ŁFŚ KOELNER

Łańcut

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 84 ocen.

Opinie o ŁFŚ KOELNER

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ŁFŚ KOELNER

Marcin

Pozdrawiam wszystkich .Czy ktoś pamięta czasy gdy zarządzał pan Fedko i mogłby opisac ten okres fabryki ?

anonim

(usunięte przez administratora)

im

benefity?>prosze Cie:)

xyz

Agnieszka , 1 umowa na 3 msc, o ile mi wiadomo, każdy od takiej umowy zaczyna, później to już zależy, jak się sprawdzisz zostajesz a jak nie to ... praca przeważnie 3 zmianowa, ale zależy jaki wydział, są wydziały co się pracuje w systemie 4 brygadowym, czyli 2 dni 1 zmiana, 2 dni 2 zmiana, 2 dni 3 zmiana, i 2 dni wolnego, sobota i niedziela jak wypadnie

Zaq

Stanowczo odradzam zatrudnianie się w tym zakładzie pracy. Firma ,, żeruje" na marce jaką kiedyś wśród mieszkańców powiatu miała ŁFŚ. Osobiście pracuję tam na okres próbny i już wiem że nie przedłużę umowy, może nawet nie doczekam do jej końca . Praca niby nie jest ciężka ale atmosfera powszechnego kłamstwa, donosicielstwa i obłudy przekracza wszystkie granice ( nawet te Północnokoreańskie ). Niekompetentni liderzy ( czyt. stare dupowłazy) którzy nigdzie poza wspomnianą fabryką nie znaleźli by zatrudnienia. Kierownicy ładnie nazwani szefami działów których zadaniem jest jak najbardziej wykorzystać pracownika, motywując go obietnicami bez pokrycia. Ludzie zarabiają tu marne grosze, bo jak można nazwać te 1600-1800 zł na miesiąc za pracę w systemie 4 brygadowym ( świątek , piątek i niedziela ) na sprzęcie który non stop ma mniejsze lub większe usterki i cały czas słyszą że nie są potrzebni bo na ich miejsce jest dziesięciu, więc albo nadgodziny albo się pożegnamy.

Dzinks

Witam, mam pytanie odnośnie pracy operatora wózka widłowego w Koelner. Ile można dostać na początku na rękę jeśli chodzi o pracę wózkowego? Ewentualnie ile po okresie próbnym? Pozdrawiam

xyz
@Dzinks 26.06.2017 17:09
Witam, mam pytanie odnośnie pracy operatora wózka widłowego w Koelner. Ile można dostać na początku na rękę jeśli chodzi o prac...

Praca w systemie 4 brygadowym, max 1800 zł

dq

To prawda że zarabia się tam 2500 zł netto wzwyż ?

Klamot
@dq 12.05.2017 01:03
To prawda że zarabia się tam 2500 zł netto wzwyż ?

To zależy na jakich maszynach robisz ... są maszyny na których zarobisz te dwa i pół tysia albo i więcej , ale są tez takie maszyny ze chłopaki zapierdzielaja a nie mogą dwóch tysięcy zarobić .....

dsarq

To może ja odpowiem ... jak dba się o pracownika , jego bezpieczeństwo pracy , jest wynagradzany za swoją pracę , to raczej taki pracownik nie jest rozczarowany . A gdy szuka się jeleni i obiecuje gruszki na sośnie , a później od pracownika wymagane są cuda , czy to na niesprawnej maszynie , narzędziach , w warunkach niebezpiecznych to jak ma się czuć ? BHP ? Niesprawne maszyny , niesprawne wózki widłowe , brud i syf . Nikogo nie interesuje tu bezpieczeństwo pracownika , od czasu do czasu zebrania z dyrektorem , albo prezesem i gadki o tym i o tamtym , ale na takim gadaniu się kończy .

Zły
@tłoczasz 30.04.2017 20:01
Hmmm... jakoś nie widać by ktoś uciekał. Od czasu do czasu ktoś odejdzie to normalne. Pogadaj z chłopakami co z świeczek lub Pa...

Ile teraz zarząd płaci za wypisywanie takich głupot na forum ? Ludzie nie dajcie się zrobić w chu...a i nie przychodźcie do tego obozu pracy. Brak narzędzi do maszyn, brak skrzyń na wyroby, po drut chłopaki na ciągarnie chodzą sami bo wózkowych brakuje, każą chodzić w święta bo niby roboty dużo a po świętach ludzi na urlopy wysyłają a Ty piszesz że super pięknie ? Kim Qrwa jesteś podaj stanowisko i dział i powtórz mi to w oczy to Ci w twarz napluję sprzedajna szm...o !!!

Kontal
@Zły 09.06.2017 14:59
Ile teraz zarząd płaci za wypisywanie takich głupot na forum ? Ludzie nie dajcie się zrobić w chu...a i nie przychodźcie do te...

Zły nie złość sie tak .. takich sprzedajnych jak ten tłoczarz jest więcej ... jest uprzywilejowana grupa osób co za tą sama robotę dostaje dużo więcej niż inni . Tak nie powinno byc robisz to samo i tyle samo a zarabiasz mniej to jest wkurzające ... ale jest grupa przydupasow których nikt nie rusza , zarabiają dużo lepiej i tego nie ruszysz ...

Agnieszka

@Kontal, dlaczego uważasz, że po czasie można się rozczarować pracą w ŁFŚ KOELNER? Co masz konkretnie na myśli? Powiedz nam więcej o swoich doświadczeniach. Czekamy na Twoją opinię.

Krzyżak

Zakaz krzyża w pracy , inaczej jak debilstwo nazwać tego nie można , nigdy i nigdzie nie mogą tego zabronić ..... zarząd to sie ośmiesza na całego ... niech komisja srubowska jeździ po domach i kto ma krzyż to będzie miał po premii .... oszołomy .....

gość

Na produkcji to pewnie wszedzie dadza nam czterobrygadowke z czasem. Teraz sporo ludzi sciagaja, zakład sie rozwija jakies perspektywy daje. Na pewno wole to niz inne firmy lancuckie. A co do rekrutacji ile wywalczysz na poczatku tyle masz, niektore działy w trakcie roku dostaja podwyzki...w sumie teraz to sa bo pare lat temu to nedza była syf kila i mogila

Agnieszka

Ktoś ostatnio odbył rozmowę kwalifikacyjną w ŁFŚ KOELNER? Jak wrażenia?

Kontal
@Agnieszka 29.03.2017 12:10
Ktoś ostatnio odbył rozmowę kwalifikacyjną w ŁFŚ KOELNER? Jak wrażenia?

Tak Agnieszko na rozmowie jest wszystko ładnie pięknie a pózniej robi sie coraz większa porażka i rozczarowanie

Miton

Powinno byc , albo czterobrygadowka dla wszystkich na produkcji albo wogole . Dlaczego ktoś pracujący na normalnym systemie trzyzmianowy przychodzi sobie w sobotę i leci ekstra kaska ... a chłopy na czterobrygadowce soboty niedziele dni wolne od pracy zapierdzielaja za nic ....

Automatyk

Witam A jak wygląda praca automatyka- elektronika? Można się rozwijać, są szkolenia. Na jakie pieniądze można liczyć.

młody

Pieć lat temu to z tego co mówicie był syf kiła i mogiła, chowaliście się gdzie popadnie bo kasa leciała za zwykłego szesciokata. Teraz przynajmniej nie jest mi wstyd jak ktoś nas odwiedza bo jest nowe maszyny a nie porozwalane hpty, jest czysto. Fakt kamery wkurzaja bo wszystko widać ale takie maja prawo. Wyroby coraz trudniejsze i juz nie da sie zapiac maszyny i drapac po jajkach tylko trzeba robic. A jak nie umi ktos wymienic nagłownika to do dupy ktos szkoli albo sie boi ze mlody bedzie lepszy.Firma sie rozwija i ma perspektywy i to jest najwazniejsze.

Rysiek

Pracuje tutaj już jakiś czas, na wydziale moto. Przyszedłem bez doświadczenia, na przyuczenie. Na początek umowa na 3mc próbną, następna na 2 lata. Kasa na okres próbny 1700 na rękę, później jak się wykazesz to nawet ponad 2tys. Środki czystości są na hali w każdej łazience, odzież robocza i buty również, na hali temperatura znosna, latem ok, zimna mogło by byc ciut ciepłej. Szkodliwe jest dodatkowo wypłacane za hałas na hali. Praca w zależności od masyny na którą się trafi, 3 zmianowa lub 4-brygadowa, 4 brygada trochę bardziej upierdliwy ale da się pracować. Firma nie pracuje w okresie mniej więcej 20.12 do 2.01 oraz latem od 1.08 do 15.08, tzw przestoje. Pieniądze dla pracowników fizycznych są zawsze na czas, a często zdarza się że nawet 2 dni wcześniej. Docelowo praca na produkcji (tlocznie) jest akordowa, po okresie szkolenia czyli ok po roku. Z akordu można zarobić na rękę nawet i 3tys. Jest duży nacisk na czystość i porządek, za syf koło maszyny można oberwac zjebe, ale w końcu nie tylko tutaj trzeba dbać o swoje stanowisko. Maszyny są w większości nowe, przyjęcia w zasadzie są tylko na nowe maszyny, stare maja juz operatorów w komplecie. Soboty (dla 3-zmianowych) są płatne ekstra lub dni wolne do odebrania, czas pracy jest przestrzegany, nie ma tyrania po godzinach na friko. Na święta w kwietniu i grudniu oraz w sierpniu na przerwe wakacyjna jest jakaś dodatkowa kaska ekstra, więc też spoko. Ogólnie narzekać nie mogę. Jak jest na innych wydziałach, nie wiem. A co do kamer, to owszem, dość irytujące sprawa, bo faktycznie są wszędzie i mało jest martwych pól, a zdarza się że Ci z góry przeglądają monitoring w szukaniu "nieprawidłowości". Zakaz palenia jest na całym zakładzie, ale ludzie dalej chowają się po kiblach albo maszynach. Czy warto przyjść? Kwestia indywidualna, jak dla mnie zakład jest ok.

tłoczarz ..
@Rysiek 14.12.2016 07:28
Pracuje tutaj już jakiś czas, na wydziale moto. Przyszedłem bez doświadczenia, na przyuczenie. Na początek umowa na 3mc prób...

chłoptasiu co ty gadasz ten zakład był spoko jak się przyjmowałem 5 lat temu teraz to jest bagno a dyrektor ruda i prezes to świry niemające pojęcia o kierowaniu a ludzi traktują jak psa nawet gorzej , gdzie jest wrocław czy on nie widzi tego co się dzieje jak tak będzie dalej to fachowcy odejdą i zostaną tylko tacy jak ty co nagłownika nie potrafią wymienić a uważają się za ..... co.

RomanG

Witam czy opłaca się teraz przyjść tam do pracy???? Znalazłem ogłoszenie iż potrzebują na stanowisko Pracownik obsługi wydziału i nie wiem czy iść na rozmowę. Nie wiem jaki wymiar czasu się tam pracuje 8h-10h-12h????Jak zarobki??? Jakaś opinie można uzyskać???

anonim

(usunięte przez administratora)

Tłocznie

Got nie jest źle...kilkoro flustratów pisze że jest kiepsko, ale jak to bywa nie każdemu dogodzisz, zwłaszcza jak ma ktoś chore ambicje. Wiele by chciał a nic nie potrafi lub nie robi. Fakt nie jest to robota dla leni. Kasa w miare po okresie próbnym i na czas. Firma zapewnia stabilność. Ścigaja za porzadki ale co niektorym sie to przydaje bo chyba sie dopiero ucza co to porzadek.

KPINA
@Tłocznie 23.10.2016 13:08
Got nie jest źle...kilkoro flustratów pisze że jest kiepsko, ale jak to bywa nie każdemu dogodzisz, zwłaszcza jak ma ktoś chore...

To nie firma, to kpina. Jaja sobie robią z pracowników i polskiego prawa. Ludźmi to można wg nich orać, pracować w każde święta, na okrągło, ile wlezie. Czy to Boże Ciało, czy to Wszystkich Świętych a i niedługo Boże Narodzenie to chuj! Zapirdalać do roboty za najniższą krajową. Kpina i wstyd! To polska nie C, nie D, a Ż!

anonim

(usunięte przez administratora)

gsaw

A no np. na tym , że niektórzy mają gdzieś polecenia kierownika (o ile można go tak nazwać ) i bez żadnych zahamowań mówią wprost , że tego nie zrobią , są też i tacy , którzy jasno w jego kierunku kierują jeszcze środkowy palec , a kierowniczek nic ... Dawny kierownik nie dałby sobie wejść na głowę , opier... by tak , że byłoby słychać na bramę , ale nie ten . Ten zamiast karać , nagradza za nic . A od tych , którzy mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jego polecenia , idzie do tych , którzy jeszcze wiedzą po co chodzą do pracy . Bo do kogo pójdą ....

LastWarn

Brak u niego twardej i zdecydowanej ręki . Do tego do czego pozwolił , aby było , nie powinien nigdy dopuścić , ale to się niedługo zemści . Szkoda , ale sam sobie winny . Najlepsze jest to , że nikt wyżej nie wiem , jaka tu panuje atmosfera . Jak ludzie tu pracują , którzy pracują , a którzy przychodzą do pracy na pełnym luzie , dając do zrozumienia , że za nic nie będą nic robić .

231sd

Jeśli ktoś chce podjąć tam pracę to omijać wydział Lakierni . Odkąd jest nowy kierownik , wszyscy zostali podzieleni , są ludzie , którzy orają tam ile mogą wykonując polecenia lorda , a druga połowa to same podpie.... i osoby , które mają gdzieś co kierownik do nich mówi i co od nich wymaga . Atmosfer jest na tyle zła , że niedługo będzie gorąco ...

LOLEK444

Witam pracowałem tam kiedyś przez inną firmę ale teraz chciałem się załapać normalnie przez śrubeks wiec nie wiem co trzeba zrobić żeby się tam dostać. Najszybciej załatwi się prace przez [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wydupczy się kierowniczkę i wtedy by może załatwila prace na stałe

mlaaa

Najlepiej przyjść , zostawić CV , zapytać . Prawdopodobnie jeśli chodzi o fiz. pracę to polecam exportowy , pakowanie , moto lub obróbka cieplna . To są w miarę czyste miejsca teraz . No jeszcze ewentualnie kotwy . Odradzam przede wszystkim lakiernię , bo słyszałem , że niezłe tam jaja się dzieją , kierownik daje sobie wejść na głowę i jest paru takich co to wykorzystują , a za niewykonywanie polecen , nie wyciąga konsekwencji , bo się boi . Z jednej strony dobra praca , ale tylko dla tych , którzy nim kontrolują , bo reszta musi podobno nadrabiać za tych nierobów .

cry2

Proszę Cię ...

rudy1337

My na M1 też palimy po kątach :)

HelloItsMe...

Kolego , sprawa palenia jest mało ważna , ale ludzie próbują pisać tutaj bo możliwe , że dojdzie to wyżej ... bo kierownikom szkoda cokolwiek zgłaszać bo na nich to się kończy ... A co mogę powiedzieć o warunkach pracy ? Hmm ... Zależy na jakim stanowisku i wydziale , ale ... klimatyzacja hal , pracuje się doskonale ( :D ) ogólny porządek ( na dzień przed obchodem wydziału ) , ubrania robocze ( no właśnie jest lipiec , gdzie są ) , a umowa kolego , chyba nie liczysz na początek na umowę na czas nieokreślony . Zapewne jest to próbna umowa o pracę na 3 miesiące .

crys

Z tym paleniem to jedna wielka bujda . Jestem niepalącą i przeszkadza mi ten smród , mimo to , na lakierni wciąż palą na hali na czele z naszym wielkim kierownikiem ... Zakaz to zakaz . Ale jaki kierownik taka załoga .

niepalący

W KŁFŚ obowiązuje zakaz palenia ale chyba nie na wszystkich wydziałach? Jak wychodzili na papierosa tak wychodzą dalej, po co ten cały monitoring i szopka z zakazem skoro nikt nie zauważył grupek osób odchodzących co jakiś czas ze swoich stanowisk pracy żeby puścić dymka -na terenie zakładu a nie za bramą ? Proponuję wzmożoną kontrolę zwłaszcza na drugiej zmianie i w czasie trwania odprawy.

qwerty123

Odkąd sprzedawczyki pozwoliły sprzedać zakład Koelnerowi , wszystko przestało się liczyć , ani to już lider w europie , tylko grajdoł . Tych ze związków powinni utopić w wisłoku za to . Teraz zwalniają i mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

ANONYMUS

ZAKŁAD W SRUBACH CZYLI KOELNER STAJE SIĘ POWOLI ZAKŁADEM KARNYM DO KTÓREGO IDĄ TYLKO DESPERACI , LUB DESPERACI ZOSTAJĄ

crystall

Przepraszam bardzo , jeśli Pan prezes i jego paczka tak będą zarządzały zakładem to nie ma się co dziwić , że obecna sytuacja jest jaka jest . Nie wiem czy w ogóle , ktoś z Wrocławia się tym interesuje , bo jeśli ktoś by się interesował to przypatrzyłby się już dawno , jak tutejszy wódz topi dużżżże pieniądze w te niby inwestycje co mają poprawić rozwój firmy , a w rzeczywistości potem wszystko stoi . Niech zacznie od tego , żeby ludzie mieli czym pracować . A nie zdezelowany sprzęt , który non stop się sypie , przypieprzają się o porządki , ale jak ma być porządek skoro na przykładowo jednym wydziale , było kiedyś koło 50+ osób , teraz 20 , pracy jeszcze więcej , i kto to wszystko ma zrobić ? Życzę na te święta mózgu co niektórym tam .

ghost

Ten zaklad powoli zaczyna sie robic wiezieniem zakladanie kamer na hali to jest smieszne jeszcze brakuje tyko drutu kolczastego, nie dosc ze robi sie za 1400 to jeszcze masz caly czas uczucie ze ktos Cie obserwuje, jeszcze kamer tylko w kiblu brakuje, to juz nie jest fabryka srub to juz mozna nazwac tylko obozem pracy na bramie powinien byc tylk napis arbait macht frai, sprowadzaja chinskie nakretki podkladki a nazywaja sie łfś, ten caly żałosny zarzad powinni zmienic ludzie robia jak moga zeby sie wyrobic za psie pieniadze. Mysla ze mlodzi przyjda do pracy, przyjda na przetrwanie zimy i tyle

xxxrebirth

Największy producent wyrobów śrubowych w europie ? hahah dobre , kiedyś , nie dziś , zamiast zwalniać ludzi , należy wymienić samych akwizytorów , którzy nic nie robią , zero nowych nabywców na export , zero . Inwestycje w jeden wydział i maszyny , który wcale już nie pracuje , i kto tu mądry zarządza , no kto !

xxxrebirth

I najwydajniejszy wydział LK niedługo upadnie ... Tak zachwalany . A teraz przez niekompetentny zarząd oraz handlowców , którzy siedzą na du... zamiast szukać zbytu wszystko upadnie i kilkanaście osób znów pójdzie na bruk ! Brawo

ahoj

To co było kiedyś a co jest teraz... firma bez przyszłości, marna kasa, warunki szkodliwe na produkcji, tyraj i zarabiaj dla Wrocławia...

acme
@ahoj 28.03.2015 09:03
To co było kiedyś a co jest teraz... firma bez przyszłości, marna kasa, warunki szkodliwe na produkcji, tyraj i zarabiaj dla Wr...

kochany myślisz że we Wrocławiu jest jak słodko, syf i ubóstwo ludzi z długim stażem zwalniają z błahego powodu i na jego miejsce przyjmują z agencji pracy tymczasowej, tak zwane cięcie kosztów

jot23

Mowicie ze macie atuty.nie macoe zadnych.narzedziownie doprpwadziliscie do ruiny.za niedlugo juz jej nie bedzie

jot23

gdyby w polsce były normalne warunki zmiany pracy lub jej znalezienia to firma koelner inaczej by podchodziła do wynagradzania pracowników.wykorzystują aż do bólu mizerię na rynku pracy a co za tym idzie i sferę wynagrodzenia

tede

no i nic nie ma jak nie było, ja też jestem bezrobotny, ale wydaje mi się, że teraz nie powinno być tak, ze konkretnie ma się już jakieś opinie i tylko je się weryfikuje? bo raczej jak kilku pracownikóe pisze, ze jest źle i ogólnie słabo,a ktoś napisze, ż ejest zachwycony pracą, no to teraz komu tutaj ufacie bardziej?

gal anonim

dawniej pisało się tak.Ł.F Ś największy producent wyrobów śrubowych w europie.a teraz powinno się pisać tak koelner łfś najmniejszy i ograniczający produkcję śrub i narzędzi producent w europie

gość

Ludzie nie narzekajcie tak (swoją drogą jak ktoś nie chce pracować, to nie musi)płacą terminowo, więcej niż minimalna, kodeksu przestrzegają ...czego chcieć więcej. Pracując u prywaciarzy mogłem zapomnieć o terminowej wypłacie itd. tu jest OK. Jest ciężka praca ale uczciwie płatna i nie muszę się tłumaczyć jak idę do kibla.

pracownik

Tylko strasza zwolnieniami. Jestem pracownikiem z dlugoletnim doswiadczeniem operatora maszyny. Kierownik mowi ze pojdziemy na zlom z tymi maszynami bo chca je zlomowac. Prawda jest taka ze te maszyny moga jeszcze lata pracowac i przynosic wlascicielom czysty zysk. Te maszyny sa niezniszczalne a nowe psuja sie coraz czesciej a koszty napraw wlasciciel doceni jak gwarancja minie. Jeszcze wymyslili prace 4 bryg na okraglo. Porazka i brak poszanowania godnosci czlowieka ? :(

jot23

(usunięte przez administratora).powtarzam. zakład zatrudniał w czasach nie tak dawnych ponad 1000 osób była produkcja do prawie całej europy. a teraz co?. a no nic.zwalnianie ludzi .dalsze ograniczanie produkcji .(usunięte przez administratora)zaprzepaszczono dorobek i doświadczenie wielu pokoleń pracowników którego już na pewno nie odbudują bo taka jest strategia nowego pracodawcy.(usunięte przez administratora)

jot23

ŁFŚ.DUŻY ZAKŁAD Z TRADYCJAMI KTÓRY PRODUKOWAŁ WYROBY ŚRUBOWE NA CAŁY ŚWIAT, ZOSTAŁ W OBECNYM CZASIE PRZEKSZTAŁCONY (usunięte przez administratora)

czystki

[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bajzel na kółkach

duh8

zero przyszłosci w tej firmie pracuje juz dziesiec lat i nic tylko z miesiaca na miesiąc za najniższa krajowa a kierownik mowi tylko jedno zdanie cieszcie sie że macie robote.Prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

fifi

firma ok

cudek

kodeks pracy jest przestrzegany a śniadanie w swoim zakresie

wHITEnIGGA

Praca od 6-14 , 14-22 , 22-6 . Wynagrodzenia marne , ale zależy na jakim wydziale ... Najbardziej wydajne wydziały to [usunięte przez administratora] , i podobno na [usunięte przez administratora] jest największy zap.... za najmniejszą kasę . Taka szopa z chińczykami . Produkcja chyba wyciska najwięcej . Nie licząc lordów z biurowca ;]

kol

pracuje juz 2 rok.... I chwale sobie wcale nie ma najnizszej krajowej na sobotach mozna sobie dorobic podwojna dniowka takze nie jest zle . srodki czystosci ubior wszystko jest.....

Clint

Zatrudnianie pracowników z firmy CZA-TA , ale jak ? :) proste , nie mogą pracować w warunkach szkodliwych , ale nie w tej firmie . Jak to zrobić , aby móc ich zatrudnić ? Normalnie , nagle szkodliwe znika , opłaca się inspekcję , bo przecież nikt nie zezwoliłby tam pracować , gdyby zobaczył halę . Powoli docieram do sedna ;] Niedługo będą mieli niespodziankę , hehe

Współczujący

A jak było z prezesa [usunięte przez administratora]? Była sielanka czy bull shitowanie?

bezzycia

Kolejne swięta bez swiąt -- tylko w koelner

Zostaw opinię o ŁFŚ KOELNER - Łańcut

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ŁFŚ KOELNER