Koelner Łańcucka Fabryka Śrub

• Co robimy?
  • Nasza historia
  • #WeAreRawlplug
  • Rawlplug Academy
  • Jak wygląda rekrutacja?

Kim jesteśmy?

• Dąbrówki
  • Albigowa
  • Czarna

3. Opinie o pracodawcach Łańcut
  5. Opinie o Koelner Łańcucka Fabryka Śrub Sp. z o.o.

Opinie o Koelner Łańcucka Fabryka Śrub Łańcut PODZWIERZYNIEC 41

WebsiteIconRawlplug S.A.

Nie przegap nowości o Koelner Łańcucka Fabryka Śrub Sp. z o.o.!

mlody

25.01.2023 10:38

Jak dobrze , że koniec umowy tuż tuż .
    plug

18.01.2023 09:38

Czekam tylko do końca umowy . Ani myślę tu zostać . Praca za (usunięte przez administratora) pieniądze ,jeszcze dysponują sobie urlopem pracownika 18 dni na cały rok ?! Robia sobie z ludzi (usunięte przez administratora) . Nie polecam najgorszemu wrogowi .
    Sacała

06.11.2022 17:01

Śmierdzi tam szczurami i moczem
    Marcel

21.09.2022 18:40

W śrubach płacą grosze i jest ciężka robota, nie opłaca się robić z patologią
    Marian

20.08.2022 20:14

Czy idzie zarobić 5 tys w śrubach? Bo jak nie to o kant u .. z taką robotą?
    Danio

30.05.2021 10:17

Może prezes lub ktokolwiek inny wyjaśni dlaczego nowy pracownik , dostaje większą stawkę na tym samym stanowisku niż osoba pracująca tam X lat ? Jeszcze takiego trzeba wyszkolić ? Toż taki pracownik to z marszu powinien być wydajniejszy niż taki stary pracownik ...
    jiggly

08.07.2022 07:59

Jakie rekrutacje ? ???????????? To wszystko od picu . Był taki jeden wydział co potrzebował na już kierownika to co wtedy było ? Przychodzili na rozmowę , a tu najniższa krajowa ???? A co do powyższego , wynagrodzenie nowych pracowników ... Jak to usłyszałem ostatnio ... trzeba ich jakoś zachęcić ... Szlak może trafić człowieka . DLATEGO WY .... NE ! niech sobie nowy radzi sam . Za taka stawkę co ma to jak go nie bede nianczyl .
    jiggly

27.07.2022 01:31

Jeśli tam pracujesz , idź sobie zobacz jak wygląda magazyn główny oraz LK ... pełen profesjonalizm logistyczny przy jednoczesnym zerowym zachowaniu przepisów bhp ... zerowym
    Kostrr

09.07.2022 08:33

Pracuje już jakiś czas w ŁFŚ i mogę powiedzieć że w ta firma bez zwykłego szarego kowalskiego i jego pomysłów na rozwiązanie zwykłych problemów dawno by miała problemy, ludzie na stanowiskach wyższych płacowo, technolodzy koordynatorzy itp. biorą kasą a problem przez nich jest rozwiązywany przez 2-4 dni. Gdzie produkcja nie może stać bo zaraz zabierają premie. Nie dbają o pracowników produkcji na hali +34 stopnie a nikt z tym nic nie robi nawet po bezpośrednich prośbach pracowników. W lecie gorąco a w zimie zimno. Tak to wygląd. Oceńcie sami czy warto się zatrudniać. Pensje też nie za wysoko jak na dzisiejszy standard. Nie polecam ani nie na namawiam.
    Olek

27.01.2022 13:03

Cześć,powiedzcie jak wygląda praca w logistyce w biurze?

22.05.2022 07:23

Ty nie pytaj o biuro tylko bierz się za robotę chłopcze
    Kosiniok

22.05.2022 07:20

U nos na wsi chwolimy se śruby bo my lubimy (usunięte przez administratora) w smrodzie i jestemy harowniki w ty nasz wsi
    2manykurzu

09.12.2021 03:04

(usunięte przez administratora) - szkoda się rozpisywać . PYTAJCIE ZNAJOMYCH , na pewno ktoś tam pracuje to wam powie .
    ebebe

15.10.2021 01:35

Na jakie zarobki można liczyć jako wózkowy lub magazynier jako nowy pracownik ?
    malowacz

09.11.2021 02:07

żadne , wegetatywne , masz znajomych , popytaj znajomych, tutaj magazynier wózkowy to trzyma się najniższej krajowej ...
    pokot

05.11.2021 10:30

Nie wyobrażałem sobie ,że takie zacofanie tutaj było dopóki nie zmieniłem pracy ... Brakuje znaków żeby to opisać . Od zaplecza po bezpieczeństwo i wyposażenie miejsca pracy . Nie wspomnę o wynagrodzeniu , daleko nie musiałem szukać . 2400 netto , młody gówniarz przyjdzie i ponad 3 ... dało to do myślenia i warto było zmienić pracę i polecam innym bo na śrubach świat się nie kończy . Lata uciekają , a Ty nie zarabiasz tylko wegetujesz ....
    COVID-19

14.03.2020 11:10

W tym czasie w zakładzie zostały rozwieszone piękne instrukcje odnośnie przestrzegania pewnych zasad bezpieczeństwa . I na tym się skończyło . Gdzie są te wszystkie środki zapobiegawcze , o których jest tam mowa . Gdzie są środki dezynfekujące na wydziałach . Żadne środki zapobiegawcze i gwarantujące ochronę pracownikowi , które to PRACODAWCA ma obowiązek ZAPEWNIĆ nie zostały zapewnione . Gdzie ta częstsza dezynfekcja pomieszczeń higieniczno-sanitarnych o których była tam mowa . Specjalista BHP to w tym zakładzie jakieś tylko teoretyczne stanowisko !
    COVIF-19

15.11.2020 12:31

Szczerze ? Żadnej . Zadowolona ?
    Covidek

29.10.2021 04:32

Napewno nie zorganizowali SB a może nawet powynosili.
    Janek

16.09.2021 13:26

Dzień dobry. Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda praca u Was w firmie na stanowisku tłoczarz-walcarz. Jak duże są zlecenia, co ile wypadają setupy, ile ma się czasu na przezbrojenie maszyny i czy są jakieś kary finansowe za zbyt długi setup. Czy pomiary, układy włókien itp wykonuje operator/ustawiacz, czy są od tego inni pracownicy? Czy stawka na dzień dobry to 5000-8000zł brutto w zależności od doświadczenia? Czy jeżeli mam doświadczenie na wyżej wymienionym stanowisku to czy mogę liczyć na początek na te 8000zł brutto?
    QWERTY

19.09.2021 22:46

Nie pomyliłeś czasem nazwy zakładu ? Może na 1,5-2 miesięcy będziesz miał swoją stawkę :)
    patr

25.09.2021 00:24

Byłem , widziałem . Obiecywali po umowie próbnej stawkę z rozmowy , nie dostałem to dziękuję . Ludzie w większości spoczko , kierownik chamowaty , to tyle .
    Zainteresowany

06.09.2021 16:59

Witam. Czy moze ktos napisac na jakie zarobki mozna liczyc na stanowisku operator elekytrodrazarek CNC? Chcialbym aplikowac na to stanowisko.
    Jianna

22.04.2021 06:56

Mój Tata pracuje w tej firmie prawie 40 lat ostatnio miał wypadek osoby które są niby ,,Kierownikami" po 7 dniach potrzebują zaświadczenia o zdolności do pracy dla mnie są nie douczeni albo władza przerosła czasy obozów sie skończyły
    Pawe

25.06.2021 14:27

wypadek w pracy czy wypadek "prywatny"? jeśli był to wypadek prywatny to tak stanowi prawo że w przeciągu 7 dni ma dostarczyć zwolnienie lekarskie, które jest właśnie oświadczeniem o stanie zdrowia. Więc Twoja uwaga co do niedouczenia daje wiele do życzenia :). zanim zaczniesz pisać, sprawdź, doucz się, zapytaj bo inaczej wyjdziesz na tą osobę co wyszłaś :)
    www.kawa24.pl

21.05.2021 12:22

Czy są w firmie zainstalowane automaty do kawy, przekąsek,napojów zimnych i soków 100%? Pyszna kawa i inne produkty dostępne pod ręką 24h?
    zfh

30.05.2021 10:20

Nie
    Zainteresowany

24.02.2021 11:51

Witam, Jak obecnie wygląda sytuacja w firmie? Czy firma zatrudnia aktualnie specjalistów? Czy jest to dobry pracodawca w Łańcucie
    KEnys

26.03.2021 03:26

1. Przeciętna 2. Patrząc na wydziały , tak ... kogoś od logistyki 3. Przeglądnij oferty sąsiednich firm i zobaczysz , że nie .
    @

23.12.2020 18:30

Witam Mnie również interesuje praca na tloczni i walcowni jaki system pracy i warunki?
    ???

19.12.2020 23:07

W jakim systemie pracuje się na tłoczniach w Koelner?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Koelner Łańcucka Fabryka Śrub?

Kontakt - Koelner Łańcucka Fabryka Śrub Sp. z o.o.

PODZWIERZYNIEC 41 37-100 Łańcut

Rawlplug S.A.
    Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane
    Tomek

10.09.2019 18:05

Coś opinie ucichły
    Ptg

30.09.2019 08:06

To się nazywa cisza przed burzą :)
    Ptg

28.02.2020 14:13

Zarobki są na świetnym poziomie i bardzo zadowoleni są ludzie mający po 10 latach zatrudnienia identyczne wręcz podstawy jak osoby nowo zatrudnione . Może warto by w końcu wprowadzic jakieś wyrównania zarobków w zależności do stażu pracy bo wiele ludzi mimo wkładu i zaangażowania są niedoceniani . Również płaca za wykonywaną pracę w porównaniu z innymi firmami w okolicy odbiega daleko ...
    imask

04.01.2020 12:25

Ja się pytam po co dajecie na umowie wypłata 5 dnia miesiąca , jak po raz kolejny a teraz lepiej będzie 2 dni pozniej ....
    Taka prawda

08.08.2019 20:49

Najlepsza robota to lekarz, dentysta, prezes, ksiądz itp ktoś wykształcony. Robol tzw. pracownik fizyczny zawsze będzie nikim w oczach pracodawców pożal się Boże i będzie rzucany tu i tam
    KOTEK

21.11.2019 14:39

Ale nie rozumiem tego wpisu? Czy ktoś Ci bronił się uczyć, doszkalać, podnosić swoje kwalifikacje? Typowy człowiek który tylko chce a nic od siebie nie daje. No ale przecież mu się należy... To ja Ci powiem co Ci się należy za nic... NIC
    miau

26.11.2019 13:14

Po pierwsze jakby administrator pilnował tutaj ładu i składu to zostałoby tutaj kilka wpisów . Po drugie , jeśli akurat chodzi o podnoszenie kwalifikacji , szkolenia to pokaż mi gdzie w tym zakładzie jest coś takiego . Nikt tu niczego za darmo nie chce , ale zadaj sobie pytanie , jeśli pracownik fizyczny nie zrobi to kto wyżej zarobi ? .... A w rzeczywistości jest tak : Fizyczny się zarobi , a ... zarobi .
    zzz

19.11.2019 16:50

Dużo tutaj ludzi fałszywych i podstępnych , wykorzystujących innych do osiągania własnych celów i założeń.
    Tomek

10.09.2019 18:00

Www
    stary pracownik

15.08.2019 17:48

zarobki po 30 latach na produkcji takie jak młody na przyuczeniu ,czasami jakaś premia 200 zł przez kilka m/s apotem nie wiadomo czemu nic. Czy 3200 zł z premią to dużo
    othr

19.08.2019 14:12

A ile jest osób , ktore pracuja po te 30 lat i nawet 2000 nie wezmą ... Tutaj nikt wyzej nie patrzy na wydajnosc jednostki tylko grupy . Nie wazne ze jedni nadganiaja za innych , zarabiajac tyle samo .
    Kark

10.08.2019 00:47

Co tam u Kelnera ciekawego, nadal smród i brud(usunięte przez administratora)
    nie szanują

01.08.2019 20:44

Teraz to nagle zwalniają ludzi z każdego wydziału bo nie ma pracy podobno. Najlepiej dać wypowiedzenie i szukaj sobie innej pracy. tak mówią szefowie. nie polecam tam się zatrudniać zarobki się niby podniosły ale co z tego jak jest za dużo ludzi na zmienie to wywalają na inne wydziały to jest nie normale niech się pierwsze zastanowią po co przyjmują ludzi. A jak mają za dużo to po co wgl przyjmują. Zwolnienia poszły pełną parą teraz zwalniają a za miesiąc może 2 będą dzwonić po tych co zwolnili i prosić o powród do pracy.

22.07.2019 22:56

Lakiernia porażka omijać, (usunięte przez administratora) leserów rządzi, kierownik nie reaguje
    Vox

23.07.2019 15:35

Popieram,(usunięte przez administratora)Za dużo tam ludzi do rządzenia, za mało do pracy.
    Unknow

26.07.2019 08:44

Kolego Vox i Robol , a może dokładniej ... ta sama osobo . To strona służy opiniom o pracy , a nie wylewania prywatnego (usunięte przez administratora) i pomawiania innych osób . Proszę się zapoznać z art. 212 kk . Zajmij się pracą , a nie korzystaj z służbowego komputera do robienia szamba i mieszania bo nie jesteś anonimowy i zapamiętaj sobie . Kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada .
    Jasiek

17.07.2019 18:09

Jak sadzicie czy są jakieś szanse na podwyżki? Teraz brakuje fachowców więc może?

24.07.2019 23:39

Jakie podwyżki? Dopiero była w kwietniu 100 z groszami. No chyba że normy podniosa
    Otsyms

19.07.2019 23:49

Problem z urlopem ciągnący się od dłuższego czasu.... Albo urlopu dla ,,samych swoich" pracowników. Nie polecam
    tomtom

01.07.2019 21:20

już od dłuższego czasu (2 lata) widzę ogłoszenie na operatora tłoczni, nikt nie chce pracować na tym stanowisku czy wygórowane wymagania? jakie sa zarobki na tym stanowisku?
    dasdas

04.07.2019 00:05

A co w tym dziwnego ? Przyjdzie nowy i kto go ma przyuczyć ... Niema czasu na szkolenia , akord się liczy , kto go pójdzie uczyć pokazać , jak potem sam nic nie zrobi i nie zarobi .
    Twoj stary

25.06.2019 12:46

Koelner ŁFŚ w Łańcucie - Centrum Taniej Siły Roboczej
    Paweł

17.05.2019 01:18

Słabo płacą 1800 netto smród na lakiernia że głowa boli i sami donosi ciele wszędzie
    ugcet

05.04.2019 16:17

Po 10 latach pracy umowa w okolicach 2500 brutto ... Śmieszne podwyżki po 100-120 zł co 3-4 lata .
    Dr. Dre

28.11.2018 12:15

Co za..... wpadł na pomysł zamontowania czujników dymu w szatni pr3?
    Vbj11

21.12.2018 18:19

A pewnie po to , żeby żaden ... nie palił tam papierosów :)
    newuser

19.09.2018 12:51

Witam, czy firma oferuje jskies odatkowe benefity typu karte multisport, prywatna opieke medyczna, bony swiateczne, jakies premie?
    anonymous

19.09.2018 17:54

Multi sport, dodatki na święta, wczasy pod gruszą, premie od czas do czasu, paczki dla dzieci na Moikołaja są. Teraz kombinują coś z stołówka.
    Trawka

25.05.2018 12:43

Pracowałem pół roku i powiem tak, jakoś bardzo źle nie jest, oczywiście częsty brak pasty do mycia rąk i stoperów do uszów z takich podstawowych potrzeb to standard, reszta nie jest jakoś tragicznie, kasa mniejszą niż gdzie indziej to prawda. W Rzeszowie praca w systemie jednozmianowym też w przemyśle za większe pieniądze nawet dużo większe. Wiadomo Łańcut rządzi się swoimi prawami troszkę większe bezrobocie niema aż tylu firm do wyboru więc pracodawcy mogą śrubować warunki. Podsumowując jest wolny rynek kto chce i mu to odpowiada pracuje w "śrubach" kto nie idzie gdzieś indziej.
    Maz

11.09.2018 06:25

Co to znaczy "indziej"?
    dsarq

29.04.2017 23:03

To może ja odpowiem ... jak dba się o pracownika , jego bezpieczeństwo pracy , jest wynagradzany za swoją pracę , to raczej taki pracownik nie jest rozczarowany . A gdy szuka się jeleni i obiecuje gruszki na sośnie , a później od pracownika wymagane są cuda , czy to na niesprawnej maszynie , narzędziach , w warunkach niebezpiecznych to jak ma się czuć ? BHP ? Niesprawne maszyny , niesprawne wózki widłowe , brud i syf . Nikogo nie interesuje tu bezpieczeństwo pracownika , od czasu do czasu zebrania z dyrektorem , albo prezesem i gadki o tym i o tamtym , ale na takim gadaniu się kończy .
    True

14.04.2018 00:40

Po ten twojej wypowiedzi wiadomo kto jest największym wieśniakiem bez dwóch zdań ...
    Denis

29.06.2018 14:05

Banda nierobów co nawet pewnie po sobie w kiblu wody nie spłucze. Wymagajcie od siebie najpierw nieroby bo w wiekszości to nawet jak by wam (usunięte przez administratora) złotem wycierać i tak się nic nie spodoba. Takich jak wy to bym z snia na dzien na zbty pysk wywalił z każdej firmy
    wola

20.05.2018 09:59

Praca w niedziele i święta za marne pieniądze, zdecydowanie odradzam! Znajdziecie bez problemu prace za te same pieniądze bez koniecznosci pracowania w święta w innych zakładach. Poza tym jeśli satysfakcjonuje kogoś praca za odrobinę więcej niż najniższa krajowa bez możliwości awansu do konca życia to jak najbardziej polecam ten zakład.

Zostaw merytoryczną opinię o Koelner Łańcucka Fabryka Śrub Sp. z o.o.