Dacomet
3 43 6 1

Opinie o Dacomet

Dacomet
pracodawca

Szanowny Pracowniku, Pragniemy przypomnieć, że wszelkie konstruktywne pomysły czy uwagi mogące się przyczynić do poprawy warunków pracy i komfortu pracowników, są dla nas bardzo wartościowe i jako pracodawca pozostajemy otwarci na wszelkie inicjatywy tego typu. Po raz kolejny więc zachęcamy do bezpośredniego kontaktu w celu przekazywania uwag – wyłącznie takie działania dają szanse na realne zmiany w organizacji. Chcielibyśmy przypomnieć, że posty zawierające informacje nieprawdziwe, noszące znamiona mowy nienawiści, obraźliwe w stosunku do innych pracowników, naruszające ich godność osobistą czy prywatność, tym samym naruszające postanowienia Regulaminu i Polityki Prywatności serwisu GoWork.pl, będą moderowane. Jednocześnie pragniemy poinformować, że wszelkie tego typu treści, publikowane w ramach serwisu GoWork.pl, będą przedmiotem analizy pod kątem kwalifikacji z tytułu czynów przewidzianych w Kodeksie Karnym Art. 190a §1, Art. 212 §1 i §2, Art. 216 §1.

Dojrzały-BENEK

Hmmm jest może tutaj w niektórych aspektach troche racji, jesli chodzi o kontekst w którym zawarte np są słowa CHAOS!!! ale ogólnie praca w Nokia jest w miare ! natomiast dobrym pomysłem było by wprowadzenie nagrody najlepiej w postaci pieniądza !! zapewne nie domyślacie sie za co?? spora część pracowników jest uzależniona od nikotyny wiadomą rzeczą jest od prastarych już czasów iż takie Boże stworzenie musi częsciej opuszczać stanowisko ! trudno musi więc idzie!! jaki zatem nasuwa się wniosek??? pozostalym udziela sie efekt konsternacji !! wiadomo o co chodzi!! a taki np dodatek dla nie uzależnionych byłby super rekompensatą !! Poza tym kiedyś ktoś starał się jak mógł przedstawić obraz jakby ogólnego rozgardiaszu nie wiem co autor mial na myśli dokladnie ale w swojej raczej dość spłyconej negatywnej wersji opowiadania wylewał żale miedzy innymi na kierownictwo!!! które notabene reprezentuje człowiek na poziomie ! po prostu krótko- jest czlowiekiem i kierownikiem!! nie musisz sie bać podejść i zapytać o cokolwiek itd!! Ów obywatel któremu lico jego zwierzchnika nie przypadlo do gustu raczej powinien przenieść sie do kołchozu zwanym dalej zakładem pracy ,,COMPANY PLAN ,, tam dopiero zobaczy co to jest kierownik !!! jedna kasta ludzi niby wykształconych i na pozór inteligentnych którzy z pracownika nie robią sobie kompletnie nic !! no chyba że pośmiewisko!! kompletowanie słów ich polszczyzną ma wiele do zyczenia raczej tylko zasada ,, co robisz ku,,,wa czemu nie zapie,,lasz itd!! za chwile będą kartki wydawane na pójscie siku bo na zjedzenie śniadania już trzeba takowy dokument posiadać a nie zawsze jest szansa dostać taki bilet !! zresztą to tylko namiastka tego co tam sie wyprawia nie wspomne już o wynagrodzeniu ! horror polak polaka szmaci we własnym kraju!! dlatego nie męcz się tutaj!! idż tam polecam!!! a ujrzysz i usłyszysz coś czego tutaj nie masz szans doświadczyć !! Pozdrawiam załoge !!!

Dojrzały-BENEK

Hmmm jest może tutaj w niektórych aspektach troche racji, jesli chodzi o kontekst w którym zawarte np są słowa CHAOS!!! ale ogólnie praca w Nokia jest w miare ! natomiast dobrym pomysłem było by wprowadzenie nagrody najlepiej w postaci pieniądza !! zapewne nie domyślacie sie za co?? spora część pracowników jest uzależniona od nikotyny wiadomą rzeczą jest od prastarych już czasów iż takie Boże stworzenie musi częsciej opuszczać stanowisko ! trudno musi więc idzie!! jaki zatem nasuwa się wniosek??? pozostalym udziela sie efekt konsternacji !! wiadomo o co chodzi!! a taki np dodatek dla nie uzależnionych byłby super rekompensatą !! Poza tym kiedyś ktoś starał się jak mógł przedstawić obraz jakby ogólnego rozgardiaszu nie wiem co autor mial na myśli dokladnie ale w swojej raczej dość spłyconej negatywnej wersji opowiadania wylewał żale miedzy innymi na kierownictwo!!! które notabene reprezentuje człowiek na poziomie ! po prostu krótko- jest czlowiekiem i kierownikiem!! nie musisz sie bać podejść i zapytać o cokolwiek itd!! Ów obywatel któremu lico jego zwierzchnika nie przypadlo do gustu raczej powinien przenieść sie do kołchozu zwanym dalej zakładem pracy ,,COMPANY PLAN ,, tam dopiero zobaczy co to jest kierownik !!! jedna kasta ludzi niby wykształconych i na pozór inteligentnych którzy z pracownika nie robią sobie kompletnie nic !! no chyba że pośmiewisko!! kompletowanie słów ich polszczyzną ma wiele do zyczenia raczej tylko zasada ,, co robisz ku,,,wa czemu nie zapie,,lasz itd!! za chwile będą kartki wydawane na pójscie siku bo na zjedzenie śniadania już trzeba takowy dokument posiadać a nie zawsze jest szansa dostać taki bilet !! zresztą to tylko namiastka tego co tam sie wyprawia nie wspomne już o wynagrodzeniu ! horror polak polaka szmaci we własnym kraju!! dlatego nie męcz się tutaj!! idż tam polecam!!! a ujrzysz i usłyszysz coś czego tutaj nie masz szans doświadczyć !! Pozdrawiam załoge !!!

Obserwator

Od jakiegoś czasu bacznie obserwuje to co się na tej stronie dzieje i też postanawiam dorzucić coś od siebie. Zastanawiam się, czy poprzez usuwanie komentarzy z profilu, gdzie teoretycznie powinna być wolność słowa, firma przyznaje się do zarzutów? A może stara się ukryć, to co my, pracownicy już dawno wiemy? Czemu znikają negatywne opinie na temat firmy a same pozytywne zostają? W Nokii niestety liczą się przede wszystkim układy, jak nie masz tzw. Pleców, nie znaczysz nic! Jednym pod groźbą zwolnienia zwracana jest uwaga żeby nie używał telefonu do rozmów prywatnych, z kolei inny potrafi rozmawiać przez telefon większą część godzin pracy i nikt tego nie zauważa. Ostatnio w firmie panuje nowy trend, palenie marihuany w toaletach, wszyscy o tym wiedzą a nikt z tym nic nie robi. Niesamowite jest to, że zakazane jest używanie telefonów natomiast narkotyki dozwolone. Zastanówmy się kto zarządza tą firmą?! Niekompetentni i nieodpowiedzialni ludzie! Pewnie również piastujący swoje stanowiska po znajomości!

Obserwator

Od jakiegoś czasu bacznie obserwuje to co się na tej stronie dzieje i też postanawiam dorzucić coś od siebie. Zastanawiam się, czy poprzez usuwanie komentarzy z profilu, gdzie teoretycznie powinna być wolność słowa, firma przyznaje się do zarzutów? A może stara się ukryć, to co my, pracownicy już dawno wiemy? Czemu znikają negatywne opinie na temat firmy a same pozytywne zostają? W Nokii niestety liczą się przede wszystkim układy, jak nie masz tzw. Pleców, nie znaczysz nic! Jednym pod groźbą zwolnienia zwracana jest uwaga żeby nie używał telefonu do rozmów prywatnych, z kolei inny potrafi rozmawiać przez telefon większą część godzin pracy i nikt tego nie zauważa. Ostatnio w firmie panuje nowy trend, palenie marihuany w toaletach, wszyscy o tym wiedzą a nikt z tym nic nie robi. Niesamowite jest to, że zakazane jest używanie telefonów natomiast narkotyki dozwolone. Zastanówmy się kto zarządza tą firmą?! Niekompetentni i nieodpowiedzialni ludzie! Pewnie również piastujący swoje stanowiska po znajomości!

Obserwator

Od jakiegoś czasu bacznie obserwuje to co się na tej stronie dzieje i też postanawiam dorzucić coś od siebie. Zastanawiam się, czy poprzez usuwanie komentarzy z profilu, gdzie teoretycznie powinna być wolność słowa, firma przyznaje się do zarzutów? A może stara się ukryć, to co my, pracownicy już dawno wiemy? Czemu znikają negatywne opinie na temat firmy a same pozytywne zostają? W Nokii niestety liczą się przede wszystkim układy, jak nie masz tzw. Pleców, nie znaczysz nic! Jednym pod groźbą zwolnienia zwracana jest uwaga żeby nie używał telefonu do rozmów prywatnych, z kolei inny potrafi rozmawiać przez telefon większą część godzin pracy i nikt tego nie zauważa. Ostatnio w firmie panuje nowy trend, palenie marihuany w toaletach, wszyscy o tym wiedzą a nikt z tym nic nie robi. Niesamowite jest to, że zakazane jest używanie telefonów natomiast narkotyki dozwolone. Zastanówmy się kto zarządza tą firmą?! Niekompetentni i nieodpowiedzialni ludzie! Pewnie również piastujący swoje stanowiska po znajomości!

Embi

Witam, zastanawiam się na zmianą pracy i trafiłem na Dacomet. Czy ze znajomością nie tylko angielskiego, ale również i rosyjskiego mam czego to szukać?

Dacomet
pracodawca
@Embi 18.10.2018 19:13

Witam, posiadamy stanowisko Analityka Zgłoszeń Serwisowych gdzie wymagana jest znajomość języka angielskiego wraz z dodatkowym językiem obcym ( włoskim, hiszpańskim, niemieckim, francuskim, rosyjskim itp.) jednakże na chwilę obecną wakat z językiem rosyjskim jest zamknięty, niemniej jednak zachęcamy do składania CV na adres rekrutacja@dacomet.pl abyśmy mogli się odezwać w przypadku wznowienia rekrutacji na owe stanowisko ;)

anonim

(usunięte przez administratora)

Jeszcz większy szuuu

Atmosfera nie jest taka zła, a byłaby lepsza gdyby nie malkontenci, którzy uważają, że im się coś należy - tak za nic, oraz anonimowi tchórze, którzy szkalują dobre imię wartościowych pracowników (może z powodu zawiści albo niedopasowania społecznego z brakiem kręgosłupa moralnego). Nie znam przypadku, że dobry pracownik (kompetentny, sumienny) nie dostał umowy po okresie próbnym. Tacy ludzie są jawnie doceniani, kierowani na niezbędne kursy kompetencyjne (np SEP), oraz w miarę możliwości awansowani (nie może być przecież samych brygadzistów czy kierowników). Chciałbym na zakończenie zauważyć, że internet już dawno nie jest anonimowy...

Największe szuuu
@Jeszcz większy szuuu 16.10.2018 19:48

Chyba jak pracujesz tam już z 5 lat to dostaniesz umowę moooze bo tak o umowę nie ma szans...

Inny szu, ale też duży
@Największe szuuu 17.10.2018 12:53

...tak dużo czasu zajmuje Wam myślenie o umowach, że nie zostaje go już na pracę. Może tu jest "pies pogrzebany". W końcu płacą za pracę - a płacą, prawda.

Alicja

@Gal a na jaki rodzaj umowy można liczyć? Czy firma szuka obecnie nowych pracowników? Czy mógłbyś w kilku zdaniach opisać swoją przygodę z firmą Dacomet, od jakiego stanowiska zaczynałeś?

Dacomet
pracodawca
@Alicja 30.04.2018 16:01

Witam, Zatrudniamy pracowników na umowę o pracę, B2B oraz na umowę zlecenie w dziale produkcji. Obecnie szukamy wykwalifikowanych pracowników ze znajomością języków obcych, programistów ale także osób bez dużego doświadczenia na różne stanowiska produkcyjne. Zapraszam do zapoznania się z naszymi ofertami na stronie internetowej. Pozdrawiam

Pati
@Dacomet 17.05.2018 12:43

Czy na pradukcji umowa zlecenie na stałe czy początek ?

Dacomet
pracodawca
@Pati 19.07.2018 13:13

Witam, Pierwsza umowa zawierana jest na okres 3 miesięcy, dalsze warunki zatrudnienia są ustalane z kierownikiem działu. Pozdrawiam

Pdd
@Dacomet 19.07.2018 13:36

Ale sciema po 3 miesiącach dostajesz na pół roku na zlecenie haha

Ja

Wolność słowa widzę skończyła się na tym forum

Ja

Widać po tym komentarzu jakie jest podejście pracodawcy.Myślenie typu dajmy byle jaką podwyżkę to pracownicy będą zadowoleni i nie odejdą z firmy powoli się kończy.Wymagania wielkie i prośby o coraz większe zaangażowanie w pracy na porządku dziennym , alę tak żeby coś firma od siebie dała to już po co :P Zresztą widać jak "chętnię" ludzie się zgłaszają do pracy w firmie.90% studentów , którzy zaraz w większości odejdą i ciekawe co dalej :P Czyżby czas na Ukraińców... Swoją drogą ciekawe co firma na to ,że ludzie pracują od miesięcy bez uprawnień SEP na stanowiskach testera.A często są to ludzie nieodpowiedzialni ciekawe kto beknie w razie wypadku hmmm. W ogłoszeniu niby wymagania co do uprawnień SEP a ludzie pracują nie tylko bez uprawnień ale często bez jakiekolwiek przeszkolenia stanowiskowego czy BHP. Ciekawe co w razie kontroli i czy pracodawca dalej będzie tak z siebie zadowolony :-)

Ja

Widać po komentarzu "obserwatora" czyli pracodawcy jakie jest podejście pracodawcy.Myślenie typu dajmy byle jaką podwyżkę to pracownicy będą zadowoleni i nie odejdą z firmy powoli się kończy.Wymagania wielkie i prośby o coraz większe zaangażowanie w pracy na porządku dziennym , alę tak żeby coś firma od siebie dała to już niekoniecznie :P Zresztą widać jak "chętnię" ludzie się zgłaszają do pracy w firmie. 90% studentów , którzy zaraz w większości odejdą i ciekawe co dalej . Czyżby czas na Ukraińców... Swoją drogą ciekawe co firma na to ,że ludzie pracują od miesięcy bez uprawnień SEP na stanowiskach testera.A często są to ludzie nieodpowiedzialni ciekawe kto beknie w razie wypadku hmmm. W ogłoszeniu niby wymagania co do uprawnień SEP a ludzie pracują nie tylko bez uprawnień ale często bez jakiekolwiek przeszkolenia stanowiskowego czy BHP. ah te oszczędności. Ciekawe co w razie kontroli i czy pracodawca dalej będzie tak z siebie zadowolony :-)

fizyczny

Pracuje tu dłuższy czas na produkcji i jest coraz gorzej pod każdym względem.O ile kiedyś można było akceptować warunki finansowe bo była całkiem normalna atmosfera tak dziś firmę nazwałbym kolejnym (usunięte przez administratora).Brygadziści myślący, że swoim zachowaniem typu robienie zdjęć na hali pracownikom czy też wiecznym kontrolowaniem ich aż do przesady (o szczegółach nie będę pisał) liczą ,że tym sposobem zrobią wielką karierę. Może i zrobią tylko nie zdają sobie sprawy ,że z tego powodu ludzie odchodzą z firmy. Co za tym idzie opinia idzie w świat. Brak współpracy i szacunku do pracownika jest na porządku dziennym. Owszem można pomyśleć ,że przecież kontrole to rzecz normalna jak w każdej firmie. Ale jak ktoś się nie przekonał na własnej skórze jak to wygląda to ciężko zrozumieć. Często panuje totalny chaos. Niby szkoli się pracownika pod konkretne stanowisko a okazuje się ,że tak naprawdę musisz być jak to mówi pan kierownik "elastyczny" - czyli skakać z jednego stanowiska na drugie i nie ważne jest to ,że takie skakanie ze stanowisk często mija się z celem. Nie wspomnę już o tym ,że zdarza się że każe się czy też prosi się pracownika o zostanie na nadgodzinach po czym na koniec dnia taki pracownik słyszy ... w sumie nie ma potrzeby żebyś zostawał. Szanowny Pan Dyrektor przyjeżdża bardzo rzadko a jak już przyjeżdża(ostatnio bodajże po 2,3 latach)to robi spotkanie motywujące "przewidujemy dla państwa premie". Oczywiście premie mało kto zobaczył a Ci co się o nie starali to jej nie zobaczyli (wiadomo układy, układziki , sympatie , antypatie). Najciekawsze zaś było podobno zapytanie starszych pracowników - jakie państwo widzą możliwości usprawnienia pracy? Nowy pracownik na wstępie nie dostanie nowych narzędzi tylko musi pożyczać .I tak zaczyna się latanie od stanowiska do stanowiska zarówno pracownika nowego i starego i szukanie własnych narzędzi :P Co oczywiście zajmuje czas i wybija z rytmu. A norma i czasy gonią pracownika. Układy są na porządku dziennym. Tu nikt wyżej nie awansuje jeśli nie jest od kogoś z rodziny , czy też "ekipy" albo jest nie jest przez lata dupolizem i donosicielem. Ale nie ze wszystkim jest tak źle. Jak jesteś nowy na pewno zarobisz więcej niż pracownicy ze stażem 10 i więcej lat także na wstępie motywacja jest spora :D Do tego obietnice o rozwijającej się firmie,darmowej herbacie, kawie w automacie,no i oczywiście podwyżkach . No i jeszcze jeden ważny pozytyw dla nowych. Na początku od nowych nie wymaga się za dużo, no tak żeby nie zniechęcić zbyt szybko :D No i jeszcze jeden plus to tak ,że nie wymaga się żadnego doświadczenia w montażu czy testach mimo,że tak się podaje w ogłoszeniach firmy . Bierze się każdego bo nie ma chętnych do pracy. Czy warto?Zdecyduj sam

Dacomet
pracodawca
@fizyczny 22.08.2018 15:06

Szanowny Pracowniku, Dziękujemy za wyrażenie swojej opinii. Sprawy pracownicze zawsze były i są dla nas szczególnie ważnym obszarem prowadzonej działalności, dlatego z zainteresowaniem wysłuchamy wszystkich uwag. Pragniemy również przypomnieć, że drzwi kierownictwa firmy zawsze stoją otworem dla pracowników i zapewniamy, że wszystkie konstruktywne uwagi będą przedmiotem szczegółowej analizy. Prawdą jest, że na skutek bardzo dużego wzrostu zamówień w tym roku, firma prowadzi zakrojoną na szeroką skalę rekrutację wynikającą z bieżącej potrzeby. Ze względu na fakt, że jesteśmy zobowiązani do dotrzymania terminów realizacji zleceń, w ciągu kilku miesięcy potroiliśmy liczbę pracowników w tym dziale. Do planowanego zwiększenia zamówień przygotowywaliśmy się od początku roku, niestety trudno jest zaplanować i przewidzieć wszystko, szczególnie w tak krótkim okresie czasu. Zapewniamy, że na przekazane sugestie i inicjatywy oddolne staramy się reagować niezwłocznie, nieustannie optymalizując procesy i jesteśmy przekonani, że wprowadzane rozwiązania, w niedługim czasie, przyniosą zamierzone efekty. W tym miejscu warto wspomnieć, że w bieżącym roku nastąpił istotny wzrost wynagrodzeń dla pracowników z długim stażem pracy. Wyszliśmy naprzeciw potrzebom Klienta i pracowników co do możliwości pracy w nadgodzinach oraz w ramach drugiej zmiany rozliczanej wyższą stawką. Ze względu na okres wakacyjny, nowym pracownikom zaoferowaliśmy możliwość pracy w ramach krótkotrwałych umów, co pozwala na elastyczne organizowanie czasu wolnego w okresie urlopowym. Chcielibyśmy dodatkowo zwrócić uwagę na fakt, że decyzja firmy związana z tak dużym, skokowym wzrost zatrudnienia w okresie wakacyjnym, w efekcie ostatecznym, pozwoliła na realizację wszystkich planów urlopowych pracowników. Rozumiemy, że zmiany w organizacji pracy, szczególnie w początkowym okresie ich wdrażania, mogą budzić niezadowolenie pracowników, liczymy jednak na to, że wspólnie uda się nam rozwiązać większość problemów. Raz jeszcze zachęcamy do bezpośredniego przekazywania uwag – da nam to szansę na lepsze poznanie i zrozumienie problemu, wyjaśnienie wątpliwości i na wspólne wypracowanie konstruktywnego rozwiązania.

Sylwia
@Dacomet 24.08.2018 16:30

"W tym miejscu warto wspomnieć, że w bieżącym roku nastąpił istotny wzrost wynagrodzeń dla pracowników z długim stażem pracy" Słucham? ISTOTNY wzrost wynagrodzeń? Większość pracowników dostała podwyżkę rzędu kilkudziesięciu zł. Każdy kto dostał aneks zastanawiał się czy to na pewno jakaś podwyżka była.Prośba żeby z większym szacunkiem traktować pracowników.

Obserwator
@Sylwia 24.08.2018 23:44

Trudno się połapać, o co chodzi. Jak nie ma podwyżek - źle, bo ich nie ma. Jak są - źle, bo zbyt małe... :)

:)

No a dzięki temu, że człowiek posługuje się dwoma językami, dobre są z tego zarobki. No a jak widzę oferują także bardzo przyjemną atmosferę w pracy, w co akurat im wierzę, bo mam znajomą, która pracowała u nich długi czas i może to potwierdzić :)

jan
@:) 19.01.2016 19:09

Hej, dzięki za opinię. A czy wiesz może, ile się w Dacomet zarabia z dwoma językami? Tak orientacyjne.

Dacomet
pracodawca
@jan 14.05.2018 15:04

Witam, Wynagrodzenie uzależnione jest od ilości znajomych języków oraz różni się w zależności od tego na jakiej linii wsparcia się pracuje tzn. z dokładnie jakimi językami. Pozdrawiam

arek
@Dacomet 17.05.2018 12:21

To się nic nie dowiedziałem. Przybliżone kwoty, widełki byłyby bardziej pomocne

Administrator

Zachęcam osoby, które są zatrudnione w Dacomet o opisanie nowej atmosfery panującej w tej firmie. Jak w tym momencie wyglądają warunki pracy? Czy pracodawca organizuje swoim pracownikom szkolenia podnoszące ich kompetencje?

Gal
@Administrator 24.02.2018 13:29

Brak dostępnych szkoleń, które oferowane są dla pracowników w miejscu pracy, w którym pracuję zatrudniony przez Dacomet.

Dacomet
pracodawca
@Gal 30.04.2018 00:37

Witam, Prosimy o kontakt w tej sprawie z naszym dyrektorem technicznym lub współwłaścicielem firmy. Pozdrawiam

Erwin

Czy trudno jest przejść przez 4 etapy rekrutacji?

Dacomet
pracodawca
@Erwin 03.11.2017 17:21

Witam, Po wstępnej weryfikacji aplikacji kandydata kontaktujemy się telefonicznie w celu przeprowadzenia krótkiej rozmowy i sprawdzenia poziomu j. angielskiego jeśli taka znajomość jest wymagana na danym stanowisku. Jeśli nasz klient wyraził zainteresowanie kandydatem to umawiamy taką osobę na rozmowę kwalifikacyjną. Po przeprowadzonej rozmowie przekazujemy informację zwrotną pozytywną lub negatywną. Pozdrawiam

Cezary

Czy jest jakiś powód, że tak rzadko piszecie?

Alicja

@JA dziękuję za opinię. A wy jakie macie doświadczenia z Dacomet?

Adri

W takim razie dobrze, że znajoma u nich pracuje i jej się tak podoba @:) Myślę, że i ja bym nie narzekał, gdyby mnie tylko przyjęli, a wysłałem wczoraj cv na posadę obsługi klienta. Wymagali języka niemieckiego i angielskiego, więc mam nadzieję, że zarobki wysokie.

anna

Napisali,ze jeden jezyk wymagany perfekt a kolejne komunikatywne, ale masz mozliwosc codziennego szlifowania go w rozmowach telefonicznych z klientami, poza tym na takie wyagania oferuja atrakcyjny system wynagrodzemia

mikołaj

@grizzle pierwszy raz spotykam się z ogłoszeniem na konsultanta z takimi wymogami. Języki są niezmiernie ważne i fajnie, że na takim stanowisku też można się wykazać.

grizzle

Mi wpadła w oko oferta na stanowisko konsultant ds. Obsługi Klienta ze znajomością języka angielskiego i francuskiego lub hiszpańskiego. Fajnie że dają umowę o pracę no i można sobie podszkolić języki

arcticm

to taka praca, wiadomo na serwisach internetowych czy takich serwerowniach to normalne, tak jak rzecznik prasowy w firmach tak naprawdę dostępny 24 h na dobę

weronika

jest u ncih praca na stanowiko network analyst tylko, że trzeba tam zajmowac się diagnostyką problemów sieci w ramach udostępnionych procedur w trybie 24x7 .

darek

@gruby nie wiem jakie stanowisko Cie interesuje, bo wymgania są zawsze inne jeśli chodzi o prace, ja mogę Ci powiedzieć, że na stanowisku nżynier Oprogramowania C/C++ musisz mieć wykształcenie wyższe z zakresu informatyki, elektroniki, telekomunikacji lub dziedzin pokrewnych no i znac dobrze język jednak

poliket

jestem osobą młodą, na dobrą sprawę dopiero zaczynam swoje życie zawodowe, dlatego potrzebuje rady i wyjasnienia pewnych kwestii. Interesuje mnie szczególnie czy firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, w jaki sposób traktują swoich pracowników, Jak przebiega? Ile mniej więcej można tam zarobić? Warto zaczepić się u nich?

gruby

dla niektórych może pieniądze na czas to norma , ale nie raz sotkałem się z tym że trzeba się prosić żeby Ci dali to co się należy, więc uznaje to za duży plus. Nie ma za dużo wpisów na tym forum, może ktoś powiedzieć coś więcej o współpracy z DACOMET? jakie są wymagania i mniej wiecej stawki? Pozdrawiam

JA

Super firma, bardzo dobry stosunek do pracowników, pieniądze zawsze na czas - generalnia zawsze chciałabym mieć takie fajne szefostwo jak jest w firmie Dacomet. Bardzo polecam współpracę z tą firmą!

gal

D. jest firmą zewn. zatrudniającą pracowników dla Alcatel-Lucent w Bydgoszczy. Pracownik widzi się z nimi praktycznie tylko przy podpisywaniu i rozwiązywaniu umowy. Ciężko ocenić ten typ współpracy ;)

Zostaw opinię o Dacomet - Bydgoszcz

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dacomet