? Czy jest to jednorazowa sytuacja, czy pojawia się taki 'problem' częściej?

byd

UWAGA!!! FIMA ta ma Problem z platnosciami dla pracownikow na umowe-zlecenie, w ochronie!!!!.........czekam na wyplate!!!

Wredna
@byd 21.04.2017, 05:58
UWAGA!!! FIMA ta ma Problem z platnosciami dla pracownikow na umowe-zlecenie, w ochronie!!!!.........czekam na wyplate!!!...

Pracuje w tej firmie trzy lata i wypłata jest zawsze na czas.

Alicja
użytkownik zarejestrowany

@nikt, jak przebiegła Twoja rozmowa kwalifikacyjna? Dlaczego uważasz, że była niemiła?

Belmondo

Pracowałem w tej firmie jakiś czas i jest ok, kasa jak w tej branży. Praca nie dla leni i kombinatorów. Mój koordynator p. Jacek M, bardzo w porządku facet, najlepszy koordynator jakiego miałem a pracowałem w kilku firmach na śląsku Podobno się zwolnił. Zmieniłem prace ze względu na dojazd. Inspektor p Łukasz M. też w porządku, nic do nie go nie mam, jak wszystko było zrobione to się nie czepiał. Pozdrawiam.

nowy

dził bylem w firmie grupa sos i pełna elegancja koordynator luz facet konkretny rozmawiało się z nim extra widać ze facet potrafi słuchać ludzi a w dodatku zna się na swojej robocie, wie czego tak naprawdę szuka oby się takich koordynatorów trafiało wiecej

nikt

Rozważam podjęcie pracy na umowę o pracę, ale miejsce takie, że... diabeł mówi 'dobranoc', a ja nie mam własnego środka transportu. Ponadto, rozmowa rekrutacyjna... bardzo niemiła, a zarobek... no właśnie. ILE tam się zarabia na umowę o pracę? I czy płacą systematycznie, terminowo? Czy liczą się z pracownikami? Proszę, niech ktoś odpowie.

Nowy
@nikt 08.03.2017, 14:25
Rozważam podjęcie pracy na umowę o pracę, ale miejsce takie, że... diabeł mówi 'dobranoc', a ja nie mam własnego środ...

Swoja rozmowe kwalifikacyjna mialem ok ciekawa atmosfera i ogolnie spoko.a co do pracownikow i obiektow to zalezy na jakis trafisz a naprawde niewpalow nie brakuje, i naprawde potrafia zgnebic czlowieka bo oni wiedza najlepiej skoro maja jakis dluzszy staz na obiekcie to niech to pokaza i wytlumacza ale tego niestety nie potrafia zrobic. Tyle.

Andrzej

witam mam pytanie czy firma ma może obiekty nie daleko Skały lub Słomnik?

3o9
użytkownik zarejestrowany

czy zatrudnienie jako zwykły pracxownik ochrony a pracownik ochrony z niepełnosprawnością wykazuje jakieś różnice w wysokości wynagrodzenia? odpiszcie proszę

zenada

yet 2016-10-08 16:28:20 no widac ze ciagle wielbiciele jego tu sa z innych firm jak nie umiecie zatrudniac ludzi i lamiecie prawo to nie szukajcie sprawiedliwosci na gowork!!! badzcie jak SOS i nie bedzie sprawy moze czegos Was to nauczy ja znam JW ale nie nazwal bym go na pewno ani "robolem" ani tym bardziej "chamem" widac kto tu ma klase a kto jest robolem!!!!

yet

Ludzie koszmar cham bez szkoły nami rządzi niejaki Jacek W i na dodatek jeszcze jako zwykły robol sądzi się z poprzednimi firmami

KAPUŚ

Praca w "Grupie S.O.S" a w szczególności w Warszowicach,jest przyjemnością,tym bardziej z Kasią na zmianie Kobieta niska wzrostem, ale wielka sercem

janusz s

wlasnie wazna jest atmosfera a w tej firmie mozna ja znalezc oczywiscie sa tez osoby ktorym nie bedzie sie podobac ale jak sie nie chce pracowac to niestety nikt ich nie bedzie trzymal na sile. U mnie na obiekcie jest fajnie mi sie podoba i naprawde jest fajna atmosfera moze nie rodzinna ale przyjacielska koordynatorzy sa w porzadku inspektor tez jest rowny kasa jest na czas polecam

pracownik

praca ok wyplaty na czas trzeba tylko robic swoje i nic wiecej wiec ze spokojem polecam prace w tej firmie

usmiech

nie wiem jak J W ale ja z chęcią sie umowie lubie proste dziewczyny a za taka Cie mam. Mozna to porównać do sytuacji gdy jeden złodziej ostrzega drugiego złodzieja ze policjant idzie gratuluje. Jak leci na kase to w sosie nie ma czego szukac tutaj tylko 'uczciwością i praca ludzie sie bogaca"

ja

nie chce mi się z Wami gadać - jak Wam się nie podoba praca to na budowę zapier....ać

byk
@ja 08.07.2016, 14:49
nie chce mi się z Wami gadać - jak Wam się nie podoba praca to na budowę zapier....ać

ja jestem zadowolony i polecam bardzo najlepsza firma nie polecam firmy justus

ja

Co Ty alfaomega wypisujesz za bzdury chyba to Ty jesteś J W jak chcesz to się spotkamy i Ci osobiście napluję w twarz jesteś dwulicowym człowiekiem którego interesuje tylko kasa . a nie dobro firmy w której pracujesz Ja w mojej pracuję ponad 10 lat na dwie umowy i na to się godzę

alfaomega

no widzisz "ja" siedzicie w biurze i sie nudzicie zamiast robic cos pożytecznego nie znasz go a sie wypowiadasz bądź tak mila i zanim sie o kim badz o czyms wypowiesz to posłuchaj dwóch stron. Skoro wygral w sadzie to brawo skoro łamali prawo to kare powinni ponieść. Ale Ty tylko umiesz pisać i nie podpisywać sie strach nie pozwala.

ja

słuchaj nie znam człowieka osobiście tylko zrobił dużo złego w firmie w której pracuję co z tego że podobno wygrał w sądzie jako pracownik a teraz robi to samo z pracownikami jako ich przełożony -gościu leci na kasę ( teraz podobno podał drugą firmę ) za chwilę coś mu się nie spodoba i będzie sądził się z wami

sos pracownik

a wez sie ogarni czym krzywdzi ze mamy prace na umowe o prace ze gosc jest pod telefonem 24h i mozemy na niego liczyc. Pewnie jestes z tej firmy i chce mu zrobic na zlosc bo upomnial sie o Swoje prawa wiec skoro je lamaliscie to nie wylewajcie tu lez i nie pisz opini bzdurnych o jakims wykorzystywaniu bo wykorzystywac mozna pewne panie w wiadomym miejscu. A od siebie dodam ze strach nie pozwala Ci powiedziec mu to w twarz!!!

Pracownik Bydgoszcz
@sos pracownik 29.06.2016, 22:08
a wez sie ogarni czym krzywdzi ze mamy prace na umowe o prace ze gosc jest pod telefonem 24h i mozemy na niego liczyc. Pewnie j...

Nie broń oszustów i wyzyskiwaczy ,bo popierasz wyzysk w Polsce!!!!!!!! Bo pracujemy na umowie o prace ?? I co z tego ?? To zaraz coś ci powiem!!! A co to jest umowa ryczałtowa, która znosi przywilej pracy 7 godzin na grupach inwalidzkich????????????? A co to jest umowa dzierżawy pracowników ,która znosi grupy inwalidzkie ?? A oni dalej pobierają kasę z Pefronu!!!!!!!!!! Otóż swoje oszustwskie zasady wprowadzają do umów inwalidzkich i to oni łamią zasady i prawo skorumpowani z inspekcją pracy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ot jak dzialają wszystkie firmy ochroniarskie i jeszcze sie nie spotkałem ,żeby którakolwiek z nich respektowała zasady grup inwalidzkich!!!!!!!!! A są takimi bezczelami ,że przyjmują z grupami , a potem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po 12 godzin i na nocki za nadgodziny nie płacą wcale, albo grosze na żadne setki i piędziesiatki nie licz, wiec kto tu jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszustem!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda słów na bandytów!!!!!!!!!!!!

ja

Nie mam zatargu z tym panem,nawet go nie znam tylko słyszałem że pracował na umowę zlecenie w Era i Ekotrade i wielce firmy go skrzywdziły co za biedak ,a teraz krzywdzi biednych pracowników z grupą

taka mala

"ja" chyba masz jakies zatargi z tym panem ale tutaj dodaje sie opinie o firmie jak moze mnie ktos wykorzystywac skoro przyjmował mnie dyrektor i mam umowe o prace pracuje i ciesze sie z tego moge smiało polecic ta firme osoba ktore chca pracowac. Wypłata jest na czas w razie gdy czegos nie wiem moge zawsze zadzwonic i dopytac przełozonego atmosfera na obiekcie super nic tylko pracowac polecam z czystym sercem magdalena

klepsydra

uciekajcie od tej firmy jak najdalej !!!! wszystko lepsze niż sos !!! nawet zbieranie złomu z wózkiem !!!

Ted Bundy
@klepsydra 26.03.2016, 17:54
uciekajcie od tej firmy jak najdalej !!!! wszystko lepsze niż sos !!! nawet zbieranie złomu z wózkiem !!!...

Dlatego że to firma ochroniarska oszustów co kase robia na grupach inwalidzkich - oszukuja i zarabiają na chorych ot co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rekrut

Dostałem ofertę w Warszowicach na nkt cables możecie mi napisać jakie warunki i jaka praca tam jest ? jaka atmosfera pracy ?

Pinokio
@rekrut 16.02.2016, 14:04
Dostałem ofertę w Warszowicach na nkt cables możecie mi napisać jakie warunki i jaka praca tam jest ? jaka atmosfera pracy ?...

najpierw przyjmą cię z umiarkowanym stopniem i wymienią cię na grupę specjalną lub na znaczny !

nik

Zminic tych( usunięte przez administratora )i w warszawie co nic nie robia w zadnej firmie sprzatajacej nie ma po dwoch koordynatorow jeden wogole sie nie pokazuje drugi wiecznie na gazie za co oni biora kase. W koncu firmy u ktorej sw iadczone sa uslugi beda rezygnowac bo juz patrza sie np. Na zachowanie koordynator a wieczornego jak sie odzywa

Robocop
@nik 11.12.2015, 09:28
Zminic tych( usunięte przez administratora )i w warszawie co nic nie robia w zadnej firmie sprzatajacej nie ma po dwoch koordyn...

Praca w/g procedur! Jakich procedur? Jak pracowałem to tzw. procedury zmieniły się cztery razy w roku! Przecież tu procedury zmienia się nim jeszcze zaczną funkcjonować!

ustawa

Nowelizacja ustawy o ubezpieczeniach społecznych, której celem jest "ozusowanie" części tzw. umów śmieciowych, została przyjęta przez Senat bez poprawek. Oznacza to, że od 1 stycznia 2016 r. powstanie obowiązek odprowadzania składek do ZUS od wszelkich umów zleceń do wysokości minimalnego wynagrodzenia za pracę.Nowela uniemożliwia też zawieranie podwójnych umów, w taki sposób, aby unikać "ozusowania". Dotychczas unikanie płacenia składek było możliwe przy zawarciu dwóch umów - jednej na niską kwotę, od której odprowadzana była niska składka i drugiej, z wyższą kwotą, która nie była oskładkowana.

anonim

(usunięte przez administratora)

bbb

Jak się pracuje według procedur nikt się nie doczepi ale jak ktoś nadgorliwie wykonuje obowiązki jak Mirosław to tak się kończy. Chce się być kierownikiem i zarządzać ludźmi ciepać książkami. Stwierdzenie o u a bo pp to nie stosowne

mateo

Z tego co się dowiedziałem to nic nie dostają.Może to się zmieni poczekamy zobaczymy

mateo

A czy w ochronie dostają jakieś paczki na święta?

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Robocop

Minęło już parę lat i jak widzę nic się w tej "firmie" nie zmieniło. Dalej bałagan lesera pogania, ciemnymi chłopkami się posługując. Naiwniaków szukających pracy nie brakuje, stąd powód dzięki któremu jeszcze są na rynku.

qan69

Pracowałem w tej firmie zaledwie trzy miesiące i z całą pewnością mogę odradzić zatrudnienie się tam (pracownik ochrony),standardowe praktyki w postaci pokrywania brakujących godzin etatu urlopem ,fałszowanie list do pfronu i niekompetentni przełożeni, jednakże troszkę znajomości prawa wystarczy żeby powalczyć o swoje przeraża jednak to że ci ludzie z którymi współpracowałem boją się panicznie panów pseudoinspektorów i zrobią dosłownie wszystko co im się karze a najciekawsze jest to że ci pseudoinspektorzy opierają się na przepisach które po prostu nie istnieją . Pozdrawiam wszystkich wytrwałych i nie mających wyjścia.

anna

Odradzam pracy w tej firmie, pracowałam w Warszawie przy sprzątaniu przy ul. Domaniewskiej, koordynatorzy oszukują, wykorzystują oszukują są okropni. Pracowałem tam 2 miesiące na początku roku i do tej pory nie dostałem wypłaty. FIRMA DO KITU OSZUKUJĄ LUDZI OSZCZĘDZAJĄ NA ŚRODKACH CZYSTOŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jeszcze dodatku p.p.p. koordynator Andrzejek do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pijak jak nie wstyd takiego p.p.p.p wpuszczać na obiekty, chociaż nie lepszy p. SSSSSSSSSSSSSS

NieBądźFrajer

Odradzam wszystkim tą firme, choćbyście mieli pod kościołem żebrać nie dajcie się skusić na grosze płacone przez tych wyzyskiwaczy. Jeszcze ten pożal się Boże inspektor... ;] Najgorsza agnecja ochrony w jakiej pracowałem a trochę ich było...

Milla

W końcu ktoś się odważył OK , to draństwo co tam się dzieje. Psują opinie firmy jak tak można

wołanie o pomoc

Bardzo dobry wpis brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sos

Ja też pracowałam przy sprzątaniu w zeszłe wakacje i faktycznie koordynatorzy brak szacunku dla pracowników,mobing, płacone jest za 4 godziny a pracuje 5 a jak by można to i wiecej. Dziwi mnie milczenie Pani Prezes Ani, tyle się wypisuje a tu cisza.Może ktoś kiedys dotrze do pani Prezes i w końcu zrobi ten porządek z koordynatorami. Ludzi trzeba szanować i wysłuchac co maja do powiedzenia nawet jak pracują jako sprzataczka.Więcej szacunku od czego sie walczy od tego się ginie!!!!!!!!!!

zollo

No właśnie ja też pracowałam, przed świetami zostałam beżczelnie wyrzucona nie wiem za co ale pan koordynatorzy są ponad Prezesami z Krakowa, wspólczuję właścicielom firmy za takich pracowników

donata

Ja też pracowałam w firmie sprzątającej w Warszawie, Faktycznie ci koordynatorzy to wielka pomyłka. wWspólczuć trzeba tm pracownicom

Zostaw opinię o S.O.S Grupa Polska spółka z o.o. - Modlnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie S.O.S Grupa Polska spółka z o.o.