GC Energy

• Matysówka
  • Rudna Wielka
  • Krasne
  • Podłęże

3. Opinie o pracodawcach Rzeszów
  5. Opinie o GC Energy Sp. z o.o.

Opinie o GC Energy Rzeszów

Nie przegap nowości o GC Energy Sp. z o.o.!

gwizduś

17.04.2018 20:50

I pieniążki wpłyneły na konto .dało sie ? Dało !
    ....

18.04.2018 06:47

wszyscy nie dostali..!!!!

17.04.2018 23:02

Sposób traktowania pracowników w tej firmie na poziomie dna. Brygadziści bardzo zniechęcający , nie przyjemni i skutecznie potrafiący udowodnić Ci, że jesteś nikim , mimo że masz dobre kwalifikacje i ambicje . Jak się upominasz o coś co Ci się zgodnie należy to każą wy.....ać i mówią że takich frajerów jest na pęczki.   Owszem trzeba mieć twardy tyłek i odporność na takich ludzi, ale podejście tego typa jest nie na miejscu . Szkoda , bo firma tylko na tym straci. Ja rezygnuje i odradzam pracę tutaj

16.04.2018 21:04

Panowie firma gc to nie to co kiedyś było. teraz tylko prezes spełnia marzenia A prostych ludzi ma gdzieś. pani projekt menadżer niestety osoba z która nie rozumie prostego człowieka myśli tylko swoich wpływach na konto. ciekawy jestem czy kadra dostała pieniążki? praca jak praca wszędzie trzeba pracować nigdzie nie polożą ale żądamy wypłat z terminie.
    pizduś

16.04.2018 16:23

Już po szesnastej i wypłaty jak nie było tak nie ma !!!

16.04.2018 16:15

Pytam się gdzie są pieniądze za marzec ! Jutro strajk Panowie ! Niech się nauczą płacić przed terminem !
    Gość..

16.04.2018 16:01

Cała prawda..drugi miesiąc z rzędu opóźnienie z wypłatą co pracownika obchodzi,ze mają poślizg w zeszłym miesiącu chociaż była zaliczka i opłaty można było zrobić..jezeli chodzi o mieszkania to porażka..do tego jak się mieszka z... nie będę kończyła..bo szkoda słów.! Mobing również jest..!!!
    monter

13.04.2018 19:24

Witam. niestety co piszą moi poprzednicy to prawda pieniążków nie ma i nie wiadomo kiedy będą ,w zeszłym miesiącu też był problem z terminowoścą wypłat. co nas pracowników to obchodzi że ktoś tam nie zapłacił wam za kontrakt my pracownicy wykonaliśmy swoją pracę i chcemy wypłat W terminie. dzięki nam pracownikom firma zarabia. cały czas mieszanie z mieszkaniami , co jest wizytacja z Rzeszowa jest zawsze ta sama śpiewka MAŁO Metry metry gonić. pracuje dość długo ale trzeba otworzyć oczy.budowa Holandia
    Boguś

14.04.2018 07:42

Za mieszkania pewnie też nie płacą i dlatego tak jedt
    Igor

15.04.2018 08:40

Chyba prezes chce abyśmy przymierali głodkiem
    Obserwator

15.04.2018 06:04

Cała ta firma jest jakaś szemrana
    monter 1A

13.04.2018 19:33

pieniędzy nie ma i nie wiadomo kiedy będą to j uz kolejny miesiąc opóźnień. wymagania co do pracy bardzo duże. metry metry gonić. chora atmosfera na budowie.ciągle zmiany mieszkam problemy z pozoru łatwe do rozwiązania dla tej firmy są bardzo trudne.
    bez gwiazdy nie ma jazdy

13.04.2018 18:36

Dziś mamy 13 a tu wypłat nie widać. W poniedziałek 16. Inspekcja Pracy Panowie.
    XoX

11.04.2018 13:33

Prezes chwali się nowym nabytkiem calibronem za kikanascie baniek a kolejny miesiąc z rzędu nie ma wypłat w terminie.... trzeba uciekać z tej firmy... a szkoda bo dobrze się pracowało te kilka lat a teraz zamiast lepiej to jest tylko gorzej!!!

12.04.2018 18:35

do biura. gdzie kasa za marzec?.

23.03.2018 14:24

A czy ktoś z pracowników jest świadomy ile nadgodzin pracujecie - listy podpisywane za 8h, a pracujemy 10h. Gdzie są kwoty za nadgodziny. Norma miesięczna to średnio 180h, a rekordziści mają pomad 220h miesiąc w miesiąc. Panowie czas na pobudkę walczymy o swoje. Nie wspomnę diet 30 zł/dzień
    Anetka

02.04.2018 09:54

W firmie rażąco nie przestrzega się praw pracownika a służby BHP na to nie zwracają uwagi bo dbają tylko o swoje tyłki albo kleją głupa, tą firma dawno już powinna trafić do sądu

03.04.2018 17:50

W Płocku to (usunięte przez administratora) był 12h dziennie od poniedziałku do piąku w soboty po 10h a i nie którzy jeszcze w niedziele pracowali
    .......

02.04.2018 16:55

20.02.2015 15:16 Jeżeli Twoim marzeniem jest pensja na poziomie minimum krajowego(usunięte przez administratora) mieszkać z kilkoma facetami których higiena pozostawia wiele do życzenia oraz pracować 6dni w tygodniu nawet do 12godzin tylko z jedną przerwą która na dodatek jest odliczania z Twojego czasu pracy, firma GC ENERGY zaprasza z otwartymi ramionami.......(usunięte przez administratora)

01.04.2018 09:56

Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę wszystkim pracownikom (usunięte przez administratora)znalezienia lepszej pracy (usunięte przez administratora)
    Grześ

27.03.2018 06:08

traktuja pracownikow jak bydlo. nie placa diet i delegacji, ludzie pracuja po 10-11 godzin na dobę i każdą sobotę, warunki mieszkaniowe bardzo słabe. nie polecam
    szczera prawda

22.03.2018 22:47

Zjazdy na urlopy co 3 miesiące na tydzień max na półtora.i jeszcze do tego dni wolne od pracy (czyli święta) są wliczane w urlop .nic tylko skakać ze szczęścia
    ojdk

07.03.2018 16:52

Pracowałem u konkurencji na budowie w Holandii i widziałem co tam kierownictwo odwala z robolami w GC więc jako ktoś kto miał u nich pracować lecz ręka boska mnie od tego odwiodła i pojechałem z inną firmą uprzedzam wszystkich NIE RÓBCIE TEGO !!!
    Xx

11.03.2018 18:00

A na jakiej budowie jak możesz powiedzieć?
    Ojdk

19.03.2018 21:00

A no pewnie że mogę Agriport A7 budowa Microsoftu

24.02.2018 17:20

Etna

25.02.2018 09:44

Tak w tej firmie jest wszędzie, puchacz jest jeszcze gorszy

29.12.2017 19:37

23.02.2018 18:45

Potwierdzam
    Antipuchacz

22.02.2018 23:53

Już wiadomo po co puchacz wynosił miedź z Orlenu..... na nową zabawdlmkę głodzia, A na wypłaty nie ma kasy, taka firma

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GC Energy?

Kontakt - GC Energy Sp. z o.o.

Połonińska 15 35-082 Rzeszów

Branża główna: Usługi techniczne
    Chłop

11.02.2018 07:28

Drodzy chłopy i córy pańszczyźniane zrobienie "kariery" w tej foremce wykorzystującej pracowników jest jak yeti, każdy słyszał ale nikt nie widział, jedynie osobą takim jak puchacz kradnącym miedź i poniżających pracowników to się udaje, BHP to lipa liczy się tylko kasa, dla ambitnych odradzam pracę tam

03.02.2018 20:18

Smiech na sali usuwaja szczera prawde co ludzie napisza to jest usuwane :)
    Olaf

09.02.2018 10:05

A szef jeździ nowym Maseratim i zatrudnia dwie asystentki, które zielonego pojęcia o niczym nie mają np. Pani Żuraw.

03.02.2018 18:39

Ta firma juz upada robi sie nie wypłacalna przez ostatni miesiac cztery firmy opusciły budowe w gdansku na lotosie ze wzgledu na nie płatnosc przez GC Energy nawet juz zwalniaja tania siłe robocza ( Ukraińców ) Brak juz nawet materiału nie ma juz czym robic pracownicy chodza z budowy na budowe i kombinuja z materiałem ze by tylko miec cos do roboty prze te 10 i pol godziny jednym słowem porażka
    Bolo

04.02.2018 00:43

Do tego ten rudy ch....j któremu się wydaje że jest Bogiem i może wszystko. Nie idźcie tam pracować bo będziecie żałować

04.02.2018 16:33

Jak mówisz o tym rudym z kucykiem to juz ludzie sie na niego szykuja
    Nedved

21.01.2018 09:44

Pracowałem w tej firmie, u Pana Puchacza, odradzam, tylko złodziejstwo i poniewieranie, zarobki słabe tylko minimum co muszą zapłacić czyli najniższa krajowa, praca w delegacji, kwatery po 5 osób i więcej i raczej kiepskie, BHP donosi prezesowi zamiast nas bronić nie polecam pracy tu nikomu
    Konrad

14.01.2018 13:49

Niestety na budowie jest duża rotacja. Wielu pracowników myśli tylko o przyjemnościach a nie o pracy.
    Sasza

15.01.2018 18:57

Ta firma nie motywuje pracownika do normalnej pracy
    Janusz

30.12.2017 06:56

Typowy Janusze na budowie. (usunięte przez administratora) wymięka
    Jarek

13.01.2018 08:47

Janusze i Grażyny, typowe opinie na budowie o pracownikach tej firmy to śmiech z politowaniem

16.10.2017 11:17

Jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego co miałoby miejsce w firmie? Nie chce się wierzyć , że jest taka niemiła atmosfera. Do tego przecież przyczyniają się pracownicy! Przemyślcie wszystko
    janusz

08.01.2018 15:01

nie pracownicy tylko kadra!! tylko właściciel spełnia marzenia
    Pavel

28.12.2017 20:12

Jedna z gorszych firm z którą miałem do czynienia, wykorzystują ludzi na maksa, mieszanie z błotem i poniżanie pracowników jest na porządku dziennym, co innego obiecują na rozmowie a co innego jest później, A zjazdach do domu zapomnieć, samochody przeładowanie i w dodatku same szorty, do tego wielcy brygadziści zwłaszca jeden niedouczony karierowicz, nie potrafi sie wysłowic poprawnie a robi z siebie niewiadomo kogo
    Po studiach

28.12.2017 00:25

Z mojej perspektywy, czyli osoby młodej po studiach, bez żadnych znajomości to mogę napisać, że jeżeli jesteś młoda, ambitna i chcesz się rozwijac, a do tego masz jako takie wykształcenie to poszukaj pracy gdzieś indziej, bo tu się rozczarujesz.
    Adele

22.12.2017 12:31

Pracowałam tam z niejakim Puchaczem, to co wyprawia ten osobnik z pracownikami nadaje się do prokuratury ale mi brak odwagi, szkoda bo firma ma perspektywy ale przez takich ludzi nie chce tam pracować i nie życzę tego nikomu.
    Były niewolnik

25.12.2017 12:45

Z okazji Świąt życzę wszystkim pracownikom tej ch.....ej firmy znalezienia lepszej pracy
    MyszkaAgresorka

20.12.2017 13:58

Nie warto pisać nic tutaj bo firma Gc Energy usuwa negatywne wpisy, żenada, chyba coś mają na sumieniu skoro tak postępują

15.12.2017 22:30

ANONIM

16.12.2017 07:46

Daje biednym????
    Yurii

13.12.2017 19:43

NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE.(usunięte przez administratora) NIE DOCENIAJĄ DOBREGO PRACOWNIKA. ZAROBKI ŻENADA
    Paweł

15.12.2017 14:07

Potwierdzam wszystko co napisał kolega

13.12.2017 22:17

14.12.2017 05:24

Na którym projekcie?
    GC_biuroman

09.12.2017 09:45

A ja chcę podwyżkę za moją pracę. Inaczej czas pomyśleć o zmianie na inną firmę...
    Młody

05.12.2017 19:07

Przy zarobkach które mi zaproponowali wolę wykładać towar w markecie. Odradzam
    Ruda

05.12.2017 18:04

Szkoda tam pracować nie szanują pracowników zarobki jak na dzisiejsze warunki bardzo słabe
    Adi

29.11.2017 21:57

Pracowałem tam kilka miesięcy i aż się sam sobie dziwię, że się na takie warunki pracy zgodziłem. Zmieniłem pracę, nie dlatego, że ludzie mi nie odpowiadali, bo większość z nich było w porządku, mówię o pracownikach a nie o tak zwanej kadrze (usunięte przez administratora) Warto się nieraz zatrzymać i przewartościować, czy to się opłaca i czy chcesz być tak traktowany(usunięte przez administratora) Ja odeszłem że względu na szacunek do innych i do samego siebie. Nie polecam pracy w tej firmie.
    Elektryk

19.10.2017 11:23

GC Energy to fajna firma szkoda, że pracownicy tego nie widzą!
    Alina

17.10.2017 16:14

podobno szukają teraz bhp-owca na Gdańsk. Jakie warunki są na tym stanowisku ? Czy kobieta sobie poradzi ?

Zostaw merytoryczną opinię o GC Energy Sp. z o.o.